#wajibkurus Instagram Photos & Videos

wajibkurus - 1.3k posts

Hashtag Popularity

0.3
average comments
10.5
average likes

Latest #wajibkurus Posts

  • Alhamdulillah.. Kisah pagi tadi.. Setiap pagi ambil waktu sedikit untuk kita gerakkan badan supaya kita sentiasa sihat. 
Saya suka bila berpeluh, saya suka bila kena banyak jalan, saya suka sampai rumah rasa penat, saya suka semua tu sebab saya tahu semua usaha saya akan membuahkan hasil untuk saya berjaya.. Saya nak jadi kurus dan sihat, bukan gemuk dan tak sihat. 
Sape yang berminat nak kurus sesama kita.. Meh, DM saya sekarang...anda akan diguide sampai kurus sihat.. ๐ŸŒน๐Ÿ˜˜ #LetsKurusSesama #fitFlatTummy #jomKurus #terpaksaKurus #wajibKurus #nakCantik #cantikDanKurus #happyBerjayaKurus
  • Alhamdulillah.. Kisah pagi tadi.. Setiap pagi ambil waktu sedikit untuk kita gerakkan badan supaya kita sentiasa sihat.
    Saya suka bila berpeluh, saya suka bila kena banyak jalan, saya suka sampai rumah rasa penat, saya suka semua tu sebab saya tahu semua usaha saya akan membuahkan hasil untuk saya berjaya.. Saya nak jadi kurus dan sihat, bukan gemuk dan tak sihat.
    Sape yang berminat nak kurus sesama kita.. Meh, DM saya sekarang...anda akan diguide sampai kurus sihat.. ๐ŸŒน๐Ÿ˜˜ #LetsKurusSesama #fitFlatTummy #jomKurus #terpaksaKurus #wajibKurus #nakCantik #cantikDanKurus #happyBerjayaKurus

  •  1  0  28 June, 2020
  • Korang nak kurus?? Letโ€™s COCOCURV
http://www.wasap.my/60183174575/sayanakkurus/cococurv

izinkan Abang guide korang...
#mestikurus #pastikurus #wajibkurus ๐Ÿ‘
  • Korang nak kurus?? Letโ€™s COCOCURV
    http://www.wasap.my/60183174575/sayanakkurus/cococurv

    izinkan Abang guide korang...
    #mestikurus #pastikurus #wajibkurus ๐Ÿ‘

  •  42  0  7 June, 2020
  • Pengakuan demi pengakuan asbab consume APPECUT!! Tak sia-sia percubaan saya kali ni. Ingatkan Appecut ni macam produk lain yang saya pernah cuba. TAPI nyatanye berbeza. 
Badan yang dulunya kembang , perut yang berlipat-lipat totally dah takde , syukur sangat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Kalau tak , sedih je tiap kali teepandang cermin. Apalah agaknya pandangan suami pada saya. 
Sekarang, saya sangat konfiden , ramai duk puji saya macam anak dara even dah ade 2 anak. Bukan pujian mereka yg saya tunggu, tapi pujian dari suami tercinta, itu lebih bermakna ๐Ÿ˜

Sekarang ni tak putus2 suami memuji, sampai saya plak yang risau, takut lepas habis PKP ni, die dah tak benarkan saya kluar bekerja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kepada uolls yang betul2 nak tampil berbeza macam saya,  Appecut adalah pilihan yang tepat ๐Ÿ‘

Ade yg serius nak kurus macam sis kita ni ? ๐Ÿ‘‡

Okay..jom minum Appecut

Nak order WS sini 0173873584

#wajibkurus 
#appecutfeedback 
#testimoniappecut
  • Pengakuan demi pengakuan asbab consume APPECUT!! Tak sia-sia percubaan saya kali ni. Ingatkan Appecut ni macam produk lain yang saya pernah cuba. TAPI nyatanye berbeza.
    Badan yang dulunya kembang , perut yang berlipat-lipat totally dah takde , syukur sangat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    Kalau tak , sedih je tiap kali teepandang cermin. Apalah agaknya pandangan suami pada saya.
    Sekarang, saya sangat konfiden , ramai duk puji saya macam anak dara even dah ade 2 anak. Bukan pujian mereka yg saya tunggu, tapi pujian dari suami tercinta, itu lebih bermakna ๐Ÿ˜

