#vitamincshaklee Instagram Photos & Videos

vitamincshaklee - 483k posts

Hashtag Popularity

9.6
average comments
40.1
average likes

Latest #vitamincshaklee Posts

  • Sharing shaklee effect
💃💃💃💃

Assalamualaikum..
Salam Kenal dr dhia 

Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

SET  HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah  so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah 

✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
, melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
.
Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

📲  https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

Dhiashaklee🧕🏻,
🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
#shakleebydhia 😍

#dhiashakleedistributor
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#espshaklee
#glacomplexshaklee
#bcomplexshaklee
#vitaleashaklee
#alfalfacomplexshaklee
#ostematrixshaklee
#youthskincare
#OMEGAguardshaklee
  • Sharing shaklee effect
    💃💃💃💃

    Assalamualaikum..
    Salam Kenal dr dhia

    Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

    SET HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

    Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

    Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

    Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

    Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah

    ✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
    , melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

    ✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

    ✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

    ✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

    ✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

    ✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

    Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

    Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
    .
    Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

    📲 https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

    🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

    Dhiashaklee🧕🏻,
    🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
    #shakleebydhia 😍

    #dhiashakleedistributor
    #vivixshaklee
    #vitamincshaklee
    #espshaklee
    #glacomplexshaklee
    #bcomplexshaklee
    #vitaleashaklee
    #alfalfacomplexshaklee
    #ostematrixshaklee
    #youthskincare
    #OMEGAguardshaklee

  •  0  0  43 minutes ago
  • Sharing shaklee effect
💃💃💃💃

Assalamualaikum..
Salam Kenal dr dhia 

Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

SET  HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah  so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah 

✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
, melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
.
Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

📲  https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

Dhiashaklee🧕🏻,
🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
#shakleebydhia 😍

#dhiashakleedistributor
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#espshaklee
#glacomplexshaklee
#bcomplexshaklee
#vitaleashaklee
#alfalfacomplexshaklee
#ostematrixshaklee
#youthskincare
#OMEGAguardshaklee
  • Sharing shaklee effect
    💃💃💃💃

    Assalamualaikum..
    Salam Kenal dr dhia

    Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

    SET HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

    Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

    Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

    Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

    Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah

    ✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
    , melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

    ✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

    ✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

    ✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

    ✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

    ✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

    Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

    Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
    .
    Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

    📲 https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

    🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

    Dhiashaklee🧕🏻,
    🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
    #shakleebydhia 😍

    #dhiashakleedistributor
    #vivixshaklee
    #vitamincshaklee
    #espshaklee
    #glacomplexshaklee
    #bcomplexshaklee
    #vitaleashaklee
    #alfalfacomplexshaklee
    #ostematrixshaklee
    #youthskincare
    #OMEGAguardshaklee

  •  0  0  44 minutes ago
  • Sharing shaklee effect
💃💃💃💃

Assalamualaikum..
Salam Kenal dr dhia 

Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

SET  HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah  so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah 

✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
, melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
.
Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

📲  https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

Dhiashaklee🧕🏻,
🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
#shakleebydhia 😍

#dhiashakleedistributor
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#espshaklee
#glacomplexshaklee
#bcomplexshaklee
#vitaleashaklee
#alfalfacomplexshaklee
#ostematrixshaklee
#youthskincare
#OMEGAguardshaklee
  • Sharing shaklee effect
    💃💃💃💃

    Assalamualaikum..
    Salam Kenal dr dhia

    Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

    SET HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

    Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

    Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

    Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

    Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah

    ✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
    , melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

    ✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

    ✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

    ✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

    ✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

    ✅Omega(berat badan naik mainten cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

    Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

    Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
    .
    Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

    📲 https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

    🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

    Dhiashaklee🧕🏻,
    🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
    #shakleebydhia 😍

    #dhiashakleedistributor
    #vivixshaklee
    #vitamincshaklee
    #espshaklee
    #glacomplexshaklee
    #bcomplexshaklee
    #vitaleashaklee
    #alfalfacomplexshaklee
    #ostematrixshaklee
    #youthskincare
    #OMEGAguardshaklee

  •  0  0  46 minutes ago
  • Jom dapatkan ESP sekarang ! Sebab apa ?
.
👸nak tenaga, ambil esp
👸nak cantik, ambil esp
👸nak kenyang berpanjangan, ambil esp
👸nak elak gastrik, ambil esp
👸nak diet dengan sihat, ambil esp
👸nak kurus, ambil esp
👸nak jimat, ambil esp
👸nak dapatkan badan yang solid dan mantap, ambil esp
👸nak banyakkan susu badan, ambil esp
👸nak hilangkan strechmarks, ambil esp
👸nak ikhtiar hamil, ambil esp
.
Banyak sangat manfaat ESP ni. Cantik dapat , kurus dapat , jimat pun dapat 😊
.
SPECIAL PRICE!
FREE POSTAGE!
.
.
http://www.wasap.my/60172039913/nakpreorderESP
.
.
#shaklee
#shakleeoriginal
#shakleemalaysia
#shakleemurah
#shakleepromo
#setcantikshaklee
#espshaklee
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#collagen
#setkurusshaklee
#Ramadhan
#Puasa
#facemask
#covid_19
#StayAtHome
#dudukrumahbuatduit
#bisnesonline
#bisnestanpamodal
#promosiramadhan
#promosipuasa
#nakkurussebelumraya
#nakkurus
#setkurus
#bajuraya
#raya2020
#puasa2020
#ketukketukramadhan
  • Jom dapatkan ESP sekarang ! Sebab apa ?
    .
    👸nak tenaga, ambil esp
    👸nak cantik, ambil esp
    👸nak kenyang berpanjangan, ambil esp
    👸nak elak gastrik, ambil esp
    👸nak diet dengan sihat, ambil esp
    👸nak kurus, ambil esp
    👸nak jimat, ambil esp
    👸nak dapatkan badan yang solid dan mantap, ambil esp
    👸nak banyakkan susu badan, ambil esp
    👸nak hilangkan strechmarks, ambil esp
    👸nak ikhtiar hamil, ambil esp
    .
    Banyak sangat manfaat ESP ni. Cantik dapat , kurus dapat , jimat pun dapat 😊
    .
    SPECIAL PRICE!
    FREE POSTAGE!
    .
    .
    http://www.wasap.my/60172039913/nakpreorderESP
    .
    .
    #shaklee
    #shakleeoriginal
    #shakleemalaysia
    #shakleemurah
    #shakleepromo
    #setcantikshaklee
    #espshaklee
    #vitamineshaklee
    #vitamincshaklee
    #collagen
    #setkurusshaklee
    #Ramadhan
    #Puasa
    #facemask
    #covid_19
    #StayAtHome
    #dudukrumahbuatduit
    #bisnesonline
    #bisnestanpamodal
    #promosiramadhan
    #promosipuasa
    #nakkurussebelumraya
    #nakkurus
    #setkurus
    #bajuraya
    #raya2020
    #puasa2020
    #ketukketukramadhan

