#wawabeautyhq Instagram Photos & Videos

wawabeautyhq - 3.2k posts

Hashtag Popularity

0.9
average comments
7.6
average likes

Latest #wawabeautyhq Posts

  • Alhamdullilah another good news kami terima 😍❀️
.
DOUBLE LINE ASBAB MAKAN MADU TURKI BULAN PUASA LEPAS!
.
Dengan izin Allah, akhirnya 17 tahun dia tunggu tau 😍
.
Kami syukur gilak gilak sebab madu turki dapat bantu pasangan luar nun yang tengah ikhtiar zuriat 😍
.
Yang penting usaha, sik putus asa dan sentiasa konsisten 🌸
.
Jom ikhtiar zuriat dengan madu ajaib turki! 😘
.
Now tengah ready stock. To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ₯³
  • Alhamdullilah another good news kami terima 😍❀️
    .
    DOUBLE LINE ASBAB MAKAN MADU TURKI BULAN PUASA LEPAS!
    .
    Dengan izin Allah, akhirnya 17 tahun dia tunggu tau 😍
    .
    Kami syukur gilak gilak sebab madu turki dapat bantu pasangan luar nun yang tengah ikhtiar zuriat 😍
    .
    Yang penting usaha, sik putus asa dan sentiasa konsisten 🌸
    .
    Jom ikhtiar zuriat dengan madu ajaib turki! 😘
    .
    Now tengah ready stock. To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ₯³

  •  0  1  20 minutes ago
  • Alhamdullilah Madu Turkey untuk customer yang akan self collect 😍
.
Now tengah ready stock okay! Cepat cepat grab kelak sik sempat haaaa kan susah! Postage dan COD available okay!
.
Apapun kmk doakan semoga madu turkey tok menjadi asbab untuk suami isteri yang mengamalkannya mendapat zuriat yang soleh dan solehah. Aamiin Aamiin. ❀❀
.
To submit your order just click link whatsapp on my bio okay 😍
  • Alhamdullilah Madu Turkey untuk customer yang akan self collect 😍
    .
    Now tengah ready stock okay! Cepat cepat grab kelak sik sempat haaaa kan susah! Postage dan COD available okay!
    .
    Apapun kmk doakan semoga madu turkey tok menjadi asbab untuk suami isteri yang mengamalkannya mendapat zuriat yang soleh dan solehah. Aamiin Aamiin. ❀❀
    .
    To submit your order just click link whatsapp on my bio okay 😍

  •  3  1  3 hours ago
  • Customer Self Collect today ❀
.
Customer dah grab 2 botol terus MADU TURKEY yang berwajah baru! 😍
.
Thank you customer! Setiap pembelian ada free gift okay! Rugi kalau sik cuba gais!
.
Semoga menjadi asbab semasa mengamalkan madu tok untuk mendapatkan badan yang sihat dan dapat melancarkan kitaran haid untuk para wanita di luar sana!
.
Aamiin aamiin. Apa yang penting usaha doa dan bertawakal okay?
.
To submit your order just click link on my bio okay?
  • Customer Self Collect today ❀
    .
    Customer dah grab 2 botol terus MADU TURKEY yang berwajah baru! 😍
    .
    Thank you customer! Setiap pembelian ada free gift okay! Rugi kalau sik cuba gais!
    .
    Semoga menjadi asbab semasa mengamalkan madu tok untuk mendapatkan badan yang sihat dan dapat melancarkan kitaran haid untuk para wanita di luar sana!
    .
    Aamiin aamiin. Apa yang penting usaha doa dan bertawakal okay?
    .
    To submit your order just click link on my bio okay?

  •  5  1  5 hours ago
  • [ JIMAT BERGANDA ] 
-
Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ JIMAT BERGANDA ]
    -
    Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  3  0  5 hours ago
  • [ JIMAT BERGANDA ] 
-
Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ JIMAT BERGANDA ]
    -
    Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  5  0  5 hours ago
  • Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
.
1) Meningkatkan daya ingatan
2) Meningkatkan Libido
3) Anti Penuaan
4) Anti Oksidan
5) Menambahkan tenaga
6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
.
Nak try MADU TURKEY? Usah risau sekarang semua ready stock di sarawak, sik payah pakai postage segala 😍
.
Ws jak izzati dengan tekan link di bio okay πŸ’›
  • Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
    .
    1) Meningkatkan daya ingatan
    2) Meningkatkan Libido
    3) Anti Penuaan
    4) Anti Oksidan
    5) Menambahkan tenaga
    6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
    .
    Nak try MADU TURKEY? Usah risau sekarang semua ready stock di sarawak, sik payah pakai postage segala 😍
    .
    Ws jak izzati dengan tekan link di bio okay πŸ’›

