Jamu Ratu Malaya Senawang ( @jrm_senawang ) Instagram Profile

jrm_senawang

Jamu Ratu Malaya Senawang

Team Abang Jamu
๐Ÿ’ฏJRM ๐Ÿ†”(P90032)
๐Ÿ’ฏST DEALER ๐Ÿ†”๏ธ(PO14415)
.
ig : @syafick_zaidi
.
Pembelian klik link di bawah ๐Ÿ‘‡

  • 414 posts
  • 10.5k followers
  • 232 following

Jamu Ratu Malaya Senawang Profile Information

  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
.
Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
.
Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri 
.
.
tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
.
Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
.
Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
.
Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. dapatkan dngn pengedar kami yg sah di jrm.com.my/pengedar/ atau rumah hutan dan HQ sungai buloh..
  • Ramai perempuan nk kulit yg cantik dan halus tapi kena rajin buat scrub dan minyakkan kulit.. itu dr segi holisitik menggunakan mintak tp zaman skrg mana ada org nk minyak.. semua x suka sbb melekit..
    .
    Sebenarnya kalau dh biasa minyak tu lebih baik dr lotion ataupun cream.. bonda buat sejenis body butter menggunakan minyak dan beberapa bahan lain tp xmenyerupai minyak lah
    .
    Dirumah hutan Spa pakej seri inai perindu di rumah hutan sgt mendapat permintaan yg sgt ramai..!! Kalau nk booking boleh terus ke website rumahhutan.com untuk seri inai perindu shj menggunakan body scrub dan body butter dan mandian jakuzi 12 gelombang bersama essence 1000 bunga untuk menaikkan seri
    .
    .
    tapi bg org yg xdapat dtg kemari sbb jauh jimat bajet sekadar nk mencuba produk di rumah hutan yg sgt terkenal ialah sutra lamuni dan body butter..
    .
    Untuk sutra lamuni adalah Formulasi skrub badan seperti ekstrak mutiara (pearl) dan minyak zaitun yang membantu menanggalkan sel kulit mati, lebihan minyak dan kotoran, memberikan kelembapan pada kulit untuk sentiasa sihat dan segar.. Tekstur Sutra Lamuni Body Scrub sangat lembut, ringan, mudah untuk skrub pada bahagian badan.. Sesuai untuk lelaki dan wanita, dari umur 12 tahun dan ke atas..
    .
    Untuk cenderai putih pula Pelembap yang membekalkan nutrisi secara pada kulit.. Diperkaya dengan ekstrak herba Asia dan Afrika seperti shea butter, minyak buah kelapa dan akar manis (licorice) yang tinggi dengan vitamin E dan antioksidan untuk kesihatan dan kecantikan kulit.. Detoks kulit untuk membuang toksin pada kulit dan membuang toksin serta kerak hitam pada kulit.. Tekstur Cenderai Putih Body Butter yang lembut, licin, mudah menyerap, tidak melekit dan mudah diratakan pada kulit.. Sesuai untuk wanita mengandung untuk membantu mengelakkan strech marks..
    .
    Promosi kali ni beli mana2 2 cendarai putih atau sutra lamuni "Mix and Match" dngn harga RM65 shj jimat RM11.. dapatkan dngn pengedar kami yg sah di jrm.com.my/pengedar/ atau rumah hutan dan HQ sungai buloh..

  •  0  0  9 hours ago
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental 
.
.
buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu
  • Dia pukul Mak Ayah sy sbb kena sihir .!! Kesian adik dn Mak ayah sy ..puas berubat Keluarga sy x tau buat apa dah sampai buat rawatan mental
    .
    .
    buntu sy cuba kasi Mustanir pd adik & kesian sgt Mak ayah sy jaga dia tak sanggup tengok family susah .Alhamdulillah nampak sihat adik dan kurang sgt sakitnya dari dulu