  •  6  0  48 minutes ago
  • TESTIMONI RESV
.
.
ResV mempunyai 5 kandungan tambahan dari Vivix, dan berkuasa 30% lebih power dari Vivix.

Dah amik Vivix perlu lagi ke amik Res V ni?

Yes, sebab dua produk ni saling melengkapi !

VIVIX – Protect
RES V – Repair

Antara KELEBIHAN RES V shaklee : .
.
🔺 Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
🔺 Kulit kelihatan lebih muda
🔺 Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
🔺 Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
🔺 Menggalakkan minda lebih fokus
🔺 Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
🔺 Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
🔺 Menggalakkan kesihatan peredaran darah

Sekarang ni Res V tengah promo dengan harga yang lebih murah dari biasa 
__________________________

#resveratrol #resv #vivix #vivixmemberprice #omegashaklee #omega #esp #vitaminc #vitamincshaklee #janasideincome #GLAcomplex  #senggugut #kencingmanis #darahtinggi #stroke #vivixshaklee #shakleeseremban #cyst #fibroid #ttc #resvshaklee #shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
  • TESTIMONI RESV
    .
    .
    ResV mempunyai 5 kandungan tambahan dari Vivix, dan berkuasa 30% lebih power dari Vivix.

    Dah amik Vivix perlu lagi ke amik Res V ni?

    Yes, sebab dua produk ni saling melengkapi !

    VIVIX – Protect
    RES V – Repair

    Antara KELEBIHAN RES V shaklee : .
    .
    🔺 Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
    🔺 Kulit kelihatan lebih muda
    🔺 Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
    🔺 Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
    🔺 Menggalakkan minda lebih fokus
    🔺 Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
    🔺 Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
    🔺 Menggalakkan kesihatan peredaran darah

    Sekarang ni Res V tengah promo dengan harga yang lebih murah dari biasa
    __________________________

    #resveratrol #resv #vivix #vivixmemberprice #omegashaklee #omega #esp #vitaminc #vitamincshaklee #janasideincome #GLAcomplex #senggugut #kencingmanis #darahtinggi #stroke #vivixshaklee #shakleeseremban #cyst #fibroid #ttc #resvshaklee #shakleenegerisembilan #shakleemalaysia

  •  0  0  48 minutes ago
  • TESTIMONI RESV
.
.
ResV mempunyai 5 kandungan tambahan dari Vivix, dan berkuasa 30% lebih power dari Vivix.

Dah amik Vivix perlu lagi ke amik Res V ni?

Yes, sebab dua produk ni saling melengkapi !

VIVIX – Protect
RES V – Repair

Antara KELEBIHAN RES V shaklee : .
.
🔺 Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
🔺 Kulit kelihatan lebih muda
🔺 Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
🔺 Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
🔺 Menggalakkan minda lebih fokus
🔺 Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
🔺 Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
🔺 Menggalakkan kesihatan peredaran darah

Sekarang ni Res V tengah promo dengan harga yang lebih murah dari biasa 
__________________________

#resveratrol #resv #vivix #vivixmemberprice #omegashaklee #omega #esp #vitaminc #vitamincshaklee #janasideincome #GLAcomplex  #senggugut #kencingmanis #darahtinggi #stroke #vivixshaklee #shakleeseremban #cyst #fibroid #ttc #resvshaklee #shakleenegerisembilan #shakleemalaysia
  • TESTIMONI RESV
    .
    .
    ResV mempunyai 5 kandungan tambahan dari Vivix, dan berkuasa 30% lebih power dari Vivix.

    Dah amik Vivix perlu lagi ke amik Res V ni?

    Yes, sebab dua produk ni saling melengkapi !

    VIVIX – Protect
    RES V – Repair

    Antara KELEBIHAN RES V shaklee : .
    .
    🔺 Meningkatkan tenaga dan menguatkan otot
    🔺 Kulit kelihatan lebih muda
    🔺 Menggalakkan paras gula dalam darah stabil dan normal
    🔺 Boleh melindungi daripada pertumbuhan sel abnormal
    🔺 Menggalakkan minda lebih fokus
    🔺 Menggalakkan detoksifikasi badan dan pembersihan yang lebih efektif
    🔺 Memelihara dan menyokong kesihatan sendi
    🔺 Menggalakkan kesihatan peredaran darah

    Sekarang ni Res V tengah promo dengan harga yang lebih murah dari biasa
    __________________________

    #resveratrol #resv #vivix #vivixmemberprice #omegashaklee #omega #esp #vitaminc #vitamincshaklee #janasideincome #GLAcomplex #senggugut #kencingmanis #darahtinggi #stroke #vivixshaklee #shakleeseremban #cyst #fibroid #ttc #resvshaklee #shakleenegerisembilan #shakleemalaysia

  •  0  0  49 minutes ago
  • بسم الله الرحمن الرحيم

Sharing shaklee effect
💃💃💃💃

Assalamualaikum..
Salam Kenal dr dhia 

Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

SET  HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah  so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah 

✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
, melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

✅Omega(berat badan mainten naik pon cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
.
Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

📲  https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

Dhiashaklee🧕🏻,
🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
#shakleebydhia 😍

#shakleebydhia
#dhiashakleedistributor
#vivixshaklee
#vitamincshaklee
#promosivitaminc
#espshaklee
#glacomplexshaklee
#bcomplexshaklee
#vitaleashaklee
#alfalfacomplexshaklee
#ostematrixshaklee
  • بسم الله الرحمن الرحيم

    Sharing shaklee effect
    💃💃💃💃

    Assalamualaikum..
    Salam Kenal dr dhia

    Hari ni dhia nak kongsi pengalaman menggunakan produk shaklee semasa hamil anak ke 3.

