#womendesiree Instagram Photos & Videos

womendesiree - 73.3k posts

Hashtag Popularity

4.8
average comments
46.7
average likes

Latest #womendesiree Posts

  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage ain velanjaa.
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage ain velanjaa.

  •  0  0  15 minutes ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage ain velanjaa.
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage ain velanjaa.

  •  0  0  16 minutes ago
  • KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM  boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya? 
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam,  part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik link 👇
.
.
KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
.
.
Apa yang ajaib nya tu?
.
.
Tengok lah dari kulit KUSAM  boleh bertukar CERAH BERSERI .
.
Percaya? 
Meh sini kita story mory .
.
Gelap, kusam,  part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
.
.
Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
.
.
WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
.
.
Ha nampak tak?
.
.
Nak wd klik wasap👇
.
.
.
013.2789400

#produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat  #sayajualmurah #skincare #skincareroutine  #Ubatjerawat  #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda - #regrann
  • KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
    .
    .
    Apa yang ajaib nya tu?
    .
    .
    Tengok lah dari kulit KUSAM boleh bertukar CERAH BERSERI .
    .
    Percaya?
    Meh sini kita story mory .
    .
    Gelap, kusam, part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
    .
    .
    Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
    .
    .
    WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
    .
    .
    Ha nampak tak?
    .
    .
    Nak wd klik link 👇
    .
    .
    KRIM #AJAIB BOLEH BUAT KULIT CERAH
    .
    .
    Apa yang ajaib nya tu?
    .
    .
    Tengok lah dari kulit KUSAM boleh bertukar CERAH BERSERI .
    .
    Percaya?
    Meh sini kita story mory .
    .
    Gelap, kusam, part ni lah yang paling sheramm dalam hidup. Nak bergaya pun jadi tak yakin. Akibat stop pakai produk ‘tutttt’ lah, terus muka kusam bagaikan hidup segan mati tak mahu.
    .
    .
    Tepek la foundation tebal mana pun, make up la cantik mana pun alih-alih bercapuk gak. Arghh tension nya hidup ni. Teringin sangat nak kulit wajah yang cerah berseri dari dalam. Boleh ker?
    .
    .
    WD bukan calang calang krim, ia adalah krim yang sangat AJAIB. Dengan hanya calit 3 point nadi setiap hari kulit kusam boleh bertukar cerah berseri. Tanpa makeup pun keserian terserlah dari dalam.
    .
    .
    Ha nampak tak?
    .
    .
    Nak wd klik wasap👇
    .
    .
    .
    013.2789400

    #produkkecantikan #awetmuda #jerawat #jeragat #parutjerawat #sayajualmurah #skincare #skincareroutine #Ubatjerawat #WDTA #kulitkusam #womendesiree #wdmurah #activefollowers #wdawetmuda - #regrann

  •  4  0  58 minutes ago
  • SETIAP ORANG WAJIB TAU NI SEBELUM TERLAMBAT! 

Ida nak sharekan satu FAKTA yang menyeramkan nihh. 😫

tau tak? 

KOLAGEN dalam badan kita akan TERHENTI SEPENUHNYA apabila umur mencecah 35 tahun. Ida ulang , terhenti sepenuhnya ada okeyy

Homaiigoddd homaigodddd😨 apa nak buat ni. Huii rileksss , cool down 

Tengok dulu banyak mana peratus kolagen yang menyusut dari badan kita

25 tahun susut sebanyak 1.5%
40 tahun susut sebanyak 30%
50 tahun susut sebanyak 50%

Ahh sudah banyakkk wehhhhhh. Korang umur berapa sekarang? 

Kalau masih 20an , better jaga dari sekarang.Ambil apa yang perlu. Kolagen bukan untuk kulit je tapi rambut,kuku,sendi semua lah. Satu badan. 

Kalau yang dah lebih 35 tahun jangan risau sebab kita ada #WD_TripleAdvance yang akan membantu kejut kan balik sel sel kolagen dalam badan . 

Ada #gluthatione ibu segala antioxidant yang akan menganjalkan dan bagi tegangkan balik kulit serta awet muda. 

Tak nak cakap banyak ,korang tengok sendiri pencalit wd tegar yang dah bertahun tahun konsisten.

Pipi macam kena cucuk botox,tegang ,anjal. Padahal calit WD kat 3 point nadi nadi je uolss. 

Nak takk cantik berjemaah? 

Ajoom whatassp Ida sekarang 0105055514

#KrimAwetMuda
#WomenDesireeIpoh
#DealerAdleesyaBeauty
#wd
#wdec
#womendesiree
  • SETIAP ORANG WAJIB TAU NI SEBELUM TERLAMBAT!

    Ida nak sharekan satu FAKTA yang menyeramkan nihh. 😫

    tau tak?

    KOLAGEN dalam badan kita akan TERHENTI SEPENUHNYA apabila umur mencecah 35 tahun. Ida ulang , terhenti sepenuhnya ada okeyy

    Homaiigoddd homaigodddd😨 apa nak buat ni. Huii rileksss , cool down

    Tengok dulu banyak mana peratus kolagen yang menyusut dari badan kita

    25 tahun susut sebanyak 1.5%
    40 tahun susut sebanyak 30%
    50 tahun susut sebanyak 50%

    Ahh sudah banyakkk wehhhhhh. Korang umur berapa sekarang?

    Kalau masih 20an , better jaga dari sekarang.Ambil apa yang perlu. Kolagen bukan untuk kulit je tapi rambut,kuku,sendi semua lah. Satu badan.

    Kalau yang dah lebih 35 tahun jangan risau sebab kita ada #WD_TripleAdvance yang akan membantu kejut kan balik sel sel kolagen dalam badan .

    Ada #gluthatione ibu segala antioxidant yang akan menganjalkan dan bagi tegangkan balik kulit serta awet muda.

    Tak nak cakap banyak ,korang tengok sendiri pencalit wd tegar yang dah bertahun tahun konsisten.

