#wujaPinkish Instagram Photos & Videos

wujaPinkish - 22.7k posts

Hashtag Popularity

20.2
average comments
81.9
average likes

Latest #wujaPinkish Posts

  • *Antara kebaikan Angelica Plus Herbs adalah:*

▪︎Sesuai untuk lelaki dan wanita 
▪︎Membantu orang yang mempunyai masalah saraf.
▪︎Sangat sesuai untuk wanita yang sedang berpantang.
▪︎Mengurangkan sakit sendi
▪︎Sangat sesuai untuk orang yang heavy smoking.
▪︎Membantu orang yang mempunyai masalah sakit pinggang. 

*Cara Pemakanan*
Kanak-kanak berumur 7-11 tahun 
(2 biji sehari)
Kanak-kanak berumur 12 tahun dan ke atas
(4 biji - 8 biji sehari)

Buasir - Mustanir Dan Ptd

Keputihan terbahagi kpd 3jenis

Coklat
Hijau
Kuning susu

Rawatan keputihan
Mega ratu/royal v
Angelica
Kurma Dhuha

Berminat wasap maryam 0139040823😘

#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
  • *Antara kebaikan Angelica Plus Herbs adalah:*

    ▪︎Sesuai untuk lelaki dan wanita
    ▪︎Membantu orang yang mempunyai masalah saraf.
    ▪︎Sangat sesuai untuk wanita yang sedang berpantang.
    ▪︎Mengurangkan sakit sendi
    ▪︎Sangat sesuai untuk orang yang heavy smoking.
    ▪︎Membantu orang yang mempunyai masalah sakit pinggang.

    *Cara Pemakanan*
    Kanak-kanak berumur 7-11 tahun
    (2 biji sehari)
    Kanak-kanak berumur 12 tahun dan ke atas
    (4 biji - 8 biji sehari)

    Buasir - Mustanir Dan Ptd

    Keputihan terbahagi kpd 3jenis

    Coklat
    Hijau
    Kuning susu

    Rawatan keputihan
    Mega ratu/royal v
    Angelica
    Kurma Dhuha

    Berminat wasap maryam 0139040823😘

    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella

  •  6  0  5 hours ago
  • 🌿Angelica Herb🌿 
Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
.
Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
.
Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
.
Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
.
Wanita yang dah berusia elok ke?

Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55 
#jamuratumalaya
#jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
#jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
#jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
#mustanir #wujapinkish  #royalv
#chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
#testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs
  • 🌿Angelica Herb🌿
    Sakit tumit..peroid x betul ...begitu lama nak tunggu zuriat yg ke2.. 7 tahun sy menunggu..!!
    .
    Rezeki kesembuhan sakit tumit haid lancar dan dapat anak ke2 dgn Angelica herbs semua hajat ini Allah kabulkan dgn Angelica herbs..!!.
    .
    Angelica herb sesuai daripada anak2 kecil dari usia 7 tahun ke atas sampai ke warga emas. Dia tak ada hormon.
    .
    Bila kita makan Angelica Herb keinginan seksual tu tak sehebat Royal V. Jadi kalau anak dara better makan Angelica Herb daripada Royal V.😊
    .
    Wanita yang dah berusia elok ke?

    Angelica Herb boleh menghilangkan kebas2 tangan, orang yang ada sengugut teruk. Lepas tu buang angin dalam badan (Ini betul❗ ada customer yang combine ambil 8 biji Angelica Herb pagi dan 1 sudu Royal V malam, dia kata kesan lagi terbaik, badan rasa ringan💜). Angelica Herb sangat bagus untuk merawat kentut vagina, sangat2 berkesan❗

    Wanita muda sangat sesuai untuk sebab tak ada unsur hormon. Boleh mengatasi masalah jerawat, untuk meransang peredaran darah dan melancarkan haid wanita.😁 Angelica Herb harga normal RM55
    #jamuratumalaya
    #jamuratumalayaonline #jamuratumalayakelantan #jrmkelantan
    #jrmpasirtumboh #jrmkb #jamuratumalayakotabharu
    #jrmpasirhor #jrmpanji #bondarozitaibrahim #jamu
    #mustanir #wujapinkish #royalv
    #chocolatefibrelife #jsd #shahalamresident #cantik #herbaalami #terapiinstagram #ajimaura #testimonijrm #angelicaherb #jrmpcb #kopibadang #kopibadangjrm #jsd #angelicaherbs
    #testimoniangelicaherbs #JRM #testimonijrm #angelicaherbs

