#wawaserumhq Instagram Photos & Videos

wawaserumhq - 8.5k posts

Hashtag Popularity

0.8
average comments
34.6
average likes

Latest #wawaserumhq Posts

  • Alhamdulillah...mlm td ada customer byr Rm69...
Milkskin lotion by wawa cosmetic RM 59
Sabun Miss V Manjakani RM 10

❗❗❗ Nik sedang mencari agent ❗❗❗

Jangan risau sahabat❗❗❗❗
⚡⚡⚡⚡ PRODUCT LAKU KERAS⚡⚡⚡hari2dapatjual hari2dapatsales
Berminat boleh DM Nik untuk order atau untuk jadi agent
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #milkskinwawacosmetic #milkskin #wawalotionmilkskin #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • Alhamdulillah...mlm td ada customer byr Rm69...
    Milkskin lotion by wawa cosmetic RM 59
    Sabun Miss V Manjakani RM 10

    ❗❗❗ Nik sedang mencari agent ❗❗❗

    Jangan risau sahabat❗❗❗❗
    ⚡⚡⚡⚡ PRODUCT LAKU KERAS⚡⚡⚡hari2dapatjual hari2dapatsales
    Berminat boleh DM Nik untuk order atau untuk jadi agent
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #milkskinwawacosmetic #milkskin #wawalotionmilkskin #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  1  0  5 hours ago
  • WAWA GREEN TEA SERUM

Ingredient utama dalam serum adalah green tea yang telah dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah.

1 bahan dengan 7 kebaikkan yang ada didalam WAWA Green Tea Serum nie!

Seriously memang besttt sangat serum nie. Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak dan berjerawat. 

Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagi and untuk setiap combo set dapat less taw❤️

Skrg ada promo tau utk #wawaserum what's up Nik 0179215052
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • WAWA GREEN TEA SERUM

    Ingredient utama dalam serum adalah green tea yang telah dirumus khas untuk meremajakan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah.

    1 bahan dengan 7 kebaikkan yang ada didalam WAWA Green Tea Serum nie!

    Seriously memang besttt sangat serum nie. Sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit berminyak dan berjerawat.

    Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagi and untuk setiap combo set dapat less taw❤️

    Skrg ada promo tau utk #wawaserum what's up Nik 0179215052
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  0  0  10 July, 2020
  • INGAT AKU TAKDE PERSAAN
- Kulit berminyak !!
- Muka kusam !!
- Jerawat Banyak !!

KE KORANG PERLI AKU !!

Aku nekad untuk berubah dan aku terjumpa PRODUK Wawa cosmetics Terus beli 2 botol.

Alhamdulillah sekarang aku berjaya tutup mulut korang.

Sebulan je aku amalkan produk ni 😍

Yang penting Aku tahu Wawa Serum Gereen tea ni selamat digunakan dan lulus KKM.

Sangat bersyukur jumpa produk yang sangat bagus ni sebab

1. Dapat membunuh kuman jerawat akar umbi.
2. Dapat mengawal kulit yang berminyak.
3. Dapat mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam.
4. Mengecilkan liang pori
5. Mengurangkan whitehead dan blackhead yang tersumbat
6. Melembabkan lulit
7. Elakkan jeragat pada wajah
8. Muka sentiasa segar 😍

Aku nak bagi jaminan pada korang.

Bukan  100% tetapi 200% kesan yang baik kepada korang.

Dan lebih daripada 2000 botol dijual dalam tempoh 1 minggu.

Untuk yang serius nak kami bantu

Sekarang ada promosi 😍

Beli 1 percuma 5 gift menarik 😍 (gift boleh tukar kuantiti )

Wasap.my/60179215052/nak+serum
Wasap.my/60179215052/nak+serum
Wasap.my/60179215052/nak+serum

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • INGAT AKU TAKDE PERSAAN
    - Kulit berminyak !!
    - Muka kusam !!
    - Jerawat Banyak !!

    KE KORANG PERLI AKU !!

    Aku nekad untuk berubah dan aku terjumpa PRODUK Wawa cosmetics Terus beli 2 botol.

    Alhamdulillah sekarang aku berjaya tutup mulut korang.

    Sebulan je aku amalkan produk ni 😍

    Yang penting Aku tahu Wawa Serum Gereen tea ni selamat digunakan dan lulus KKM.

    Sangat bersyukur jumpa produk yang sangat bagus ni sebab

    1. Dapat membunuh kuman jerawat akar umbi.
    2. Dapat mengawal kulit yang berminyak.
    3. Dapat mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam.
    4. Mengecilkan liang pori
    5. Mengurangkan whitehead dan blackhead yang tersumbat
    6. Melembabkan lulit
    7. Elakkan jeragat pada wajah
    8. Muka sentiasa segar 😍

    Aku nak bagi jaminan pada korang.

