mama@home ( @azah_vogue ) Instagram Profile

azah_vogue

[email protected]

👍 Agent Chocofit🍫 Lemonfit 🍋 : MPS06-S04-A003
@jom menurunkan berat badan
👍Produk
👍Produk

  • 804 posts
  • 309 followers
  • 945 following

[email protected] Profile Information

  • Hi2 sis2 semua.....mari2 sis restok lagi nii😍

Cepat2 wassap sis 
#azah_vogue
0197901970

Okay untuk first timers, ini cara bancuhan Chocofit & Lemonfit .
•
🍫 CARA MINUM CHOCOFIT 🍫
1. Isi 120ml air sejuk ke dalam shaker.
2. Tuangkan 1 sachet Chocofit ke dalam shaker.
3. Shake well.
4. Minum banyak air kosong sepanjang hari! 
Kami galakkan minum dengan air sejuk sebab enzymes dalam Chocofit ni akan lebih active dalam badan kita ☺️ Air panas boleh juga, ikut personal preference! .
•
🍋CARA MINUM LEMONFIT🍋
1. Isi 150ml air sejuk dalam shaker.
2. Tuangkan 1 sachet Lemonfit dalam shaker.
3. Shake well.
4. Minum banyak air kosong. Lemonfit akan mula berkesan 4-8 jam selepas minum. 
Iman nasihatkan semua untuk minum Lemonfit masa berada di rumah. Susah kalau dekat luar panic cari toilet.. 😭 .
•
‼️PROMOSI TERKINI‼️ .
•
🍫1 box Chocofit 🍫 (RM79) + 🍋1 box Lemonfit (RM48)

RM 135.00 (S/M)
RM 145.00 (S/S)
Inc Postage
Free Shaker🥤 .
•
🍫 2 box Chocofit 🍫+ 🍋1 box Lemonfit

RM 205.00 (S/M)
RM 215.00 (S/S)
Free Postage 🚛🇲🇾
Free Shaker 🥤 .
•
🍫3 box Chocofit 🍫 +🍋1 box Lemonfit 
RM 278.00 (S/M)
RM 288.00 (S/S)
Free Postage 🚛🇲🇾
Free Shaker 🥤.
•
🍋 2 box Lemonfit 🍋
RM100 inc postage & FREE Shaker!! .
•
www.wasap.my/+60197901970
www.wasap.my/+60197901970
www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue
  • Hi2 sis2 semua.....mari2 sis restok lagi nii😍

    Cepat2 wassap sis
    #azah_vogue
    0197901970

    Okay untuk first timers, ini cara bancuhan Chocofit & Lemonfit .

    🍫 CARA MINUM CHOCOFIT 🍫
    1. Isi 120ml air sejuk ke dalam shaker.
    2. Tuangkan 1 sachet Chocofit ke dalam shaker.
    3. Shake well.
    4. Minum banyak air kosong sepanjang hari!
    Kami galakkan minum dengan air sejuk sebab enzymes dalam Chocofit ni akan lebih active dalam badan kita ☺️ Air panas boleh juga, ikut personal preference! .

    🍋CARA MINUM LEMONFIT🍋
    1. Isi 150ml air sejuk dalam shaker.
    2. Tuangkan 1 sachet Lemonfit dalam shaker.
    3. Shake well.
    4. Minum banyak air kosong. Lemonfit akan mula berkesan 4-8 jam selepas minum.
    Iman nasihatkan semua untuk minum Lemonfit masa berada di rumah. Susah kalau dekat luar panic cari toilet.. 😭 .

    ‼️PROMOSI TERKINI‼️ .

    🍫1 box Chocofit 🍫 (RM79) + 🍋1 box Lemonfit (RM48)

    RM 135.00 (S/M)
    RM 145.00 (S/S)
    Inc Postage
    Free Shaker🥤 .