  •  8  1  3 August, 2020
  • [ JIMAT BERGANDA ] 
-
Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ JIMAT BERGANDA ]
    -
    Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  7  6  3 August, 2020
  • [ JANGAN PANIK ‼️] 
-
Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR . 
-
Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan  #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF . 
-
Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa . 
-
"Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
-
#soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted
  • [ JANGAN PANIK ‼️]
    -
    Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR .
    -
    Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF .
    -
    Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa .
    -
    "Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
    -
    #soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted

  •  7  0  3 August, 2020
  • [ JANGAN PANIK ‼️] 
-
Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR . 
-
Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan  #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF . 
-
Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa . 
-
"Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
-
#soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted
  • [ JANGAN PANIK ‼️]
    -
    Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR .
    -
    Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF .
    -
    Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa .
    -
    "Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
    -
    #soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted

  •  9  0  3 August, 2020
  • Untuk Lelaki dan Perempuan serta asbab ikhtiar pasangan yang ingin cahaya mata!
.
Madu Ajaib Macun ini merupakan madu herba yang paling TOP di negara Turki dan Eropah Timur Asia Barat
.
Disyorkan bagi Mereka yang nak tingkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan )
.
Mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, 100% natural dan halal ✨
.
Ready stock! To order just click link whatsapp on my bio okay 😍
  • Untuk Lelaki dan Perempuan serta asbab ikhtiar pasangan yang ingin cahaya mata!
    .
    Madu Ajaib Macun ini merupakan madu herba yang paling TOP di negara Turki dan Eropah Timur Asia Barat
    .
    Disyorkan bagi Mereka yang nak tingkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan )
    .
    Mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, 100% natural dan halal ✨
    .
    Ready stock! To order just click link whatsapp on my bio okay 😍

  •  4  1  1 August, 2020
  • DOUBLE LINE ASBAB MADU TURKI! Dengan izin Allah, isteri dia mengandung kembar 3 pulak ya 😍
.
Alhamdulillahh salah sorg pengamal madu turki disahkan hamil πŸ₯°
.
Kami syukur gilak gilak sebab madu turki dapat bantu pasangan luar nun yang tengah ikhtiar zuriat 😍
.
Yang penting usaha, sik putus asa dan sentiasa konsisten 🌸
.
Jom ikhtiar zuriat dengan madu ajaib turki! 😘
.
Now tengah ready stock. To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ₯³
  • DOUBLE LINE ASBAB MADU TURKI! Dengan izin Allah, isteri dia mengandung kembar 3 pulak ya 😍
    .
    Alhamdulillahh salah sorg pengamal madu turki disahkan hamil πŸ₯°
    .
    Kami syukur gilak gilak sebab madu turki dapat bantu pasangan luar nun yang tengah ikhtiar zuriat 😍
    .
    Yang penting usaha, sik putus asa dan sentiasa konsisten 🌸
    .
    Jom ikhtiar zuriat dengan madu ajaib turki! 😘
    .
    Now tengah ready stock. To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ₯³

  •  0  1  1 August, 2020
  • When everything seems to be going against you, remember that airplane takes off against the wind
.
Okay? πŸ₯°
.
Happy 1st of August 2020 everyone! ❀️
  • When everything seems to be going against you, remember that airplane takes off against the wind
    .
    Okay? πŸ₯°
    .
    Happy 1st of August 2020 everyone! ❀️

  •  10  1  1 August, 2020
  • Selamat Malam semua! Sebelum tidur jangan lupa consume MADU TURKEY bagi yang tak consume pagi tadi k? 😍
.
Maklum hari raya today mesti banyak makan lemang and rendang kan? πŸ€ͺ
.
Dah mencuba pelbagai ikhtiar hamil tapi belum positive lagi? Jangan putus asa! Teruskan BERDOA dan IKTHIAR! Jangan give up kay?
.
Ada customer kami yg 13 tahun tunggu! Selepas beberapa bulan baru dapat hasil πŸ’•
.
Alhamdulillah berkat kesabaran dan doa semua πŸ₯°
.
Ya Rabb berikan la rezeki cahaya mata kepada followers kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya rabb amin ya rabbal alamin 🀲🏻
  • Selamat Malam semua! Sebelum tidur jangan lupa consume MADU TURKEY bagi yang tak consume pagi tadi k? 😍
    .
    Maklum hari raya today mesti banyak makan lemang and rendang kan? πŸ€ͺ
    .
    Dah mencuba pelbagai ikhtiar hamil tapi belum positive lagi? Jangan putus asa! Teruskan BERDOA dan IKTHIAR! Jangan give up kay?
    .
    Ada customer kami yg 13 tahun tunggu! Selepas beberapa bulan baru dapat hasil πŸ’•
    .
    Alhamdulillah berkat kesabaran dan doa semua πŸ₯°
    .
    Ya Rabb berikan la rezeki cahaya mata kepada followers kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya rabb amin ya rabbal alamin 🀲🏻

