DYXY JOHOR BAHRU ( @noranaaa_dyxycosmetic ) Instagram Profile

noranaaa_dyxycosmetic

DYXY JOHOR BAHRU

M-0011968
✨ Exclusive DYXY Merchandise 2020💃💃
🚘 COD JohorBahru - Skudai - Pontian - Senai - Kempas - Kulai
📮 Postage Everyday

  • 1.4k posts
  • 1.2k followers
  • 2.2k following

DYXY JOHOR BAHRU Profile Information

  • Alhamdulillah Dyxy Cosmetics & Dyxy Skin Care sentiasa ada permintaan dari dxyy lover💗
.
.
Tak jemu restock produk Panas! Ni SPECIAL  jadi #usahawandyxy dan paling best #dyxyhq Ada  Class DYXY ACADEMY 🔥🔥 untuk bantu mereka yang baru nak mula kan perniagaan bersama  #dyxycosmetics
.
.
Mana nak order Set Dyxy boleh ws Ana  terus kita delivery sampai depan Pintu 🚗💨💨 #agentdyxyjohor #codjohor #coddyxyjohor #kempasjohor #tampoi
  • Alhamdulillah Dyxy Cosmetics & Dyxy Skin Care sentiasa ada permintaan dari dxyy lover💗
    .
    .
    Tak jemu restock produk Panas! Ni SPECIAL jadi #usahawandyxy dan paling best #dyxyhq Ada Class DYXY ACADEMY 🔥🔥 untuk bantu mereka yang baru nak mula kan perniagaan bersama #dyxycosmetics
    .
    .
    Mana nak order Set Dyxy boleh ws Ana terus kita delivery sampai depan Pintu 🚗💨💨 #agentdyxyjohor #codjohor #coddyxyjohor #kempasjohor #tampoi

  •  0  0  13 August, 2020
  • Toner ... Essence .. or both? ✨

To make things easier, DYXY Essence Toner is the only toner yang ada essence sekali! Kenapa kena apply toner and essence sekali? Sebab..

Kegunaan toner adalah sangat penting sbb ia membersihkan lagi kesan makeup dan membuat kulit lagi bersih dan sedia untuk next skincare product kita 😘 While essence, is an extra dose of hydration & helps balance ph levels of the skin. Ia jugak berfungsi untuk mengurangkan kedutan di muka 🥰 Think of it as a primer before korang apply product skincare yang lain ✨🤗

#DYXYSkincare
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
#KulitLicinMacamBaby
#agentdyxyjohor 
#johorbahru 
#kempas 
#skudaijohor 
#usahawandyxy 
#codjohor 
#coddyxy
#toneressense
  • Toner ... Essence .. or both? ✨

    To make things easier, DYXY Essence Toner is the only toner yang ada essence sekali! Kenapa kena apply toner and essence sekali? Sebab..

    Kegunaan toner adalah sangat penting sbb ia membersihkan lagi kesan makeup dan membuat kulit lagi bersih dan sedia untuk next skincare product kita 😘 While essence, is an extra dose of hydration & helps balance ph levels of the skin. Ia jugak berfungsi untuk mengurangkan kedutan di muka 🥰 Think of it as a primer before korang apply product skincare yang lain ✨🤗

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #agentdyxyjohor
    #johorbahru
    #kempas
    #skudaijohor
    #usahawandyxy
    #codjohor
    #coddyxy
    #toneressense

  •  0  0  5 August, 2020
  • Toner ... Essence .. or both? ✨

To make things easier, DYXY Essence Toner is the only toner yang ada essence sekali! Kenapa kena apply toner and essence sekali? Sebab..

Kegunaan toner adalah sangat penting sbb ia membersihkan lagi kesan makeup dan membuat kulit lagi bersih dan sedia untuk next skincare product kita 😘 While essence, is an extra dose of hydration & helps balance ph levels of the skin. Ia jugak berfungsi untuk mengurangkan kedutan di muka 🥰 Think of it as a primer before korang apply product skincare yang lain ✨🤗

#DYXYSkincare
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
#KulitLicinMacamBaby
#agentdyxyjohor 
#coddyxyjohor 
#codjohor
#dyxyskincare 
#dyxyserum
#johorbahru 
#skudai
#kempas
  • Toner ... Essence .. or both? ✨

    To make things easier, DYXY Essence Toner is the only toner yang ada essence sekali! Kenapa kena apply toner and essence sekali? Sebab..