    Sekarang ni tak putus2 suami memuji, sampai saya plak yang risau, takut lepas habis PKP ni, die dah tak benarkan saya kluar bekerja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kepada uolls yang betul2 nak tampil berbeza macam saya, Appecut adalah pilihan yang tepat ๐Ÿ‘

    Ade yg serius nak kurus macam sis kita ni ? ๐Ÿ‘‡

    Okay..jom minum Appecut

    Nak order WS sini 0173873584

    #wajibkurus
    #appecutfeedback
    #testimoniappecut

  •  3  1  30 May, 2020
  • KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS โœ… Menguruskan badan
โœ… Meningkatkan kadar metabolism
โœ… Membakar kalori berlebihan
โœ… Melawaskan serta melancarkan pembuangan
โœ… Bertindak mengawal selera makan
โœ… Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
โœ… Menghalang pembentukan lemak
โœ… Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
โœ… Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
โœ… Mengatasi masalah sembelit
โœ… Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
โœ…Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS ๐Ÿ… Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
๐Ÿ… Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
๐Ÿ… Ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
๐Ÿ…Ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
๐Ÿ…Ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit  akibat proses turun naik berat badan
๐Ÿ… Cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
๐Ÿ…L-carnitine
-Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
๐Ÿ…Jupiter Berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
๐Ÿ…Sarsi root
-Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
๐Ÿ…Aloe Vera extract
-Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
๐Ÿ…Acai berry
-Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja๐Ÿ˜
sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kanโ˜บ
.
#ubatkurus #kurus #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #xsplus #dtrim #cocoslim #lubnalalehhq #lubnalaleh #provencaps #ubatkurusberkesan #wajibkurus #stayathome #igshop #igshopping #igshopmalaysia #xsplusEila
  • KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS โœ… Menguruskan badan
    โœ… Meningkatkan kadar metabolism
    โœ… Membakar kalori berlebihan
    โœ… Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    โœ… Bertindak mengawal selera makan
    โœ… Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
    โœ… Menghalang pembentukan lemak
    โœ… Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
    โœ… Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
    โœ… Mengatasi masalah sembelit
    โœ… Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
    โœ…Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

    KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS ๐Ÿ… Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
    ๐Ÿ… Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
    -meningkatkan pembakaran lemak
    ๐Ÿ… Ekstrak serbuk mutiara
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
    ๐Ÿ…Ekstrak daun bunga teratai
    -menjaga usus
    -mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
    ๐Ÿ…Ekstrak cactus
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
    ๐Ÿ… Cassia seed (kayu manis)
    -memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
    ๐Ÿ…L-carnitine
    -Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
    ๐Ÿ…Jupiter Berry
    -mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
    ๐Ÿ…Sarsi root
    -Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
    jom jom turunkan berat badan
    ๐Ÿ…Aloe Vera extract
    -Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
    ๐Ÿ…Acai berry
    -Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

    Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja๐Ÿ˜
    sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kanโ˜บ
    .
    #ubatkurus #kurus #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #xsplus #dtrim #cocoslim #lubnalalehhq #lubnalaleh #provencaps #ubatkurusberkesan #wajibkurus #stayathome #igshop #igshopping #igshopmalaysia #xsplusEila

