Mamasab Bakery ๐Ÿ˜ ( @mamasabrina_bakery ) Instagram Profile

mamasabrina_bakery

Mamasab Bakery ๐Ÿ˜

๐ŸŽ‚Mamasab by Sabrina Bakery
๐ŸŽ‚Lebih 200++ Jenis Kek & Dessert
๐Ÿœ๐Ÿซ๐Ÿ๐Ÿช๐Ÿฐ๐Ÿฎ
๐Ÿš—Delivery Available
@katalog_mamasabrinabakery
Klik link dibawah utk tempahan๐Ÿ‘‡

  • 5.4k posts
  • 2.5k followers
  • 5.2k following

Mamasab Bakery ๐Ÿ˜ Profile Information

  • KAMBING PERAP BERAPI by Mamasab ๐Ÿ˜
.
๐Ÿ‘‰๐ŸปHanya perlu grill sekejap saja...
๐Ÿ‘‰๐ŸปDah boleh makan daging yang lembut dan berjus.
๐Ÿ‘‰๐ŸปBayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit...
๐Ÿ‘‰๐ŸปMemang tak boleh nak diungkap kesedapan daging tu..
.
๐ŸDaging kambing yang diimport khas dari Australia...
๐ŸHanya bahagian paling sedap saja terpilih...
๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI Sabrina Bakery...
๐ŸSampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging
.
๐Ÿ’žKombinasi sos perap dgn 24 rempah rahsia...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
๐Ÿ’žBergabung dgn kasih sayang team di dapur mase perap kambing tu..
๐Ÿ’žMenjadikan kambing perap mamasab sedap melampau
๐Ÿ’žDan memudahkan kerja mama and papa nak masak..
.
๐Ÿ‘๐ŸปMemang takkan kecewa dengan KAMBING PERAP BERAPI by Sabrina Bakery ni...
๐Ÿ‘๐ŸปHalal dan Berkualiti lagi...
๐Ÿ‘๐ŸปBoleh jadikan menu untuk makan2 bersama keluarga..
.
๐Ÿ™Œ๐ŸปJangan risau bagi yang tak makan kambing...
๐Ÿ™Œ๐ŸปKita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda...
.
๐Ÿ–  Kambing Perap 1kg RM60
๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700gm RM30
..
Anda Berminat?

Tekan link bio @mamasabrina_bakery untuk order..
.
Atau klik link dibawah utk order yer..
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
.
#sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery
#sedaplainmaciammm
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#kambingperap #kambinggrill #kambingbakar #kambingmamasab #lamblovers
  • KAMBING PERAP BERAPI by Mamasab ๐Ÿ˜
    .
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปHanya perlu grill sekejap saja...
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปDah boleh makan daging yang lembut dan berjus.
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปBayangkan jus yang keluar saat daging tu terlerai dari tulang2 bila digigit...
    ๐Ÿ‘‰๐ŸปMemang tak boleh nak diungkap kesedapan daging tu..
    .
    ๐ŸDaging kambing yang diimport khas dari Australia...
    ๐ŸHanya bahagian paling sedap saja terpilih...
    ๐ŸDiperap pula dengan SOS PERAP BERAPI Sabrina Bakery...
    ๐ŸSampai tulang pun nak kemam juga walau dah habis daging
    .
    ๐Ÿ’žKombinasi sos perap dgn 24 rempah rahsia...๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    ๐Ÿ’žBergabung dgn kasih sayang team di dapur mase perap kambing tu..
    ๐Ÿ’žMenjadikan kambing perap mamasab sedap melampau
    ๐Ÿ’žDan memudahkan kerja mama and papa nak masak..
    .
    ๐Ÿ‘๐ŸปMemang takkan kecewa dengan KAMBING PERAP BERAPI by Sabrina Bakery ni...
    ๐Ÿ‘๐ŸปHalal dan Berkualiti lagi...
    ๐Ÿ‘๐ŸปBoleh jadikan menu untuk makan2 bersama keluarga..
    .
    ๐Ÿ™Œ๐ŸปJangan risau bagi yang tak makan kambing...
    ๐Ÿ™Œ๐ŸปKita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda...
    .
    ๐Ÿ– Kambing Perap 1kg RM60
    ๐Ÿ”ฅ Sos Perap Serbaguna 700gm RM30
    ..
    Anda Berminat?

    Tekan link bio @mamasabrina_bakery untuk order..
    .
    Atau klik link dibawah utk order yer..
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    .
    #sabrinabakery #lubukkekno1malaysia #kambingperap #birthdaycake #kekbudget #cakedecorating #pastryfruitcake #keksedap #surprisedelivery #deliverycake #brownies #kekhantaran #klfooddelivery
    #sedaplainmaciammm
    #bakeryviralmalaysia
    #bakeryNo1Malaysia
    #bestgrowingFnBbisnesaward2018
    #kambingperap #kambinggrill #kambingbakar #kambingmamasab #lamblovers

  •  0  0  18 hours ago
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
.
Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
.
Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Rm40
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
.
Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
.
#promomamachomel
#mamasabrinabakery
#mamasabbakery
#mamachomel
#combomamasab
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
    .
    Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
    .
    Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    Rm40
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
    .
    Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
    .
    #promomamachomel
    #mamasabrinabakery
    #mamasabbakery
    #mamachomel
    #combomamasab