  •  0  0  6 August, 2020
  • ๐Ÿ˜ฎ PERCAYA TAK RAMAI TUKANG URUT REPEAT KHELIN MYRHA BUAT STOK MENGURUT CUSTOMER MEREKA? Sebab kalau kita study betul-betul kebaikannya, mesti kita tak lepaskan peluang memilikinya walaupun HANYA SEBOTOL KHELIN MYRHA di rumah ๐Ÿค—
.
.
Tanda/tanda kerosakan saraf :
โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐— ๐—ข๐—ง๐—ข๐—ฅ
Melibatkan masalah otot yang lemah atau hilang kawalan otot sepenuhnya. Kekejanhan otot menyebabkan badan menjadi tidak seimbang.
.
โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐——๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—”
Menyebabkan anda rasa sakit mencucuk-cucuk ataupun rasa kebas pada tangan, kaki atau mana-mana bahagian tubuh.
.
โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐—”๐—จ๐—ง๐—ข๐—ก๐—ข๐— ๐—ข
Tidak dapat mengawal pundi kencing, mempunyai masalah tidak boleh membuang air besar, kadar denyutan jantung tidak normal dan kurang atau tidak berpeluh.
.
.
Saranan produk JRM untuk merawat masalah saraf ialah #kurmadhuha , #mushtanirjrm dan #minyakkhelinmyrha 
InsyaAllah segala kesembuhan dengan izin Allah swt.
.
.
  • ๐Ÿ˜ฎ PERCAYA TAK RAMAI TUKANG URUT REPEAT KHELIN MYRHA BUAT STOK MENGURUT CUSTOMER MEREKA? Sebab kalau kita study betul-betul kebaikannya, mesti kita tak lepaskan peluang memilikinya walaupun HANYA SEBOTOL KHELIN MYRHA di rumah ๐Ÿค—
    .
    .
    Tanda/tanda kerosakan saraf :
    โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐— ๐—ข๐—ง๐—ข๐—ฅ
    Melibatkan masalah otot yang lemah atau hilang kawalan otot sepenuhnya. Kekejanhan otot menyebabkan badan menjadi tidak seimbang.
    .
    โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐——๐—˜๐—ฅ๐—œ๐—”
    Menyebabkan anda rasa sakit mencucuk-cucuk ataupun rasa kebas pada tangan, kaki atau mana-mana bahagian tubuh.
    .
    โ€ข ๐—ฆ๐—”๐—ฅ๐—”๐—™ ๐—”๐—จ๐—ง๐—ข๐—ก๐—ข๐— ๐—ข
    Tidak dapat mengawal pundi kencing, mempunyai masalah tidak boleh membuang air besar, kadar denyutan jantung tidak normal dan kurang atau tidak berpeluh.
    .
    .
    Saranan produk JRM untuk merawat masalah saraf ialah #kurmadhuha , #mushtanirjrm dan #minyakkhelinmyrha
    InsyaAllah segala kesembuhan dengan izin Allah swt.
    .
    .

  •  0  0  6 August, 2020
  • Fakta 1: Pengimbas suhu yang 'ditembak' di dahi kita sebelum dibenarkan memasuki premis tidak menyebabkan kanser.
Fakta 2: Merokok punca utama kanser.
  • Fakta 1: Pengimbas suhu yang 'ditembak' di dahi kita sebelum dibenarkan memasuki premis tidak menyebabkan kanser.
    Fakta 2: Merokok punca utama kanser.

  •  0  0  5 August, 2020
  • Jgn menapouse pra matang kesannya otak slow, mood xbetul, badan mudah sakit..Bila Umur sebelum 40 jgn abaikan kalau haid sangkut2 atau tak datang 2 ke 3 bulan ..perhatikan Tu petanda awal nak menapous sebenarnya ada wanita umur 70 ke 80 tahun pun masih haid. .( sy jumpa formulanya)
.
.
Sy ambik berat beljar hormon sbb dgn hormon sistem ketahanan badan kuat , otak fokus, xsedih dn mudah mood stabil semua tu dari hormon
.
.
Penjagaan hormon sgt penting..!! Royal V ni sape dah makan semua tau kebaikannya ( klau gadis umur 29 tahun sampai 40 tahun xberkahwin wajib amalkan Royal , tp kontrol diri jgn buat zina ..Ia bagus memudakan diri & kewanitaan jadi subur )
.
.
#teamabangjamu #jrmsenawang #seronokcantik
  • Jgn menapouse pra matang kesannya otak slow, mood xbetul, badan mudah sakit..Bila Umur sebelum 40 jgn abaikan kalau haid sangkut2 atau tak datang 2 ke 3 bulan ..perhatikan Tu petanda awal nak menapous sebenarnya ada wanita umur 70 ke 80 tahun pun masih haid. .( sy jumpa formulanya)
    .
    .
    Sy ambik berat beljar hormon sbb dgn hormon sistem ketahanan badan kuat , otak fokus, xsedih dn mudah mood stabil semua tu dari hormon
    .
    .
    Penjagaan hormon sgt penting..!! Royal V ni sape dah makan semua tau kebaikannya ( klau gadis umur 29 tahun sampai 40 tahun xberkahwin wajib amalkan Royal , tp kontrol diri jgn buat zina ..Ia bagus memudakan diri & kewanitaan jadi subur )
    .
    .
    #teamabangjamu #jrmsenawang #seronokcantik

