Mia Ahmad ( @mia.ahm4d ) Instagram Profile

mia.ahm4d

Mia Ahmad

@miaahmadsouls

  • 707 posts
  • 868.4k followers
  • 1.6k following

Mia Ahmad Profile Information

  • My milk monster... Tak dpt susu jari pula dia masukkan dlm mulut tu...
  • My milk monster... Tak dpt susu jari pula dia masukkan dlm mulut tu...

  •  0  129  10 July, 2020
  • 1 day before i gv birth to Iris.. doc ckp kepala baby masih jauh... Takut kena c-sect, aaaa taknak la cuz Issa dulu bersalin normal kan.. So esok pagi nya mia jalan satu taman and turun naik bukit, semua org tgk mak buyung gigih dgn perut besar beriadah 😂, jam 2 pagi bangun nak shishi tgk dah bloody show tapi tak ada rasa sakit contraction.. Alhamdulillah. Allah permudahkan.. Our little Iris safely delivered on 18th of June 2020, 5.10pm via normal delivery. Thank you all for your thoughts and prayers. ❤️
  • 1 day before i gv birth to Iris.. doc ckp kepala baby masih jauh... Takut kena c-sect, aaaa taknak la cuz Issa dulu bersalin normal kan.. So esok pagi nya mia jalan satu taman and turun naik bukit, semua org tgk mak buyung gigih dgn perut besar beriadah 😂, jam 2 pagi bangun nak shishi tgk dah bloody show tapi tak ada rasa sakit contraction.. Alhamdulillah. Allah permudahkan.. Our little Iris safely delivered on 18th of June 2020, 5.10pm via normal delivery. Thank you all for your thoughts and prayers. ❤️

  •  0  111  5 July, 2020
  • Ada tak yang baru je bersalin dah rindu moment masa mengandung? Time ni kan kulit Mia langsung tak ada masalah, sebab SATIN SKINZ pandai jaga Mia❤

@satinskinz2u @satinskinz2u @satinskinz2u

Perfectly amazing untuk :

Tenaga mommies ✅
Maintain glowing & flawless ✅
Sumber vitamin dalam susu ibu ✅
Kuatkan antibody melalui susu ibu ✅
Luka cepat sembuh tanpa parut ✅
Hilangkan gelap pada celahan ✅
Stretch Mark hilang dengan mudah ✅
Rambut makin kuat dan tak gugur ✅

Seri wajah ibu bersalin makin bersinar dan ayu ✅

Satu badan gebu, putih, dan tegang ✅

Sesuai untuk di amalkan selepas bersalin ni dan semasa menyusukan bayi 🥰

#SatinSkinz #SuperVitamins #SatinSkinzNigeria
  • Ada tak yang baru je bersalin dah rindu moment masa mengandung? Time ni kan kulit Mia langsung tak ada masalah, sebab SATIN SKINZ pandai jaga Mia❤

    @satinskinz2u @satinskinz2u @satinskinz2u

    Perfectly amazing untuk :

    Tenaga mommies ✅
    Maintain glowing & flawless ✅
    Sumber vitamin dalam susu ibu ✅
    Kuatkan antibody melalui susu ibu ✅
    Luka cepat sembuh tanpa parut ✅
    Hilangkan gelap pada celahan ✅
    Stretch Mark hilang dengan mudah ✅
    Rambut makin kuat dan tak gugur ✅

    Seri wajah ibu bersalin makin bersinar dan ayu ✅

    Satu badan gebu, putih, dan tegang ✅

    Sesuai untuk di amalkan selepas bersalin ni dan semasa menyusukan bayi 🥰

    #SatinSkinz #SuperVitamins #SatinSkinzNigeria

  •  0  58  29 June, 2020
  • Here we grow again! Assalamualaikum everyone! Meet our babygirl, Iris Binti Mohd Izham Tarmizi. 👼
  • Here we grow again! Assalamualaikum everyone! Meet our babygirl, Iris Binti Mohd Izham Tarmizi. 👼

  •  0  557  28 June, 2020
  • Love at first sight... @sayf.issa
  • Love at first sight... @sayf.issa

  •  0  144  24 June, 2020
  • Pic ni mia tgh tunggu hari nak bersalin, tp Mia tetap bersama Beaumama! Dr first baby, and now dh bersalin baby ke 2, beaumama sentiasa bersama Mia. Alhamdulilah sepanjang mengandung Mia takde morning sickness, sihat bertenaga and baby lahir pun sihat. Syukur, syukur ❤️ .
Lepas bersalin ni, Beaumama bantu Mia as milk booster pula. Thanks for all warm wishes. Doakan Mia n baby ya ❤️
.
@beaumamahq
  • Pic ni mia tgh tunggu hari nak bersalin, tp Mia tetap bersama Beaumama! Dr first baby, and now dh bersalin baby ke 2, beaumama sentiasa bersama Mia. Alhamdulilah sepanjang mengandung Mia takde morning sickness, sihat bertenaga and baby lahir pun sihat. Syukur, syukur ❤️ .
    Lepas bersalin ni, Beaumama bantu Mia as milk booster pula. Thanks for all warm wishes. Doakan Mia n baby ya ❤️
    .
    @beaumamahq

  •  0  50  22 June, 2020
  • Happy father’s day to my husband, ayah and abah in law. Thank you for being such a great dad. ❤️❤️❤️ #fathersday
  • Happy father’s day to my husband, ayah and abah in law. Thank you for being such a great dad. ❤️❤️❤️ #fathersday