  •  1  2  31 July, 2020
  • Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita :
1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan
.
Haaaa why not ktk orang try dolok MADU TURKEY tok!
.
Banyak khasiat yang kita dapat! In syaa Allah, asbab MADU TURKEY tok boleh membantu bagi sesiapa yang ingin merawat dalaman mereka okay πŸ’›
  • Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita :
    1. Meningkatkan keupayaan libido
    2. Meningkatkan tahap kesuburan
    3. Anti-penuaan
    4.Meningkatkan imuniti badan
    .
    Haaaa why not ktk orang try dolok MADU TURKEY tok!
    .
    Banyak khasiat yang kita dapat! In syaa Allah, asbab MADU TURKEY tok boleh membantu bagi sesiapa yang ingin merawat dalaman mereka okay πŸ’›

  •  4  1  30 July, 2020
  • Alhamdullilah! Terima berita baik lagi dari beloved customer kami 🌸
.
Siap double check sudah! Akhirnya alhamdullilah ❀️❀️
.
Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
.
1) Meningkatkan daya ingatan
2) Meningkatkan Libido
3) Anti Penuaan
4) Anti Oksidan
5) Menambahkan tenaga
6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
.
Nak try MADU TURKEY? Usah risau sekarang semua ready stock di sarawak, sik payah pakai postage segala 😍
.
Ws jak izzati dengan tekan link di bio okay πŸ’›
  • Alhamdullilah! Terima berita baik lagi dari beloved customer kami 🌸
    .
    Siap double check sudah! Akhirnya alhamdullilah ❀️❀️
    .
    Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
    .
    1) Meningkatkan daya ingatan
    2) Meningkatkan Libido
    3) Anti Penuaan
    4) Anti Oksidan
    5) Menambahkan tenaga
    6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
    .
    Nak try MADU TURKEY? Usah risau sekarang semua ready stock di sarawak, sik payah pakai postage segala 😍
    .
    Ws jak izzati dengan tekan link di bio okay πŸ’›

  •  6  1  30 July, 2020
  • Okay izzati nak cerita sikit pasal Kelebihan Madu Ajaib Turki untuk orang berusia πŸ‘‡πŸ»
.
✨ membantu menguatkan tulang dan sendi
✨ membantu menguatkan daya ingatan
✨ mengimbangi paras hormon
membantu menurunkan kadar gula darah (diabetes)
✨ mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, awet muda dan cantikkan kulit
. 
Bukan setakat ya bapak izzati sendiri pun amalkan MADU TURKEY tok sebab dia ada masalah lutut di kaki πŸ₯Ί
.
Biasalah orang tua dah kan so caranya izzati hadiahkan tiap bulan untuk bapak kmk MADU TURKEY so now alhamdullilah nya lebih bertenanga untuk lakukan aktiviti hariannya dan lututnya pun beransur pulih 😍
.
Now setiap pagi memang bapak kmk amalkan MADU TURKEY setengah sudu teh! 🍯
.
Bak kata nya MADU TURKEY memang nyaman dan berkesan untuknya πŸ™ˆβ€οΈ
.
Perasaan yang sik dapat kmk gambarkan dapat bantu meringankan sakit di lutut bapak kmk setelah nya mengamalkan MADU TURKEY tok πŸ˜­πŸ’›
  • Okay izzati nak cerita sikit pasal Kelebihan Madu Ajaib Turki untuk orang berusia πŸ‘‡πŸ»
    .
    ✨ membantu menguatkan tulang dan sendi
    ✨ membantu menguatkan daya ingatan
    ✨ mengimbangi paras hormon
    membantu menurunkan kadar gula darah (diabetes)
    ✨ mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, awet muda dan cantikkan kulit
    .
    Bukan setakat ya bapak izzati sendiri pun amalkan MADU TURKEY tok sebab dia ada masalah lutut di kaki πŸ₯Ί
    .
    Biasalah orang tua dah kan so caranya izzati hadiahkan tiap bulan untuk bapak kmk MADU TURKEY so now alhamdullilah nya lebih bertenanga untuk lakukan aktiviti hariannya dan lututnya pun beransur pulih 😍
    .
    Now setiap pagi memang bapak kmk amalkan MADU TURKEY setengah sudu teh! 🍯
    .
    Bak kata nya MADU TURKEY memang nyaman dan berkesan untuknya πŸ™ˆβ€οΈ
    .
    Perasaan yang sik dapat kmk gambarkan dapat bantu meringankan sakit di lutut bapak kmk setelah nya mengamalkan MADU TURKEY tok πŸ˜­πŸ’›

