AS BEAUTY HEALTHCARE MALAYSIA ( @aslegacymalaysia.official ) Instagram Profile

aslegacymalaysia.official

AS BEAUTY HEALTHCARE MALAYSIA

To achieve beauty, a woman must achieve health
📌As Legacy 💯
📌FB Page : DAS Cosmetics
🌎WORLDWIDE SHIPPING

  • 538 posts
  • 18.5k followers
  • 2 following

AS BEAUTY HEALTHCARE MALAYSIA Profile Information

  • Kegembiraanku...Bila dah tua2 mcm sy ni... Kita nak gembira sahaja. Nak tengok anak2 membesar dan kita nak bersama denagn keluarga. Saya yakin kalau kita lalai dengan kawan2 . Nanti dah tua kita  akan menyesal moment2  terindah bersama keluarga. Kepada anak abah, abah akan cuba yang terbaik untuk berusaha menjadikan family ni happy family mcm org lain ..
.
.
.
#abangsayang #ohabangkosmetik #ohabangterlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #aliffsyukri
  • Kegembiraanku...Bila dah tua2 mcm sy ni... Kita nak gembira sahaja. Nak tengok anak2 membesar dan kita nak bersama denagn keluarga. Saya yakin kalau kita lalai dengan kawan2 . Nanti dah tua kita akan menyesal moment2 terindah bersama keluarga. Kepada anak abah, abah akan cuba yang terbaik untuk berusaha menjadikan family ni happy family mcm org lain ..
    .
    .
    .
    #abangsayang #ohabangkosmetik #ohabangterlajaklaris #alifsyukriterlajaklaris #aliffsyukri

  •  0  3  7 July, 2020
  • Wanita terutama dah bersuami bukan kena cantik luaran je,Dalaman pun kena jaga...Wanita ni sangat kena pandai jaga diri, jaga dalaman dan luaran....sebab bila kita sihat,akan terpancar dari luaran..Vagina yg berbau,byk keputihan dan kemerah merahan tanda vagina tak sihat...
.
Pucuk Harumnita ni sangat bagus utk wanita yg mementingkan kecantikan  dalaman dan luaran....Kesannya sangat cepat menyerap dlm tubuh dan boleh dirasai kesannya dalam 3 hari sahaja..Jika diamalkan dapat mengembalikan keanjalan bahagian intim,kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.
.
Set Istimewa sempena Raya Haji utk wanita ni didatangkan dengan Pucuk Harumnita,Pencuci wanita dna Lipstick Stem Cell utk merawat bibir secara percuma..Hanya RM 100 sahaja sementara stok masih ada sebab ni special edition!!
.
JOM DAPATKAN SEKARANG!! LIMITED STOCK CUMA DM @aslegacymalaysia.official SEKARANG ATAU KOMEN NAKK
  • Wanita terutama dah bersuami bukan kena cantik luaran je,Dalaman pun kena jaga...Wanita ni sangat kena pandai jaga diri, jaga dalaman dan luaran....sebab bila kita sihat,akan terpancar dari luaran..Vagina yg berbau,byk keputihan dan kemerah merahan tanda vagina tak sihat...
    .
    Pucuk Harumnita ni sangat bagus utk wanita yg mementingkan kecantikan dalaman dan luaran....Kesannya sangat cepat menyerap dlm tubuh dan boleh dirasai kesannya dalam 3 hari sahaja..Jika diamalkan dapat mengembalikan keanjalan bahagian intim,kesuburan dan kesihatan seperti wanita muda.
    .
    Set Istimewa sempena Raya Haji utk wanita ni didatangkan dengan Pucuk Harumnita,Pencuci wanita dna Lipstick Stem Cell utk merawat bibir secara percuma..Hanya RM 100 sahaja sementara stok masih ada sebab ni special edition!!
    .
    JOM DAPATKAN SEKARANG!! LIMITED STOCK CUMA DM @aslegacymalaysia.official SEKARANG ATAU KOMEN NAKK

