#visitmyigmalaysia Instagram Photos & Videos

visitmyigmalaysia - 398.3k posts

Hashtag Popularity

7.3
average comments
100.8
average likes

Latest #visitmyigmalaysia Posts

  • بسم الله الرحمن الرحيم
.
SPECIAL OFFER ‼️
KURUNG EKSLUSIF INNARA
.
HARGA OFFER : RM145
HARGA NORMAL : RM189
POSTAGE : RM8 sm / RM12 ss
.
CIRI-CIRI :
🍁 Material baju cotton eyelet limited edition, tak sama dengan kat luar sana tau, ada tekstur corak sedikit timbul, nampak tersangat cantik.
🍁 Ada taburan batu comel2 kat baju nampakkan lagi kemewahan baju kurung Innara
🍁 Material kain amourgen semestinya sangat selesa dan tak renyuk uollsss. Potongan kain lipat batik nampak sopan dan patuh syariah.
🍁 Potongan kurung moden Riau dengan kekemasan jahitan yang sangat wowwww. Jaminan pulangan wang kalau tak puas hati dengan kuality Kurung Innara.
.
NOTA :
📍Limited pcs, limited size, nama pun EKSLUSIF kan so kita takkan restock, sebab kita nak bagi uollss rasa ekslusif sgt pakai baju limited ni. Tak sama dengan ramai orang tentunya.
.
Berminat? SCREENSHOT gambar dan
WHATSAPP :011.6303.4331
.
.
.
#kurungeksklusifinnara #specialoffer #bridesmaid #tunangnikahsanding #kendurikahwin2020 #hantarankahwin #sedondon2020 #raya2020 #syawal1441h #cantikmenariktertarik #cantikitumahal #muslimahfashion #tetaptutupaurat #getmorelovewithbeauty #malaysiaonlinebisnes #jombeli #iklanbisnesmalaysia #bazaronlinemalaysia #hadiahperempuan #promosihebat #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #sayajualonline #visitmyigmalaysia #onlineshoppingmalaysia #ruangrezeki #murahrezeki #iklanbisnes #bazaarpaknil
  • بسم الله الرحمن الرحيم
    .
    SPECIAL OFFER ‼️
    KURUNG EKSLUSIF INNARA
    .
    HARGA OFFER : RM145
    HARGA NORMAL : RM189
    POSTAGE : RM8 sm / RM12 ss
    .
    CIRI-CIRI :
    🍁 Material baju cotton eyelet limited edition, tak sama dengan kat luar sana tau, ada tekstur corak sedikit timbul, nampak tersangat cantik.
    🍁 Ada taburan batu comel2 kat baju nampakkan lagi kemewahan baju kurung Innara
    🍁 Material kain amourgen semestinya sangat selesa dan tak renyuk uollsss. Potongan kain lipat batik nampak sopan dan patuh syariah.
    🍁 Potongan kurung moden Riau dengan kekemasan jahitan yang sangat wowwww. Jaminan pulangan wang kalau tak puas hati dengan kuality Kurung Innara.
    .
    NOTA :
    📍Limited pcs, limited size, nama pun EKSLUSIF kan so kita takkan restock, sebab kita nak bagi uollss rasa ekslusif sgt pakai baju limited ni. Tak sama dengan ramai orang tentunya.
    .
    Berminat? SCREENSHOT gambar dan
    WHATSAPP :011.6303.4331
    .
    .
    .
    #kurungeksklusifinnara #specialoffer #bridesmaid #tunangnikahsanding #kendurikahwin2020 #hantarankahwin #sedondon2020 #raya2020 #syawal1441h #cantikmenariktertarik #cantikitumahal #muslimahfashion #tetaptutupaurat #getmorelovewithbeauty #malaysiaonlinebisnes #jombeli #iklanbisnesmalaysia #bazaronlinemalaysia #hadiahperempuan #promosihebat #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #sayajualonline #visitmyigmalaysia #onlineshoppingmalaysia #ruangrezeki #murahrezeki #iklanbisnes #bazaarpaknil

