The Photolicious ( @thephotolicious ) Instagram Profile

thephotolicious

The Photolicious

Newborn baby & family Photography | +60 10-288 4727

  • 7.7k posts
  • 48.7k followers
  • 306 following

The Photolicious Profile Information

  • Beautiful.
  • Beautiful.

  •  0  2  22 February, 2020
  • Calling for mummyyyyy & babiesssss ❤️
  • Calling for mummyyyyy & babiesssss ❤️

  •  0  5  7 January, 2020
  •  0  0  24 November, 2019
  •  0  3  23 November, 2019
  •  0  1  23 November, 2019
  •  0  0  23 November, 2019
  •  0  0  23 November, 2019
  •  0  0  23 November, 2019
  •  0  1  23 November, 2019
  • Bila kita start buat digital style, ramai mak mak confuse dengan proposal kita. So, this is how the baby look like in the digital world. 
Look real kan?
  • Bila kita start buat digital style, ramai mak mak confuse dengan proposal kita. So, this is how the baby look like in the digital world.
    Look real kan?

  •  0  0  19 November, 2019
  • So beautiful family kan. Rindu pula kak kay nak shoot diorang ni ❤️ Utk personal kak kay banyak update kat personal ig @kamaliakamal  dan masih aktif shoot baby. 
Shooting baby ni macam recharge all energy akak sebenarnya. Bau syurga ni boleh bagi kita positiv vibe sentiasa kan. 
Harga shooting kak kay bermula RM1k saja, klik link bio untuk detail ya❤️❤️
  • So beautiful family kan. Rindu pula kak kay nak shoot diorang ni ❤️ Utk personal kak kay banyak update kat personal ig @kamaliakamal dan masih aktif shoot baby.
    Shooting baby ni macam recharge all energy akak sebenarnya. Bau syurga ni boleh bagi kita positiv vibe sentiasa kan.
    Harga shooting kak kay bermula RM1k saja, klik link bio untuk detail ya❤️❤️

  •  0  5  18 November, 2019
  • Missing this family photos together. comel kan mereka bertiga awwwwww :)
  • Missing this family photos together. comel kan mereka bertiga awwwwww :)

  •  0  3  12 November, 2019