    Bukan 100% tetapi 200% kesan yang baik kepada korang.

    Dan lebih daripada 2000 botol dijual dalam tempoh 1 minggu.

    Untuk yang serius nak kami bantu

    Sekarang ada promosi 😍

    Beli 1 percuma 5 gift menarik 😍 (gift boleh tukar kuantiti )

    Wasap.my/60179215052/nak+serum
    Wasap.my/60179215052/nak+serum
    Wasap.my/60179215052/nak+serum

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  0  0  10 July, 2020
  • Alhamdulillah... rezeki hari ini...ada customer grab green tea Serum by Wawa Cosmetics

Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat 
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • Alhamdulillah... rezeki hari ini...ada customer grab green tea Serum by Wawa Cosmetics

    Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  2  0  10 July, 2020
  • nai kerap tukar serum. Pakai rasa macam tak best je tuka. Ada banyak serum yang tak pernah habis pun.
.
Mana yang tak habis tu nai bagi adik, mak, kawan or husband 😂 Kulit nai precious. So I need the best i can have.
.
But since nai pakai serum green tea Wawa Cosmetics, nai xde lagi pakai serum lain setakat ni tauu...sebab Sangat sesuai dengan muka nai
.
Jerawat dah banyak kurang, dan muka pun dah kurang berminyak.
.
Since nai suka serum ni, nai terus daftar jadi agent. So sis2 yang rasa dah banyak serum cuba still tak puas hati boleh try ni. Wasap nai sekarang klik link dekat bio diatas
.
.
#thekingeternalmonarch #healthylifestyle #wawacosmetichq #wawacosmetic #wawazainal #kerabatwawa #gebuarmy #serumwhitening #serumviral #wawaserumhq #wawaserumgreentea #serumgreentea #skincare #simplythebest #glowingskin #antiaging #antiagingskincare #antiagingproducts #bazaronline #bandarpuncakalam #skincaretips #skinhealth #junnibeauty #demicantik #symabeautyskincare #farrabeautyskincare
  • nai kerap tukar serum. Pakai rasa macam tak best je tuka. Ada banyak serum yang tak pernah habis pun.
    .
    Mana yang tak habis tu nai bagi adik, mak, kawan or husband 😂 Kulit nai precious. So I need the best i can have.
    .
    But since nai pakai serum green tea Wawa Cosmetics, nai xde lagi pakai serum lain setakat ni tauu...sebab Sangat sesuai dengan muka nai
    .
    Jerawat dah banyak kurang, dan muka pun dah kurang berminyak.
    .
    Since nai suka serum ni, nai terus daftar jadi agent. So sis2 yang rasa dah banyak serum cuba still tak puas hati boleh try ni. Wasap nai sekarang klik link dekat bio diatas
    .
    .
    #thekingeternalmonarch #healthylifestyle #wawacosmetichq #wawacosmetic #wawazainal #kerabatwawa #gebuarmy #serumwhitening #serumviral #wawaserumhq #wawaserumgreentea #serumgreentea #skincare #simplythebest #glowingskin #antiaging #antiagingskincare #antiagingproducts #bazaronline #bandarpuncakalam #skincaretips #skinhealth #junnibeauty #demicantik #symabeautyskincare #farrabeautyskincare

  •  3  0  10 July, 2020
  • WAWA SERUM SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM
.

Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! 😱
.
Selain tu, WAWA SERUM:
. 👍🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
👍🏼 Membantu melembapkan kulit muka
👍🏼 Anti-aging
👍🏼 Memperbaiki sel-sel kulit mati
👍🏼 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
👍🏼 Memudarkan jeragat & parut
👍🏼 Sesuai untuk semua jenis kulit muka

📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • WAWA SERUM SKIN BOOSTER & INTENSE WHITENING SERUM
    .

    Hanya 1 malam sahaja, jerawat baru tumbuh akan kecut & hilang! 😱
    .
    Selain tu, WAWA SERUM:
    . 👍🏼 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
    👍🏼 Membantu melembapkan kulit muka
    👍🏼 Anti-aging
    👍🏼 Memperbaiki sel-sel kulit mati
    👍🏼 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
    👍🏼 Memudarkan jeragat & parut
    👍🏼 Sesuai untuk semua jenis kulit muka

    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  2  0  9 July, 2020
  • KANDUNGAN DIDALAM WAWA SERUM:

1. Extract aloevera
2. Timun
3. Olive Oil
4. Lavender 
5. Castor Oil

Semua bahan diatas bertindak sebagai anti oxidants utk mencerahkan kulit dan memudarkan parut serta anti-aging utk menghilangkan kedutan, garis halus dan menganjalkan kulit muka 🌸

Selain itu terdapat kandungan Allantoin utk melindungi kulit, menggalakkan skin cell renewal dan soothing utk kulit sensitif

Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat 
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • KANDUNGAN DIDALAM WAWA SERUM:

    1. Extract aloevera
    2. Timun
    3. Olive Oil
    4. Lavender
    5. Castor Oil

    Semua bahan diatas bertindak sebagai anti oxidants utk mencerahkan kulit dan memudarkan parut serta anti-aging utk menghilangkan kedutan, garis halus dan menganjalkan kulit muka 🌸

    Selain itu terdapat kandungan Allantoin utk melindungi kulit, menggalakkan skin cell renewal dan soothing utk kulit sensitif

    Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  0  0  9 July, 2020
  • "Awak pakai apa muke berkilat gebu gebas siap glowinggg lagi mcm plastik je sy tgk dari jauh? 😱"
.
Apa lagi klau bkn serum selembut suter ni haa dari #wawaserum. Skrg keluar rumah dah tak perlu pakai
bedak dan foundation pon. Naked face pun confident 100% skrg 😍

Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat 
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw
📲 https://wa.link/9vrwvw

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini
  • "Awak pakai apa muke berkilat gebu gebas siap glowinggg lagi mcm plastik je sy tgk dari jauh? 😱"
    .
    Apa lagi klau bkn serum selembut suter ni haa dari #wawaserum. Skrg keluar rumah dah tak perlu pakai
    bedak dan foundation pon. Naked face pun confident 100% skrg 😍

    Skrg ada promo tau utk #wawaserum ni. Grab skrg sebelum tamat
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw
    📲 https://wa.link/9vrwvw

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumkelanajaya #wawaserumaradamansara #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #gebuarmy #teamjeebdeel #teamgebuarmyniknooraini

  •  0  0  9 July, 2020
  • .
SERUM GREEN TEA

Sape nak keluar rumah dngan konfiden tanpa mekup ? Smua org pun nak kan kalau ada solution nye 🥰 caranye dngan serum green tea 🤗 jom sama2 cantik 😘

🌸 KULIT LEBIH SIHAT
 Kalau nak makeup yg cantik, natural, nampak smooth mesti lah kulit kena sihat bersih kan ? Kita rawat kulit dulu dngan serum green tea ni. Hasil dia takkan mengeciwaaa kan kalau kita sndri konsisten dan sabar 😍
.

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum
  • .
    SERUM GREEN TEA

    Sape nak keluar rumah dngan konfiden tanpa mekup ? Smua org pun nak kan kalau ada solution nye 🥰 caranye dngan serum green tea 🤗 jom sama2 cantik 😘

    🌸 KULIT LEBIH SIHAT
    Kalau nak makeup yg cantik, natural, nampak smooth mesti lah kulit kena sihat bersih kan ? Kita rawat kulit dulu dngan serum green tea ni. Hasil dia takkan mengeciwaaa kan kalau kita sndri konsisten dan sabar 😍
    .

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum

  •  5  0  8 July, 2020
  • .
Kulit berminyak? Kusam? Dan berjerawat? 😭
.
.
Just sapu 2/3 titis #wawaserum  sebelum tido malam dan rasai sendiri kulit muka yg lebih sihat, glowing dan berseri-seri setiap pagi 😍
.
.
Ini bukan susuk tau! Rahsia jerawat segan-segan nak naik dan kulit sihat sbb si #wawaserum ni lah 😍
.

#wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #wawakadrayaedition #wawacosmetics #wawagreenteamatcha #wawagreenteaserum
  • .
    Kulit berminyak? Kusam? Dan berjerawat? 😭
    .
    .
    Just sapu 2/3 titis #wawaserum sebelum tido malam dan rasai sendiri kulit muka yg lebih sihat, glowing dan berseri-seri setiap pagi 😍
    .
    .
    Ini bukan susuk tau! Rahsia jerawat segan-segan nak naik dan kulit sihat sbb si #wawaserum ni lah 😍
    .

    #wawaserumhq #wawaserumkl #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum #wawakadrayaedition #wawacosmetics #wawagreenteamatcha #wawagreenteaserum

  •  4  0  8 July, 2020
  • Assalamualaikum . 
Petang ni syahilla nak share dengan korang tentang Intensive Brightening Serum.. Salah satu daripada produk Wawa Skincare.. 😊
. 
So, apa yang best nya tentang wawa serum ni??.
💚 merawat masalah jerawat
💚 mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
💚 melindungi kulit dari sinaran UV
💚 anti penuaan
💚 merawat kulit berminyak
💚 mengurangkan kesan parut
💚 bersifat anti bakteria
.
Macam mana cara guna wawa serum ni??
Korang cuma perlu sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam.. Senang je kn, semudah ABC.. 😜harganya tak mahal  pun, RM69 sahaja.. 😉

