#whitecoffeemaaez Instagram Photos & Videos

whitecoffeemaaez - 2.5k posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
24.6
average likes

Latest #whitecoffeemaaez Posts

  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah. 
Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih. 
Yang tak boleh minum anmum tu, 
cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
#susumaaezbatucaves
#susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

    Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah.
    Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih.
    Yang tak boleh minum anmum tu,
    cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
    #susumaaezbatucaves
    #susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor

  •  1  0  12 hours ago
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah. 
Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih. 
Yang tak boleh minum anmum tu, 
cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
#susumaaezbatucaves
#susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

    Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah.
    Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih.
    Yang tak boleh minum anmum tu,
    cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
    #susumaaezbatucaves
    #susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor

  •  1  0  12 hours ago
  • Mendarat dah stock Maaez White Coffee . Original yerrr . Smntara stok masih ada 😙

Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq 
#susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang
  • Mendarat dah stock Maaez White Coffee . Original yerrr . Smntara stok masih ada 😙

    Nk oder, jom wasap kaksu je okeyy 😘Jom wasap 0179724017 atau klik je link wasap kt bio yerr . #melaka #kelantan #terengganu #sabah #putrajaya #kedah #selangor #bazarpaknil #bazaarpaknil
    #susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezhq
    #susumaaezcoklat #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezborong #susumaaezori #whitecoffeemaaez #whitecoffeemaaezoriginal #maaezwhitecoffee #maaezcollagen #maaezwhiteningsoap #maaezkurma #maaezpisang

  •  3  0  9 July, 2020
  • BND 25.00

.
Maaez White Coffee..
🌼Sesuai sangat utk Coffee Lover yg nak putih satu badan dengan cepat 😉
🌼Sesuai juga utk sesiapa yg tak boleh amek Collagen, macam yg ada sakit Cyst, Fibroid, Tiroid @ yang takut gemuk dengan kolagen 😉
.
❤Kopi untuk Putih Tanpa Kolagen❤
Kopi ni sangat sedap 👍
Berkrim gitu tau..
Tak heavy sangat, kalau awak selalu pening² bila minum kopi, awak mmg patut cuba Maaez White Coffee ni 😘
.
Dalam setiap 25gram Maaez White Coffee ni ada :
.
🌼️Ekstrak Betik
🌼️Ekstrak Kopi
🌼Ekstrak Delima
🌼️Vitamin C
🌼Sarang Burung Walit
.
Antara kelebihan Maaez White Coffee ni
💘Mencerahkan kulit.
💘Anti Penuaan.
💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
💘Membantu sistem penghadaman.
💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
💘Mengubati tumit pecah
💘Melindungi kulit dari radikal bebas
💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
💘Mencerdaskan otak.

📲📲 6737161910
#whitecoffeemaaez
#whitecoffeemaaezbrunei
#maaezwhitecoffee
#susumaaez
#teamMawaddah
  • BND 25.00

    .
    Maaez White Coffee..
    🌼Sesuai sangat utk Coffee Lover yg nak putih satu badan dengan cepat 😉
    🌼Sesuai juga utk sesiapa yg tak boleh amek Collagen, macam yg ada sakit Cyst, Fibroid, Tiroid @ yang takut gemuk dengan kolagen 😉
    .
    ❤Kopi untuk Putih Tanpa Kolagen❤
    Kopi ni sangat sedap 👍
    Berkrim gitu tau..
    Tak heavy sangat, kalau awak selalu pening² bila minum kopi, awak mmg patut cuba Maaez White Coffee ni 😘
    .
    Dalam setiap 25gram Maaez White Coffee ni ada :
    .
    🌼️Ekstrak Betik
    🌼️Ekstrak Kopi
    🌼Ekstrak Delima
    🌼️Vitamin C
    🌼Sarang Burung Walit
    .
    Antara kelebihan Maaez White Coffee ni
    💘Mencerahkan kulit.
    💘Anti Penuaan.
    💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
    💘Membantu sistem penghadaman.
    💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
    💘Mengubati tumit pecah
    💘Melindungi kulit dari radikal bebas
    💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
    💘Mencerdaskan otak.

    📲📲 6737161910
    #whitecoffeemaaez
    #whitecoffeemaaezbrunei
    #maaezwhitecoffee
    #susumaaez
    #teamMawaddah

  •  1  0  8 July, 2020
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa Anggur dan Asli.

MAAEZ EXTENDED SALES UNTUK SEMUA SUSU MAAEZ PERISA ASLI, COKLAT, ANGGUR, STRAWBERRY tau. GRAB NOW! While stocks last! 😁

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah  #AgentMaaez #StokisMaaez
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa Anggur dan Asli.