  •  4  1  30 July, 2020
  • Some tips for you guys 😍
.
Cara cara nak hilangkan KEPUTIHAN okay!
.
Apa yang penting konsisten mengamalkan MADU TURKEY supaya dalaman and luaran kita sentiasa sihat ❀️
.
Now ready stock! Jangan lupa dapatkan nya okay πŸ’•
  • Some tips for you guys 😍
    .
    Cara cara nak hilangkan KEPUTIHAN okay!
    .
    Apa yang penting konsisten mengamalkan MADU TURKEY supaya dalaman and luaran kita sentiasa sihat ❀️
    .
    Now ready stock! Jangan lupa dapatkan nya okay πŸ’•

  •  3  1  30 July, 2020
  • [ 7 BARANG DENGAN SATU HARGA 😱 ] πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» swipe kiri 
-
Biar betul dapat 7 barang tapi harga RM79.90 sahaja 😱
-
Siapa suka dengan SET MASJID MUSLIM ini ? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
-
Satu set terdapat πŸ‘‡πŸ»

βœ… 2 WARNA LIPMATTE (swipe kiri) 
βœ… 2 PARFUM YANG TAHAN LAMA DAN BAU YANG HARUM 
βœ… BLUSHER 
βœ… EYESHADOW 
βœ… HIGLIGHTER 
-
Dan paling penting , sambil anda membeli sambil beramal , In Shaa Allah dapat saham akhirat ❀️
- 
Setiap keuntungan pembeljan akan disalurkan kepada DANA PEMBINAAN sebuah MASJID di batu pahat , JOHOR . Teruskan sebar kebaikan & membuat amal kebajikan ❀️🀲🏻
-
#membelisambilberamal #berniagasambilberamal #kayaduniaakhirat #muslimbukhari #wawaglamraya #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #limitededition #agentwanted #stokiswanted #doapagiini #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #muslimbukhari #binasjid
  • [ 7 BARANG DENGAN SATU HARGA 😱 ] πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» swipe kiri
    -
    Biar betul dapat 7 barang tapi harga RM79.90 sahaja 😱
    -
    Siapa suka dengan SET MASJID MUSLIM ini ? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
    -
    Satu set terdapat πŸ‘‡πŸ»

    βœ… 2 WARNA LIPMATTE (swipe kiri)
    βœ… 2 PARFUM YANG TAHAN LAMA DAN BAU YANG HARUM
    βœ… BLUSHER
    βœ… EYESHADOW
    βœ… HIGLIGHTER
    -
    Dan paling penting , sambil anda membeli sambil beramal , In Shaa Allah dapat saham akhirat ❀️
    -
    Setiap keuntungan pembeljan akan disalurkan kepada DANA PEMBINAAN sebuah MASJID di batu pahat , JOHOR . Teruskan sebar kebaikan & membuat amal kebajikan ❀️🀲🏻
    -
    #membelisambilberamal #berniagasambilberamal #kayaduniaakhirat #muslimbukhari #wawaglamraya #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #limitededition #agentwanted #stokiswanted #doapagiini #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #muslimbukhari #binasjid

  •  6  0  30 July, 2020
  • [ 7 BARANG DENGAN SATU HARGA 😱 ] πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» swipe kiri 
-
Biar betul dapat 7 barang tapi harga RM79.90 sahaja 😱
-
Siapa suka dengan SET MASJID BUKHARI ini ? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
-
Satu set terdapat πŸ‘‡πŸ»

βœ… 2WARNA LIPMATTE (swipe kiri) 
βœ… 2 PARFUM YANG TAHAN LAMA DAN BAU YANG HARUM 
βœ… BLUSHER 
βœ… EYESHADOW 
βœ… HIGLIGHTER 
-
Dan paling penting , sambil anda membeli sambil beramal , In Shaa Allah dapat saham akhirat ❀️
- 
Setiap keuntungan pembeljan akan disalurkan kepada DANA PEMBINAAN sebuah MASJID di batu pahat , JOHOR . Teruskan sebar kebaikan & membuat amal kebajikan ❀️🀲🏻
-
#membelisambilberamal #berniagasambilberamal #kayaduniaakhirat #muslimbukhari #wawaglamraya #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #limitededition #agentwanted #stokiswanted #doapagiini #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #muslimbukhari #binasjid
  • [ 7 BARANG DENGAN SATU HARGA 😱 ] πŸ‘‰πŸ»πŸ‘‰πŸ» swipe kiri
    -
    Biar betul dapat 7 barang tapi harga RM79.90 sahaja 😱
    -
    Siapa suka dengan SET MASJID BUKHARI ini ? πŸ™‹πŸΌβ€β™€οΈ
    -
    Satu set terdapat πŸ‘‡πŸ»