  •  7  1  8 hours ago
  • Wuja Pinkish ni ambik se sachet boleh di ambik dengan hanya koyakan plastik dan sila kemam dibawah lidah untuk kesan maksimum walaupon tgh sangkut dlm jem..ehehe 🤩
.
Ianya adalah supliment yang dirumus khas untuk penjagaan kulit yang terdiri daripada ektrak buah-buahan seperti lemon, buah peach dan pinebark, dan diperkaya dengan kolagen. Pinebark dan kolagen sangat terkenal dalam rawatan penuaan dan rawatan masalah kulit
.
Ianya juga kaya dengan vitamin dan antioksidan yang secara tidakmlangsung meningkatkan fungsi sediada
.
Antara kebaikan Wuja Pinkish untuk kulit adalah
.
✔Mengatasi masalah jeragat, kulit kusam & anti penuaan
✔Menghilangkan dan memudarkan kesan parut
✔Menjadikan warna kulit sekata dan menegangkan kulit
✔Kulit menjadi lebih cerah dan lembap
✔Penggunaan yang KONSISTEN boleh memberi KESAN yang lebih baik
.
www.wasap.my/60194606041
.
#jamuratumalaya
#jrmsp
#jamuratumalayasungaipetani 
#jrmkedah 
#jamuratumalayakedah 
#wujapinkish
  • Wuja Pinkish ni ambik se sachet boleh di ambik dengan hanya koyakan plastik dan sila kemam dibawah lidah untuk kesan maksimum walaupon tgh sangkut dlm jem..ehehe 🤩
    .
    Ianya adalah supliment yang dirumus khas untuk penjagaan kulit yang terdiri daripada ektrak buah-buahan seperti lemon, buah peach dan pinebark, dan diperkaya dengan kolagen. Pinebark dan kolagen sangat terkenal dalam rawatan penuaan dan rawatan masalah kulit
    .
    Ianya juga kaya dengan vitamin dan antioksidan yang secara tidakmlangsung meningkatkan fungsi sediada
    .
    Antara kebaikan Wuja Pinkish untuk kulit adalah
    .
    ✔Mengatasi masalah jeragat, kulit kusam & anti penuaan
    ✔Menghilangkan dan memudarkan kesan parut
    ✔Menjadikan warna kulit sekata dan menegangkan kulit
    ✔Kulit menjadi lebih cerah dan lembap
    ✔Penggunaan yang KONSISTEN boleh memberi KESAN yang lebih baik
    .
    www.wasap.my/60194606041
    .
    #jamuratumalaya
    #jrmsp
    #jamuratumalayasungaipetani
    #jrmkedah
    #jamuratumalayakedah
    #wujapinkish

  •  0  0  11 hours ago
  • 💥TEKAN LINK D PROFILE UTK ORDER
💥COD KL AREA DAN AMPANG
💥POS BOLEH 
MARJANE OIL .RM50 .
Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
.
KEBAIKAN MARJANE OIL :
.
🌷 Melembabkan kulit kering kusam
🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
.
Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
. ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

#jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
.

💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG

💥POS 1 MSIA

💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG
  • 💥TEKAN LINK D PROFILE UTK ORDER
    💥COD KL AREA DAN AMPANG
    💥POS BOLEH
    MARJANE OIL .RM50 .
    Antara formulasi terbaik utk hilangkan jeragat dengan bahan alami. .
    .
    KEBAIKAN MARJANE OIL :
    .
    🌷 Melembabkan kulit kering kusam
    🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
    🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
    🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
    🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
    🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
    🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
    🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
    🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
    🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
    🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
    .
    Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
    . ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.

    #jamuratumalaya #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherb#rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm .
    .

    💥COD SEKITAR KL DAN AMPANG

    💥POS 1 MSIA

    💥WASAP 017-275 0066 OR TEKAN LINK D IG

  •  0  0  15 hours ago
  • ...........
PROMOSI MINGGUAN DATANG LAGI ‼️‼️‼️
berlangsung hingga isnin ini. 

PRODUK : 
✅MARJANE OIL RM42
(Harga normal RM50)
.
✅ANGELICA HERBA RM49
(Harga normal RM55)
.
Untuk pembelian boleh je whatssup no ni ☎️0145335230
@ DM je 🥰
.
#jrmmarang
#marjaneoil 
#angelicaherbsplus 
#colonisdmestica 
#wujapinkish
  • ...........
    PROMOSI MINGGUAN DATANG LAGI ‼️‼️‼️
    berlangsung hingga isnin ini.

