#wdtamurah Instagram Photos & Videos

wdtamurah - 1.5k posts

Hashtag Popularity

6.3
average comments
51
average likes

Latest #wdtamurah Posts

  • TIPS BADAN KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI
. 
Bila kita busy dengan kerja seharian, mesti badan cepat rasa letih kan. Haa bila blik kerja nak melayan karenah orang di rumah pula, aduii stress bukan
.
Kekadang bila letih kita termarah orang lain tanpa sengaja. Aduhh tak seronok lah macam tu. So hari ni Ira ada tips yang boleh bantu uolss kekal bertenaga sepanjang hari
.
1.Jangan tinggal sarapan pagi
Percaya atau tidak, sajian pertama bagi setiap hari adalah sajian yang paling penting. Ia menyediakan bahan api yang diperlukan oleh badan untuk memastikan anda dapat menjalani hari anda. Jangan sekali-kali terlepas sarapan pagi; jika tidak sempat, makan kepingan sarapan (breakfast bar), pisang atau epal, atau minum segelas jus
.
2.Bersenam
Berjalan, berjoging atau berbasikal sekurang-kurangnya lima belas minit setiap hari. Mana-mana jenis aktiviti fizikal akan meningkatkan tahap tenaga anda. Cari masa di antara waktu rehat, kelas, sebelum atau selepas kerja. Rancang dan wujudkan jadual untuk bersenam. Anda akan melihat peningkatan segera pada tahap tenaga anda
.
Jangan lupa untuk amalkan tau, tak salah untuk berubah kepada aktivti harian yang lebih sihat. Barulah hidup kita lebih tenang, kurang stress dan yang penting bahagia bersama yang tersayang
. 
Jangan lupa ye
Untuk info lanjut dan promosi Women Desiree Triple Advance, klik link di Bio @wdta_kelantan_official 
. 
. 
.
.
#wdpromosi #infoproduk #wdeccodkb #tipscantiksehat #adleesyabeauty #wdlovers #womendesireetripleadvance #wdtalover #womendesiree #womendesireemurah #testimoniwd #wdeclover #testimoniwdec #wdtamurah #wdkelantan
  • TIPS BADAN KEKAL BERTENAGA SEPANJANG HARI
    .
    Bila kita busy dengan kerja seharian, mesti badan cepat rasa letih kan. Haa bila blik kerja nak melayan karenah orang di rumah pula, aduii stress bukan
    .
    Kekadang bila letih kita termarah orang lain tanpa sengaja. Aduhh tak seronok lah macam tu. So hari ni Ira ada tips yang boleh bantu uolss kekal bertenaga sepanjang hari
    .
    1.Jangan tinggal sarapan pagi
    Percaya atau tidak, sajian pertama bagi setiap hari adalah sajian yang paling penting. Ia menyediakan bahan api yang diperlukan oleh badan untuk memastikan anda dapat menjalani hari anda. Jangan sekali-kali terlepas sarapan pagi; jika tidak sempat, makan kepingan sarapan (breakfast bar), pisang atau epal, atau minum segelas jus
    .
    2.Bersenam
    Berjalan, berjoging atau berbasikal sekurang-kurangnya lima belas minit setiap hari. Mana-mana jenis aktiviti fizikal akan meningkatkan tahap tenaga anda. Cari masa di antara waktu rehat, kelas, sebelum atau selepas kerja. Rancang dan wujudkan jadual untuk bersenam. Anda akan melihat peningkatan segera pada tahap tenaga anda
    .
    Jangan lupa untuk amalkan tau, tak salah untuk berubah kepada aktivti harian yang lebih sihat. Barulah hidup kita lebih tenang, kurang stress dan yang penting bahagia bersama yang tersayang
    .
    Jangan lupa ye
    Untuk info lanjut dan promosi Women Desiree Triple Advance, klik link di Bio @wdta_kelantan_official
    .
    .
    .
    .
    #wdpromosi #infoproduk #wdeccodkb #tipscantiksehat #adleesyabeauty #wdlovers #womendesireetripleadvance #wdtalover #womendesiree #womendesireemurah #testimoniwd #wdeclover #testimoniwdec #wdtamurah #wdkelantan

  •  7  0  13 August, 2020
  • CARA PALING BERKESAN DAN CEPAT HILANGKAN JERAWAT DEGIL! 

Akibat suka try memacam produk, kulit jadi breakout. Huwaaa menyesal tak sudah.

Dulu kulit elok licin tetiba naik #JERAWAT menggerutu satu muka 😭

Macam macam produk dah pakai nak hilangkan tapi tak jadi apa.

Tup tup try #WD jerawat makin kurang, kulit makin licin, sekarang tinggal parut je. Padahal baru pakai 1 botol. Masya allah hepi nyaaa.😍

Tak sangka calit nadi je pun menjadi. Rupa rupanya dalam wd ni ada #ESTRAKTreePeony yang bantu bersih kan jerawat tu dari Akar, dari dalam.

Ada #NIACINAMIDE yang mengubati inflamsi jerawat, kontrol  kulit dari berminyak. Ada #GLUCOSIDE vitamin C yang sangat bagus untuk kulit.

Bestt kannn?

Siapa ada masalah jerawat tak boleh selesai tu ajom try wd

Ajomm Mokyam tunggu tepi mebengtuyu 😆

http://wasap.my/60129020351/pmwd

IG: wdshahalam

#wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtamurah #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan
  • CARA PALING BERKESAN DAN CEPAT HILANGKAN JERAWAT DEGIL!

    Akibat suka try memacam produk, kulit jadi breakout. Huwaaa menyesal tak sudah.

    Dulu kulit elok licin tetiba naik #JERAWAT menggerutu satu muka 😭

    Macam macam produk dah pakai nak hilangkan tapi tak jadi apa.

    Tup tup try #WD jerawat makin kurang, kulit makin licin, sekarang tinggal parut je. Padahal baru pakai 1 botol. Masya allah hepi nyaaa.😍

    Tak sangka calit nadi je pun menjadi. Rupa rupanya dalam wd ni ada #ESTRAKTreePeony yang bantu bersih kan jerawat tu dari Akar, dari dalam.

    Ada #NIACINAMIDE yang mengubati inflamsi jerawat, kontrol kulit dari berminyak. Ada #GLUCOSIDE vitamin C yang sangat bagus untuk kulit.

    Bestt kannn?

    Siapa ada masalah jerawat tak boleh selesai tu ajom try wd

    Ajomm Mokyam tunggu tepi mebengtuyu 😆

    http://wasap.my/60129020351/pmwd

    IG: wdshahalam

    #wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtamurah #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan

  •  1  0  12 August, 2020
  • Wasap asma atau klik link di bio 📲 019 6384 684
.
Women Desiree Triple Advance
.
WDTA PKP PROMO FREE POSTAGE + FREE GIFT + DICOUNT PKP
.
Beli 1 RM80 (JIMAT RM20)
Beli 2 RM150 (JIMAT RM50)
Beli 3 RM225 (JIMAT RM75)
Beli 4 RM300 (JIMAT RM100)
.

Whatsapp 📲 019 6384 684 atau klik link di bio @cek.asmaosman
.
#stayhome #wdta #womendesiree #petua #pikat #flawless #cantik #cute #sweet #kahwin #kawin #tunang #sayang #muda #jerawat #masalahjerawat #masalahkulit #sakitkulit #kulit #jeragat #caranakkurus #macammananakcantik #petuacantik #petuaawetmuda #supayasuamisayang
#wdtasentul #wdtagombak #wdtamalaysia #wdtamurah
  • Wasap asma atau klik link di bio 📲 019 6384 684
    .
    Women Desiree Triple Advance
    .
    WDTA PKP PROMO FREE POSTAGE + FREE GIFT + DICOUNT PKP
    .
    Beli 1 RM80 (JIMAT RM20)
    Beli 2 RM150 (JIMAT RM50)
    Beli 3 RM225 (JIMAT RM75)
    Beli 4 RM300 (JIMAT RM100)
    .

    Whatsapp 📲 019 6384 684 atau klik link di bio @cek.asmaosman
    .
    #stayhome #wdta #womendesiree #petua #pikat #flawless #cantik #cute #sweet #kahwin #kawin #tunang #sayang #muda #jerawat #masalahjerawat #masalahkulit #sakitkulit #kulit #jeragat #caranakkurus #macammananakcantik #petuacantik #petuaawetmuda #supayasuamisayang
    #wdtasentul #wdtagombak #wdtamalaysia #wdtamurah

