Kobe Indonesia ( @getkobeid ) Instagram Profile

getkobeid

Kobe Indonesia

Influencer Marketing Platform
Empowering connections between brands & influencers. Work with us! 🇲🇨🇸🇬🇹🇭🇵🇭
@getkobe @getkobeph @getkobe.th

  • 23 posts
  • 615 followers
  • 163 following

Kobe Indonesia Profile Information

  • We wish you a Merry Christmas! Hope y'all enjoy this wonderful christmas surround with family & the ones you loved ✨🎄
We did a little christmas & birthday celebrations at our office, see more on @getkobe IGTV 
#christmascelebrations #officemates
  • We wish you a Merry Christmas! Hope y'all enjoy this wonderful christmas surround with family & the ones you loved ✨🎄
    We did a little christmas & birthday celebrations at our office, see more on @getkobe IGTV
    #christmascelebrations #officemates

  •  0  0  27 December, 2019
  • For you who are planning to travel in Europe next year, @j_anandary  get us some tips about how to get Schengen Visa! .
#Repost @j_anandary
• • • • • •
Amsterdam Zaandam ⁣⁣One of the most unique hotel buildings I’ve seen! 30 minutes by Sprinter from Amsterdam Centraale.
⁣⁣
Sebelum bisa senang-senang di Europe, berdeg-degan dahulu apply visa 🇪🇺. Visa Schengen adalah visa sakti, dimana dengan selembar visa kamu bisa masuk ke 26 negara Eropa yang termasuk anggota Schengen. Termasuk negara Belanda, negara dimana aku memulai Euro Trip.⁣⁣
⁣⁣
Will write more about how to apply Schengen visa on my blog. Tapi secara singkat, berikut persyaratan tourist visa Schengen via Belanda:⁣⁣
⁣⁣
▫️Form Visa⁣⁣
▫️Form Appointment Visa⁣⁣
▫️Paspor & fotokopi⁣⁣
▫️Surat keterangan kerja⁣⁣
▫️Rekening koran⁣⁣
▫️Surat referensi bank⁣⁣
▫️KTP, KK, Akte Lahir⁣⁣
▫️Tiket pesawat PP⁣⁣
▫️Bukti reservasi hotel⁣⁣
▫️Itinerary⁣⁣
▫️Asuransi⁣⁣
▫️Statement Letter (if needed)⁣⁣
⁣⁣
Jujur, visa dengan persyaratan paling repot yang pernah ku-apply. Paling mahal yang pernah kubayar juga kayaknya. Tapi bisa masuk 26 negara! Dihitung-hitung nggak mahal jadinya, malah worth it banget. Saat aku pindah-pindah negara Schengen baik jalur darat maupun udara, visa sudah nggak diperiksa imigrasi lagi.⁣⁣
⁣⁣
Oh, dan yang paling bikin hepi tentang visa Schengen-ku: 3 hari langsung jadi! 😄⁣⁣
⁣⁣
#kobeinfluencertips #travelinfluencer #influencermarketing
  • For you who are planning to travel in Europe next year, @j_anandary get us some tips about how to get Schengen Visa! .
    #Repost @j_anandary
    • • • • • •
    Amsterdam Zaandam ⁣⁣One of the most unique hotel buildings I’ve seen! 30 minutes by Sprinter from Amsterdam Centraale.
    ⁣⁣
    Sebelum bisa senang-senang di Europe, berdeg-degan dahulu apply visa 🇪🇺. Visa Schengen adalah visa sakti, dimana dengan selembar visa kamu bisa masuk ke 26 negara Eropa yang termasuk anggota Schengen. Termasuk negara Belanda, negara dimana aku memulai Euro Trip.⁣⁣
    ⁣⁣
    Will write more about how to apply Schengen visa on my blog. Tapi secara singkat, berikut persyaratan tourist visa Schengen via Belanda:⁣⁣
    ⁣⁣
    ▫️Form Visa⁣⁣
    ▫️Form Appointment Visa⁣⁣
    ▫️Paspor & fotokopi⁣⁣
    ▫️Surat keterangan kerja⁣⁣
    ▫️Rekening koran⁣⁣
    ▫️Surat referensi bank⁣⁣
    ▫️KTP, KK, Akte Lahir⁣⁣
    ▫️Tiket pesawat PP⁣⁣
    ▫️Bukti reservasi hotel⁣⁣
    ▫️Itinerary⁣⁣
    ▫️Asuransi⁣⁣
    ▫️Statement Letter (if needed)⁣⁣
    ⁣⁣
    Jujur, visa dengan persyaratan paling repot yang pernah ku-apply. Paling mahal yang pernah kubayar juga kayaknya. Tapi bisa masuk 26 negara! Dihitung-hitung nggak mahal jadinya, malah worth it banget. Saat aku pindah-pindah negara Schengen baik jalur darat maupun udara, visa sudah nggak diperiksa imigrasi lagi.⁣⁣
    ⁣⁣
    Oh, dan yang paling bikin hepi tentang visa Schengen-ku: 3 hari langsung jadi! 😄⁣⁣
    ⁣⁣
    #kobeinfluencertips #travelinfluencer #influencermarketing