    PRODUK :
    ✅MARJANE OIL RM42
    (Harga normal RM50)
    .
    ✅ANGELICA HERBA RM49
    (Harga normal RM55)
    .
    Untuk pembelian boleh je whatssup no ni ☎️0145335230
    @ DM je 🥰
    .
    #jrmmarang
    #marjaneoil
    #angelicaherbsplus
    #colonisdmestica
    #wujapinkish

  •  2  0  17 hours ago
  • HERBA  dekat dlm ni sgt bagus sbb tu insya Allah ramai yg dh amalkan kongsi kebaikan dn berkesan nampak hasilnya 

🌺terutama org yg ada masalah jerawat, 
🌺selalu sengugut yg sakit atau 
🌺kejang perut semasa dtg haid, lepas bersalin dn lepas kemalangan.. 
🌺bantu saraf lbh baik..Utk paru2 atau batuk berpanjangan produk ni juga bagus .
.
🌺Angelica ni Sy selalu cadangan yg plg sesuai utk org yg BANYAK JERAWAT 👍👍👍.ia antara produk yg paling laku utk remaja lelaki perempuan boleh makan..!!
.
Nak cepat kecut lagi sapu Bio beauty essence sangat bagus utk yg ada masalah kesihatan kulit juga terutama gatal alergy makanan atau serangga , masalah kesihatan kulit seperti panau, gelgata, bekas chicken pox dn paling bagus utk jerawat badan muka sebenarnya..
.
.
Harga RM55..
.
.
#angelicaherbs #biobeautyessence #biomiracleaction #marjanoil #silkysunscreen #viniferacccover #zinniamagenta #colonisdmestica #chocolatefibrelife #hotoiljavanica #iceteapeachmengkudu #kopibadanglatte #kopibadangwhitecoffee #royalv #megaratu #mustanir #kurmadhuha #putiktelagadara #nariaromasty #khelinmyrha #kopiratu #kopiromagella #wujapinkish #supermoistsoap #melliamicellarwater #rosespringwater
  • HERBA dekat dlm ni sgt bagus sbb tu insya Allah ramai yg dh amalkan kongsi kebaikan dn berkesan nampak hasilnya

    🌺terutama org yg ada masalah jerawat,
    🌺selalu sengugut yg sakit atau
    🌺kejang perut semasa dtg haid, lepas bersalin dn lepas kemalangan..
    🌺bantu saraf lbh baik..Utk paru2 atau batuk berpanjangan produk ni juga bagus .
    .
    🌺Angelica ni Sy selalu cadangan yg plg sesuai utk org yg BANYAK JERAWAT 👍👍👍.ia antara produk yg paling laku utk remaja lelaki perempuan boleh makan..!!
    .
    Nak cepat kecut lagi sapu Bio beauty essence sangat bagus utk yg ada masalah kesihatan kulit juga terutama gatal alergy makanan atau serangga , masalah kesihatan kulit seperti panau, gelgata, bekas chicken pox dn paling bagus utk jerawat badan muka sebenarnya..
    .
    .
    Harga RM55..
    .
    .
    #angelicaherbs #biobeautyessence #biomiracleaction #marjanoil #silkysunscreen #viniferacccover #zinniamagenta #colonisdmestica #chocolatefibrelife #hotoiljavanica #iceteapeachmengkudu #kopibadanglatte #kopibadangwhitecoffee #royalv #megaratu #mustanir #kurmadhuha #putiktelagadara #nariaromasty #khelinmyrha #kopiratu #kopiromagella #wujapinkish #supermoistsoap #melliamicellarwater #rosespringwater

  •  4  0  19 hours ago
  • 😍 #PROMO 10-13 July 
.
🍃🌼Marjane Oil Jimat RM8
🍃🌼Angelica Herbs Jimat RM6
.
.
.
✅ Ready Stock .
✅ 💯 Original .
✅ •POSTAGE •COD •SELF-PICKUP
.
📲Call/PM/Whatsaap 012-270.7963

#JamuRatuMalaya #ampang #kualalumpur #selangor .
———————////——————— .
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
.
#RumahHutan #KurmaDhuha #NariaRosmaty
#BondaRozitaIbrahim #zinniamagenta 
#RumahHutanBonda #NariaRosmaty #mustanir #mushtanir #putiktelagadara #gelmandianbidara #KopiRatu #RoyalV #Muslimah #MarjaneOil #MegaRatu #hotoiljavanica #wanitahariini #rosewaterjrm #wujapinkish #vinifera #supermoistsoap #colonisdmestica #promosi #wanitahariini #kesihatan #jamuratumalayaonline
  • 😍 #PROMO 10-13 July
    .
    🍃🌼Marjane Oil Jimat RM8
    🍃🌼Angelica Herbs Jimat RM6
    .
    .
    .
    ✅ Ready Stock .
    ✅ 💯 Original .
    ✅ •POSTAGE •COD •SELF-PICKUP
    .
    📲Call/PM/Whatsaap 012-270.7963