    SET HAMIL SHAKLEE tuk ank ke 3 nii dhia mmg jaga n takenoted lebih ckit,sebab dr 1st pregnant dhia ade kencing manis tinggi hingga insulin.. so untuk pregnant yg seterusnya mmg automatic ada kencing manis.. tp dgn set Hamil shaklee gula dpt dikawal..

    Mase kandungan 5bulan Hb dhia rendah so dhia consume VITELEA sampai laa bersalin alhamdulillah HB cantik terus..

    Dhia masih teruja setiap kali makan kesemua vitamin shaklee.sebab pregnant ke 3 nii xmkn langsung vitamin2 klinik 😅

    Alhamdulillah sepanjang pregnant tiada kebas-kebas. Tiada sembelit dan sakit pinggang yang terlampau seperti kebiasaan yang dialami oleh ibu hamil lain.

    Produk yang dhia amalkan semasa hamil ialah

    ✅Alfafa (milkbooster lepas bersalin susu melimpah2
    , melawaskan juga jdnye xde laa masalah2 sembelit)

    ✅Ostematrik(masalah sembelit, sakit pinggang, kebas kaki tangan Alhamdulillah mudah diatasi)

    ✅Vitalea (tak perlu risau masalah HB, sentiasa cantik)

    ✅B Complex (semestinya bantu beri tenaga, lengkap kesemua jenis vitamin B yang ibu hamil perlukan termasuk Folic Acid)

    ✅Vitamin C (Kuatkan sistem imun, bantu masalah sembelit, Hb pun cantik bila diambil bersama vitamin C+Vitalea +B complex)

    ✅Omega(berat badan mainten naik pon cantik saja sepanjang hamil 9 bulan, bagus untuk perjalanan darah ibu dan perkembangan otak bayi)

    Dan ada beberapa suplemen shaklee lain yang dhia amalkan semasa perut berangin, mual-mual.

    Alhamdulillah syukur Hamil dan Bersalin menggunakan produk shaklee bagi dhia 1 pengalaman yang indah mesti dirasai oleh semua ibu-ibu di luar sana.
    .
    Kalau nak tanya dhia berkenaan product2 shaklee boleh WhatsApp dhia terus ya

    📲 https://HealthbeautyShaklee.wasap.my

    🥰🥰🥰 kekal SIHAT dengan SHAKLEE penghantaran seluruh malaysia

    Dhiashaklee🧕🏻,
    🌿Pengguna dan Penjual shaklee..
    #shakleebydhia 😍

    #shakleebydhia
    #dhiashakleedistributor
    #vivixshaklee
    #vitamincshaklee
    #promosivitaminc
    #espshaklee
    #glacomplexshaklee
    #bcomplexshaklee
    #vitaleashaklee
    #alfalfacomplexshaklee
    #ostematrixshaklee

  •  0  0  49 minutes ago
  • Alhamdulillah...🤲🤲
.
.
Baru 2 bulan lebih consume Youth dah Fall in love😘😘😘Nano white pakai 2 thun xde effect😂😂😂...
.
.
Pakai Youth kulit muka makin sekata uolls....Takde kesan sampingan. Kulit pun x mengelupas macam product sekian2 tu...Tak menyesal cuba Skincare Youth nie...
.
.
Toner dia power gila..segar baii,daki2 n kulit mati dia sapu habis. Kulit muka segar bugar je🥳🥳🥳
.
.
Cleanser dia pula bersihkan muka sampai whitehead pun x lalu nak tumpang berteduh🤣🤣🤣 n boleh remove makeup guys...
.
.
Moisturizer pula bantu kulit kita moist,melindungi dari sinaran uv sebab ada SPF 50...😘😘😘...
.
.
Rugi uolls tak gereb sementara promosi masih ada nie...(PROMOSI BULAN MERDEKA) untuk cust Fizzah yang disayangi..🥰🥰.
.
Hafizzah, 
📲 http://www.wasap.my/60138331929/nksetyouth

#fizzahshaklee
#shakleeandalas
#shakleecodandalas
#shakleebukittinggi
#shakleebayu
#shakleepulauindah
#shakleesentosa
#shakleekampungjawa
#shakleeklang
#shakleeshahalam
#shakleebukitjelutong
#shakleejeram
#shakleebukitraja
#shakleeselangor
#shakleelimbang
#shakleesarawak
#shakleebrunei
#shakleemalaysia
#espsedapmurah
#vitamineshaklee
#vitamincshaklee
#setkurusshaklee
#setsendishaklee
#vivixshaklee
#setcantikshaklee
#setgoutshaklee
#setlelakisejati
#zincshaklee
  • Alhamdulillah...🤲🤲
    .
    .
    Baru 2 bulan lebih consume Youth dah Fall in love😘😘😘Nano white pakai 2 thun xde effect😂😂😂...
    .
    .
    Pakai Youth kulit muka makin sekata uolls....Takde kesan sampingan. Kulit pun x mengelupas macam product sekian2 tu...Tak menyesal cuba Skincare Youth nie...
    .
    .
    Toner dia power gila..segar baii,daki2 n kulit mati dia sapu habis. Kulit muka segar bugar je🥳🥳🥳
    .
    .
    Cleanser dia pula bersihkan muka sampai whitehead pun x lalu nak tumpang berteduh🤣🤣🤣 n boleh remove makeup guys...
    .
    .
    Moisturizer pula bantu kulit kita moist,melindungi dari sinaran uv sebab ada SPF 50...😘😘😘...
    .
    .
    Rugi uolls tak gereb sementara promosi masih ada nie...(PROMOSI BULAN MERDEKA) untuk cust Fizzah yang disayangi..🥰🥰.
    .
    Hafizzah,
    📲 http://www.wasap.my/60138331929/nksetyouth

