#zrachievers Instagram Photos & Videos

zrachievers - 10.4k posts

Hashtag Popularity

4.3
average comments
49.1
average likes

Latest #zrachievers Posts

  • CARA YANG PALING BERKESAN UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

Kalau korang extra-rajin boleh amalkan tips ni tau, dengan menggunakan putih telur dan tisu.

Bahan : Putih telur dan tisu
Cara : Celup tisu dalam putih telur. Kemudian tepek tebal-tebal dengan kulit wajah. Tunggu sehingga kering dan peel off!

Siapa pernah try? Sangat sangat lah bagus serious tak tipu! Korang try dulu. Paling best part yang peel-off tu kan rasa terangkat kulit. Boleh buat dalam 2-3 kali sebulan. Scrub jangan skip ok!
. 

#ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa #ainaaserumsentul #ainaaserumampang #ainaaserumshahalam #serumviral
  • CARA YANG PALING BERKESAN UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN WHITEHEAD

    Kalau korang extra-rajin boleh amalkan tips ni tau, dengan menggunakan putih telur dan tisu.

    Bahan : Putih telur dan tisu
    Cara : Celup tisu dalam putih telur. Kemudian tepek tebal-tebal dengan kulit wajah. Tunggu sehingga kering dan peel off!

    Siapa pernah try? Sangat sangat lah bagus serious tak tipu! Korang try dulu. Paling best part yang peel-off tu kan rasa terangkat kulit. Boleh buat dalam 2-3 kali sebulan. Scrub jangan skip ok!
    .

    #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa #ainaaserumsentul #ainaaserumampang #ainaaserumshahalam #serumviral

  •  7  0  9 hours ago
  • First time bella dengar skin journey dia, meremang bulu roma! 😭 Bukan mudah ye nak lalui bila kulit kita ada masalah yang sangat teruk sampai masuk hospital!

She suffered ezcema for 2 YEARS wei! She's so strong! Sangat sangat kuat! Kita ni naik jerawat manja pun dah mengeluh macam macam 😫

Dan kali kedua meremang bulu roma, bila dapat tahu AINAA skincare sahaja yang sesuai dengan skin dia sampai sekarang. 

Syukur sangat sangat ya Allah! Bella sampai tak terkata tengok perubahan skin dia dulu dengan sekarang.

Thank you ika for trusting AINAA Beauty ❤️
.

#ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #pkpp #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa
  • First time bella dengar skin journey dia, meremang bulu roma! 😭 Bukan mudah ye nak lalui bila kulit kita ada masalah yang sangat teruk sampai masuk hospital!

    She suffered ezcema for 2 YEARS wei! She's so strong! Sangat sangat kuat! Kita ni naik jerawat manja pun dah mengeluh macam macam 😫

    Dan kali kedua meremang bulu roma, bila dapat tahu AINAA skincare sahaja yang sesuai dengan skin dia sampai sekarang.

    Syukur sangat sangat ya Allah! Bella sampai tak terkata tengok perubahan skin dia dulu dengan sekarang.

    Thank you ika for trusting AINAA Beauty ❤️
    .

    #ainaaskincare #ainaacosmetics #ainaaserum #ainaacleanser #ainaascrub #ainaasunscreen #ainaaserumfeedback #ainaaserumnilai #ainaaserumkuantan #ainaaserumkl #ainaaserumselangor #ainaaserummelaka #ainaaserumjohor #ainaaserumjb #ainaaserumkuantan #masalahjerawat #masalahparut #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers #pkpp #masalahjerawat #serumviral #serumjerawat #sayajual #sayajualserum #produkkecantikan #ilofayou #successjourney #nilofa

  •  0  0  9 hours ago
  • "DUIT BERATUS KENA SAILANG"

Haihhh penat lah macam ni duit dah habis beli skincare tapi tak nampak perubahan pun sah kena kena tipu niii time promote kemain last-last endup sama ja muka still kusam jerawat tak hilang-hilang 

Eh-eh jap sapa macam ni beli skincare sebab tengok review macam-macam tapi bila pakai sendiri tak berkesan tak nampak perubahan padahal dah seminggu pakai... Heyyy awakk tau tak skincare pun ambil masa tau nak serasi dengan kulit kita cuma kita ja yang tak sabaq sangat nak kulit cantik sampai kondem orang lain kondem produk yang awak beli tu 

Perubahan tu memang kita tak nampak dalam masa yang singkat tapi nanti bukan kita sendiri yang nampak perubahan tu orang lain yang tegur awak ehh dah cantik sekarang muka dah tak kusam jerawat dah hilang kalau hari-hari tengok cermin memang tak nampak wehh kuncinya hanya perlu KONSISTEN DAN SABAR Insha Allah awak akan dapat skin yang diidamkan

Nak dapatkan kulit sihat?  Bersih?  Confident cakap depan orang? Jom grab Ainaa Beauty dengan Aina dapat pulak free gift banyak tau rugi kalau tak grab ni 😥

