#zulinazizkurus Instagram Photos & Videos

zulinazizkurus - 11.2k posts

Hashtag Popularity

55.9
average comments
310
average likes

Latest #zulinazizkurus Posts

  • Selamat pagi!!!

Pagi yang produktif. Pejabat pos belum buka, kami dah standby nak pos DMagia. Sekarang ramai yang beli ikut shopee. SHOPEE sekarang ada 5% discount sebab #shopee buat 8.8 sales. Postage pun free 😊 

Nak link shopee? Klik link whatsapp dekat bio, lepas tu kami share link shopee dekat sana. 😊

Ready stock!!
Hi 👋🏻 👋🏻 👋🏻
Agent DMAGIA SAH yang cergas sedia berkhidmat untuk anda 😘

Agent id: DC01-MLK01-A003
Harga Dietmealz: RM120 sekotak
Harga Dietclean: RM90 sekotak

COD SETIAP HARI: Damansara/KL/Kepong/Sg Buloh/Bangsar/TTDI
Postage: ISNIN-JUMAAT
Whatsapp 0196602407

Follow ig kami:

@dmagiadietmealz.damansara 😘
@dmagiadietmealz.damansara
@dmagiadietmealz.damansara

#zulinaziz 
#zulinazizkurus 
#dmagia
#dmagiadietmealz
#damansara
#kualalumpur 
#selangor
#kurus 
#kurussihat 
#gemuk 
#nakkurus 
#nakkuruscepat 
#nakkuruskanbadan 
#cantik 
#gemokisawesome
#viral
#kurusviral
#kuruscepat
#kuruslaju
#senangkurus
#diet
#sihat
#lajukurus
#awek
#cun
#pkp
#pkpb
#lelaki
#perempuan
  • Selamat pagi!!!

    Pagi yang produktif. Pejabat pos belum buka, kami dah standby nak pos DMagia. Sekarang ramai yang beli ikut shopee. SHOPEE sekarang ada 5% discount sebab #shopee buat 8.8 sales. Postage pun free 😊

    Nak link shopee? Klik link whatsapp dekat bio, lepas tu kami share link shopee dekat sana. 😊

    Ready stock!!
    Hi 👋🏻 👋🏻 👋🏻
    Agent DMAGIA SAH yang cergas sedia berkhidmat untuk anda 😘

    Agent id: DC01-MLK01-A003
    Harga Dietmealz: RM120 sekotak
    Harga Dietclean: RM90 sekotak

    COD SETIAP HARI: Damansara/KL/Kepong/Sg Buloh/Bangsar/TTDI
    Postage: ISNIN-JUMAAT
    Whatsapp 0196602407

    Follow ig kami:

    @dmagiadietmealz.damansara 😘
    @dmagiadietmealz.damansara
    @dmagiadietmealz.damansara

    #zulinaziz
    #zulinazizkurus
    #dmagia
    #dmagiadietmealz
    #damansara
    #kualalumpur
    #selangor
    #kurus
    #kurussihat
    #gemuk
    #nakkurus
    #nakkuruscepat
    #nakkuruskanbadan
    #cantik
    #gemokisawesome
    #viral
    #kurusviral
    #kuruscepat
    #kuruslaju
    #senangkurus
    #diet
    #sihat
    #lajukurus
    #awek
    #cun
    #pkp
    #pkpb
    #lelaki
    #perempuan

  •  0  0  18 minutes ago
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

Perghh dalam masa 14 HARI  dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️ 

WEIGHT LOSS SEBANYAK 4-6KG 🔥

INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

#dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

    NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

    Perghh dalam masa 14 HARI dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️

    WEIGHT LOSS SEBANYAK 4-6KG 🔥

    INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

    Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

    Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

    WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

    #dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang

  •  6  1  7 hours ago
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

Perghh dalam masa 14 HARI  dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️ 

WEIGHT LOSS SEBANYAK 4-6KG 🔥

INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

#dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

    NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

    Perghh dalam masa 14 HARI dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️