    MAAEZ EXTENDED SALES UNTUK SEMUA SUSU MAAEZ PERISA ASLI, COKLAT, ANGGUR, STRAWBERRY tau. GRAB NOW! While stocks last! 😁

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #AgentMaaez #StokisMaaez

  •  2  0  8 July, 2020
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa Anggur dan Asli.

MAAEZ EXTENDED SALES UNTUK SEMUA SUSU MAAEZ PERISA ASLI, COKLAT, ANGGUR, STRAWBERRY tau. GRAB NOW! While stocks last! 😁

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah  #AgentMaaez #StokisMaaez
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa Anggur dan Asli.

    MAAEZ EXTENDED SALES UNTUK SEMUA SUSU MAAEZ PERISA ASLI, COKLAT, ANGGUR, STRAWBERRY tau. GRAB NOW! While stocks last! 😁

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #AgentMaaez #StokisMaaez

  •  1  0  8 July, 2020
  • Coffee Break petang begini dengan Maaez White Coffee. Ermmm dappp! 😁

------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SuauMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • Coffee Break petang begini dengan Maaez White Coffee. Ermmm dappp! 😁

    ------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SuauMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  1  0  8 July, 2020
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah. 
Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih. 
Yang tak boleh minum anmum tu, 
cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
#susumaaezbatucaves
#susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

    Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah.
    Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih.
    Yang tak boleh minum anmum tu,
    cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
    #susumaaezbatucaves
    #susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor

  •  1  0  8 July, 2020
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah. 
Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih. 
Yang tak boleh minum anmum tu, 
cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
#susumaaezbatucaves
#susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

    Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah.
    Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih.
    Yang tak boleh minum anmum tu,
    cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
    #susumaaezbatucaves
    #susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor

  •  4  0  8 July, 2020
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah. 
Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih. 
Yang tak boleh minum anmum tu, 
cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
#susumaaezbatucaves
#susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor
  • Susu Maez susu untuk kulit. 🥛

    Ramai betul yang tak tahu sebenarnya Maaez ni fokus pada masalah kulit. Bukan cantik luaran sahaja, tapi dalaman juga. Bahan bahan semua adalah pemakanan sunnah.
    Kalau ibu hamil lagilah bagus untuk minda bayi sekaligus kulit pun jadi bersih.
    Yang tak boleh minum anmum tu,
    cubalah susu maaez. Sedap pun sedap sangat2. ❤️ #teamninawarriors
    #susumaaezbatucaves
    #susumaaez #susumaaez #susumaaezstrawberry #susumaaezgombak #susumaaezbatucaves #susu #maaezkualalumpur #maaezwarriors #maaezselayang #maaezbatucaves #maaezbeauty #teamninawarriors #susumaaezbysofieyabeauty #susukambing #susumaaezmurah #sayajual #bazaar #bazarpaknil #whitecoffeemaaez #maaezwhiteningsoap #maaezwhitecoffeemurahoriginal #maaezselangor

  •  2  0  8 July, 2020
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
.
Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
.
Kenapa maaez white  coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
.
✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
.
✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
.
✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
.
✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
.
Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
.
Whatsapp 010-6628521
.
.
#whitecoffeemaaez
#whitecoffeesusucantik
#maaez
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
    .
    Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
    .
    Kenapa maaez white coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
    .
    ✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
    .
    ✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
    .
    ✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
    .
    ✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
    .
    Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
    .
    Whatsapp 010-6628521
    .
    .
    #whitecoffeemaaez
    #whitecoffeesusucantik
    #maaez

  •  0  0  8 July, 2020
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
.
Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
.
Kenapa maaez white  coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
.
✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
.
✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
.
✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
.
✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
.
Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
.
Whatsapp 010-6628521
.
.
#whitecoffeemaaez
#whitecoffeesusucantik
#maaez
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
    .
    Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
    .
    Kenapa maaez white coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
    .
    ✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
    .
    ✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
    .
    ✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
    .
    ✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
    .
    Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
    .
    Whatsapp 010-6628521
    .
    .
    #whitecoffeemaaez
    #whitecoffeesusucantik
    #maaez