    Pipi macam kena cucuk botox,tegang ,anjal. Padahal calit WD kat 3 point nadi nadi je uolss.

    Nak takk cantik berjemaah?

    Ajoom whatassp Ida sekarang 0105055514

    #KrimAwetMuda
    #WomenDesireeIpoh
    #DealerAdleesyaBeauty
    #wd
    #wdec
    #womendesiree

  •  1  0  1 hour ago
  • 3 TIPS PENJAGAAN KULIT YANG BERMANFAAT

BERITA BAIK untuk korang yang sentiasa ambil berat tentang kecantikan kulit. 

Tanpa modal yang banyak dan tak perlu berhabis duit beli supplement, korang boleh dapat kulit yang cantik.

LOBAK MERAH
Vitamin A dan nutrisi lain yang terkandung dalam lobak merah sememangnya sangat berkesan untuk menyihatkan kulit serta mencegah daripada kulit kering.

Selain tu, lobak merah ni dapat merawat tona kulit tidak sekata yang disebabkan oleh pigmentasi. Dan seperti yang kita tahu lobak merah BAIK untuk mata.

So, perbanyakan makan lobak merah untuk dapat manfaatnya. Bukan hanya untuk kecantikan malah untuk kesihatan juga ye.

Nak cantik dengan pantas tak sampai seminit pun cara penggunaanya, jom cuba WD. Hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit akan Cerah, Tegang, Anjal dan Awet muda.

Jom cepat dapatkan WD dengan harga runtuh sekarang!

www.wassap.my/60164199592

#WomenDesiree
#PetuaWanitaGojes
#masalahjeragat
#masalahjerawat
#masalahkulitkusam
#WDkalisusia
#Nakcantik
#CerahAnjalTegangGlowingAntiPenuaan #promojimatRM20 #promojimatRM50
  • 3 TIPS PENJAGAAN KULIT YANG BERMANFAAT

    BERITA BAIK untuk korang yang sentiasa ambil berat tentang kecantikan kulit.

    Tanpa modal yang banyak dan tak perlu berhabis duit beli supplement, korang boleh dapat kulit yang cantik.

    LOBAK MERAH
    Vitamin A dan nutrisi lain yang terkandung dalam lobak merah sememangnya sangat berkesan untuk menyihatkan kulit serta mencegah daripada kulit kering.

    Selain tu, lobak merah ni dapat merawat tona kulit tidak sekata yang disebabkan oleh pigmentasi. Dan seperti yang kita tahu lobak merah BAIK untuk mata.

    So, perbanyakan makan lobak merah untuk dapat manfaatnya. Bukan hanya untuk kecantikan malah untuk kesihatan juga ye.

    Nak cantik dengan pantas tak sampai seminit pun cara penggunaanya, jom cuba WD. Hanya dengan calit di 3 point nadi setiap hari, kulit akan Cerah, Tegang, Anjal dan Awet muda.

    Jom cepat dapatkan WD dengan harga runtuh sekarang!

    www.wassap.my/60164199592

    #WomenDesiree
    #PetuaWanitaGojes
    #masalahjeragat
    #masalahjerawat
    #masalahkulitkusam
    #WDkalisusia
    #Nakcantik
    #CerahAnjalTegangGlowingAntiPenuaan #promojimatRM20 #promojimatRM50

  •  2  0  2 hours ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
_
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
_
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
_
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt free gift dan postage fatin velanjaa okey.
_
#womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadicantiksatubodi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    _
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    _
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    _
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt free gift dan postage fatin velanjaa okey.
    _
    #womendesiretripleadvance #wdtaterengganu #krimteknologinano #calitnadicantiksatubodi #krimawekmuda #krimsakamoden #krimkalisusia #bebasjerawat #bebasjeragat #bebaskulitkusam #peloles #liangporitertutup #cerah1badan #codsekitarterengganu #bazaarpaknil #likeforlike #like2like

  •  3  0  2 hours ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage Kakros velanjaa.

013.2789400 Kakros
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage Kakros velanjaa.

    013.2789400 Kakros

  •  1  0  3 hours ago
  • 🔍WDTA  ni apa? 

Apa Kelebihannya?

Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda 

#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

#AyudealerAdleesyaBeauty 
#WomenDesiree 
#KrimKecantikandanAwetMuda 
#postagesetiaphari 
#freepostage_freegift 
#nakcantikberseri 
#antijerawat_kusam 
#antijeragat
  • 🔍WDTA ni apa?

    Apa Kelebihannya?

    Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda

    #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.

    Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.

    Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.

    Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama

    #AyudealerAdleesyaBeauty
    #WomenDesiree
    #KrimKecantikandanAwetMuda
    #postagesetiaphari
    #freepostage_freegift
    #nakcantikberseri
    #antijerawat_kusam
    #antijeragat

  •  2  0  4 hours ago
  • Salam. Kali ni, rahmah nak share, produk yg Rahmah amalkan utk rawat kulit & tubuh badan dari dalam. #WDTA namanya 
.
🔍WDTA  ni apa? 
.Apa Kelebihannya?
.
Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda 
.
#WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
.
Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
.
Kelebihan #WDTA  ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
.
Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama² 😍

#WDTAkrimantipenuaan #womendesiree #wdtashahalam #sayagunasayajual #skinsupplement #healbynature #healbynutritions #teamdeelaramli #TMH
  • Salam. Kali ni, rahmah nak share, produk yg Rahmah amalkan utk rawat kulit & tubuh badan dari dalam. #WDTA namanya
    .
    🔍WDTA ni apa?
    .Apa Kelebihannya?
    .
    Kelebihan WDTA lebih cepat 3x ganda
    .
    #WDTA ialah krim kecantikan yang diformulasikan untuk Menaikkan Seri Wajah, Mencerahkan kulit, Menegang dan memantapkan tisu kendur dengan pantas serta merta 3 kali ganda ,memberi kulit lebih feloles dan #meremajakan kulit.
    .
    Selain itu , ia juga dapat memudarkan #jeragat, menyelesaikan masalah eyebag dan masalah bibir kering dan hitam.
    .
    Kelebihan #WDTA ialah ia bertindak dengan sapuan di nadi dengan menggunakan teknologi nano yang dapat memberikan 12kali ganda lebih pantas untuk kesan penyerapan.
    .
    Wow bestnya kelebihan yang ada pada #WDTA ni, patutlah ia menjadi buruan ramai tak kira jantina. Semua pakat terpikat dengan keunikan yang ada padanya. So jom lah kita pakat calit krim super duper ni bersama² 😍

    #WDTAkrimantipenuaan #womendesiree #wdtashahalam #sayagunasayajual #skinsupplement #healbynature #healbynutritions #teamdeelaramli #TMH

  •  2  0  4 hours ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu  promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage hakak velanjaa.