    WEIGHT LOSS SEBANYAK 4-6KG 🔥

    INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

    Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

    Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

    WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

    #dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang

  •  6  0  7 hours ago
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

Perghh dalam masa 14 HARI  dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️ 

WEIGHT LOSS SEBANYAK 13KG AKAK NI🔥

INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

#dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang
  • TESTIMONI PALING PANAS TERHANGAT LUAR BIASAAAA ‼️

    NAK KURUS MCM MEREKA ? WS YANA LEKAIH YANA GUIDE ONE BY ONE UOLSSS 🔥

    Perghh dalam masa 14 HARI dapat kurus dgn sihat dan BODY IDAMAN ‼️

    WEIGHT LOSS SEBANYAK 13KG AKAK NI🔥

    INCH LOSS SEBANYAK 5-10 INCH ‼️‼️‼️

    Pinggang dah ramping, bhgn kaki dah makin mengecil 😍

    Pembelian dua box ke atas MMG TAK AKAN RUGI 🔥 FREE ONLINE COACHING LAGI UOLSS 🔥

    WS YANA 018-2029969 ATAU CLICK LINK DI BIO 😉

    #dietplan #kurussihat #followbackzulin #dietmealzampang #kurussihat #zulinazizkurus #ZulinAziz #dmagiadietmealzselangor #dmagiadietmealzampang #DietMealz #DietCleanz #detox #ampangpoint #ampang #melawati #wangsamaju #keramat #klcc #sunwayvelocity #testimonidietmealz #teamsyafrich #kualalumpur #pavillionkl #bukitbintang

  •  7  0  7 hours ago
  • SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Semoga setiap pengorbanan kita di muka bumi ini demi sesuatu kebaikan akan mendapat redha Allah SWT.

“Daging (haiwan korban) dan darahnya itu sekali-kali tidak akan sampai kepada Allah, tetapi yang sampai kepadanya adalah ketakwaan kamu. Demikianlah dia menundukkannya untukmu agar kamu mengagungkan Allah atas apa yang dia beritakan kepadamu. Dan sampaikanlah khabar gembira kepda orang-orang yang berbuat baik.”
- (Surah Al-Hajj 37)
.
Selamat Hari Raya Aidiladha Dari Kami Kepada Seluruh Umat Islam Di Malaysia.
Dalam kita meraikan hari mulia ini, jangan lupa untuk sentiasa patuhi SOP. Kekalkan jarak selamat, gunakan pelitup hidung dan mulutl kerap basuh tangan atau gunakan 'hand sanitizer', elakkan berada di tempat yang sesak dan sempit.
…

#agentdmagiamuar
#teamdzc
#dmagiadietmealzmuar
#dropshipwantedmalaysia 
#magiabyzulin 
#dietmealz 
#dietcleanz 
#detox 
#magiabyzulinaziz 
#produkkuruszulinaziz
#healtydiet 
#zulinazizkurus 
#kurussihat 
#Dmagia
#DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
#viraldiet 
#MealReplacement 
#Slimfit 
#NakKurus 
#ProdukKurus 
#ProdukDiet
#ProdukViral 
#ZulinAziz
#WanitaInspirasiEkonomi
#iddmagiaJHR01-A009JHR
  • SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

    Semoga setiap pengorbanan kita di muka bumi ini demi sesuatu kebaikan akan mendapat redha Allah SWT.

    “Daging (haiwan korban) dan darahnya itu sekali-kali tidak akan sampai kepada Allah, tetapi yang sampai kepadanya adalah ketakwaan kamu. Demikianlah dia menundukkannya untukmu agar kamu mengagungkan Allah atas apa yang dia beritakan kepadamu. Dan sampaikanlah khabar gembira kepda orang-orang yang berbuat baik.”
    - (Surah Al-Hajj 37)
    .
    Selamat Hari Raya Aidiladha Dari Kami Kepada Seluruh Umat Islam Di Malaysia.
    Dalam kita meraikan hari mulia ini, jangan lupa untuk sentiasa patuhi SOP. Kekalkan jarak selamat, gunakan pelitup hidung dan mulutl kerap basuh tangan atau gunakan 'hand sanitizer', elakkan berada di tempat yang sesak dan sempit.