    #JamuRatuMalaya #ampang #kualalumpur #selangor .
    ———————////——————— .
    🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
    .
    #RumahHutan #KurmaDhuha #NariaRosmaty
    #BondaRozitaIbrahim #zinniamagenta
    #RumahHutanBonda #NariaRosmaty #mustanir #mushtanir #putiktelagadara #gelmandianbidara #KopiRatu #RoyalV #Muslimah #MarjaneOil #MegaRatu #hotoiljavanica #wanitahariini #rosewaterjrm #wujapinkish #vinifera #supermoistsoap #colonisdmestica #promosi #wanitahariini #kesihatan #jamuratumalayaonline

  •  4  0  19 hours ago
  • Nak dapatkan kulit cantik, jangan pula pergi buat suntikan! sebabnya lambat laun ia akan merosakkan tubuh badan kita.
.
Kulit yang sihat, mestilah jauh daripada jangkitan penyakit kulit
.
Sebab tu produk sabun mandi paling terbaik yang anda boleh gunakan ialah Eu Kalypto!
.
Ia membantu bagi menghilangkan sel kulit mati, sisik badan, menghalang bakteria pada kulit, mengurangkan kesan parut, panau, jerawat badan, bekas kudis, kesan demam campak, dan bau badan. Wanita dalam pantang pun sesuai amalkan sabun ini.
.
Setiap produk yang bonda @bondarozitaibrahim keluarkan mempunyai khasiat dan manfaat kesihatan yang sangat tinggi. Hanya orang yang pernah mencuba produk keluaran Jamu Ratu Malaya sahaja yang tahu setiap kebaikan produk yang dihasilkan.
.

Sabun Eu Kalypto
RM23.00(SM) RM26.00(SS)
.
.
#jamuratumalaya #royalv  #rduse #mustanir #biomiracleaction  #marjaneoil  #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs  #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover  #gelmandianbidara #silkysunscreen  #colonisdmestica #maduakasia #madudhuha #megaratu  #jrmkelantan #ramagellastrawberrycoffee #jamuratumalayaonline  #jamuratumalaya #rosespringwater  #eukalyptosoap #oilofjavanica
  • Nak dapatkan kulit cantik, jangan pula pergi buat suntikan! sebabnya lambat laun ia akan merosakkan tubuh badan kita.
    .
    Kulit yang sihat, mestilah jauh daripada jangkitan penyakit kulit
    .
    Sebab tu produk sabun mandi paling terbaik yang anda boleh gunakan ialah Eu Kalypto!
    .
    Ia membantu bagi menghilangkan sel kulit mati, sisik badan, menghalang bakteria pada kulit, mengurangkan kesan parut, panau, jerawat badan, bekas kudis, kesan demam campak, dan bau badan. Wanita dalam pantang pun sesuai amalkan sabun ini.
    .
    Setiap produk yang bonda @bondarozitaibrahim keluarkan mempunyai khasiat dan manfaat kesihatan yang sangat tinggi. Hanya orang yang pernah mencuba produk keluaran Jamu Ratu Malaya sahaja yang tahu setiap kebaikan produk yang dihasilkan.
    .

    Sabun Eu Kalypto
    RM23.00(SM) RM26.00(SS)
    .
    .
    #jamuratumalaya #royalv #rduse #mustanir #biomiracleaction #marjaneoil #zinniamagenta #kurmadhuha #putiktelagadara #chocofiberlife #kopiratu #angelicaherbs #pinkyroseslipbalm #cenangaoil #biobeautyessence #iceteapeachmengkudu #wujapinkish #viniferacccover #gelmandianbidara #silkysunscreen #colonisdmestica #maduakasia #madudhuha #megaratu #jrmkelantan #ramagellastrawberrycoffee #jamuratumalayaonline #jamuratumalaya #rosespringwater #eukalyptosoap #oilofjavanica

  •  7  0  9 July, 2020
  • Dengan penggunaan Marjane Oil dan kaedah urutan muka yang betul (urutan limpatik macam yg bonda tunjukkan) inshaAllah anda mampu mencantikkan semula struktur kulit muka anda dari kesan penuaan.
.
MARJANE OIL yang dipasarkan oleh Jamu Ratu Malaya turut dikenali sebagai 'Minyak Awet Muda'. Ia dihasilkan dari gabungan minyak Marula berasal dari Afrika Selatan & Morroco dengan minyak kekacang terpilih dari Australia. Ternyata formula ini amat kaya dengan sumber antioksidan dan amat bagus dalam membantu melindungi kulit muka daripada sinar UV dan radikal bebas, penyebab utama penuaan dan kedutan.
.
.
KEBAIKAN MARJANE OIL :
.
🌷 Melembabkan kulit kering kusam
🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
.
Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
. ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.
.
harga : rm50
.

