khu_aziz ( @khu_aziz ) Instagram Profile

khu_aziz

khu_aziz

Kurus dr rumah & Fit On9 Coach 🏆Prog TURUN BERAT BADAN & Coaching On9 💟Turun berat14kg/ibu2ank 💟Resepi sihat & Group Support

  • 3k posts
  • 11.8k followers
  • 7.5k following

khu_aziz Profile Information

  • Ni mengaum ke mngiawww..serem lak mak😅
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Ni mengaum ke mngiawww..serem lak mak😅

  •  12  0  21 hours ago
  • Bersyukurlah, maka kita akan bahagia. Dari mana ? Dari nikmat yang akan terus bertambah.  Cintai dirimu, ciptakan bahagiamu dan jadilah versi terbaik dari sisimu💖
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Bersyukurlah, maka kita akan bahagia. Dari mana ? Dari nikmat yang akan terus bertambah. Cintai dirimu, ciptakan bahagiamu dan jadilah versi terbaik dari sisimu💖

  •  6  0  21 hours ago
  • اللَّهُمَّ اكْفِنِى بِحَلاَلِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَأَغْنِنِى بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ  Allahumak-finii bi halaalika ‘an haroomik, wa agh-niniy bi fadhlika ‘amman siwaak.  Artinya: “Ya Allah cukupkanlah aku dengan yang halal dan jauhkanlah aku dari yang haram, dan cukupkanlah aku dengan karunia-Mu dari bergantung pada selain-Mu.” (HR. Tirmidzi no. 3563. Al-Hafizh Abu Thahir mengatakan bahwa sanad hadits ini hasan) . SELAMAT PAGI💖
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    اللَّهُمَّ اكْفِنِى بِحَلاَلِكَ عَنْ حَرَامِكَ وَأَغْنِنِى بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ Allahumak-finii bi halaalika ‘an haroomik, wa agh-niniy bi fadhlika ‘amman siwaak. Artinya: “Ya Allah cukupkanlah aku dengan yang halal dan jauhkanlah aku dari yang haram, dan cukupkanlah aku dengan karunia-Mu dari bergantung pada selain-Mu.” (HR. Tirmidzi no. 3563. Al-Hafizh Abu Thahir mengatakan bahwa sanad hadits ini hasan) . SELAMAT PAGI💖

  •  10  0  1 day ago
  • Sebelum g kerja..pusing amek udara segar dlu💖 .
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Sebelum g kerja..pusing amek udara segar dlu💖 .

  •  15  0  2 days ago
  • Betul kan ? Boleh senyum sampai telinga ni 😆😍🤩🥳.. Jom sebelum kita semua masuk tidur malam ni... • Kita bayangkan kita dah berjaya dapat body idaman kita, kita dah berjaya turun 5kg yang pertama 🤩 • MasyaAllah bestnya 🥳.. Bayangkan lagi.. kita turun lagi 5kg 😍.. Ya Allah bestnyaaa, dah 10kg 💪🏻🔥 • Jom kita bayangkan lagi.. Berjaya turun another 5kg, total lost dah 15kg ya Allah, confirm dah ubah size baju ni.. • Dah boleh sarung size S/M ni, baju idaman dah boleh pakai.. Wahhh bestnyaaa 🤩🥳.. Macam mana ? Seronok kan 😍😌 • Jadi itu lah perasaan yang anda akan rasa nanti bila dah berjaya turun 15kg 🤩🔥.. Jom buat betul2 bulan ni.. • Make it happen guys ‼️ New body transformation 2020 💪🏻🔥 • Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JUN 2020 KURUS LEPAS RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @khu_aziz 🥰 . 🌸Coach khu_aziz 📲+60125406130 Personally lost 14kg Career mom, 42yrs .
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Betul kan ? Boleh senyum sampai telinga ni 😆😍🤩🥳.. Jom sebelum kita semua masuk tidur malam ni... • Kita bayangkan kita dah berjaya dapat body idaman kita, kita dah berjaya turun 5kg yang pertama 🤩 • MasyaAllah bestnya 🥳.. Bayangkan lagi.. kita turun lagi 5kg 😍.. Ya Allah bestnyaaa, dah 10kg 💪🏻🔥 • Jom kita bayangkan lagi.. Berjaya turun another 5kg, total lost dah 15kg ya Allah, confirm dah ubah size baju ni.. • Dah boleh sarung size S/M ni, baju idaman dah boleh pakai.. Wahhh bestnyaaa 🤩🥳.. Macam mana ? Seronok kan 😍😌 • Jadi itu lah perasaan yang anda akan rasa nanti bila dah berjaya turun 15kg 🤩🔥.. Jom buat betul2 bulan ni.. • Make it happen guys ‼️ New body transformation 2020 💪🏻🔥 • Ok sekarang secara RASMINYA saya open pendaftaran bagi sesi JUN 2020 KURUS LEPAS RAYA untuk daftar segera klik link di bio ig @khu_aziz 🥰 . 🌸Coach khu_aziz 📲+60125406130 Personally lost 14kg Career mom, 42yrs .

  •  10  0  3 days ago
  • Rahsia Al Quran💖  Al Quran itu seperti sahabat. . Semakin kita sering bersamanya, semakin kita tahu rahsia-rahsianya dgn terjemahannya. . Seorang sahabat tidak mungkin membuka rahsianya pada orang lain.
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Rahsia Al Quran💖 Al Quran itu seperti sahabat. . Semakin kita sering bersamanya, semakin kita tahu rahsia-rahsianya dgn terjemahannya. . Seorang sahabat tidak mungkin membuka rahsianya pada orang lain.

  •  6  0  3 days ago
  • Semoga bermanfaat buat siapa saja yg baca posting ni. Aaminn. . Selamat pagi semua 💜 . Saya doakan agar segala urusan anda menjadi lebih mudah dan diberi rezeki berkah berlimpah selalu.. Aamiin 🤲🏻
  • @khu_aziz Profile picture

    @khu_aziz

    Semoga bermanfaat buat siapa saja yg baca posting ni. Aaminn. . Selamat pagi semua 💜 . Saya doakan agar segala urusan anda menjadi lebih mudah dan diberi rezeki berkah berlimpah selalu.. Aamiin 🤲🏻

  •  17  0  3 days ago