PM/DM Syahilla sekarang!! Ready stock ni korang.. 😄

#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#wawaserum 
#wawaserumhq 
#wawaserumgreentea 
#teamcikflora 
#teamcikflorasquad 
#teamnatsumi
  • Assalamualaikum .
    Petang ni syahilla nak share dengan korang tentang Intensive Brightening Serum.. Salah satu daripada produk Wawa Skincare.. 😊
    .
    So, apa yang best nya tentang wawa serum ni??.
    💚 merawat masalah jerawat
    💚 mengurangkan lingkaran gelap bawah mata
    💚 melindungi kulit dari sinaran UV
    💚 anti penuaan
    💚 merawat kulit berminyak
    💚 mengurangkan kesan parut
    💚 bersifat anti bakteria
    .
    Macam mana cara guna wawa serum ni??
    Korang cuma perlu sapukan 2/3 titis dan sapu rata pada seluruh wajah setiap pagi dan malam.. Senang je kn, semudah ABC.. 😜harganya tak mahal pun, RM69 sahaja.. 😉

    PM/DM Syahilla sekarang!! Ready stock ni korang.. 😄

    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #wawaserumgreentea
    #teamcikflora
    #teamcikflorasquad
    #teamnatsumi

  •  2  0  19 June, 2020
  • ASSALAMUALAIKUM AND GOOD MORNING ✨
.
Ramai yang DM Syahilla tanya kalau nak muka bebas jerawat, kena apply apa? Haa korang tahu tak pasal kelebihan GREEN TEA. Memang vass excellent dia punya function untuk jadikan kulit muka kita ching2 and BERSERI okay 😜
.
Setiap hari jangan lupa apply WAWA CLEANSER & WAWA SERUM, nanti korang nampak perubahan kat muka. Trust me dah ramai yang cuba 😘
.
Kunci dia KONSISTEN and SABAR je. Konfem korang akan dapat kulit muka yang diidamkan tu 😍
.
PRICE LIST
Wawa Oxy Bubble Foam Cleanser - RM49
Wawa Brightening Serum - RM65
.
KLIK LINK DI BIO ✨

#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#wawaserum 
#wawaserumhq
#wawaserumgreentea 
#wawacleanserfoam 
#wawacleanser 
#teamcikflora 
#teamcikflorasquad 
#teamnatsumi
  • ASSALAMUALAIKUM AND GOOD MORNING ✨
    .
    Ramai yang DM Syahilla tanya kalau nak muka bebas jerawat, kena apply apa? Haa korang tahu tak pasal kelebihan GREEN TEA. Memang vass excellent dia punya function untuk jadikan kulit muka kita ching2 and BERSERI okay 😜
    .
    Setiap hari jangan lupa apply WAWA CLEANSER & WAWA SERUM, nanti korang nampak perubahan kat muka. Trust me dah ramai yang cuba 😘
    .
    Kunci dia KONSISTEN and SABAR je. Konfem korang akan dapat kulit muka yang diidamkan tu 😍
    .
    PRICE LIST
    Wawa Oxy Bubble Foam Cleanser - RM49
    Wawa Brightening Serum - RM65
    .
    KLIK LINK DI BIO ✨

    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #wawaserumgreentea
    #wawacleanserfoam
    #wawacleanser
    #teamcikflora
    #teamcikflorasquad
    #teamnatsumi

  •  2  0  19 June, 2020
  • Morning semua 🌸⁣
⁣
Share sikit your skincare routine 🤗⁣
Wawa cosmetics pun ada skincare products tauu. Mesti ramai yang tak tau ⁣
⁣
Meh nak bagitahu wawa cosmetics punya skincare ada 2 sahaja tau 😉⁣
✅ oxy bubble foam cleanser ⁣
✅ intensive brightening serum ⁣
⁣
Both cleanser and serum ni ada green tea extract tau. Jom tengok ape yang best pasal combo ni 👇⁣
⁣
✅ oxy bubble bertindak sebagai 2 in 1 cleanser - as makeup remover jugak 👍⁣
⁣
✅ serum pula bantu merawat masalah jerawat dan melembapkan kulit.⁣
⁣
✅ combo ni dapat bantu kurangkan parut jerawat, mengurangkan masalah kulit berminyak.⁣
⁣
And yang paling best syahilla nak bagi discount kalau grab combo ni tauu 🤗⁣ #wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#wawaserum 
#wawaserumhq 
#wawacleanserfoam 
#teamcikflora 
#teamcikflorasquad 
#teamnatsumi
  • Morning semua 🌸⁣

    Share sikit your skincare routine 🤗⁣
    Wawa cosmetics pun ada skincare products tauu. Mesti ramai yang tak tau ⁣

    Meh nak bagitahu wawa cosmetics punya skincare ada 2 sahaja tau 😉⁣
    ✅ oxy bubble foam cleanser ⁣
    ✅ intensive brightening serum ⁣

