AS BEAUTY MALAYSIA ( @as.beauty365 ) Instagram Profile

as.beauty365

AS BEAUTY MALAYSIA

STOCKIS RASMI
AS LEGACY SDN BHD
0192795825/01139039785/01153399786
www.wasap.my/+601153399786/ASLegacy

  • 1.3k posts
  • 491 followers
  • 1.6k following

AS BEAUTY MALAYSIA Profile Information

  • LINDUNGI KELUARGA ANDA. 
IMBAS KELUARGA ANDA DAN PELAWAT RUMAH ANDA. *Temperature Reader* hanya RM175. 
Untuk tempahan boleh PM wassap.me/+60162129786/thermometer
PERCUMA BATTERI 4 BIJI(TERHAD PADA 15 UNIT SAHAJA)
  • LINDUNGI KELUARGA ANDA.
    IMBAS KELUARGA ANDA DAN PELAWAT RUMAH ANDA. *Temperature Reader* hanya RM175.
    Untuk tempahan boleh PM wassap.me/+60162129786/thermometer
    PERCUMA BATTERI 4 BIJI(TERHAD PADA 15 UNIT SAHAJA)

  •  0  0  13 May, 2020
  • Cloverush X Aslegacy Tudung Instant Sarung 🧕🏻
.
.
Material : Moss crepe
Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai . .
.
Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive , boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang . .
.
.
RM 79 for 1 pcs
RM 120 for 2 pcs
.

Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi business partner AS Legacy yang sah.
.

Berminat utk dptkan wassap 01153399786
  • Cloverush X Aslegacy Tudung Instant Sarung 🧕🏻
    .
    .
    Material : Moss crepe
    Sangat selesa , tidak perlu digosok , Sejuk apabila dipakai . .
    .
    Jom apa lagi dapatkan sekarang dan ia didatangkan dengan kotak exclusive , boleh dijadikan hadiah untuk yang tersayang . .
    .
    .
    RM 79 for 1 pcs
    RM 120 for 2 pcs
    .

    Jom dapatkan sekarang dengan menghubungi business partner AS Legacy yang sah.
    .

    Berminat utk dptkan wassap 01153399786

  •  0  0  21 April, 2020
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
.
Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana 😉
.
.
Produk ini boleh dapatkan @aslcosmetic.my  dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
.
.
RM 39.90
.
dapatkan satu hari ini. Ready stock
01153399786
  • Setting spray yang perlu ada setiap pengakhiran makeup . . .
    .
    Untuk dapatkan hasil yang gebu gabas gunalah produk ini . Inilah rahsia retis-retis diluar sana 😉
    .
    .
    Produk ini boleh dapatkan @aslcosmetic.my dengan mop yang sah . Beli sekarang !!
    .
    .
    RM 39.90
    .
    dapatkan satu hari ini. Ready stock
    01153399786

  •  0  0  21 April, 2020
  • Aloe Vera Gel adalah gel kegunaan luar utk membantu merawat kulit yg melecur, melembabkan kulit dan lain-lain lagi.
.

Hubungi Master Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy.... .
.
01153399786
  • Aloe Vera Gel adalah gel kegunaan luar utk membantu merawat kulit yg melecur, melembabkan kulit dan lain-lain lagi.
    .

    Hubungi Master Partner kami utk mendapatkan produk-produk dari AS Legacy.... .
    .
    01153399786

  •  0  0  21 April, 2020
  • Pucuk Harumnita yang tiada lagi tandingannyaa , Keberkesanannya . . .
Mampu menyelesaikan masalah luar dan dalaman anda . Bersama Duta yang jelitawan Datin Zarina Zainuddin membuktikan Pucuk Harumnita memberi kejelitaan dan kecergasan sepanjang hari . .
.
Jom dapatkan produk ini dengan mobile partner yg sah . 
01153399786
  • Pucuk Harumnita yang tiada lagi tandingannyaa , Keberkesanannya . . .
    Mampu menyelesaikan masalah luar dan dalaman anda . Bersama Duta yang jelitawan Datin Zarina Zainuddin membuktikan Pucuk Harumnita memberi kejelitaan dan kecergasan sepanjang hari . .
    .
    Jom dapatkan produk ini dengan mobile partner yg sah .
    01153399786

  •  0  0  21 April, 2020
  • Cara Penjagaan lunch box mempunyai keluli tahan karat ! . 
1- Menghilangkan bau yang tertinggal

Cuci dan keringkan. Masukkan arang ke dalamnya. Diamkan selama beberapa hari dalam keadaan tertutup.

