chocofit putrajaya ( @chocofitputrajaya ) Instagram Profile

chocofitputrajaya

chocofit putrajaya

AGENT SAH ID : MPS06
COD, POS SETIAP HARI
LULUS KKM 020418/03/253
OPEN FOR DS
CLICK DIBAWAH UNTUK ORDER

  • 2.9k posts
  • 1.4k followers
  • 259 following

chocofit putrajaya Profile Information

  • Assalammualaikum dan selamat pagi
  • Assalammualaikum dan selamat pagi

  •  0  0  11 hours ago
  • Hallo Everyone🌷🌷
.
Sarapan apa hari ni😊
Sebenarnya, Mengisi makanan yang betul boleh membendung keinginan makan berlebihan dan membuat kita berasa kenyang untuk tempoh masa tertentu.
.
Jom  Detok dengan Lemonfit !?
.
Siapa yg nak try Lemonfit meh DM, Sis guide sampai jadi!👏

#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #misikurus2020 #produkkuruspower #produkkurusonline #testimonicfdanlf
  • Hallo Everyone🌷🌷
    .
    Sarapan apa hari ni😊
    Sebenarnya, Mengisi makanan yang betul boleh membendung keinginan makan berlebihan dan membuat kita berasa kenyang untuk tempoh masa tertentu.
    .
    Jom Detok dengan Lemonfit !?
    .
    Siapa yg nak try Lemonfit meh DM, Sis guide sampai jadi!👏

    #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #misikurus2020 #produkkuruspower #produkkurusonline #testimonicfdanlf

  •  0  0  11 hours ago
  • Annyeonghaseyo...
Joeon achimnida!😍😍😍
Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
.
Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
.
Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
.
Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

#teamaizan #chocofitoriginal
#chocofit #lemonfit #chococare
#chocoglow #lanadreanskin
#chocowhite #chocofitshahalam
#chocofitklang #chocofitseksye9
#chocofitseksyen8
#chocofitseksyen7
#chocofittanjungmalim
#feedbackchocofitmalaysia
#plussize #bajubesar
#fitnessmalaysia #kuruscepat
#supplementkurus #kurussihat
#jomkurus #detoxmalaysia
#ramping #kuruscantik
#kuruslangsing #tipskurus
#senaman #detox
  • Annyeonghaseyo...
    Joeon achimnida!😍😍😍
    Alahamdulillah chocofit selamat sampai ke korea. Walaupun customer sis travel tak lama, choco fit wajib di bawa bersama.
    Lagi2 bila travel ni mesti mkn byk kan, pegi pulak kat tmpat sejuk lagi lah asek nak mkn je keje😄😂
    .
    Tapiii dgn adenye chocofit ni u’olls xpayah risau dah... Chocofit mampu menahan selera kita dr makan byk tau! U’olls masih lagi boleh mkn ape saje, tapi automatically u’olls akan cut portion dr hidangan biasa.
    .
    Ahhaaa best kan! Kalo tak caye meh cuba sekotak. Sis boleh jamin kalo u’olls amalkan dgn konsistent sure berat u’olls turun berkilo2.
    .
    Utk maklumat lanjut sila tekan je link kat bio ig.

    #teamaizan #chocofitoriginal
    #chocofit #lemonfit #chococare
    #chocoglow #lanadreanskin
    #chocowhite #chocofitshahalam
    #chocofitklang #chocofitseksye9
    #chocofitseksyen8
    #chocofitseksyen7
    #chocofittanjungmalim
    #feedbackchocofitmalaysia
    #plussize #bajubesar
    #fitnessmalaysia #kuruscepat
    #supplementkurus #kurussihat
    #jomkurus #detoxmalaysia
    #ramping #kuruscantik
    #kuruslangsing #tipskurus
    #senaman #detox

  •  0  0  11 hours ago
  • Hi Uolls😁😁
.
Kalori adalah unit yang digunakan untuk mengukur tenaga. Jumlah kalori dalam makanan bermaksud tenaga yang dibekalkan oleh makanan tersebut kepada tubuh badan.
.
Jangan lupa sebelum tidor Detok dengan Lemonfit.🍋
.
Siapa yg nak try Lemonfit  place Order and Sis guide sampai jadi!👏😁
.
#staysafe #stayathome #stayhealthy
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #misikurus2020 #produkkuruspower #produkkurusonline #testimonicfdanlf
  • Hi Uolls😁😁
    .
    Kalori adalah unit yang digunakan untuk mengukur tenaga. Jumlah kalori dalam makanan bermaksud tenaga yang dibekalkan oleh makanan tersebut kepada tubuh badan.
    .
    Jangan lupa sebelum tidor Detok dengan Lemonfit.🍋
    .
    Siapa yg nak try Lemonfit place Order and Sis guide sampai jadi!👏😁
    .
    #staysafe #stayathome #stayhealthy
    #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #misikurus2020 #produkkuruspower #produkkurusonline #testimonicfdanlf

  •  0  0  11 hours ago
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah.. 

Why oh whyy.. 
.
Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT?? 

Hah, baca ni .. !

Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
.
Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

KESAN SELEPAS MINUM☕
2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

CARA MINUM

☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

PANTANG; 

❌Tiada pantang larang
🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!
  • byk gambar cod tak post lagi.. hehehe.. meroket pulak chocofit lps raya haji ni.. alhamdulillah..

    Why oh whyy..
    .
    Dlm banyak2 produk, WHYYY CHOCOFIT??

    Hah, baca ni .. !

    Ramai yang dah cube, dan ramai yang berpuas hati !
    .
    Chocofit terbukti turun berat badan 3-7kg seminggu👍🏻👍🏻

    1 KOTAK 10 SACHETS (1 Hari 1 Kali).

    KESAN SELEPAS MINUM☕
    2⃣4⃣ JAM (kenyang, bertenaga,badan ringan)
    0⃣7⃣ HARI (turun 3-7kg)
    2⃣1⃣ HARI (perut kempis,peha kecil,body fit)

    CARA MINUM

    ☕Bancuh Chocofit dengan 120ml air panas/sejuk, ambil selepas sarapan.

    PANTANG;

    ❌Tiada pantang larang
    🥛Minum air putih secukupnya.. jgn lupe tauu!!

  •  0  0  6 August, 2020