  •  0  1  10 August, 2020
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
.
Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
.
Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Rm40
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
.
Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
.
#promomamachomel
#mamasabrinabakery
#mamasabbakery
#mamachomel
#combomamasab
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
    .
    Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
    .
    Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    Rm40
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
    .
    Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
    .
    #promomamachomel
    #mamasabrinabakery
    #mamasabbakery
    #mamachomel
    #combomamasab

  •  0  1  10 August, 2020
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
.
Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
.
Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.
Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
.
Rm40
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
.
Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
.
#promomamachomel
#mamasabrinabakery
#mamasabbakery
#mamachomel
#combomamasab
  • Combo mama chomel๐Ÿ˜
    .
    Jeng jeng jeng ๐ŸŒน
    .
    Promo combo mama chomel pulak muncul ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
    .
    Gambungan antara pandan gula melaka & pecan butterscotch ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    .
    Menari-nari tengok gambungan padu ni yee ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ”ฅ
    .
    Rm40
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab ya!๐Ÿ‘†
    .
    Atau whatsapp sis๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/+60122180255/mamachomel
    .
    #promomamachomel
    #mamasabrinabakery
    #mamasabbakery
    #mamachomel
    #combomamasab

  •  0  1  10 August, 2020
  • " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
" LAMB FROZEN" STOK TERHAD
" LAMB FROZEN" STOK TERHAD
.
Ada peminat tegar kambing ๐Ÿ‘ frozen x kat sini?
.
Kami siapkan perapan termasuk Sos special... Cuma perlu balik rumah boleh bakar sendiri jek, nak separuh masak ke suku masak ke terserah anda... Mudahkan?
.
1kg rm60
Sos perap rm30
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    .
    Ada peminat tegar kambing ๐Ÿ‘ frozen x kat sini?
    .
    Kami siapkan perapan termasuk Sos special... Cuma perlu balik rumah boleh bakar sendiri jek, nak separuh masak ke suku masak ke terserah anda... Mudahkan?
    .
    1kg rm60
    Sos perap rm30
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..๐Ÿ‘‡
    .
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  0  0  10 August, 2020
  • " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
" LAMB FROZEN" STOK TERHAD
" LAMB FROZEN" STOK TERHAD
.
Ada peminat tegar kambing ๐Ÿ‘ frozen x kat sini?
.
Kami siapkan perapan termasuk Sos special... Cuma perlu balik rumah boleh bakar sendiri jek, nak separuh masak ke suku masak ke terserah anda... Mudahkan?
.
1kg rm60
Sos perap rm30
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
.
Atau
Whatsapp kami yer syg2..๐Ÿ‘‡
.
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
www.wasap.my/+60122180255
.
#kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab
  • " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    " LAMB FROZEN" STOK TERHAD
    .
    Ada peminat tegar kambing ๐Ÿ‘ frozen x kat sini?
    .
    Kami siapkan perapan termasuk Sos special... Cuma perlu balik rumah boleh bakar sendiri jek, nak separuh masak ke suku masak ke terserah anda... Mudahkan?
    .
    1kg rm60
    Sos perap rm30
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk order..
    .
    Atau
    Whatsapp kami yer syg2..๐Ÿ‘‡
    .
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    www.wasap.my/+60122180255
    .
    #kekhantaran #kekmamasab #keksedap #mamasabwarrior #dessert #cakes #foods #mamasab #dfcc #cutecake #pandangulamelaka #brownies #pecanbutterscotch #kekcoklat #kekviral #surprisedelivery #cakedelivery #deliverykl #deliveryselangor #mamasabrina_bakery #ctdk #mirafilzah #kambingperap #kambingperapmamasab

  •  0  0  10 August, 2020
  • Menu dinner for today..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
Nampak macam kambing ke kupu2..?๐Ÿ˜‚
#kambingperapmamasab
.
Serius rasa 1 slice xcukup..nak ber-slice2..
Xperasan pun dah habis 1 bekas bila korang dah start makan..mmg xboleh move on..๐Ÿ˜‚
.
Org yg memang xpernah makan..xpernah cuba..
Xpernah sentuh langsung kambing sebelum nie..
Memang akan jatuh shinteee teruihhh lepas rasa tau..๐Ÿ˜๐Ÿ’—
.
Xpercaya? Try la! ๐Ÿ˜
.
Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab๐Ÿ‘†
.
Atau
Whatsapp utk order na..๐Ÿ‘‡
www.wasap.my/+60122180255/nakkambingperap
.
#kambingperap
#kambingperapmamasab
#kambingbakar
#kambinggrill
#Kambingbbq
  • Menu dinner for today..๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
    Nampak macam kambing ke kupu2..?๐Ÿ˜‚
    #kambingperapmamasab
    .
    Serius rasa 1 slice xcukup..nak ber-slice2..
    Xperasan pun dah habis 1 bekas bila korang dah start makan..mmg xboleh move on..๐Ÿ˜‚
    .
    Org yg memang xpernah makan..xpernah cuba..
    Xpernah sentuh langsung kambing sebelum nie..
    Memang akan jatuh shinteee teruihhh lepas rasa tau..๐Ÿ˜๐Ÿ’—
    .
    Xpercaya? Try la! ๐Ÿ˜
    .
    Klik link bio @mamasabrina_bakery utk grab๐Ÿ‘†
    .
    Atau
    Whatsapp utk order na..๐Ÿ‘‡
    www.wasap.my/+60122180255/nakkambingperap
    .
    #kambingperap
    #kambingperapmamasab
    #kambingbakar
    #kambinggrill
    #Kambingbbq

  •  0  1  9 August, 2020