#whiteninginjectionmalaysia Instagram Photos & Videos

whiteninginjectionmalaysia - 24.8k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
39.5
average likes

Latest #whiteninginjectionmalaysia Posts

  • Salam My Lovelies,
.
.
.

Ok nie pic b4 n after. I yang dulu bkn yang sekarang. Mmg rase down, tak confident nk jupa org, malu. 
Ari2 nages sedey kt bucu katil pikir nasib nie. Penat nk pkai make up tebal2 ioolzzz.. Mcm2 skincare nk bg mulus.. Who doesn't want to have beautiful pretty face ala2 kpop glass skin kn. Until 1 fine day, i decided utk drip n do face jab. Now i tak perlu kan make up tebal2, no filter needed, jz pkai eyelash extension n lipgloss jer.
.
.
.

Mmg it takes time.. But most importantly, kne consistent, In Sha Allah I akn tlg guide utk jd chantek. Coz my intention is to make every one look pretty n beautiful kebabooomm🥰😘😘😘
.
.
.

💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
.
.
.
#whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection  #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904
  • Salam My Lovelies,
    .
    .
    .

    Ok nie pic b4 n after. I yang dulu bkn yang sekarang. Mmg rase down, tak confident nk jupa org, malu.
    Ari2 nages sedey kt bucu katil pikir nasib nie. Penat nk pkai make up tebal2 ioolzzz.. Mcm2 skincare nk bg mulus.. Who doesn't want to have beautiful pretty face ala2 kpop glass skin kn. Until 1 fine day, i decided utk drip n do face jab. Now i tak perlu kan make up tebal2, no filter needed, jz pkai eyelash extension n lipgloss jer.
    .
    .
    .

    Mmg it takes time.. But most importantly, kne consistent, In Sha Allah I akn tlg guide utk jd chantek. Coz my intention is to make every one look pretty n beautiful kebabooomm🥰😘😘😘
    .
    .
    .

    💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
    .
    .
    .
    #whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
    WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904

  •  56  0  5 August, 2020
  • Hello MY Divas,
.
.
.

Whitening drip mmg 90% brkesan tau utk whitening !! Bukan tu jer, blh buat uoolzz krus too. Rugi kalau you all masih serabut, teragak2 nak buat ke tak nak . Org lain dah cantik gebu gebas, ploless uoollz still sendurina gelap ! Cepat bertindak !
.
Banyak jenis product whitening & slimming tau . Ada banyak range budget! Whatsapp kami now .. click jer link dkt bio ✅

💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
.
.
.
#whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904
.
  • Hello MY Divas,
    .
    .
    .

    Whitening drip mmg 90% brkesan tau utk whitening !! Bukan tu jer, blh buat uoolzz krus too. Rugi kalau you all masih serabut, teragak2 nak buat ke tak nak . Org lain dah cantik gebu gebas, ploless uoollz still sendurina gelap ! Cepat bertindak !
    .
    Banyak jenis product whitening & slimming tau . Ada banyak range budget! Whatsapp kami now .. click jer link dkt bio ✅

    💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
    .
    .
    .
    #whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
    WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904
    .

  •  68  0  5 August, 2020
  • Hello My Divas,
.
.
.
Rahsia Kulit cantik putih cerah berseri, glowing, pinkish dan nampak lebih muda? Nak tahu apa? Jomzzz terus baca....
.
.
.
Sebenarnya kan memang ramai sngat tau gadis-gadis dan jejaka-jejaka tampan diluar sana yang sangat risau dengan masalah kulit mereka terutamanya masalah kulit kusam, kulit gelap, kulit berjerawat, kulit warna tidak sekata dan macam - macam lagilah. Duit dah banyak habis mencuba pelbagai jenis produk tapi semuanya langsung tak berkesan... memang geram dan sedihkan?
.
.
.

Tapi jangan risau sebab lepas ni angan - angan dan impian nak dapat kulit putih cantik cerah berseri ala - ala pinkish lagi glowing macam retis k-pop tu akan tercapai akhirnya...
.
.
.

APA KAH ITEW Whitening drip❓❓❓
.
.
.