🚗COD AREA 🍁PERDA 🍁PERMATANG PAUH 🍁SEBERANG JAYA 🍁UMT 🍁UNISZA 
🍁UITMPENANG 🍁POLITEKNIK PENANG 🍁UITM DUNGUN 🍁USM

WHATSAPP 0104679552
WHATSAPP 0104679552
WHATSAPP 0104679552

#seberangjaya #perai #jalanbaru #mydinbm #ainaaserumpenang #foundation #ainaabeauty #moisturizer #ainaaskincare #universitimalaysiaterengganu #butterworth #ainaakcantik #kualanerus #blusher #terengganu #cleanser #scrub #penang  #syafiqahaina #hafizmahamad #datositinurhaliza #kulim #baling #paritbuntar #bangi #selangor #bukitmerah #nsateamelia #zrachievers #watson
  • "DUIT BERATUS KENA SAILANG"

    Haihhh penat lah macam ni duit dah habis beli skincare tapi tak nampak perubahan pun sah kena kena tipu niii time promote kemain last-last endup sama ja muka still kusam jerawat tak hilang-hilang

    Eh-eh jap sapa macam ni beli skincare sebab tengok review macam-macam tapi bila pakai sendiri tak berkesan tak nampak perubahan padahal dah seminggu pakai... Heyyy awakk tau tak skincare pun ambil masa tau nak serasi dengan kulit kita cuma kita ja yang tak sabaq sangat nak kulit cantik sampai kondem orang lain kondem produk yang awak beli tu

    Perubahan tu memang kita tak nampak dalam masa yang singkat tapi nanti bukan kita sendiri yang nampak perubahan tu orang lain yang tegur awak ehh dah cantik sekarang muka dah tak kusam jerawat dah hilang kalau hari-hari tengok cermin memang tak nampak wehh kuncinya hanya perlu KONSISTEN DAN SABAR Insha Allah awak akan dapat skin yang diidamkan

    Nak dapatkan kulit sihat? Bersih? Confident cakap depan orang? Jom grab Ainaa Beauty dengan Aina dapat pulak free gift banyak tau rugi kalau tak grab ni 😥

    🚗COD AREA 🍁PERDA 🍁PERMATANG PAUH 🍁SEBERANG JAYA 🍁UMT 🍁UNISZA
    🍁UITMPENANG 🍁POLITEKNIK PENANG 🍁UITM DUNGUN 🍁USM

    WHATSAPP 0104679552
    WHATSAPP 0104679552
    WHATSAPP 0104679552

    #seberangjaya #perai #jalanbaru #mydinbm #ainaaserumpenang #foundation #ainaabeauty #moisturizer #ainaaskincare #universitimalaysiaterengganu #butterworth #ainaakcantik #kualanerus #blusher #terengganu #cleanser #scrub #penang #syafiqahaina #hafizmahamad #datositinurhaliza #kulim #baling #paritbuntar #bangi #selangor #bukitmerah #nsateamelia #zrachievers #watson

  •  5  0  10 hours ago
  • "NI MUKA KE JALAN TAR"

Wehhh siapa ja tak menyirap kalau kena kutuk macam tu amboii kau tu cantik sangat ka nak kutuk orang haaa?!! 😪 semua orang ada kelebihan masing-masing la wehhh 

Jerawat ka jeragat ka parut ka it's okay to have them yang tak okey when you used that excuses to downgrade yourself bangga dengan diri sendiri jangan pernah malu dengam diri sendiri just have fun with your life okee insecure-insecure tu semua letak tepi semua orang ada kekurangan tapi kita kena jadikan kekurangan tu sebagai satu cabaran untuk kita.. Buktikan dekat orang yang kita pun boleh buat macam diorang 

So sesiapa yang nak kulit sihat, nak buktikan kat mereka yang kita pun boleh dapat skin yg sihat, awak pm Lilie okee Lilie consult korang semua sampai dapat skin idaman korang semuaa okee 😉

#ainaacleanser#ainascrub#ainasunscreen#ainaabeauty #ainaserum#ainacosmetics#syafiqahaina#hafizmahamad#batupahat#ayerhitam#paritraja#localskincare#naturalingredient#kitajagakita#covid19 #nsateamyana #nsateamelia #zrachievers 
#ainaabeauty_terengganu
#ainaabeautysetiu
#ainaaserumsetiu
#Terengganu
#Jambatanangkatkualaterengganu
#Besut #Setiu #Permaisuri
#Ainaacleanserbukitkluang
  • "NI MUKA KE JALAN TAR"

    Wehhh siapa ja tak menyirap kalau kena kutuk macam tu amboii kau tu cantik sangat ka nak kutuk orang haaa?!! 😪 semua orang ada kelebihan masing-masing la wehhh