#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha  #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm
  • Dengan penggunaan Marjane Oil dan kaedah urutan muka yang betul (urutan limpatik macam yg bonda tunjukkan) inshaAllah anda mampu mencantikkan semula struktur kulit muka anda dari kesan penuaan.
    .
    MARJANE OIL yang dipasarkan oleh Jamu Ratu Malaya turut dikenali sebagai 'Minyak Awet Muda'. Ia dihasilkan dari gabungan minyak Marula berasal dari Afrika Selatan & Morroco dengan minyak kekacang terpilih dari Australia. Ternyata formula ini amat kaya dengan sumber antioksidan dan amat bagus dalam membantu melindungi kulit muka daripada sinar UV dan radikal bebas, penyebab utama penuaan dan kedutan.
    .
    .
    KEBAIKAN MARJANE OIL :
    .
    🌷 Melembabkan kulit kering kusam
    🌷 Menghalang tompok2 hitam #jeragat &pigmentasi akibat peningkatan umur
    🌷 Mengurangkan tanda-tanda penuaan seperti kedutan halus
    🌷 Menghalus, melicin & menyegarkan tekstur kulit
    🌷 Merawat muka dari kerosakan akibat radikal bebas & cuaca (panas / sejuk )
    🌷 Mempercepatkan penyembuhan #jerawat & menghalang kesan parut jerawat
    🌷 Tiada kesan minyak kerana ia meresap dengan cepat
    🌷 Mengimbangi pengeluaran minyak / sebum berlebihan pada kulit
    🌷 Menanggalkan sel-sel kulit mati
    🌷 Boleh digunakan lelaki & wanita pada wajah dan leher
    🌷 Kaya dengan berdozen Vitamin, Asid Lemak & Essential yang amat baik untuk kesihatan kuli
    🌷 Kualiti setaraf dengan produk mahal antarabangsa lain tetapi harga jauh lebih murah 😉.
    .
    Bahan kandungan Marjane Oil : Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Sweet Almond Oil, Olive Fruit, Spilanthes Acmella Flower
    . ** Marjane Oil mengandungi unsur kekacang. Bagi yang alah pada kacang tak sesuai menggunakan Marjane Oil.
    .
    harga : rm50
    .

    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #supermoistsoap #zinnia #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #marjaneoiljrm

  •  4  0  9 July, 2020
  • Kemam-keman je kalau nak makan‼️ Senang dan mudah. Nak muka pink pink putih ala ala orang korea kena makan #wujapinkish. Elok untuk baiki sel, rambut akan kurang gugur, tumit-tumit merekah akan pulih dan rabun pun boleh kurang.
.
.
💰harga: RM50
.
.
🟠 PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH, ANKAO, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 31 JULY 2020
.
.
● PERIUK KAYU
HARGA ASAL 1 RM59.90
HARGA PROMOSI RM35
JIMAT RM24.90
.
● BEG ANYAMAN (ROTAN)
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM30
JIMAT RM15
.
● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
HARGA ASAL RM 80
HARGA PROMOSI RM50
JIMAT RM30
.
● MANGKUK TINGKAT
HARGA ASAL RM 45
HARGA PROMOSI RM38
JIMAT RM7
.
● ANKAO (BELI 2 PERCUMA 1)
HARGA PROMOSI RM38
.
AVAILABLE :
••••••••••••••••••••••••••••• 
.
.
Info Produk : @jrmns.stokis .
Promosi Terkini : @jrmns.promosi .
Pengedar Sah : @jrmns.network .
Outlet Stokis : @jrmns.outlet
JAMU RATU MALAYA NEGERI SEMBILAN
108-G,
Jalan Komersil Senawang 4,
Taman Komersil Senawang,
70450 Seremban, Negeri Sembilan.⠀
•••••••••••••••••••••••••••••
.
.
PERTANYAAN : http://linktr.ee/jrmns.outlet
.

