KURUS DALAM 15 HARI ( @bodydreamborneo ) Instagram Profile

bodydreamborneo

KURUS DALAM 15 HARI

MENURUNKAN BERAT BADAN TANPA⤵
🔥 PERLU BERDIET
🚴 PERLU BERSENAM
💯ALAMI DAN SELAMAT

  • 124 posts
  • 643 followers
  • 1k following

KURUS DALAM 15 HARI Profile Information

  • Only 1 sachet a day (1 cup ) every morning affer breakfast. .
.
Sesuai sangat untuk korang yang tak bole control nafsu makan especially bulan Raya ni. .
.
#bodydreamcocos  ni memang best sebab korang akan rasa kenyang sepanjang hari, bagi energy tak mengantuk dan kawal nafsu nak makan banyak. Korang bole makan makanan raya TANPA PANTANG, Tapi yang bestnya korang akan makan dalam kuantiti yang sederhana saja. Kalau dulu bole makan sampai 2 pinggan nasi beriyani, lepas consume Coco S ni, korang bole habiskan separuh nasi sahaja. Dan paling best, plain water tu akan jadi Bestfriend korang. Automatic korang akan suka nak minum plain water, best kan? .
.
Sebab tu consumer yg minum Coco  S ni bukan saja kurus body meletop, tapi skin pun cantik sebab cukup air dalam badan! 💋

rasa dia sedap macam chocolate cadbury, aroma chocolate dia macam feeling tengah hi tea kat London 🥰...not too sweet and just nice! 
siapa nak try?? harga x mahal dan Coco S ni dah ada 25,000 testimoni selama 3 tahun, Alhamdulillah.
.
.
Bole click dan tengok sini 👉🏻 .
@bodydreamborneo (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
.
.

#bodydreamtestimoni 
#bodydreamcocos #kurustanpapantang #bodydream
#bodydreamcocos #bellashake
  • Only 1 sachet a day (1 cup ) every morning affer breakfast. .
    .
    Sesuai sangat untuk korang yang tak bole control nafsu makan especially bulan Raya ni. .
    .
    #bodydreamcocos ni memang best sebab korang akan rasa kenyang sepanjang hari, bagi energy tak mengantuk dan kawal nafsu nak makan banyak. Korang bole makan makanan raya TANPA PANTANG, Tapi yang bestnya korang akan makan dalam kuantiti yang sederhana saja. Kalau dulu bole makan sampai 2 pinggan nasi beriyani, lepas consume Coco S ni, korang bole habiskan separuh nasi sahaja. Dan paling best, plain water tu akan jadi Bestfriend korang. Automatic korang akan suka nak minum plain water, best kan? .
    .
    Sebab tu consumer yg minum Coco S ni bukan saja kurus body meletop, tapi skin pun cantik sebab cukup air dalam badan! 💋

    rasa dia sedap macam chocolate cadbury, aroma chocolate dia macam feeling tengah hi tea kat London 🥰...not too sweet and just nice!
    siapa nak try?? harga x mahal dan Coco S ni dah ada 25,000 testimoni selama 3 tahun, Alhamdulillah.
    .
    .
    Bole click dan tengok sini 👉🏻 .
    @bodydreamborneo (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    .
    .

    #bodydreamtestimoni
    #bodydreamcocos #kurustanpapantang #bodydream
    #bodydreamcocos #bellashake

  •  0  4  12 October, 2019
  •  0  3  12 October, 2019
  • BODYDREAM COCO S
.
.
Ada sape2 rasa yang sama tak?
.
.
selalu terbabas..kalau diet
tak bleh tahan makan sedappp😃🤣
.
.

Jom ai nak share sikit bagaiman mana
CoCo S dapat bantu korg untuk turunkan berat badan
.
.