  •  3  0  12 August, 2020
  • Zati, WD Krim kalis usia ke?
.
.
Itulah soalan selepas pengguna pakai 3 4 botol WD. Rajin mencalit dan minum air secukupnya sehari 3L, umur 54 tahun tapi wajah makin ayu berseri. Terkejut tengok perubahan sendiri, sampai tak percaya.
.
.
Tak kurang juga pengguna yg baru nak cuba si kenid #WD ni terus grab 3 botol tau. Mentang mentang ada promo jimat RM20. Tak tahan tengok semua testimoni, ada yang dah stop wd kembali mencalit. Alhamdulillah.
.
.
Hanya dengan calit pada nadi ?
Betul kakak sayang. Kalau nak tahu itulah kerja kandungan HEBAT dalam WD. Ekstrak Tree Peony menyingkirkan toksin yang berkampung dalam badan, cuci saluran darah, jd clear tiada sisa darah kotor melekat (bawa toksin) dari badan.
.
.
Bila dalaman bersih, barulah kandungan lain seperti PUERARIA MIRIFICA mudah meresap dan bekerja. Mengembalikan keanjalan kulit. Yang kendur ditengangkan, garis halus habis hilang. Tak perlu selfie pakai 360 pun acik. Sekarang dah nampak mcm sisturrrr je.
.
.
Bukan itu je, banyak lagi bahan hebat dalam WD. Kalau nak tahu lebih lanjut jom whtsapp zati terangkan satu persatu. Jangan lepas ni kenyang makan pujian je la.
.
.
Yang lama dok risik WD jangan dibiarkan perasaan tu begitu saja tau. Bertindak sekarang. Untuk siapa? Utk suami dan kepuasan diri sendiri juga 😘
.
.
Harga WD RM100. Seakrang ada PROMO BELI 2 WDTA RM150 SAHAJA FREE POSTAGE
.
.
Izzati zambri
0123512791
  • Zati, WD Krim kalis usia ke?
    .
    .
    Itulah soalan selepas pengguna pakai 3 4 botol WD. Rajin mencalit dan minum air secukupnya sehari 3L, umur 54 tahun tapi wajah makin ayu berseri. Terkejut tengok perubahan sendiri, sampai tak percaya.
    .
    .
    Tak kurang juga pengguna yg baru nak cuba si kenid #WD ni terus grab 3 botol tau. Mentang mentang ada promo jimat RM20. Tak tahan tengok semua testimoni, ada yang dah stop wd kembali mencalit. Alhamdulillah.
    .
    .
    Hanya dengan calit pada nadi ?
    Betul kakak sayang. Kalau nak tahu itulah kerja kandungan HEBAT dalam WD. Ekstrak Tree Peony menyingkirkan toksin yang berkampung dalam badan, cuci saluran darah, jd clear tiada sisa darah kotor melekat (bawa toksin) dari badan.
    .
    .
    Bila dalaman bersih, barulah kandungan lain seperti PUERARIA MIRIFICA mudah meresap dan bekerja. Mengembalikan keanjalan kulit. Yang kendur ditengangkan, garis halus habis hilang. Tak perlu selfie pakai 360 pun acik. Sekarang dah nampak mcm sisturrrr je.
    .
    .
    Bukan itu je, banyak lagi bahan hebat dalam WD. Kalau nak tahu lebih lanjut jom whtsapp zati terangkan satu persatu. Jangan lepas ni kenyang makan pujian je la.
    .
    .
    Yang lama dok risik WD jangan dibiarkan perasaan tu begitu saja tau. Bertindak sekarang. Untuk siapa? Utk suami dan kepuasan diri sendiri juga 😘
    .
    .
    Harga WD RM100. Seakrang ada PROMO BELI 2 WDTA RM150 SAHAJA FREE POSTAGE
    .
    .
    Izzati zambri
    0123512791

  •  91  97  11 August, 2020
  • KEKAL CANTIK WALAU KERJA SEBAGAI TUKANG MASAK

Macam mana sekali pun kerja, nak cantik macam model tu pun boleh rasa tau 😆
Macam Kakak kita ni, walaupun kerja tukang masak tapi bebas dari masalah kulit
.
.
Yang dulu biarlah berlalu pergi, jangan dikenang kalau tak nanti makan diri. Amboi tak giteww. Hehe. 
.
.
Yang ada masalah kulit kusam ke, berjerawat ke, berjeragat dan berminyak ke, jom cuba produk yang Kakak kita guna ni.
.
.
MUDAH dan MENJIMATKAN MASA. Sebab ia hanya perlu sapu di 3 point nadi setiap. Kalau agak agak dah sampai tempat kerja lupa nak pakai pun masih boleh mencalit.
.
.
#WD diformulasikan dari Bioteknologi Nano yang pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Kira PELINDUNG KULIT dari radikal bebas.
.
.
Tu sebab makin ramai pengguna setia WDTA makin cecantik. Setanding retis gitew gojes gojes.
.
.
Kalau yang ingin kan kulit CERAH, TEGANG, ANJAL dan AWET MUDA jom dapatkan WDTA sekarang. Kena lah rawat dari sekarang, kalau tak makin banyak lah kedutan bersimpang siur
.
.
Elok elok umur baru 30an orang ingat umur dah 50an. EHH NO NO NO. Jom dapatkan sekarang

017 626 4568

#wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah
  • KEKAL CANTIK WALAU KERJA SEBAGAI TUKANG MASAK

    Macam mana sekali pun kerja, nak cantik macam model tu pun boleh rasa tau 😆
    Macam Kakak kita ni, walaupun kerja tukang masak tapi bebas dari masalah kulit
    .
    .
    Yang dulu biarlah berlalu pergi, jangan dikenang kalau tak nanti makan diri. Amboi tak giteww. Hehe.
    .
    .
    Yang ada masalah kulit kusam ke, berjerawat ke, berjeragat dan berminyak ke, jom cuba produk yang Kakak kita guna ni.
    .
    .
    MUDAH dan MENJIMATKAN MASA. Sebab ia hanya perlu sapu di 3 point nadi setiap. Kalau agak agak dah sampai tempat kerja lupa nak pakai pun masih boleh mencalit.
    .
    .
    #WD diformulasikan dari Bioteknologi Nano yang pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Kira PELINDUNG KULIT dari radikal bebas.
    .
    .
    Tu sebab makin ramai pengguna setia WDTA makin cecantik. Setanding retis gitew gojes gojes.
    .
    .
    Kalau yang ingin kan kulit CERAH, TEGANG, ANJAL dan AWET MUDA jom dapatkan WDTA sekarang. Kena lah rawat dari sekarang, kalau tak makin banyak lah kedutan bersimpang siur
    .
    .
    Elok elok umur baru 30an orang ingat umur dah 50an. EHH NO NO NO. Jom dapatkan sekarang

    017 626 4568

    #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtajohor #wdjohor #wdkulai #wdtasenai #wdtaskudai #wdtatampoi #wdtakempas #wdtabandarbaruuda #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

  •  15  2  10 August, 2020
  • Sebelum #WD rajin mekap tetebal nak bagi cantikk. Lepas pakai wd apply suncreen je pun dah glowing😍
. 
Cust0mer ni bagi sharing semalam 
. 
Mula mula tak cayer testim0ni wd, lepas calit baru tau memang best pakai wd ni hikkk
.
Tak kenal maka tak cinta tak giteew. Calit nadi je boleh cantikk satu body
.
Kenapa boleh cantik 1 body?
.
Sebab calit di nadi, zat2 dalam wd di pam 1 badan buat kerja. Bina sel sel kulit baru, buang toksin, aktifkan balik jaringan kolagen dalam badan
.
Bestttt kan. Konsisten je pakai dan minum air cukup
. 
In shaa allah seawal 7 hari kulit terasa makin lembut, berserii seri
. 
. 
#kosmetiktermurah #wdtakedah #kosmetik #wdtaterengganu #wdtajohor #merawatdaridalam #wdtamalaysia #wdtahebat #kosmetiktrusted #kulitberseri #wdtamurah #kulitflawless #wdtakelantan #ubatjeragat #wdtalover #calitcalitcantik #bukansekadarluaran #wdta #krimcantikajaib #wdtaperak #teknologinano #krimkecantikan #wdtakl #wdtaipoh #wdtamelaka
  • Sebelum #WD rajin mekap tetebal nak bagi cantikk. Lepas pakai wd apply suncreen je pun dah glowing😍
    .
    Cust0mer ni bagi sharing semalam
    .
    Mula mula tak cayer testim0ni wd, lepas calit baru tau memang best pakai wd ni hikkk
    .
    Tak kenal maka tak cinta tak giteew. Calit nadi je boleh cantikk satu body
    .
    Kenapa boleh cantik 1 body?
    .
    Sebab calit di nadi, zat2 dalam wd di pam 1 badan buat kerja. Bina sel sel kulit baru, buang toksin, aktifkan balik jaringan kolagen dalam badan
    .
    Bestttt kan. Konsisten je pakai dan minum air cukup
    .
    In shaa allah seawal 7 hari kulit terasa makin lembut, berserii seri
    .
    .
    #kosmetiktermurah #wdtakedah #kosmetik #wdtaterengganu #wdtajohor #merawatdaridalam #wdtamalaysia #wdtahebat #kosmetiktrusted #kulitberseri #wdtamurah #kulitflawless #wdtakelantan #ubatjeragat #wdtalover #calitcalitcantik #bukansekadarluaran #wdta #krimcantikajaib #wdtaperak #teknologinano #krimkecantikan #wdtakl #wdtaipoh #wdtamelaka

  •  3  0  9 August, 2020
  • Baru guna 5 botol WD uii. Tak kelip kelip mata sis nengok nye
.
.
Magic betul krim susuk moden ni kan. Boleh turnback umur memuda dulu. 
.
.
Uols sendiri boleh tengok perubahan sis ni. Ni bukan cobaan lagi da realiti ya guys. 
.
.
Nak cantik tak ada alasan busy dah, guna WD je bersama skincare uols tu pun dah cukup buat uols transform 360  darjah. 
.
.
So, rajin rajin guna WD ni. Jangan skip. KONSISTEN guna In shaa Allah berkesan. 
.
.
Nak jadi antara testi testi hot kami, jumss la guna WD dari sekarang. Rugi haih tengok ajurr. 🤭

018 4664632

#seremban #serembanmacammacamada #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #likeforlikeback #terlajakmurah #AWETMUDA #skincarerountine #womendesiree #WomenDesiree #wdtamurah #wdtamalaysia #kedaionline
  • Baru guna 5 botol WD uii. Tak kelip kelip mata sis nengok nye
    .
    .
    Magic betul krim susuk moden ni kan. Boleh turnback umur memuda dulu.
    .
    .
    Uols sendiri boleh tengok perubahan sis ni. Ni bukan cobaan lagi da realiti ya guys.
    .
    .
    Nak cantik tak ada alasan busy dah, guna WD je bersama skincare uols tu pun dah cukup buat uols transform 360 darjah.
    .
    .
    So, rajin rajin guna WD ni. Jangan skip. KONSISTEN guna In shaa Allah berkesan.
    .
    .
    Nak jadi antara testi testi hot kami, jumss la guna WD dari sekarang. Rugi haih tengok ajurr. 🤭

    018 4664632

    #seremban #serembanmacammacamada #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #likeforlikeback #terlajakmurah #AWETMUDA #skincarerountine #womendesiree #WomenDesiree #wdtamurah #wdtamalaysia #kedaionline