  •  0  1  2 July, 2020
  • Hidup hanya sekali apa salahnya kalau kita nak manja kan diri sendiri saya akan Belai badan saya seminggu dua kali macam.. Siapa suka mandi macam ni di rumah? 
Bidara Mandian Gel Shower @aslegacymalaysia.official rm25  ini bukan sahaja dapat membersihkan tangan , bahkan juga sangat sesuai untuk digunakan menjaga kebersihan diri anda di samping, sangat sesuai untuk mandian korang seisi keluarga.. 
.
.
Untuk dapatkan Boleh DM @aslegacymalaysia.official atau komen dibawah
  • Hidup hanya sekali apa salahnya kalau kita nak manja kan diri sendiri saya akan Belai badan saya seminggu dua kali macam.. Siapa suka mandi macam ni di rumah?
    Bidara Mandian Gel Shower @aslegacymalaysia.official rm25 ini bukan sahaja dapat membersihkan tangan , bahkan juga sangat sesuai untuk digunakan menjaga kebersihan diri anda di samping, sangat sesuai untuk mandian korang seisi keluarga..
    .
    .
    Untuk dapatkan Boleh DM @aslegacymalaysia.official atau komen dibawah

  •  0  2  2 July, 2020
  • I missing my house... Seminngu sy duduk sugehhillresortjandabaik rindu nak balik rumah.. Saya terpaksa fokus untuk resort saya sebab tak ada siapa yang saya boleh harapkan untuk menghias dan mencantikkan laskap sugehhillresortjandabaik Insya-Allah lagi sebulan resort saya akan siap sepenuhnya doakan segalanya dipermudahkan.. Kalau arwah abah ada mesti dia bangga😢 Melihat hasil resort saya memandangkan sebelum ini dia banyak membantu saya untuk menaik kan sugehhillresortjandabaik
.
.
#morning #sugehresortjandabaik #aliffsyukri #ohabangterlajaklaris #ohabangkosmetik
  • I missing my house... Seminngu sy duduk sugehhillresortjandabaik rindu nak balik rumah.. Saya terpaksa fokus untuk resort saya sebab tak ada siapa yang saya boleh harapkan untuk menghias dan mencantikkan laskap sugehhillresortjandabaik Insya-Allah lagi sebulan resort saya akan siap sepenuhnya doakan segalanya dipermudahkan.. Kalau arwah abah ada mesti dia bangga😢 Melihat hasil resort saya memandangkan sebelum ini dia banyak membantu saya untuk menaik kan sugehhillresortjandabaik
    .
    .
    #morning #sugehresortjandabaik #aliffsyukri #ohabangterlajaklaris #ohabangkosmetik

  •  0  0  27 June, 2020
  • Tapi masih x gemok... ahaha seronok la makan ramai2 mcm ni...walaupun kecoh anak2 tapi menghiburkan..kami ni mmg suka makan .... Walapun makan di grai tpi lebih nikmat dari di hotel.. pantang orang cakap ada tempat sedap situlah kita orang akan singgah...walaupun kita orang mmg suka makan kita orang x perlu risau sebab ada Look Fiit @aslegacymalaysia.official ni yg boleh membantu utk melangsingkan bandan...Korang tengok sendiri pengguna setia pun tak saya gambar sebelum dan juga video selepas ini membuktikan keberkesanan produk kalau korang nak orang komen sahaja dibawa saya nak nanti team saya akan balas..
.
.