    βœ… 2WARNA LIPMATTE (swipe kiri)
    βœ… 2 PARFUM YANG TAHAN LAMA DAN BAU YANG HARUM
    βœ… BLUSHER
    βœ… EYESHADOW
    βœ… HIGLIGHTER
    -
    Dan paling penting , sambil anda membeli sambil beramal , In Shaa Allah dapat saham akhirat ❀️
    -
    Setiap keuntungan pembeljan akan disalurkan kepada DANA PEMBINAAN sebuah MASJID di batu pahat , JOHOR . Teruskan sebar kebaikan & membuat amal kebajikan ❀️🀲🏻
    -
    #membelisambilberamal #berniagasambilberamal #kayaduniaakhirat #muslimbukhari #wawaglamraya #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #limitededition #agentwanted #stokiswanted #doapagiini #teamyanapadupadu #teamyanapirahna #muslimbukhari #binasjid

  •  7  0  30 July, 2020
  • Customer self collect today! Alhamdullilah she is my new customer 😍
.
Thank you customer yang dah grab Madu Turkey tok! Happy gegilak once customer madah nya mok mencuba mengamalkan MADU TURKEY tok πŸ’–
.
Kmk doakan sesiapa yang mengamalkan Madu Ajaib Turkey tok mendapat kabar berita yang baik baik kelak dan dapat menyihatkan tubuh badan ktk orang! Aamiin aamiin 😘
.
Yang penting doa usaha dan tawakal okay? 🌸
.
Ready stock, to submit your order just click link whatsapp on my bio okay ❀️
  • Customer self collect today! Alhamdullilah she is my new customer 😍
    .
    Thank you customer yang dah grab Madu Turkey tok! Happy gegilak once customer madah nya mok mencuba mengamalkan MADU TURKEY tok πŸ’–
    .
    Kmk doakan sesiapa yang mengamalkan Madu Ajaib Turkey tok mendapat kabar berita yang baik baik kelak dan dapat menyihatkan tubuh badan ktk orang! Aamiin aamiin 😘
    .
    Yang penting doa usaha dan tawakal okay? 🌸
    .
    Ready stock, to submit your order just click link whatsapp on my bio okay ❀️

  •  3  1  29 July, 2020
  • πŸ‘±πŸ»Kebaikan Untuk Lelaki
.
1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
2. Merendahkan paras gula dalam darah
3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan
Antara kebaikan madu ajaib turki untuk Wanita :
1. Membantu mengurangkan impak penuaan
2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
5. Melegakan sakit sendi
6. Meningkatkan rembesan estrogen
.
Ready stock now! To submit your order just click link whatsapp on my bio okay ❀️
  • πŸ‘±πŸ»Kebaikan Untuk Lelaki
    .
    1. Mengurangkan risiko tekanan darah tinggi & penyakit jantung
    2. Merendahkan paras gula dalam darah
    3. Merendahkan Beta-Lipoprotein & kolesterol
    4. Mencegah keradangan & menguatkan sistem imun
    5. Mengurangkan risiko ejakulasi pra-matang
    6. Membantu meningkatkan kiraan sperma & tahap kesuburan
    Antara kebaikan madu ajaib turki untuk Wanita :
    1. Membantu mengurangkan impak penuaan
    2. Mengimbangi paras hormon & menyuburkan rahim
    3. Kelegaan daripada gejala-gejala menopaus
    4. Menyokong kesihatan rangka tulang dengan pencegahan kerapuhan tulang
    5. Melegakan sakit sendi
    6. Meningkatkan rembesan estrogen
    .
    Ready stock now! To submit your order just click link whatsapp on my bio okay ❀️