  •  7  0  8 August, 2020
  • Baru guna 5 botol WD uii. Tak kelip kelip mata sis nengok nye
.
.
Magic betul krim susuk moden ni kan. Boleh turnback umur memuda dulu. 
.
.
Uols sendiri boleh tengok perubahan sis ni. Ni bukan cobaan lagi da realiti ya guys. 
.
.
Nak cantik tak ada alasan busy dah, guna WD je bersama skincare uols tu pun dah cukup buat uols transform 360  darjah. 
.
.
So, rajin rajin guna WD ni. Jangan skip. KONSISTEN guna In shaa Allah berkesan. 
.
.
Nak jadi antara testi testi hot kami, jumss la guna WD dari sekarang. Rugi haih tengok ajurr. 🤭

017 626 4568

#seremban #serembanmacammacamada #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #likeforlikeback #terlajakmurah #AWETMUDA #skincarerountine #womendesiree #WomenDesiree #wdtamurah #wdtamalaysia #kedaionline
  • Baru guna 5 botol WD uii. Tak kelip kelip mata sis nengok nye
    .
    .
    Magic betul krim susuk moden ni kan. Boleh turnback umur memuda dulu.
    .
    .
    Uols sendiri boleh tengok perubahan sis ni. Ni bukan cobaan lagi da realiti ya guys.
    .
    .
    Nak cantik tak ada alasan busy dah, guna WD je bersama skincare uols tu pun dah cukup buat uols transform 360 darjah.
    .
    .
    So, rajin rajin guna WD ni. Jangan skip. KONSISTEN guna In shaa Allah berkesan.
    .
    .
    Nak jadi antara testi testi hot kami, jumss la guna WD dari sekarang. Rugi haih tengok ajurr. 🤭

    017 626 4568

    #seremban #serembanmacammacamada #likeforlikes #bazaaronline #bazaarpaknilmurah #terlajaklaris #likeforlikeback #terlajakmurah #AWETMUDA #skincarerountine #womendesiree #WomenDesiree #wdtamurah #wdtamalaysia #kedaionline

  •  22  6  8 August, 2020
  • ALHAMDULILLAH DIIZINKAN ALLAH

Terpaksa jelita dengan krim WD ni

Bukan je kulit die jaga tau tapi segala masalah kulit kendur die bagi tegang kan balik.

Bila kulit dah tegang terus lah nampak awet muda betul tak?

Tengok macam sis nie, bila kulit dah tegang, usik pipi terasa anjal je alololo geram pulak bila usik pipi sendiri.

Nie bukan nak syok sendiri tapi betul pengguna alami bila yakin dengan keberkesanan krim chomel WD.

Kunci die konsisten je korang💋

Mudah amat kelihatan cantik, muda dan kekal muda. 

Nak harga promosi, Nak jimat Rm50,nak penghantaran percuma, ajom klik link wasap kami di bio sekarang ☝

#kembalimuda #muda #awekmuda #wdta #wdtamurah #glowingskin #
  • ALHAMDULILLAH DIIZINKAN ALLAH

    Terpaksa jelita dengan krim WD ni

    Bukan je kulit die jaga tau tapi segala masalah kulit kendur die bagi tegang kan balik.

    Bila kulit dah tegang terus lah nampak awet muda betul tak?

    Tengok macam sis nie, bila kulit dah tegang, usik pipi terasa anjal je alololo geram pulak bila usik pipi sendiri.

    Nie bukan nak syok sendiri tapi betul pengguna alami bila yakin dengan keberkesanan krim chomel WD.

    Kunci die konsisten je korang💋

    Mudah amat kelihatan cantik, muda dan kekal muda.

    Nak harga promosi, Nak jimat Rm50,nak penghantaran percuma, ajom klik link wasap kami di bio sekarang ☝

    #kembalimuda #muda #awekmuda #wdta #wdtamurah #glowingskin #

  •  142  0  8 August, 2020
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas 
time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
semua meletup-letup

Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
sebab rasa rugi pakai main main hahaha

Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍 

http://wasap.my/60129020351/pmwd

IG: wdshahalam

#wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah #wdtacod #wdtaalambudiman #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

    Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
    sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas
    time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
    semua meletup-letup

    Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
    mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
    masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
    sebab rasa rugi pakai main main hahaha

    Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

    http://wasap.my/60129020351/pmwd

    IG: wdshahalam

    #wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah #wdtacod #wdtaalambudiman #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi

  •  1  0  8 August, 2020
  • KEKAL CANTIK WALAU KERJA SEBAGAI TUKANG MASAK
.
.
Macam mana sekali pun kerja, nak cantik macam model tu pun boleh rasa tau 😆
Macam Kakak kita ni, walaupun kerja tukang masak tapi bebas dari masalah kulit
.
.
Yang dulu biarlah berlalu pergi, jangan dikenang kalau tak nanti makan diri. Amboi tak giteww. Hehe. 
.
.
Yang ada masalah kulit kusam ke, berjerawat ke, berjeragat dan berminyak ke, jom cuba produk yang Kakak kita guna ni.
.
.
MUDAH dan MENJIMATKAN MASA. Sebab ia hanya perlu sapu di 3 point nadi setiap. Kalau agak agak dah sampai tempat kerja lupa nak pakai pun masih boleh mencalit.
.
.
#WD diformulasikan dari Bioteknologi Nano yang pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Kira PELINDUNG KULIT dari radikal bebas.
.
.
Tu sebab makin ramai pengguna setia WDTA makin cecantik. Setanding retis gitew gojes gojes.
.
.
Kalau yang ingin kan kulit CERAH, TEGANG, ANJAL dan AWET MUDA jom dapatkan WDTA sekarang. Kena lah rawat dari sekarang, kalau tak makin banyak lah kedutan bersimpang siur
.
.
Elok elok umur baru 30an orang ingat umur dah 50an. EHH NO NO NO. Jom dapatkan sekarang

017 626 4568

#wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #likeforlikes #like4likes #bazaaronline #bazaaronlinemurah #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah
  • KEKAL CANTIK WALAU KERJA SEBAGAI TUKANG MASAK
    .
    .
    Macam mana sekali pun kerja, nak cantik macam model tu pun boleh rasa tau 😆
    Macam Kakak kita ni, walaupun kerja tukang masak tapi bebas dari masalah kulit
    .
    .
    Yang dulu biarlah berlalu pergi, jangan dikenang kalau tak nanti makan diri. Amboi tak giteww. Hehe.
    .
    .
    Yang ada masalah kulit kusam ke, berjerawat ke, berjeragat dan berminyak ke, jom cuba produk yang Kakak kita guna ni.
    .
    .
    MUDAH dan MENJIMATKAN MASA. Sebab ia hanya perlu sapu di 3 point nadi setiap. Kalau agak agak dah sampai tempat kerja lupa nak pakai pun masih boleh mencalit.
    .
    .
    #WD diformulasikan dari Bioteknologi Nano yang pantas meresap 12 kali ganda ke bawah lapisan kulit. Kira PELINDUNG KULIT dari radikal bebas.
    .
    .
    Tu sebab makin ramai pengguna setia WDTA makin cecantik. Setanding retis gitew gojes gojes.
    .
    .
    Kalau yang ingin kan kulit CERAH, TEGANG, ANJAL dan AWET MUDA jom dapatkan WDTA sekarang. Kena lah rawat dari sekarang, kalau tak makin banyak lah kedutan bersimpang siur
    .
    .
    Elok elok umur baru 30an orang ingat umur dah 50an. EHH NO NO NO. Jom dapatkan sekarang

    017 626 4568

    #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #ubatjerawat #likeforlikes #like4likes #bazaaronline #bazaaronlinemurah #wdsingapore #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah

  •  19  5  7 August, 2020
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas 
time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
semua meletup-letup

Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
sebab rasa rugi pakai main main hahaha

Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

0️⃣1️⃣3️⃣9️⃣4️⃣9️⃣5️⃣6️⃣2️⃣7️⃣

#parutjerawat #jerawatpasir #krimjerawatmurah #wdtamurah #wdtamalaysia #wdtapahang #krimhormon #krimpemutihwajah #krimglowingmurah
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

    Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
    sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas
    time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
    semua meletup-letup

    Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
    mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
    masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
    sebab rasa rugi pakai main main hahaha

    Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

    0️⃣1️⃣3️⃣9️⃣4️⃣9️⃣5️⃣6️⃣2️⃣7️⃣

    #parutjerawat #jerawatpasir #krimjerawatmurah #wdtamurah #wdtamalaysia #wdtapahang #krimhormon #krimpemutihwajah #krimglowingmurah

  •  0  0  7 August, 2020
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas 
time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
semua meletup-letup

Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
sebab rasa rugi pakai main main hahaha

Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

0️⃣1️⃣3️⃣9️⃣4️⃣9️⃣5️⃣6️⃣2️⃣7️⃣

#parutjerawat #jerawatpasir #krimjerawatmurah #wdtamurah #wdtamalaysia #wdtapahang #krimhormon #krimpemutihwajah #krimglowingmurah
  • Tak Kenal Maka Tak Cinta!

    Betul la tu orang kata tak kenal maka tak cinta
    sis aini memula kenal wdta ni tahun lepas
    time tu terpaku tengok gambar testimoni wdta
    semua meletup-letup

    Pastu duk cuba pakai 2,3 bulan
    mula jatuh cinta tapi pakai time tu on off lagi
    masuk awal bulan 1 baru pakai konsisten
    sebab rasa rugi pakai main main hahaha

    Memang barbaloi la rasa, kulit dulu kusammm, parut jerawat sekarang dah licin glowing 😍

    0️⃣1️⃣3️⃣9️⃣4️⃣9️⃣5️⃣6️⃣2️⃣7️⃣

    #parutjerawat #jerawatpasir #krimjerawatmurah #wdtamurah #wdtamalaysia #wdtapahang #krimhormon #krimpemutihwajah #krimglowingmurah

  •  1  0  7 August, 2020
  • Ni bukan edit ye. Real punya testi. 