#krimawetmuda #Krimjerawat #kulit #kulitmulus #resepisedap #wdseksyen29 #syiedawdta #Teamsyiedacomel #awetmuda #jeragathilang #jeragathilangcepat #parutjerawathilang
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage hakak velanjaa.

    #krimawetmuda #Krimjerawat #kulit #kulitmulus #resepisedap #wdseksyen29 #syiedawdta #Teamsyiedacomel #awetmuda #jeragathilang #jeragathilangcepat #parutjerawathilang

  •  2  0  4 hours ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt free gift dan free postage tau..
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt free gift dan free postage tau..

  •  1  0  5 hours ago
  • Kulit bersih dgn WDTA.
Jerawat pun mati satu persatu.

Kenapa jerawat cepat kecut & parut cepat pudar dengan WDTA?

Asbab 3 kandungan best dalam WDTA yang bergabung & memberi zat pada kulit dari dalam.

✅Akar tree peony buang toksin 

✅Akar Scutellaria Baicalensis kurangkan pertumbuhan jerawat

✅Glyserin Menghilangkan parut

Sebab tu,calit malam ni,In Shaa Allah esok jerawat kecut.Jerawat baru pun segan naik.

Parut slow-slow menghilang.

Best kan?🥰

Nak order klik link ni
Www.wasap.my/+60177359248

#WomenDesiree_Blandzorra #womendesiree #wd #WDTA
  • Kulit bersih dgn WDTA.
    Jerawat pun mati satu persatu.

    Kenapa jerawat cepat kecut & parut cepat pudar dengan WDTA?

    Asbab 3 kandungan best dalam WDTA yang bergabung & memberi zat pada kulit dari dalam.

    ✅Akar tree peony buang toksin

    ✅Akar Scutellaria Baicalensis kurangkan pertumbuhan jerawat

    ✅Glyserin Menghilangkan parut

    Sebab tu,calit malam ni,In Shaa Allah esok jerawat kecut.Jerawat baru pun segan naik.

    Parut slow-slow menghilang.

    Best kan?🥰

    Nak order klik link ni
    Www.wasap.my/+60177359248

    #WomenDesiree_Blandzorra #womendesiree #wd #WDTA

  •  0  0  5 hours ago
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi? Hairan kan
.
Ok, uolls baca sampai habis tauu
.
Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar) ☝🏼
.
MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??
.
.
Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
.
.
Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
.
.
Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
.
.
Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas
.
Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin
.
Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor
.
Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow IG kami tau utk info dan tips WD.😉
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut info wd
Klik saje link di bio.

#wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore  #skincare
  • Ramai yang tanya BAGAIMANA WD BEKERJA hanya dengan calit calit pada nadi? Hairan kan
    .
    Ok, uolls baca sampai habis tauu
    .
    Dekat NADI NADI itulah terdapat nya PEMBULUH DARAH TERBESAR dalam badan kita. Haaa inilah salur pembuluh darah tu (refer gambar) ☝🏼
    .
    MACAM MANA KRIM WD INI BERFUNGSI??
    .
    .
    Krim WD adalah KRIM BIO TEKNOLOGI NANO yang mana 12x cepat penyerapan ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (itu sebab kita kena guna di nadi nadi).
    .
    .
    Tapi KENAPA perlu guna di nadi-nadi??
    Sebab kat nadi ada pembuluh darah yg besar.
    .
    .
    Sama situasi bila kita admit kat hospital. Kenapa doctor tak bagi je makan tablet atau kapsul tapi doctor terus drip air ke salur darah? (Untuk kes tertentu yang memerlukan kesan cepat sahaja).
    .
    .
    Sebabnya injection or drip ke salur pembuluh darah lebih cepat menyerap tanpa sebarang tapisan. Jadi penyerapan adalah semaksima yg mungkin selaju darah yg mengalir ke seluruh tubuh badan. Dan kesan nya juga pantas
    .
    Sebab tu ada pengguna WD dapat kesan dalam masa sehari je. Ada juga selepas calit je kat nadi-nadi, terus terkentut-kentut atau sendawa. Itu menunjukkan tindak balas awal WD ni ke atas badan kita dan petanda badan kita banyakkk sangat angin
    .
    Tubuh badan kita mudah absorb dan bila toksin kurang dalam badan. Jadi itu beza cepat dan lambat. Yg mana tindak balas sakit ke timbul jerawat ke, means dalam badan kita ada masalah dan darah kotor
    .
    Kasi WD merawat, cuci darah kotor dan buang toksin dulu sebelum mendapat hasil yg baik. Jadi, jelas sekarang macam mana krim WD ni bertindak balas? Keep Follow IG kami tau utk info dan tips WD.😉
    .
    .
    Berminat nak tahu lebih lanjut info wd
    Klik saje link di bio.

    #wdec #womendesiree #wdta #susukmoden #calitcalitcantik #kulitkusam #kulitkering #kulitberminyak #ubatjerawat #ubatjeragat #ubatparut #jerawatpasir #jeragathilang #wdperak #wdpenang #wdkedah #wdmelaka #wdkualalumpur #wdjohor #wdselangor #wdbrunei #wdsingapore #skincare

  •  1  0  6 hours ago
  • Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik. 
 
Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu. 
 
WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

#DealerAdleesyaBeauty
#TeamIzahPower
#KrimAwetMuda
#latokviral
#intrending
#viral
#trending
#migonline 
#naelofarhijablover 
#naelofarhijab
#ariani
#dramatv3
#pengantin
#mekapmurah
#womendesiree
#WDTAselangor
#wdtajohor
#wdtakualalumpur
#korbankasih
#motifviral
#parodimeletop
#mediahiburan
#halaljakim
#goshop
#mekapmurah
#mekapviral
#safi
#maybelline
#dnars
#simplysiti
  • Semua boleh guna WD ni, baby ke anak anak ke. Bukan untuk cantiklah. Untuk kalau terkena luka ke, lecur ke, kena gigit serangga ke. Pon boleh sapu untuk anak anak. Cepat baik.

    Kalau yang nak calit di 3 point nadi yang lepas akil baligh je. Kanak kanak tak perlu.

    WD ni, anak dara, lelaki wanita, ibu mengandung, ibu menyusu, orang veteran semua boleh guna. Sebab ianya krim yang hanya sapu luaran sahaja.

    #DealerAdleesyaBeauty
    #TeamIzahPower
    #KrimAwetMuda
    #latokviral
    #intrending
    #viral
    #trending
    #migonline
    #naelofarhijablover
    #naelofarhijab
    #ariani
    #dramatv3
    #pengantin
    #mekapmurah
    #womendesiree
    #WDTAselangor
    #wdtajohor
    #wdtakualalumpur
    #korbankasih
    #motifviral
    #parodimeletop
    #mediahiburan
    #halaljakim
    #goshop
    #mekapmurah
    #mekapviral
    #safi
    #maybelline
    #dnars
    #simplysiti

  •  3  0  6 hours ago
  • #WDTA bebas PARABEN, ia sangat selamat digunakan.

Diformulasi dengn kaedah bio teknologi nano, krimnya bersifat sangat halus sehingga pantas meresap ke dalam pembuluh darah yang ada pada nadi.

Khusus merawat masalah kulit dari dalam ,terutama masalah #Jerawat, #Jeragat, pigmentasi, pori terbuka, kulit berminyak, kulit kusam, kedutan, garis halus, perut jerawat dan parut berlubang. #KulitCantik #AwetMuda dengan #WomenDesiree.💃

WDTA selamat digunakan, tidak mengandungi kandungan berbahaya. Lepas kulit dah elok, korang nak stop pakai WDTA pun takpe kulit takkan breakout.

Tapi nak teruskan pun no problem, sebab WDTA ni pakej jaga dalaman dan luaran.
  • #WDTA bebas PARABEN, ia sangat selamat digunakan.

    Diformulasi dengn kaedah bio teknologi nano, krimnya bersifat sangat halus sehingga pantas meresap ke dalam pembuluh darah yang ada pada nadi.

    Khusus merawat masalah kulit dari dalam ,terutama masalah #Jerawat, #Jeragat, pigmentasi, pori terbuka, kulit berminyak, kulit kusam, kedutan, garis halus, perut jerawat dan parut berlubang. #KulitCantik #AwetMuda dengan #WomenDesiree.💃

    WDTA selamat digunakan, tidak mengandungi kandungan berbahaya. Lepas kulit dah elok, korang nak stop pakai WDTA pun takpe kulit takkan breakout.

    Tapi nak teruskan pun no problem, sebab WDTA ni pakej jaga dalaman dan luaran.

  •  1  0  6 hours ago
  • TAK  SAMPAI SETENGAH BOTOL  DAH CANTIKK LAWA 😱
.
.
Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
Rasa tercabarrr takk korangg.
.
.
Corfirmnya jelezz apa #wdta buat  niee?.Dengan Calit calit kat nadi  jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm  #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
.
.
Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage As velanjaa.
  • TAK SAMPAI SETENGAH BOTOL DAH CANTIKK LAWA 😱
    .
    .
    Superbb merecikss 😍Tak sampai setengah botol lagi..dalam 3minggu lebih baru pakai...
    Rasa tercabarrr takk korangg.
    .
    .
    Corfirmnya jelezz apa #wdta buat niee?.Dengan Calit calit kat nadi jer dapat lawa macam nie amazinggkan.Tak susah pon nak lawa nak gebu nak v shape wd kan hadoo benda dah ada krim awetmuda sekarang calitt jer krimmm #WomenDesiree buat apa cari yang lain😅
    .
    .
    Dahh jangan tunggu promosi TAMAT jom grabbb cepattt postage As velanjaa.

  •  4  0  7 hours ago
  • 📍BOLEH KE GUNA WD KALAU KITA HAMIL?

📍KALAU BOLEH, CARA SAPUAN MACAM MANA? TAKDE EFFECT KE KAT BABY NANTI?

Ini 👆 adalah antara soalan² yang selalu diajukn mengenai penggunaan WD semasa HAMIL.

Ok, meh kami jawabkan ye sayang².😘

👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 

1) Wanita/ibu HAMIL BOLEH GUNA WD.

📌BOLEH guna dari awal kehamilan sehingga bersalin, dan sangat bagus jika penggunaan diteruskan dalam tempoh berpantang.

2) Cara penggunaan adalah sama iaitu sapuan ASAS/WAJIB pada 3 point utama.

📌Sapuan extra boleh dibuat pada BELAKANG TENGKUK juga kesegaran dan kurangkan kelesuan atau dengan MENGHIDU aroma WD untuk kurangkan rasa loya/morning sickness.

3) Jangan risau, TIADA sebarang kesan sampingan pun terhadap bayi dlm kandungan, wlaupun sapuan pada ari² diamalkan.

📌Menurut professor kami, penggunaan WD hanya sekadar pada luaran, jadi TIADA MASALAH, melainkan jika ianya perlu diminum/dimakan so yang itu kena lebih berhati².