  •  0  0  5 August, 2020
  • Mengurut bayi ni sgt bgus utk pembesarannya dn menstimulasikan sistem ketahanan bdn utk pernafasan selain drpd menguatkan kasih syg dn sentuhan dekat dgn bayi yg masih kecil.
.
Bayi kalau diurut akan cpt baik demamnya , mudah tidur mlm ..mengurut bayu bukan macam org salah urat ia sekadar layang sedikit penekanan saja ..bahagian dad sgt perlahan tujuan supaya baby xselalu terkejut2 dan kurangkan sawan tangis , baby jadi tenang kebaikan lain urutan bantu ransangan otak dn yg bagus utk bayi.
.
Minyak yg digunakan pilih lah yg organik krn ia dpt menguatkan kulit baby drpd msalah keradangan dn tidak mudah berparut atau kesan hitam jika digigit serangga dn elak kulit sensitif..
  • Mengurut bayi ni sgt bgus utk pembesarannya dn menstimulasikan sistem ketahanan bdn utk pernafasan selain drpd menguatkan kasih syg dn sentuhan dekat dgn bayi yg masih kecil.
    .
    Bayi kalau diurut akan cpt baik demamnya , mudah tidur mlm ..mengurut bayu bukan macam org salah urat ia sekadar layang sedikit penekanan saja ..bahagian dad sgt perlahan tujuan supaya baby xselalu terkejut2 dan kurangkan sawan tangis , baby jadi tenang kebaikan lain urutan bantu ransangan otak dn yg bagus utk bayi.
    .
    Minyak yg digunakan pilih lah yg organik krn ia dpt menguatkan kulit baby drpd msalah keradangan dn tidak mudah berparut atau kesan hitam jika digigit serangga dn elak kulit sensitif..

  •  0  0  3 August, 2020
  • ๐Ÿ›‘ PROMOSI MINYAK PWP 2 OGOS- 8 OGOS 2020 (SETIAP 1 PEMBELIAN LAYAK PWP 1 MUSTANIR ATAU ROYAL V.
.
.
๐Ÿ’ฐNARIA ROMASTY
HARGA ASAL RM95
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM45
.
๐Ÿ’ฐMINYAK FLORAL 
HARGA ASAL RM70
HARGA PROMOSI RM50 
JIMAT RM20
.
๐Ÿ’ฐMINYAK KHELIN / JATRO
HARGA ASAL RM110
HARGA PROMOSI RM70
JIMAT RM40
.
.
โ€ผ๏ธ PWP MUSTANIR DAN ROYAL V โ€ผ๏ธ
SETIAP PEMBELIAN MANA- MANA MINYAK DENGAN HARGA PROMOSI LAYAK MEMBELI HARGA ROYAL V RM50 DAN MUSTANIR RM100.
.
.

 #pesasamladahitam #mustanirjrm #royalvjrm
  • ๐Ÿ›‘ PROMOSI MINYAK PWP 2 OGOS- 8 OGOS 2020 (SETIAP 1 PEMBELIAN LAYAK PWP 1 MUSTANIR ATAU ROYAL V.
    .
    .
    ๐Ÿ’ฐNARIA ROMASTY
    HARGA ASAL RM95
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM45
    .
    ๐Ÿ’ฐMINYAK FLORAL
    HARGA ASAL RM70
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM20
    .
    ๐Ÿ’ฐMINYAK KHELIN / JATRO
    HARGA ASAL RM110
    HARGA PROMOSI RM70
    JIMAT RM40
    .
    .
    โ€ผ๏ธ PWP MUSTANIR DAN ROYAL V โ€ผ๏ธ
    SETIAP PEMBELIAN MANA- MANA MINYAK DENGAN HARGA PROMOSI LAYAK MEMBELI HARGA ROYAL V RM50 DAN MUSTANIR RM100.
    .
    .

    #pesasamladahitam #mustanirjrm #royalvjrm

  •  0  0  3 August, 2020