  •  1  0  6 minutes ago
  • :
: " TAKNAK UBAH MINDSET JANGAN HARAP BOLEH CAPAI BERAT IDAMAN "
.
.
Bila nak kurus ni yang pertama kita kena ubah mindset kita. fokus untuk capai berat yang kita nak.
.
.
Disiplin kena jaga .semua orang boleh kalau betul betul nak kurus. semua orang mampu kalau betul betul nak kurus.
.
.
Kalau nak kurus dengan sihat & selamat, buat detox yang betul. Consume supplement yang terbaik seperti DETOXCHOCOMILKSHAKE3S ni yang 100% bahan dari herba & tanpa side effect .lulus KKM, MESTI & GMP.
.
.
🆔NQ028099 
#secretsuperslimming 
#chocomilkshake3s
#chocomilkshake
#chocomilkshakekotatinggi
#produkviral
#sayajualonlinemalaysia
#visitmyigmalaysia
  • :
    : " TAKNAK UBAH MINDSET JANGAN HARAP BOLEH CAPAI BERAT IDAMAN "
    .
    .
    Bila nak kurus ni yang pertama kita kena ubah mindset kita. fokus untuk capai berat yang kita nak.
    .
    .
    Disiplin kena jaga .semua orang boleh kalau betul betul nak kurus. semua orang mampu kalau betul betul nak kurus.
    .
    .
    Kalau nak kurus dengan sihat & selamat, buat detox yang betul. Consume supplement yang terbaik seperti DETOXCHOCOMILKSHAKE3S ni yang 100% bahan dari herba & tanpa side effect .lulus KKM, MESTI & GMP.
    .
    .
    🆔NQ028099
    #secretsuperslimming
    #chocomilkshake3s
    #chocomilkshake
    #chocomilkshakekotatinggi
    #produkviral
    #sayajualonlinemalaysia
    #visitmyigmalaysia

  •  0  0  9 minutes ago
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Huwaaaa! Geramnya tgk warna2 niiii! Rasa mcm taknak jual, tp nak jual jgkkk! Haa ESOK warna2 dlm semua ada tau! Ualls dah TURN ON NOTIFICATIONS belum tuu? Yg dlm ni pon harga RM10 - RM15 ajaaa 💃 .
.
VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
-
NEW UPDATE 👇 .
-
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
-
TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
-
TURN ON POST NOTIFICATIONS!
TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
-
❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
-
-
#KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Huwaaaa! Geramnya tgk warna2 niiii! Rasa mcm taknak jual, tp nak jual jgkkk! Haa ESOK warna2 dlm semua ada tau! Ualls dah TURN ON NOTIFICATIONS belum tuu? Yg dlm ni pon harga RM10 - RM15 ajaaa 💃 .
    .
    VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
    -
    NEW UPDATE 👇 .
    -
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    -
    TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
    -
    TURN ON POST NOTIFICATIONS!
    TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
    -
    ❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
    -
    -
    #KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

  •  8  1  18 minutes ago
  • بسم الله الرحمن الرحيم
.
SPECIAL OFFER‼️
DALIYA SUIT
.
HARGA OFFER : RM55
HARGA NORMAL : RM79
POSTAGE : RM8 sm / RM12 ss
.
CIRI-CIRI :
🍁 Material Como Crepe
🍁 Nursing Friendly( zip depan)
🍁 Span di bahu
🍁 Seluar half getah
🍁 Size S hingga 3xl
.
Berminat? SCREENSHOT gambar dan
WHATSAPP : 011.6303.4331
.
.
.
#daliyasuit #setsuit #bridesmaid #tunangnikahsanding #kendurikahwin2020 #hantarankahwin #sedondon2020 #raya2020 #syawal1441h #cantikmenariktertarik #cantikitumahal #muslimahfashion #tetaptutupaurat #getmorelovewithbeauty #malaysiaonlinebisnes #jombeli #iklanbisnesmalaysia #bazaronlinemalaysia #hadiahperempuan #promosihebat #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #sayajualonline #visitmyigmalaysia #onlineshoppingmalaysia #ruangrezeki #murahrezeki #iklanbisnes #bazaarpaknil
  • بسم الله الرحمن الرحيم
    .
    SPECIAL OFFER‼️
    DALIYA SUIT
    .
    HARGA OFFER : RM55
    HARGA NORMAL : RM79
    POSTAGE : RM8 sm / RM12 ss
    .
    CIRI-CIRI :
    🍁 Material Como Crepe
    🍁 Nursing Friendly( zip depan)
    🍁 Span di bahu
    🍁 Seluar half getah
    🍁 Size S hingga 3xl
    .
    Berminat? SCREENSHOT gambar dan
    WHATSAPP : 011.6303.4331
    .
    .
    .
    #daliyasuit #setsuit #bridesmaid #tunangnikahsanding #kendurikahwin2020 #hantarankahwin #sedondon2020 #raya2020 #syawal1441h #cantikmenariktertarik #cantikitumahal #muslimahfashion #tetaptutupaurat #getmorelovewithbeauty #malaysiaonlinebisnes #jombeli #iklanbisnesmalaysia #bazaronlinemalaysia #hadiahperempuan #promosihebat #kakishoppingonline #kakishoppingmalaysia #sayajualonline #visitmyigmalaysia #onlineshoppingmalaysia #ruangrezeki #murahrezeki #iklanbisnes #bazaarpaknil