📌WD berkelulusan, sentiasa dalam pantauan dan tidak pernah ada masalah dengan pihak KKM. Jadi, ia adalah sangat SELAMAT digunakan.

#womendesiree
#wdta
#wdtiadapantanglarang
  • 📍BOLEH KE GUNA WD KALAU KITA HAMIL?

    📍KALAU BOLEH, CARA SAPUAN MACAM MANA? TAKDE EFFECT KE KAT BABY NANTI?

    Ini 👆 adalah antara soalan² yang selalu diajukn mengenai penggunaan WD semasa HAMIL.

    Ok, meh kami jawabkan ye sayang².😘

    👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇 👇

    1) Wanita/ibu HAMIL BOLEH GUNA WD.

    📌BOLEH guna dari awal kehamilan sehingga bersalin, dan sangat bagus jika penggunaan diteruskan dalam tempoh berpantang.

    2) Cara penggunaan adalah sama iaitu sapuan ASAS/WAJIB pada 3 point utama.

    📌Sapuan extra boleh dibuat pada BELAKANG TENGKUK juga kesegaran dan kurangkan kelesuan atau dengan MENGHIDU aroma WD untuk kurangkan rasa loya/morning sickness.

    3) Jangan risau, TIADA sebarang kesan sampingan pun terhadap bayi dlm kandungan, wlaupun sapuan pada ari² diamalkan.

    📌Menurut professor kami, penggunaan WD hanya sekadar pada luaran, jadi TIADA MASALAH, melainkan jika ianya perlu diminum/dimakan so yang itu kena lebih berhati².

    📌WD berkelulusan, sentiasa dalam pantauan dan tidak pernah ada masalah dengan pihak KKM. Jadi, ia adalah sangat SELAMAT digunakan.

    #womendesiree
    #wdta
    #wdtiadapantanglarang

  •  3  0  7 hours ago
  • 💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom.

 ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)

 ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base 

===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
  • 💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

    Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

    WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom.

    ==================
    FUNGSI UTAMA WDTA:
    ==================
    1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
    2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
    3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
    4▶ MENGANJALKAN (Firming)

    ===================
    KELEBIHAN KRIM WDTA:
    ===================
    1⏩Menaikkan seri wajah.
    2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
    3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
    4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
    5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
    6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
    7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
    8⏩Mencegah kesan Parut.
    9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
    10⏩Mencegah kulit berminyak.
    11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
    12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
    13⏩Make up base

    ===================
    CARA PENGGUNAAN:
    ==================
    👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
    👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
    👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

    PENTING ❗❗❗
    Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

    Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

    Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

    #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

  •  2  0  8 hours ago
  • 💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom.

 ==================
FUNGSI UTAMA WDTA:
==================
1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
4▶ MENGANJALKAN (Firming)

 ===================
KELEBIHAN KRIM WDTA:
===================
1⏩Menaikkan seri wajah.
2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
8⏩Mencegah kesan Parut.
9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
10⏩Mencegah kulit berminyak.
11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
13⏩Make up base 

===================
CARA PENGGUNAAN:
==================
👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

PENTING ❗❗❗
Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

#WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore
  • 💞WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💞

    Krim Kecantikan Teknologi Terkini... Hanya CALIT² DINADI, anda akan tampil JELITA, AWET MUDA dan BERSERI². 😍

    WDTA kesan 3 kali Ganda cepat. Hasil nya wow kebaboom.

    ==================
    FUNGSI UTAMA WDTA:
    ==================
    1▶ ANTI PENUAAN (Anti Aging)
    2▶ MENCERAHKAN (Whitening)
    3▶ MENEGANGKAN (Lifting)
    4▶ MENGANJALKAN (Firming)

    ===================
    KELEBIHAN KRIM WDTA:
    ===================
    1⏩Menaikkan seri wajah.
    2⏩Mencerahkan kulit (Glowing).
    3⏩Menegang dan memantapkan tisu yang kendur.
    4⏩Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat.
    5⏩Membantu mengatasi masalah eyebag/dark circle.
    6⏩Merawat masalah bibir kering/hitam/lebam.
    7⏩Membantu merawat kulit kusam dan tona tidak sekata.
    8⏩Mencegah kesan Parut.
    9⏩Mencegah Blackhead/Whitehead.
    10⏩Mencegah kulit berminyak.
    11⏩Menjaga kelembapan kulit dan mengatasi masalah kulit kasar akibat sel kolagen yang berkurangan.
    12⏩Agen antipenuaan (awet muda).
    13⏩Make up base

    ===================
    CARA PENGGUNAAN:
    ==================
    👉 Sapuan di Nadi Tangan (kiri & kanan).
    👉 Sapuan di Nadi Leher (kiri & kanan).
    👉 Sapuan di bahagian Ari² (Rahim). Berat 15gm. Utk kegunaan 3-5 minggu.

    PENTING ❗❗❗
    Banyakkan minum air masak, sekurang²nya 3Liter sehari utk mempercepatkan proses pembuangan toksin berlaku.

    Penggunaan perlu konsisten 2 KALI SEHARI, SELEPAS MANDI.

    Semoga semua pengguna akan mendapat manfaat yg baik dengan produk WD. 😘

    #WDGombak #WDKualaLumpur #WDBatuCaves #UbatJerawat #KrimAwetMuda #KrimWD #LubukRahsiaAwetMuda #JerawatHilang #WDMurah #WDHargaRM80 #SetKomboWD #SetKomboGeloraAsmara #SetKomboKalisUsia #WomenDesiree #Jerawat #Jeragat #AwetMuda #AktifFollower #WDBrunei #WDSingapore

  •  11  0  8 hours ago

Top #womendesiree Posts

  • Bulan puasa ni mesti risau kan terfikir macam mana lah nak pastikan air yang kita minum mencukupi. Betul tak? Sebenarnya 8 gelas air sudah cukup untuk mengelakkan dehidrasi.