    Jerawat ka jeragat ka parut ka it's okay to have them yang tak okey when you used that excuses to downgrade yourself bangga dengan diri sendiri jangan pernah malu dengam diri sendiri just have fun with your life okee insecure-insecure tu semua letak tepi semua orang ada kekurangan tapi kita kena jadikan kekurangan tu sebagai satu cabaran untuk kita.. Buktikan dekat orang yang kita pun boleh buat macam diorang

    So sesiapa yang nak kulit sihat, nak buktikan kat mereka yang kita pun boleh dapat skin yg sihat, awak pm Lilie okee Lilie consult korang semua sampai dapat skin idaman korang semuaa okee 😉

    #ainaacleanser #ainascrub #ainasunscreen #ainaabeauty #ainaserum #ainacosmetics #syafiqahaina #hafizmahamad #batupahat #ayerhitam#paritraja#localskincare#naturalingredient#kitajagakita#covid19 #nsateamyana #nsateamelia #zrachievers
    #ainaabeauty_terengganu
    #ainaabeautysetiu
    #ainaaserumsetiu
    #Terengganu
    #Jambatanangkatkualaterengganu
    #Besut #Setiu #Permaisuri
    #Ainaacleanserbukitkluang

  •  13  0  10 hours ago
  • Kadang2 muka kita terdedah dengan matahari kan..lepass tu cepat betol jadi burn kat muka..mesty rasa tak bestkan..sbb tu pentingnya kita protect skin kita okayy..AINAA SUNSCREEN adalah jawapann bagi penyelesaikan masalah anda taw..so tak perlu risau lagi kerna sunscreen kan ada 😍😍

Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝  Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK  #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial  #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2
  • Kadang2 muka kita terdedah dengan matahari kan..lepass tu cepat betol jadi burn kat muka..mesty rasa tak bestkan..sbb tu pentingnya kita protect skin kita okayy..AINAA SUNSCREEN adalah jawapann bagi penyelesaikan masalah anda taw..so tak perlu risau lagi kerna sunscreen kan ada 😍😍

    Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝 Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2

  •  4  0  10 hours ago
  • .KEY TO YOUTHFUL SKIN.

Enjoy la masa muda korang sebaik mungkin. Tapi kulit muka kita pun kena jaga tau. Jangan tua sebelum usia pulak. Nanti muda2 dah ade wrinkles. Untuk elakkan korang berkedut hahaha stay positive, surround yourself with positive vibes  and dont forget to apply sunscreen everyday💕 Korang nak tahu tak, orang korea amat mementingkan sunscreen dalam daily routine dia sebab tu la kulit diorg cantik dan awet muda. Susahkan kite nak tengok artis korea atau makcik2 muka berkedut dalam cerita korea. Sekarang korang dah tahu salah satu rahsianya😉 Protect your skin from uv ray with AINAA SUNSCREEN. 

#ainaasunscreen#ainaabeautykualaterengganu#ainaabeautysetiu#ainaabeautykotabharu#ainaabeautymarang#ainaabeautygongbadak#ainaabeautybesut#ainaabeautyparitraja#ainaabeautybatupahat#bangi#ainaabeautychendering#ainaabeautykualaibai#ainaabeautyofficial#ainaabeautypenang#ainaabeautykubangkerian#ainaabeautykotajembal#ainaabeautysunscreen#ainaabeautykualanerus#ainaabeautydataranshahbandar#ainaabeautylosong#nsateamyana#nsateamelia#zrachievers
  • .KEY TO YOUTHFUL SKIN.

    Enjoy la masa muda korang sebaik mungkin. Tapi kulit muka kita pun kena jaga tau. Jangan tua sebelum usia pulak. Nanti muda2 dah ade wrinkles. Untuk elakkan korang berkedut hahaha stay positive, surround yourself with positive vibes and dont forget to apply sunscreen everyday💕 Korang nak tahu tak, orang korea amat mementingkan sunscreen dalam daily routine dia sebab tu la kulit diorg cantik dan awet muda. Susahkan kite nak tengok artis korea atau makcik2 muka berkedut dalam cerita korea. Sekarang korang dah tahu salah satu rahsianya😉 Protect your skin from uv ray with AINAA SUNSCREEN.