#wajargunaJRM⠀⠀⠀
#teamnogoriohsem
#ingatJRMingatteamnogoriohsem #jrmns
  • Kemam-keman je kalau nak makan‼️ Senang dan mudah. Nak muka pink pink putih ala ala orang korea kena makan #wujapinkish. Elok untuk baiki sel, rambut akan kurang gugur, tumit-tumit merekah akan pulih dan rabun pun boleh kurang.
    .
    .
    💰harga: RM50
    .
    .
    🟠 PROMOSI BAG ANYAMAN ROTAN, KOMBO BEG ROTAN & LEOPARD SAH, ANKAO, MANGKUK TINGKAT DAN PERIUK KAYU SEPANJANG SYAWAL SAH SEHINGGA 31 JULY 2020
    .
    .
    ● PERIUK KAYU
    HARGA ASAL 1 RM59.90
    HARGA PROMOSI RM35
    JIMAT RM24.90
    .
    ● BEG ANYAMAN (ROTAN)
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM30
    JIMAT RM15
    .
    ● BEG ROTAN & LEOPARD BAG
    HARGA ASAL RM 80
    HARGA PROMOSI RM50
    JIMAT RM30
    .
    ● MANGKUK TINGKAT
    HARGA ASAL RM 45
    HARGA PROMOSI RM38
    JIMAT RM7
    .
    ● ANKAO (BELI 2 PERCUMA 1)
    HARGA PROMOSI RM38
    .
    AVAILABLE :
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    Info Produk : @jrmns.stokis .
    Promosi Terkini : @jrmns.promosi .
    Pengedar Sah : @jrmns.network .
    Outlet Stokis : @jrmns.outlet
    JAMU RATU MALAYA NEGERI SEMBILAN
    108-G,
    Jalan Komersil Senawang 4,
    Taman Komersil Senawang,
    70450 Seremban, Negeri Sembilan.⠀
    •••••••••••••••••••••••••••••
    .
    .
    PERTANYAAN : http://linktr.ee/jrmns.outlet
    .

    #wajargunaJRM⠀⠀⠀
    #teamnogoriohsem
    #ingatJRMingatteamnogoriohsem #jrmns

  •  6  0  9 July, 2020
  • Seas Aromatheraphy bertukar nama kepada  Cenaga Aromatheraphy Oil. 

CENANGA Aromatheraphy ialah minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi

Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif

Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi bagi merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi

Dapatkan segera ..

🌹NAK LEBIH DETAILS & NAK ORDER!!
JRMsalmi ~JB2154s
🌷EJEN JRM/Kurma dhuha, Kajang, Bangi 
📮Seluruh Malaysia. www.wasap.my/601121623844

#kurmaDhuha
#kopiratu
#megaratu
#mushtanir
#wujapinkish
#viniferacccover
#angelicaherbs
#wujapinksh
#Biomoistessence

.
  • Seas Aromatheraphy bertukar nama kepada Cenaga Aromatheraphy Oil.

    CENANGA Aromatheraphy ialah minyak angin aromaterapi ekslusif ini diasaskan dari herba seperti Mentha Piperita merupakan sebatian organik minyak pudina jepun yang memiliki sifat antiseptik dan menthol yang tinggi

    Campuran Camphor yang telus dengan bau yang kuat, aromatic untuk merangsang saraf. Ia melegakan kegatalan pada kulit dan selamat juga bagi yang mengalami kulit sensitif

    Wintergreen sejenis ester organic digunakan untuk Aromaterapi bagi merawat masalah lain seperti tekanan stress, loya-loya dan mabuk, migraine, perut kembung, senggugut, legakan gigitan serangga atau nyamuk dan banyak lagi

    Dapatkan segera ..

    🌹NAK LEBIH DETAILS & NAK ORDER!!
    JRMsalmi ~JB2154s
    🌷EJEN JRM/Kurma dhuha, Kajang, Bangi
    📮Seluruh Malaysia. www.wasap.my/601121623844

    #kurmaDhuha
    #kopiratu
    #megaratu
    #mushtanir
    #wujapinkish
    #viniferacccover
    #angelicaherbs
    #wujapinksh
    #Biomoistessence

    .

  •  11  1  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
.
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
 #wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    .
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #wujapinkish

  •  4  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH*  Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen  penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. 
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman. 
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

_*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & 
mata antara lainnya seperti : ✔	Mencerahkan kulit.
✔Melembapkan kulit
✔	Menjana sel-sel kulit baru
✔Membantu masalah insomnia
✔	Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
✔	Mengurangkan berat badan
✔	Memberi tenaga tambahan ✔	Mecerahan bawah mata/ menghindari  rabun
✔	Mengurangkan tekanan
✔	Melancarkan peredaran darah
✔	Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
✔	Antioksidan
✔	Anti penuaaan ✔	Menegangkan kulit
✔	Menghilangkan kesan parut
✔	Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
✔	Menyah toksin kulit.
✔	Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
✔	Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔	Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔	Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
.
.
#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
.
  • Wuja Pinkish
    Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH* Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar.
    Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

    _*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

    Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit &
    mata antara lainnya seperti : ✔ Mencerahkan kulit.
    ✔Melembapkan kulit
    ✔ Menjana sel-sel kulit baru
    ✔Membantu masalah insomnia
    ✔ Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    ✔ Mengurangkan berat badan
    ✔ Memberi tenaga tambahan ✔ Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
    ✔ Mengurangkan tekanan
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
    ✔ Antioksidan
    ✔ Anti penuaaan ✔ Menegangkan kulit
    ✔ Menghilangkan kesan parut
    ✔ Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    ✔ Menyah toksin kulit.
    ✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    ✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    ✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    ✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
    .
    .
    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
    .

