Kilafairy ( @kilafairyofficial ) Instagram Profile

kilafairyofficial

Kilafairy

Founder of @kilafit ✨ Touch, Taste & Smell challenge👇🏼

  • 307 posts
  • 986.7k followers
  • 572 following

Kilafairy Profile Information

  • One shade is never enough to complete the look! 

These are my top 4 shades from Wardah Exclusive Matte Lip Cream. My favourite is Shade 11, “Oh So Nude”. It is my go to go colour when I’m in a rush. 

Shade 05, “Speech Less” is a lil bit orangey and it makes my face look fresh!

Shade 03, “See You Latte” which I loveeeeee! I can’t live without nude lippies.  This is the right shade for me to go hang out with my girlies.

And lastly, Shade 18, “Saturdate Night”. The perfect color to go for a date night ;)

Girls, do you wanna have the complete set of Wardah Lipcream?! You can! You just have to post your selfies with your 4 favourite shades of Wardah Lipcream. Make sure you tag me and don’t forget to use my hashtag #WardahxKilafairy ! I will pick only 2 lucky girls to get the complete set of Wardah Lipcream! Good luck girls 💋

@wardahbeauty_my #OneShadeisNeverEnough
  • One shade is never enough to complete the look! 

These are my top 4 shades from Wardah Exclusive Matte Lip Cream. My favourite is Shade 11, “Oh So Nude”. It is my go to go colour when I’m in a rush.

    Shade 05, “Speech Less” is a lil bit orangey and it makes my face look fresh!

    Shade 03, “See You Latte” which I loveeeeee! I can’t live without nude lippies. This is the right shade for me to go hang out with my girlies.

    And lastly, Shade 18, “Saturdate Night”. The perfect color to go for a date night ;)

    Girls, do you wanna have the complete set of Wardah Lipcream?! You can! You just have to post your selfies with your 4 favourite shades of Wardah Lipcream. Make sure you tag me and don’t forget to use my hashtag #WardahxKilafairy ! I will pick only 2 lucky girls to get the complete set of Wardah Lipcream! Good luck girls 💋

    @wardahbeauty_my #OneShadeisNeverEnough

  •  0  168  2 July, 2020
  • One of the reasons why Kila keluarkan @kilafit adalah sebab Kila suka makan tapi tak ada time nak pergi gym hari hari. So Kila dengan team Kila make sure #Kilafit ni boleh tolong kawal intake makan. Macam mana? Haaa lepas consume Kilafit, Kila makan makanan lain sikit pun dah kenyang sangat dah! The best part is, #Kilafit punya ingredients adalah natural dan selamat untuk consume for long term. Ada makanan sunnah juga tau dalam ingredients #Kilafit ✨ Siapa di antara followers Kila ni ada masalah yang sama, sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Hihihi dah tak perlu nak stress dah, sebab dah ada solution yang selamat for you guys dah, Alhamdulillah. Ok tu je nak share, bye 🤍
  • One of the reasons why Kila keluarkan @kilafit adalah sebab Kila suka makan tapi tak ada time nak pergi gym hari hari. So Kila dengan team Kila make sure #Kilafit ni boleh tolong kawal intake makan. Macam mana? Haaa lepas consume Kilafit, Kila makan makanan lain sikit pun dah kenyang sangat dah! The best part is, #Kilafit punya ingredients adalah natural dan selamat untuk consume for long term. Ada makanan sunnah juga tau dalam ingredients #Kilafit ✨ Siapa di antara followers Kila ni ada masalah yang sama, sila angkat tangan 🙋🏻‍♀️ Hihihi dah tak perlu nak stress dah, sebab dah ada solution yang selamat for you guys dah, Alhamdulillah. Ok tu je nak share, bye 🤍

  •  0  11  2 July, 2020
  • Sometimes we’re tested not to show our weaknesses, but to discover our strengths ✨
  • Sometimes we’re tested not to show our weaknesses, but to discover our strengths ✨