    #ainaasunscreen #ainaabeautykualaterengganu #ainaabeautysetiu #ainaabeautykotabharu #ainaabeautymarang #ainaabeautygongbadak #ainaabeautybesut #ainaabeautyparitraja #ainaabeautybatupahat #bangi#ainaabeautychendering#ainaabeautykualaibai#ainaabeautyofficial#ainaabeautypenang#ainaabeautykubangkerian#ainaabeautykotajembal#ainaabeautysunscreen#ainaabeautykualanerus#ainaabeautydataranshahbandar#ainaabeautylosong#nsateamyana#nsateamelia#zrachievers

  •  7  4  11 hours ago
  • Haiii 👋👋
Assalamualaikum semua ❤️

Kamurangg tengah buat apa tuu? Ehehe..
Malam ne sis mau velanjerrr kamurangg tengokk tekstur kesemua produk Ainaa😍

Naahhhhh 🔥🔥🔥
Kamuranggg tengok laa sendiri betapa indahnyaa tekstur produk Ainaa Beauty ne..very² light dan cepat jaa meresap ke dalam skin kita💕
Tekstur produk yg ringan boleh elakkan kulit kita dari pori tersumbat tauu..and kalo tekstur produk tu tebal pla berpotensi utk clog pores..tp bergantung pd jenis skin juga..
cumanya, bila pores kita tersumbat, apa yang akan jadi yea??🤭🤭🤭

Slowly but surely❤️
Untuk selit order boleh dm / klik link dkt bio sis okey😘😘
Terima kasih🥰

#ainaaserumsabah #ainaabeautysabah #ainaabeautykotakinabalu #ainaaskincare #ainaasquadsabah #ainaaserumbongawan #ainaaserumtuaran #ainaaserumtelipok #ainaaserumpapar #ainaaserumkotakinabalu #kotakinabalu #tuaran #Bongawan #papar #telipok #ainaabeautysabahofficial #ainaabeautyhq #ainaabeautyfeedback #ainaacleanserfeedback #ainaascrubmask #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers
  • Haiii 👋👋
    Assalamualaikum semua ❤️

    Kamurangg tengah buat apa tuu? Ehehe..
    Malam ne sis mau velanjerrr kamurangg tengokk tekstur kesemua produk Ainaa😍

    Naahhhhh 🔥🔥🔥
    Kamuranggg tengok laa sendiri betapa indahnyaa tekstur produk Ainaa Beauty ne..very² light dan cepat jaa meresap ke dalam skin kita💕
    Tekstur produk yg ringan boleh elakkan kulit kita dari pori tersumbat tauu..and kalo tekstur produk tu tebal pla berpotensi utk clog pores..tp bergantung pd jenis skin juga..
    cumanya, bila pores kita tersumbat, apa yang akan jadi yea??🤭🤭🤭

    Slowly but surely❤️
    Untuk selit order boleh dm / klik link dkt bio sis okey😘😘
    Terima kasih🥰

    #ainaaserumsabah #ainaabeautysabah #ainaabeautykotakinabalu #ainaaskincare #ainaasquadsabah #ainaaserumbongawan #ainaaserumtuaran #ainaaserumtelipok #ainaaserumpapar #ainaaserumkotakinabalu #kotakinabalu #tuaran #Bongawan #papar #telipok #ainaabeautysabahofficial #ainaabeautyhq #ainaabeautyfeedback #ainaacleanserfeedback #ainaascrubmask #syafiqahaina #hafizmahamad #zrachievers

  •  1  0  11 hours ago
  • Happy tengok customer happy. Semakin ramai percaya produk Ainaa bukan calang-calang produk. Ni local produk taraf International tau.

Masalah jerawat, jeragat, sunburn, pori, kulit kusam boleh diselesaikan dengan gunakan Ainaa Serum.

Bila kita fokus dengan satu benda, in shaa Allah result tu akan nampak. Nak risik2 Ainaa Serum, bole risik dengan Dila ok. 
#zrachievers #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #topmastersquadnsa #nsabeauty #ainaakl #ainaakajang #ainaabangi #ainaacheras #ainaacleanser #ainaasuncreen #ainaascrub #ainaaserum #skincare #roadtoflawlessskin #roadtohealthyskin #syafiqahaina #hafizmahamad #raisyaarisa #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #7harimencintaiku2 #jerawatpudar #jerawat #whitehead #sunburn #codbsp #codbtr #pendidikankulit
  • Happy tengok customer happy. Semakin ramai percaya produk Ainaa bukan calang-calang produk. Ni local produk taraf International tau.

    Masalah jerawat, jeragat, sunburn, pori, kulit kusam boleh diselesaikan dengan gunakan Ainaa Serum.

    Bila kita fokus dengan satu benda, in shaa Allah result tu akan nampak. Nak risik2 Ainaa Serum, bole risik dengan Dila ok.
    #zrachievers #ainaabeauty #ainaabeautyofficial #topmastersquadnsa #nsabeauty #ainaakl #ainaakajang #ainaabangi #ainaacheras #ainaacleanser #ainaasuncreen #ainaascrub #ainaaserum #skincare #roadtoflawlessskin #roadtohealthyskin #syafiqahaina #hafizmahamad #raisyaarisa #meletop #icanseeyourvoicemalaysia #7harimencintaiku2 #jerawatpudar #jerawat #whitehead #sunburn #codbsp #codbtr #pendidikankulit

  •  5  0  12 hours ago
  • Alhamdulilahh sttle da untuk pos❤️❤️ terima kasih semua sudi berkongsi rezeki dengan mira yea..now nak balik nak tengok #7harimencintaiku2 ❤️❤️ hihii..