Salah satu bahan yang terdapat didlm nya ialah -GARCINIA CAMBOGIA
-DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN SECARA SEMULAJADI
-MEMBAKAR LEMAK -BERTINDAK MENGHALANG PENUKARAN MAKANAN BERGULA DAN BERKANJI KEPADA LEMAK

WHATSAPP 💜
.
📱012-8186284
📱012-8186284
📱012-8186284
@bodydreamborneo
.
.

#bodydream 
#bodydreamkanada 
#bodydreamcocos
#bodygoals
#cocos
#fibermax 
#slimming

#perutKempis
#kuruscantik 
#kurusCepat
#supplementkurus
#turunberatbadan
#kurustanpapantang

#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#ubatkurus
#cuciusus
#detox

#bazaarpaknil
#sayajual
#MisiKurusSihat
#onlinebiz
#igseller
#igbiz
#feedbackigshop 
#feedbackmalaysia
#feedback
#trustedseller
  • BODYDREAM COCO S
    .
    .
    Ada sape2 rasa yang sama tak?
    .
    .
    selalu terbabas..kalau diet
    tak bleh tahan makan sedappp😃🤣
    .
    .

    Jom ai nak share sikit bagaiman mana
    CoCo S dapat bantu korg untuk turunkan berat badan
    .
    .

    Salah satu bahan yang terdapat didlm nya ialah -GARCINIA CAMBOGIA
    -DAPAT MENGAWAL SELERA MAKAN SECARA SEMULAJADI
    -MEMBAKAR LEMAK -BERTINDAK MENGHALANG PENUKARAN MAKANAN BERGULA DAN BERKANJI KEPADA LEMAK

    WHATSAPP 💜
    .
    📱012-8186284
    📱012-8186284
    📱012-8186284
    @bodydreamborneo
    .
    .

    #bodydream
    #bodydreamkanada
    #bodydreamcocos
    #bodygoals
    #cocos
    #fibermax
    #slimming

    #perutKempis
    #kuruscantik
    #kurusCepat
    #supplementkurus
    #turunberatbadan
    #kurustanpapantang

    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #ubatkurus
    #cuciusus
    #detox

    #bazaarpaknil
    #sayajual
    #MisiKurusSihat
    #onlinebiz
    #igseller
    #igbiz
    #feedbackigshop
    #feedbackmalaysia
    #feedback
    #trustedseller

  •  0  7  6 October, 2019
  • KENAPA PERLU TAKOT KALAU BOLEH TURUN 15KG DENGAN COCO S JEWW!.
.
.
itulah amazing coco s ni compare produk2 yang lain.
Cocos terdiri drpd bhn semulajadi.
Membantu meningkatkan metabolisma badan untuk bakar lemak lebih2 pantas dann cepattt.
.
.
Kesan seawal 7hari 
Semestinya free GUIDELINE sehingga korang berjaya turunkan berat badan.
.
.
Jom coach yaya bantu anda sekarang juga.
Kita kruus dalam masa 15hari sahaja.
.
.
(KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
bodydreamborneo
.
#cocoslimming 
#cocosbodydream 
#coachain
#bodydreamcocos 
#kuruscantik 
#kurusdalam2minggu
  • KENAPA PERLU TAKOT KALAU BOLEH TURUN 15KG DENGAN COCO S JEWW!.
    .
    .
    itulah amazing coco s ni compare produk2 yang lain.
    Cocos terdiri drpd bhn semulajadi.
    Membantu meningkatkan metabolisma badan untuk bakar lemak lebih2 pantas dann cepattt.
    .
    .
    Kesan seawal 7hari
    Semestinya free GUIDELINE sehingga korang berjaya turunkan berat badan.
    .
    .
    Jom coach yaya bantu anda sekarang juga.
    Kita kruus dalam masa 15hari sahaja.
    .
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI PROFILE IG)
    bodydreamborneo
    .
    #cocoslimming
    #cocosbodydream
    #coachain
    #bodydreamcocos
    #kuruscantik
    #kurusdalam2minggu

  •  0  1  6 October, 2019
  • Wow Turun 7KG !!😱, Takkan Tengok jerr..Dah ramai berjaya turun berat dengan Coco S ni tauu😍
.
KuRUS TANPA PERLU BERPANTANG!! Tiada apa yang mustahil dengan consume #bodydream. Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti #bodydreamcocos dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama

klik link di bio
OR WhatsApp.

