SUKAN DUA RODA OFFICIAL™ ( @sukanduaroda ) Instagram Profile

sukanduaroda

SUKAN DUA RODA OFFICIAL™

♠Eat ◆Sleep ♣Fly
♥since 22/7/2016
Gunakan #sukanduaroda
DM 📩 FOR PAID REVIEW

  • 6k posts
  • 517.8k followers
  • 33 following

SUKAN DUA RODA OFFICIAL™ Profile Information

  • Saya berusia 27 tahun dan mempunyai seorang anak. Masalah saya sekarang adalah, setiap kali berhubungan seks bersama isteri, kepala zakar saya terasa ngilu walaupun baru bermula." - Amirul, Selangor.
.
Kepala zakar mengandungi banyak penghujung urat saraf yang membuatkan bahagian itu mudah terangsang untuk menyampai maklumat rangsangan itu kepada otak untuk mencetuskan klimaks.
.
Jangan guna produk yang tiada kelulusan Kementerian kesihatan Malaysia untuk selesai maslah korang ni kerana dikhuatiri boleh merosak urat saraf kepala zakar. Produk yang tiada kelulusan boleh mendatangkan radang kulit, sekaligus merosakkan tisu dalaman.
.
Cara melegakan perasaan korang yang risaukan prestasi seks ialah menggunakan LGB oil untuk disapukan kepada kepala zakar. Selepas beberapa minit urut dan sapu, ia boleh dibersihkan dan boleh melakukan hubungan seks dengan gagah! Mudah bukan?
.
Lgb Oil diluluskan KKM dengan Notifikasi :NOT190903393K Sebagai pengguna yang bijak, pilih lah produk yang djamin keselamatannya dan tiada kesan sampinganya. Rugi sebab bini lawa tapi tak dapat puaskan. Betul tak?
. 
Nak Cuba? Nak order?
Klik bio kt profile @minyaklintahkl_hq...berdesup trus masuk wassap.. Atau whatsapp ke +60193469153 Abe el bantu sampai padu 💪🏼
.
Follow @minyaklintahkl_hq 🔥
  • Saya berusia 27 tahun dan mempunyai seorang anak. Masalah saya sekarang adalah, setiap kali berhubungan seks bersama isteri, kepala zakar saya terasa ngilu walaupun baru bermula." - Amirul, Selangor.
    .
    Kepala zakar mengandungi banyak penghujung urat saraf yang membuatkan bahagian itu mudah terangsang untuk menyampai maklumat rangsangan itu kepada otak untuk mencetuskan klimaks.
    .
    Jangan guna produk yang tiada kelulusan Kementerian kesihatan Malaysia untuk selesai maslah korang ni kerana dikhuatiri boleh merosak urat saraf kepala zakar. Produk yang tiada kelulusan boleh mendatangkan radang kulit, sekaligus merosakkan tisu dalaman.
    .
    Cara melegakan perasaan korang yang risaukan prestasi seks ialah menggunakan LGB oil untuk disapukan kepada kepala zakar. Selepas beberapa minit urut dan sapu, ia boleh dibersihkan dan boleh melakukan hubungan seks dengan gagah! Mudah bukan?
    .
    Lgb Oil diluluskan KKM dengan Notifikasi :NOT190903393K Sebagai pengguna yang bijak, pilih lah produk yang djamin keselamatannya dan tiada kesan sampinganya. Rugi sebab bini lawa tapi tak dapat puaskan. Betul tak?
    .
    Nak Cuba? Nak order?
    Klik bio kt profile @minyaklintahkl_hq...berdesup trus masuk wassap.. Atau whatsapp ke +60193469153 Abe el bantu sampai padu 💪🏼
    .
    Follow @minyaklintahkl_hq 🔥

  •  0  0  23 hours ago
  • 💯 TRUSTED SELLER
 ➡ KAMI MENJUAL PELBAGAI COVERSET, SPAREPART & AKSESORI
🤓 WALKIN KEDAI DI UKAYS PERDANA AMPANG 
🚗COD TESCO AMPANG & ZOO NEGARA 
📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA 
📲 DM / WHATSAPP DAN TEKAN LINK ⬇
http://www.wasap.my/601128031345/NAKBELICOVERSET
.
@awiesparepart
@awiesparepart
@awiesparepart
  • 💯 TRUSTED SELLER
    ➡ KAMI MENJUAL PELBAGAI COVERSET, SPAREPART & AKSESORI
    🤓 WALKIN KEDAI DI UKAYS PERDANA AMPANG
    🚗COD TESCO AMPANG & ZOO NEGARA
    📮POSTAGE SELURUH MALAYSIA
    📲 DM / WHATSAPP DAN TEKAN LINK ⬇
    http://www.wasap.my/601128031345/NAKBELICOVERSET
    .
    @awiesparepart
    @awiesparepart
    @awiesparepart

  •  0  0  5 July, 2020
  • KAPCAI SADO JERSEY SHIRT LIMITED EDITION 💪🏻
.
✅ RM60 TERMASUK POSTAGE 1 MALAYSIA
✅ KUALITI JERSEY N PRINTING AAAA
✅ PREORDER LIMITED STOCK
✅ SAIZ XS-5XL
.
BOLEH DM ADMIN SEKARANG
  • KAPCAI SADO JERSEY SHIRT LIMITED EDITION 💪🏻
    .
    ✅ RM60 TERMASUK POSTAGE 1 MALAYSIA
    ✅ KUALITI JERSEY N PRINTING AAAA
    ✅ PREORDER LIMITED STOCK
    ✅ SAIZ XS-5XL
    .
    BOLEH DM ADMIN SEKARANG