    Both cleanser and serum ni ada green tea extract tau. Jom tengok ape yang best pasal combo ni 👇⁣

    ✅ oxy bubble bertindak sebagai 2 in 1 cleanser - as makeup remover jugak 👍⁣

    ✅ serum pula bantu merawat masalah jerawat dan melembapkan kulit.⁣

    ✅ combo ni dapat bantu kurangkan parut jerawat, mengurangkan masalah kulit berminyak.⁣

    And yang paling best syahilla nak bagi discount kalau grab combo ni tauu 🤗⁣ #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #wawacleanserfoam
    #teamcikflora
    #teamcikflorasquad
    #teamnatsumi

  •  6  0  19 June, 2020
  • Hye korang 🤗
Apa yang korang tahu tentang teh hijau?
Teh hijau ialah bahan semulajadi yg sgt bagus utk kulit. Sama ada utk MUKA jgk BADAN. 
Teh hijau mengandungi banyak bahan-bahan yang memberi kebaikan pada kesihatan kulit. Kerana ia mengandungi bahan antiiflamasi, antiseptik serta antibakteria yang tinggi. . 
Ok, Sis nak cerita KHASIAT yg ada pada TEH HIJAU 👇
🌸 Mengatasi masalah jerawat
🌸 Mengatasi mslh kulit berminyak
🌸 Mengatasi sunburn
🌸 Menghilangkan gelap bawah mata
🌸 Menyegarkan kulit muka
🌸 Melembabkan kulit muka
🌸 Mencerahkan wajah (sis suka yg nie 😁) . 
Ok! Sis nak kongsi kan dengan korang apa yg kita boleh buat dengan TEH HIJAU.
. 
TEH HIJAU tu korang boleh gunakan sebagai pembersih wajah. Kemudian dijadikan sebagai penyegar kulit muka. Boleh juga dibuat  MASKER tau. Campurkan dengan yougurt pun blh. Kalau korang buat air TEH HIJAU tu, Uncang jgn buang. Sebab boleh diletakkan pada bhg mata 🐼. Last sekali,kalau korang nak steam muka sendiri kat rumah boleh cuba gunakan daun TEH HIJAU. Sy sendiri pun baru buat jgk tadi. Fresh sgt2. 😍. Nak cantik tak perlu kos tinggi2 pun. GUNA  TEH HIJAU DAH CUKUP UNTUK BUAT KULIT WAJAH CANTIK DAN SIHAT SEMULAJADI... #wawaserumhq #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsperak #wawacosmeticskualakangsar #wawacosmeticslenggong #wawagreentea #wawagreenteaserumperak
  • Hye korang 🤗
    Apa yang korang tahu tentang teh hijau?
    Teh hijau ialah bahan semulajadi yg sgt bagus utk kulit. Sama ada utk MUKA jgk BADAN.
    Teh hijau mengandungi banyak bahan-bahan yang memberi kebaikan pada kesihatan kulit. Kerana ia mengandungi bahan antiiflamasi, antiseptik serta antibakteria yang tinggi. .
    Ok, Sis nak cerita KHASIAT yg ada pada TEH HIJAU 👇
    🌸 Mengatasi masalah jerawat
    🌸 Mengatasi mslh kulit berminyak
    🌸 Mengatasi sunburn
    🌸 Menghilangkan gelap bawah mata
    🌸 Menyegarkan kulit muka
    🌸 Melembabkan kulit muka
    🌸 Mencerahkan wajah (sis suka yg nie 😁) .
    Ok! Sis nak kongsi kan dengan korang apa yg kita boleh buat dengan TEH HIJAU.
    .
    TEH HIJAU tu korang boleh gunakan sebagai pembersih wajah. Kemudian dijadikan sebagai penyegar kulit muka. Boleh juga dibuat  MASKER tau. Campurkan dengan yougurt pun blh. Kalau korang buat air TEH HIJAU tu, Uncang jgn buang. Sebab boleh diletakkan pada bhg mata 🐼. Last sekali,kalau korang nak steam muka sendiri kat rumah boleh cuba gunakan daun TEH HIJAU. Sy sendiri pun baru buat jgk tadi. Fresh sgt2. 😍. Nak cantik tak perlu kos tinggi2 pun. GUNA  TEH HIJAU DAH CUKUP UNTUK BUAT KULIT WAJAH CANTIK DAN SIHAT SEMULAJADI... #wawaserumhq #wawacosmetics #wawacosmeticshq #wawacosmeticsperak #wawacosmeticskualakangsar #wawacosmeticslenggong #wawagreentea #wawagreenteaserumperak