  •  2  1  29 July, 2020
  • [ PULUN JANGAN TAK PULUN ] 
-
Ready stock gais ! Yana dah ada stock tapi tak sampai sehari dah licin ! Tapi jangan risau gaiss , yana akan restock lagi ASAP ! Tak senang duduk gaisss , barang HOTSS kena lajuu bertindak , ya dak ? 😍
-
All #teamyanapadupadu #teamyanapirahna dah ada ready stock ya gais , kalau u olss nak COD kawasan korang just komen nama tempat u olss di bawah ! 😍
-
Siapa dah dapat #muslimbukhari sayy iii ‼️‼️ 
-
Oh ya yana still open pengambilan AGENT / STOKIS seluruh negeri ya , tak nak ke buat income kepok kepok ? Tak nak ke ade duit KOPI 4 angka sebulan ? Kalau nak tahu caranya , just klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❀️
-
#wawamuslimbukhari #glamraya #wawaglamraya #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #aerilzafrel #wawazainal #membelisambilberamal #sahamakhirat #sharerezeki #agentwanted #topmasterstokismelaka #stokiswanted #incomekepokkepok #codmelaka #codpetalingjaya #wawacosmeticssabah
  • [ PULUN JANGAN TAK PULUN ]
    -
    Ready stock gais ! Yana dah ada stock tapi tak sampai sehari dah licin ! Tapi jangan risau gaiss , yana akan restock lagi ASAP ! Tak senang duduk gaisss , barang HOTSS kena lajuu bertindak , ya dak ? 😍
    -
    All #teamyanapadupadu #teamyanapirahna dah ada ready stock ya gais , kalau u olss nak COD kawasan korang just komen nama tempat u olss di bawah ! 😍
    -
    Siapa dah dapat #muslimbukhari sayy iii ‼️‼️
    -
    Oh ya yana still open pengambilan AGENT / STOKIS seluruh negeri ya , tak nak ke buat income kepok kepok ? Tak nak ke ade duit KOPI 4 angka sebulan ? Kalau nak tahu caranya , just klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❀️
    -
    #wawamuslimbukhari #glamraya #wawaglamraya #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #aerilzafrel #wawazainal #membelisambilberamal #sahamakhirat #sharerezeki #agentwanted #topmasterstokismelaka #stokiswanted #incomekepokkepok #codmelaka #codpetalingjaya #wawacosmeticssabah

  •  17  3  29 July, 2020
  • [ PULUN JANGAN TAK PULUN ] 
-
Ready stock gais ! Yana dah ada stock tapi tak sampai sehari dah licin ! Tapi jangan risau gaiss , yana akan restock lagi ASAP ! Tak senang duduk gaisss , barang HOTSS kena lajuu bertindak , ya dak ? 😍
-
All #teamyanapadupadu #teamyanapirahna dah ada ready stock ya gais , kalau u olss nak COD kawasan korang just komen nama tempat u olss di bawah ! 😍
-
Siapa dah dapat #muslimbukhari sayy iii ‼️‼️ 
-
Oh ya yana still open pengambilan AGENT / STOKIS seluruh negeri ya , tak nak ke buat income kepok kepok ? Tak nak ke ade duit KOPI 4 angka sebulan ? Kalau nak tahu caranya , just klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❀️
-
#wawamuslimbukhari #glamraya #wawaglamraya #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #aerilzafrel #wawazainal #membelisambilberamal #sahamakhirat #sharerezeki #agentwanted #topmasterstokismelaka #stokiswanted #incomekepokkepok #codmelaka #codpetalingjaya #wawacosmeticssabah
  • [ PULUN JANGAN TAK PULUN ]
    -
    Ready stock gais ! Yana dah ada stock tapi tak sampai sehari dah licin ! Tapi jangan risau gaiss , yana akan restock lagi ASAP ! Tak senang duduk gaisss , barang HOTSS kena lajuu bertindak , ya dak ? 😍
    -
    All #teamyanapadupadu #teamyanapirahna dah ada ready stock ya gais , kalau u olss nak COD kawasan korang just komen nama tempat u olss di bawah ! 😍
    -
    Siapa dah dapat #muslimbukhari sayy iii ‼️‼️
    -
    Oh ya yana still open pengambilan AGENT / STOKIS seluruh negeri ya , tak nak ke buat income kepok kepok ? Tak nak ke ade duit KOPI 4 angka sebulan ? Kalau nak tahu caranya , just klik link di bio @wawacosmeticsmelaka ❀️
    -
    #wawamuslimbukhari #glamraya #wawaglamraya #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #aerilzafrel #wawazainal #membelisambilberamal #sahamakhirat #sharerezeki #agentwanted #topmasterstokismelaka #stokiswanted #incomekepokkepok #codmelaka #codpetalingjaya #wawacosmeticssabah