  •  8  3  22 minutes ago
  • Terima Kasih Puan utk tempahn hujug minggu. sy jual kuih💕. 
.
.
🌸 Seri Muka Pandan.
🌸 Sandwich Chicken Bbq.
🌸 Murtabak Carackers
🌸 Tauhu begedil
🌸 Roti jala kari
🌸 Popia sira
🌸 spagetti aglio olio chicken
.
.
.

.
.
Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat  #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati  #setapak #setiawangsa #tamanmelati #apampolkadot ##spagettiaglioolio #nonamanispandan  #popiasira #sandwichchickenbbq #murtabakcrackers #tauhubegedil #serimukapandan
  • Terima Kasih Puan utk tempahn hujug minggu. sy jual kuih💕.
    .
    .
    🌸 Seri Muka Pandan.
    🌸 Sandwich Chicken Bbq.
    🌸 Murtabak Carackers
    🌸 Tauhu begedil
    🌸 Roti jala kari
    🌸 Popia sira
    🌸 spagetti aglio olio chicken
    .
    .
    .

    .
    .
    Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
    .
    ❌ NO COD ❌ NO DM .
    ✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
    🚗🛵 Delivery by third party runner.
    .
    . .
    #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #majlisdoaselamat #delivery #runnerkl #nilai #wangsamaju #wangsamelawati #setapak #setiawangsa #tamanmelati #apampolkadot ##spagettiaglioolio #nonamanispandan #popiasira #sandwichchickenbbq #murtabakcrackers #tauhubegedil #serimukapandan

  •  6  0  1 hour ago
  • 💎Multipurpose Powder Coated Metal Kitchen Rack with Drawer and Wheel
.
3tier 40cm : rm135sm/rm180ss
3tier 60cm : rm145sm/rm195ss
.
4 tier 40cm : rm150sm/rm200ss
4 tier 60cm : rm160sm/rm215ss
.
.
💎Material: Steel
Color: Black
Dimension: 
3 Tier 
- 40cm: 40cm (W) x 36cm (L) x 80.5cm (H)

- 60cm: 60cm (W) x 36cm (L) x 80.5cm (H)

4 Tier 
- 40cm: 40cm (W) x 36cm (L) x 105.5cm (H)

- 60cm: 60cm (W) x 36cm (L) x 105.5cm (H)

Product weight: 3.5kg

Wooden top color option: Walnut and Black

Highlights:
- Simple and modern design
- High Weight Capacity of 40kg
- With Drawer and Wheel
- Easy Assembly and Space Saving
- Multipurpose Usage
- Powder Coated Steel
- Came with Packaging Box
.
.
#MultipurposePowderCoatedMetalKitchenRackwithDrawerandWheel#MicrowaveOvenRack#2TIEROVENRACK#Multipurposestainlesssteelrack#MULTFUNCTIONTELESCOPICFRAMEWORK#kitchenrack #kitchenrackmalaysia #rakdapur#perkakasrumah #perkakasdapur #visitmyigmalaysia#kelengkapanrumahmalaysia #instamalaysia#bazarpaknilmurah#kelengkapanrumah_aksesori #bazarpaknil#trustedsellermalaysia #kedaionlinemalaysia #kakishopping #bazarmalaysia #bazarmurah#sayajual
  • 💎Multipurpose Powder Coated Metal Kitchen Rack with Drawer and Wheel
    .
    3tier 40cm : rm135sm/rm180ss
    3tier 60cm : rm145sm/rm195ss
    .
    4 tier 40cm : rm150sm/rm200ss
    4 tier 60cm : rm160sm/rm215ss
    .
    .
    💎Material: Steel
    Color: Black
    Dimension:
    3 Tier
    - 40cm: 40cm (W) x 36cm (L) x 80.5cm (H)

    - 60cm: 60cm (W) x 36cm (L) x 80.5cm (H)

    4 Tier
    - 40cm: 40cm (W) x 36cm (L) x 105.5cm (H)

    - 60cm: 60cm (W) x 36cm (L) x 105.5cm (H)