    #agentdmagiamuar
    #teamdzc
    #dmagiadietmealzmuar
    #dropshipwantedmalaysia
    #magiabyzulin
    #dietmealz
    #dietcleanz
    #detox
    #magiabyzulinaziz
    #produkkuruszulinaziz
    #healtydiet
    #zulinazizkurus
    #kurussihat
    #Dmagia
    #DietMealzMalaysia #DmagiaByZulinAziz #DietMealzByZulinAziz
    #viraldiet
    #MealReplacement
    #Slimfit
    #NakKurus
    #ProdukKurus
    #ProdukDiet
    #ProdukViral
    #ZulinAziz
    #WanitaInspirasiEkonomi
    #iddmagiaJHR01-A009JHR

  •  0  0  9 hours ago
  • Ckinz
7 manafaat dalam 1 sachet 🌸
.
1. Mencerahkan tona kulit
2. Melindungi kerosakan pada sel dalam kulit akibat sinaran UV matahari
3. Menjadikan kulit lebih tegang & anjal
4. Menghilangkan bintik2 hitam, jeragat & kulit kusam
5. Mengecilkan pori2 & menghilangkan garis2 halus
6. Mengelakkan jerawat & whitehead
7. Meningkatkan sistem imunisasi badan

.

#softandfresh 
#advancedformula
#whitening
#brighteningskin
#makingyouyoungerandhealtjiereveryday
#audela #audelabynadzainal
#audelawonderwomen
#ckinz #merawatmasalahwajah
#pasirmas #kotabahru #jerantut #codpasirmaskelantan #produkviral #meletop #astrogempak #sinarfm #tv3malaysia #makcikkiah #izzueislam #teamRichworks #neelofa #zulinazizkurus #iamellymazlein #izzueislam
#demicahq #dmagia.diet.mealz #cococurv #klubnalaleh #demica
  • Ckinz
    7 manafaat dalam 1 sachet 🌸
    .
    1. Mencerahkan tona kulit
    2. Melindungi kerosakan pada sel dalam kulit akibat sinaran UV matahari
    3. Menjadikan kulit lebih tegang & anjal
    4. Menghilangkan bintik2 hitam, jeragat & kulit kusam
    5. Mengecilkan pori2 & menghilangkan garis2 halus
    6. Mengelakkan jerawat & whitehead
    7. Meningkatkan sistem imunisasi badan

    .

    #softandfresh
    #advancedformula
    #whitening
    #brighteningskin
    #makingyouyoungerandhealtjiereveryday
    #audela #audelabynadzainal
    #audelawonderwomen
    #ckinz #merawatmasalahwajah
    #pasirmas #kotabahru #jerantut #codpasirmaskelantan #produkviral #meletop #astrogempak #sinarfm #tv3malaysia #makcikkiah #izzueislam #teamRichworks #neelofa #zulinazizkurus #iamellymazlein #izzueislam
    #demicahq #dmagia.diet.mealz #cococurv #klubnalaleh #demica