Muka nampak 10 tahun muda dari sebelum🤭

Jangan tak caya ada krim rare macam ni, lagi pun zaman dah moden. Produk kecantikan pon mestilah moden jugak. Tak gittewww 😘

Calit calit je dah cantik satu badan tau efek dia 💃  http://wasap.my/60129020351/pmwd

IG: wdshahalam

#wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah #wdtacod #wdtaalambudiman #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi
  • Ni bukan edit ye. Real punya testi.

    Muka nampak 10 tahun muda dari sebelum🤭

    Jangan tak caya ada krim rare macam ni, lagi pun zaman dah moden. Produk kecantikan pon mestilah moden jugak. Tak gittewww 😘

    Calit calit je dah cantik satu badan tau efek dia 💃 http://wasap.my/60129020351/pmwd

    IG: wdshahalam

    #wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah #wdtacod #wdtaalambudiman #kusam #jerawat #jeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #cantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi

  •  6  2  5 August, 2020
  • PROMOSI RM 75.00 SAHAJA !!!
.
WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE ( WDTA ) SERENDAH RM 75/ unit jerrr !!!
.
Jarang jarang promosi kaw kaw.! Harga biasa #wdta RM 100.00 perunit. Promosi jimat ini , 1 #WDTA jatuh harga RM 80.00 sahaja.
.
.
Tapi tapi tapi. Kalau beli 2 #wdta ke atas uollss dapat lagi jimattt !!! RM 75 jer dengan pembelian setiap satu wdta tau..
.
.
Jadi dapatkan promosi jimat wdta sekaranggggg!!!! 
.
2 WDTA RM 150 , JIMAT RM 50
3 WDTA RM 225 , JIMAT RM 75
4 WDTA RM 300 , JIMAT RM 100
5 WDTA RM 375 , JIMAT RM 125
.
.
Nak harga RM 75 ??? Belilah 2 unit ke atas.. Super Jimat !! 
.
.
Stockk tak banyak da uollss.. Ramai yang berebut rebut grab sekali banyak ! Buat stock.. 
.
Nak harga promosi.. Klik di bio ok.. 
.
.
http://www.wasap.my/601157705879/HAI!SayaNakOrderWDTA
.
.
NP : RM 100.00
1pcs RM 80.00
2 pcs RM 150.00 ( SAVE RM 50.00
.
#instaboomakademi #wdta #wdtalover #kulitkusam #vshape #awetmuda #skinglowing #firming #wdtamurah #wdecmurah #promosijimatRM50 #antiaging #parutjerawat #jeragat #wdmelaka #wdtamelaka #wdtakajang #wdtamuar #wdtanegerisembilan #rahsiaawetmuda #womendesiree #wd
  • PROMOSI RM 75.00 SAHAJA !!!
    .
    WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE ( WDTA ) SERENDAH RM 75/ unit jerrr !!!
    .
    Jarang jarang promosi kaw kaw.! Harga biasa #wdta RM 100.00 perunit. Promosi jimat ini , 1 #WDTA jatuh harga RM 80.00 sahaja.
    .
    .
    Tapi tapi tapi. Kalau beli 2 #wdta ke atas uollss dapat lagi jimattt !!! RM 75 jer dengan pembelian setiap satu wdta tau..
    .
    .
    Jadi dapatkan promosi jimat wdta sekaranggggg!!!!
    .
    2 WDTA RM 150 , JIMAT RM 50
    3 WDTA RM 225 , JIMAT RM 75
    4 WDTA RM 300 , JIMAT RM 100
    5 WDTA RM 375 , JIMAT RM 125
    .
    .
    Nak harga RM 75 ??? Belilah 2 unit ke atas.. Super Jimat !!
    .
    .
    Stockk tak banyak da uollss.. Ramai yang berebut rebut grab sekali banyak ! Buat stock..
    .
    Nak harga promosi.. Klik di bio ok..
    .
    .
    http://www.wasap.my/601157705879/HAI!SayaNakOrderWDTA
    .
    .
    NP : RM 100.00
    1pcs RM 80.00
    2 pcs RM 150.00 ( SAVE RM 50.00
    .
    #instaboomakademi #wdta #wdtalover #kulitkusam #vshape #awetmuda #skinglowing #firming #wdtamurah #wdecmurah #promosijimatRM50 #antiaging #parutjerawat #jeragat #wdmelaka #wdtamelaka #wdtakajang #wdtamuar #wdtanegerisembilan #rahsiaawetmuda #womendesiree #wd

  •  1  0  5 August, 2020
  • PROMOSI RM 75.00 SAHAJA !!!
.
WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE ( WDTA ) SERENDAH RM 75/ unit jerrr !!!
.
Jarang jarang promosi kaw kaw.! Harga biasa #wdta RM 100.00 perunit. Promosi jimat ini , 1 #WDTA jatuh harga RM 80.00 sahaja.
.
.
Tapi tapi tapi. Kalau beli 2 #wdta ke atas uollss dapat lagi jimattt !!! RM 75 jer dengan pembelian setiap satu wdta tau..
.
.
Jadi dapatkan promosi jimat wdta sekaranggggg!!!! 
.
2 WDTA RM 150 , JIMAT RM 50
3 WDTA RM 225 , JIMAT RM 75
4 WDTA RM 300 , JIMAT RM 100
5 WDTA RM 375 , JIMAT RM 125
.
.
Nak harga RM 75 ??? Belilah 2 unit ke atas.. Super Jimat !! 
.
.
Stockk tak banyak da uollss.. Ramai yang berebut rebut grab sekali banyak ! Buat stock.. 
.
Nak harga promosi.. Klik di bio ok.. 
.
.
http://www.wasap.my/601157705879/HAI!SayaNakOrderWDTA
.
.
NP : RM 100.00
1pcs RM 80.00
2 pcs RM 150.00 ( SAVE RM 50.00
.
#instaboomakademi #wdta #wdtalover #kulitkusam #vshape #awetmuda #skinglowing #firming #wdtamurah #wdecmurah #promosijimatRM50 #antiaging #parutjerawat #jeragat #wdmelaka #wdtamelaka #wdtakajang #wdtamuar #wdtanegerisembilan #rahsiaawetmuda #womendesiree #wd
  • PROMOSI RM 75.00 SAHAJA !!!
    .
    WOMEN DESIRE TRIPLE ADVANCE ( WDTA ) SERENDAH RM 75/ unit jerrr !!!
    .
    Jarang jarang promosi kaw kaw.! Harga biasa #wdta RM 100.00 perunit. Promosi jimat ini , 1 #WDTA jatuh harga RM 80.00 sahaja.
    .
    .
    Tapi tapi tapi. Kalau beli 2 #wdta ke atas uollss dapat lagi jimattt !!! RM 75 jer dengan pembelian setiap satu wdta tau..
    .
    .
    Jadi dapatkan promosi jimat wdta sekaranggggg!!!!
    .
    2 WDTA RM 150 , JIMAT RM 50
    3 WDTA RM 225 , JIMAT RM 75
    4 WDTA RM 300 , JIMAT RM 100
    5 WDTA RM 375 , JIMAT RM 125
    .
    .
    Nak harga RM 75 ??? Belilah 2 unit ke atas.. Super Jimat !!
    .
    .
    Stockk tak banyak da uollss.. Ramai yang berebut rebut grab sekali banyak ! Buat stock..
    .
    Nak harga promosi.. Klik di bio ok..
    .
    .
    http://www.wasap.my/601157705879/HAI!SayaNakOrderWDTA
    .
    .
    NP : RM 100.00
    1pcs RM 80.00
    2 pcs RM 150.00 ( SAVE RM 50.00
    .
    #instaboomakademi #wdta #wdtalover #kulitkusam #vshape #awetmuda #skinglowing #firming #wdtamurah #wdecmurah #promosijimatRM50 #antiaging #parutjerawat #jeragat #wdmelaka #wdtamelaka #wdtakajang #wdtamuar #wdtanegerisembilan #rahsiaawetmuda #womendesiree #wd

  •  1  0  4 August, 2020
  • Hari ni kakros nak ulang share 5 bahan yang sangat hebat dan berganding bahu mentransformkan adik manis kakak manis yang konsisten calit dan setia dengannya 💕
-
🎀ARBUTIN
✔✔ejen pencerah kulit yang bertindak lebih efektif dan produktif
✔✔Arbutin menghalang pembentukan melanin baru yang mengakibatkan kulit menjadi gelap
✔✔Arbutin jugak terkenal sebagai antioxidant yang paling unggul masa kini berupaya mengawal pembentukan sel sel yang tidak baik dalam tubuh
.
🎀EKSTRAK PUERARIA MIRIFICA
✔✔Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen
.
🎀EKSTRAK AKAR TREE PEONY
✔✔Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan
.
🎀GLUTHATIONE
✔✔Kulit menjadi anjal & kenyal
✔✔Menghilangkan & memudarkan kedutan pada kulit
✔✔Meningkatkan kecerahan warna kulit di seluruh badan
.
🎀NIACINAMIDE
✔✔Mengekalkan kelembapan kulit
-
Kesemua bahan ini adalah yang berkualiti tinggi. Paling seronok sangat sebab WD bebas bahan kimia yang merbahaya kepada tubuh badan manusia
-
Plus mendapat kelulusan KKM serta mempunyai sijil Halal yang diiktiraf
Best ke best sangat?
-
Bolehlah syantik bercalit calit tanpa keraguan yang bersarang dihati. Calit dengan yakin setiap pagi dan malam, tanpa sedar nampak makin awet muda daripada usia yang sebenar. Tiap hari ada orang tegur apa rahsia nampak lain benar 😍