  •  6  0  11 June, 2020
  • FEEDBACK SERUM GREEN TEA
⁣
✅ Kulit tak berminyak ⁣
✅ Kulit lebih lembut⁣
⁣
Korang ada masalah kulit berminyak, masalah jerawat dan parut? 
SERUM GREEN TEA SANGAT BEST!!! ⁣
✅ bantu merawat kulit⁣
✅ mengandungi ekstrak teh hijau untuk merawat masalah jerawat⁣
✅ melembapkan kulit⁣
✅ bantu mengurangkan parut⁣
⁣
Jom try sebotol mesti nak repeat balik 😍
⁣
#wawacosmetics 
#wawaserumhq 
#wawaserum 
#wawaserumhq 
#teamcikflora 
#teamcikflorasquad 
#teamnatsumi
  • FEEDBACK SERUM GREEN TEA

    ✅ Kulit tak berminyak ⁣
    ✅ Kulit lebih lembut⁣

    Korang ada masalah kulit berminyak, masalah jerawat dan parut?
    SERUM GREEN TEA SANGAT BEST!!! ⁣
    ✅ bantu merawat kulit⁣
    ✅ mengandungi ekstrak teh hijau untuk merawat masalah jerawat⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣
    ✅ bantu mengurangkan parut⁣

    Jom try sebotol mesti nak repeat balik 😍

    #wawacosmetics
    #wawaserumhq
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #teamcikflora
    #teamcikflorasquad
    #teamnatsumi

  •  2  0  9 June, 2020
  • Siapa yg dah try confirm akan repeat lagi dan lagiii ❤

WAWA Cleanser (OXY BUBBLE FOAM)
2 IN 1 ni boleh digunakan sebagai :
✔ Make Up Remover
✔ Cleanser Foam
.
Muka bersih dari sisa2 makeup dalam sekelip mata. Cuma perlu cuci muka mcm biasa, tak perlu pkai wet tissue dh 😁.
.
Selain itu, boleh jugak merawat masalah kulit dan byk kelebihan lain seperti di bawah ni.
.
💘 Kurangkan gelap bawah mata
💘 Kurangkan parut
💘 Merawat masalah jerawat
💘 Merawat masalah kulit berminyak
💘 Anti penuaan
💘 Anti bakteria
💘 Melindungi dari sinaran UV
.
💟 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering & sensitif 😊😊😊.
.
Jom wasap syahilla sekarang ‼️ #wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#wawacleanser 
#wawaserum 
#wawaserumhq 
#teamcikflora 
#teamcikflorasquad
  • Siapa yg dah try confirm akan repeat lagi dan lagiii ❤

    WAWA Cleanser (OXY BUBBLE FOAM)
    2 IN 1 ni boleh digunakan sebagai :
    ✔ Make Up Remover
    ✔ Cleanser Foam
    .
    Muka bersih dari sisa2 makeup dalam sekelip mata. Cuma perlu cuci muka mcm biasa, tak perlu pkai wet tissue dh 😁.
    .
    Selain itu, boleh jugak merawat masalah kulit dan byk kelebihan lain seperti di bawah ni.
    .
    💘 Kurangkan gelap bawah mata
    💘 Kurangkan parut
    💘 Merawat masalah jerawat
    💘 Merawat masalah kulit berminyak
    💘 Anti penuaan
    💘 Anti bakteria
    💘 Melindungi dari sinaran UV
    .
    💟 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit kering & sensitif 😊😊😊.
    .
    Jom wasap syahilla sekarang ‼️ #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #wawacleanser
    #wawaserum
    #wawaserumhq
    #teamcikflora
    #teamcikflorasquad

  •  5  0  9 June, 2020
  • WAWA GREEN TEA SERUM
..
Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremaja kan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah.

1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada didalam WAWA Green Tea Serum nie wawa cosmetics. ✔️Membunuh kuman jerawat akar umbi
✔️Mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam
✔️Mengecilkan liang pori
✔️Mengawal kulit yang berminyak
✔️Mengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat
✔️Melembapkan kulit 
Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❤

#wawaserumhq #wawaserumjb #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum
#wawacosmetic #wawacosmetics #wawacosmeticshq
  • WAWA GREEN TEA SERUM
    ..
    Ingredient utama dalam serum adalah green tea dirumus khas untuk meremaja kan kulit dan terbukti melambatkan penuaan serta merawat skin yang bermasalah.