  •  1  0  9 hours ago
  • Morning ladies 🌸
TERKINI dari Audelabeauty 
Dah dapatkan pek terbaru CKINZ ?
Ckinz diperbaharui dgn 3 bahan utama iaitu Hithion, Oxxynea & Collagen. Gabungan ini adalah yg pertama di Malaysia utk menghasilkan kulit yg anjal, cerah & flawless dari dalam. 
.
Dapatkan harga promosi new launching yg sedang berlangsung sekarang, boleh dapatkan info dari agen kami diseluruh Malaysia 📲
.
.
#advancedformula
#whitening
#brighteningskincare
#audela #audelalovers #audelabynadzainal
#makinmudamakinsihatsetiaphari
#pasirmas #kotabahru #jerantut
#codpasirmas #7harimencintaiku2
#pujaanhatikanda #nasikerabuuntukcheabe #kitajagakita
#makcikkiah #izzueislam #teamRichworks #neelofa #zulinazizkurus #iamellymazlein
#ibutunggal #ibu #gurutaska #guruhebat #wanitahebat #meletop 
#demicapasirmas #klubnalaleh #bougasbeauty
  • Morning ladies 🌸
    TERKINI dari Audelabeauty
    Dah dapatkan pek terbaru CKINZ ?
    Ckinz diperbaharui dgn 3 bahan utama iaitu Hithion, Oxxynea & Collagen. Gabungan ini adalah yg pertama di Malaysia utk menghasilkan kulit yg anjal, cerah & flawless dari dalam.
    .
    Dapatkan harga promosi new launching yg sedang berlangsung sekarang, boleh dapatkan info dari agen kami diseluruh Malaysia 📲
    .
    .
    #advancedformula
    #whitening
    #brighteningskincare
    #audela #audelalovers #audelabynadzainal
    #makinmudamakinsihatsetiaphari
    #pasirmas #kotabahru #jerantut
    #codpasirmas #7harimencintaiku2
    #pujaanhatikanda #nasikerabuuntukcheabe #kitajagakita
    #makcikkiah #izzueislam #teamRichworks #neelofa #zulinazizkurus #iamellymazlein
    #ibutunggal #ibu #gurutaska #guruhebat #wanitahebat #meletop
    #demicapasirmas #klubnalaleh #bougasbeauty

  •  3  0  10 hours ago
  • Kalau hari raya tak salah pun nak makan makanan favourite korang. Yang penting malam sebelum tido kita detox dengan dietcleanz. Baru laa segala toksin makanan yang kita makan tadi dapat dibuang dan tak disimpan dijadikan lemak dan penyebab berat badan naik.

Detox Dmagia Dietcleanz yang berperisa iced lemon tea ni sedap tau. Kesan pun sangat best sebab lepaa minum dalam 6-8jam dah terasa kesan nak membuang.

Yang penting tak rasa macam cirit birit pun. Harga ? RM90 sahaja FREE POSTAGE tau 🤗

Sesiapa nak boleh dm / whatsapp husna sekarang ❤ Time raya ni laa detox paling berguna tau 🥰

#youcandoit #antigemuk #jomkurus #zulinkurus #zulinazizkurus  #hidupsihat #kurus #zulinaziz #zulin2020 #dmagiadietmealzbyzulinaziz #dmagiadietmealzkedah #dmagiadietmealz #dmagiadietcleanz #kedah #sungaipetani #kulim #merbok #baling #bedong #gurun #yan #guar #padangserai #sglalang
  • Kalau hari raya tak salah pun nak makan makanan favourite korang. Yang penting malam sebelum tido kita detox dengan dietcleanz. Baru laa segala toksin makanan yang kita makan tadi dapat dibuang dan tak disimpan dijadikan lemak dan penyebab berat badan naik.

    Detox Dmagia Dietcleanz yang berperisa iced lemon tea ni sedap tau. Kesan pun sangat best sebab lepaa minum dalam 6-8jam dah terasa kesan nak membuang.

    Yang penting tak rasa macam cirit birit pun. Harga ? RM90 sahaja FREE POSTAGE tau 🤗

    Sesiapa nak boleh dm / whatsapp husna sekarang ❤ Time raya ni laa detox paling berguna tau 🥰

    #youcandoit #antigemuk #jomkurus #zulinkurus #zulinazizkurus #hidupsihat #kurus #zulinaziz #zulin2020 #dmagiadietmealzbyzulinaziz #dmagiadietmealzkedah #dmagiadietmealz #dmagiadietcleanz #kedah #sungaipetani #kulim #merbok #baling #bedong #gurun #yan #guar #padangserai #sglalang

