LEGACY RXZ MALAYAπŸ‡²πŸ‡Ύ ( @legacy_rxz ) Instagram Profile

legacy_rxz

LEGACY RXZ MALAYAπŸ‡²πŸ‡Ύ

πŸ”·The ULTIMATE Motorsport/Motivation PageπŸ”·
πŸ’₯Posting Viral Content DailyπŸ’₯
πŸ”ΉFollow Us⬆️ Join The MovementπŸ”Ή
since 28.2.2019
new account
#truestory

  • 494 posts
  • 67.1k followers
  • 9 following

LEGACY RXZ MALAYAπŸ‡²πŸ‡Ύ Profile Information

  • Kita impikan harini adalah hari & tarikh RXZ Members, kita ride dari jauh, berkumpul, rasai & menjiwai bersama-sama seperti tahun-tahun sebelumnya 

Tapi, semuanya telah menjadi kenangan antara kita  bersama, hargailah ketika ada. Sebab apa yang berlaku & terjadi tak semestinya akan sentiasa berlaku

Sama juga dalam perhubungan percintaan  atau rumahtangga, hargailah pasangan masing-masing, nikmatilah kebahagiaan bersama sampai akhir hayat.

Itu saja tazkirah β€œrumahtangga” dari min untuk korang semua semua, renungkan2 dan selamat beramal. 

β€œTak hensem tak per,janji ada RXZ"

#rxzmembers
#wearerxzmembers
#rideedition
#melayuracing
#lutakjemlubrader
#lujemkasitunda
#RxzMembersV42020
#46rossi
cc @ amerul iqbal
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • Kita impikan harini adalah hari & tarikh RXZ Members, kita ride dari jauh, berkumpul, rasai & menjiwai bersama-sama seperti tahun-tahun sebelumnya

    Tapi, semuanya telah menjadi kenangan antara kita bersama, hargailah ketika ada. Sebab apa yang berlaku & terjadi tak semestinya akan sentiasa berlaku

    Sama juga dalam perhubungan percintaan atau rumahtangga, hargailah pasangan masing-masing, nikmatilah kebahagiaan bersama sampai akhir hayat.

    Itu saja tazkirah β€œrumahtangga” dari min untuk korang semua semua, renungkan2 dan selamat beramal.

    β€œTak hensem tak per,janji ada RXZ"

    #rxzmembers
    #wearerxzmembers
    #rideedition
    #melayuracing
    #lutakjemlubrader
    #lujemkasitunda
    #RxzMembersV42020
    #46rossi
    cc @ amerul iqbal
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  2  26 July, 2020
  • Rxz disenaraikan dalam sepuluh kenderaan terbaik dunia . Ini membuktikan model ini sebaris dengan jenama eropah lain jauh meninggalkan kereta kuda firaun . Komponen besi motosikal ini dihasilkan dari besi konkrit runtuhan world trade center , sebab itu kita tak pernah dengar tangki minyak dia bocor . Fabrik kusyen penunggang pula diperbuat dari kulit binatang liar dan mampu mematahkan kuku kucing yang mencakarnya . Terdapat banyak lagi kesaktian pada moto ini , amat lah releven jika moto syurga ini dijual dengan harga diluar norma kemanusiaan . 

in rxz , we trust .

#thepejareturn
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • Rxz disenaraikan dalam sepuluh kenderaan terbaik dunia . Ini membuktikan model ini sebaris dengan jenama eropah lain jauh meninggalkan kereta kuda firaun . Komponen besi motosikal ini dihasilkan dari besi konkrit runtuhan world trade center , sebab itu kita tak pernah dengar tangki minyak dia bocor . Fabrik kusyen penunggang pula diperbuat dari kulit binatang liar dan mampu mematahkan kuku kucing yang mencakarnya . Terdapat banyak lagi kesaktian pada moto ini , amat lah releven jika moto syurga ini dijual dengan harga diluar norma kemanusiaan .

    in rxz , we trust .

    #thepejareturn
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  8  10 July, 2020
  • Ψ§ΩŽΩ„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽ مُ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§ Ψͺُهُ 
Sy isthiharkan Putih Milinium New Old Stock yg Viral 70k dah dibyar Deposit RM30k‼️
Tuan Faddly Tuan Muda mne org kecam β• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£A 
Moto Sudah dibooking orang gais
Buyer Steadyyyyyyyyyy 
Buyer hangpa mmg Sempoiiiiiii Nahhhh

❗️Syukur Alhamdulillah❗️

#rxz70k #thebossstyle #antidotmalaysia #acaiiiii #putihmiliniumNos #taksempatmasukevent #syukuralhamdulillah

Cc : Tuan Putera Amirul
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • Ψ§ΩŽΩ„Ψ³Ω‘ΩŽΩ„Ψ§ΩŽ مُ ΨΉΩŽΩ„ΩŽΩŠΩ’ΩƒΩΩ…Ω’ ΩˆΩŽΨ±ΩŽΨ­Ω’Ω…ΩŽΨ©Ω اللهِ ΩˆΩŽΨ¨ΩŽΨ±ΩŽΩƒΩŽΨ§ Ψͺُهُ
    Sy isthiharkan Putih Milinium New Old Stock yg Viral 70k dah dibyar Deposit RM30k‼️
    Tuan Faddly Tuan Muda mne org kecam β• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£Aβ• β•£A
    Moto Sudah dibooking orang gais
    Buyer Steadyyyyyyyyyy
    Buyer hangpa mmg Sempoiiiiiii Nahhhh