  •  0  0  23 December, 2019
  • Social media is now a key component of organizations’ marketing strategies and for good reason
. 
According to Sprout Social, 74% of shoppers make buying decisions based on social media. This shift isn’t specific to B2C companies. B2B businesses are benefiting from social media’s purchasing influence too
.
(source: socialmediaweek.org)
#marketingtrends
#marketingtips #marketing #socialmedia #influencermarketing
#marketingagency
  • Social media is now a key component of organizations’ marketing strategies and for good reason
    .
    According to Sprout Social, 74% of shoppers make buying decisions based on social media. This shift isn’t specific to B2C companies. B2B businesses are benefiting from social media’s purchasing influence too
    .
    (source: socialmediaweek.org)
    #marketingtrends
    #marketingtips #marketing #socialmedia #influencermarketing
    #marketingagency

  •  0  0  23 November, 2019
  • FEATURED KOBE INFLUENCER
.
"Influencer is someone who have an ability to influence others by promoting or recommending something through social media, moreover an ability to make potential buyers (eccommerce-business)
.
As a person that have a big influence to their followers, they must have a really big effort to fulfill, both client and followers' wants, depends on their own principle and style. It means each content must have something that is good and informative (visual photo) and written (caption)
.
Its important to them, to sort it out every content that they want to share, because they ought to build a TRUST both her client and followers. Influencers become an inspirational for everyone thru their posting and finally they will succeed to become a good influencers" @ciciliadjaya
.
#kobeinfluencertips #kobeinfluencer #influencermarketing #influencerindonesia #influencer #microinfluencer #macroinfluencer
  • FEATURED KOBE INFLUENCER
    .
    "Influencer is someone who have an ability to influence others by promoting or recommending something through social media, moreover an ability to make potential buyers (eccommerce-business)
    .
    As a person that have a big influence to their followers, they must have a really big effort to fulfill, both client and followers' wants, depends on their own principle and style. It means each content must have something that is good and informative (visual photo) and written (caption)
    .
    Its important to them, to sort it out every content that they want to share, because they ought to build a TRUST both her client and followers. Influencers become an inspirational for everyone thru their posting and finally they will succeed to become a good influencers" @ciciliadjaya
    .
    #kobeinfluencertips #kobeinfluencer #influencermarketing #influencerindonesia #influencer #microinfluencer #macroinfluencer