  •  0  92  22 June, 2020
  • Hai semua, Mia baru sempat nak update berkenaan jus Mamariam.. Rugi pulak kalau tak share dgn ibu-ibu hamil kebaikan jus ni.. Alhamdulillah Mia sempat minum masa kandungan tengah sarat hari tu untuk naikkan HB. Sekarang tengah berpantang pun masih boleh amalkan tau, insha'Allah dapat  bantu banyakkan susu badan, cegah sembelit dan yang paling best sbg energy booster spnjg berpantang ni 😊

Boleh visit ig @mamariamofficial untuk dapatkan details jus Mamariam
  • Hai semua, Mia baru sempat nak update berkenaan jus Mamariam.. Rugi pulak kalau tak share dgn ibu-ibu hamil kebaikan jus ni.. Alhamdulillah Mia sempat minum masa kandungan tengah sarat hari tu untuk naikkan HB. Sekarang tengah berpantang pun masih boleh amalkan tau, insha'Allah dapat bantu banyakkan susu badan, cegah sembelit dan yang paling best sbg energy booster spnjg berpantang ni 😊

    Boleh visit ig @mamariamofficial untuk dapatkan details jus Mamariam

  •  0  24  20 June, 2020
  • Subahanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar... Welcome home babygirl ❤️❤️❤️ .
.
.
Deco : @fyypartymaker
  • Subahanallah...Alhamdulillah...Allahuakbar... Welcome home babygirl ❤️❤️❤️ .
    .
    .
    Deco : @fyypartymaker

  •  0  819  19 June, 2020
  • Kehamilan ke 2 ni Mia jumpa 1 produk best tau. Bestnya sebab ada khasiat acid folid, dha, calcium dan makanan sunnah. Semua ni memang bagus utk ibu hamil😍 
Mommy2 kat luar sana patut try jus Mamariam ni. Mia pun teruja dapat  consume Mamariam. Alhamdulillah nak buat kerja pun bertenaga😍

Boleh follow ig @mamariamofficial untuk dapatkan details jus Mamariam.
  • Kehamilan ke 2 ni Mia jumpa 1 produk best tau. Bestnya sebab ada khasiat acid folid, dha, calcium dan makanan sunnah. Semua ni memang bagus utk ibu hamil😍
    Mommy2 kat luar sana patut try jus Mamariam ni. Mia pun teruja dapat consume Mamariam. Alhamdulillah nak buat kerja pun bertenaga😍

    Boleh follow ig @mamariamofficial untuk dapatkan details jus Mamariam.

  •  0  80  18 June, 2020
  • Siapa since PKP ni, jadi seorang isteri yang 100% buat kerja rumah squeaky clean ✨angkat tangan 🙋🏻
Mia sekarang ni dah jadi OCD sikit ni, semua kena bersih sampai ada bunyi 'ek ek ek' baru puas! And cadar and selimut and tuala semua pun confirm at least 1 week cuci 1 kali ngan my weekend laundry duty. And basuh tu pun bukan basuh macam tu saja tau, Mia ada guna sesuatu tuk lembutkan kain dan baju semua.. cuba teka apa tu? Jeng Jeng Jeng, pilihan Mia, Downy Antibac Softener! Downy Antibac ni boleh elakkan pertumbuhan kuman yg jadi penyebab bau dekat baju kita tau sebab dia ada 99.9% Antibac protection sehingga 24 jam. Baju jadi lembut, wangi sangat and bebas kuman 😍Korang tunggu apa lagi? Apa kata korang cuba hari Downy Antibac hari ni, boleh didapati di supermarket atau mini market terdekat, atau kalau nak online shopping kat Shopee pun boleh jugak ye 💙

https://bit.ly/2TPHIV0 
P/s : Mia's laundry tips - gunakan lemon atau baking soda untuk putihkan lagi baju atau kain warna putih 
#downymy #downyantibac #sp
  • Siapa since PKP ni, jadi seorang isteri yang 100% buat kerja rumah squeaky clean ✨angkat tangan 🙋🏻
    Mia sekarang ni dah jadi OCD sikit ni, semua kena bersih sampai ada bunyi 'ek ek ek' baru puas! And cadar and selimut and tuala semua pun confirm at least 1 week cuci 1 kali ngan my weekend laundry duty. And basuh tu pun bukan basuh macam tu saja tau, Mia ada guna sesuatu tuk lembutkan kain dan baju semua.. cuba teka apa tu? Jeng Jeng Jeng, pilihan Mia, Downy Antibac Softener! Downy Antibac ni boleh elakkan pertumbuhan kuman yg jadi penyebab bau dekat baju kita tau sebab dia ada 99.9% Antibac protection sehingga 24 jam. Baju jadi lembut, wangi sangat and bebas kuman 😍Korang tunggu apa lagi? Apa kata korang cuba hari Downy Antibac hari ni, boleh didapati di supermarket atau mini market terdekat, atau kalau nak online shopping kat Shopee pun boleh jugak ye 💙

    https://bit.ly/2TPHIV0
    P/s : Mia's laundry tips - gunakan lemon atau baking soda untuk putihkan lagi baju atau kain warna putih
    #downymy #downyantibac #sp

  •  0  25  16 June, 2020