013 2789400
-
#wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtaselayang #wdtabatucaves #wdtaselangor - #regrann - #regrann
  • Hari ni kakros nak ulang share 5 bahan yang sangat hebat dan berganding bahu mentransformkan adik manis kakak manis yang konsisten calit dan setia dengannya 💕
    -
    🎀ARBUTIN
    ✔✔ejen pencerah kulit yang bertindak lebih efektif dan produktif
    ✔✔Arbutin menghalang pembentukan melanin baru yang mengakibatkan kulit menjadi gelap
    ✔✔Arbutin jugak terkenal sebagai antioxidant yang paling unggul masa kini berupaya mengawal pembentukan sel sel yang tidak baik dalam tubuh
    .
    🎀EKSTRAK PUERARIA MIRIFICA
    ✔✔Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen
    .
    🎀EKSTRAK AKAR TREE PEONY
    ✔✔Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan
    .
    🎀GLUTHATIONE
    ✔✔Kulit menjadi anjal & kenyal
    ✔✔Menghilangkan & memudarkan kedutan pada kulit
    ✔✔Meningkatkan kecerahan warna kulit di seluruh badan
    .
    🎀NIACINAMIDE
    ✔✔Mengekalkan kelembapan kulit
    -
    Kesemua bahan ini adalah yang berkualiti tinggi. Paling seronok sangat sebab WD bebas bahan kimia yang merbahaya kepada tubuh badan manusia
    -
    Plus mendapat kelulusan KKM serta mempunyai sijil Halal yang diiktiraf
    Best ke best sangat?
    -
    Bolehlah syantik bercalit calit tanpa keraguan yang bersarang dihati. Calit dengan yakin setiap pagi dan malam, tanpa sedar nampak makin awet muda daripada usia yang sebenar. Tiap hari ada orang tegur apa rahsia nampak lain benar 😍

    013 2789400
    -
    #wdta #womendesiree #wdec #wdtamurah #wdtasale #awetmuda #skinglowing #whitening #rejuvenating #vshape #antiaging #firming #rahsiaawetmuda #kulitkusam #jerawatkronik #parutjerawat #antiscar #frackels #jeragat #jeragatkronik #wdtaselayang #wdtabatucaves #wdtaselangor - #regrann - #regrann

  •  4  0  4 August, 2020
  • "Ira, berapa lama saya akan dapat #kesan kalau pakai #WD ni?"
. 
Ok, keberkesanan produk actually bergantung pada badan masing masing. Ada yang dalaman kurang bermasalah so penyerapan zat zat baik lebih cepat
. 
Yang banyak masalah dalaman tu, wd ni akan rawat dulu masalah kita. Buang toksin, lancarkan perjalanan darah, bina sel sel baru . Dah cun baru nampak kesan luaran
.
Gaya hidup, pemakanan, kita pon lain lain kan?
.
Kalau konsisten betul betul , in shaa allah ada yang 2 minggu dah nampak kesan . Tengok je lah dah lebih 10000 testimoni yang meletops .Semua hasil dari konsisten calit calit kat 3 point nadi je😁
.
  • "Ira, berapa lama saya akan dapat #kesan kalau pakai #WD ni?"
    .
    Ok, keberkesanan produk actually bergantung pada badan masing masing. Ada yang dalaman kurang bermasalah so penyerapan zat zat baik lebih cepat
    .
    Yang banyak masalah dalaman tu, wd ni akan rawat dulu masalah kita. Buang toksin, lancarkan perjalanan darah, bina sel sel baru . Dah cun baru nampak kesan luaran
    .
    Gaya hidup, pemakanan, kita pon lain lain kan?
    .
    Kalau konsisten betul betul , in shaa allah ada yang 2 minggu dah nampak kesan . Tengok je lah dah lebih 10000 testimoni yang meletops .Semua hasil dari konsisten calit calit kat 3 point nadi je😁
    .

  •  4  1  3 August, 2020
  • Tanda tanda korang MESTI dapatkan Krim #WD. Cuba cek  ada tak jadi tanda tanda camni 

- Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat!

- Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok

- Makan supplement tak jadi apa

- Down malu nak keluar rumah

- Jerawat makin beranak pinak

- Jeragat makin menebal

- Muka nampak berusia dari umur

- Kulit tangan gelap dari muka

- Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless

-  Nak cantik tapi takde masa nak belek muka

-Nak produk yang berkesan dan mudah pakai
.

Ajomm hakak bantu, wasap lelaju okeyhh

#CantikLuarDalam
#WdtaMurah
  • Tanda tanda korang MESTI dapatkan Krim #WD. Cuba cek ada tak jadi tanda tanda camni

    - Rasa stress dengan kulit muka sendiri.Kusam yakmat!

    - Macam macam skincare dah cuba tetap tak ok

    - Makan supplement tak jadi apa

    - Down malu nak keluar rumah

    - Jerawat makin beranak pinak

    - Jeragat makin menebal

    - Muka nampak berusia dari umur

    - Kulit tangan gelap dari muka

    - Sakit hati tengok kulit muka kawan licin peloless

    - Nak cantik tapi takde masa nak belek muka

    -Nak produk yang berkesan dan mudah pakai
    .

    Ajomm hakak bantu, wasap lelaju okeyhh

    #CantikLuarDalam
    #WdtaMurah

  •  0  0  3 August, 2020
  • JERAWAT LESAP HANYA DENGAN 3 TEKNIK MUDAH JER.BERIBU WANITA YANG DAH GUNA KRIM NI.

Betul ke calit calit kat nadi je JERAWAT boleh hilang, 

Betul ke betul ke?

Fuhhss bertubi tubi soalan dalam kepala tu kan.Yang pastinya #WD ni bukan krim biasher biasherr tau. 

Sebab nya wd ni krim nano yang diproses menggunakan mesin khas. Bahan bahan pun diimport khas dari OVERSEA. Memang terbaik dan berkualiti untuk uols. 

Pueraria Mirifica dalam wd ni seperti yang kita ketahui sangat femes di thailand. Korang tengok kulit orang sana . Mulus, gebuu je kan. Dorang kunyah je pueraria tu. 

Uols nak cantikk gebus tayah sesusah nak makan semua tu. Dalam wd pun ada tau. Calit calit kat 3 point nadi je dah cukup. 

Simple! Sambil tengok tv silang kaki makan kacang pun boleh calit. 

Ajomm la kita sesama cantikkan kulit dan AWET MUDA 😚  http://wasap.my/60129020351/pmwdIG

IG: wdshahalam

#wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah  #mukakusam #mukajerawat #mukajeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #mukacantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi
  • JERAWAT LESAP HANYA DENGAN 3 TEKNIK MUDAH JER.BERIBU WANITA YANG DAH GUNA KRIM NI.

    Betul ke calit calit kat nadi je JERAWAT boleh hilang,

    Betul ke betul ke?

    Fuhhss bertubi tubi soalan dalam kepala tu kan.Yang pastinya #WD ni bukan krim biasher biasherr tau.

    Sebab nya wd ni krim nano yang diproses menggunakan mesin khas. Bahan bahan pun diimport khas dari OVERSEA. Memang terbaik dan berkualiti untuk uols.

    Pueraria Mirifica dalam wd ni seperti yang kita ketahui sangat femes di thailand. Korang tengok kulit orang sana . Mulus, gebuu je kan. Dorang kunyah je pueraria tu.

    Uols nak cantikk gebus tayah sesusah nak makan semua tu. Dalam wd pun ada tau. Calit calit kat 3 point nadi je dah cukup.

    Simple! Sambil tengok tv silang kaki makan kacang pun boleh calit.

    Ajomm la kita sesama cantikkan kulit dan AWET MUDA 😚 http://wasap.my/60129020351/pmwdIG

    IG: wdshahalam

    #wd #wdmurah #wdta #wdec #wdecpromosi #wdshahalam #wdtabukitsubang #wdtadenaialam #wdtasubangpermai #wdtasubangperdana #wdtakgmelayusubang #wdtamahsing #wdtasubangbestari #wdtabukitjelutong #wdtapknssubang #wdtamurah #mukakusam #mukajerawat #mukajeragat #kulitkering #mukaberminyak #mukaglowing #awetmuda #mukacantik #mukategang #mukacerah #antipenuaan #instaboomakademi

  •  2  0  31 July, 2020
  • Alhamdulillah mujur jumpa wdta awal. Umor mas 35 tahun. Tahun 2010 anak 3. Tahun 2013 tgh preggy anak ke 4. Dah calit 4 tahun. Tak kira lagi berapa botol. Mas dah guna. Huhuhu.
.
Testimoni hebat wdta 🔥🔥🔥 WD mampu mencerahkan kulit 1-3 tone cerah dari warna asal kulit kita😍
.
Cream ni sgt popular dengan rakan2 India kita jugak tau...ish sdgkan kita yg kulit sawo matang, happy bila kulit dah cerah sikit..apa lagi diaorg.
.
Kulit cerah dan bersih salah satu ciri2 tersenarai dlm bab kecantikan..betul tak dear?😁
.
Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu
.
🔸 Glutathione - ejen pemutih.
🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
.
Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍
.
Kulit tak sekata?
Kulit berjerawat?
Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.
.
Berminat whatsapp Esya okay.. www.wasap.my/60196244524
.
FREE COD KL, PJ & MELAKA
FREE POS
FREE GiFT
.
#wdta #wdtamalaysia #wdtaoriginal #wdtaoriginalmalaysia #wdtamurah #wdtakl #wdtaampang #wdtacheras #wdtapj #wdtagombak #wdtasgbesi #wdtasetiawangsa #wdtahq #wdtacod #wdtapuchong #wdtadamansara #wdtasetapak #wdtakampungbaru #wdtasentul #wdtakeramat #wdtakepong #wdtabatucaves #wdtawangsamaju #wdtapantaidalam #wdtamelaka
  • Alhamdulillah mujur jumpa wdta awal. Umor mas 35 tahun. Tahun 2010 anak 3. Tahun 2013 tgh preggy anak ke 4. Dah calit 4 tahun. Tak kira lagi berapa botol. Mas dah guna. Huhuhu.
    .
    Testimoni hebat wdta 🔥🔥🔥 WD mampu mencerahkan kulit 1-3 tone cerah dari warna asal kulit kita😍
    .
    Cream ni sgt popular dengan rakan2 India kita jugak tau...ish sdgkan kita yg kulit sawo matang, happy bila kulit dah cerah sikit..apa lagi diaorg.
    .
    Kulit cerah dan bersih salah satu ciri2 tersenarai dlm bab kecantikan..betul tak dear?😁
    .
    Ye saiyangg, WD mampu mencerahkan kulit seluruh tubuh tau sebabnye kalau uolss nak tau didalam kandungan WD terdapat ejen pemutih iaitu
    .
    🔸 Glutathione - ejen pemutih.
    🔸 Arbutin - Bantu cerahkan kulit dan pigmen
    🔸 ScutellariaBaicalensis - tinggi dalam antioksidan. Galakkan pemutihan kulit.
    .
    Calit calit jerr pon boleh cerah kann, mane nak dapat. Bila WD dah meresap masuk ke dalam pembuluh darah, dari situ kulit akan semakin cerah dan gebu dari hari ke hari 😍
    .
    Kulit tak sekata?
    Kulit berjerawat?
    Pon boleh jugak cuba, nak tau kesan die macam mane mehh cuba dulu tak rugi pun silap2 jatuh cinta terus.
    .
    Berminat whatsapp Esya okay.. www.wasap.my/60196244524
    .
    FREE COD KL, PJ & MELAKA
    FREE POS
    FREE GiFT
    .
    #wdta #wdtamalaysia #wdtaoriginal #wdtaoriginalmalaysia #wdtamurah #wdtakl #wdtaampang #wdtacheras #wdtapj #wdtagombak #wdtasgbesi #wdtasetiawangsa #wdtahq #wdtacod #wdtapuchong #wdtadamansara #wdtasetapak #wdtakampungbaru #wdtasentul #wdtakeramat #wdtakepong #wdtabatucaves #wdtawangsamaju #wdtapantaidalam #wdtamelaka

