BODYDREAMMUAR_MIZA ( @bodydreammuar_miza ) Instagram Profile

bodydreammuar_miza

BODYDREAMMUAR_MIZA

Health and beauty.
👯 lost 3-6kg (15 hari)
BFmom
🍫Coco-s (Air Panas)
🍓Bellashake (Air Sejuk)
🍇Bellasqueez (💩detox)
💯berkesan
#teameyzah
#cocosori

  • 426 posts
  • 1.6k followers
  • 3.5k following

BODYDREAMMUAR_MIZA Profile Information

  • KURUS VS GALAH!!
.
Kata orang kalau dah kurus, kite akan nampak tinggi.. betul ke??
.
Yesszzaaa!!! Tgk sis ni..kemain menggalah kan. Cantik!!
Ni semua asbab hanya minum cocos je.. .
#cocosoriginal 
#cocohotz 
#kurus
  • KURUS VS GALAH!!
    .
    Kata orang kalau dah kurus, kite akan nampak tinggi.. betul ke??
    .
    Yesszzaaa!!! Tgk sis ni..kemain menggalah kan. Cantik!!
    Ni semua asbab hanya minum cocos je.. .
    #cocosoriginal
    #cocohotz
    #kurus

  •  0  0  20 March, 2020
  • Hai selamat pagi.. tq kepada semua customer rangkaian bodydream kerana masih setia bersama kami. Totally dah bertukar saiz baju kan..
.
Customer baru sangat dialu²kan. Kerana kami sedia membantu korang utk kurangkan berat badan. .
Lepas korang dah consume cocos selama 30 hari secara konsisten. Satu fenomena akan melanda diri korang.. Fenomena 'selongkar baju² lama'. Hahahah...
.
Cepat pm hakak sekarang!! Jgn biarkan baju korang semakin membesar.. dah nak raya ni hoiii...
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#bodydream #cocos #cocohotz #jomkurus #cabarankurus #gemok #nakkurus
  • Hai selamat pagi.. tq kepada semua customer rangkaian bodydream kerana masih setia bersama kami. Totally dah bertukar saiz baju kan..
    .
    Customer baru sangat dialu²kan. Kerana kami sedia membantu korang utk kurangkan berat badan. .
    Lepas korang dah consume cocos selama 30 hari secara konsisten. Satu fenomena akan melanda diri korang.. Fenomena 'selongkar baju² lama'. Hahahah...
    .
    Cepat pm hakak sekarang!! Jgn biarkan baju korang semakin membesar.. dah nak raya ni hoiii...
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #bodydream #cocos #cocohotz #jomkurus #cabarankurus #gemok #nakkurus

  •  0  0  29 February, 2020
  • Raya Tahun lepas baju korang saiz ape?? Tahun ni agak²nya saiz tu statik ke semakin naik dan comel?? .
Nak tak korang korang kurangkan saiz baju?? Dari XL ke L/ M??
.
Dah ramai customer #bodydreamcocos #cocohotz yang dah bertukar saiz tau. Termasuklah hakak.. Alhamdulillah..
.
Jom pm hakak.. save no ni cecepat tau
010-7765032 Miza 📲📲
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.MisiKurusRaya2020
.
#misikurusraya2020
  • Raya Tahun lepas baju korang saiz ape?? Tahun ni agak²nya saiz tu statik ke semakin naik dan comel?? .
    Nak tak korang korang kurangkan saiz baju?? Dari XL ke L/ M??
    .
    Dah ramai customer #bodydreamcocos #cocohotz yang dah bertukar saiz tau. Termasuklah hakak.. Alhamdulillah..
    .
    Jom pm hakak.. save no ni cecepat tau
    010-7765032 Miza 📲📲
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.MisiKurusRaya2020
    .
    #misikurusraya2020

  •  0  0  25 February, 2020
  • VIRAL❗️ VIRAL❗️VIRAL❗️
.
BODYDREAM COCO S❗️
.
Hanya minum Coco S dah boleh kurus,cantik dan sihat..
15Hari dah boleh turun berat badan.
.
Jangan pikir lama2 untuk kurus,sebab untuk gemuk lebih cepat tau😂😜😂
.
.
Jangan percaya selagi x cuba tau. Pssttt... Tp ramai yg dah caya, sbb tu dorang repeat order
LETS ORDER COCO S NOW!!
Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
Klik je link di bawah
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz
  • VIRAL❗️ VIRAL❗️VIRAL❗️
    .
    BODYDREAM COCO S❗️
    .
    Hanya minum Coco S dah boleh kurus,cantik dan sihat..
    15Hari dah boleh turun berat badan.
    .
    Jangan pikir lama2 untuk kurus,sebab untuk gemuk lebih cepat tau😂😜😂
    .
    .
    Jangan percaya selagi x cuba tau. Pssttt... Tp ramai yg dah caya, sbb tu dorang repeat order
    LETS ORDER COCO S NOW!!
    Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
    Klik je link di bawah
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz

  •  0  0  22 February, 2020
  • PROMO DATANG LAGI!!! Sampai bile??? Akan diberitahu kelak.. .
🥳🥳 Jangan lepaskan peluang wehhh.. esok lusa dah nak gaji, asingkan sikit utk diri sendiri. Reward diri sendiri utk lebih bersemangat mencari rezeki. .
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Call 📲 MIZA 010-7765032, 
atau wassap...
Klik je link di bawah
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
@bodydreammuar_miza
.
#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz #tvseries #viral #showtime
  • PROMO DATANG LAGI!!! Sampai bile??? Akan diberitahu kelak.. .
    🥳🥳 Jangan lepaskan peluang wehhh.. esok lusa dah nak gaji, asingkan sikit utk diri sendiri. Reward diri sendiri utk lebih bersemangat mencari rezeki. .
    👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
    Call 📲 MIZA 010-7765032,
    atau wassap...
    Klik je link di bawah
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    @bodydreammuar_miza
    .
    #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz #tvseries #viral #showtime

  •  0  0  21 February, 2020
  • jom tengok dari luar, anak² ibu pin cam dapat agak je ade yg x kene... hahah.. takut nak masuk rumah. adoiiii🤣🤣🤣
  • jom tengok dari luar, anak² ibu pin cam dapat agak je ade yg x kene... hahah.. takut nak masuk rumah. adoiiii🤣🤣🤣

  •  0  0  17 February, 2020
  • Nak gelak tapi macam nak nangis pon ade jgk!!
  • Nak gelak tapi macam nak nangis pon ade jgk!!

  •  0  9  16 February, 2020
  • Amboiiii..Kemain segak kakak polis ni. Bile body dah reshape, kene pulak pakai uniform.. perghhh terletak dan kemas je kan..
.
Ni semua cocos punyer angkara.. thorbaikkk!!
.
============================
Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
Klik je link di bawah
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz #bodydreamtv3 #viral
  • Amboiiii..Kemain segak kakak polis ni. Bile body dah reshape, kene pulak pakai uniform.. perghhh terletak dan kemas je kan..
    .
    Ni semua cocos punyer angkara.. thorbaikkk!!
    .
    ============================
    Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
    Klik je link di bawah
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #cocohotz #bodydreamtv3 #viral

  •  0  0  15 February, 2020
  • Tengok la tu.. penangan rangkaian bodydream. Sape yg betul² ikut langkah² simple, confirm!!! akan rase perubahan pada diri.
.
Lagi 2 bulan nk puasa kan?? Takkan time tu baru nk perah korang punye lemak??!!
.
Sekarang ni sesuai sgt² utk korang Start kuruskan badan. Nnt time puasa tinggal maintain je. Raya mesti meletop body shape korang tau!!
.
============================
Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
Klik je link di bawah
http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
.
#AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #bodydreamtv3 #tvshow
  • Tengok la tu.. penangan rangkaian bodydream. Sape yg betul² ikut langkah² simple, confirm!!! akan rase perubahan pada diri.
    .
    Lagi 2 bulan nk puasa kan?? Takkan time tu baru nk perah korang punye lemak??!!
    .
    Sekarang ni sesuai sgt² utk korang Start kuruskan badan. Nnt time puasa tinggal maintain je. Raya mesti meletop body shape korang tau!!
    .
    ============================
    Call 📲 MIZA 010-7765032, atau wassap...
    Klik je link di bawah
    http://www.wasap.my/+60107765032/Hi.kakmiza.nkkurusjugakpls
    .
    #AgentCocoS #AgentSAH #AgentMuar #AgentCocosJohor #BodydreamCocos #cocosoriginal #cocosHQ #cocoskurus #BellaSqueez #BellaSqueezOriginal #BellaSqueezHQ #BellaShake #BellaShakeOriginal #BellaShakeHQ #SetComboJimat #JomKurus #NakKurus #Cocoslimming #CODMuar #PoslajuCocos #PosseluruhMalaysia #PosIndonesia #cocosBrunei #teameyzah #legacysaraashley #testimoniCocos #bodydreamtv3 #tvshow

  •  0  2  7 February, 2020
  • cocos, coco hotz, bella shake dan bella squeez lah jawapannya.
.
santai2 je pon boleh kurus tau uols..
  • cocos, coco hotz, bella shake dan bella squeez lah jawapannya.
    .
    santai2 je pon boleh kurus tau uols..

  •  0  0  4 February, 2020
  • Masih ade yang tak kenal rangkaian #bodydream ke??
.
Come on bebeh!!! Dah viral wehhh... Semua dah pakat lock order. Semua nak ubah dari besar XXL ke M. Korang bile lagi??
.
Nanti raya dah boleh tutup mulut² yg asik cakap 'Gemoknyeee nkau!!'. Tak menyirap ke weh??! Bernanah telinga kan!! .
#bodydreamCocos 
#bodydreamViral
#SetKurus
  • Masih ade yang tak kenal rangkaian #bodydream ke??
    .
    Come on bebeh!!! Dah viral wehhh... Semua dah pakat lock order. Semua nak ubah dari besar XXL ke M. Korang bile lagi??
    .
    Nanti raya dah boleh tutup mulut² yg asik cakap 'Gemoknyeee nkau!!'. Tak menyirap ke weh??! Bernanah telinga kan!! .
    #bodydreamCocos
    #bodydreamViral
    #SetKurus

  •  0  0  31 January, 2020