2- Kedap cairan / Anti bocor

Hanya lunch box dengan penutup “Classic Round” yang anti bocor walau dikedudukan terbalik.Yang lainnya harus diletakkan tegak ke atas.

3- Microwave/oven

Hanya produk Ultra 21 lunch box dan Oven Works yang dapat digunakan untuk memasak di dalam microwave. Crystalwave dan Rock N’Serve hanya untuk menghangatkan makanan.

4- Penyimpanan cairan panas

Biarkan dingin sejenak cairan panas/mendidih seperti minyak goreng, gula cair, mentega atau kuah masakan sebelum menuangkannya ke dalam makanan. Jangan menutupnya selagi panas.

5- Menghindari goresan

Jangan gunakan alat – alat tajam atau mencuci dengan abu gosok.

6- Selamat

Produk lunch box terbuat dari bahan berkualiti “food grade” sehingga tidak berbahaya untuk kesihatan walaupun untuk menyimpan makanan panas. Selamat digunakan untuk menyediakan, menyimpan dan menyajikan makanan.

7- Penting

Kegunaan Produk lunch box sebagai kaedah penyimpan makanan sehingga makanan yang disimpan akan tetap segar lebih lama. Namun jangka waktu penyimpanan makanan bergantung dari jenis pembuatan makanan.

Jom dapatkan sekarang , Magic Box Dari As Kitchen . .

1) Magic Box Two Compartment Container RM45.00 
2) Magic Box Two Storey Compartment Container RM79.00
3) Magic Box Four Compartment Container RM79.00
  • Cara Penjagaan lunch box mempunyai keluli tahan karat ! .
    1- Menghilangkan bau yang tertinggal

    Cuci dan keringkan. Masukkan arang ke dalamnya. Diamkan selama beberapa hari dalam keadaan tertutup.

    2- Kedap cairan / Anti bocor

    Hanya lunch box dengan penutup “Classic Round” yang anti bocor walau dikedudukan terbalik.Yang lainnya harus diletakkan tegak ke atas.

    3- Microwave/oven

    Hanya produk Ultra 21 lunch box dan Oven Works yang dapat digunakan untuk memasak di dalam microwave. Crystalwave dan Rock N’Serve hanya untuk menghangatkan makanan.

    4- Penyimpanan cairan panas

    Biarkan dingin sejenak cairan panas/mendidih seperti minyak goreng, gula cair, mentega atau kuah masakan sebelum menuangkannya ke dalam makanan. Jangan menutupnya selagi panas.

    5- Menghindari goresan

    Jangan gunakan alat – alat tajam atau mencuci dengan abu gosok.

    6- Selamat

    Produk lunch box terbuat dari bahan berkualiti “food grade” sehingga tidak berbahaya untuk kesihatan walaupun untuk menyimpan makanan panas. Selamat digunakan untuk menyediakan, menyimpan dan menyajikan makanan.

    7- Penting

    Kegunaan Produk lunch box sebagai kaedah penyimpan makanan sehingga makanan yang disimpan akan tetap segar lebih lama. Namun jangka waktu penyimpanan makanan bergantung dari jenis pembuatan makanan.

    Jom dapatkan sekarang , Magic Box Dari As Kitchen . .

    1) Magic Box Two Compartment Container RM45.00
    2) Magic Box Two Storey Compartment Container RM79.00
    3) Magic Box Four Compartment Container RM79.00