    🍫 2 box Chocofit 🍫+ 🍋1 box Lemonfit

    RM 205.00 (S/M)
    RM 215.00 (S/S)
    Free Postage 🚛🇲🇾
    Free Shaker 🥤 .

    🍫3 box Chocofit 🍫 +🍋1 box Lemonfit
    RM 278.00 (S/M)
    RM 288.00 (S/S)
    Free Postage 🚛🇲🇾
    Free Shaker 🥤.

    🍋 2 box Lemonfit 🍋
    RM100 inc postage & FREE Shaker!! .

    www.wasap.my/+60197901970
    www.wasap.my/+60197901970
    www.wasap.my/+60197901970
    #azah_vogue

  •  0  0  6 August, 2020
  • Selamat Hari Raya Aidil Adha  1441H...
  • Selamat Hari Raya Aidil Adha 1441H...

  •  0  0  31 July, 2020
  • Hi Gud morning...

♥️♥️♥️ Apa kata uolss spend sikit utk self-reward .. InsyaAllah bdn slim hati pun hepi.  Gittchew! 😉.
.
CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 .
.
🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
.
.
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✔ 100% tiada kesan sampingan
✔ Turun berat 3kg seminggu
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ KKM approved
✔ Sesuai bagi ibu menyusu
.
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
.
.
Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
.
INGREDIENT CHOCO FIT
🍫GUARANA
🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER .
.
CARA MINUM CHOCOFIT ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
Lebih daripada 4000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi? Dapatkan sekarang pada harga promosi.
.
Jom order dgn #azah_vogue +6019-7901970 atau klik je link di bio @azahvogue ...Mama akan consult & guide sampai awak dapat size badan idaman. . 

#azah_vogue
#azah_vogue
#chocofitputrajaya
#chocofitcyberjaya #chocolistacyber
#chocofithq #zulinaziz
#belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #l
  • Hi Gud morning...

    ♥️♥️♥️ Apa kata uolss spend sikit utk self-reward .. InsyaAllah bdn slim hati pun hepi. Gittchew! 😉.
    .
    CHOCO FIT dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 .
    .
    🤔 Anda stress nak kurus??
    🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
    🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
    🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
    🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
    .
    🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
    .
    .
    ❌Tak perlu berlapar
    ❌Tak perlu bersenam
    ✔ 100% tiada kesan sampingan
    ✔ Turun berat 3kg seminggu
    ✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
    ✔ KKM approved
    ✔ Sesuai bagi ibu menyusu
    .
    .
    10 FUNGSI CHOCO FIT
    ✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
    ✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
    ✔Mengurangkan selera makan
    ✔Mencantikkan kulit
    ✔Membuang toksin & mengempiskan perut
    ✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
    ✔Lulus kementerian kesihatan
    ✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
    .
    .
    Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253
    .
    INGREDIENT CHOCO FIT
    🍫GUARANA
    🍫ALOE VERA
    🍫HOODIA
    🍫FRUCTOSE
    🍫COCOA POWDER
    🍫NON DAIRY CREAMER .
    .
    CARA MINUM CHOCOFIT ☕
    ✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
    ✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
    ✅ shake sampai sebati
    ✅ Sesuai juga diambil bersama ais
    ✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
    ✅ Minum bnyk air kosong
    .
    Lebih daripada 4000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi? Dapatkan sekarang pada harga promosi.
    .
    Jom order dgn #azah_vogue +6019-7901970 atau klik je link di bio @azahvogue ...Mama akan consult & guide sampai awak dapat size badan idaman. .