  •  2  0  12 hours ago

Top #zulinazizkurus Posts

  • wahhh hebatnya sis beza sangat😍😍
.
Ada yang beza berkiloss2 ada yang beza inch, yang penting fuhh‼️🔥🔥🔥🔥 beza sungguh sis tengok.
.
Uols nak tak tengok diri uols sebulan or 2bulan dari sekarang kurus meletops kebabom💥
.
Tak kan nak tengok jer sis2 yang dah lose kg ni makin cantik, uols yang belum cuba Dietmealz tu apa lagi jom la sama2 kita cantekk, kurus & sihat. Bayangkan diri uols sebulan or 2bulan akan datang.
.
Beli 2 atau 3box dietmealz dapat free program coaching 14day /21days, yang bernilai RM490-RM790. nak ke nak??
.
Berminat nak beli mudah je uolss, just comment “NAK” diruangan comment di bawah, nanti agent2 akan reply ASAP‼️❤️
.
Pernah dengar tak sambil memyelam minum air?? Ha..! sambil2 dah kurus tu kawan2 pun asyik tanya minum apa, apa kata join team zulin buat duit kepok2. Stock asyik licin je tau dekat HQ. Berminat just klik link whatsapp stokis di bio Hq, pilih stokis yang uols nak jadikan leader. Nanti stokis guide sale & bagi bahan iklan💸💸
.
#stokiswantedmalaysia 
#agentwanted 
#programkurus21hari 
#dietmealzbyzulinaziz 
#dietcleanzbyzulinaziz 
#zulinazizkurus 
#zulinaziz
  • wahhh hebatnya sis beza sangat😍😍
    .
    Ada yang beza berkiloss2 ada yang beza inch, yang penting fuhh‼️🔥🔥🔥🔥 beza sungguh sis tengok.
    .
    Uols nak tak tengok diri uols sebulan or 2bulan dari sekarang kurus meletops kebabom💥
    .
    Tak kan nak tengok jer sis2 yang dah lose kg ni makin cantik, uols yang belum cuba Dietmealz tu apa lagi jom la sama2 kita cantekk, kurus & sihat. Bayangkan diri uols sebulan or 2bulan akan datang.
    .
    Beli 2 atau 3box dietmealz dapat free program coaching 14day /21days, yang bernilai RM490-RM790. nak ke nak??
    .
    Berminat nak beli mudah je uolss, just comment “NAK” diruangan comment di bawah, nanti agent2 akan reply ASAP‼️❤️
    .
    Pernah dengar tak sambil memyelam minum air?? Ha..! sambil2 dah kurus tu kawan2 pun asyik tanya minum apa, apa kata join team zulin buat duit kepok2. Stock asyik licin je tau dekat HQ. Berminat just klik link whatsapp stokis di bio Hq, pilih stokis yang uols nak jadikan leader. Nanti stokis guide sale & bagi bahan iklan💸💸
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwanted
    #programkurus21hari
    #dietmealzbyzulinaziz
    #dietcleanzbyzulinaziz
    #zulinazizkurus
    #zulinaziz

  •  517  302  1 August, 2020
  • Holaaa everyone..!
.
Raya haji hari tu berapa kg naik berat?? ke ada yang disiplin still diet masa raya haji? 
.
Kita enjoy makan sehari tu je, jangan sampai sekarang xberhenti-henti makan pulak🤣
.
Cuba tengok kakak dalam gambar ni, nampak makin muda kan bila dah turun berat badan😊😊
.
Comment “NAK” di ruangan comment di bawah, nanti agent reply❤️
.
Nak join tema dmagia, klik link stokis di bio HQ, pilih stokis yang uols nak jadikan leader, stokis akan guide sale & bagi bahan iklan mudah sajer nak buat kepuk2 dgn dmagia yang sedang laris ni🔥🔥
.
#stokiswantedmalaysia 
#agentwanted 
#dietmealzbyzulinaziz 
#dietcleanzbyzulinaziz 
#programkurus21hari 
#zulinaziz 
#zulinazizkurus
  • Holaaa everyone..!
    .
    Raya haji hari tu berapa kg naik berat?? ke ada yang disiplin still diet masa raya haji?
    .
    Kita enjoy makan sehari tu je, jangan sampai sekarang xberhenti-henti makan pulak🤣
    .
    Cuba tengok kakak dalam gambar ni, nampak makin muda kan bila dah turun berat badan😊😊
    .
    Comment “NAK” di ruangan comment di bawah, nanti agent reply❤️
    .
    Nak join tema dmagia, klik link stokis di bio HQ, pilih stokis yang uols nak jadikan leader, stokis akan guide sale & bagi bahan iklan mudah sajer nak buat kepuk2 dgn dmagia yang sedang laris ni🔥🔥
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwanted
    #dietmealzbyzulinaziz
    #dietcleanzbyzulinaziz
    #programkurus21hari
    #zulinaziz
    #zulinazizkurus