  •  7  0  29 July, 2020
  • WDTA krim kecantikan masa kini, hari demi hari permintaan sangat sangat menggalak kan.
.
Mana yang belum tau jom esya kongsi kan sedikit info tentang WDTA💖
.
🌸 Sapuan utama pada 3 point nadi, nadi tangan, nadi leher dan ari2.
.
📌🌸Terbaru boleh jadikan WDTA sebagai makeup based yang mana boleh buat makeup bertahan 7 jam lamanya dan makeup tak mudah crack dan nampak bercapuk. Malah bagi efek glowing dan tegang sepanjang masa.
.
🌸 WDTA bukan skincare tapi WDTA mampu untuk merawat macam macam masalah muka lelagi jerawat, jeragat,bintik hitam, blackhead, whitehead dan sebagainya. .
.
Calit WDTA dekat jerawat, bangun pagi tengok tengok jerawat kecut, calit dekat tempat jeragat lepas 2 minggu jeragat makin pudar dan menghilang😱
.
🌸 WDTA bukan ubat kurus tapi disebabkan WDTA rawat masalah dari dalam badan dulu dengan cara buang toksin dan darah kotor dari dalam badan, calit calit eh berpeluh peluh, bila timbang turun pulak 2 kilo 😱
.
🌸 WDTA bukan lotion pemutih tau tapi dalam WDTA ade "arbutin" dan "gluthathione" yang mampu mencerahkan kulit bukan setakat muka tapi cerah seluruh badan.
.
🌸 WDTA bukan detox tapi dalam WD ade "estrak akar tree peony" yang bekerja untuk menyingkirkan toksin toksin dalam badan.
.
🌸  WDTA bukan jamu tapi estrak "Pueraria Mirifica" yang ada dalam WDTA mampu merawat masalah yang berkaitan dengan wanita contohnya senggugut, period tak teratur , hormon tak stabil , keputihan , masalah rahim dan sebagainya.
.
🌸  WDTA bukan pelembap bibir eh tapi calit dekat bibir, bibir kering dan sensitif pun boleh elok, merah merona lagi.
.
🌸  WDTA bukan lah krim pelembap kulit tapi dalam WDTA ada "cetearyl glucoside" dan "niacinamide" (vitamin B3) yang mampu melembapkan kulit yang kering.
.
Berminat boleh terus whatsapp Esya
.
www.wasap.my/60196244524
.
FREE COD MELAKA, KL & PJ
FREE POS SM/SS
FREE GIFT
FREE GUIDE
.
#wdta #wdekl #wdtaoriginal #wdtaoriginalmalaysia #wdtamurah #wdtakl #wdtaampang #wdtacheras #wdtapj #wdtagombak #wdtasgbesi #wdtasetiawangsa #wdtahq #wdtacod #wdtapuchong #wdtadamansara #wdtasetapak #wdtakampungbaru #wdtasentul #wdtakeramat #wdtakepong #wdtabatucaves #wdtawangsamaju #wdtapantaidalam
  • WDTA krim kecantikan masa kini, hari demi hari permintaan sangat sangat menggalak kan.
    .
    Mana yang belum tau jom esya kongsi kan sedikit info tentang WDTA💖
    .
    🌸 Sapuan utama pada 3 point nadi, nadi tangan, nadi leher dan ari2.
    .
    📌🌸Terbaru boleh jadikan WDTA sebagai makeup based yang mana boleh buat makeup bertahan 7 jam lamanya dan makeup tak mudah crack dan nampak bercapuk. Malah bagi efek glowing dan tegang sepanjang masa.
    .
    🌸 WDTA bukan skincare tapi WDTA mampu untuk merawat macam macam masalah muka lelagi jerawat, jeragat,bintik hitam, blackhead, whitehead dan sebagainya. .
    .
    Calit WDTA dekat jerawat, bangun pagi tengok tengok jerawat kecut, calit dekat tempat jeragat lepas 2 minggu jeragat makin pudar dan menghilang😱
    .
    🌸 WDTA bukan ubat kurus tapi disebabkan WDTA rawat masalah dari dalam badan dulu dengan cara buang toksin dan darah kotor dari dalam badan, calit calit eh berpeluh peluh, bila timbang turun pulak 2 kilo 😱
    .
    🌸 WDTA bukan lotion pemutih tau tapi dalam WDTA ade "arbutin" dan "gluthathione" yang mampu mencerahkan kulit bukan setakat muka tapi cerah seluruh badan.
    .
    🌸 WDTA bukan detox tapi dalam WD ade "estrak akar tree peony" yang bekerja untuk menyingkirkan toksin toksin dalam badan.
    .
    🌸 WDTA bukan jamu tapi estrak "Pueraria Mirifica" yang ada dalam WDTA mampu merawat masalah yang berkaitan dengan wanita contohnya senggugut, period tak teratur , hormon tak stabil , keputihan , masalah rahim dan sebagainya.
    .
    🌸 WDTA bukan pelembap bibir eh tapi calit dekat bibir, bibir kering dan sensitif pun boleh elok, merah merona lagi.
    .
    🌸 WDTA bukan lah krim pelembap kulit tapi dalam WDTA ada "cetearyl glucoside" dan "niacinamide" (vitamin B3) yang mampu melembapkan kulit yang kering.
    .
    Berminat boleh terus whatsapp Esya
    .
    www.wasap.my/60196244524
    .
    FREE COD MELAKA, KL & PJ
    FREE POS SM/SS
    FREE GIFT
    FREE GUIDE
    .
    #wdta #wdekl #wdtaoriginal #wdtaoriginalmalaysia #wdtamurah #wdtakl #wdtaampang #wdtacheras #wdtapj #wdtagombak #wdtasgbesi #wdtasetiawangsa #wdtahq #wdtacod #wdtapuchong #wdtadamansara #wdtasetapak #wdtakampungbaru #wdtasentul #wdtakeramat #wdtakepong #wdtabatucaves #wdtawangsamaju #wdtapantaidalam

  •  9  0  29 July, 2020
  • Jangan tak percaya tau. Memang ni jer kuantiti yang diperlukan untuk setiap sapuan pada nadi nadi.

Tak perlu calit banyak. Krim ni diformulasi dengan bio teknologi Nano taww. Kadar penyerapannya adalah 12 KALI GANDA lebih pantas.

Tak perlu risau kalau terkena air lepas sapu, sebab ia akan terus masuk ke pembuluh darah kita. 

Zat zat WDTA tadi akan dibawa masuk ke seluruh saluran  darah dalam badan untuk proses rawatan.

Dah ada yang mudah kena nak susah² diri korang.

Tak perlu nak bancuh ke, kemam sampai tersedak ke, suntik sampai tinggalkan kesan sampingan ke, telan pil tu ni.

CUMA CALIT JE WD kat 3 POINT NADI UTAMA.

Sapuan pada luar kulit jer pun, tak perlu risau. 💯% selamat dan TERSANGATLAH #MUDAH. Kat memana atau sesibuk mana pun pasti boleh/sempat calit.

Kalau nak tahu, kenalah cuba sendiri. Kepada yang udah ada wd tu, terus kannn KONSISTEN , dan guna ikut tips yang diberikan. Mudah mudahan semua impian korang menjadi realiti

#wdtamurah #wdecmurah #krimawetmuda #krimcantik #womendesiree
  • Jangan tak percaya tau. Memang ni jer kuantiti yang diperlukan untuk setiap sapuan pada nadi nadi.

    Tak perlu calit banyak. Krim ni diformulasi dengan bio teknologi Nano taww. Kadar penyerapannya adalah 12 KALI GANDA lebih pantas.

    Tak perlu risau kalau terkena air lepas sapu, sebab ia akan terus masuk ke pembuluh darah kita.

    Zat zat WDTA tadi akan dibawa masuk ke seluruh saluran darah dalam badan untuk proses rawatan.

    Dah ada yang mudah kena nak susah² diri korang.

    Tak perlu nak bancuh ke, kemam sampai tersedak ke, suntik sampai tinggalkan kesan sampingan ke, telan pil tu ni.