  •  0  0  11 November, 2019
  • You might think why influencer marketing is the best marketing strategy nowadays, these are the facts you should know why ;
.
1. To Build Trust
Firstly, influencers have their own followers on social media or we could say their own target audience. In addition, they can easily influence their followers by saying anything about the product. Hence, this makes them a trendsetter, which is why many people believe in products that are recommended by influencers. Usually, they become an idol of their followers, when influencers collaborate with your business, a new perspective on the brand will emerge. In fact, their followers who see them as idols would certainly jump onto the bandwagon and purchase it as well
.
2. More Affordable
Secondly, influencer marketing does not have to be expensive. Nonetheless, if you are working with celebrities, the cost will surely be higher due to a wider reach of audiences. Influencers are divided through the number of followers ranging from micro, macros and celebrity influencers. Of course, the prices vary! However, compared to placing large advertisements, the influencer marketing budget will be smaller. There are also some influencers who do not take rates instead of getting the product or service for free
.
3. New Concept Strategy
Last but not least, each influencer certainly has its own characteristics in creating content. One of the advantages is, getting fresh content from each influencer. They understand how to create interesting content that is liked by their audiences and this will help them attract consumers. With the interesting content being put out, it attracts and increases the desire of their audiences to try the product
.
#influencermarketing #influencermarketingplatform #influencerindonesia #marketingagency #marketingtips #marketingtrends #digitalmarketing #marketing #influencer
  • You might think why influencer marketing is the best marketing strategy nowadays, these are the facts you should know why ;
    .
    1. To Build Trust
    Firstly, influencers have their own followers on social media or we could say their own target audience. In addition, they can easily influence their followers by saying anything about the product. Hence, this makes them a trendsetter, which is why many people believe in products that are recommended by influencers. Usually, they become an idol of their followers, when influencers collaborate with your business, a new perspective on the brand will emerge. In fact, their followers who see them as idols would certainly jump onto the bandwagon and purchase it as well
    .
    2. More Affordable
    Secondly, influencer marketing does not have to be expensive. Nonetheless, if you are working with celebrities, the cost will surely be higher due to a wider reach of audiences. Influencers are divided through the number of followers ranging from micro, macros and celebrity influencers. Of course, the prices vary! However, compared to placing large advertisements, the influencer marketing budget will be smaller. There are also some influencers who do not take rates instead of getting the product or service for free
    .
    3. New Concept Strategy
    Last but not least, each influencer certainly has its own characteristics in creating content. One of the advantages is, getting fresh content from each influencer. They understand how to create interesting content that is liked by their audiences and this will help them attract consumers. With the interesting content being put out, it attracts and increases the desire of their audiences to try the product
    .
    #influencermarketing #influencermarketingplatform #influencerindonesia #marketingagency #marketingtips #marketingtrends #digitalmarketing #marketing #influencer

  •  0  0  27 October, 2019
  • FEATURED KOBE INFLUENCER
.
"Tiba tiba menjadi sorotan banyak orang dari sesuatu yang menurutku hal yang biasa bukan hal yang pernah aku bayangin. Buatku tetep jadi diri sendiri, berbuat baik selagi aku bisa. Gak harus berpura pura untuk jadi apapun
.
How to be a good Influencer?
Bagi aku, semua orang bisa baik, siapapun mereka. Karena sosial media kekuatan yang baik banget untuk mempengaruhi banyak orang. Tapi gak semata mata aku bermain sosial media dan apa yang dilakukan harus baik biar yang lain ikutan meskipun banyak yang seperti itu. Buatku, apa yang aku lakuin dan bagikan di sosmed gak harus semua ditiru karena ada sisi baik dan buruk
.
Yang jelas aku selalu menanamkan bersifat baik, jujur, apa adanya dan tidak sombong. Dengan menjadi influencer seperti sekarang aku mencoba tetap produktif dan membagikan hal hal positif selagi aku bisa. Karena peluang baik kaya gini gak semua orang bisa dapet. Be creative, be real! ❤" @millencyrus
.
#influencertips #kobeinfluencertips #kobeinfluencer #influencerindonesia #influencermarketing #celebrity #influencermarketingplatform #influencer
  • FEATURED KOBE INFLUENCER
    .
    "Tiba tiba menjadi sorotan banyak orang dari sesuatu yang menurutku hal yang biasa bukan hal yang pernah aku bayangin. Buatku tetep jadi diri sendiri, berbuat baik selagi aku bisa. Gak harus berpura pura untuk jadi apapun
    .
    How to be a good Influencer?
    Bagi aku, semua orang bisa baik, siapapun mereka. Karena sosial media kekuatan yang baik banget untuk mempengaruhi banyak orang. Tapi gak semata mata aku bermain sosial media dan apa yang dilakukan harus baik biar yang lain ikutan meskipun banyak yang seperti itu. Buatku, apa yang aku lakuin dan bagikan di sosmed gak harus semua ditiru karena ada sisi baik dan buruk
    .
    Yang jelas aku selalu menanamkan bersifat baik, jujur, apa adanya dan tidak sombong. Dengan menjadi influencer seperti sekarang aku mencoba tetap produktif dan membagikan hal hal positif selagi aku bisa. Karena peluang baik kaya gini gak semua orang bisa dapet. Be creative, be real! ❤" @millencyrus
    .
    #influencertips #kobeinfluencertips #kobeinfluencer #influencerindonesia #influencermarketing #celebrity #influencermarketingplatform #influencer

  •  0  0  18 October, 2019