    Product weight: 3.5kg

    Wooden top color option: Walnut and Black

    Highlights:
    - Simple and modern design
    - High Weight Capacity of 40kg
    - With Drawer and Wheel
    - Easy Assembly and Space Saving
    - Multipurpose Usage
    - Powder Coated Steel
    - Came with Packaging Box
    .
    .
    #MultipurposePowderCoatedMetalKitchenRackwithDrawerandWheel #MicrowaveOvenRack #2TIEROVENRACK #Multipurposestainlesssteelrack #MULTFUNCTIONTELESCOPICFRAMEWORK #kitchenrack #kitchenrackmalaysia #rakdapur #perkakasrumah #perkakasdapur #visitmyigmalaysia#kelengkapanrumahmalaysia #instamalaysia#bazarpaknilmurah#kelengkapanrumah_aksesori #bazarpaknil#trustedsellermalaysia #kedaionlinemalaysia #kakishopping #bazarmalaysia #bazarmurah#sayajual

  •  2  0  1 hour ago
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Cecantik + Lelawa + Cecomel mcm ni RM10 - RM15?? Iyaaaa! Material super duper SELESA + LEMBUT sangat2! Tunggu sister UPDATE ESOK tauuu 😘 .
.
VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
-
NEW UPDATE 👇 .
-
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
-
TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
-
TURN ON POST NOTIFICATIONS!
TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
-
❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
-
-
#KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Cecantik + Lelawa + Cecomel mcm ni RM10 - RM15?? Iyaaaa! Material super duper SELESA + LEMBUT sangat2! Tunggu sister UPDATE ESOK tauuu 😘 .
    .
    VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
    -
    NEW UPDATE 👇 .
    -
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    -
    TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
    -
    TURN ON POST NOTIFICATIONS!
    TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
    -
    ❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
    -
    -
    #KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

  •  13  0  1 hour ago
  • Amber romance in bloom ni bau floral jasmine & creamy tau 😍 feeling sangat !untuk angels yang nak selit order, Esok ada postage day ! 

VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰3 BOTTLE: RM 100.
(Free postage to SM)

Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
.
📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

#bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi  #banknegaramuseum #tealivemalaysia
  • Amber romance in bloom ni bau floral jasmine & creamy tau 😍 feeling sangat !untuk angels yang nak selit order, Esok ada postage day !

    VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    (Free postage to SM)

    Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
    .
    📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

    #bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi #banknegaramuseum #tealivemalaysia

  •  1  0  2 hours ago
  • Walaupun korang sudah memberikan kasih sayang yang melimpah pada kucing korang, kadang-kadang mereka tidak merasa ingin membalas kasih sayang itu. Mieshelle Nagelschneider, pengasas Cat Behavior Clinic, menyatakan bahawa walaupun kucing korang tidak pernah "membenci" korang, mereka mungkin masih menimbulkan rasa takut dan tidak percaya terhadap korang. Jom kita lihat antara tanda-tanda jika Paw korang macam tu.

1.	Ekor Paw Paw mendatar
Ekor yang tergantung rendah mendatar bukan petanda yang baik. Ekor yang melintang mendatar atau secara umumnya yang rendah bermaksud kucing berada dalam keadaan ketakutan, mundur atau mood yang agresif. Ini adalah petanda Paw tidak gembira dan korang mungkin perlu mencari tahu mengapa.

2.	Paw Paw lari dari korang
Tiada minat yang kronik boleh menjadi tanda Paw tidak terlalu senang dengan korang. Sekiranya korang cuba bermain dengan Paw Paw korang dan mereka tidak berminat tidak kira mainan apa yang korang ada, itu mungkin petanda mereka tidak gembira.

3.	Paw Paw mendesis “hiss” pada korang
Ini adalah ibarat bendera merah biasa untuk Paw dewasa. Sekiranya Paw dewasa sedang mendesis, itu adalah tanda pasti Paw Paw tidak berpuas hati dan berpotensi merasa terancam. Akan tetapi, mendesis, menggeram, dan mencakar adalah tingkah laku normal pada anak kucing kerana mereka sedang berkembang.