  •  0  0  8 July, 2020
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
.
Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
.
Kenapa maaez white  coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
.
✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
.
✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
.
✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
.
✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
.
Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
.
Whatsapp 010-6628521
.
.
#whitecoffeemaaez
#whitecoffeesusucantik
#maaez
  • RAMAI YANG TANYA APA BEZA MAAEZ WHITE COFFEE DENGAN SUSU MAAEZ ?!
    .
    Maaez white coffee dirumus khas untuk mencerah dan memutihkan seluruh badan. Berbanding susu maaez lebih utama kepada merawat masalah kulit.
    .
    Kenapa maaez white coffee ni lagi berkesan untuk mencerah dan memutihkan kulit? Diformulasi dengan 4 BAHAN UTAMA iaitu :-
    .
    ✅VITAMIN C➡️Bersifat antioksida,membantu pembentukan collagen, mencantikkan kulit, melindungi kulit dari kerosakan,mengatasi kulit kusam.
    .
    ✅DELIMA➡️Mengurangkan kerosakan kulit, mengurangkan masalah jerawat dan parut, mengatasi kulit kering, melambatkan proses penuaan, membantu penyembuhan luka.
    .
    ✅EKSTRAK BETIK ➡️Melawan garis halus dan kedutan diwajah, betik dapat melawan rarikal bebas, mencegah penuaan secara semulajadi, mengurangkan masalah kedutan dan kulit kusam
    .
    ✅SARANG BURUNG WALIT➡️Terdiri daripada hormon peptida(EGF) untuk mencantikkan lapisan kulit, meransang pembahagian kulit, mencerah dan melicinkan kulit, menyuburkan kulit, melembut serta melembabkan kulit.
    .
    Berminat untuk dapatkan semua manfaat ni untuk kulit awak? Semua ni ada dalam maaez white coffee. Boleh klik link whatsapp pada ruangan bio ❤️
    .
    Whatsapp 010-6628521
    .
    .
    #whitecoffeemaaez
    #whitecoffeesusucantik
    #maaez

  •  0  0  8 July, 2020
  • Kita open peluang jana pendapatan dengan Maaez White Coffee dan Susu Maaez.

💥Produk berkualiti
💥Demand tinggi
💥Repeat customer tinggi
💥Proven Feedback dan testimoni banyak
💥Harga mampu milik. Boleh katakan semua orang mampu beli.
💥Supportive HQ dan marketing material

So.. Jangan tu ggu lama-lama. Mulakan bisnes anda dengan Maaez. Mulakan dengan dropship. Kanda pun bermula dengan dropship. Kemudian restok agent 5pcs,10pcs dan kini alhamdulillah restok 50pcs sebagai agen platinum.

Konsisten dan trust the process. 😉
--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • Kita open peluang jana pendapatan dengan Maaez White Coffee dan Susu Maaez.

    💥Produk berkualiti
    💥Demand tinggi
    💥Repeat customer tinggi
    💥Proven Feedback dan testimoni banyak
    💥Harga mampu milik. Boleh katakan semua orang mampu beli.
    💥Supportive HQ dan marketing material

    So.. Jangan tu ggu lama-lama. Mulakan bisnes anda dengan Maaez. Mulakan dengan dropship. Kanda pun bermula dengan dropship. Kemudian restok agent 5pcs,10pcs dan kini alhamdulillah restok 50pcs sebagai agen platinum.

    Konsisten dan trust the process. 😉
    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  0  0  4 July, 2020
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa KURMA dan Maaez White Coffee.

MAAEZ EXTENDED SALES IS STILL ONGOING. GRAB NOW!

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah  #AgentMaaez #StokisMaaez
  • Alhamdulillah. Rezeki customer grab SUSU MAAEZ Perisa KURMA dan Maaez White Coffee.

    MAAEZ EXTENDED SALES IS STILL ONGOING. GRAB NOW!

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #AgentMaaez #StokisMaaez

  •  0  0  4 July, 2020
  • Alhamdulillah. Seronok tengok customer skin pun makin cantik asbab konsisten minum Susu Maaez.

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • Alhamdulillah. Seronok tengok customer skin pun makin cantik asbab konsisten minum Susu Maaez.

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  0  0  4 July, 2020
  • MAAEZ WHITE COFFEE ☕
.
Packaging baru ori 💯 dari HQ ‼️
.Anda penggemar coffee? Nak kulit putih tapi tak boleh nak pantang kafein?
.
☕KELEBIHAN MAAEZ WHITE COFFEE TANPA COLLAGEN👇
✔mencerahkan kulit
✔melembapkan kulit
✔merawat kulit sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil merawat kulit.
.
☕5 BAHAN MAAEZ WHITE COFFEE⤵️
- Ekstrak betik
- Ekstrak delima
- Ekstrak kopi
- Sarang burung walit
- Vitamin C
.
☕Apa beza MAAEZ WHITE COFFEE dengan SUSU MAAEZ?
👉Maaez white coffee fokus untuk mencerahkan kulit. 
👉Susu maaez fokus untuk merawat kulit bermasalah.
.
☕TIDAK DIGALAKKAN MINUM ⤵️⤵️
- Ibu mengandung
- Ibu menyusu anak bawah 6 bulan
- Waktu period
.
Sebarang pertanyaan sila