    #fizzahshaklee
    #shakleeandalas
    #shakleecodandalas
    #shakleebukittinggi
    #shakleebayu
    #shakleepulauindah
    #shakleesentosa
    #shakleekampungjawa
    #shakleeklang
    #shakleeshahalam
    #shakleebukitjelutong
    #shakleejeram
    #shakleebukitraja
    #shakleeselangor
    #shakleelimbang
    #shakleesarawak
    #shakleebrunei
    #shakleemalaysia
    #espsedapmurah
    #vitamineshaklee
    #vitamincshaklee
    #setkurusshaklee
    #setsendishaklee
    #vivixshaklee
    #setcantikshaklee
    #setgoutshaklee
    #setlelakisejati
    #zincshaklee

  •  1  0  53 minutes ago
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
.
🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
.
🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
Haa best kan...
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee❤
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
#shaklee #firstpregnant
#espshaklee #infoibuhamil
#penduduksungaipetani
#kulitkusam #vitamincshaklee
#supplementibuhamil
#kulitcantik #bazaaronline
#shakleekedah
#supplementibuhamil
#kulitcantik #uitmdihatiku
#sakitkulit #uiamgombak
#vco #minyakkelapadara
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
    Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
    .
    🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
    .
    🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
    Haa best kan...
    .
    Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    Your Trusted SID Shaklee❤
    Kalsom Razak
    ID No :1296158
    .
    #espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
    #shaklee #firstpregnant
    #espshaklee #infoibuhamil
    #penduduksungaipetani
    #kulitkusam #vitamincshaklee
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #bazaaronline
    #shakleekedah
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #uitmdihatiku
    #sakitkulit #uiamgombak
    #vco #minyakkelapadara

  •  0  0  1 hour ago
  • Apa itu Produk Shaklee 💥

🌿Shaklee merupakan peneraju dan pembekal vitamin dan mineral terbesar di dunia dan merupakan peneraju utama di dalam industry nutrisi.

🌿Dengan kerjasama universiti sekitarnya dan untuk memastikan bahawa produk Shaklee benar- benar sentiasa selamat, mesra alam dan berkesan. 

🌿Produk-produk Shaklee dihantar untuk diuji di makmal luar daripada Shaklee seperti Yale University dan Harvard University yang menghasilkan hasil ujian yang berasaskan saintitik bahawa produk Shaklee mampu dicerna oleh tubuh manusia dan dapat membantu meningkatkan fungsi-fungsi dalam tubuh badan kita. 

🌿Shaklee melaburkan lebih dari USD30juta untuk tujuan penyelidikan dan pembangunan

#shaklee 
#shakleemelaka
#shakleeuitmshahalam
#shakleeuitm
#shakleemurah
#shakleemalaysia
#espshaklee
#vitamincshaklee
#setcantikshaklee
#setkurusshaklee
#youthshaklee
#sayajualshaklee
#promosishaklee
#vitaminshaklee
  • Apa itu Produk Shaklee 💥

    🌿Shaklee merupakan peneraju dan pembekal vitamin dan mineral terbesar di dunia dan merupakan peneraju utama di dalam industry nutrisi.

    🌿Dengan kerjasama universiti sekitarnya dan untuk memastikan bahawa produk Shaklee benar- benar sentiasa selamat, mesra alam dan berkesan.

    🌿Produk-produk Shaklee dihantar untuk diuji di makmal luar daripada Shaklee seperti Yale University dan Harvard University yang menghasilkan hasil ujian yang berasaskan saintitik bahawa produk Shaklee mampu dicerna oleh tubuh manusia dan dapat membantu meningkatkan fungsi-fungsi dalam tubuh badan kita.

    🌿Shaklee melaburkan lebih dari USD30juta untuk tujuan penyelidikan dan pembangunan

    #shaklee
    #shakleemelaka
    #shakleeuitmshahalam
    #shakleeuitm
    #shakleemurah
    #shakleemalaysia
    #espshaklee
    #vitamincshaklee
    #setcantikshaklee
    #setkurusshaklee
    #youthshaklee
    #sayajualshaklee
    #promosishaklee
    #vitaminshaklee

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
.
🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
.
🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
Haa best kan...
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee❤
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
#shaklee #firstpregnant
#espshaklee #infoibuhamil
#penduduksungaipetani
#kulitkusam #vitamincshaklee
#supplementibuhamil
#kulitcantik #bazaaronline
#shakleekedah
#supplementibuhamil
#kulitcantik #uitmdihatiku
#sakitkulit #uiamgombak
#vco #minyakkelapadara
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
    Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
    .
    🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
    .
    🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
    Haa best kan...
    .
    Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    Your Trusted SID Shaklee❤
    Kalsom Razak
    ID No :1296158
    .
    #espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
    #shaklee #firstpregnant
    #espshaklee #infoibuhamil
    #penduduksungaipetani
    #kulitkusam #vitamincshaklee
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #bazaaronline
    #shakleekedah
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #uitmdihatiku
    #sakitkulit #uiamgombak
    #vco #minyakkelapadara