WHITENING DRIP mmg 90% brkesan tau utk whitening !! Rugi kalau you all masih serabut, teragak2 nak buat ke tak nak . Org lain dah cantik gebu gebas, ploless uoollz still sendurina gelap ! Cepat bertindak !
.
Banyak jenis product whitening & slimming tau . Ada banyak range budget! Whatsapp kami now .. click jer link dkt bio ✅

💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
.
.
.
#whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904
.
  • Hello My Divas,
    .
    .
    .
    Rahsia Kulit cantik putih cerah berseri, glowing, pinkish dan nampak lebih muda? Nak tahu apa? Jomzzz terus baca....
    .
    .
    .
    Sebenarnya kan memang ramai sngat tau gadis-gadis dan jejaka-jejaka tampan diluar sana yang sangat risau dengan masalah kulit mereka terutamanya masalah kulit kusam, kulit gelap, kulit berjerawat, kulit warna tidak sekata dan macam - macam lagilah. Duit dah banyak habis mencuba pelbagai jenis produk tapi semuanya langsung tak berkesan... memang geram dan sedihkan?
    .
    .
    .

    Tapi jangan risau sebab lepas ni angan - angan dan impian nak dapat kulit putih cantik cerah berseri ala - ala pinkish lagi glowing macam retis k-pop tu akan tercapai akhirnya...
    .
    .
    .

    APA KAH ITEW Whitening drip❓❓❓
    .
    .
    .

    WHITENING DRIP mmg 90% brkesan tau utk whitening !! Rugi kalau you all masih serabut, teragak2 nak buat ke tak nak . Org lain dah cantik gebu gebas, ploless uoollz still sendurina gelap ! Cepat bertindak !
    .
    Banyak jenis product whitening & slimming tau . Ada banyak range budget! Whatsapp kami now .. click jer link dkt bio ✅

    💉 For more details and free consultation, please dm and whatsapp http://www.wasap.my/+60162113904
    .
    .
    .
    #whiteninginjectionoriginal #sayajual #whiteninginjectionmalaysia #evegenisdumovit #whiteninginjection #slimminginjection #lipolab #aesthetic #cindella1200 #glutathione #nakputihgebu #jerawat #jeragat #pusatkecantikkan #beauty #beautyinjection #skincare #saloonkecantikkan #bazaarpaknil #igshopmalaysia #hashtag #cantik #flawlessskin #kesihatankulit
    WHATSAPP ME LAJU2  AT +60162113904 +60162113904 +6162113904
    .

  •  54  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  2  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  1  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  1  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  0  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  1  0  5 August, 2020
  • Thanks dear customer 😘
.
.
🌸SLC INHIBITOR III 🌸
WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
-
Effective for Whitening whole body and Fast results. -
-
SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
-
SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
.
Kandungan Full Box SLC iii :
.
3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
- Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
.
#whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia  #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
#nexenturyhq
  • Thanks dear customer 😘
    .
    .
    🌸SLC INHIBITOR III 🌸
    WHITENING PERMANENT PLAN BY 29NEXENTURY. -
    -
    Effective for Whitening whole body and Fast results. -
    -
    SLCIII 1000MG . Produk ini terbukti secara klinikal untuk mencerahkan tona kulit yang gelap, memudarkan pigmentasi, dan sekatakan tona warna kulit seluruh badan. -
    -
    SCFIII 5000MG. Mengikut kajian klinikal. SCFIII mampu dan sangat berkesan, Merendahkan dan Merencatkan aktiviti melanin dalam badan. Ia bertindak sebagai perangsang bagi vitamin SLCII atau SLCIII. Sesuai digunakan terus bagi individu berumur 25tahun keatas. Disarankan mengambil SCFIII terlebih dahulu sebelum memulakan treatment whitening.
    .
    Kandungan Full Box SLC iii :
    .
    3x SCFIII 5000MG - Reduse dan Melumpuhkan Melanin
    - Perangsang bagi vitamin SLCIII - Anti-Aging .
    9x SLCIII 1000MG - Whitening Permanent Vitamin
    .
    #whiteninginjection #whiteninginjectionsingapore #whiteninginjectionbrunei #whiteninginjectionabudhabi #syantik #suntikvitaminc #bazaarpaknil #nexentury29 #slc24a5nexentury #flavonoids #nexentury29 #cindella1200mg #japanplatinum #orientalplatinum #complexion6 #nanguang #tren #ctdk #noradanish #rozitachewan #neelofa #leptin2nexentury #slimminginjection #whiteninginjectionmalaysia #nexenturyhq #nexenturymurah #nexenturymalaysia #slc24a5nexentury #slc24a5nexenturyinhibitorii
    #nexenturyhq