Yang mana nak dapatkan produk AINAA BEAUTY boleh ws saya okayy❤️❤️

Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝  Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK  #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial  #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2
  • Alhamdulilahh sttle da untuk pos❤️❤️ terima kasih semua sudi berkongsi rezeki dengan mira yea..now nak balik nak tengok #7harimencintaiku2 ❤️❤️ hihii..

    Yang mana nak dapatkan produk AINAA BEAUTY boleh ws saya okayy❤️❤️

    Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝 Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2

  •  8  0  12 hours ago
  • “ SANGGUP BUAT APA SAJE UNTUK CANTIK??😭“

Piss piss korang.. korang ...ye korang yang tengah baca tu la.. korang nak cantik ke? Betul2 nak cantik?? Serious ni? Tak hangat2 tahi ayam?? Sanggup buat ape saja untuk cantik? 

Haaa kalau macam senang je. Tengok video tu dan korang cuba amalkan. In shaa Allah lepas ni kulit korang sihat glowing giteww🤪 yang penting kena rajin tau, jangan malas2. Nak cantik kena sabar. Beauty is pain right? So our pain is time. Faham tak ? Pain yang dimaksudkan disini ialah masa yang bakal diambil untuk capai kulit yang sihat dan bersih tu🤗 

Yana harap semua follower yana and customer yana dapat kulit yang mereka idamkan bersama Ainaa Beauty💋🤍

#ainaabeautykualaterengganu#ainaacleanser#ainaaserum#ainaasunscreen#ainaascrub#ainaabeautysetiu#ainaabeautykotabharu#ainaabeautymarang#ainaabeautybachok#ainaabeautychendering#ainaabeautykualanerus#ainaabeautypanji#ainaabeautykubangkerian#ainaabeautytanahmerah#ainaabeautykualaibai#ainaabeautybesut#ainaabeautypenang#ainaabeautykotajembal#ainaabeautypasirmas#ainaabeautypasirputeh#ainaabeautygongbadak#ainaabeautyparitraja#ainaabeautybangi#nsateamyana#nsateamelia#zrachievers
  • “ SANGGUP BUAT APA SAJE UNTUK CANTIK??😭“

    Piss piss korang.. korang ...ye korang yang tengah baca tu la.. korang nak cantik ke? Betul2 nak cantik?? Serious ni? Tak hangat2 tahi ayam?? Sanggup buat ape saja untuk cantik?

    Haaa kalau macam senang je. Tengok video tu dan korang cuba amalkan. In shaa Allah lepas ni kulit korang sihat glowing giteww🤪 yang penting kena rajin tau, jangan malas2. Nak cantik kena sabar. Beauty is pain right? So our pain is time. Faham tak ? Pain yang dimaksudkan disini ialah masa yang bakal diambil untuk capai kulit yang sihat dan bersih tu🤗

    Yana harap semua follower yana and customer yana dapat kulit yang mereka idamkan bersama Ainaa Beauty💋🤍

    #ainaabeautykualaterengganu #ainaacleanser #ainaaserum #ainaasunscreen #ainaascrub #ainaabeautysetiu #ainaabeautykotabharu #ainaabeautymarang #ainaabeautybachok #ainaabeautychendering#ainaabeautykualanerus#ainaabeautypanji#ainaabeautykubangkerian#ainaabeautytanahmerah#ainaabeautykualaibai#ainaabeautybesut#ainaabeautypenang#ainaabeautykotajembal#ainaabeautypasirmas#ainaabeautypasirputeh#ainaabeautygongbadak#ainaabeautyparitraja#ainaabeautybangi#nsateamyana#nsateamelia#zrachievers

  •  4  0  13 hours ago
  • MAKIN RAMAI EH NK MUKA GLOWING DENGAN AINAA FOUNDATION 😍 

tq awak beli #ainaafoundation dengan qila❤ apa y bestnya even awak just beli 1 item but qila still lagi bagi 3 freegift tau!

Freegift 
💖sample ainaa moisturiser 
💖makeup beg
💖exclusive freegift from qila🙈

Best ke best sangat uoolls? Y nak cod postage pun available dear! Just Dm or klik je link kt bio qila tau❤

WhatsApps 0196034543 

🚗 AVAILABLE COD 

📍PERLIS, KUALA LUMPUR, CHERAS,  KAJANG, BANGI,SELANGOR & area berdekatan.
  • MAKIN RAMAI EH NK MUKA GLOWING DENGAN AINAA FOUNDATION 😍

    tq awak beli #ainaafoundation dengan qila❤ apa y bestnya even awak just beli 1 item but qila still lagi bagi 3 freegift tau!