  •  16  0  29 July, 2020
  • [ INTRODUCING WAWA GLAM RAYA] 
-
Alhamdulillah, new produk by wawacosmetics dah release and dah ready stock dengan yana ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ INTRODUCING WAWA GLAM RAYA]
    -
    Alhamdulillah, new produk by wawacosmetics dah release and dah ready stock dengan yana ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  8  0  29 July, 2020
  • [ INTRODUCING WAWA GLAM RAYA] 
-
Alhamdulillah, new produk by wawacosmetics dah release and dah ready stock dengan yana ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ INTRODUCING WAWA GLAM RAYA]
    -
    Alhamdulillah, new produk by wawacosmetics dah release and dah ready stock dengan yana ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  18  0  29 July, 2020
  • Alhamdulillah. Again and again. Another feedback! Syukur Alhamdulillah 🀰
.
Alhamdulillah dengan asbab MADU TURKEY SOULMET berjaya hamil 🀲🏼
.
Terbukti kandungan didalam MADU TURKEY ini mempunyai khasiat yang luar biasa. Anda ingin mendapat khasiat yang sama?
.
Akhiri penantian anda dengan #maduajaibturkey 🍯
.
To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ’•
  • Alhamdulillah. Again and again. Another feedback! Syukur Alhamdulillah 🀰
    .
    Alhamdulillah dengan asbab MADU TURKEY SOULMET berjaya hamil 🀲🏼
    .
    Terbukti kandungan didalam MADU TURKEY ini mempunyai khasiat yang luar biasa. Anda ingin mendapat khasiat yang sama?
    .
    Akhiri penantian anda dengan #maduajaibturkey 🍯
    .
    To submit your order just click link whatsapp on my bio okay πŸ’•

  •  3  1  29 July, 2020
  • Setiap orang cerita dan perjalanannya berbeza beza. Dalam cerita kita, kita lah watak yg lemah & kita lah watak yg kuat itu
.
Ini cerita kita, ada episod sedih & ada episod happy. Kita pilih, kita nak jadi hero atau nak jadi watak yg lemah
.
Kita tahu ending watak seorang hero tu bagaimana. Jasanya dikenang, Orang sekeliling senang dan hidupnya di dunia ni penuh berjasa
.
Kita taktahu apa episod seterusnya. Dalam cerita kita, kita usaha untuk bina episod seterusnya dengan episod yg happy, kuat dan semangat
.
Kita takkan tahu bila episod cerita kita akan berakhir. Tapi kita kena makesure episod tu ending nya adalah β€œkita seorang β€œhero”
.
Cc: @hafizmahamad
  • Setiap orang cerita dan perjalanannya berbeza beza. Dalam cerita kita, kita lah watak yg lemah & kita lah watak yg kuat itu
    .
    Ini cerita kita, ada episod sedih & ada episod happy. Kita pilih, kita nak jadi hero atau nak jadi watak yg lemah
    .
    Kita tahu ending watak seorang hero tu bagaimana. Jasanya dikenang, Orang sekeliling senang dan hidupnya di dunia ni penuh berjasa
    .
    Kita taktahu apa episod seterusnya. Dalam cerita kita, kita usaha untuk bina episod seterusnya dengan episod yg happy, kuat dan semangat
    .
    Kita takkan tahu bila episod cerita kita akan berakhir. Tapi kita kena makesure episod tu ending nya adalah β€œkita seorang β€œhero”
    .
    Cc: @hafizmahamad

  •  4  1  28 July, 2020
  • Madu Ajaib Turkey ini memberikan manfaat kepada lelaki dan wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido dan kekal anggun dan bertenaga!
.
Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
.
1) Meningkatkan daya ingatan
2) Meningkatkan Libido
3) Anti Penuaan
4) Anti Oksidan
5) Menambahkan tenaga
6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
.
To submit your order just click link whatsapp on my bio okay!
  • Madu Ajaib Turkey ini memberikan manfaat kepada lelaki dan wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido dan kekal anggun dan bertenaga!
    .
    Kebaikan Madu Ajaib Turkey 🍯
    .
    1) Meningkatkan daya ingatan
    2) Meningkatkan Libido
    3) Anti Penuaan
    4) Anti Oksidan
    5) Menambahkan tenaga
    6) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
    .
    To submit your order just click link whatsapp on my bio okay!

  •  2  1  28 July, 2020

Top #wawabeautyhq Posts

  • [ JANGAN PANIK ‼️] 
-
Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR . 
-
Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan  #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF . 
-
Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa . 
-
"Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
-
#soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted
  • [ JANGAN PANIK ‼️]
    -
    Dah cuba banyak cara untuk IKHTIAR HAMIL tapi belum POSITIF lagi ? Jangan PUTUS ADA , teruskan BERDOA & IKHTIAR .
    -
    Jangan PERNAH MENGALAH & GIVE UP ! Ada pelanggan kami yang menunggu kehadiran cahaya mata 13 tahun dan selepas IKHTIAR dengan #maduajaibsoulmet selepas berbulan- bulan baru dapat HASIL POSITIF .
    -
    Alhamdulillah berkat kesabaran , berkat USAHA dan doa .
    -
    "Ya Rabb , ENGKAU berikanlah rezeki cahaya mata kepada para pengikut kami yang dah lama menanti rezeki Mu ya Rabb , Engkau hadirkanlah malaikat kecil di dalam rahim si ibu, tiada yang lebih bernilai selain anak ya rabb , amin ya rabbal alamin 🀲🏻"
    -
    #soulmethq #soulmetmelaka #maduajaibmelaka #maduajaiabsoulmet #ikhtiarhamil #masalahcyst #wawacosmeticsmelaka #wawacosmeticshq #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #codmelaka #agentwanted #masteragentwanted