  •  0  190  26 June, 2020
  • When you have a sister like @shakiraidora , potensi untuk dia letak kencing kucing dalam tu memang boleh jadi 🤢 
Link for full video ada dekat bio guys!
Have fun watching the video ✨
  • When you have a sister like @shakiraidora , potensi untuk dia letak kencing kucing dalam tu memang boleh jadi 🤢
    Link for full video ada dekat bio guys!
    Have fun watching the video ✨

  •  0  36  26 June, 2020
  • We can’t become what we need to be by remaining what we are ✨
  • We can’t become what we need to be by remaining what we are ✨

  •  0  375  19 June, 2020
  • Have you said Alhamdulillah today? 💖
  • Have you said Alhamdulillah today? 💖

  •  0  652  16 June, 2020
  • You didn’t come this far to only come this far ✨
  • You didn’t come this far to only come this far ✨

  •  0  178  15 June, 2020
  • Syukur tak terkata. I read through all of your DM’s on @kilafit over the weekend & I’m overwhelmed with love.  Berkat team @kilafit jugak. Thank you for all of your dua’s. Bangga & humbled at the same time yang kita dapat bantu many women since 2018✨ 
#ForABetterYou 
#VersiTerbaikmu
  • Syukur tak terkata. I read through all of your DM’s on @kilafit over the weekend & I’m overwhelmed with love. Berkat team @kilafit jugak. Thank you for all of your dua’s. Bangga & humbled at the same time yang kita dapat bantu many women since 2018✨
    #ForABetterYou
    #VersiTerbaikmu

  •  0  89  15 June, 2020
  • Done for the day! You guys buat apa je today? ✨
  • Done for the day! You guys buat apa je today? ✨

  •  0  2,093  12 June, 2020
  • Alhamdulillah, finally dapat juga pergi buat all of my treatments here at @my__clinic 🙏🏽 If you guys nak tau treatment apa Kila selalu buat, nanti sampai @my__clinic , tanya je diorang okay? Yup, this is the only place Kila pergi untuk buat facial 🌸
  • Alhamdulillah, finally dapat juga pergi buat all of my treatments here at @my__clinic 🙏🏽 If you guys nak tau treatment apa Kila selalu buat, nanti sampai @my__clinic , tanya je diorang okay? Yup, this is the only place Kila pergi untuk buat facial 🌸

  •  0  112  12 June, 2020
  • Kila on the phone dengan siapa tu guna iphone 11pro Max? 🤔 Termenung jauh Kila angkat phone tu, agak agak tengah fikir apa lah tu. Hm.. Kila rasa macam nak buat contest la! Syarat dia mudah je. You guys cuma like gambar Kila ni, spam comment “saya nak” kat bawah, and follow IG Kila dan juga IG @zulaccessories_ sebagai sponsor. Make sure active ok? ✨
.
.
Nanti diorang akan announce yang bertuah dekat IG @zulaccessories_ !
All the best guys 🙏🏽
  • Kila on the phone dengan siapa tu guna iphone 11pro Max? 🤔 Termenung jauh Kila angkat phone tu, agak agak tengah fikir apa lah tu. Hm.. Kila rasa macam nak buat contest la! Syarat dia mudah je. You guys cuma like gambar Kila ni, spam comment “saya nak” kat bawah, and follow IG Kila dan juga IG @zulaccessories_ sebagai sponsor. Make sure active ok? ✨
    .
    .
    Nanti diorang akan announce yang bertuah dekat IG @zulaccessories_ !
    All the best guys 🙏🏽

  •  0  117,054  11 June, 2020
  • Imagine that the both of us memang tak makan pedas dari kecik 🥵 Click on the link in my bio to watch the full video 😂
  • Imagine that the both of us memang tak makan pedas dari kecik 🥵 Click on the link in my bio to watch the full video 😂

  •  0  348  10 June, 2020