  •  0  0  21 April, 2020
  • Koleksi Raya 2020
  • Koleksi Raya 2020

  •  0  0  11 April, 2020
  • *URUSKAN PERNIAGAAN ANDA DENGAN LAMAN WEB E-COMMERCE.*
*_Mudah, tepat dan efektif_*
Assalamualaikum. 
Saya menyediakan perkhidmatan membuat laman web e-commerce untuk USAHAWAN ONLINE. Ianya amat membantu dalam menerima tempahan, bayaran dan uruskan stok. 📲 *KONGSI URL KEDAI ANDA*
📲 *PELANGGAN TENGOK PRODUK DAN PILIH*
📲 *TERUS BUAT BAYARAN KE AKAUN. TAK PERLU MINTA SLIP*
📲 *SEMUA MAKLUMAT DAN REKOD DISIMPAN.*
📲 *ANDA HANYA HANTAR PRODUK TEMPAHAN*
Harga pun insya Allah amat berpatutan dan laman web pun boleh mula digunakan dalam *2 hari. 
Jika berminat boleh PM saya untuk butiran lanjut.
*wassap.me/+60162129786/e-commerce* *Tertakluk pada module yang dikehendaki oleh pelanggan.
  • *URUSKAN PERNIAGAAN ANDA DENGAN LAMAN WEB E-COMMERCE.*
    *_Mudah, tepat dan efektif_*
    Assalamualaikum.
    Saya menyediakan perkhidmatan membuat laman web e-commerce untuk USAHAWAN ONLINE. Ianya amat membantu dalam menerima tempahan, bayaran dan uruskan stok. 📲 *KONGSI URL KEDAI ANDA*
    📲 *PELANGGAN TENGOK PRODUK DAN PILIH*
    📲 *TERUS BUAT BAYARAN KE AKAUN. TAK PERLU MINTA SLIP*
    📲 *SEMUA MAKLUMAT DAN REKOD DISIMPAN.*
    📲 *ANDA HANYA HANTAR PRODUK TEMPAHAN*
    Harga pun insya Allah amat berpatutan dan laman web pun boleh mula digunakan dalam *2 hari.
    Jika berminat boleh PM saya untuk butiran lanjut.
    *wassap.me/+60162129786/e-commerce* *Tertakluk pada module yang dikehendaki oleh pelanggan.

  •  0  0  11 April, 2020
  • Runsing dengan parut jerawat, cela dan lingkaran gelap bawah mata? Concealer hebat ini penyelamatnya.
.
.
.

Concealer atau penyamar adalah salah satu produk yang mampu menutupi kesan noda hitam mahupun parut dan cela yang di wajah dengan serta-merta! Calitkan saja ia ke kawasan yang nak disamar, dah siap! Tapi, kamu kena pandai pilih dan cari yang mempunyai formula serta bahan-bahan yang boleh menyamari dan bertahan sepanjang hari. Takut nanti baru pakai satu jam, dah luntur! Erkk
.
.
.

Hubungi beauty master kami sekarang! .
01153399786
  • Runsing dengan parut jerawat, cela dan lingkaran gelap bawah mata? Concealer hebat ini penyelamatnya.
    .
    .
    .

    Concealer atau penyamar adalah salah satu produk yang mampu menutupi kesan noda hitam mahupun parut dan cela yang di wajah dengan serta-merta! Calitkan saja ia ke kawasan yang nak disamar, dah siap! Tapi, kamu kena pandai pilih dan cari yang mempunyai formula serta bahan-bahan yang boleh menyamari dan bertahan sepanjang hari. Takut nanti baru pakai satu jam, dah luntur! Erkk
    .
    .
    .

    Hubungi beauty master kami sekarang! .
    01153399786

  •  0  0  10 March, 2020
  • Wani COMEL jatuh kolam
  • Wani COMEL jatuh kolam

  •  0  0  10 March, 2020
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
.
Jamshir Herbal Body Scrub Soap
.
WM RM25 / EM RM30
.
Jom hubungi pegawai mesra pelanggan kami ditalian 01153399786
  • Berdaki , berkerak belakang tengkuk , celah-celah peha , punggung . . korang xpayah susah payah nak pergi ke spa . . sabun jamshir dapat menyelesaikan masalah korang, boleh sental setiap hari .
    .
    Jamshir Herbal Body Scrub Soap
    .
    WM RM25 / EM RM30
    .
    Jom hubungi pegawai mesra pelanggan kami ditalian 01153399786

  •  0  0  10 March, 2020
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong ! 
Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata  gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
.

Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .
Sila hubungi 01153399786 untuk tempahan
  • Selulit 'Degil' pada peha , perut dan pungong !
    Kenapa ya ada timbul kesan-kesan selulit pada kulit nie , Lagi-lagi bahagian peha dan belakang lutut. Nak kata gemuk tak juga, sebab BMI masih normal. Adakah cara menghilangkan selulit ni?

    Jangan anggap tubuh langsing kita tidak terkena selulit. wanita bertubuh ramping juga berisiko mengalami selulit. Selulit bukan terjadi kerana berat badan, tetapi kandungan lemak di bawah kulit yang terkumpul sehingga memberi tekanan pada tisu-tisu penghubung yang ada permukaan kulit. Hasilnya, garisan-garisan selulit terjadi , lagi nak fast result gunakan Flush 4 fiit dapat membantu mencuci usus dan senang lawas . .
    .

    Tapi anda diluar sana jangan risau lagi dengan adanyaa Cream Fiit dan Flush 4 fiit dapat mengatasi masalah korang tau , dapatkan sekarang bersama mop yang berdaftar diseluruh malaysia , brunei , singapore dan indonesia .
    Sila hubungi 01153399786 untuk tempahan

  •  0  0  10 March, 2020