TEKAN LINK DIBAWAH👇
www.wasap.my/60197098472/naksalemaaez
www.wasap.my/60197098472/naksalemaaez

#whitecoffeemaaez
#susumaaezoriginal
#whitecoffeemaaezkb
#whitecoffeemaaezkotabharu
#whitecoffeemaaezpcb
#whitecoffeemaaezpengkalanchepa
#whitecoffeemaaezpasirputeh
#whitecoffeemaaezgunong
#whitecoffeemaaezperol
#whitecoffeemaaezsetiu
#whitecoffeemaaezterengganu
#whitecoffeemaaeznegeri9
#whitecoffeemaaeztelipot
#whitecoffeemaaezpanji
#whitecoffeemaaezkubangkerian
#whitecoffeemaaeztesco
#whitecoffeemaaeztiong
#whitecoffeemaaezputrajaya
#whitecoffeemaaezshahalam
#whitecoffeemaaezselangor
#whitecoffeemaaezkedah
#whitecoffeemaaezsarawak
#whitecoffeemaaezlangkawi
#whitecoffeemaaezperak
#whitecoffeemaaezkemumin
#whitecoffeemaaezjohor
#whitecoffeemaaezpasirgudang
#whitecoffeemaaezmelaka
#whitecoffeemaaezperak
#whitecoffeemaaezperlis
#whitecoffeemaaezterengganu
#whitecoffeemaaezlangkawi
#whitecoffeemaaezsarawak
#whitecoffeemaaezsabah
  • MAAEZ WHITE COFFEE ☕
    .
    Packaging baru ori 💯 dari HQ ‼️
    .Anda penggemar coffee? Nak kulit putih tapi tak boleh nak pantang kafein?
    .
    ☕KELEBIHAN MAAEZ WHITE COFFEE TANPA COLLAGEN👇
    ✔mencerahkan kulit
    ✔melembapkan kulit
    ✔merawat kulit sambil menikmati kesedapan white coffee, sambil merawat kulit.
    .
    ☕5 BAHAN MAAEZ WHITE COFFEE⤵️
    - Ekstrak betik
    - Ekstrak delima
    - Ekstrak kopi
    - Sarang burung walit
    - Vitamin C
    .
    ☕Apa beza MAAEZ WHITE COFFEE dengan SUSU MAAEZ?
    👉Maaez white coffee fokus untuk mencerahkan kulit.
    👉Susu maaez fokus untuk merawat kulit bermasalah.
    .
    ☕TIDAK DIGALAKKAN MINUM ⤵️⤵️
    - Ibu mengandung
    - Ibu menyusu anak bawah 6 bulan
    - Waktu period
    .
    Sebarang pertanyaan sila

    TEKAN LINK DIBAWAH👇
    www.wasap.my/60197098472/naksalemaaez
    www.wasap.my/60197098472/naksalemaaez

    #whitecoffeemaaez
    #susumaaezoriginal
    #whitecoffeemaaezkb
    #whitecoffeemaaezkotabharu
    #whitecoffeemaaezpcb
    #whitecoffeemaaezpengkalanchepa
    #whitecoffeemaaezpasirputeh
    #whitecoffeemaaezgunong
    #whitecoffeemaaezperol
    #whitecoffeemaaezsetiu
    #whitecoffeemaaezterengganu
    #whitecoffeemaaeznegeri9
    #whitecoffeemaaeztelipot
    #whitecoffeemaaezpanji
    #whitecoffeemaaezkubangkerian
    #whitecoffeemaaeztesco
    #whitecoffeemaaeztiong
    #whitecoffeemaaezputrajaya
    #whitecoffeemaaezshahalam
    #whitecoffeemaaezselangor
    #whitecoffeemaaezkedah
    #whitecoffeemaaezsarawak
    #whitecoffeemaaezlangkawi
    #whitecoffeemaaezperak
    #whitecoffeemaaezkemumin
    #whitecoffeemaaezjohor
    #whitecoffeemaaezpasirgudang
    #whitecoffeemaaezmelaka
    #whitecoffeemaaezperak
    #whitecoffeemaaezperlis
    #whitecoffeemaaezterengganu
    #whitecoffeemaaezlangkawi
    #whitecoffeemaaezsarawak
    #whitecoffeemaaezsabah

