Eyra Hazali ( @eyra.hazali ) Instagram Profile

eyra.hazali

Eyra Hazali

  • 0 posts
  • 0 followers
  • 0 following

Eyra Hazali Profile Information

  • Tak sabar nak bagi Baby tidur atas lounger dari @finesttouch_babystore.hq ni sebab memang lembut selesa,tak perlukan bantal pun ! Eyra tengok ramai parents yang happy sebab tilam ni memang direka khas untuk newborn,100% kekabu asli and baby memang tidur lena.
  • Tak sabar nak bagi Baby tidur atas lounger dari @finesttouch_babystore.hq ni sebab memang lembut selesa,tak perlukan bantal pun ! Eyra tengok ramai parents yang happy sebab tilam ni memang direka khas untuk newborn,100% kekabu asli and baby memang tidur lena.

  •  0  43  20 hours ago
  • It’s grocery time ! 😝 Anyone sempat grab Quarantina bag ? ❤️
  • It’s grocery time ! 😝 Anyone sempat grab Quarantina bag ? ❤️

  •  0  81  5 July, 2020
  • Eyra try glitter mask ni, wangi!!!! Eyra rasa lega and fresh je!❤️ The best thing is, lepas peel off kulit rasa lembut & smooth! this one is Berry Glitter Peel-Off Mask by @diamonishq 💎 Jom dapatkan sekarang & ada freegift best best!
  • Eyra try glitter mask ni, wangi!!!! Eyra rasa lega and fresh je!❤️ The best thing is, lepas peel off kulit rasa lembut & smooth! this one is Berry Glitter Peel-Off Mask by @diamonishq 💎 Jom dapatkan sekarang & ada freegift best best!

  •  0  114  4 July, 2020
  • Do more than just exist ❤️ . Nursing Blouse from @9months_maternity , its breathable and comfy of course 🤗
  • Do more than just exist ❤️ . Nursing Blouse from @9months_maternity , its breathable and comfy of course 🤗

  •  0  260  30 June, 2020
  • Awning tudung kalau tak jadi memang spoil mood kan ?  Nasib ada spray from @zd.rich ni,kedut pun cepat hilang and paling penting,sangat wangi ! 🥰
  • Awning tudung kalau tak jadi memang spoil mood kan ? Nasib ada spray from @zd.rich ni,kedut pun cepat hilang and paling penting,sangat wangi ! 🥰

  •  0  761  29 June, 2020
  • Cantik kan Airpods v2 yang Eyra pegang ni? 🤩 jom join contest @gadgetxhunter !! Nak menang hadiah contest diaorg ? Senang je, SPAM comment "SAYA NAK" kat post ni & follow ig @gadgetxhunter sebagai sponsor dan pastikan aktif ♥️
.
Komen terakhir "SAYA NAK" @gadgetxhunter akan umumkan sebagai pemenang dekat ig diaorang ! So goodluck and all the best guys !
  • Cantik kan Airpods v2 yang Eyra pegang ni? 🤩 jom join contest @gadgetxhunter !! Nak menang hadiah contest diaorg ? Senang je, SPAM comment "SAYA NAK" kat post ni & follow ig @gadgetxhunter sebagai sponsor dan pastikan aktif ♥️
    .
    Komen terakhir "SAYA NAK" @gadgetxhunter akan umumkan sebagai pemenang dekat ig diaorang ! So goodluck and all the best guys !

  •  0  10,487  27 June, 2020
  • Nampak tak ape perubahan kat Eyra? Jangan laa ckp makin tembam 😭😭
.
Eyra dan @kita.hq nak buat contest lah ?🤔 syarat dia mudah je !! Like gambar Eyra ni spam komen “SAYA NAK” dekat bawah, follow @kita.hq sebagai sponsor & pastikan aktif ❤️
.
Komen terakhir “SAYA NAK” dikira sebagai pemenang !! Hadiah berupakan iPhone yg korang akan dapat dari @kita.hq !! Pemenang akan diumumkan di ig @kita.hq. So ape lagi jom join 😘
  • Nampak tak ape perubahan kat Eyra? Jangan laa ckp makin tembam 😭😭
    .
    Eyra dan @kita.hq nak buat contest lah ?🤔 syarat dia mudah je !! Like gambar Eyra ni spam komen “SAYA NAK” dekat bawah, follow @kita.hq sebagai sponsor & pastikan aktif ❤️
    .
    Komen terakhir “SAYA NAK” dikira sebagai pemenang !! Hadiah berupakan iPhone yg korang akan dapat dari @kita.hq !! Pemenang akan diumumkan di ig @kita.hq. So ape lagi jom join 😘

  •  0  126,505  26 June, 2020
  • Dalam masa kita jaga aurat,boleh juga bergaya dengan handsocks @nurbella.co 🤗 . *Sorry mak buyong cakap termengah2 haha 😅
  • Dalam masa kita jaga aurat,boleh juga bergaya dengan handsocks @nurbella.co 🤗 . *Sorry mak buyong cakap termengah2 haha 😅

  •  0  58  25 June, 2020
  • Dan pipi pun naik 😅 . Wearing @hanisalhabib today,senang sgt nk gosok and bentuk,in love betul dengan shawl ni ! 💜
  • Dan pipi pun naik 😅 . Wearing @hanisalhabib today,senang sgt nk gosok and bentuk,in love betul dengan shawl ni ! 💜

  •  0  138  22 June, 2020
  • My sister protecting me from other guys because im married ! hahaha just kidding. Happy Birthday big sissy,no words can describe how much i miss spending time with you and our family,how much i love you,how bad i wanna see you guys now ( emo sikit ) hahaha but i hope everything is fine there. I know you’re going through tough phase now but i know you can do and be better soon ! I love you so much,thank you for taking care of our family since dulu lagi,masak sedap2 ( kakak saya pandai masak,amik la dia jadi chef hehe ) . I wish nothing but the best for you,i love you @hazelhazali ❤️ May Allah showers you with His blessings and enjoy your day ! 🥰❤️
  • My sister protecting me from other guys because im married ! hahaha just kidding. Happy Birthday big sissy,no words can describe how much i miss spending time with you and our family,how much i love you,how bad i wanna see you guys now ( emo sikit ) hahaha but i hope everything is fine there. I know you’re going through tough phase now but i know you can do and be better soon ! I love you so much,thank you for taking care of our family since dulu lagi,masak sedap2 ( kakak saya pandai masak,amik la dia jadi chef hehe ) . I wish nothing but the best for you,i love you @hazelhazali ❤️ May Allah showers you with His blessings and enjoy your day ! 🥰❤️

  •  0  109  21 June, 2020
  • Pada semua yang tanya mana Eyra dapat maternity pillow ni,its from @houseofmoms_maternitypillow . Belakang eyra sekarang memang makin sakit and Alhamdulillah,tidur dengan bantal ni,tak terjaga langsung. Sangat2 selesa. Eyra memang betul2 recommend,tak kisah korang pregnant ke tak,siapa yang ada masalah tidur sebab sakit belakang,boleh beli bantal ni 🥰🥰
  • Pada semua yang tanya mana Eyra dapat maternity pillow ni,its from @houseofmoms_maternitypillow . Belakang eyra sekarang memang makin sakit and Alhamdulillah,tidur dengan bantal ni,tak terjaga langsung. Sangat2 selesa. Eyra memang betul2 recommend,tak kisah korang pregnant ke tak,siapa yang ada masalah tidur sebab sakit belakang,boleh beli bantal ni 🥰🥰

  •  0  219  20 June, 2020