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
.
🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
.
🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
Haa best kan...
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee❤
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
#shaklee #firstpregnant
#espshaklee #infoibuhamil
#penduduksungaipetani
#kulitkusam #vitamincshaklee
#supplementibuhamil
#kulitcantik #bazaaronline
#shakleekedah
#supplementibuhamil
#kulitcantik #uitmdihatiku
#sakitkulit #uiamgombak
#vco #minyakkelapadara
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
    Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
    .
    🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
    .
    🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
    Haa best kan...
    .
    Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    Your Trusted SID Shaklee❤
    Kalsom Razak
    ID No :1296158
    .
    #espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
    #shaklee #firstpregnant
    #espshaklee #infoibuhamil
    #penduduksungaipetani
    #kulitkusam #vitamincshaklee
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #bazaaronline
    #shakleekedah
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #uitmdihatiku
    #sakitkulit #uiamgombak
    #vco #minyakkelapadara

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
.
🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
.
🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
Haa best kan...
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee❤
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
#shaklee #firstpregnant
#espshaklee #infoibuhamil
#penduduksungaipetani
#kulitkusam #vitamincshaklee
#supplementibuhamil
#kulitcantik #bazaaronline
#shakleekedah
#supplementibuhamil
#kulitcantik #uitmdihatiku
#sakitkulit #uiamgombak
#vco #minyakkelapadara
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
    Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
    .
    🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
    .
    🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
    Haa best kan...
    .
    Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    Your Trusted SID Shaklee❤
    Kalsom Razak
    ID No :1296158
    .
    #espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
    #shaklee #firstpregnant
    #espshaklee #infoibuhamil
    #penduduksungaipetani
    #kulitkusam #vitamincshaklee
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #bazaaronline
    #shakleekedah
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #uitmdihatiku
    #sakitkulit #uiamgombak
    #vco #minyakkelapadara

  •  0  0  1 hour ago
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
.
🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
.
🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
Haa best kan...
.
Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
.
www.wasap.my/60192347071
.
www.wasap.my/60192347071
.
Your Trusted SID Shaklee❤
Kalsom Razak
ID No :1296158
.
#espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
#shaklee #firstpregnant
#espshaklee #infoibuhamil
#penduduksungaipetani
#kulitkusam #vitamincshaklee
#supplementibuhamil
#kulitcantik #bazaaronline
#shakleekedah
#supplementibuhamil
#kulitcantik #uitmdihatiku
#sakitkulit #uiamgombak
#vco #minyakkelapadara
  • Assalamualaikum and Good Morning❤.
    Dah ambil sarapan ke ???Time for smooties,Super yummy Super nutritious!
    .
    🍵ESP sangat sesuai untuk mereka nak diet tapi perlukan energy yang berpanjangan.ESP buat beri kita rasa kenyang yang lama.Jadi tak la kita kena,gastrik.
    .
    🍵Bonus !! Amalkan ESP ,kulit cantik,tak kusam,parut hilang,badan maintain slim,
    Haa best kan...
    .
    Berminat untuk order ESP boleh whatsapp saya 🙋,tq❤
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    www.wasap.my/60192347071
    .
    Your Trusted SID Shaklee❤
    Kalsom Razak
    ID No :1296158
    .
    #espshakleemurah #shakleevitamin #vitaminkulitcantik #shakleeambanganheight #rambutkukusihat #beautiful #jeragat #espshakleesungaipetani #espshakleekedah
    #shaklee #firstpregnant
    #espshaklee #infoibuhamil
    #penduduksungaipetani
    #kulitkusam #vitamincshaklee
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #bazaaronline
    #shakleekedah
    #supplementibuhamil
    #kulitcantik #uitmdihatiku
    #sakitkulit #uiamgombak
    #vco #minyakkelapadara

  •  0  0  1 hour ago

Top #vitamincshaklee Posts

  • Assalamualaikum & selamat pagi tengah hari semua, harini ema nak bagitau ema officially SID Shaklee area Pokok Sena, Kedah.
Untuk yang belum tahu Shaklee ni bisnes apa? Actually Shaklee adalah bisnes  vitamin dan skincare yang sangat baik dan selamat.
Antara sebab why ema join bisnes Shaklee:

1. Pada mulanya, ema try consume Shaklee punya ESP, ALFAFA dan Vit C sebab breakout. Alhamdulillah dengan izin Allah, breakout Ema dah kurang ( Banyak lagi nak cerita, tunggu post akan datang *exciitedd)

Banyak lagi kebaikan Shaklee yang korang patut tahu! So, tunggu next post dari Ema.
So, selepas ini kalau ada yang nak cuba vitamin & supplement Shaklee boleh terus dm/wasap ema okey!😊 #shakleeMalaysia #shakleekedahcod #vivixshaklee #shakleekedah #shakleelover #pengedarshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeuum #vitamincshaklee #shakleeuumsintok #shakleebyema
  • Assalamualaikum & selamat pagi tengah hari semua, harini ema nak bagitau ema officially SID Shaklee area Pokok Sena, Kedah.
    Untuk yang belum tahu Shaklee ni bisnes apa? Actually Shaklee adalah bisnes vitamin dan skincare yang sangat baik dan selamat.
    Antara sebab why ema join bisnes Shaklee:

    1. Pada mulanya, ema try consume Shaklee punya ESP, ALFAFA dan Vit C sebab breakout. Alhamdulillah dengan izin Allah, breakout Ema dah kurang ( Banyak lagi nak cerita, tunggu post akan datang *exciitedd)

    Banyak lagi kebaikan Shaklee yang korang patut tahu! So, tunggu next post dari Ema.
    So, selepas ini kalau ada yang nak cuba vitamin & supplement Shaklee boleh terus dm/wasap ema okey!😊 #shakleeMalaysia #shakleekedahcod #vivixshaklee #shakleekedah #shakleelover #pengedarshaklee #shakleemurahmalaysia #shakleeuum #vitamincshaklee #shakleeuumsintok #shakleebyema