    CUMA CALIT JE WD kat 3 POINT NADI UTAMA.

    Sapuan pada luar kulit jer pun, tak perlu risau. 💯% selamat dan TERSANGATLAH #MUDAH. Kat memana atau sesibuk mana pun pasti boleh/sempat calit.

    Kalau nak tahu, kenalah cuba sendiri. Kepada yang udah ada wd tu, terus kannn KONSISTEN , dan guna ikut tips yang diberikan. Mudah mudahan semua impian korang menjadi realiti

    #wdtamurah #wdecmurah #krimawetmuda #krimcantik #womendesiree

  •  99  0  28 July, 2020

Top #wdtamurah Posts

  • #WDTA_ematunz
TAK SUKA MINUM AIR BANYAK 
Sis, untuk pengetahuan sis sebenarnya kita kena ambil 2 liter air sehari walau tak guna produk apa apa sekalipun.
.
Kalau kita tak cukup minum air, buah pinggang kita tak berfungsi dengan baik sebab kalau kita tak cukup minum air, tubuh kita akan kurang air dan tak mampu mengeluarkan toksin yang merbahaya dari tubuh setiap hari.
.
Jangka masa panjang, kita akan dapat penyakit yang berbahaya. Bukan sekarang, tapi akan datang kita tak tahu kan?
.
So, kita kena lah jaga kesihatan dengan minum air cukup setiap hari. Bukan kesihatan je kita dapat, kulit pun jadi cantik berseri. Betul tak sis? Saya cuba nak bantu sis ni untuk sihat dan cantik. Bukan nak cantik je, sihat pun perlu jugak kan? So, sis berminat nak saya bantu sis?
.
Saya akan cuba sehabis baik untuk bantu sis selesaikan masalah yang sis hadapi. InshaAllah guna WD ni ramai yang jadi cantik sihat dan yang paling penting sis boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar. Syoknyaa.
.
.
Menarik info krim nano WDTA ni kan? Beli sekarang 1 unit pada harga RM100, nak jimat RM40 jom whatsapp ema 0136483362 
#teamafcv200205
  • #WDTA_ematunz
    TAK SUKA MINUM AIR BANYAK
    Sis, untuk pengetahuan sis sebenarnya kita kena ambil 2 liter air sehari walau tak guna produk apa apa sekalipun.
    .
    Kalau kita tak cukup minum air, buah pinggang kita tak berfungsi dengan baik sebab kalau kita tak cukup minum air, tubuh kita akan kurang air dan tak mampu mengeluarkan toksin yang merbahaya dari tubuh setiap hari.
    .
    Jangka masa panjang, kita akan dapat penyakit yang berbahaya. Bukan sekarang, tapi akan datang kita tak tahu kan?
    .
    So, kita kena lah jaga kesihatan dengan minum air cukup setiap hari. Bukan kesihatan je kita dapat, kulit pun jadi cantik berseri. Betul tak sis? Saya cuba nak bantu sis ni untuk sihat dan cantik. Bukan nak cantik je, sihat pun perlu jugak kan? So, sis berminat nak saya bantu sis?
    .
    Saya akan cuba sehabis baik untuk bantu sis selesaikan masalah yang sis hadapi. InshaAllah guna WD ni ramai yang jadi cantik sihat dan yang paling penting sis boleh nampak 5 tahun lebih muda dari usia sebenar. Syoknyaa.
    .
    .
    Menarik info krim nano WDTA ni kan? Beli sekarang 1 unit pada harga RM100, nak jimat RM40 jom whatsapp ema 0136483362
    #teamafcv200205

  •  164  47  12 February, 2020
  • ALHAMDULILLAH DIIZINKAN ALLAH

Terpaksa jelita dengan krim WD ni

Bukan je kulit die jaga tau tapi segala masalah kulit kendur die bagi tegang kan balik.

Bila kulit dah tegang terus lah nampak awet muda betul tak?

Tengok macam sis nie, bila kulit dah tegang, usik pipi terasa anjal je alololo geram pulak bila usik pipi sendiri.

Nie bukan nak syok sendiri tapi betul pengguna alami bila yakin dengan keberkesanan krim chomel WD.

Kunci die konsisten je korang💋

Mudah amat kelihatan cantik, muda dan kekal muda. 

Nak harga promosi, Nak jimat Rm50,nak penghantaran percuma, ajom klik link wasap kami di bio sekarang ☝

#kembalimuda #muda #awekmuda #wdta #wdtamurah #glowingskin #
  • ALHAMDULILLAH DIIZINKAN ALLAH

    Terpaksa jelita dengan krim WD ni

    Bukan je kulit die jaga tau tapi segala masalah kulit kendur die bagi tegang kan balik.

    Bila kulit dah tegang terus lah nampak awet muda betul tak?

    Tengok macam sis nie, bila kulit dah tegang, usik pipi terasa anjal je alololo geram pulak bila usik pipi sendiri.

    Nie bukan nak syok sendiri tapi betul pengguna alami bila yakin dengan keberkesanan krim chomel WD.

    Kunci die konsisten je korang💋

    Mudah amat kelihatan cantik, muda dan kekal muda.

    Nak harga promosi, Nak jimat Rm50,nak penghantaran percuma, ajom klik link wasap kami di bio sekarang ☝

    #kembalimuda #muda #awekmuda #wdta #wdtamurah #glowingskin #

  •  142  0  8 August, 2020
  • #WDTA_ematunz 
SAYA NI SUSAH NAK PAKAI PRODUK, RAJIN LUPA.
.
Sis jangan risau sebab WD ni sangat mudah pakai. Kalau terlupa pon boleh pakai pada bila bila masa. Sebab sangat mudah guna. Cuma calit calit je. Dalam kereta pon boleh guna. Sambil tengok cerita kat tv pon boleh guna.
.
Kadang kadang ada cust kami cik abang yang tolong ingatkan guna WD sebab dia Nampak akan keberkesanan produk WD pada isteri tersayang.
.
So nak cantik sis konsisten je calit calit dengan WD yang mudah guna dan mudah di bawa kemana mana.
.
Info lanjut? Whatsapp ema
0136483362 atau klik link di bio.
#teamafcv200202
  • #WDTA_ematunz
    SAYA NI SUSAH NAK PAKAI PRODUK, RAJIN LUPA.
    .
    Sis jangan risau sebab WD ni sangat mudah pakai. Kalau terlupa pon boleh pakai pada bila bila masa. Sebab sangat mudah guna. Cuma calit calit je. Dalam kereta pon boleh guna. Sambil tengok cerita kat tv pon boleh guna.
    .
    Kadang kadang ada cust kami cik abang yang tolong ingatkan guna WD sebab dia Nampak akan keberkesanan produk WD pada isteri tersayang.
    .
    So nak cantik sis konsisten je calit calit dengan WD yang mudah guna dan mudah di bawa kemana mana.
    .
    Info lanjut? Whatsapp ema
    0136483362 atau klik link di bio.
    #teamafcv200202

  •  172  45  11 February, 2020
  • Nampak tak perubahan yg ketara bila KONSISTEN mencalit WDTA? Kulit wajah semakin tegang, cekang dan anjal. Eyebag pun menghilang.
.
Bila dah mula setia dengan WDTA, air muka nampak jelas makin awet muda dari sebelumnya. Rugi sangat pada mereka yg terus berhenti bila habis 1 botol😔
.
Promo 2 unit RM160
FREE POSTAGE SM & SS
Klik link di bio ya😘

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller
  • Nampak tak perubahan yg ketara bila KONSISTEN mencalit WDTA? Kulit wajah semakin tegang, cekang dan anjal. Eyebag pun menghilang.
    .
    Bila dah mula setia dengan WDTA, air muka nampak jelas makin awet muda dari sebelumnya. Rugi sangat pada mereka yg terus berhenti bila habis 1 botol😔
    .
    Promo 2 unit RM160
    FREE POSTAGE SM & SS
    Klik link di bio ya😘

    #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller

  •  150  1  27 September, 2019
  • Seriusss mak nampak muda macam tu sekali?😱
_
Korang makin parah lah lepas ni sebab ramai dah tersilap teka, tak tau mana mak mana anak! Time bergambar memang lagi ketara mak nampak muda berkilometer jauh awet muda kan?
_
Omaigaddd, sampai ade yang tak percaya! “Yeke tu mak dengan anak? Mesti edit". Bestkan kalau dapat kesan awet muda macam testimoni ni. Terkejut tau😍
.
PROMO RM80 FREE POSTAGE + FREE GIFT
Klik link di bio ya😘

#wd #wdta #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #wdtabtho #wdtabalakong #wdtahululangat #wdtaampang #wdtamalaysia #wdtasingapore #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless  #kitabaikramaisayang
  • Seriusss mak nampak muda macam tu sekali?😱
    _
    Korang makin parah lah lepas ni sebab ramai dah tersilap teka, tak tau mana mak mana anak! Time bergambar memang lagi ketara mak nampak muda berkilometer jauh awet muda kan?
    _
    Omaigaddd, sampai ade yang tak percaya! “Yeke tu mak dengan anak? Mesti edit". Bestkan kalau dapat kesan awet muda macam testimoni ni. Terkejut tau😍
    .
    PROMO RM80 FREE POSTAGE + FREE GIFT
    Klik link di bio ya😘

    #wd #wdta #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #wdtabtho #wdtabalakong #wdtahululangat #wdtaampang #wdtamalaysia #wdtasingapore #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kitabaikramaisayang

  •  149  1  30 March, 2020
  • BETUL KE NI UMUR 70an?😱
.
Uishhh di usia 70an kulit macam ni. Beza betul dengan mereka dalam kalangan usia yg sama. Tengok lah tu bersih je kulit nenek ni, tegang tak kendur seperti sepatutnya pada usia 70an.
.
Nenek ni dah konsisten mencalit 71 botol. Patut lah ketara betul bezanya kulit berbanding mereka di usia begini. WDTA dah bantu lambatkan proses penuaan tu.
.
Promo 2 unit RM160 FREE POSTAGE
Dan layak join lucky draw bernilai keseluruhan RM15,000
Klik link di bio ya😘

#womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller
  • BETUL KE NI UMUR 70an?😱
    .
    Uishhh di usia 70an kulit macam ni. Beza betul dengan mereka dalam kalangan usia yg sama. Tengok lah tu bersih je kulit nenek ni, tegang tak kendur seperti sepatutnya pada usia 70an.
    .
    Nenek ni dah konsisten mencalit 71 botol. Patut lah ketara betul bezanya kulit berbanding mereka di usia begini. WDTA dah bantu lambatkan proses penuaan tu.
    .
    Promo 2 unit RM160 FREE POSTAGE
    Dan layak join lucky draw bernilai keseluruhan RM15,000
    Klik link di bio ya😘

    #womendesiree #womendesireetripleadvance #wd #wdta #wdmurah #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kualalumpur #cheras #btho #balakong #alamdamai #btr #bandarsripermaisuri #sungaibesi #hululangat #bazarpaknil #trustedseller

  •  159  4  6 December, 2019
  • CONFIDENT LEVEL MULA ADA SERTA MERTA BILA KULIT JADI SIHAT, MASALAH KURANG ❗

Keyakinan wanita terletak pada personaliti, pemakaian dan kulit wajah. Setuju?

