DYXY Cosmetics HQ Official ( @dyxycosmeticshq ) Instagram Profile

dyxycosmeticshq

DYXY Cosmetics HQ Official

Welcome to the new revolution of beauty world DYXY Cosmetics. Fast,Easy,Affordable beauty that makes you feel confident.
⁣📲To Order👇🏻+6011 1199 7339⠀

  • 1.4k posts
  • 129.8k followers
  • 92 following

DYXY Cosmetics HQ Official Profile Information

  • OMG! IT'S HAPPENING TODAY!! 😱😱⠀
⠀
DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🔥🔥❗⠀
⠀
Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. BUY 2 GET 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀
⠀
Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀
⠀
Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀
⠀
⠀
#77SALE⠀
#BIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
  • OMG! IT'S HAPPENING TODAY!! 😱😱⠀

    DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🔥🔥❗⠀

    Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. BUY 2 GET 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀

    Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀

    Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀


    #77SALE
    #BIGGESTSALE
    #DYXYCosmetics
    #DYXYSkincare
    #Cantik3MinitDenganDYXY
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY

  •  0  26  9 hours ago
  • SPECIAL THIS MONTH 😘⠀
⠀
PURCHASE ANY SET FROM DYXY 7.7 SALE DAN DAPAT HARGA ADD ON SPECIAL MASCARA + LIPSTICK RM50 SAHAJA 😱😱😱⠀
⠀
DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🥵🔥❗️⠀
⠀
Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀
⠀
Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀
⠀
⠀
#77SALE⠀
#BIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
  • SPECIAL THIS MONTH 😘⠀

    PURCHASE ANY SET FROM DYXY 7.7 SALE DAN DAPAT HARGA ADD ON SPECIAL MASCARA + LIPSTICK RM50 SAHAJA 😱😱😱⠀

    DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🥵🔥❗️⠀

    Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀

    Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀


    #77SALE
    #BIGGESTSALE
    #DYXYCosmetics
    #DYXYSkincare
    #Cantik3MinitDenganDYXY
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY

  •  0  16  9 hours ago
  • OMG! IT'S HAPPENING TODAY!! 😱😱⠀
⠀
DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🔥🔥❗⠀
⠀
Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. BUY 2 GET 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀
⠀
Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀
⠀
Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀
⠀
⠀
#77SALE⠀
#BIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
#PutihGebuBerkilatDenganDYXY
  • OMG! IT'S HAPPENING TODAY!! 😱😱⠀

    DYXY 7.7 BIGGEST CRAZY SALE IS HAPPENING TODAY, FOR 72 HOURS ONLY 🔥🔥❗⠀

    Korang dah ready for session berebut tak? Harga semua murah2 dan tak masuk akal. BUY 2 GET 4 items!! 😱😱😱Dapatkan semua produk DYXY yang korang idamkan selama ni sbb this might be OUR LAST BIGGEST SALE 😭🥵⠀

    Korang boleh purchase dari DYXY cosmetics website, swipe up link di insta story atau datang secara walk in 😘😘⠀

    Sale valid from 6 - 7 july (72 hours) ⏰⠀


    #77SALE
    #BIGGESTSALE
    #DYXYCosmetics
    #DYXYSkincare
    #Cantik3MinitDenganDYXY
    #PutihGebuBerkilatDenganDYXY

  •  0  17  9 hours ago
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀
⠀
If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀
⠀
Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀
⠀
⠀
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • Siapa yang tak suka pakai foundation sbb rasa tebal and melekit je dkt muka? 😕⠀

    If that's the case, korang kena try DYXY BC cream dia. The texture is light as air 🌬Rasa macam tak pakai apa2 langsung! Paling best DYXY bc cream ni ada SPF 50 and vitamin e, which also helps untuk lindung dan rawat kulit sekali 🤩✨⠀

    Comment below kalau korang love DYXY BC Cream ni 😘🙌🏼⠀


    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  50  5 July, 2020
  • Why spend more for eyelash appointment when you can just buy DYXY mascara and get natural longer lashes? 😘
⠀
⠀
DYXY mascara mmg superb gila sekali pakai je terus panjang dan lentik! Tak payah pakai bulu mata palsu or even curl your lashes! Local brand yang setanding dengan international brand. Harga pun mampu milik 🤗🤗
⠀
⠀
Comment kalau korang nak bulu mata panjang and lentik naturally ❤️⠀
⠀
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • Why spend more for eyelash appointment when you can just buy DYXY mascara and get natural longer lashes? 😘


    DYXY mascara mmg superb gila sekali pakai je terus panjang dan lentik! Tak payah pakai bulu mata palsu or even curl your lashes! Local brand yang setanding dengan international brand. Harga pun mampu milik 🤗🤗


    Comment kalau korang nak bulu mata panjang and lentik naturally ❤️⠀

    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  34  4 July, 2020
  • Natural remedy is always the best and good for your skin ✨
⠀
Especially green tea extract, mmg banyak kebaikan dia. Boleh mengecut dan merawat jerawat. Membantu untuk kulit nampak lebih muda. Mengekalkan kelembapan pada kulit dan menyegarkan kulit. Just imagine all of these benefits dkt skin korang, sumpah best and love gila 🥰🥰🥰
⠀
Kalau korang nak kulit nampak muda, sentiasa fresh and hydrate, you should definitely get this now! Takkan menyesal 😘⠀
⠀
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
  • Natural remedy is always the best and good for your skin ✨