  •  4  0  3 July, 2020
  • Peminat tegar coffee patut wajib cuba #whitecoffeemaaez ni 👍😚
.
Bila koranggg konsisten korang akan dapat kesan yang cenggini 👍, memang padu terbaikkk. Rasa coffee yang sedapp akan membuatkan korang rasa asyikk nak repeat jee , tak puas minum 2 kali sehari 😍😍
.
Jom tukarrr #whitecoffeemaaez ❤
.
ON WHATSAPP 0167693025 📲
.
#maaezwarriors #maaez #teammaaez #maaezcosmetic  ##maaeztumpat  #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih  #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih  #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu  #whiteningbooster  #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik
  • Peminat tegar coffee patut wajib cuba #whitecoffeemaaez ni 👍😚
    .
    Bila koranggg konsisten korang akan dapat kesan yang cenggini 👍, memang padu terbaikkk. Rasa coffee yang sedapp akan membuatkan korang rasa asyikk nak repeat jee , tak puas minum 2 kali sehari 😍😍
    .
    Jom tukarrr #whitecoffeemaaez
    .
    ON WHATSAPP 0167693025 📲
    .
    #maaezwarriors #maaez #teammaaez #maaezcosmetic # #maaeztumpat #maaezwhitecoffee #nakcantik #susumaaez #kulitlicin #maaezcollagen #produkputih #kulitputihgebu #hilangjeragat #cerahkankulit #putihkulit #tiktokchallenge #susukambing #supplementpemutih #putihgebu #boosterwhitening #susuterbaikuntukibuhamildanmenyusu #whiteningbooster #whiteningproduk #susuuntukkulitcantik

  •  7  0  1 July, 2020
  • Susu MAAEZ PISANG ni memang new flavour yang menjadi kegilaaan ramai. 😁

You ols dah cuba ke belum?

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • Susu MAAEZ PISANG ni memang new flavour yang menjadi kegilaaan ramai. 😁

    You ols dah cuba ke belum?

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  1  0  1 July, 2020
  • Alhamdulillah. Rezeki hari ni regular customer grab SUSU MAAEZ Perisa ASLI dan Daging Pedas Berdesik.

MAAEZ EXTENDED SALES IS STILL ONGOING. GRAB NOW!

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah  #AgentMaaez #StokisMaaez
  • Alhamdulillah. Rezeki hari ni regular customer grab SUSU MAAEZ Perisa ASLI dan Daging Pedas Berdesik.

    MAAEZ EXTENDED SALES IS STILL ONGOING. GRAB NOW!

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #AgentMaaez #StokisMaaez

  •  1  0  1 July, 2020
  • FEEDBACK MAAEZ WHITE COFFEE.

Baru sekotak ni sis. Cuba bayangkan kalau konsisten beberapa kotak lagi. Wow! Confirm lagi puas hati!

Alhamdulillah. ❤️

--------------------------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • FEEDBACK MAAEZ WHITE COFFEE.

    Baru sekotak ni sis. Cuba bayangkan kalau konsisten beberapa kotak lagi. Wow! Confirm lagi puas hati!

    Alhamdulillah. ❤️

    --------------------------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  0  0  1 July, 2020
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

WOW!!!
---------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

    WOW!!!
    ---------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  1  0  1 July, 2020
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

WOW!!!
---------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

    WOW!!!
    ---------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  1  0  1 July, 2020
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

WOW!!!
---------------------------------------------
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada

Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • MAAEZ SALES EXTENDED till 6/7/2020

    WOW!!!
    ---------------------------------------------
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.

    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada

    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SusuMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  1  0  1 July, 2020