Pernah tak bila muka korang breakout teruk tapi time tu jugak lah kena berhadapan dengan orang luar ? Naik segan kan. 
Ya Allah masa tu rasa nak patah balik masa dan betul betul jaga skincare routine.

Tapi korang masih belum terlambat untuk recover masalah kulit korang selagi mana korang konsisten dan terus usaha sampai la nampak HASIL.. skincare adalah untuk penjagaan kulit luaran.
 WDTA adalah molekul molekul nano sangat halus dari Sehelai rambut malah pantas meresap ke dalam kulit 12kali ganda lebih cepat dari krim biasa.  Yang pasti Jangan mudah PUTUS ASA HOKEY 😍. #wdtatelukpanglimagarang
#wdtamurah#wdtaberkesan#produkterlajaklaris#luluskkm#HALAL#cikgumalaysia#codtelukpanglimagarang
  • CONFIDENT LEVEL MULA ADA SERTA MERTA BILA KULIT JADI SIHAT, MASALAH KURANG ❗

    Keyakinan wanita terletak pada personaliti, pemakaian dan kulit wajah. Setuju?

    Pernah tak bila muka korang breakout teruk tapi time tu jugak lah kena berhadapan dengan orang luar ? Naik segan kan.
    Ya Allah masa tu rasa nak patah balik masa dan betul betul jaga skincare routine.

    Tapi korang masih belum terlambat untuk recover masalah kulit korang selagi mana korang konsisten dan terus usaha sampai la nampak HASIL.. skincare adalah untuk penjagaan kulit luaran.
    WDTA adalah molekul molekul nano sangat halus dari Sehelai rambut malah pantas meresap ke dalam kulit 12kali ganda lebih cepat dari krim biasa. Yang pasti Jangan mudah PUTUS ASA HOKEY 😍. #wdtatelukpanglimagarang
    #wdtamurah #wdtaberkesan #produkterlajaklaris #luluskkm #HALAL #cikgumalaysia #codtelukpanglimagarang

  •  105  0  24 June, 2020
  • WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💕
_
Krim WDTA adalah krim kecantikan yang diformulasi menggunakan revolusi Bio-Teknologi Nano (dicalit di nadi) yg mana mampu meresap ke bawah lapisan kulit dengan kuasa penyerapannya 12x ganda lebih pantas ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (sebab tu kita kena sapu pada nadi-nadi kerana pada nadi terdapat pembuluh darah yang besar).
_
FUNGSI UTAMA WDTA;

1) Anti Penuaan / Anti Aging
2) Pencerahan / Whitening
3) Menegangkan / Lifting
4) Menganjalkan / Firming
_
MANFAAT LAIN;

1. Menaikkan seri wajah
2. Mencerahkan kulit (glowing)
3. Menegang dan memantapkan tisu kendur
4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
5. Masalah eyebag
6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata
7. Mengurangkan kesan parut
8. Mengurangkan blackhead
9. Mengurangkan kulit berminyak
10. Menjaga kelembapan kulit 
11. Antipenuaan (awet muda)
_
Terdapat bahan-bahan TERBAIK dalam WDTA seperti Gluthatione, Arbutin, Pueraria Mirifica, Estrak Akar Tree Peony.
_
Order klik link di bio ya😘

#wd #wdta #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #wdtabtho #wdtabalakong #wdtahululangat #wdtaampang #wdtamalaysia #wdtasingapore #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless  #kitabaikramaisayang
  • WOMEN DESIREE TRIPLE ADVANCE💕
    _
    Krim WDTA adalah krim kecantikan yang diformulasi menggunakan revolusi Bio-Teknologi Nano (dicalit di nadi) yg mana mampu meresap ke bawah lapisan kulit dengan kuasa penyerapannya 12x ganda lebih pantas ke dalam tubuh badan melalui pembuluh darah (sebab tu kita kena sapu pada nadi-nadi kerana pada nadi terdapat pembuluh darah yang besar).
    _
    FUNGSI UTAMA WDTA;

    1) Anti Penuaan / Anti Aging
    2) Pencerahan / Whitening
    3) Menegangkan / Lifting
    4) Menganjalkan / Firming
    _
    MANFAAT LAIN;

    1. Menaikkan seri wajah
    2. Mencerahkan kulit (glowing)
    3. Menegang dan memantapkan tisu kendur
    4. Membantu mengatasi/mencegah masalah jerawat dan jeragat
    5. Masalah eyebag
    6. Membantu mencerahkan kulit kusam dan tona tidak sekata
    7. Mengurangkan kesan parut
    8. Mengurangkan blackhead
    9. Mengurangkan kulit berminyak
    10. Menjaga kelembapan kulit
    11. Antipenuaan (awet muda)
    _
    Terdapat bahan-bahan TERBAIK dalam WDTA seperti Gluthatione, Arbutin, Pueraria Mirifica, Estrak Akar Tree Peony.
    _
    Order klik link di bio ya😘

    #wd #wdta #wdtamurah #wdtacheras #wdtakualalumpur #wdtakl #wdtabtho #wdtabalakong #wdtahululangat #wdtaampang #wdtamalaysia #wdtasingapore #krimkalisusia #awetmuda #jerawat #jeragat #kecilkanpori #kulitkusam #glowing #flawless #kitabaikramaisayang

  •  150  1  30 March, 2020
  • #wdta_ematunz Selama ni tentera jahat datang menjajah dan berkubu sesuka hati kat pipi gebus si cantik manis nie. Nak halau punyaa la payah, haihhh belum lagi kawasan ternakan lain sekitar dahi. .
Ehh eh buat macam tempat sendiri pulak kanns!
.
Tapiii lepas konsisten si chumel wd habis dicantas nya segala tok nenek penjajah ni. Habis bertempiaran lari tak cukup tanah 😆
.
Sedar sedar pipi merah jambu nyata terserlah disebabkan dalaman yang makin sihat dan tiptop.
.
Kan ai dah gitau, si chumel ni memang ajaib. Calit kat nadi je tau, tapi kesannya fulamakk haihhh merecikk memancar muka custamer tue sekarang dek penangan krim WD.
.
Penjagaan kulit dari dalam, tak perlu dah nak berpetua bagai atau telan jamu berguni guni untuk dapatkan kulit lawa. Teknologi sekarang makin maju, cecalit aje dah shantekk uolss .
.
.
Promo WDTA sekarang masih berlangsung. Order satu unit dapat penjimatan RM20. Grab sekarang atau anda akan menangis dibucu katil 🤣
.
.
#krimcalit #krimcalitviral #teamizah #calitcalitcantik #wdec #tripleadvance #wdta #womendesiree #krimwdta #feedback_krimWDTA #jerawat #jeragat #teammokyampower #adleesyabeauty #womendesireetripleadvance  #womendesireeessentialcream #dealeradleesyabeauty #krimkecantikan #wdecmurah #wdtamurah #peeadolce #VH #feedbackpositif #krimwdta #krimcalitviral
  • #wdta_ematunz Selama ni tentera jahat datang menjajah dan berkubu sesuka hati kat pipi gebus si cantik manis nie. Nak halau punyaa la payah, haihhh belum lagi kawasan ternakan lain sekitar dahi. .
    Ehh eh buat macam tempat sendiri pulak kanns!
    .
    Tapiii lepas konsisten si chumel wd habis dicantas nya segala tok nenek penjajah ni. Habis bertempiaran lari tak cukup tanah 😆
    .
    Sedar sedar pipi merah jambu nyata terserlah disebabkan dalaman yang makin sihat dan tiptop.
    .
    Kan ai dah gitau, si chumel ni memang ajaib. Calit kat nadi je tau, tapi kesannya fulamakk haihhh merecikk memancar muka custamer tue sekarang dek penangan krim WD.
    .
    Penjagaan kulit dari dalam, tak perlu dah nak berpetua bagai atau telan jamu berguni guni untuk dapatkan kulit lawa. Teknologi sekarang makin maju, cecalit aje dah shantekk uolss .
    .
    .
    Promo WDTA sekarang masih berlangsung. Order satu unit dapat penjimatan RM20. Grab sekarang atau anda akan menangis dibucu katil 🤣
    .
    .
    #krimcalit #krimcalitviral #teamizah #calitcalitcantik #wdec #tripleadvance #wdta #womendesiree #krimwdta #feedback_krimWDTA #jerawat #jeragat #teammokyampower #adleesyabeauty #womendesireetripleadvance #womendesireeessentialcream #dealeradleesyabeauty #krimkecantikan #wdecmurah #wdtamurah #peeadolce #VH #feedbackpositif #krimwdta #krimcalitviral

  •  151  27  21 August, 2019