  •  0  0  5 August, 2020

Top #whiteninginjectionmalaysia Posts

  • To my dear customer, mana2 yang nak order, nak tanya pasal set skincare, nak tanya psal set promosi, nak sembang, nak bodek harga letups dari Fety, just wassap fety directly yaaa.
.
Kalau komen/dm kat IG ni kadang2 terlepas pandang u ols.
.
Whatsapp kayh! Kalau rasa malas sgt nk taip2 number, pergi je dekat profile.. Kat atas tu haaaa ada link. Tinggal clickk jaaaa! 😘
.
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • To my dear customer, mana2 yang nak order, nak tanya pasal set skincare, nak tanya psal set promosi, nak sembang, nak bodek harga letups dari Fety, just wassap fety directly yaaa.
    .
    Kalau komen/dm kat IG ni kadang2 terlepas pandang u ols.
    .
    Whatsapp kayh! Kalau rasa malas sgt nk taip2 number, pergi je dekat profile.. Kat atas tu haaaa ada link. Tinggal clickk jaaaa! 😘
    .
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  107  0  24 August, 2018
  • SALE! SALE! SALE! GRAB SEKARANG SEBELUM SALE TAMAT! STOK TERHAD!
.
Dua minggu saja dik!
.

Memang rugi kalau xcuba! Dapatkan yang original hanya dengan @desidamayantiskincare . Beware of lambakan produk DDS palsu di pasaran! Murah tapi palsu 😭 Nampak sama, tapi xserupa 😣😣😣 Nak cantik mcm customer Fety yang lain? Jom whatsapp Miss Fety sekarang! .
.
.
.
✅Jerawat?
✅Jeragat??
✅Tona x sekata?
✅kulit kusam?
✅Berparut??
✅Gelap???
.
Jom whatsapp fety sekarang!!
=============
.
.
🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA. 
SALAM SAYANG,
.
.
🙎🏻Fety Novy
🍂AGEN RASMI DDS MALAYSIA • 01111489700
.
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • SALE! SALE! SALE! GRAB SEKARANG SEBELUM SALE TAMAT! STOK TERHAD!
    .
    Dua minggu saja dik!
    .