  •  2  0  6 May, 2020
  • KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS โœ… Menguruskan badan
โœ… Meningkatkan kadar metabolism
โœ… Membakar kalori berlebihan
โœ… Melawaskan serta melancarkan pembuangan
โœ… Bertindak mengawal selera makan
โœ… Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
โœ… Menghalang pembentukan lemak
โœ… Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
โœ… Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
โœ… Mengatasi masalah sembelit
โœ… Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
โœ…Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS ๐Ÿ… Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
๐Ÿ… Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
-meningkatkan pembakaran lemak
๐Ÿ… Ekstrak serbuk mutiara
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
๐Ÿ…Ekstrak daun bunga teratai
-menjaga usus
-mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
๐Ÿ…Ekstrak cactus
-mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit  akibat proses turun naik berat badan
๐Ÿ… Cassia seed (kayu manis)
-memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
๐Ÿ…L-carnitine
-Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
๐Ÿ…Jupiter Berry
-mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
๐Ÿ…Sarsi root
-Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
jom jom turunkan berat badan
๐Ÿ…Aloe Vera extract
-Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
๐Ÿ…Acai berry
-Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja๐Ÿ˜
sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kanโ˜บ
.
#ubatkurus #kurus #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #xsplus #dtrim #cocoslim #lubnalalehhq #lubnalaleh #provencaps #ubatkurusberkesan #wajibkurus #stayathome #igshop #igshopping #igshopmalaysia #xsplusEila
  • KHASIAT/KEBAIKAN XS PLUS โœ… Menguruskan badan
    โœ… Meningkatkan kadar metabolism
    โœ… Membakar kalori berlebihan
    โœ… Melawaskan serta melancarkan pembuangan
    โœ… Bertindak mengawal selera makan
    โœ… Membuang lemak dalam usus dan membuang makanan yang baru diambil
    โœ… Menghalang pembentukan lemak
    โœ… Menghalang badan daripada menerima lebihan lemak dan karbohidrat
    โœ… Membantu sistem pencernaan untuk berfungsi dengan normal
    โœ… Mengatasi masalah sembelit
    โœ… Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit dan loya
    โœ…Membakar lemak tepu degil dengan pantas dan berkesan

    KANDUNGAN BAHAN2 XS PLUS ๐Ÿ… Ekstrak daun teh hijau - membuang toksin dlm bdn
    ๐Ÿ… Garcinia combogia -mengurangkan selera makan
    -meningkatkan pembakaran lemak
    ๐Ÿ… Ekstrak serbuk mutiara
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit kendur akibat proses turun naik berat badan
    ๐Ÿ…Ekstrak daun bunga teratai
    -menjaga usus
    -mengelakkan sembelit serta meningkatkan stamina
    ๐Ÿ…Ekstrak cactus
    -mencantikkan kulit, mencerahkan kulit dan menegangkan kulit akibat proses turun naik berat badan
    ๐Ÿ… Cassia seed (kayu manis)
    -memelihara usus besar, meningkatkan penglihatan dan memudahkan buang air besar
    ๐Ÿ…L-carnitine
    -Meningkatkan metabolism badan untuk mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu yg degil
    ๐Ÿ…Jupiter Berry
    -mencantikan kulit dan menganjalkan kulit
    ๐Ÿ…Sarsi root
    -Membantu mengempiskan perut,menyelesaikan masalah bagi mereka yg gemuk air,melawaskan pembuangan dan bahan utama yg akan membantu menurunkan berat badan.
    jom jom turunkan berat badan
    ๐Ÿ…Aloe Vera extract
    -Merawat masalah rasang kulit dan membantu melembabkan kulit secara menyeluruh
    ๐Ÿ…Acai berry
    -Bahan asas yg akan membantu dalam menyekat nafsu makan dan membantu menurunkan berat badan di samping meningkatkan metabolism badan

    Jom langsing dan tampil dengan image baru dengan Xs Plus..pelaburan yg akan membuatkan anda teruja๐Ÿ˜
    sampai bile nak simpan 'spare tyre' tu kanโ˜บ
    .
    #ubatkurus #kurus #kurussebelumraya #kurustanpasenaman #xsplus #dtrim #cocoslim #lubnalalehhq #lubnalaleh #provencaps #ubatkurusberkesan #wajibkurus #stayathome #igshop #igshopping #igshopmalaysia #xsplusEila

  •  1  0  6 May, 2020
  • DARAH TINGGI JUGA BOLEH BERPUNCA DARIPADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN GAISS
..
..
MALAHAN BOLEH MEMBAWA MAUT JIKA DATANGNYA BERSAMA PAKEJ SAKIT JANTUNG!
...
SAYANGI NYAWA SENDIRI.
JOM MULAKAN GAYA HIDUP SIHAT & DIET YANG BETUL

TANPA BERLAPAR
TANPA RUTIN SENAMAN BERAT
TETAP HILANG KILO @ INCI BADAN
HANYA #FREAKYFITZ MAMPU LAKUKAN!!!
...
...
PROMO PAKEJ COVID - 2 BOTOL FREAKY FITZ RM160 (INCL POSTAGE) MASIH ONZZ SEPANJANG PKP GAISS