Top #whitecoffeemaaez Posts

  • 🖋️Brewing
.
.
🔸In a pour-over, the water passes through the coffee grounds, gaining soluble compounds to form coffee. Insoluble compounds remain within the coffee filter.
.
.
🔸Coffee can be brewed in several different ways, but these methods fall into four main groups depending on how the water is introduced to the coffee grounds: decoction (through boiling), infusion (through steeping), gravitational feed (used with percolators and in drip brewing), or pressurised percolation (as with espresso).
.
.
🔸Brewed coffee, if kept hot, will deteriorate rapidly in flavor, and reheating such coffee tends to give it a "muddy" flavour, as some compounds that impart flavor to coffee are destroyed if this is done. Even at room temperature, deterioration will occur; however, if kept in an oxygen-free environment it can last almost indefinitely at room temperature, and sealed containers of brewed coffee are sometimes commercially available in food stores in America or Europe, with refrigerated bottled coffee drinks being commonly available at convenience stores and grocery stores in the United States. Canned coffee is particularly popular in Japan and South Korea.
.
.
🔸Electronic coffee makers boil the water and brew the infusion with little human assistance and sometimes according to a timer. Some such devices also grind the beans automatically before brewing.
.
.
🔸The French press is considered one of the oldest and simplest methods to brew coffee. Despite its simplicity, it can be a little tricky. The most important part of the process is to not leave the coffee in the French press for too long after pressing.
.
.
🔸Bar : @rebelangroup 🎖️
.
📸Photo by : @nosal.studio
.
.
 #mobile__photography___ #dessertbae #Dessertbae #morningdrive #melaninfitness #cupcakery #cappuccinoart #Groupb #Grouplove #filipinodish #ShotonNokia #christmasspirit🎄 #Wednesdayquote #cappuccinotime #ShotonXiaomi #Savagegarden #christmaslights🎄 #latteheart #fingercandy #junkfoods #Free21savage #milkshakeoreo #teamrealme #whitecoffeemaaez  #tagwagai #food #drink #coffee #cuisine #dish
  • 🖋️Brewing
    .
    .
    🔸In a pour-over, the water passes through the coffee grounds, gaining soluble compounds to form coffee. Insoluble compounds remain within the coffee filter.
    .
    .
    🔸Coffee can be brewed in several different ways, but these methods fall into four main groups depending on how the water is introduced to the coffee grounds: decoction (through boiling), infusion (through steeping), gravitational feed (used with percolators and in drip brewing), or pressurised percolation (as with espresso).
    .
    .
    🔸Brewed coffee, if kept hot, will deteriorate rapidly in flavor, and reheating such coffee tends to give it a "muddy" flavour, as some compounds that impart flavor to coffee are destroyed if this is done. Even at room temperature, deterioration will occur; however, if kept in an oxygen-free environment it can last almost indefinitely at room temperature, and sealed containers of brewed coffee are sometimes commercially available in food stores in America or Europe, with refrigerated bottled coffee drinks being commonly available at convenience stores and grocery stores in the United States. Canned coffee is particularly popular in Japan and South Korea.
    .
    .
    🔸Electronic coffee makers boil the water and brew the infusion with little human assistance and sometimes according to a timer. Some such devices also grind the beans automatically before brewing.
    .
    .
    🔸The French press is considered one of the oldest and simplest methods to brew coffee. Despite its simplicity, it can be a little tricky. The most important part of the process is to not leave the coffee in the French press for too long after pressing.
    .
    .
    🔸Bar : @rebelangroup 🎖️
    .
    📸Photo by : @nosal.studio
    .
    .
    #mobile__photography___ #dessertbae #Dessertbae #morningdrive #melaninfitness #cupcakery #cappuccinoart #Groupb #Grouplove #filipinodish #ShotonNokia #christmasspirit🎄 #Wednesdayquote #cappuccinotime #ShotonXiaomi #Savagegarden #christmaslights🎄 #latteheart #fingercandy #junkfoods #Free21savage #milkshakeoreo #teamrealme #whitecoffeemaaez #tagwagai #food #drink #coffee #cuisine #dish

  •  279  2  12 April, 2020
  • NAK FREE SHAKER MAAEZ???
.
haaaa,yes,fify nak bg FREE je kat korang .. tapi wajib beli produk MAAEZ dengan fify..bkn FREE SHAKER je taw, tp ada banyak lagi FREE ITEM yang fify nk bagi 😁😁😁🎁🎁 .
nak order?
1. pergi ke BIO IG fify @maaezbeautykl.fify
2. tekan link whatsapp 
3. whatsapp ‘SAYA NAK MAAEZ BEAUTY’
.

#susumaaez #maaezhq #maaezkl #maaezampang #maaezpj #teammaaez #maaezsetiawangsa #maaezperak #maaezslimriver #maaeztanjungmalim #maaezsungkai #maaezUPSI #maaezuniversitimalaya #maaezwhitecoffee #maaezkeramat #maaezgombak #maaezbeautykl
#maaezbeautyperak #susukambing #maaezwarriors #maaezcollagen #maaezwangsamaju #maaezpetalingjaya #maaezbeauty #whitecoffeemaaez #susumaaezkl #maaez #bellezacollagen #produkputih #susuuntukkulitcantik
  • NAK FREE SHAKER MAAEZ???
    .
    haaaa,yes,fify nak bg FREE je kat korang .. tapi wajib beli produk MAAEZ dengan fify..bkn FREE SHAKER je taw, tp ada banyak lagi FREE ITEM yang fify nk bagi 😁😁😁🎁🎁 .
    nak order?
    1. pergi ke BIO IG fify @maaezbeautykl.fify
    2. tekan link whatsapp
    3. whatsapp ‘SAYA NAK MAAEZ BEAUTY’
    .