    ❗️Syukur Alhamdulillah❗️

    #rxz70k #thebossstyle #antidotmalaysia #acaiiiii #putihmiliniumNos #taksempatmasukevent #syukuralhamdulillah

    Cc : Tuan Putera Amirul
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  11  10 July, 2020
  • GAMBAR TERAKHIR AKU BERSAMA ISTERIKU β€œTak sangka ini adalah permintaan terakhir arwah nak bergambar di sini berdua, Allah lebih menyayangi wahai ketua bidadariku” - Nizar 
Salam takziah pada rider RXZ Mohd Nizar Ahmad , brader Nizar & isteri mengalami kemalangan semasa turun dari Cameron Highlands bersama jentera RXZ nya,

isterinya telah kembali ke rahmatullah, mohon semua sahabat RXZ Members sedekahkan al-fatihah (di baca) pada isteri sahabat kita ni, Allahyarhamah Noor Fareeza binti Ismail, semoga rohnya di cucuri rahmat & di permudahkan segala urusan. Ameen. β€œSeorang isteri yang support hobi suaminya sampai ke akhir hayatβ€πŸ˜­ #rxzmembers #wearerxzmembers
#rideedition #melayuracing #lutakjemlubrader #lujemkasitunda #RxzMembersV42020
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • GAMBAR TERAKHIR AKU BERSAMA ISTERIKU β€œTak sangka ini adalah permintaan terakhir arwah nak bergambar di sini berdua, Allah lebih menyayangi wahai ketua bidadariku” - Nizar
    Salam takziah pada rider RXZ Mohd Nizar Ahmad , brader Nizar & isteri mengalami kemalangan semasa turun dari Cameron Highlands bersama jentera RXZ nya,

    isterinya telah kembali ke rahmatullah, mohon semua sahabat RXZ Members sedekahkan al-fatihah (di baca) pada isteri sahabat kita ni, Allahyarhamah Noor Fareeza binti Ismail, semoga rohnya di cucuri rahmat & di permudahkan segala urusan. Ameen. β€œSeorang isteri yang support hobi suaminya sampai ke akhir hayatβ€πŸ˜­ #rxzmembers #wearerxzmembers
    #rideedition #melayuracing #lutakjemlubrader #lujemkasitunda #RxzMembersV42020
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  13  23 June, 2020
  • Pakcik Su memang jiwa fighter, tahun lepas RXZ Members 3.0 2019 dia dari Kedah Kuala Ketil datang ke Terengganu bersama dgn RXZ nya, dia tak sembang kari macam kau hehe 
Harini dia datang lagi Terengganu untuk ziarah menziarahi kuatkan lagi ukhwah sesama kita. Alhamdulillah dia masih sihat, katanya RXZ Members 4.0 nak paip on ! Hehe β€œSama-sama kita menghormati satu sama lain antara kita, lama atau baru ukhwah kita tetap utuh”

#rxzmembers #wearerxzmembers
#rideedition #melayuracing #lutakjemlubrader #lujemkasitunda #RxzMembersV42020
.
.
.
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • Pakcik Su memang jiwa fighter, tahun lepas RXZ Members 3.0 2019 dia dari Kedah Kuala Ketil datang ke Terengganu bersama dgn RXZ nya, dia tak sembang kari macam kau hehe
    Harini dia datang lagi Terengganu untuk ziarah menziarahi kuatkan lagi ukhwah sesama kita. Alhamdulillah dia masih sihat, katanya RXZ Members 4.0 nak paip on ! Hehe β€œSama-sama kita menghormati satu sama lain antara kita, lama atau baru ukhwah kita tetap utuh”

    #rxzmembers #wearerxzmembers
    #rideedition #melayuracing #lutakjemlubrader #lujemkasitunda #RxzMembersV42020
    .
    .
    .
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  20  16 June, 2020
  • alhamdulillah tenagaa sold buyer beli langsam..airmata😒😒dok elok2 ngn tuan baru..maaf nah yg xsempat reply messeger, wasap dan call..dok melayan owner baru td...πŸ™πŸ™πŸ™
.
.
.
cc @ king super
πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
.
.
#legacyrxz #rxzlover 
#rxzstilltheboss #paipon 
#rxzcatalyzer #rxzfamilia
#rxzmalaysia #rxzkejam
#peminatduaroda #vr46 
#kapcaijahat #idolamalaya 
#sistoidola #kamixramai 
#kapcai #onxon #rxz135 
#motorsport #motogp
#moto #matrempi
  • alhamdulillah tenagaa sold buyer beli langsam..airmata😒😒dok elok2 ngn tuan baru..maaf nah yg xsempat reply messeger, wasap dan call..dok melayan owner baru td...πŸ™πŸ™πŸ™
    .
    .
    .
    cc @ king super
    πŸ’’πŸ’’FOLOW$SUPPORTπŸ’’πŸ’’
    πŸ–€πŸ–€ @legacy_rxz πŸ–€πŸ–€
    πŸ’œπŸ’œ @legacy_rxz πŸ’œπŸ’œ
    🧑🧑 @legacy_rxz 🧑🧑
    πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”πŸ”
    .
    .
    #legacyrxz #rxzlover
    #rxzstilltheboss #paipon
    #rxzcatalyzer #rxzfamilia
    #rxzmalaysia #rxzkejam
    #peminatduaroda #vr46
    #kapcaijahat #idolamalaya
    #sistoidola #kamixramai
    #kapcai #onxon #rxz135
    #motorsport #motogp
    #moto #matrempi

  •  0  16  8 June, 2020