    Freegift
    💖sample ainaa moisturiser
    💖makeup beg
    💖exclusive freegift from qila🙈

    Best ke best sangat uoolls? Y nak cod postage pun available dear! Just Dm or klik je link kt bio qila tau❤

    WhatsApps 0196034543

    🚗 AVAILABLE COD

    📍PERLIS, KUALA LUMPUR, CHERAS, KAJANG, BANGI,SELANGOR & area berdekatan.

  •  8  1  13 hours ago
  • Senyum selalu baru la awet muda gyus tambah2 pakai AINAA BEAUTY bertambah cantik taw❤️❤️

Yang mana nak dapatkan produk AINAA BEAUTY boleh ws saya okayy❤️❤️

Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝  Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK  #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial  #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2
  • Senyum selalu baru la awet muda gyus tambah2 pakai AINAA BEAUTY bertambah cantik taw❤️❤️

    Yang mana nak dapatkan produk AINAA BEAUTY boleh ws saya okayy❤️❤️

    Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝 Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2

  •  26  1  15 hours ago
  • Dalam pemilihan skincare mesty you gyuss pening kan 🤔takut salah pakai produk la kan..so now dengan AINAA BEAUTY you gyus tak perlu risAu kerana bahan yg kita gunakan semulajadi mentimun dan jugak lavender ..so baunya dia sangat bestt..now kita offer 3 in 1 RM150 sahaja dearr dari harga RM169 okayy..so apa tunggu lagi jom dapatkan segera okayy❤️❤️

Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝  Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK  #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial  #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2
  • Dalam pemilihan skincare mesty you gyuss pening kan 🤔takut salah pakai produk la kan..so now dengan AINAA BEAUTY you gyus tak perlu risAu kerana bahan yg kita gunakan semulajadi mentimun dan jugak lavender ..so baunya dia sangat bestt..now kita offer 3 in 1 RM150 sahaja dearr dari harga RM169 okayy..so apa tunggu lagi jom dapatkan segera okayy❤️❤️

    Nak order 📲01121589441+Free gift with every purchase💝 Cod Area 🛵 PENANG,KEDAH DAN PERAK #nsateamlia #zrachievers #ainaabeauty #ainaacosmetics #ainaabeautyofficial #ainabeautypenang #ainabeautykedah #ainabeautyjohorbahru #ainaabeautyperak #ainaacosmeticsmelaka #produkterbaik #produkviral #ainaabeautyserum #ainaabeautykl #ainaabeautysungaibesi #ainaabeautykuantan #ainaa #hafizmahamad #ainaabeautyjohor #ainaabeautyterengganu #nsabeautybysyafiqahaina #ainaasunscreen #curicuripandang #ainaabeautybangi #ainaabeautysabah #ainaabeautykelantan #ainaabeautysarawak #nsabeautyofficial #ainaabeautyparitbuntar #7harimencintaiku2

  •  18  0  18 hours ago

Top #zrachievers Posts

  • Thank so much @hafizmahamad @syafiqahaina and kak @zuraposdzi. Even cakap thank you juta kali pun belum tentu dapat luahkan perasaan thank you untuk diorg. Jasa diorg. Penat lelah diorg. .
Thank you banyak-banyak tolong ziera. Thank you anak2 team kak ziera #zrachievers too. Thank you percaye dgn kak ziera. Thank you yg ade gan kak ziera sampai harini. Maaf kekurangan kak ziera.
.
Doakan kak ziera boleh bawak team pulak next incentive. Allah Allahurabbi la usyrika bhia syaiaa ♥️
  • Thank so much @hafizmahamad @syafiqahaina and kak @zuraposdzi. Even cakap thank you juta kali pun belum tentu dapat luahkan perasaan thank you untuk diorg. Jasa diorg. Penat lelah diorg. .
    Thank you banyak-banyak tolong ziera. Thank you anak2 team kak ziera #zrachievers too. Thank you percaye dgn kak ziera. Thank you yg ade gan kak ziera sampai harini. Maaf kekurangan kak ziera.
    .
    Doakan kak ziera boleh bawak team pulak next incentive. Allah Allahurabbi la usyrika bhia syaiaa ♥️