    #susumaaez #maaezhq #maaezkl #maaezampang #maaezpj #teammaaez #maaezsetiawangsa #maaezperak #maaezslimriver #maaeztanjungmalim #maaezsungkai #maaezUPSI #maaezuniversitimalaya #maaezwhitecoffee #maaezkeramat #maaezgombak #maaezbeautykl
    #maaezbeautyperak #susukambing #maaezwarriors #maaezcollagen #maaezwangsamaju #maaezpetalingjaya #maaezbeauty #whitecoffeemaaez #susumaaezkl #maaez #bellezacollagen #produkputih #susuuntukkulitcantik

  •  9  4  27 September, 2019
  • .
Maaez White Coffee..
🌼Sesuai sangat utk Coffee Lover yg nak putih satu badan dengan cepat 😉
🌼Sesuai juga utk sesiapa yg tak boleh amek Collagen, macam yg ada sakit Cyst, Fibroid, Tiroid @ yang takut gemuk dengan kolagen 😉
.
❤Kopi untuk Putih Tanpa Kolagen❤
Kopi ni sangat sedap 👍
Berkrim gitu tau..
Tak heavy sangat, kalau awak selalu pening² bila minum kopi, awak mmg patut cuba Maaez White Coffee ni 😘
.
Dalam setiap 25gram Maaez White Coffee ni ada :
.
🌼️Ekstrak Betik
🌼️Ekstrak Kopi
🌼Ekstrak Delima
🌼️Vitamin C
🌼Sarang Burung Walit
.
Antara kelebihan Maaez White Coffee ni
💘Mencerahkan kulit.
💘Anti Penuaan.
💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
💘Membantu sistem penghadaman.
💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
💘Mengubati tumit pecah
💘Melindungi kulit dari radikal bebas
💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
💘Mencerdaskan otak. 📲📲 6738636917
#whitecoffeemaaez
#whitecoffeemaaezbrunei
#maaezwhitecoffee
#susumaaez
#teamMawaddah
  • .
    Maaez White Coffee..
    🌼Sesuai sangat utk Coffee Lover yg nak putih satu badan dengan cepat 😉
    🌼Sesuai juga utk sesiapa yg tak boleh amek Collagen, macam yg ada sakit Cyst, Fibroid, Tiroid @ yang takut gemuk dengan kolagen 😉
    .
    ❤Kopi untuk Putih Tanpa Kolagen❤
    Kopi ni sangat sedap 👍
    Berkrim gitu tau..
    Tak heavy sangat, kalau awak selalu pening² bila minum kopi, awak mmg patut cuba Maaez White Coffee ni 😘
    .
    Dalam setiap 25gram Maaez White Coffee ni ada :
    .
    🌼️Ekstrak Betik
    🌼️Ekstrak Kopi
    🌼Ekstrak Delima
    🌼️Vitamin C
    🌼Sarang Burung Walit
    .
    Antara kelebihan Maaez White Coffee ni
    💘Mencerahkan kulit.
    💘Anti Penuaan.
    💘Meningkatkan kecantikan kulit secara semulajadi.
    💘Membantu sistem penghadaman.
    💘Merawat masalah kulit seperti jerawat dan kedutan.
    💘Mengubati tumit pecah
    💘Melindungi kulit dari radikal bebas
    💘Mencantikkan, menganjalkan kulit. Glowing dan anti kedutan.
    💘Mencerdaskan otak. 📲📲 6738636917
    #whitecoffeemaaez
    #whitecoffeemaaezbrunei
    #maaezwhitecoffee
    #susumaaez
    #teamMawaddah

  •  14  1  28 June, 2020
  • Siapa boleh minum Susu Maaez ni?
Lelaki, wanita dan kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas.😁
.
MAAEZ SALES is ongoing now ya till 28June.

1 Kotak RM55
2 Kotak RM100
3 Kotak RM145
.
Open Silver Agent dan Dropship.
💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.
.
#MaaezWarriors 
#TeamKanda #TeamDada
.
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Whatsapp 0122266097
Nak senang klik link di bio.
.
☑️Postage Everyday
🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
.
#SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SuauMaaezCheras
#SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
#SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia
  • Siapa boleh minum Susu Maaez ni?
    Lelaki, wanita dan kanak-kanak berumur 2 tahun ke atas.😁
    .
    MAAEZ SALES is ongoing now ya till 28June.

    1 Kotak RM55
    2 Kotak RM100
    3 Kotak RM145
    .
    Open Silver Agent dan Dropship.
    💥Modal agent Susu Maaez serendah RM225 sahaja.
    💥Modal agent White Coffee Maaez RM190 sahaja.
    .
    #MaaezWarriors
    #TeamKanda #TeamDada
    .
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Whatsapp 0122266097
    Nak senang klik link di bio.
    .
    ☑️Postage Everyday
    🚙COD Cyberjaya, Putrajaya, Semenyih, Kajang, Bangi, Serdang, Cheras, KL.
    🛒Self pickup Puncak Saujana Kajang
    .
    #SusuMaaezKajang #SusuMaaezBangi #SusuMaaezPutrajaya #SusuMaaezCyberjaya #SusuMaaezSemenyih #SusuMaaezSerdang #SuauMaaezCheras
    #SusuMaaezKL #susucantikkankulit #susuuntukkulitcantik
    #SusuMaaez #MaaezWhiteCoffee #WhiteCoffeeMaaez #MaaezKajang #MaaezBangi #MaaezPutrajaya #MaaezCyberjaya #MaaezSemenyih #MaaezSerdang #MaaezKL #MaaezSelangor #MaaezWarriors #KopiUntukKulit #KopiUntukCantik #bazarpaknilmurah #bazaronline #igshopmalaysia

