๐—ฃ๐—”๐—ž๐—˜๐— ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐—ง๐—œ๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—๐—˜๐—ง ( @mytravelmurah ) Instagram Profile

mytravelmurah

๐—ฃ๐—”๐—ž๐—˜๐— ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐—ง๐—œ๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—๐—˜๐—ง

IG @bukhari.shamsudin
#๐™ˆ๐™”๐™๐™๐˜ผ๐™‘๐™€๐™‡๐™ˆ๐™๐™๐˜ผ๐™ƒ
๐˜ฝ๐™ค๐™ค๐™ ๐™ž๐™ฃ๐™œ @ ๐™‹๐™š๐™ง๐™ฉ๐™–๐™ฃ๐™ฎ๐™–๐™–๐™ฃ ๐Ÿ‘‡๐Ÿป

  • 390 posts
  • 33.2k followers
  • 55 following

๐—ฃ๐—”๐—ž๐—˜๐— ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐—ง๐—œ๐—”๐—ก ๐—•๐—”๐—๐—˜๐—ง Profile Information

  • Anak2 dah start sekolah. Ada parents yang work from home waktu pkp, ada yang cuti. Raya pun biase2 je. Ada yang nak cari tempat untuk berehat dan bawak anak2 release stress?

Boleh cuba ke The Lost World of Tambun hanya di Ipoh. Check out this cool offer ๐Ÿ˜Š

Penginapan utk dua dewasa
Sarapan utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)
Tiket night park utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)

Xtermasuk tiket masuk taman tema (boleh add on harga exclusive)
Xtermasuk pengangkutan (boleh request jika perlu)

Boleh wasap2 ye
.
#MYTRAVELMURAH 
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
. 
#travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah
  • Anak2 dah start sekolah. Ada parents yang work from home waktu pkp, ada yang cuti. Raya pun biase2 je. Ada yang nak cari tempat untuk berehat dan bawak anak2 release stress?

    Boleh cuba ke The Lost World of Tambun hanya di Ipoh. Check out this cool offer ๐Ÿ˜Š

    Penginapan utk dua dewasa
    Sarapan utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)
    Tiket night park utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)

    Xtermasuk tiket masuk taman tema (boleh add on harga exclusive)
    Xtermasuk pengangkutan (boleh request jika perlu)

    Boleh wasap2 ye
    .
    #MYTRAVELMURAH
    #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
    .
    #travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah

  •  0  0  11 August, 2020
  • Anak2 dah start sekolah. Ada parents yang work from home waktu pkp, ada yang cuti. Raya pun biase2 je. Ada yang nak cari tempat untuk berehat dan bawak anak2 release stress?

Boleh cuba ke The Lost World of Tambun hanya di Ipoh. Check out this cool offer ๐Ÿ˜Š

Penginapan utk dua dewasa
Sarapan utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)
Tiket night park utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)

Xtermasuk tiket masuk taman tema (boleh add on harga exclusive)
Xtermasuk pengangkutan (boleh request jika perlu)

Boleh wasap2 ye
.
#MYTRAVELMURAH 
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
. 
#travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah
  • Anak2 dah start sekolah. Ada parents yang work from home waktu pkp, ada yang cuti. Raya pun biase2 je. Ada yang nak cari tempat untuk berehat dan bawak anak2 release stress?

    Boleh cuba ke The Lost World of Tambun hanya di Ipoh. Check out this cool offer ๐Ÿ˜Š

    Penginapan utk dua dewasa
    Sarapan utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)
    Tiket night park utk dua dewasa (kanak2 tambah disana)

    Xtermasuk tiket masuk taman tema (boleh add on harga exclusive)
    Xtermasuk pengangkutan (boleh request jika perlu)

    Boleh wasap2 ye
    .
    #MYTRAVELMURAH
    #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
    .
    #travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah

  •  0  2  4 August, 2020
  • Mersing 3D2N Secret Island Package๐Ÿ
.
.
HIGHLIGHTED:
๐Ÿ” Sri Buat Island (hiking) 
๐Ÿ Raja Island (sandbank) 
๐Ÿ Tengah Island (snorkeling) 
๐Ÿ Hujung Island (snorkeling) 
๐Ÿ Besar Island (snorkeling) 
๐Ÿ 4 Special Island Hopping (sightseeing only) 
.
. 
Pakej 3D2N* (Min 2pax) ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ
RM 585.00/seorang.๐Ÿ’ฐ
Pakej termasuk๐Ÿ“
โœ”Day Tripโ˜€
โœ”Seorang Guide๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™‚
โœ”3hari 2malam๐ŸŒ”
โœ”Penginapan di D'Coconut Island (Standard Room)๐Ÿฌ
โœ”Boat pergi dan balik๐Ÿšค
โœ”Mealsโ˜•
- 3 x Breakfast
- 2 x Lunch
- 2 x Dinner
โœ”Snorkeling Set๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€
โœ”2tahun ke bawah percuma๐Ÿ’ฏ
โœ”3tahun hingga 12tahun RM585
. 
Itinerary 3D2N
Day 1 - 1trip Pulau Mersing (B/L/D)
Day 2 - Free & Easy
Day 3 - 10.30am boat bertolak ke Mersing
.
#MYTRAVELMURAH 
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
. 
#travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah #StayHome #BeSafe
  • Mersing 3D2N Secret Island Package๐Ÿ
    .
    .
    HIGHLIGHTED:
    ๐Ÿ” Sri Buat Island (hiking)
    ๐Ÿ Raja Island (sandbank)
    ๐Ÿ Tengah Island (snorkeling)
    ๐Ÿ Hujung Island (snorkeling)
    ๐Ÿ Besar Island (snorkeling)
    ๐Ÿ 4 Special Island Hopping (sightseeing only)
    .
    .
    Pakej 3D2N* (Min 2pax) ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ
    RM 585.00/seorang.๐Ÿ’ฐ
    Pakej termasuk๐Ÿ“
    โœ”Day Tripโ˜€
    โœ”Seorang Guide๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™‚
    โœ”3hari 2malam๐ŸŒ”
    โœ”Penginapan di D'Coconut Island (Standard Room)๐Ÿฌ
    โœ”Boat pergi dan balik๐Ÿšค
    โœ”Mealsโ˜•
    - 3 x Breakfast
    - 2 x Lunch
    - 2 x Dinner
    โœ”Snorkeling Set๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€
    โœ”2tahun ke bawah percuma๐Ÿ’ฏ
    โœ”3tahun hingga 12tahun RM585
    .
    Itinerary 3D2N
    Day 1 - 1trip Pulau Mersing (B/L/D)
    Day 2 - Free & Easy
    Day 3 - 10.30am boat bertolak ke Mersing
    .
    #MYTRAVELMURAH
    #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
    .
    #travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah #StayHome #BeSafe

  •  0  0  31 July, 2020
  • RUGINYA SIAPA TAKUT MANDI PANTAI ๐Ÿฅบ๐Ÿ’ฆ Pulau Besar, Pulau Seri Buat

Cantik kan!

Hati korang pun terus melambong tengok video elcah kan?

Harga berbaloi. Duduk suite macam orang *have have* chuols seribayuresort_ โ€” makanan disediakan tapi bawa je extra duit if korang nak makan benda lain or nak beli air tin or anything @ cafe

Video ni day 1 package Full day Mersing Island Trip โ€” dari jeti terus buat aktiviti bersama group kau sahaja tak campur dengan group lain. Boat personal so tak kecohlah kau nak bikini ke nak terjun pakai boxer pun

Sebelum terjun ke pulau ni,

Kitaorang p hiking dulu fuh gambar memang gempak โ€” nak naik atas tu pun gempak dengan semua orang yang pakai selipar. Kononnya tak nak hiking tapi macam rugi so cabar juga diri. Enjoy weh!
.
#MYTRAVELMURAH 
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
. 
#travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah #StayHome #BeSafe
  • RUGINYA SIAPA TAKUT MANDI PANTAI ๐Ÿฅบ๐Ÿ’ฆ Pulau Besar, Pulau Seri Buat

    Cantik kan!

    Hati korang pun terus melambong tengok video elcah kan?