  •  323  39  17 September, 2019
  • 9 tips hidup tenang dalam busy and kehidupan jd teratur. In syaa Allah Allah jage.
.
1) Bayar zakat perniagaan awal bulan sebelum bulan bermula. Contoh bulan ni capai target sales untuk zakat RM 250. Next month terus bayar untuk RM 500. Capai x capai,in syaa Allah tercapai. Check record. Capai atau x setiap hari.
.
2) Bangun 4 pagi. -solat sunat. Habiskan separuh juzuk sebelum subuh. Half lagi 1 juzuk antara magrib-isyak. Lepas subuh boleh start bekerje.
.
3) Sedekah . Favourite kan beberape akaun yang awak nk sedekah. Niatkan yg baik2 untuk awak. X perlu banyak just konsisten
.
4) Spesifikan doa. Paling spefisik yang boleh. Contoh : Ya Allah kurniakan rezeki buat #zrachievers tanpa henti yang mengalir seperti air sungai, rezeki yang x putus-putus, rezeki yg x dijangka, rezeki yang mengjangkal akal fikiran, rezeki yang membawa mereka dekat denganMu, rezeki yang membawa mereka ke syurgaMu, rezeki yang menjadi kan mereka jutawan islam yg menjadi penyumbang zakat.
.
5) Renew target setiap hari. Gratitude. Affirmation. Tulis semule ape yang awak doakan. Menulis seperti berdoa.
.
6) Jage energy. Maafkan semue orang. Move on. Memang dalam hidup kite akan lalu pelbagai dugaan dgn sekeliling. Org akan dtg n pergi. Pakse diri untuk lupekan. Kalau terpakse mute atau unfollow. Just buat. As long as hati awK tenang. Percaye tenang lah mudah tarik rezeki
.
7) Dilarang melepaskan api amarah 😂. Haha untuk org yg cepat marah cam kak ziera. Kak ziera selalu menghargai diri kak ziera bile kak ziera boleh kawal marah. SABAR. bile rase nk marah, bine 1 character untuk nasihat awak. Jangan marah. Kite lebih rasional bile tenang 😊
.
8) Amalkan 5 surah wajib setiap hari -yasin, al rahman, al waqiah, al mulk, al mathurat. Susun ikot mase free korang.
.
9) Kerapkan minx orang doakan. Ibu ayah mak cik pak cik suami anak2. Sebab kite xtau mulia nya org lain, yg maybe Allah angkat doa die terus.
.
Ape yg korang buat tp rase kesan yg luar biase? Boleh x share gan kak ziera kat komen. 😊
  • 9 tips hidup tenang dalam busy and kehidupan jd teratur. In syaa Allah Allah jage.
    .
    1) Bayar zakat perniagaan awal bulan sebelum bulan bermula. Contoh bulan ni capai target sales untuk zakat RM 250. Next month terus bayar untuk RM 500. Capai x capai,in syaa Allah tercapai. Check record. Capai atau x setiap hari.
    .
    2) Bangun 4 pagi. -solat sunat. Habiskan separuh juzuk sebelum subuh. Half lagi 1 juzuk antara magrib-isyak. Lepas subuh boleh start bekerje.
    .
    3) Sedekah . Favourite kan beberape akaun yang awak nk sedekah. Niatkan yg baik2 untuk awak. X perlu banyak just konsisten
    .
    4) Spesifikan doa. Paling spefisik yang boleh. Contoh : Ya Allah kurniakan rezeki buat #zrachievers tanpa henti yang mengalir seperti air sungai, rezeki yang x putus-putus, rezeki yg x dijangka, rezeki yang mengjangkal akal fikiran, rezeki yang membawa mereka dekat denganMu, rezeki yang membawa mereka ke syurgaMu, rezeki yang menjadi kan mereka jutawan islam yg menjadi penyumbang zakat.
    .
    5) Renew target setiap hari. Gratitude. Affirmation. Tulis semule ape yang awak doakan. Menulis seperti berdoa.
    .
    6) Jage energy. Maafkan semue orang. Move on. Memang dalam hidup kite akan lalu pelbagai dugaan dgn sekeliling. Org akan dtg n pergi. Pakse diri untuk lupekan. Kalau terpakse mute atau unfollow. Just buat. As long as hati awK tenang. Percaye tenang lah mudah tarik rezeki
    .
    7) Dilarang melepaskan api amarah 😂. Haha untuk org yg cepat marah cam kak ziera. Kak ziera selalu menghargai diri kak ziera bile kak ziera boleh kawal marah. SABAR. bile rase nk marah, bine 1 character untuk nasihat awak. Jangan marah. Kite lebih rasional bile tenang 😊
    .
    8) Amalkan 5 surah wajib setiap hari -yasin, al rahman, al waqiah, al mulk, al mathurat. Susun ikot mase free korang.
    .
    9) Kerapkan minx orang doakan. Ibu ayah mak cik pak cik suami anak2. Sebab kite xtau mulia nya org lain, yg maybe Allah angkat doa die terus.
    .
    Ape yg korang buat tp rase kesan yg luar biase? Boleh x share gan kak ziera kat komen. 😊

  •  172  13  29 June, 2020
  • Alhamdulilah tahniah #zrachievers untuk our previous top 3 due bulan berturut. Alhamdulilah kite buat sama-sama. Kite menang same-same.
.
Kak ziera harap esok bulan baru, kite usahe sehabis baik untuk new target. New achievements and new soul of you guyssss! Merdekakan minda dengan semangat baru yang kite mampu capai ape pun kite nak.
.
HAPPY INDEPENDENCE DAY 🇲🇾!!!
  • Alhamdulilah tahniah #zrachievers untuk our previous top 3 due bulan berturut. Alhamdulilah kite buat sama-sama. Kite menang same-same.
    .
    Kak ziera harap esok bulan baru, kite usahe sehabis baik untuk new target. New achievements and new soul of you guyssss! Merdekakan minda dengan semangat baru yang kite mampu capai ape pun kite nak.
    .
    HAPPY INDEPENDENCE DAY 🇲🇾!!!