  •  3  1  26 June, 2020
  • HASIL MINUM MAAEZ WHITE COFFEE TIAP² HARI.

Lepas ni dah tak takut dah keluar rumah kalau kulit terbakar ke. Cari Maaez White Coffee je tiap-tiap hari. Terus cerah balik.

Dalam Maaez White Coffee ada Sarang Burung Walid. Dimana fungsi dia memperbahrui colagen dalam badan. Bila umur semakin meningkat proses collagen dalam badan akan berkurang. Jadi kulit makin lama, makin kusam, kedut, cepat terbakar, dan kurang anjal.

Jadi fungsi sarang burung walid adalah memperbaharui collagen² baru dalam badan. Barulah kulit luar boleh nampak kesan bila dalaman diperbaiki🤗

Tunggu apa lagi wasap saya kalau korang nak kulit cerah .
.
Jom dapatkan sekarang🙋
📱📱 www.wasap.my/6738636917/maaezwhitecoffee

#whitecoffeemaaez
#susumaaezoriginal
  • HASIL MINUM MAAEZ WHITE COFFEE TIAP² HARI.

    Lepas ni dah tak takut dah keluar rumah kalau kulit terbakar ke. Cari Maaez White Coffee je tiap-tiap hari. Terus cerah balik.

    Dalam Maaez White Coffee ada Sarang Burung Walid. Dimana fungsi dia memperbahrui colagen dalam badan. Bila umur semakin meningkat proses collagen dalam badan akan berkurang. Jadi kulit makin lama, makin kusam, kedut, cepat terbakar, dan kurang anjal.

    Jadi fungsi sarang burung walid adalah memperbaharui collagen² baru dalam badan. Barulah kulit luar boleh nampak kesan bila dalaman diperbaiki🤗

    Tunggu apa lagi wasap saya kalau korang nak kulit cerah .
    .
    Jom dapatkan sekarang🙋
    📱📱 www.wasap.my/6738636917/maaezwhitecoffee

    #whitecoffeemaaez
    #susumaaezoriginal

  •  4  2  5 May, 2020
  • HASIL MINUM MAAEZ WHITE COFFEE TIAP² HARI.

Lepas ni dah tak takut dah keluar rumah kalau kulit terbakar ke. Cari Maaez White Coffee je tiap-tiap hari. Terus cerah balik.

Dalam Maaez White Coffee ada Sarang Burung Walid. Dimana fungsi dia memperbahrui colagen dalam badan. Bila umur semakin meningkat proses collagen dalam badan akan berkurang. Jadi kulit makin lama, makin kusam, kedut, cepat terbakar, dan kurang anjal.

Jadi fungsi sarang burung walid adalah memperbaharui collagen² baru dalam badan. Barulah kulit luar boleh nampak kesan bila dalaman diperbaiki🤗

Tunggu apa lagi wasap saya kalau korang nak kulit cerah .
.
Jom dapatkan sekarang🙋
📱📱 www.wasap.my/6738636917/maaezwhitecoffee

#whitecoffeemaaez
#susumaaezoriginal
  • HASIL MINUM MAAEZ WHITE COFFEE TIAP² HARI.

    Lepas ni dah tak takut dah keluar rumah kalau kulit terbakar ke. Cari Maaez White Coffee je tiap-tiap hari. Terus cerah balik.

    Dalam Maaez White Coffee ada Sarang Burung Walid. Dimana fungsi dia memperbahrui colagen dalam badan. Bila umur semakin meningkat proses collagen dalam badan akan berkurang. Jadi kulit makin lama, makin kusam, kedut, cepat terbakar, dan kurang anjal.

    Jadi fungsi sarang burung walid adalah memperbaharui collagen² baru dalam badan. Barulah kulit luar boleh nampak kesan bila dalaman diperbaiki🤗

    Tunggu apa lagi wasap saya kalau korang nak kulit cerah .
    .
    Jom dapatkan sekarang🙋
    📱📱 www.wasap.my/6738636917/maaezwhitecoffee

    #whitecoffeemaaez
    #susumaaezoriginal

  •  2  2  5 May, 2020