  •  121  8  15 June, 2020
  • MENGAPA KITA PERLU AMALKAN MINYAK IKAN ???
.
Menurut kajian, Omega-3 terutamanya DHA penting untuk fungsi otak dan emosi. Emosi dapat distabilkan dengan pengambilan minyak ikan.
.
Menurut Mike Roussell, kesan mengamalkan minyak ikan:
"I have a friend who suffered from bipolar depression (heavier on the depression than the mania). He started taking 10grams of fish oil a day, and started controlling his insulin levels (via the Zone Diet) and within a couple months all his symptoms went away. He now takes 5 grams of EPA/DHA a day, has no symptoms, and takes no meds."
.
Menarik kan? Ini lah sebab kenapa anda harus amalkan minyak ikan. .
OMEGA GUARD SHAKLEE
.
Di ekstrak daripada ikan Laut Air Sejuk seperti ikan sardin, mackerel, herring, anchovies yang didapati di perairan air Jepun
.
Bukan daripada hati minyak ikan
.
Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia kerana mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi
.
Menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal eknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard
.
Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi
.
Best kan, banyak sangat Manfaat. Untuk dapatkan Omega guard atau Supplement Shaklee yang lain. Klik link bio 👆
.
___________________________

#ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #omegeguardshaklee #vitamine n#covid19 #setsihat #shakleeshahalam  #setcantik
  • MENGAPA KITA PERLU AMALKAN MINYAK IKAN ???
    .
    Menurut kajian, Omega-3 terutamanya DHA penting untuk fungsi otak dan emosi. Emosi dapat distabilkan dengan pengambilan minyak ikan.
    .
    Menurut Mike Roussell, kesan mengamalkan minyak ikan:
    "I have a friend who suffered from bipolar depression (heavier on the depression than the mania). He started taking 10grams of fish oil a day, and started controlling his insulin levels (via the Zone Diet) and within a couple months all his symptoms went away. He now takes 5 grams of EPA/DHA a day, has no symptoms, and takes no meds."
    .
    Menarik kan? Ini lah sebab kenapa anda harus amalkan minyak ikan. .
    OMEGA GUARD SHAKLEE
    .
    Di ekstrak daripada ikan Laut Air Sejuk seperti ikan sardin, mackerel, herring, anchovies yang didapati di perairan air Jepun
    .
    Bukan daripada hati minyak ikan
    .
    Merupakan minyak ikan paling tulen di dunia kerana mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi
    .
    Menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal eknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard
    .
    Dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul untuk mengekstrak asid lemak omega 3 yang paling tulen dan semulajadi
    .
    Best kan, banyak sangat Manfaat. Untuk dapatkan Omega guard atau Supplement Shaklee yang lain. Klik link bio 👆
    .
    ___________________________

    #ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #omegeguardshaklee #vitamine n#covid19 #setsihat #shakleeshahalam #setcantik

  •  109  45  7 May, 2020
  • Siapa yang perlukan MEALSHAKE
.
1. Anak susah nak makan? 🥦
2. Anak tak nak makan sayur?🥦
3. Anak selalu demam dan selesema?🏪
4. Anak yang kurus @ Anda yang kurus⌛
5. Anak mengalami Asma/ lelah🙋‍♀️🙋‍♂️
6. Anak yang batuk😷
7. Kegunaan untuk seisi keluarga👨‍👩‍👧‍👧 .

Antara kelebihan mealshake yang lain
.
• Kurangkan Ekzema
• Untuk Tumbesaran
• Untuk Perkembangan Minda
• Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
• Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
• Untuk Anak kekal aktif
• Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
• Meningkatkan berat badan anak
• Membantu anak fokus
• Membantu kurangkan kekerapan asthma
• Mengatasi masalah sembelit pada anak
• Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap
• Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
• Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
• Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu .
Jom dapatkan Mealshakes untuk Anak anda sekarag, klik link bio 👆
.
___________________________

#ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #promoshaklee #covid19 #mealshakes #shakleemalaysia #setcantik #vitamine #shakleeshaalam
  • Siapa yang perlukan MEALSHAKE
    .
    1. Anak susah nak makan? 🥦
    2. Anak tak nak makan sayur?🥦
    3. Anak selalu demam dan selesema?🏪
    4. Anak yang kurus @ Anda yang kurus⌛
    5. Anak mengalami Asma/ lelah🙋‍♀️🙋‍♂️
    6. Anak yang batuk😷
    7. Kegunaan untuk seisi keluarga👨‍👩‍👧‍👧 .

    Antara kelebihan mealshake yang lain
    .
    • Kurangkan Ekzema
    • Untuk Tumbesaran
    • Untuk Perkembangan Minda
    • Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
    • Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
    • Untuk Anak kekal aktif
    • Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
    • Meningkatkan berat badan anak
    • Membantu anak fokus
    • Membantu kurangkan kekerapan asthma
    • Mengatasi masalah sembelit pada anak
    • Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap
    • Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
    • Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
    • Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu .
    Jom dapatkan Mealshakes untuk Anak anda sekarag, klik link bio 👆
    .
    ___________________________

    #ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #promoshaklee #covid19 #mealshakes #shakleemalaysia #setcantik #vitamine #shakleeshaalam

  •  106  40  15 May, 2020
  • HAVE YOU TAKE YOUR VITAMIN C TODAY ?

Sekarang musim Virus

Mell memang tak tinggal Vitamin C untuk imun badan lagi kuat ! Bagitu jugak suami dan Anak² Mell. Wajib telan Vitamin C #shaklee setiap hari
.
Mell berkerja di luar,sudah tentu Mell kena pastikan Kesihatan Mell dalam keadaan baik
.
Mell suka sangat Vitamin C Shaklee ni sebab... ✔ Luka bersalin cepat sembuh. Fungsi Vitamin C untuk menyembuhkan luka dengan cepat
✔ Muka Mell susah nak tumbuh jerawat sejak Mell consistent amalkan Vitamin C
✔ Mell memang ada masalah resdung, tapi sejak amalkan Vitamin C memang dah jarang kena !
✔ Kesan dia bukan pada ibu saja tau, pada anak anak yang menyusu badan. Imun badan anak anak pun semakin kuat. Jarang sakit alhamdulillah 😊

Mell memang recommend Vitamin C bukan untuk wanita saja tau,  lelaki pun boleh !!! Meh Whatsapp Mell terus okayh ! Mell share kenapa Vitamin C Shaklee ni bessssst sangat uii ! 😉
.
___________________________

#ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #promoshaklee #covid19 #setcantik #vitamine #vitamincmurah #shakleeshaalam #shaklealaysia #shakleemurah
  • HAVE YOU TAKE YOUR VITAMIN C TODAY ?