012- 8186284
012-8186284
012-8186284

#bodydream
#bodydreamcocoslimming
#bodydreamkana
#no1cocoslimminginMalaysia
#bodydreamtestimoni
#perutKempis #bellashakedrink #bellashake 
#kuruscantik 
#turunberatbadan
#bellasqueez #damansara #kualalumpur 
#jomkurus 
#jomsihat
#nakkurus 
#bakarlemak
#cuciusus
  • Wow Turun 7KG !!😱, Takkan Tengok jerr..Dah ramai berjaya turun berat dengan Coco S ni tauu😍
    .
    KuRUS TANPA PERLU BERPANTANG!! Tiada apa yang mustahil dengan consume #bodydream. Happy tengok perubahan sis kita ni.. Muka pun ada senyum.. yang best tu, sebelum ni pakai baju size XXL..tapi sekarang dah boleh pakai size M..sapa yang tak happy kan.. Sudah terbukti #bodydreamcocos dapat menyelesaikan masalah korang tanpa perlu berdiet.. Jom Kurus Sesama

    klik link di bio
    OR WhatsApp.

    012- 8186284
    012-8186284
    012-8186284

    #bodydream
    #bodydreamcocoslimming
    #bodydreamkana
    #no1cocoslimminginMalaysia
    #bodydreamtestimoni
    #perutKempis #bellashakedrink #bellashake
    #kuruscantik
    #turunberatbadan
    #bellasqueez #damansara #kualalumpur
    #jomkurus
    #jomsihat
    #nakkurus
    #bakarlemak
    #cuciusus

  •  0  0  6 October, 2019
  • 1 BOX COCO S LOSS 5KG!!.
.
.
Alhamdulliah. Adik ni berjaya turunkan berat badan dengan hanya 1 kotak coco s sahaja..
.
❌perlu pantang..
❌perlu diet..
✅Makan macam biasa.
.
.
Follow the tips dan cara consume by coach ain..
Berat dari 54kg dah turun 49kg 😁😁😁
.
.
Good luck dear. Semoga cepat2 capai target. Ada sapa2 kat sini nak kurus secara sihat lagi?
.
(KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
@Bodydreamborneo
0128186284
.
.
#detoxjuice #detox #detoxdrink  #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah  #bodydreamlangkawi  #bodydreamkualalumpur  #bodydreamperak #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia  #bodydreamsabah
  • 1 BOX COCO S LOSS 5KG!!.
    .
    .
    Alhamdulliah. Adik ni berjaya turunkan berat badan dengan hanya 1 kotak coco s sahaja..
    .
    ❌perlu pantang..
    ❌perlu diet..
    ✅Makan macam biasa.
    .
    .
    Follow the tips dan cara consume by coach ain..
    Berat dari 54kg dah turun 49kg 😁😁😁
    .
    .
    Good luck dear. Semoga cepat2 capai target. Ada sapa2 kat sini nak kurus secara sihat lagi?
    .
    (KLIK LINK WASSAP DI BIO IG)
    @Bodydreamborneo
    0128186284
    .
    .
    #detoxjuice #detox #detoxdrink #stokisbodydream #bodydream #bodydreamkanada #bodydreamtestimoni #bodydreammalaysia #cocoslim #cocoslimming #stokiskedah #stokis #bodydreamkedah #bodydreamlangkawi #bodydreamkualalumpur #bodydreamperak #bodydreamjohor #agentwantedseluruhmalaysia #bodydreamsabah

  •  0  0  6 October, 2019