GRAB CECEPAT! ORDER JE, KAMI HNTAR SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH. CASHLESS TRANSACTION! FIGHT COVID ๐Ÿ’ช

#freakyfitzserdangputrajaya #freakyfitz_hq #shaheizy_sam
#stayathome #misikurusraya #sihat #supplement #makanantambahan #wajibkurus
  • DARAH TINGGI JUGA BOLEH BERPUNCA DARIPADA MASALAH BERAT BADAN BERLEBIHAN GAISS
    ..
    ..
    MALAHAN BOLEH MEMBAWA MAUT JIKA DATANGNYA BERSAMA PAKEJ SAKIT JANTUNG!
    ...
    SAYANGI NYAWA SENDIRI.
    JOM MULAKAN GAYA HIDUP SIHAT & DIET YANG BETUL

    TANPA BERLAPAR
    TANPA RUTIN SENAMAN BERAT
    TETAP HILANG KILO @ INCI BADAN
    HANYA #FREAKYFITZ MAMPU LAKUKAN!!!
    ...
    ...
    PROMO PAKEJ COVID - 2 BOTOL FREAKY FITZ RM160 (INCL POSTAGE) MASIH ONZZ SEPANJANG PKP GAISS

    GRAB CECEPAT! ORDER JE, KAMI HNTAR SAMPAI DEPAN PINTU RUMAH. CASHLESS TRANSACTION! FIGHT COVID ๐Ÿ’ช

    #freakyfitzserdangputrajaya #freakyfitz_hq #shaheizy_sam
    #stayathome #misikurusraya #sihat #supplement #makanantambahan #wajibkurus

  •  0  0  7 April, 2020
  • ORDER SEKARANG GAISSS.  HARGA SUPER PROMO MARCH SIAP PERCUMA POSTAGE SIAP EXTRA GIFT SEKALI.  LOCKDOWN SALE
.
.
๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ YOUR TRUSTED SELLER HERE.
.
.
โœ… JB โœ… BATAM โœ…TG PINANG โœ…SINGAPORE โœ…MEDANโœ… MELAKA โœ…SELANGOR โœ…KL โœ…KEDAH โœ…PAHANG โœ…SABAH โœ…SARAWAK. . .
.
The Best of Original Cococurv akan menghilangkan lemak - lemak degil dalam 5-10kg seminggu jika u olls mengikuti tips2 dari kami dengan betul & akhirnya #misikurus2020 #misihilangkanperutbuncit akan tercapai ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . .
.
For more info, tips & order please whatsapp admin at +6016-7733 626 . .
www.wasap.my/+60167733626/promoMARCHCC
.
YOUR FITNESS EXPERT TEAMCOCOCURVEMY
#kamiminum #kamikurus  #miniagentwanted #teamcococurvemy #cococurv #badanbesar #wajibkurus #dietsihat #kasijadi #coklatkenyang #tahanlapar #detox #detoxpower #agentwanted #miniagentwanted #kurus #gym #menusihat #gymmalaysia .
  • ORDER SEKARANG GAISSS. HARGA SUPER PROMO MARCH SIAP PERCUMA POSTAGE SIAP EXTRA GIFT SEKALI. LOCKDOWN SALE
    .
    .
    ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ YOUR TRUSTED SELLER HERE.
    .
    .
    โœ… JB โœ… BATAM โœ…TG PINANG โœ…SINGAPORE โœ…MEDANโœ… MELAKA โœ…SELANGOR โœ…KL โœ…KEDAH โœ…PAHANG โœ…SABAH โœ…SARAWAK. . .
    .
    The Best of Original Cococurv akan menghilangkan lemak - lemak degil dalam 5-10kg seminggu jika u olls mengikuti tips2 dari kami dengan betul & akhirnya #misikurus2020 #misihilangkanperutbuncit akan tercapai ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ’ฏ . . .
    .
    For more info, tips & order please whatsapp admin at +6016-7733 626 . .
    www.wasap.my/+60167733626/promoMARCHCC
    .
    YOUR FITNESS EXPERT TEAMCOCOCURVEMY
    #kamiminum #kamikurus #miniagentwanted #teamcococurvemy #cococurv #badanbesar #wajibkurus #dietsihat #kasijadi #coklatkenyang #tahanlapar #detox #detoxpower #agentwanted #miniagentwanted #kurus #gym #menusihat #gymmalaysia .