    #azah_vogue
    #azah_vogue
    #chocofitputrajaya
    #chocofitcyberjaya #chocolistacyber
    #chocofithq #zulinaziz
    #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #l

  •  0  0  29 July, 2020
  • #Repost @chocofitputrajaya
• • • • • •
sempena gaji ni..sy up lagi lah harga..senang nak rujuk.. hehehhe
  • #Repost @chocofitputrajaya
    • • • • • •
    sempena gaji ni..sy up lagi lah harga..senang nak rujuk.. hehehhe

  •  0  0  24 July, 2020
  • COD....lemonfit ..tq sis 😍

CARA MINUM LEMONFIT🍋
1. Isi 150ml air sejuk dalam shaker.
2. Tuangkan 1 sachet Lemonfit dalam shaker.
3. Shake well.
4. Minum banyak air kosong. Lemonfit akan mula berkesan 4-8 jam selepas minum. 
Iman nasihatkan semua untuk minum Lemonfit masa berada di rumah. Susah kalau dekat luar panic cari toilet.. 😭
  • COD....lemonfit ..tq sis 😍

    CARA MINUM LEMONFIT🍋
    1. Isi 150ml air sejuk dalam shaker.
    2. Tuangkan 1 sachet Lemonfit dalam shaker.
    3. Shake well.
    4. Minum banyak air kosong. Lemonfit akan mula berkesan 4-8 jam selepas minum.
    Iman nasihatkan semua untuk minum Lemonfit masa berada di rumah. Susah kalau dekat luar panic cari toilet.. 😭

  •  0  0  24 July, 2020
  • Sis semua...dapatkan dari agent yang sah sahaja

TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03

READY STOK FOR COD (PM) &
📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
🍫🍫🍫🍫🍫🍋🍋🍋🍋
0197901970 (link kat bio) 
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue
#azah_vogue
#azah_vogue
  • Sis semua...dapatkan dari agent yang sah sahaja

    TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03

    READY STOK FOR COD (PM) &
    📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
    🍫🍫🍫🍫🍫🍋🍋🍋🍋
    0197901970 (link kat bio)
    Www.wasap.my/+60197901970
    Www.wasap.my/+60197901970
    Www.wasap.my/+60197901970
    #azah_vogue
    #azah_vogue
    #azah_vogue

  •  0  0  17 July, 2020
  • COD...customer repeat lagi..tq2 sis...
  • COD...customer repeat lagi..tq2 sis...

  •  0  0  15 July, 2020
  • Hi...Gud Morning Chocolista semua...jom bfes berat sebelum shake2 Chocofit😍

#azah_vogue 
Wassap 0197901970
  • Hi...Gud Morning Chocolista semua...jom bfes berat sebelum shake2 Chocofit😍

    #azah_vogue
    Wassap 0197901970

  •  0  0  13 July, 2020
  • Selamat Tghari semua....nak lunch di mana tu sis? 😁

Sis restok lagi.... 
Kalau berminat.nk try  jgn malu2 pm je sis untuk COD/Postage

#azah_vogue
Wassap 0197901970
#azah_vogue
Wassap 0197901970
#azah_vogue
Wassap 0197901970
  • Selamat Tghari semua....nak lunch di mana tu sis? 😁

    Sis restok lagi....
    Kalau berminat.nk try jgn malu2 pm je sis untuk COD/Postage

    #azah_vogue
    Wassap 0197901970
    #azah_vogue
    Wassap 0197901970
    #azah_vogue
    Wassap 0197901970

  •  0  1  10 July, 2020
  • COD regular customer sis...tq ye cik adik...😍😍 2CF & 2LF

TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03

READY STOK FOR COD (PM) &
📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
🍫🍫🍫🍫🍫🍋🍋🍋🍋
0197901970 (link kat bio) 
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
#azah_vogue
#azah_vogue
#azah_vogue
  • COD regular customer sis...tq ye cik adik...😍😍 2CF & 2LF

    TRUSTED AGENT  CHOCOFIT : MPS006S04A03

    READY STOK FOR COD (PM) &
    📦📮 POS SETIAP HARI 🇲🇾
    🍫🍫🍫🍫🍫🍋🍋🍋🍋
    0197901970 (link kat bio)
    Www.wasap.my/+60197901970
    Www.wasap.my/+60197901970
    Www.wasap.my/+60197901970
    #azah_vogue
    #azah_vogue
    #azah_vogue

  •  0  0  9 July, 2020