    Sekarang musim Virus

    Mell memang tak tinggal Vitamin C untuk imun badan lagi kuat ! Bagitu jugak suami dan Anak² Mell. Wajib telan Vitamin C #shaklee setiap hari
    .
    Mell berkerja di luar,sudah tentu Mell kena pastikan Kesihatan Mell dalam keadaan baik
    .
    Mell suka sangat Vitamin C Shaklee ni sebab... ✔ Luka bersalin cepat sembuh. Fungsi Vitamin C untuk menyembuhkan luka dengan cepat
    ✔ Muka Mell susah nak tumbuh jerawat sejak Mell consistent amalkan Vitamin C
    ✔ Mell memang ada masalah resdung, tapi sejak amalkan Vitamin C memang dah jarang kena !
    ✔ Kesan dia bukan pada ibu saja tau, pada anak anak yang menyusu badan. Imun badan anak anak pun semakin kuat. Jarang sakit alhamdulillah 😊

    Mell memang recommend Vitamin C bukan untuk wanita saja tau, lelaki pun boleh !!! Meh Whatsapp Mell terus okayh ! Mell share kenapa Vitamin C Shaklee ni bessssst sangat uii ! 😉
    .
    ___________________________

    #ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #setkecantikanshaklee #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promosiespshaklee #promoshaklee #covid19 #setcantik #vitamine #vitamincmurah #shakleeshaalam #shaklealaysia #shakleemurah

  •  126  47  28 May, 2020
  • Kenapa saya pilih pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth?
.
1- Membersih muka secara lembut
Tiada sabun dan pH seimbang. Jadi kulit muka rasa sangat bersih dan segar lepas guna pencuci muka Youth. Dia bantu buang segala kotoran, minyak kat muka. Kulit muka juga rasa lebih lembut.
.
2- Mampu membuang whitehead blackhead
Jika muka ada masalah whitehead blackhead ni kan, bila guna pencuci muka Youth dia boleh hilang makin lama guna. Saya perasan whitehead blackhead kat muka makin kurang. Area hidung dah licin! Seronok kan?
.
3- Boleh jadi makeup remover
Pencuci muka Youth juga ada fungsi macam makeup remover. Tapi untuk makeup light jer ya.
.
4- 100% Vegan / tumbuhan
Dibuat menggunakan tumbuhan dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh merengsakan kulit.
.
5- Bahan terbaik untuk kulit
.
❤️ Ada Muscadine Grape Extract - Bahan premium dalam Vivix. Fungsi dia untuk melindungi & membaiki sel sel DNA, juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Bayangkan jika letak kat muka? Ya Allah best sangat kan?
.
❤️ Ada ekstrak alga hijau
✔️Menghalang pembiakan bakteria jerawat - bagus untuk merawat jerawat
✔️Tinggi antioksidan - melindung kulit dari radikal bebas
✔️Membersih sel kulit mati
✔️Menghidratkan kulit
.
❤️ Ada minyak Avocado - kaya dengan antioksidan, memberi kelembapan pada kulit semasa mencuci, kulit lebih halus dan lembut.
.
❤️ Ada ekstrak Yis - mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan melegakan kulit.
.
6- Tak mengeringkan & memedihkan kulit
Lepas cuci muka guna pencuci muka Youth ni saya perasan muka tak kering dan tak pedih. Bila pegang muka lepas cuci tu rasa lembut jer😍.
.
7- Tekstur
Bentuk gel warna putih macam air. Bau ofkos bau organik herba tumbuhan. Tak ada sabun so tak berbuih.
.
8- Jimat!
Satu tiub dia ada 125ml, ada yang guna 6-7 bulan baru habis. Jimat kan! Tak perlu beli selalu.
.
9- Sesuai untuk semua jenis kulit.
Semua boleh pakai! Jika ada kulit kering, berminyak, berjerawat, kusam ke semua boleh guna Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni. Dari umur remaja hingga 50-60 an juga boleh tau. Sebab Youth ni dia dalam masa yang sama meremajakan kulit.
.
@wawashaklee
011-19300290
  • Kenapa saya pilih pencuci muka Luminous Gel Oil Cleanser Youth?
    .
    1- Membersih muka secara lembut
    Tiada sabun dan pH seimbang. Jadi kulit muka rasa sangat bersih dan segar lepas guna pencuci muka Youth. Dia bantu buang segala kotoran, minyak kat muka. Kulit muka juga rasa lebih lembut.
    .
    2- Mampu membuang whitehead blackhead
    Jika muka ada masalah whitehead blackhead ni kan, bila guna pencuci muka Youth dia boleh hilang makin lama guna. Saya perasan whitehead blackhead kat muka makin kurang. Area hidung dah licin! Seronok kan?
    .
    3- Boleh jadi makeup remover
    Pencuci muka Youth juga ada fungsi macam makeup remover. Tapi untuk makeup light jer ya.
    .
    4- 100% Vegan / tumbuhan
    Dibuat menggunakan tumbuhan dan bebas dari 1500 bahan kimia berbahaya yang boleh merengsakan kulit.
    .
    5- Bahan terbaik untuk kulit
    .
    ❤️ Ada Muscadine Grape Extract - Bahan premium dalam Vivix. Fungsi dia untuk melindungi & membaiki sel sel DNA, juga menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Bayangkan jika letak kat muka? Ya Allah best sangat kan?
    .
    ❤️ Ada ekstrak alga hijau
    ✔️Menghalang pembiakan bakteria jerawat - bagus untuk merawat jerawat
    ✔️Tinggi antioksidan - melindung kulit dari radikal bebas
    ✔️Membersih sel kulit mati
    ✔️Menghidratkan kulit
    .
    ❤️ Ada minyak Avocado - kaya dengan antioksidan, memberi kelembapan pada kulit semasa mencuci, kulit lebih halus dan lembut.
    .
    ❤️ Ada ekstrak Yis - mengurangkan tekanan oksidatif pada kulit dan melegakan kulit.
    .
    6- Tak mengeringkan & memedihkan kulit
    Lepas cuci muka guna pencuci muka Youth ni saya perasan muka tak kering dan tak pedih. Bila pegang muka lepas cuci tu rasa lembut jer😍.
    .
    7- Tekstur
    Bentuk gel warna putih macam air. Bau ofkos bau organik herba tumbuhan. Tak ada sabun so tak berbuih.
    .
    8- Jimat!
    Satu tiub dia ada 125ml, ada yang guna 6-7 bulan baru habis. Jimat kan! Tak perlu beli selalu.
    .
    9- Sesuai untuk semua jenis kulit.
    Semua boleh pakai! Jika ada kulit kering, berminyak, berjerawat, kusam ke semua boleh guna Luminous Gel Oil Cleanser Youth ni. Dari umur remaja hingga 50-60 an juga boleh tau. Sebab Youth ni dia dalam masa yang sama meremajakan kulit.
    .
    @wawashaklee
    011-19300290