  •  8  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
.
Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH*  Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen  penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. 
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman. 
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

_*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & 
mata antara lainnya seperti : ✔	Mencerahkan kulit.
✔Melembapkan kulit
✔	Menjana sel-sel kulit baru
✔Membantu masalah insomnia
✔	Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
✔	Mengurangkan berat badan
✔	Memberi tenaga tambahan ✔	Mecerahan bawah mata/ menghindari  rabun
✔	Mengurangkan tekanan
✔	Melancarkan peredaran darah
✔	Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
✔	Antioksidan
✔	Anti penuaaan ✔	Menegangkan kulit
✔	Menghilangkan kesan parut
✔	Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
✔	Menyah toksin kulit.
✔	Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
✔	Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔	Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔	Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
.
.
#wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
.
  • Wuja Pinkish
    .
    Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH* Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar.
    Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

    _*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

    Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit &
    mata antara lainnya seperti : ✔ Mencerahkan kulit.
    ✔Melembapkan kulit
    ✔ Menjana sel-sel kulit baru
    ✔Membantu masalah insomnia
    ✔ Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    ✔ Mengurangkan berat badan
    ✔ Memberi tenaga tambahan ✔ Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
    ✔ Mengurangkan tekanan
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
    ✔ Antioksidan
    ✔ Anti penuaaan ✔ Menegangkan kulit
    ✔ Menghilangkan kesan parut
    ✔ Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    ✔ Menyah toksin kulit.
    ✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    ✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    ✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    ✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
    .
    .
    #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap #zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
    .

  •  4  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH*  Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen  penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar. 
Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman. 
Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

_*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit & 
mata antara lainnya seperti : ✔	Mencerahkan kulit.
✔Melembapkan kulit
✔	Menjana sel-sel kulit baru
✔Membantu masalah insomnia
✔	Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
✔	Mengurangkan berat badan
✔	Memberi tenaga tambahan ✔	Mecerahan bawah mata/ menghindari  rabun
✔	Mengurangkan tekanan
✔	Melancarkan peredaran darah
✔	Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
✔	Antioksidan
✔	Anti penuaaan ✔	Menegangkan kulit
✔	Menghilangkan kesan parut
✔	Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
✔	Menyah toksin kulit.
✔	Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
✔	Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
✔	Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
✔	Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
#jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
.
  • Wuja Pinkish
    Nak kulit putih n nmpk glowing pinkish? heheh cuba la Wuja Pinkish *APA ITU WUJA PINKISH* Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark & kolagen penting membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikan warna kulit supaya cerah, gebu & lebih bersinar.
    Wuja membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.
    Kesannya boleh dilihat dengan cepat dalam merawat masalah muka dan kulit badan seperti seperti jeragat, kekenduran muka & warna kulit badan yang kusam. Anda boleh kelihatan lebih muda 5 ke 10 tahun dari usia sebenar jika mengamalkan Wuja Pinkish.

    _*KEBAIKAN WUJA PINKISH*_

    Wuja Pinkish sangat banyak manfaatnya membantu mengatasi merawat masalah kulit &
    mata antara lainnya seperti : ✔ Mencerahkan kulit.
    ✔Melembapkan kulit
    ✔ Menjana sel-sel kulit baru
    ✔Membantu masalah insomnia
    ✔ Melawaskan pembuangan air besar dan kecil
    ✔ Mengurangkan berat badan
    ✔ Memberi tenaga tambahan ✔ Mecerahan bawah mata/ menghindari rabun
    ✔ Mengurangkan tekanan
    ✔ Melancarkan peredaran darah
    ✔ Sesuai untuk wanita mengandung &menyusukan anak
    ✔ Antioksidan
    ✔ Anti penuaaan ✔ Menegangkan kulit
    ✔ Menghilangkan kesan parut
    ✔ Memulihkan wajah akibat tersalah penggunaan kosmetik yang berbahaya
    ✔ Menyah toksin kulit.
    ✔ Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
    ✔ Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
    ✔ Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
    ✔ Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah .
    #jamuratumalaya #jamu #royalv #mustanir #wujapinkish #hotoilmelong #kurmadhuha #chocolatefiberlife #kopibadangjrm #kopiratu #kopiratujrm #supermoistsoap#zinniamagenta #marjaneoil #putiktelagadara #biobeautyessence #bondarozitaibrahim #jrm #gelmandianbidara #organic #rawatanherba #rumahhutanbonda #rumahterapialam #cantik #viniferacccream #pinkyroseslipbalm #madudhuhaakasia#megaratu#kopiromagella
    .