  •  188  6  31 August, 2019
  • Alhamdulilah walaupun cerite kak ziera dgn ainaa ni bermula dgn dari start ainaa ade. Tapi cerita kak ziera start sebenarnye dari semangat dengan airmate just bermula januari tahun ni 😊
.
Restock semule sikit-sikit. Dari team kak ziera 20 orang je. Ulang alik bangi amek stock even kene restock ulang alik setiap hari sebab x cukup duit.
.
Alhamdulilah anak2 mummy. Thank you sayang @afiqpet7 sebab sebenarnye even bg afiq keje skali gan kak ziera. Xpernah lagi bagi gaji kat bg afiq. Gaji die kerje kak ziera bayar gan senyum je 😂
.
Thank you part of me #zrachievers . Ni kejayaan kite buat same-same. Naik same-same. Cam menang award pulak panjang sgt caption ni 🤣
.
Tapi jujurnye 😭. WE DID IT.
  • Alhamdulilah walaupun cerite kak ziera dgn ainaa ni bermula dgn dari start ainaa ade. Tapi cerita kak ziera start sebenarnye dari semangat dengan airmate just bermula januari tahun ni 😊
    .
    Restock semule sikit-sikit. Dari team kak ziera 20 orang je. Ulang alik bangi amek stock even kene restock ulang alik setiap hari sebab x cukup duit.
    .
    Alhamdulilah anak2 mummy. Thank you sayang @afiqpet7 sebab sebenarnye even bg afiq keje skali gan kak ziera. Xpernah lagi bagi gaji kat bg afiq. Gaji die kerje kak ziera bayar gan senyum je 😂
    .
    Thank you part of me #zrachievers . Ni kejayaan kite buat same-same. Naik same-same. Cam menang award pulak panjang sgt caption ni 🤣
    .
    Tapi jujurnye 😭. WE DID IT.

  •  200  27  14 October, 2019
  • Huuuuu, Alhamdulilah. Jumpe suku dari team. Thank you everyone yg datang jauh-jauh. Cam kapal karam nk pecah bising nye hq semlm 😂
.
Biane team management. Thank you so much untuk dari segi coaching, makanan, and thank u hafiz aina spend mase untuk semue.
.
Moge jumpe lagi nanti!
.
#ainaabeauty #zierarostam #zrachievers
  • Huuuuu, Alhamdulilah. Jumpe suku dari team. Thank you everyone yg datang jauh-jauh. Cam kapal karam nk pecah bising nye hq semlm 😂
    .
    Biane team management. Thank you so much untuk dari segi coaching, makanan, and thank u hafiz aina spend mase untuk semue.
    .
    Moge jumpe lagi nanti!
    .
    #ainaabeauty #zierarostam #zrachievers

  •  197  10  9 July, 2020
  • Ternampak satu soalan dari ig story sifu @munirrazak . Apa tu passion? Camane kite nak tau passion kite?
.
And jawapan sifu munir is
1) kau buat sesuatu tanpa berkira kira
2) kau tetap buat walaupun kadang ade untung, kdg2 xde untung pun
3) kau buat tanpa rasa penat, tanpa byk mengeluh, tanpa rasa membebankan
4) kau gerak jugak walaupun xde orang nk support, xde orang nak follow
5) kau berani amek risiko walaupun tau apa akan jadi
6) kau x fikir dah sape competitor, kau tau nk buat je
7) ikhlas for Allah. Ape jd pun x kesah. Redha je. Serah je. Janji puas.
.
And I just realised this is me. I know this is my passion 😊. Lets do this together. 🔥#zrachievers
  • Ternampak satu soalan dari ig story sifu @munirrazak . Apa tu passion? Camane kite nak tau passion kite?
    .
    And jawapan sifu munir is
    1) kau buat sesuatu tanpa berkira kira
    2) kau tetap buat walaupun kadang ade untung, kdg2 xde untung pun
    3) kau buat tanpa rasa penat, tanpa byk mengeluh, tanpa rasa membebankan
    4) kau gerak jugak walaupun xde orang nk support, xde orang nak follow
    5) kau berani amek risiko walaupun tau apa akan jadi
    6) kau x fikir dah sape competitor, kau tau nk buat je
    7) ikhlas for Allah. Ape jd pun x kesah. Redha je. Serah je. Janji puas.
    .
    And I just realised this is me. I know this is my passion 😊. Lets do this together. 🔥 #zrachievers

  •  167  20  17 October, 2019