@yusoffalqardawi ( @yusoffalqardawi_terlajaklaris ) Instagram Profile

yusoffalqardawi_terlajaklaris

@yusoffalqardawi

Abah @aliffsyukriterlajaklaris mama @shahidadherbs

  • 2k posts
  • 634.6k followers
  • 57 following

@yusoffalqardawi Profile Information

  • Fuhhhh memang terbaik Essential oil ni. 
.
.
Kalau korang nak dapatkan, boleh pergi ke :
@mamalegacy.official
  • Fuhhhh memang terbaik Essential oil ni.
    .
    .
    Kalau korang nak dapatkan, boleh pergi ke :
    @mamalegacy.official

  •  0  21  4 hours ago
  • syg adik
  • syg adik

  •  0  44  13 hours ago
  • Abah dan Mama ❤️
  • Abah dan Mama ❤️

  •  0  9  14 hours ago
  • Saya mencari tanah yang ada sungai untuk dijual di sekitar Selangor Perak dan pahang.. kalau ada tanah yang-yang ingin dijual boleh WhatsApp nombor telefon 0123743261
  • Saya mencari tanah yang ada sungai untuk dijual di sekitar Selangor Perak dan pahang.. kalau ada tanah yang-yang ingin dijual boleh WhatsApp nombor telefon 0123743261

  •  0  6  11 August, 2020
  • Yusoff nak bagi dodi makan kejap ya 😊
  • Yusoff nak bagi dodi makan kejap ya 😊

  •  0  24  11 August, 2020
  • Morning kawan-kawan Yusoff.
Pagi ni Yusoff Round sekitar Rumah 😊
  • Morning kawan-kawan Yusoff.
    Pagi ni Yusoff Round sekitar Rumah 😊

  •  0  20  10 August, 2020
  • ni kembar mama ni cak pom pom sorang ni...sbb dlm rumah ni mmg 2 org ni je boleh senyum sambil buat stail hidung mcm tu😆
  • ni kembar mama ni cak pom pom sorang ni...sbb dlm rumah ni mmg 2 org ni je boleh senyum sambil buat stail hidung mcm tu😆

  •  0  64  9 August, 2020
  • tapi step tariam tetap ingat
  • tapi step tariam tetap ingat

  •  0  43  9 August, 2020
  • ehh mama @shahidadherbs dan abah @aliffsyukriterlajaklaris panggil sy nk gomol saya la tu. tahu la saya terlalu comel ❤️❤️😘😍 
.
comment di bawah ucop buat ap sebenarnya??👇👇
  • ehh mama @shahidadherbs dan abah @aliffsyukriterlajaklaris panggil sy nk gomol saya la tu. tahu la saya terlalu comel ❤️❤️😘😍
    .
    comment di bawah ucop buat ap sebenarnya??👇👇

  •  0  25  8 August, 2020
  •  0  275  7 August, 2020
  • Salam Jumaat Korang 😊
Happy Weekend 😆 Kejap lagi Yusoof nak Pergi Sugeh Resort Janda Baik. Jumpa korang di sana tau 😊
  • Salam Jumaat Korang 😊
    Happy Weekend 😆 Kejap lagi Yusoof nak Pergi Sugeh Resort Janda Baik. Jumpa korang di sana tau 😊

  •  0  51  7 August, 2020
  • Korang kalau keluar rumah, pastikan pakai Mask tau. Langkah pencegahan Virus Covid-19 😊
  • Korang kalau keluar rumah, pastikan pakai Mask tau. Langkah pencegahan Virus Covid-19 😊

  •  0  33  6 August, 2020