Ok meh kakak share kan tips minum air pada bulan Ramadhan. 
Air masak tau bukan air manis 😝

TIPS MEMINUM AIR KETIKA RAMADHAN

1 Gelas Air Masak - Selepas Bangun tido time sahur

1 Gelas Air Masak - Selepas Sahur

1 Gelas Air Masak - Selepas Azan Maghrib

1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Maghrib

1 Gelas Air Masak - Selepas Makan buka puasa

1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Isyak

1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Terawih

1 Gelas Air Masak - Sebelum Tidur 
SELAMAT MENCUBA !

Follow je,mesti boleh.

Boleh #SHARE jika bermanfaat.

#wdmelaka
#tipsKecantikan
#womendesiree
  • Bulan puasa ni mesti risau kan terfikir macam mana lah nak pastikan air yang kita minum mencukupi. Betul tak? Sebenarnya 8 gelas air sudah cukup untuk mengelakkan dehidrasi.

    Ok meh kakak share kan tips minum air pada bulan Ramadhan.
    Air masak tau bukan air manis 😝

    TIPS MEMINUM AIR KETIKA RAMADHAN

    1 Gelas Air Masak - Selepas Bangun tido time sahur

    1 Gelas Air Masak - Selepas Sahur

    1 Gelas Air Masak - Selepas Azan Maghrib

    1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Maghrib

    1 Gelas Air Masak - Selepas Makan buka puasa

    1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Isyak

    1 Gelas Air Masak - Selepas Solat Terawih

    1 Gelas Air Masak - Sebelum Tidur
    SELAMAT MENCUBA !

    Follow je,mesti boleh.

    Boleh #SHARE jika bermanfaat.

    #wdmelaka
    #tipsKecantikan
    #womendesiree

  •  155  51  22 April, 2020
  • Meh baca true story Mimi Cikiboom ni.

MUKA KUSAM TAMBAH HITAM 😭

Ya tuhann, terima kasih kerana gerakkan hati saya untuk berubah menjadi seperti sekarangg 🤣

Guys, tengok lah gambar sebelum tu, mimi pun taktahu macam mana mimi boleh bersabar dengan muka yang macamtu. Euww kusamnyaa 😩 Muka gelap, bawah mata gelap, jerawat pasir boleh buat istana atas muka. Fuyoo dasyatnyaa huduh saya dulu

Tapi, lihatlah saya sekarang 💃 Setiap bulan ada perubahan yang saya sendiri nampak. Mula dengan jerawat pasir yang hilang seperti dirempuh air laut, muka kembali cerah berkilau, bawah mata aduhaii segarnyaaa.

Semua ni bermula dengan calitan halus  #wdta  yang POWER dan BERKESAN. Ohoii kenapa dulu tak jumpaa produk AJAIB ni. Thankyouu SB Nad Adleesya sebab MEMAKSA saya pakai #wdta ni sampai lah saya rasa RELA DAN BAHAGIA mencalit sekarang.

Nampak tak gelombang perubahan muka saya niii guys? 💃

Korang yang belum grab WD atau nak cuba Wd boleh tekan link dekat bio @women_desiree_kelantan 
#DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #KrimAwetMuda #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD #agenwanted
  • Meh baca true story Mimi Cikiboom ni.

    MUKA KUSAM TAMBAH HITAM 😭

    Ya tuhann, terima kasih kerana gerakkan hati saya untuk berubah menjadi seperti sekarangg 🤣

    Guys, tengok lah gambar sebelum tu, mimi pun taktahu macam mana mimi boleh bersabar dengan muka yang macamtu. Euww kusamnyaa 😩 Muka gelap, bawah mata gelap, jerawat pasir boleh buat istana atas muka. Fuyoo dasyatnyaa huduh saya dulu

    Tapi, lihatlah saya sekarang 💃 Setiap bulan ada perubahan yang saya sendiri nampak. Mula dengan jerawat pasir yang hilang seperti dirempuh air laut, muka kembali cerah berkilau, bawah mata aduhaii segarnyaaa.

    Semua ni bermula dengan calitan halus #wdta yang POWER dan BERKESAN. Ohoii kenapa dulu tak jumpaa produk AJAIB ni. Thankyouu SB Nad Adleesya sebab MEMAKSA saya pakai #wdta ni sampai lah saya rasa RELA DAN BAHAGIA mencalit sekarang.

    Nampak tak gelombang perubahan muka saya niii guys? 💃

    Korang yang belum grab WD atau nak cuba Wd boleh tekan link dekat bio @women_desiree_kelantan
    #DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #KrimAwetMuda #KrimAntiJeragat #KrimAntiPenuaan #KrimAntiJerawat #KrimKalisUsia #KrimSusukModen #calitcalitcantik #CalitNadiCantikSatuBody #wdkelantan #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD #agenwanted

  •  145  1  2 November, 2019
  • #wd ni kalau stop ada efekk ke?

Okeyy Cik Nad bagi contoh ye. Kalau tanam pokok cukup baja, cukup air  jaga penuh kasih sayang. Kompom pokok tumbuh cantik, subur bunga dia. Kembang pun cantik je betul tak?

Cuba kalau stop letak baja , efek dia tak sama dengan kita letak baja ikut time dan jaga kualiti dia. Pokok tu tumbuh nak tak nak je nanti silap haribulan lupa siram mati terus.

Sama jugak la dengan kita manusia. Makin berumur kolagen dalam badan makin kurang, umur 35 tahun stop terus badan hasilkan  kolagen dah.

Sebab tu kulit mula kendur, kedut, kusam. Seramm kannnss.

Sel sel kulit kita ni tak aktif bila takde ransangan. Jadi pakai wd ni dia aktifkan balik sel sel yang tidur tu, bina sel sel kulit baru. Thats why la proses penuaan jadi lambat ,kulit tegang, anjal, awet muda.