  •  6  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
.
.
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    .
    .
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #wujapinkish

  •  2  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake 
#jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik 
#mustanir #wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake
    #jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik
    #mustanir #wujapinkish

  •  11  0  9 July, 2020
  • Wuja Pinkish
 Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
.
Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
.
Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
.
Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
.
Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
.
Wuja Pinkish
RM50.00 (SM)
Beli dengan agent sah sahaja.✅
Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
. 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
.
#marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake 
#jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik 
#mustanir #wujapinkish
  • Wuja Pinkish
    Banyak faktor menyebabkan kolagen, elastin & struktur kulit semakin berkurangan yg membuatkan kulit kite semakin kendur
    .
    Rokok & minuman alkohol mengandungi sebatian bahan kimia yg tidak larut & berbahaya utk organ dalaman, kolagen & sel baru
    .
    Penuaan adalah proses yg wajib setiap manusia lalui. Seiring dgn proses ini, berlaku pengurangan kolagen. Sebab itu semakin berusia, semakin jelas kedutan & kekenduran kulit. Jadi Wuja Pinkish adalah suplemen yg memenuhi keperluan kolagen yg diperlukan
    .
    Jangan tidak percaya tekanan, stres juga boleh menyebabkan hilang fungsi kolagen kerana apabila kita stres/tekanan tubuh akan meningkatkan kortisol & akan mengganggu keseimbangan hormon, trmsuklah penghasilan kolagen & sel kulit baru
    .
    Wuja Pinkish supplemen terbaik untuk memenuhi keperluan kolagen, vitamin C, kelembapan kulit & menegangkan kulit
    .
    Wuja Pinkish
    RM50.00 (SM)
    Beli dengan agent sah sahaja.✅
    Cari dengan pengedar sah .. elakkan beli di lazada, shoppe serta kedai jamu.. sbb sy x tahu mana mereka dpt produk tu, sama ada ori atau x..!!
    . 🛑 Jangan beli di lazada, shopee atau sebarang kedai jamu 🛑 🥰
    .
    #marjaneoil #jamuratumalaya #jrmonline #kopiratu #kopiratujrm #megaratu #megaratujrm #kurmadhuha #setbersalinjrm #jamuratumalayaoriginal #JRM #promosijrm #bondarozitaibrahim #rozitaibrahim #terapiinstagram #kopidemarco #bma #jrmonline #jrmkelantan #skincarejrm #biomiracleaction #vinnifera #jamuratumalayake
    #jrm #bmf #tipscantik #sedekah #cantik #terbaik
    #mustanir #wujapinkish

  •  15  1  8 July, 2020

Top #wujaPinkish Posts

  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.
•
Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya cerah dengan sekata, gebu & lebih bersinar.
•
Siapa yang boleh dan elok amalkan wuja?
.
🌸 Lelaki dan wanita
🌸 Kanak-kanak berusia 10 tahun dan ke atas
🌸 Ibu hamil
🌸 Ibu mengandung 5 bulan ke atas
•
⚠️ PERHATIAN: Penyakit kencing manis tidak digalakkan mengambil wuja pinkish. Disyorkan supaya dapatkan nasihat doctor dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish.
•
Wuja Pinkish 
RM50.00 
#WujaPinkish
#JamuRatuMalaya
  • Wuja Pinkish membantu memulihkan masalah kulit, penuaan & kesihatan yang sering berlaku di kalangan wanita melayu. Bahan aktifnya yang tinggi dengan sumber vitamin penting untuk merawat secara dalaman.

    Minuman campuran serbuk buah-buahan seperti lemon, peach, pinebark dan kolagen ini membantu meningkatkan tahap kesihatan yang lebih baik dan mencantikkan warna kulit supaya cerah dengan sekata, gebu & lebih bersinar.

    Siapa yang boleh dan elok amalkan wuja?
    .
    🌸 Lelaki dan wanita
    🌸 Kanak-kanak berusia 10 tahun dan ke atas
    🌸 Ibu hamil
    🌸 Ibu mengandung 5 bulan ke atas

    ⚠️ PERHATIAN: Penyakit kencing manis tidak digalakkan mengambil wuja pinkish. Disyorkan supaya dapatkan nasihat doctor dahulu sebelum mengambil Wuja Pinkish.

    Wuja Pinkish
    RM50.00
    #WujaPinkish
    #JamuRatuMalaya

  •  717  605  3 April, 2018
  • Ice tea 🌿🍹
  • Ice tea 🌿🍹

  •  123  3  9 October, 2019