  •  319  48  30 May, 2020
  • SET KURUS SHAKLEE .
.
Set ni paling ramai orang cari tau sebab murah dan jimat tahan berbulan bulan ! .
.
✅ Buang toksik
✅ Kurangkan kolestrol
✅ Uraikan lemak
✅ Pecah lemak
✅ Lawaskan pembuangan .
✅ Kempiskan perut
✅ Bonus lagi boleh cantikkan kulit

Sangat berbaloi !

Alhamdulillah. Ada customer yang dah berjaya turunkan berat badan. Tahniah !! 👏
.
Nak cuba Set Kurus Shaklee,klik link bio 👆
.
___________________________

#ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #performancedrink #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promoramadhan #setsahur #covid19 #shakleeklang #setkurusshaklee #kurussihat #setcantik #shakleemurah #vivixmalaysia
  • SET KURUS SHAKLEE .
    .
    Set ni paling ramai orang cari tau sebab murah dan jimat tahan berbulan bulan ! .
    .
    ✅ Buang toksik
    ✅ Kurangkan kolestrol
    ✅ Uraikan lemak
    ✅ Pecah lemak
    ✅ Lawaskan pembuangan .
    ✅ Kempiskan perut
    ✅ Bonus lagi boleh cantikkan kulit

    Sangat berbaloi !

    Alhamdulillah. Ada customer yang dah berjaya turunkan berat badan. Tahniah !! 👏
    .
    Nak cuba Set Kurus Shaklee,klik link bio 👆
    .
    ___________________________

    #ajimaura #terapiinstagram #shakleekl #shakleeampang #shakleebangi #shakleeshahalam #shakleekajang #vitamincshaklee #performancedrink #neelofa #datoaliffsyukri #likeforlikes #like4follow #bazaarpaknil #uia #uitm #upm #ukm #kpj #promoramadhan #setsahur #covid19 #shakleeklang #setkurusshaklee #kurussihat #setcantik #shakleemurah #vivixmalaysia

  •  145  66  25 April, 2020
  • Siapa tak minum susu?
.
So korang kena topup kalsium dalam badan dengan cara lain ya. Paling penting untuk ibu mengandung dan menyusu. Tak nak lah cramp, sakit badan, sakit pinggang semua tu kan.

Pilihan terbaik adalah Ostematrik, sebiji tablet sama dengan 250mg kalsium. So telan 4biji dah setel.

Kebaikan OSTEMATRIX untuk ibu mengandung dan menyusu:
.
🔸Ibu mudah lawas/tidak sembelit
🔸Gigi semakin kuat dan tidak berdarah
🔸Kurangkan masalah sakit tulang belakang dan lenguh2 badan
🔸Kurangkan masalah gastrik (ibu yang baru melahirkan selalu kesuntukan masa untuk makan)
🔸Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada ibu dan anak
🔸Tiada lagi masalah kaki kejang
🔸Bantu perbanyakkan susu ibu
🔸Seimbangkan paras kalsium semasa haid
🔸Mencegah osteoporosis
🔸Mengurangkan PMS
🔸Alternatif bagi ibu yang tak suka/tak boleh ambil susu
🔸Mengawal tekanan darah
🔸Meningkatkan kesihatan tubuh
.
Nak cuba?
Wasap je 011-19300290
  • Siapa tak minum susu?
    .
    So korang kena topup kalsium dalam badan dengan cara lain ya. Paling penting untuk ibu mengandung dan menyusu. Tak nak lah cramp, sakit badan, sakit pinggang semua tu kan.

    Pilihan terbaik adalah Ostematrik, sebiji tablet sama dengan 250mg kalsium. So telan 4biji dah setel.

    Kebaikan OSTEMATRIX untuk ibu mengandung dan menyusu:
    .
    🔸Ibu mudah lawas/tidak sembelit
    🔸Gigi semakin kuat dan tidak berdarah
    🔸Kurangkan masalah sakit tulang belakang dan lenguh2 badan
    🔸Kurangkan masalah gastrik (ibu yang baru melahirkan selalu kesuntukan masa untuk makan)
    🔸Menyediakan kalsium yang bermutu tinggi kepada ibu dan anak
    🔸Tiada lagi masalah kaki kejang
    🔸Bantu perbanyakkan susu ibu
    🔸Seimbangkan paras kalsium semasa haid
    🔸Mencegah osteoporosis
    🔸Mengurangkan PMS
    🔸Alternatif bagi ibu yang tak suka/tak boleh ambil susu
    🔸Mengawal tekanan darah
    🔸Meningkatkan kesihatan tubuh
    .
    Nak cuba?
    Wasap je 011-19300290

  •  351  70  16 June, 2020