Umur campak 10 tahun ke belakang. Tak sukaaa ehhh. Awet muda? 😝

Kalau suka ajommm la try. Lambat calit lambat cantikk😁

#MagikaSusukModen #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano 
#CalitNadiCantikSatuBody
#RawatDalaman #cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #selamat #wdkoklanas #wdketereh #wdmelor #wdmulong
  • #wd ni kalau stop ada efekk ke?

    Okeyy Cik Nad bagi contoh ye. Kalau tanam pokok cukup baja, cukup air jaga penuh kasih sayang. Kompom pokok tumbuh cantik, subur bunga dia. Kembang pun cantik je betul tak?

    Cuba kalau stop letak baja , efek dia tak sama dengan kita letak baja ikut time dan jaga kualiti dia. Pokok tu tumbuh nak tak nak je nanti silap haribulan lupa siram mati terus.

    Sama jugak la dengan kita manusia. Makin berumur kolagen dalam badan makin kurang, umur 35 tahun stop terus badan hasilkan kolagen dah.

    Sebab tu kulit mula kendur, kedut, kusam. Seramm kannnss.

    Sel sel kulit kita ni tak aktif bila takde ransangan. Jadi pakai wd ni dia aktifkan balik sel sel yang tidur tu, bina sel sel kulit baru. Thats why la proses penuaan jadi lambat ,kulit tegang, anjal, awet muda.

    Umur campak 10 tahun ke belakang. Tak sukaaa ehhh. Awet muda? 😝

    Kalau suka ajommm la try. Lambat calit lambat cantikk😁

    #MagikaSusukModen #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano
    #CalitNadiCantikSatuBody
    #RawatDalaman #cantikcaramudah #cantikjelita #cantikberseri #womendesiree #wdta #wdec #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdtamultifungsi #wdtaoriginal #selamat #wdkoklanas #wdketereh #wdmelor #wdmulong

  •  169  2  5 January, 2020
  • Inilah berita gembira buat semua pengguna WD
.
Ini adalah harga terendah yang pernah kami tawarkan buat anda. PROM0 ini di jalankan, atas sebab timbang rasa  dan tanda kasih sayang dari pihak kami kepada anda
.
Jadi jom rebut peluang selagi St0k masih ada.
.
Kalau dah takde, kita tak pasti bila lagi ada 😢
.
#wdmelaka #womendesiree #aurainsta
  • Inilah berita gembira buat semua pengguna WD
    .
    Ini adalah harga terendah yang pernah kami tawarkan buat anda. PROM0 ini di jalankan, atas sebab timbang rasa dan tanda kasih sayang dari pihak kami kepada anda
    .
    Jadi jom rebut peluang selagi St0k masih ada.
    .
    Kalau dah takde, kita tak pasti bila lagi ada 😢
    .
    #wdmelaka #womendesiree #aurainsta

  •  142  37  1 April, 2020
  • Merelip nya nengok gelang emas ni.. Best tak kalau dapat emas free cam gini?

Uolls cuma beli set kombo WDTA bernilai RM 160 je. Berpeluang join Lucky Draw bernilai RM 15,000 taw.

Gelang ni hadiah cabutan kedua taw. Nak join lucky draw korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan

#DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano #KrimKalisUsia #KrimAntiPenuaan #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD
  • Merelip nya nengok gelang emas ni.. Best tak kalau dapat emas free cam gini?

    Uolls cuma beli set kombo WDTA bernilai RM 160 je. Berpeluang join Lucky Draw bernilai RM 15,000 taw.

    Gelang ni hadiah cabutan kedua taw. Nak join lucky draw korang tekan je link whatsapp dekat bio @women_desiree_kelantan

    #DealerAdleesyaBeauty #womendesiree #wdta #wdec #WD #krimawetmuda #krimkecantikan #krimwd #konsisten #KrimBioTeknologiNano #KrimKalisUsia #KrimAntiPenuaan #KrimMultifungsi #KrimCantikAjaib #viralkini #viralmalaysia #skincareroutine #skincaremalaysia #bazarpaknil #terapiinstagram #terbuktiberkesan #wdmelaka #wdselangor #wdjohor #wdsabah #wdsarawak #wdsingapura #wdbrunei #wdindonesia #CikNadWD

  •  146  5  14 December, 2019
  • PELIK TAPI MEMANG OHSEM🥰❤️ Women Desiree ni supplement bukan, skincare pun bukan. Uols musti pelik kan? Dah tu apa dia WD ni?

WD ni Krim Kecantikan Teknologi Nano. Tak perlu sapu muka pun. Calitan pada nadi utama. Tapi bekerja dari dalam superrbbb macam supplement

Tak sama macam skincare yang bekerja atas permukaan kulit sahaja

Sebab tu uols tengok testimoni WD power-power. Awet muda, pinkish, glowing, anjal, cerah berseri wajah & seluruh badan. Jerawat, jeragat payah nak hinggap

Akak  boleh cakap amik WD best. Nak pakai pun mudah, calit dari luar je macam skincare. Tapi lagi jimat dari skincare coz sapu nadi utama je. Tak perlu lumur banyak-banyak

Tak perlu susah-susah nak telan macam supplement. Tapi calit WD sahaja dah boleh dapat kesan superb macam supplement. Natural Beauty uols

Selamat ke?

Opkos. 5 tahun dalam pasaran dah. Sudah ada KKM dan sijil HALAL. So boleh calit dengan tenang hihi.

#wdmelaka #beautiful #womendesiree
  • PELIK TAPI MEMANG OHSEM🥰❤️ Women Desiree ni supplement bukan, skincare pun bukan. Uols musti pelik kan? Dah tu apa dia WD ni?

    WD ni Krim Kecantikan Teknologi Nano. Tak perlu sapu muka pun. Calitan pada nadi utama. Tapi bekerja dari dalam superrbbb macam supplement

    Tak sama macam skincare yang bekerja atas permukaan kulit sahaja

    Sebab tu uols tengok testimoni WD power-power. Awet muda, pinkish, glowing, anjal, cerah berseri wajah & seluruh badan. Jerawat, jeragat payah nak hinggap

    Akak boleh cakap amik WD best. Nak pakai pun mudah, calit dari luar je macam skincare. Tapi lagi jimat dari skincare coz sapu nadi utama je. Tak perlu lumur banyak-banyak

    Tak perlu susah-susah nak telan macam supplement. Tapi calit WD sahaja dah boleh dapat kesan superb macam supplement. Natural Beauty uols

    Selamat ke?