  •  9  1  23 March, 2020
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
.
Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah  tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
.
Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
.
HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
โœ… PINGGANG mula mengecil
โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
    Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
    Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
    .
    Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
    .
    Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
    .
    HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
    โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
    โœ… PINGGANG mula mengecil
    โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
    โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki

  •  1  0  7 March, 2020
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
.
Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah  tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
.
Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
.
HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
โœ… PINGGANG mula mengecil
โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
    Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
    Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
    .
    Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
    .
    Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
    .
    HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
    โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
    โœ… PINGGANG mula mengecil
    โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
    โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki

  •  5  0  7 March, 2020
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
.
Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah  tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
.
Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
.
HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
โœ… PINGGANG mula mengecil
โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
.
#kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki
  • #xsplusEila ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๏ธ Sempat lagi nk kurus b4 raya๐Ÿฅฐ
    Jom try ๐™“๐™Ž๐™‹๐™‡๐™๐™Ž + ๐˜พ๐˜ผ๐™‰๐˜ฟ๐™” ๐˜ฟ๐™€๐™๐™Š๐™“ .
    Selalu RASA GIVE UPโ—โ—โ— NAK KURUS, NAK BUANG LEMAK, NAK CANTIK. Tapi semua tak menjadi
    .
    Tahu tak kenapa???Sebab sistem pembuangan tidak teratur.tak lawas. Sebab tu toksin 'berkampung' dalam usus..Mula lah jerawat naik, pedih ulu hati, susah nak buang angin, perut kembung,perut buncit dan sebagainya. Tapi dengan bantuan candy booster masalah tersebut dpt diatasi๐Ÿ˜˜Hanya perlu telan sebiji atau 2 biji sebelum tidur
    .
    Selepas itu konsisten dgn 1bj xsplus sblm @ slps sarapan setiap hari.lemak-lemak degil mencair tanpa di sedari๐Ÿ˜
    .
    HASIL KETARA PENGGUNAAN XSPLUS๐Ÿ‘‡๐Ÿป
    โœ… PEHA kembali mengecil & lebih fit
    โœ… BADAN semakin ringan dan bentuk tubuh jd lebih menarik
    โœ… PINGGANG mula mengecil
    โœ… LENGAN mula mengecil dan akan sedikit menggeleber..di sarankan untuk melakukan senaman lengan buat masa ini
    โœ… TIADA masalah peha bergesel lagi โœ–Diet โœ–๐Ÿ‹๐Ÿปโ€โ™€
    .
    #kurus #kurussihat #kuruscepat #kurusbadan #kurusebelumraya #kurusselamat #pagi #xsplus #dtrim #provencaps #detox #detoxslim #wajibkurus #atkins #sukusukuseparuh #nodiet #cheatday #murahrezeki

  •  0  0  7 March, 2020

Top #wajibkurus Posts

  • Pengakuan demi pengakuan asbab consume APPECUT!! Tak sia-sia percubaan saya kali ni. Ingatkan Appecut ni macam produk lain yang saya pernah cuba. TAPI nyatanye berbeza. 
Badan yang dulunya kembang , perut yang berlipat-lipat totally dah takde , syukur sangat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
Kalau tak , sedih je tiap kali teepandang cermin. Apalah agaknya pandangan suami pada saya. 
Sekarang, saya sangat konfiden , ramai duk puji saya macam anak dara even dah ade 2 anak. Bukan pujian mereka yg saya tunggu, tapi pujian dari suami tercinta, itu lebih bermakna ๐Ÿ˜

Sekarang ni tak putus2 suami memuji, sampai saya plak yang risau, takut lepas habis PKP ni, die dah tak benarkan saya kluar bekerja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kepada uolls yang betul2 nak tampil berbeza macam saya,  Appecut adalah pilihan yang tepat ๐Ÿ‘

