AS LEGACY SEREMBAN JAYA.N9 ( @iamfarhanazainal ) Instagram Profile

iamfarhanazainal

AS LEGACY SEREMBAN JAYA.N9

Mobile Partner Sah
ID: MOP08163
Leader MOP @aslegacy_serembann9
Revolution terkini @aliffsyukriterlajaklaris
🚗 COD Seremban Jaya/Senawang
🌸BAWAL SAT

  • 1.7k posts
  • 1.3k followers
  • 2.2k following

AS LEGACY SEREMBAN JAYA.N9 Profile Information

  • Massage Gel sentiasa bersama sis far

I love lavender

Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

#mmgmassagegel
  • Massage Gel sentiasa bersama sis far

    I love lavender

    Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

    #mmgmassagegel

  •  0  0  23 hours ago
  • Sumber mentimun sgt baik utk kesihatan..
Dan banyak khasiat nya!!!
  • Sumber mentimun sgt baik utk kesihatan..
    Dan banyak khasiat nya!!!

  •  0  0  10 July, 2020
  • Far rase pic ni paling cantik..mesti korang marahkan 🤭🤭🤭
  • Far rase pic ni paling cantik..mesti korang marahkan 🤭🤭🤭

  •  0  0  9 July, 2020
  •  0  0  9 July, 2020
  • Hi uolls..sis ade produk baru masuk ni..Car perfume FLEUR Wangi dan tahan lama!! Kalo berminat roger sis!!☺️
  • Hi uolls..sis ade produk baru masuk ni..Car perfume FLEUR Wangi dan tahan lama!! Kalo berminat roger sis!!☺️

  •  0  0  6 July, 2020
  • Siapa yang boleh guna MMG ? 😍😍

Semua boleh guna tau,sebab tu kami kata MMG ni sangat jimat.

Beli sebotol letak kt rumah 
Beli sebotol lagi letak kat opis
Beli sebotol lagi letak dalam beg travel

kalau ade 3 botol pun dahh ok tau,
lagi banyak lagi bagus hehe

Promo Julai 2 botol Rm80 exc pos masih ade tau. Cepattt !! oder dengan sis far ‼️

Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

#mmgmassagegel
  • Siapa yang boleh guna MMG ? 😍😍

    Semua boleh guna tau,sebab tu kami kata MMG ni sangat jimat.

    Beli sebotol letak kt rumah
    Beli sebotol lagi letak kat opis
    Beli sebotol lagi letak dalam beg travel

    kalau ade 3 botol pun dahh ok tau,
    lagi banyak lagi bagus hehe

    Promo Julai 2 botol Rm80 exc pos masih ade tau. Cepattt !! oder dengan sis far ‼️

    Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

    #mmgmassagegel

  •  0  0  5 July, 2020
  • Family time🤗🤗💓
  • Family time🤗🤗💓

  •  0  0  4 July, 2020
  •  0  0  4 July, 2020
  • Beza MMG Cucumber
- bahan-bahan 3 kali lebih banyak dari MMG Pink dan MMG Gold
- tekstur berwarna putih
- bau yang wangi dan nyaman, tapi tidak seharum MMG Pink
- rasa yang lebih sejuk dari MMG Pink

Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

#mmgmassagegel
  • Beza MMG Cucumber
    - bahan-bahan 3 kali lebih banyak dari MMG Pink dan MMG Gold
    - tekstur berwarna putih
    - bau yang wangi dan nyaman, tapi tidak seharum MMG Pink
    - rasa yang lebih sejuk dari MMG Pink

    Klik oder sini www.wasap.my/60197518804

    #mmgmassagegel

  •  0  0  30 June, 2020
  •  0  0  29 June, 2020
  • COMING SOON!!!
  • COMING SOON!!!

  •  0  0  29 June, 2020
  • Jalan² Johor...
  • Jalan² Johor...

  •  0  0  28 June, 2020