    Opkos. 5 tahun dalam pasaran dah. Sudah ada KKM dan sijil HALAL. So boleh calit dengan tenang hihi.

    #wdmelaka #beautiful #womendesiree

  •  156  42  30 March, 2020
  • MAKIN CALIT, MAKIN AWET MUDA.
.
Haa, dah kenapa tu kan? Yela, gara gara WD, kastemer yang dah sedia cantik sebelum ni bertambah tambah cantik sejak terjebak sapu sapu cantik ni.
.
Padahal sapu kat nadi dan ari ari je kan, tu pun 3 point jeerr, tapiii kesannya mak aiii, whole body pula. Aummm.
.
Cik arbutin ngan cik gluthathione kata mungkin dah jodoh mereka, bersatu memeterai cinta, berjanji penuh setia memberikan yang terbaek pada pengguna WD.
.
Gabungan mantap mereka berdua membuatkan pengguna #WD makin gebuuuu,cerah dan berseri seri jadinya. Ehhh, kedutan pon dah takde lagi.
.
Sebab tu takde lagi misteri misteri ni, sebab kehebatan WD ni bukan lagi satu rahsia yang sengaja disembunyi sembunyi, ianya memang realiti jadi kalau korang setia sapu hehari, pasti cantik bak bidadari. In shaa Allah.
.
Cecepat korang dapatkan WDTA, tengah promosi jimat RM20 ni. Klik je link di bio ⬆️ ok.
.
.
#Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD
  • MAKIN CALIT, MAKIN AWET MUDA.
    .
    Haa, dah kenapa tu kan? Yela, gara gara WD, kastemer yang dah sedia cantik sebelum ni bertambah tambah cantik sejak terjebak sapu sapu cantik ni.
    .
    Padahal sapu kat nadi dan ari ari je kan, tu pun 3 point jeerr, tapiii kesannya mak aiii, whole body pula. Aummm.
    .
    Cik arbutin ngan cik gluthathione kata mungkin dah jodoh mereka, bersatu memeterai cinta, berjanji penuh setia memberikan yang terbaek pada pengguna WD.
    .
    Gabungan mantap mereka berdua membuatkan pengguna #WD makin gebuuuu,cerah dan berseri seri jadinya. Ehhh, kedutan pon dah takde lagi.
    .
    Sebab tu takde lagi misteri misteri ni, sebab kehebatan WD ni bukan lagi satu rahsia yang sengaja disembunyi sembunyi, ianya memang realiti jadi kalau korang setia sapu hehari, pasti cantik bak bidadari. In shaa Allah.
    .
    Cecepat korang dapatkan WDTA, tengah promosi jimat RM20 ni. Klik je link di bio ⬆️ ok.
    .
    .
    #Wdec #WdecMuar #WdMuar #Wd #WdtaMuar #CodMuar #CodParitSulong #CodBakri #WomenDesiree #KrimKecantikan #Cantik #KulitCantik #Jerawat #AnjalkanKulit #KrimAwetMuda #MasalahPeriod #PeriodTidakTeratur #WomenDesireeEssentialCream #CalitCalitCantik #DealerDiperlukan #TeamShidaSaid #KrimKecantikan #Jeragat #KulitKusam #Brunei #Malaysia #Singapore #TestimoniWD

  •  149  10  27 September, 2019
  • 🌹FOUNDATION TERBARU HBB FLAWLESS HD GLOWING🌹
.
🌸Foundation luar biasa yang akan menampakkan kulit anda natural, glowing & pinkish.
.
🌸Texture foundation HBB yang ringan dan lembut menjadikannya mudah disapu pada kulit di samping menjadikan kulit anda halus mulus dan gebu
.
Mempunyai SPF350 untuk melindungi kulit anda daripada sinaran UV matahari
.
🌸Menjadikan kulit wajah glowing terutamnya di bawah pancaran matahari dan yang pastinya foundation kami tidak bercapuk
.
😍 Calit calit dah siapp, tidak melekat tekstur sangat2 ringan 😍 Tahan lama sampi 6bulan
.
📌 HARGA PROMOSI HBB RM79.90 .
#HoneyBlinkBeauty #HoneyBlinkSkincare #honeyblink #HbbViral #HbbTeen #HbbGold #WomenDesiree #alhaalfafoundation #makeuplook #FoundationViral #Skincare #seremban #senawang #codsenawang #seremban2 #kualalumpur #Johor #instaboomakademi
  • 🌹FOUNDATION TERBARU HBB FLAWLESS HD GLOWING🌹
    .
    🌸Foundation luar biasa yang akan menampakkan kulit anda natural, glowing & pinkish.
    .
    🌸Texture foundation HBB yang ringan dan lembut menjadikannya mudah disapu pada kulit di samping menjadikan kulit anda halus mulus dan gebu
    .
    Mempunyai SPF350 untuk melindungi kulit anda daripada sinaran UV matahari
    .
    🌸Menjadikan kulit wajah glowing terutamnya di bawah pancaran matahari dan yang pastinya foundation kami tidak bercapuk
    .
    😍 Calit calit dah siapp, tidak melekat tekstur sangat2 ringan 😍 Tahan lama sampi 6bulan
    .
    📌 HARGA PROMOSI HBB RM79.90 .
    #HoneyBlinkBeauty #HoneyBlinkSkincare #honeyblink #HbbViral #HbbTeen #HbbGold #WomenDesiree #alhaalfafoundation #makeuplook #FoundationViral #Skincare #seremban #senawang #codsenawang #seremban2 #kualalumpur #Johor #instaboomakademi

  •  148  4  2 November, 2019