Kalau korang yg teringin nak sihat nak turunkan berat badan tanpa bahan terlarang boleh ambil Look Fit ni sebab dia mmg buat kita rasa kenyang....tag ig member korang yg comel🤣rasa buah peach yg lazat dan paling penting tiada cirit birit..ada pengiktirafan HALAL dari JAKIM Malaysia dan dijamin selamat.
.
Nak beli komen je nak!! Nak.. nanti team sy akan balas.. jangan menyesal tgk orang lain dah kurus tapi kita masih krik krik!!
  • Tapi masih x gemok... ahaha seronok la makan ramai2 mcm ni...walaupun kecoh anak2 tapi menghiburkan..kami ni mmg suka makan .... Walapun makan di grai tpi lebih nikmat dari di hotel.. pantang orang cakap ada tempat sedap situlah kita orang akan singgah...walaupun kita orang mmg suka makan kita orang x perlu risau sebab ada Look Fiit @aslegacymalaysia.official ni yg boleh membantu utk melangsingkan bandan...Korang tengok sendiri pengguna setia pun tak saya gambar sebelum dan juga video selepas ini membuktikan keberkesanan produk kalau korang nak orang komen sahaja dibawa saya nak nanti team saya akan balas..
    .
    .

    Kalau korang yg teringin nak sihat nak turunkan berat badan tanpa bahan terlarang boleh ambil Look Fit ni sebab dia mmg buat kita rasa kenyang....tag ig member korang yg comel🤣rasa buah peach yg lazat dan paling penting tiada cirit birit..ada pengiktirafan HALAL dari JAKIM Malaysia dan dijamin selamat.
    .
    Nak beli komen je nak!! Nak.. nanti team sy akan balas.. jangan menyesal tgk orang lain dah kurus tapi kita masih krik krik!!

  •  0  2  22 June, 2020
  • Saya tidak tahu kenapa selama ini ramai orang yang tidak mengaku mereka suka kan suara saya kalau tidak takkan sampai view berjuta?? Lagu raya saya jom raya.. cuba korang tag kawan korang yang menyukai suara saya .. sempena hari raya ini saya ingin mohon kemaafan sekiranya saya gagal untuk menghiburkan anda semua pada tahun .. saya juga memohon maaf kerana saya  tidak ada masa utk buat lagu raya inyasllah tahun depan sy buat okey ..Untuk mengubati kerinduan anda semua🙏🏻 .
.
mereka berdua cemburu dgn bakat sy @bondarozitaibrahim dan @shahidadherbs fituring @zizi_kirana @bellaastillah
  • Saya tidak tahu kenapa selama ini ramai orang yang tidak mengaku mereka suka kan suara saya kalau tidak takkan sampai view berjuta?? Lagu raya saya jom raya.. cuba korang tag kawan korang yang menyukai suara saya .. sempena hari raya ini saya ingin mohon kemaafan sekiranya saya gagal untuk menghiburkan anda semua pada tahun .. saya juga memohon maaf kerana saya tidak ada masa utk buat lagu raya inyasllah tahun depan sy buat okey ..Untuk mengubati kerinduan anda semua🙏🏻 .
    .
    mereka berdua cemburu dgn bakat sy @bondarozitaibrahim dan @shahidadherbs fituring @zizi_kirana @bellaastillah

  •  0  0  24 May, 2020
  • Kalau korang suka vedio ni spam emoji ❤️❤️❤️. Kenapa perempuan suka minta passwords hp?? Dia tak percaya ke??Siapa yang ada pengalaman macam video pengajaran yang macam ini cuba korang komen di bawah👇🏻👇🏻Kalau korang nak tahu semua koleksi tudung yg wife sy pakai dari jenama as hijab kalau korang nak buat pembelian boleh komen di bawah atau pm @aslegacymalaysia.official @aslegacymalaysia.official
  • Kalau korang suka vedio ni spam emoji ❤️❤️❤️. Kenapa perempuan suka minta passwords hp?? Dia tak percaya ke??Siapa yang ada pengalaman macam video pengajaran yang macam ini cuba korang komen di bawah👇🏻👇🏻Kalau korang nak tahu semua koleksi tudung yg wife sy pakai dari jenama as hijab kalau korang nak buat pembelian boleh komen di bawah atau pm @aslegacymalaysia.official @aslegacymalaysia.official

  •  0  0  20 May, 2020