    Especially green tea extract, mmg banyak kebaikan dia. Boleh mengecut dan merawat jerawat. Membantu untuk kulit nampak lebih muda. Mengekalkan kelembapan pada kulit dan menyegarkan kulit. Just imagine all of these benefits dkt skin korang, sumpah best and love gila 🥰🥰🥰

    Kalau korang nak kulit nampak muda, sentiasa fresh and hydrate, you should definitely get this now! Takkan menyesal 😘⠀

    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  40  3 July, 2020
  • ⁣EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT DYXY EYESHADOW ✨⠀⠀
⠀⠀
⁣🔶 Tahan Lama⠀⠀
🔶 Multi Dimentional⠀⠀
🔶 Ultra - Pigmented⠀⠀
⁣🔶 4 beautiful colours that gives natural and effortless finish⠀
⁣🔶⁣Flattering shades suit everyone aged⠀⠀
⁣🔶⁣Ideal if you want an easy-to-use eyeshadow routine that will take you to any occasion.⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀
⠀⠀
#DYXYCosmetics⠀⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀⠀
  • ⁣EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT DYXY EYESHADOW ✨⠀⠀
    ⠀⠀
    ⁣🔶 Tahan Lama⠀⠀
    🔶 Multi Dimentional⠀⠀
    🔶 Ultra - Pigmented⠀⠀
    ⁣🔶 4 beautiful colours that gives natural and effortless finish⠀
    ⁣🔶⁣Flattering shades suit everyone aged⠀⠀
    ⁣🔶⁣Ideal if you want an easy-to-use eyeshadow routine that will take you to any occasion.⠀⠀
    ⠀⠀
    ⠀⠀
    ⠀⠀
    ⠀⠀
    #DYXYCosmetics⠀⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY⠀⠀

  •  0  24  3 July, 2020
  • If you're looking for a brand that is Fast, Easy, Affordable beauty that makes you feel confident, you have come to the right place! 😘❤🙌🏻⠀
⠀
Dengan DYXY semuanya mudah and cepat bersiap. 3 minit je dah boleh cantik mcm bidadari⠀🥰
⠀
Whatsapp us now if you want to be one of those angels 😘⠀
⠀⠀⠀
#DYXYCosmetics⠀⠀⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀⠀⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
  • If you're looking for a brand that is Fast, Easy, Affordable beauty that makes you feel confident, you have come to the right place! 😘❤🙌🏻⠀

    Dengan DYXY semuanya mudah and cepat bersiap. 3 minit je dah boleh cantik mcm bidadari⠀🥰

    Whatsapp us now if you want to be one of those angels 😘⠀
    ⠀⠀⠀
    #DYXYCosmetics⠀⠀⠀
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀⠀⠀
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  37  2 July, 2020
  • The only lipstick yang tak hitamkan bibir! 
⠀
DYXY lipstick is not like other lipstick sbb it has vitamin e and shea butter yang boleh rawat lip sekali. Bila apply pun smooth je mcm butter. But don't worry, tak melekit langsung bila pakai⠀😘😘😘
⠀
Korang dah grab belum DYXY lipstick ni? Whatsapp to order now! 🙌🏼
⠀
#DYXYCosmetics⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY
  • The only lipstick yang tak hitamkan bibir!

    DYXY lipstick is not like other lipstick sbb it has vitamin e and shea butter yang boleh rawat lip sekali. Bila apply pun smooth je mcm butter. But don't worry, tak melekit langsung bila pakai⠀😘😘😘

    Korang dah grab belum DYXY lipstick ni? Whatsapp to order now! 🙌🏼

    #DYXYCosmetics
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  24  2 July, 2020
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥
⠀
THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼
⠀
⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀
⠀
This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭
⠀
Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! 💃🏻🙌🏼
⠀
⠀
#DYXYBIGGESTSALE⠀
#DYXYCosmetics⠀
#DYXYSkincare⠀
#ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY⠀
#Cantik3MinitDenganDYXY⠀
  • DYXY 7.7 MID YEAR SALE IS BACK SOON! 🔥🔥🔥

    THE BIGGEST SALE OF THE YEAR EVER! 😱🙌🏼

    ⁣Memang semua akan jadi gila tgk offer 7.7 sale ni!! Tak pernah berlaku dalam sejarah beli 2, percuma 4!!! 😱😱😱 ⠀

    This might be our LAST BIGGEST MID YEAR SALE. So jangan lupa untuk lepaskan peluang ni tau 😭

    Korang excited tak?!! Comment dkt bawah sekarang!! Promo ni akan berlangsung selama 3 hari je tau! (6-8 july) Set your calendar now and be the first to order! 💃🏻🙌🏼


    #DYXYBIGGESTSALE
    #DYXYCosmetics
    #DYXYSkincare
    #ThereIsNoCosmeticsForBeautyLikeDYXY
    #Cantik3MinitDenganDYXY

  •  0  48  1 July, 2020