nk kurus,cantik,gebu,cari kami ( @perfectuscosmetics_hq ) Instagram Profile

perfectuscosmetics_hq

nk kurus,cantik,gebu,cari kami

@perfectuscosmetics_hq ada brg apa ya??? 💄lipsmatte ❤️foundation ❤️sinuscare-resdung/jerawat ❤️setkombo rm99 dpt 5 brg ❤️confirmslim suplimnt kuru

  • 1k posts
  • 23k followers
  • 973 following

nk kurus,cantik,gebu,cari kami Profile Information

  • murah ja ckup bajet nak beli pon ..jrga xsampai 20 hinggit tp ad kualiti dgn kkm  berita gembira sapa yg nk join pos lepas raya kak eyza akan selit FREE foundation ataupun serum  terus wasap www.wasap.my/60136919108/poslepasrayafreehdatauserum
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    murah ja ckup bajet nak beli pon ..jrga xsampai 20 hinggit tp ad kualiti dgn kkm berita gembira sapa yg nk join pos lepas raya kak eyza akan selit FREE foundation ataupun serum terus wasap www.wasap.my/60136919108/poslepasrayafreehdatauserum

  •  12  1  1 week ago
  • rm 15 rm 15 rm 15 rm 15 rm 15  wowwww murah murah murah tunggu apa lagiii mai la beli 😜😝
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    rm 15 rm 15 rm 15 rm 15 rm 15 wowwww murah murah murah tunggu apa lagiii mai la beli 😜😝

  •  11  0  2 weeks ago
  • hahahaha bila dok scroll gmbar lama xsngka dulu aku hitam 🤣  ni putih ni pon hasil makan cs 2 , 3 taun jugak la dok amal dia  alhamdulilah hampa tgk la hasil dia 🤪perbezaan yg ketara
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    hahahaha bila dok scroll gmbar lama xsngka dulu aku hitam 🤣 ni putih ni pon hasil makan cs 2 , 3 taun jugak la dok amal dia alhamdulilah hampa tgk la hasil dia 🤪perbezaan yg ketara

  •  10  0  3 weeks ago
  • raya lagi 2 mnggu !!! bdn bertmbh besar tmbh😱alamk bju raya taun ni comfirm xmuat  huhhhh tunggu apa lagi xkn nak biaq mcm tu ja 🤪  meh meh kita try amik tgk cs sempt lgi ni nak diet  xmau ka berya dgn baju kebaya uishhhh elok bakhang 😍😍😍 #kurus #kurusadakkm#ubatkurusluluskkm
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    raya lagi 2 mnggu !!! bdn bertmbh besar tmbh😱alamk bju raya taun ni comfirm xmuat huhhhh tunggu apa lagi xkn nak biaq mcm tu ja 🤪 meh meh kita try amik tgk cs sempt lgi ni nak diet xmau ka berya dgn baju kebaya uishhhh elok bakhang 😍😍😍 #kurus #kurusadakkm #ubatkurusluluskkm

  •  8  0  3 weeks ago
  • WANITA PERLU BERHARTA  Saya galakkan wanita ada harta sebelum jadi isteri tercinta. Kita tak boleh jangka apa akan berlaku pada kita.  1. Usahakan ada simpanan sendiri sebelum jadi isteri.  2. Jika dapat belilah sebuah rumah pelaburan sebagai persediaan.  3. Jika suami tercinta beri duit nafkah, ushakan buat simpanan sendiri. Jangan belanja semuanya.  4. Jika suami tiada wawasan kewangan,  rahsiakan berapa simpanan yang ada. Tak cerita semua bukan dosa.  5. Jangan serahkan masa depan pada orang lain, rancang masa depan sendiri.  6. Belajar bawa kenderaan dan ada lesen sendiri.  7. Buat catatan setiap perbelanjaan. Tahu setiap wang kita kemana.  8. Suami hanya pinjaman tuhan sahaja. Bila bila masa boleh dijemput pergi atau digoda oleh wanita misteri.  Bersedia sebelum datangnya ujian dan badai melanda. "Alahhh lelakikan ada?" Bersedialah hadapi bencana  Semoga berjaya  moninkk semua kak eyza doakan smoga hampa murah rezeki dunia akhirat aminnnnn  Kredit : Dr Azizul Azli Ahmad. #eyzazakiey #perfectuscosmetics #perfectus #perfectusviral
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    WANITA PERLU BERHARTA Saya galakkan wanita ada harta sebelum jadi isteri tercinta. Kita tak boleh jangka apa akan berlaku pada kita. 1. Usahakan ada simpanan sendiri sebelum jadi isteri. 2. Jika dapat belilah sebuah rumah pelaburan sebagai persediaan. 3. Jika suami tercinta beri duit nafkah, ushakan buat simpanan sendiri. Jangan belanja semuanya. 4. Jika suami tiada wawasan kewangan, rahsiakan berapa simpanan yang ada. Tak cerita semua bukan dosa. 5. Jangan serahkan masa depan pada orang lain, rancang masa depan sendiri. 6. Belajar bawa kenderaan dan ada lesen sendiri. 7. Buat catatan setiap perbelanjaan. Tahu setiap wang kita kemana. 8. Suami hanya pinjaman tuhan sahaja. Bila bila masa boleh dijemput pergi atau digoda oleh wanita misteri. Bersedia sebelum datangnya ujian dan badai melanda. "Alahhh lelakikan ada?" Bersedialah hadapi bencana Semoga berjaya moninkk semua kak eyza doakan smoga hampa murah rezeki dunia akhirat aminnnnn Kredit : Dr Azizul Azli Ahmad. #eyzazakiey #perfectuscosmetics #perfectus #perfectusviral

  •  50  1  1 month ago
  • Hand sanitaizer 50ml saiz poket wajib ada dalam poket tak kira tang mana pun kita berada ok😘  Lagi2 kalau ada yang keluar membeli barang keperluan d pasaraya spare 1 dalan poket ok  Sambil2 melindunggi diri,org lain terhidu bau yg wanggi🤪sah lulus kkm ok. #perfectushandsanitaizer
  • @perfectuscosmetics_hq Profile picture

    @perfectuscosmetics_hq

    Hand sanitaizer 50ml saiz poket wajib ada dalam poket tak kira tang mana pun kita berada ok😘 Lagi2 kalau ada yang keluar membeli barang keperluan d pasaraya spare 1 dalan poket ok Sambil2 melindunggi diri,org lain terhidu bau yg wanggi🤪sah lulus kkm ok. #perfectushandsanitaizer

  •  9  0  1 month ago