    1 bahan tapi banyakkkk kebaikkan yang ada didalam WAWA Green Tea Serum nie wawa cosmetics. ✔️Membunuh kuman jerawat akar umbi
    ✔️Mengecutkan jerawat dalam masa 2 ke 3 jam
    ✔️Mengecilkan liang pori
    ✔️Mengawal kulit yang berminyak
    ✔️Mengurangkan Whitehead / Black yang tersumbat
    ✔️Melembapkan kulit
    Seriously memang besttt sangat serum nie. Siapa yg dah try konfem akan repeat lagi dan lagiii❤

    #wawaserumhq #wawaserumjb #wawaserum #serum #serumcantik #serumjimat #vitc #wawazainal #aerilzafrel #wawaserumperlis #wawaserumperak #wawacosmestics #wawa #wawasoftlens #serumwawa #sayajualserum
    #wawacosmetic #wawacosmetics #wawacosmeticshq

  •  1  0  9 June, 2020
  • INILAH #wawagreenteaserum NEW EDITION!😍
-
Setiap daripada ingredients ada MANFAAT tersendiri untuk kulit muka korang tau
👇👇👇
✅Anti-Aging. The antioxidants in green tea are excellent at fighting premature aging.
✅Treats Oily Skin.
✅Clears Clogged Pores.
✅Exfoliates Gently.
✅Reduces Puffiness and Redness.
✅Protects Skin From the Sun.
-
Tak payah bazir duit beli memacam and tak perlu skincare yang banyak dah sebab #wawagreenteaserum ni dah banyak sangat fungsi untuk korang! Let's jimat & let's save your money with us! ❤
.
.
Harga Seketoi RM65 /20Ml
Boleh Guna 2-3bulan bergantung cara guna😘

#Wawacosmetics #Dieyawarriors #wawacosmeticshq #wawazainal #aerilzafrel #wawaserum #wawaserumhq #wawaserumgreentea #greenteaserum #wawacosmeticssabah #wawacosmeticskk #nakcantik
  • INILAH #wawagreenteaserum NEW EDITION!😍
    -
    Setiap daripada ingredients ada MANFAAT tersendiri untuk kulit muka korang tau
    👇👇👇
    ✅Anti-Aging. The antioxidants in green tea are excellent at fighting premature aging.
    ✅Treats Oily Skin.
    ✅Clears Clogged Pores.
    ✅Exfoliates Gently.
    ✅Reduces Puffiness and Redness.
    ✅Protects Skin From the Sun.
    -
    Tak payah bazir duit beli memacam and tak perlu skincare yang banyak dah sebab #wawagreenteaserum ni dah banyak sangat fungsi untuk korang! Let's jimat & let's save your money with us! ❤
    .
    .
    Harga Seketoi RM65 /20Ml
    Boleh Guna 2-3bulan bergantung cara guna😘

    #Wawacosmetics #Dieyawarriors #wawacosmeticshq #wawazainal #aerilzafrel #wawaserum #wawaserumhq #wawaserumgreentea #greenteaserum #wawacosmeticssabah #wawacosmeticskk #nakcantik

  •  6  0  3 June, 2020

Top #wawaserumhq Posts

  • "Jerawat saya teruk sangat dekat bahagian dagu 😭😭"
-
Cuba korang slide sebelah, wow ke tak kulit dia skrg? 😏 Sebab tu penting nya apply serum setiap hari tau. Untuk merawat dari dlm kulit korang, baru lah bila nak apply makeup or any product lain kulit kita akan selamat. So korang tunggu apa lagi? Contact & follow raja sekarang @bougasbeautyhq.kl sekarang!😚 #bougasbeauty #bougasfeedback
  • "Jerawat saya teruk sangat dekat bahagian dagu 😭😭"
    -
    Cuba korang slide sebelah, wow ke tak kulit dia skrg? 😏 Sebab tu penting nya apply serum setiap hari tau. Untuk merawat dari dlm kulit korang, baru lah bila nak apply makeup or any product lain kulit kita akan selamat. So korang tunggu apa lagi? Contact & follow raja sekarang @bougasbeautyhq.kl sekarang!😚 #bougasbeauty #bougasfeedback

  •  8  3  29 March, 2020
  • Set of Bougas Beauty products✨
-
Sesuai untuk semua jenis kulit, tak kisahlah kulit korang normal/berminyak/kering atau berjerawat. Semua boleh gunakan nya. Tapi kena ingat juga tau, kulit kita semua tak sama.
-
Sebelum beli/pakai seluruh muka, korang kena buat patch test dulu & dari situ baru lah tahu sama ada kulit korang sesuai atau tk dengan sesuatu produk tu. Kalau nak tahu mcm mana patch test tu, boleh klik link dkt bio atau stokist/agent sah bougas untuk lebih details 💋
.
#bougasbeauty
  • Set of Bougas Beauty products✨
    -
    Sesuai untuk semua jenis kulit, tak kisahlah kulit korang normal/berminyak/kering atau berjerawat. Semua boleh gunakan nya. Tapi kena ingat juga tau, kulit kita semua tak sama.
    -
    Sebelum beli/pakai seluruh muka, korang kena buat patch test dulu & dari situ baru lah tahu sama ada kulit korang sesuai atau tk dengan sesuatu produk tu. Kalau nak tahu mcm mana patch test tu, boleh klik link dkt bio atau stokist/agent sah bougas untuk lebih details 💋
    .
    #bougasbeauty