  •  178  438  20 hours ago
  • Hebatkan Dietmealz bersama program kurus 21hari ni, dengan mudah je uols dapat badan baru🔥🔥
.
Berminat join program kurus 21hari secara percuma??just beli 3box dietmealz untuk melayakkan uols menyertai program kurus 21hari yang bernilai RM790 ini secara PERCUMA‼️
.
Berminat dapatkan??just comment “Saya nak join program kurus 21hari” di ruangan comment di bawah nanti agent2 akan reply👇🏻👇🏻👇🏻
.
Nak jadi sebahagian dari team Dmagia?? just klik link whatsapp stokis di bio Hq, pilih stokis yang uols nak jadikan leader, nanti stokis akn guide sale & bagi bahan iklan. Mudah je nak buat duit dengan Dmagia yang sedang laris ni🔥🔥 Jom cepat2 jadi agent sah kami sementara masih ada tempat kosong❤️❤️
.
#stokiswantedmalaysia 
#agentwanted 
#programkurus21hari 
#dietmealzbyzulinaziz 
#dietcleanzbyzulinaziz 
#zulinaziz 
#zulinazizkurus
  • Hebatkan Dietmealz bersama program kurus 21hari ni, dengan mudah je uols dapat badan baru🔥🔥
    .
    Berminat join program kurus 21hari secara percuma??just beli 3box dietmealz untuk melayakkan uols menyertai program kurus 21hari yang bernilai RM790 ini secara PERCUMA‼️
    .
    Berminat dapatkan??just comment “Saya nak join program kurus 21hari” di ruangan comment di bawah nanti agent2 akan reply👇🏻👇🏻👇🏻
    .
    Nak jadi sebahagian dari team Dmagia?? just klik link whatsapp stokis di bio Hq, pilih stokis yang uols nak jadikan leader, nanti stokis akn guide sale & bagi bahan iklan. Mudah je nak buat duit dengan Dmagia yang sedang laris ni🔥🔥 Jom cepat2 jadi agent sah kami sementara masih ada tempat kosong❤️❤️
    .
    #stokiswantedmalaysia
    #agentwanted
    #programkurus21hari
    #dietmealzbyzulinaziz
    #dietcleanzbyzulinaziz
    #zulinaziz
    #zulinazizkurus

  •  298  354  2 August, 2020
  • Dari 89kg now zulin dah jadi 58kg uols‼️
.
Kalau zulin boleh buat of course uols pun boleh. Semua tak sabar nak tunggu magia keluar. Sis akn guide uols bersama program diet by @zulinaziz (puasa 6jam) in sha Allah kali ni kita diet sihat bersama magia dietmealz/dietcleanz .
Jom cantik,kurus&sihat❤️
.
Master stokis/Stokis/Agent WANTED!
.
Jom Klik link whatsapp sis kat bio‼️
.
#produkkuruszulinaziz 
#dietmealz 
#dietcleanz 
#zulinazizkurus 
#nakkurus 
#zulinaziz2020 
#kurussihat
  • Dari 89kg now zulin dah jadi 58kg uols‼️
    .
    Kalau zulin boleh buat of course uols pun boleh. Semua tak sabar nak tunggu magia keluar. Sis akn guide uols bersama program diet by @zulinaziz (puasa 6jam) in sha Allah kali ni kita diet sihat bersama magia dietmealz/dietcleanz .
    Jom cantik,kurus&sihat❤️
    .
    Master stokis/Stokis/Agent WANTED!
    .
    Jom Klik link whatsapp sis kat bio‼️
    .
    #produkkuruszulinaziz
    #dietmealz
    #dietcleanz
    #zulinazizkurus
    #nakkurus
    #zulinaziz2020
    #kurussihat

  •  752  213  29 May, 2020