    Harga berbaloi. Duduk suite macam orang *have have* chuols seribayuresort_ โ€” makanan disediakan tapi bawa je extra duit if korang nak makan benda lain or nak beli air tin or anything @ cafe

    Video ni day 1 package Full day Mersing Island Trip โ€” dari jeti terus buat aktiviti bersama group kau sahaja tak campur dengan group lain. Boat personal so tak kecohlah kau nak bikini ke nak terjun pakai boxer pun

    Sebelum terjun ke pulau ni,

    Kitaorang p hiking dulu fuh gambar memang gempak โ€” nak naik atas tu pun gempak dengan semua orang yang pakai selipar. Kononnya tak nak hiking tapi macam rugi so cabar juga diri. Enjoy weh!
    .
    #MYTRAVELMURAH
    #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
    .
    #travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah #StayHome #BeSafe

  •  0  0  28 July, 2020
  • Mersing 2D1N Secret Island Package* ๐Ÿ
.
HIGHLIGHTED:
๐Ÿ” Sri Buat Island (hiking) 
๐Ÿ Raja Island (sandbank) 
๐Ÿ Tengah Island (snorkeling) 
๐Ÿ Hujung Island (snorkeling) 
๐Ÿ Besar Island (snorkeling) 
๐Ÿ 4 Special Island Hopping (sightseeing only) 
.
. 
Pakej 2D1N (Min 2pax) ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ
RM445/seorang.๐Ÿ’ฐ
Pakej termasuk๐Ÿ“
โœ”Day Tripโ˜€
โœ”Seorang Guide๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™‚
โœ”2hari 1malam๐ŸŒ”
โœ”Penginapan di D'Coconut Island
(Standard Room)๐Ÿฌ
โœ”Boat pergi dan balik๐Ÿšค
โœ”Mealsโ˜•
- 2 x Breakfast
- 1 x Lunch
- 1 x Dinner
โœ”Snorkeling Set๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€
โœ”2tahun ke bawah percuma๐Ÿ’ฏ
โœ”3tahun hingga 12tahun RM445๐Ÿ†™

Itinerary 2D1N
Day 1 - 1trip Pulau Mersing (B/L/D)
Day 2 - 10.30am boat bertolak ke Mersing
.
#MYTRAVELMURAH 
#teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
. 
#travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah
  • Mersing 2D1N Secret Island Package* ๐Ÿ
    .
    HIGHLIGHTED:
    ๐Ÿ” Sri Buat Island (hiking)
    ๐Ÿ Raja Island (sandbank)
    ๐Ÿ Tengah Island (snorkeling)
    ๐Ÿ Hujung Island (snorkeling)
    ๐Ÿ Besar Island (snorkeling)
    ๐Ÿ 4 Special Island Hopping (sightseeing only)
    .
    .
    Pakej 2D1N (Min 2pax) ๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿ‘งโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ
    RM445/seorang.๐Ÿ’ฐ
    Pakej termasuk๐Ÿ“
    โœ”Day Tripโ˜€
    โœ”Seorang Guide๐Ÿ•ต๐Ÿปโ€โ™‚
    โœ”2hari 1malam๐ŸŒ”
    โœ”Penginapan di D'Coconut Island
    (Standard Room)๐Ÿฌ
    โœ”Boat pergi dan balik๐Ÿšค
    โœ”Mealsโ˜•
    - 2 x Breakfast
    - 1 x Lunch
    - 1 x Dinner
    โœ”Snorkeling Set๐ŸŠ๐Ÿปโ€โ™€
    โœ”2tahun ke bawah percuma๐Ÿ’ฏ
    โœ”3tahun hingga 12tahun RM445๐Ÿ†™

    Itinerary 2D1N
    Day 1 - 1trip Pulau Mersing (B/L/D)
    Day 2 - 10.30am boat bertolak ke Mersing
    .
    #MYTRAVELMURAH
    #teambahterakembaraholidays #bahterakembaraholidays #AydenAverroesHolidays #CaravanSeraiHolidays #AirAsia #AirAsiaAllStars #Redq #OneAirAsia #KLIA #KLIA2 #MalaysiaAirlines #Malindo .
    .
    #travel #travelgram #travelphotography #traveling #travels #traveller #travelholic #travelling #traveler #travelers #travelguide #covid_19 #covid #covid19 #StayAtHome #dudukrumah

  •  0  0  28 July, 2020