  •  13  1  29 March, 2020
  • Sunkiss selfie is a must! Biasa nya tengok yang kulit cantik ni bila selfie, kulit diaorang kemain glowing lagi kan? So korang, siapa yang masih lagi belum mencuba untuk start pakai serum & moisturizer. Please start now!
-
Banyak kelebihan yang korang terlepas tau. Antaranya kekalkan kelembapan kulit, merawat/melindungi kulit daripada dalam, melambatkan proses penuaan kulit & banyak lagi.
-
Rugi tau kalau tak jaga, nanti kulit cepat nampak tua. Ha taknak kan? Nak tahu lebih details lagi, boleh DM/klik link dekat bio
.
.

#bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #agentbougasbeauty  #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyhq #bbsfeedback #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #likeforfollow #like4likes #bougasbeautyhq #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautybangsar #bougasbeautyselangor #bougasbeautyshahalam #acneprone #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #aidilfasha #bougasbeautyselangor #serummurah #neelofa #elfiraloy #wawacosmetics #bougasfacescrub #serumjeragat #vivyyusof  #wawaserum #wawaserumhq #ainaaserum
  • Sunkiss selfie is a must! Biasa nya tengok yang kulit cantik ni bila selfie, kulit diaorang kemain glowing lagi kan? So korang, siapa yang masih lagi belum mencuba untuk start pakai serum & moisturizer. Please start now!
    -
    Banyak kelebihan yang korang terlepas tau. Antaranya kekalkan kelembapan kulit, merawat/melindungi kulit daripada dalam, melambatkan proses penuaan kulit & banyak lagi.
    -
    Rugi tau kalau tak jaga, nanti kulit cepat nampak tua. Ha taknak kan? Nak tahu lebih details lagi, boleh DM/klik link dekat bio
    .
    .

    #bougasbeauty #bougasserum #agentbougas #agentbougasbeauty #bougasserum #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasbeautyshahalam #bougasbeautypuncakalam #bougasbeautyhq #bbsfeedback #advancedserum #bougasbeautyserum #elfiraloy #bougasbeauty #bougasfacescrub #bougasserum #bougasbeautyserum #bougasbeauty #likeforfollow #like4likes #bougasbeautyhq #bougasbeautyselangor #bougasbeautykl #bougasbeautybangsar #bougasbeautyselangor #bougasbeautyshahalam #acneprone #facescrub #bougasbeautyfacescrub #bougasfacescrub #aidilfasha #bougasbeautyselangor #serummurah #neelofa #elfiraloy #wawacosmetics #bougasfacescrub #serumjeragat #vivyyusof #wawaserum #wawaserumhq #ainaaserum

  •  9  0  1 April, 2020
  • NAK MUKA CANTIK, SIHAT DAN FLAWLESS? .
Meh try #wawaserumbywawazainal .

Wawa Serum by Wawa Zainal sangat best tau uollss. Sesuai tuk semua jenis kulit. Kepada sesiapa yang ada masalah jerawat, parut, kulit muka kering, mengelupas dan sun burn wajib try ni.
.
Sebab Wawa Serum mampu :
🌸 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
🌸 Membantu melembapkan kulit muka
🌸 Anti-aging
🌸 Memperbaiki sel-sel kulit mati
🌸 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
🌸 Memudarkan jeragat & parut
🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit muka
.
.

#wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq #wawaserumviral
  • NAK MUKA CANTIK, SIHAT DAN FLAWLESS? .
    Meh try #wawaserumbywawazainal .

    Wawa Serum by Wawa Zainal sangat best tau uollss. Sesuai tuk semua jenis kulit. Kepada sesiapa yang ada masalah jerawat, parut, kulit muka kering, mengelupas dan sun burn wajib try ni.
    .
    Sebab Wawa Serum mampu :
    🌸 Membantu kulit muka menjadi lebih sekata
    🌸 Membantu melembapkan kulit muka
    🌸 Anti-aging
    🌸 Memperbaiki sel-sel kulit mati
    🌸 Membantu mencerahkan kulit wajah (sesuai untuk masalah sunburn)
    🌸 Memudarkan jeragat & parut
    🌸 Sesuai untuk semua jenis kulit muka
    .
    .

    #wawaserum #wawaserumkl #wawaserumselangor #wawaserumjohor #wawaserumkuantan #wawaserumperak #wawaserumshahalam #wawaserumbywawazainal #wawaserumsarawak #serum #serummurah #nakcantik #kulitsihat #flawless #glowing #beauty #beautiful #girls #klcc #kuching #ampang #bangi #melaka #perlis #kelantan #pahang #wawaserumhq #wawaserumviral

  •  130  0  5 October, 2018