  •  9  0  3 August, 2020
  • Day 32 Quarantine 😊

Hi semua , harap semua diluar sana sentiasa menjadi kebersihan & kesihatan lebih dari biasa sepanjang pkp ini.

Jom kita buat facemask diy , memandang kan kita kena pakai mask bila di luar rumah utk mengelak dari terkena virus covid-19. . .

Untuk penjagaan kulit wajah & badan , Jangan lupa dapatkan pre-order dari @wawacosmeticshq . 
@w4w4_zainal 
WAWA MILKSKIN yg mampu mencerahkan kulit wajah & badan kita. Menlindungi kulit dari matahari. Dapatkan segera harga Pre-order kami . . .

Click link di bio sekarang πŸ‘πŸ» #coviΜ‡d19 #staysafe #stayhome 
#wawamilkskin #wawacosmeticshq #wawabeautyhq #wawazainal
  • Day 32 Quarantine 😊

    Hi semua , harap semua diluar sana sentiasa menjadi kebersihan & kesihatan lebih dari biasa sepanjang pkp ini.

    Jom kita buat facemask diy , memandang kan kita kena pakai mask bila di luar rumah utk mengelak dari terkena virus covid-19. . .

    Untuk penjagaan kulit wajah & badan , Jangan lupa dapatkan pre-order dari @wawacosmeticshq .
    @w4w4_zainal
    WAWA MILKSKIN yg mampu mencerahkan kulit wajah & badan kita. Menlindungi kulit dari matahari. Dapatkan segera harga Pre-order kami . . .

    Click link di bio sekarang πŸ‘πŸ» #coviΜ‡d19 #staysafe #stayhome
    #wawamilkskin #wawacosmeticshq #wawabeautyhq #wawazainal

  •  22  2  18 April, 2020
  • [ JIMAT BERGANDA ] 
-
Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
-
Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
-
Dalam satu box terdapat ; 
βœ… 2 LIPMATTE 
βœ… 2 MINTAK WANGI 
βœ… 1 BLUSHER 
βœ… 1 HIGLITER
βœ… 1 EYESHADOW 
-
WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss ! 
-
HARGA πŸ‘‡πŸ»
πŸ’° 1 BOX RM79.90 
πŸ’° 2 BOX RM155 
-
Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
-
Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️ 
-
Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
-
#wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka
  • [ JIMAT BERGANDA ]
    -
    Jimat berganda dengan set #muslimbukhari #wawaglamraya ❀️
    -
    Apa yang ada dalam box tu ? 😍😍 nak tau tak ? Ok lah yana announce ya πŸ‘‡πŸ»
    -
    Dalam satu box terdapat ;
    βœ… 2 LIPMATTE
    βœ… 2 MINTAK WANGI
    βœ… 1 BLUSHER
    βœ… 1 HIGLITER
    βœ… 1 EYESHADOW
    -
    WOW KE WOW SANGAT ? Harga terlajak murah gaisssssss !
    -
    HARGA πŸ‘‡πŸ»
    πŸ’° 1 BOX RM79.90
    πŸ’° 2 BOX RM155
    -
    Setiap pembelian 2 BOX AKAN DAPAT FREE HANSANITIZER + PAPER BAG WAWA + EXTRA FREE GIFT ❀️
    -
    Menarik sangat kan ! Jom dapatkan sekarang ! Oh yaaa , keuntungan yang pihak HQ dapat akan dijadikan dana untuk membina sebuah masjid di kampung rengit , batu pahat johor ❀️
    -
    Produk dapat + saham aKHIRAT pon dapat , syukur ya Allah ! Jom membeli sambil beramal , ❀️
    -
    #wawacosmeticshq #wawacosmeticsmelaka #wawabeautymelaka #wawabeautyhq #wawaglamraya #muslimbukhari #membelisambilberamal #limitededition #binamasjid #siakapkeli #wawazainal #aerilzafril #agentwanted #stokiswanted #topmasterstokismelaka

  •  3  0  5 hours ago