    Kegunaan toner adalah sangat penting sbb ia membersihkan lagi kesan makeup dan membuat kulit lagi bersih dan sedia untuk next skincare product kita 😘 While essence, is an extra dose of hydration & helps balance ph levels of the skin. Ia jugak berfungsi untuk mengurangkan kedutan di muka 🥰 Think of it as a primer before korang apply product skincare yang lain ✨🤗

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #agentdyxyjohor
    #coddyxyjohor
    #codjohor
    #dyxyskincare
    #dyxyserum
    #johorbahru
    #skudai
    #kempas

  •  0  0  5 August, 2020
  • How to make your skin looks forever young, beautiful and glow all the time ✨

Tips by the beautiful @littlemisskhan ❤️

DYXY Serum
1. Apply serum di seluruh muka 
2. Massage perlahan lahan sehingga serum absorb ke dalam kulit for extra hydration
3. The best part is, it makes your cheek looks pink naturally

DYXY Advance White
1. Spray Advance White Mist di seluruh muka untuk melindungi kulit dari sinaran matahari
2. Sapu sehingga sekata 
3. Kulit akan nampak lebih muda, cantik dan glowing 

Whatsapp us now untuk dapatkan 2 best-selling product ini dengan HARGA SPECIAL 😘

#DYXYSkincare
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
#KulitLicinMacamBaby
#agentdyxyjohor 
#dyxyadvancewhitemist 
#coddyxyjohor 
#codjohor
#dyxyserum
  • How to make your skin looks forever young, beautiful and glow all the time ✨

    Tips by the beautiful @littlemisskhan ❤️

    DYXY Serum
    1. Apply serum di seluruh muka
    2. Massage perlahan lahan sehingga serum absorb ke dalam kulit for extra hydration
    3. The best part is, it makes your cheek looks pink naturally

    DYXY Advance White
    1. Spray Advance White Mist di seluruh muka untuk melindungi kulit dari sinaran matahari
    2. Sapu sehingga sekata
    3. Kulit akan nampak lebih muda, cantik dan glowing

    Whatsapp us now untuk dapatkan 2 best-selling product ini dengan HARGA SPECIAL 😘

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #agentdyxyjohor
    #dyxyadvancewhitemist
    #coddyxyjohor
    #codjohor
    #dyxyserum

  •  0  0  30 July, 2020
  • DYXY serum is the best local brand serum ever! Plus, KANDUNGAN VITAMIN YANG TINGGI JUGA TAU⠀😍😍
⠀
It's definitely the best local brand serum sbb the quality setanding international brand. Tambahan lagi, DYYX serum ada japanese soybean and chamomile imported from japan. Walaupun ingredients semua mahal imported from Japan, tapi harga murah je tau. Kulit korang pun mmg akan soft, moist, licin and healthy glowing. Some of serum bagi effect glowing yg berminyak tapi DYXY serum ni bagi effect glowing yang healthy⠀😱😱
⠀
Siapa dah pernah try DYXY serum angkat tangan ⠀
⠀
#DYXYSkincare⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
#KulitLicinMacamBaby
#agentdyxyjohor 
#dyxyserum
#codjohor
#coddyxyjohor 
#johorbahru 
#blackboxdyxy
  • DYXY serum is the best local brand serum ever! Plus, KANDUNGAN VITAMIN YANG TINGGI JUGA TAU⠀😍😍

    It's definitely the best local brand serum sbb the quality setanding international brand. Tambahan lagi, DYYX serum ada japanese soybean and chamomile imported from japan. Walaupun ingredients semua mahal imported from Japan, tapi harga murah je tau. Kulit korang pun mmg akan soft, moist, licin and healthy glowing. Some of serum bagi effect glowing yg berminyak tapi DYXY serum ni bagi effect glowing yang healthy⠀😱😱

    Siapa dah pernah try DYXY serum angkat tangan ⠀

    #DYXYSkincare
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY
    #KulitLicinMacamBaby
    #agentdyxyjohor
    #dyxyserum
    #codjohor
    #coddyxyjohor
    #johorbahru
    #blackboxdyxy

  •  0  0  30 July, 2020