    Memang rugi kalau xcuba! Dapatkan yang original hanya dengan @desidamayantiskincare . Beware of lambakan produk DDS palsu di pasaran! Murah tapi palsu 😭 Nampak sama, tapi xserupa 😣😣😣 Nak cantik mcm customer Fety yang lain? Jom whatsapp Miss Fety sekarang! .
    .
    .
    .
    ✅Jerawat?
    ✅Jeragat??
    ✅Tona x sekata?
    ✅kulit kusam?
    ✅Berparut??
    ✅Gelap???
    .
    Jom whatsapp fety sekarang!!
    =============
    .
    .
    🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA.
    SALAM SAYANG,
    .
    .
    🙎🏻Fety Novy
    🍂AGEN RASMI DDS MALAYSIA • 01111489700
    .
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  164  1  11 December, 2018
  • CERAH & FLAWLESS DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA! 😱😱😱😱
.
.
Tak percaya?? Visit IG kami dan lihat testimoni terbaik dari customer yang telah menggunakannya. .
Anda ragu-ragu tentang product ini? Jangan risau
.
✅Kualiti terbaik
✅200%  dijamin original
✅Selamat & diluluskan BPOM, Indonesia.
✅Wang akan dipulangkan sekiranya set yang kami jual adalah palsu
.
✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
.
KESIMPULANNYA "DAPATKAN SEKARANG"
.
Bagi yang BERMINAT boleh Direct WhatApps Miss Fety 👱🏻‍♀️
.
📲01111-489700
📲01111-489700
📲01111-489700
.
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • CERAH & FLAWLESS DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA! 😱😱😱😱
    .
    .
    Tak percaya?? Visit IG kami dan lihat testimoni terbaik dari customer yang telah menggunakannya. .
    Anda ragu-ragu tentang product ini? Jangan risau
    .
    ✅Kualiti terbaik
    ✅200% dijamin original
    ✅Selamat & diluluskan BPOM, Indonesia.
    ✅Wang akan dipulangkan sekiranya set yang kami jual adalah palsu
    .
    ✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
    .
    KESIMPULANNYA "DAPATKAN SEKARANG"
    .
    Bagi yang BERMINAT boleh Direct WhatApps Miss Fety 👱🏻‍♀️
    .
    📲01111-489700
    📲01111-489700
    📲01111-489700
    .
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  105  4  29 September, 2018
  • CERAH & FLAWLESS DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA! 😱😱😱😱
.
.
Tak percaya?? Visit IG kami dan lihat testimoni terbaik dari customer yang telah menggunakannya. .
Anda ragu-ragu tentang product ini? Jangan risau
.
✅Kualiti terbaik
✅200%  dijamin original
✅Selamat & diluluskan BPOM, Indonesia.
✅Free Exclusive Gift 🎁
✅Wang akan dipulangkan sekiranya set yang kami jual adalah palsu
.
✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
.
KESIMPULANNYA "DAPATKAN SEKARANG"
.
Bagi yang BERMINAT boleh Direct WhatApps Miss Fety 👱🏻‍♀️
.
📲01111-489700
📲01111-489700
📲01111-489700
.
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • CERAH & FLAWLESS DALAM MASA 2 MINGGU SAHAJA! 😱😱😱😱
    .
    .
    Tak percaya?? Visit IG kami dan lihat testimoni terbaik dari customer yang telah menggunakannya. .
    Anda ragu-ragu tentang product ini? Jangan risau
    .
    ✅Kualiti terbaik
    ✅200% dijamin original
    ✅Selamat & diluluskan BPOM, Indonesia.
    ✅Free Exclusive Gift 🎁
    ✅Wang akan dipulangkan sekiranya set yang kami jual adalah palsu
    .
    ✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
    .
    KESIMPULANNYA "DAPATKAN SEKARANG"
    .
    Bagi yang BERMINAT boleh Direct WhatApps Miss Fety 👱🏻‍♀️
    .
    📲01111-489700
    📲01111-489700
    📲01111-489700
    .
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  110  2  24 July, 2018
  • Dua minggu saja dik!
.

Memang rugi kalau xcuba! Dapatkan yang original hanya dengan @desidamayantiskincare . Beware of lambakan produk DDS palsu di pasaran! Murah tapi palsu 😭 Nampak sama, tapi xserupa 😣😣😣 Nak cantik mcm customer Fety yang lain? Jom whatsapp Miss Fety sekarang! .
.
.
.
✅Jerawat?
✅Jeragat??
✅Tona x sekata?
✅kulit kusam?
✅Berparut??
✅Gelap???
.
Jom whatsapp fety sekarang!!
=============
.
.
🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA. 
SALAM SAYANG,
.
.
🙎🏻Fety Novy
🍂AGEN RASMI DDS MALAYSIA • 01111489700
.
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • Dua minggu saja dik!
    .