Ade yg serius nak kurus macam sis kita ni ? ๐Ÿ‘‡

Okay..jom minum Appecut

Nak order WS sini 0173873584

#wajibkurus 
#appecutfeedback 
#testimoniappecut
  • Pengakuan demi pengakuan asbab consume APPECUT!! Tak sia-sia percubaan saya kali ni. Ingatkan Appecut ni macam produk lain yang saya pernah cuba. TAPI nyatanye berbeza.
    Badan yang dulunya kembang , perut yang berlipat-lipat totally dah takde , syukur sangat ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ
    Kalau tak , sedih je tiap kali teepandang cermin. Apalah agaknya pandangan suami pada saya.
    Sekarang, saya sangat konfiden , ramai duk puji saya macam anak dara even dah ade 2 anak. Bukan pujian mereka yg saya tunggu, tapi pujian dari suami tercinta, itu lebih bermakna ๐Ÿ˜

    Sekarang ni tak putus2 suami memuji, sampai saya plak yang risau, takut lepas habis PKP ni, die dah tak benarkan saya kluar bekerja ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜† Kepada uolls yang betul2 nak tampil berbeza macam saya, Appecut adalah pilihan yang tepat ๐Ÿ‘

    Ade yg serius nak kurus macam sis kita ni ? ๐Ÿ‘‡

    Okay..jom minum Appecut

    Nak order WS sini 0173873584

    #wajibkurus
    #appecutfeedback
    #testimoniappecut

  •  3  1  30 May, 2020
  • APAKAH ITU ๐“‘๐“ฎ๐“ต๐“ต๐“ช ๐“ข๐“ฑ๐“ช๐“ด๐“ฎ 
Bella Shake adalah satu minuman tambahan berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA yang dapat membantu anda untuk menurunkan berat badan disamping itu dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing.Sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk. ๐Ÿ“RASA SANGAT SEDAP
๐Ÿ“Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
๐Ÿ“LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
๐Ÿ“SENANG & MUDAH
๐Ÿ“KAWAL SELERA MAKAN
๐Ÿ“TAK PERLU BERSENAM
๐Ÿ“BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
๐Ÿ“LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
๐Ÿ“KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU

Http://www.wasap.my/+60166902819/bellashake

IG@Bodydreamcocos_petalingjaya
#bellashakepetalingjaya
#bellasqueezedetox
#cikscandalz
#kurustanpapantang #langsing #wajibkurus #bakarlemak
#MisiKurusSihat #kuruscepat
#codpetalingjaya #codshahalam#codklang #codusjsubangjaya #codpuchong #codkotadamansara #codkelanajaya#codusj
#codsungaiway #codbandarsunwaymentaricourt

WWW.WASAP.MY/+60166902819/BELLASHAKE
  • APAKAH ITU ๐“‘๐“ฎ๐“ต๐“ต๐“ช ๐“ข๐“ฑ๐“ช๐“ด๐“ฎ
    Bella Shake adalah satu minuman tambahan berperisa PINK CHOCOLATE PERTAMA di MALAYSIA yang dapat membantu anda untuk menurunkan berat badan disamping itu dapat mengekalkan bentuk badan yang langsing.Sedap dan sesuai diminum bersama air sejuk. ๐Ÿ“RASA SANGAT SEDAP
    ๐Ÿ“Sangat SEDAP, SENSASI & WANGI, AROMA ANTI STRESS
    ๐Ÿ“LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    ๐Ÿ“SENANG & MUDAH
    ๐Ÿ“KAWAL SELERA MAKAN
    ๐Ÿ“TAK PERLU BERSENAM
    ๐Ÿ“BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT
    ๐Ÿ“LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI
    ๐Ÿ“KULIT CANTIK & BADAN TIDAK BERBAU

    Http://www.wasap.my/+60166902819/bellashake

    IG@Bodydreamcocos_petalingjaya
    #bellashakepetalingjaya
    #bellasqueezedetox
    #cikscandalz
    #kurustanpapantang #langsing #wajibkurus #bakarlemak
    #MisiKurusSihat #kuruscepat
    #codpetalingjaya #codshahalam#codklang #codusjsubangjaya #codpuchong #codkotadamansara #codkelanajaya#codusj
    #codsungaiway #codbandarsunwaymentaricourt

    WWW.WASAP.MY/+60166902819/BELLASHAKE

  •  1  0  22 October, 2019