  •  0  0  3 July, 2020
  • Salam gais. Pada korang yg nk acc ig yg padu blh usha page @jam.insta.my. Acc for sale ye. 76+ dan free acc @jimfeedback dgn 1000++ feedback. Nak guna utk niaga mmg terbaik. Nk jadi instafemes pon blh 😁. Pm terus @jam.insta.my atau wsap 01155769184.
  • Salam gais. Pada korang yg nk acc ig yg padu blh usha page @jam.insta.my. Acc for sale ye. 76+ dan free acc @jimfeedback dgn 1000++ feedback. Nak guna utk niaga mmg terbaik. Nk jadi instafemes pon blh 😁. Pm terus @jam.insta.my atau wsap 01155769184.

  •  0  1  1 July, 2020
  • Assalamualaikum , hai 🤗 awk NAK TEST KERJA PARTIME ATAU FULLTIME NI /NAK CARI SIDE INCOME/DUIT POKET KE ? 
GAJI akan dibayar pada hari Selasa dan Jumaat Tak perlu sijil, xperlu diploma, xperlu ijazah & xperlu pengalaman hanya duduk rumah🏠🎉🎉🎉 💯 Online Hp 📲 Dapat la bantu belanja harian & belanja family.. 100 orang betul2 serius dan yang terawal sahaja

✅Kerja copy paste di rumah sahaja
✅Bahan semua disediakan
✅Gaji Berpotensi Rm200- Rm3000 seminggu
✅Gaji dibayar 2x seminggu
✅Gaji terus masuk dalam akaun bank
✅Masa x terhad
💯Dibayar & Dipercayai

❌ Bukan Bisnes MLM/Skim Cpt Kaya
❌ Bukan Bisnes SIMKAD
❌ Bukan Loan Pinjaman/Pelaburan
❌ Bukan Saham Forex
❌ Bukan Toneexcel
❌ Bukan Bitcoin

🙅 Tak Perlu Post Barang
🙅 Tak Perlu Jumpa Orang
🙅 Tak Perlu Keluar Rumah 

Berminat?? Jom follow dulu ig @ dan terus je click link bio di ig @ahmadmuzammir95

Nanti admin akan sharekan caranya. Santai² tapi masyukk.💰💰💰 
Jom follow ig dibawah 👇👇 👇👇
@ahmadmuzammir95
@ahmadmuzammir95
  • Assalamualaikum , hai 🤗 awk NAK TEST KERJA PARTIME ATAU FULLTIME NI /NAK CARI SIDE INCOME/DUIT POKET KE ?
    GAJI akan dibayar pada hari Selasa dan Jumaat Tak perlu sijil, xperlu diploma, xperlu ijazah & xperlu pengalaman hanya duduk rumah🏠🎉🎉🎉 💯 Online Hp 📲 Dapat la bantu belanja harian & belanja family.. 100 orang betul2 serius dan yang terawal sahaja

    ✅Kerja copy paste di rumah sahaja
    ✅Bahan semua disediakan
    ✅Gaji Berpotensi Rm200- Rm3000 seminggu
    ✅Gaji dibayar 2x seminggu
    ✅Gaji terus masuk dalam akaun bank
    ✅Masa x terhad
    💯Dibayar & Dipercayai

    ❌ Bukan Bisnes MLM/Skim Cpt Kaya
    ❌ Bukan Bisnes SIMKAD
    ❌ Bukan Loan Pinjaman/Pelaburan
    ❌ Bukan Saham Forex
    ❌ Bukan Toneexcel
    ❌ Bukan Bitcoin

    🙅 Tak Perlu Post Barang
    🙅 Tak Perlu Jumpa Orang
    🙅 Tak Perlu Keluar Rumah

    Berminat?? Jom follow dulu ig @ dan terus je click link bio di ig @ahmadmuzammir95

    Nanti admin akan sharekan caranya. Santai² tapi masyukk.💰💰💰
    Jom follow ig dibawah 👇👇 👇👇
    @ahmadmuzammir95
    @ahmadmuzammir95

  •  0  0  1 July, 2020
  • KAPCAI SADO JERSEY SHIRT LIMITED EDITION 💪🏻
.
✅ RM60 TERMASUK POSTAGE 1 MALAYSIA
✅ KUALITI JERSEY N PRINTING AAAA
✅ PREORDER LIMITED STOCK
✅ SAIZ XS-5XL
.
BOLEH DM ADMIN SEKARANG
  • KAPCAI SADO JERSEY SHIRT LIMITED EDITION 💪🏻
    .
    ✅ RM60 TERMASUK POSTAGE 1 MALAYSIA
    ✅ KUALITI JERSEY N PRINTING AAAA
    ✅ PREORDER LIMITED STOCK
    ✅ SAIZ XS-5XL
    .
    BOLEH DM ADMIN SEKARANG

  •  0  3  30 June, 2020