    Memang rugi kalau xcuba! Dapatkan yang original hanya dengan @desidamayantiskincare . Beware of lambakan produk DDS palsu di pasaran! Murah tapi palsu 😭 Nampak sama, tapi xserupa 😣😣😣 Nak cantik mcm customer Fety yang lain? Jom whatsapp Miss Fety sekarang! .
    .
    .
    .
    ✅Jerawat?
    ✅Jeragat??
    ✅Tona x sekata?
    ✅kulit kusam?
    ✅Berparut??
    ✅Gelap???
    .
    Jom whatsapp fety sekarang!!
    =============
    .
    .
    🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA.
    SALAM SAYANG,
    .
    .
    🙎🏻Fety Novy
    🍂AGEN RASMI DDS MALAYSIA • 01111489700
    .
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  103  3  19 December, 2018
  • Desi Damayanti Skin Care menggunakan ekstrak betik sebagai bahan utamanya, ekstrak betik sudah sangat terkenal dengan khasiatnya untuk mencerahkan kulit dan mengatasi pigmentasi serta menstabilkan kondisi kulit (yang berminyak jd normal, yang kering jadi normal). Oleh itu, Desi Damayanti Skincare ini untuk semua jenis kulit dan semua masalah kulit.
.
 Formula Desi Damayanti Skincare mengandungi ekstrak betik,vitamin A, C, dan E. Vitamin A dapat membantu untuk mengeringkan jerawat dan membuat jerawat sukar untuk muncul lagi.
.
 Vitamin C sangat berguna untuk mencerahkan warna kulit secara natural. Warna kulit menjadi tidak putih pucat, tetapi putih merona dengan sentuhan pink segar merona di pipi. Kecantikan kulit wajah anda juga akan nampak sangat natural.
.
 Produk kecantikan Desi Dmayanti Skincare sesuai utk semua jenis kulit .Pelbagai masalah kulit ternyata sudah terbukti  dapat dirawat antaranya
==================
1. Mengatasi jerawat.
2. Mencerahkan kulit yang kusam.
3. Memutihkan kulit.
4. Meratakan warna kulit yang tidak rata.
5. Meratakan kulit yang tidak rata kerana bekas jerawat.
6. Menyamarkan dan menghilangkan parut dan noda pada wajah.
7. Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
8. Meremajakan dan mengencangkan kulit.
.
✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
.
🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA. .
================
☎️ +601111-489700 (Miss Fety).
☎️ +601111-489700 (Miss Fety)
☎️ +601111-489700 (Miss Fety)

#desidamayantiskincare #tabitaoriginal #tabita #desidamayantiskincaremalaysia
#tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
#borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia
  • Desi Damayanti Skin Care menggunakan ekstrak betik sebagai bahan utamanya, ekstrak betik sudah sangat terkenal dengan khasiatnya untuk mencerahkan kulit dan mengatasi pigmentasi serta menstabilkan kondisi kulit (yang berminyak jd normal, yang kering jadi normal). Oleh itu, Desi Damayanti Skincare ini untuk semua jenis kulit dan semua masalah kulit.
    .
    Formula Desi Damayanti Skincare mengandungi ekstrak betik,vitamin A, C, dan E. Vitamin A dapat membantu untuk mengeringkan jerawat dan membuat jerawat sukar untuk muncul lagi.
    .
    Vitamin C sangat berguna untuk mencerahkan warna kulit secara natural. Warna kulit menjadi tidak putih pucat, tetapi putih merona dengan sentuhan pink segar merona di pipi. Kecantikan kulit wajah anda juga akan nampak sangat natural.
    .
    Produk kecantikan Desi Dmayanti Skincare sesuai utk semua jenis kulit .Pelbagai masalah kulit ternyata sudah terbukti dapat dirawat antaranya
    ==================
    1. Mengatasi jerawat.
    2. Mencerahkan kulit yang kusam.
    3. Memutihkan kulit.
    4. Meratakan warna kulit yang tidak rata.
    5. Meratakan kulit yang tidak rata kerana bekas jerawat.
    6. Menyamarkan dan menghilangkan parut dan noda pada wajah.
    7. Menyamarkan dan menghilangkan kerutan.
    8. Meremajakan dan mengencangkan kulit.
    .
    ✔️APPROVED by BPOM IJIN DEPKES RI HK.07.IKOS/V/121/14
    .
    🖐🏻SAYA ADALAH AGEN BERDAFTAR DENGAN HQ DDS DI JAKARTA, INDONESIA. .
    ================
    ☎️ +601111-489700 (Miss Fety).
    ☎️ +601111-489700 (Miss Fety)
    ☎️ +601111-489700 (Miss Fety)

    #desidamayantiskincare #tabitaoriginal #tabita #desidamayantiskincaremalaysia
    #tabita #desidamayantiskincare #desidamayanti #tabitamalaysia #tabitaori #tabitamurah #tabitalooseset #tabitaselangor #tabitabaru #tabitaoriginal #tabitaterengganu #tabitakl #flawless #desidamayantioriginal #originaltabita #dropship #agentdropship #dropshipmalaysia #dropshiptabita
    #borong #tabitamurahmalaysia #tabitaoriginalmurah #tabitaskincare #tabitamalaysia #tabitaskincaremurah #tabitaskincaremalaysia #tatiskincare #dnars #whiteninginjectionmalaysia

  •  114  0  29 July, 2018