Ini antara beberapa petanda biasa yang korang boleh nampak. Perhatikan dan atasi masalah yang berlaku antara korang agar membentuk ikatan yang lebih kuat.❤😻
.
Like & Share kat kawan korang kita kongsi kasih bersama.😻😸😻😸
.
.
Jom follow @the.paw.paw untuk lebih kasih sayang👈🏻👈🏻😻
Jom follow @the.paw.paw untuk lebih kasih sayang👈🏻👈🏻😻
.
.
.
Credit to 📸: @the.paw.paw
.
.
.
.
.
#ohmyfakta #faktakucing #infokucing #faktamalaysia #faktamerecik #pawpaw #catmalaysia #catlovermalaysia #kucinglokal #kucingnakal #kucinghitam #kucinggemuk #videokucing #kucingcantik #kucingtidur #kucingputih #kucingcomel #meong #kucingpersia #kotakinabalu #borneo #sabahan #ig_malaysia #visitmyigmalaysia #ikutcarakita
  • Walaupun korang sudah memberikan kasih sayang yang melimpah pada kucing korang, kadang-kadang mereka tidak merasa ingin membalas kasih sayang itu. Mieshelle Nagelschneider, pengasas Cat Behavior Clinic, menyatakan bahawa walaupun kucing korang tidak pernah "membenci" korang, mereka mungkin masih menimbulkan rasa takut dan tidak percaya terhadap korang. Jom kita lihat antara tanda-tanda jika Paw korang macam tu.

    1. Ekor Paw Paw mendatar
    Ekor yang tergantung rendah mendatar bukan petanda yang baik. Ekor yang melintang mendatar atau secara umumnya yang rendah bermaksud kucing berada dalam keadaan ketakutan, mundur atau mood yang agresif. Ini adalah petanda Paw tidak gembira dan korang mungkin perlu mencari tahu mengapa.

    2. Paw Paw lari dari korang
    Tiada minat yang kronik boleh menjadi tanda Paw tidak terlalu senang dengan korang. Sekiranya korang cuba bermain dengan Paw Paw korang dan mereka tidak berminat tidak kira mainan apa yang korang ada, itu mungkin petanda mereka tidak gembira.

    3. Paw Paw mendesis “hiss” pada korang
    Ini adalah ibarat bendera merah biasa untuk Paw dewasa. Sekiranya Paw dewasa sedang mendesis, itu adalah tanda pasti Paw Paw tidak berpuas hati dan berpotensi merasa terancam. Akan tetapi, mendesis, menggeram, dan mencakar adalah tingkah laku normal pada anak kucing kerana mereka sedang berkembang.

    Ini antara beberapa petanda biasa yang korang boleh nampak. Perhatikan dan atasi masalah yang berlaku antara korang agar membentuk ikatan yang lebih kuat.❤😻
    .
    Like & Share kat kawan korang kita kongsi kasih bersama.😻😸😻😸
    .
    .
    Jom follow @the.paw.paw untuk lebih kasih sayang👈🏻👈🏻😻
    Jom follow @the.paw.paw untuk lebih kasih sayang👈🏻👈🏻😻
    .
    .
    .
    Credit to 📸: @the.paw.paw
    .
    .
    .
    .
    .
    #ohmyfakta #faktakucing #infokucing #faktamalaysia #faktamerecik #pawpaw #catmalaysia #catlovermalaysia #kucinglokal #kucingnakal #kucinghitam #kucinggemuk #videokucing #kucingcantik #kucingtidur #kucingputih #kucingcomel #meong #kucingpersia #kotakinabalu #borneo #sabahan #ig_malaysia #visitmyigmalaysia #ikutcarakita

  •  56  6  2 hours ago
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Stripeee! Ada stripe menegak & stripe melintang. Warna Hitam & Putih. Hitam putih kehidupan org kata 😂 Dua2 ni UPDATE ESOK tauuu! Ualls dah readyyy? 💃 .
.
VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
-
NEW UPDATE 👇 .
-
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
-
TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
-
TURN ON POST NOTIFICATIONS!
TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
-
❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
-
-
#KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Stripeee! Ada stripe menegak & stripe melintang. Warna Hitam & Putih. Hitam putih kehidupan org kata 😂 Dua2 ni UPDATE ESOK tauuu! Ualls dah readyyy? 💃 .
    .
    VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
    -
    NEW UPDATE 👇 .
    -
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    -
    TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
    -
    TURN ON POST NOTIFICATIONS!
    TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
    -
    ❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
    -
    -
    #KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

  •  43  0  2 hours ago
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Warna hijau pon ada mcm2 jenos hijau! Hijau lembut, gelap, turqoise, army, emerald. Semestinya CECANTIK ajeee! Ualls suka hijau yg mana? 😚
.
VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
-
NEW UPDATE 👇 .
-
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
-
TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
-
TURN ON POST NOTIFICATIONS!
TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
-
❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
-
-
#KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes
  • [UPDATE : ESOK, ISNIN, 2.30PM] Warna hijau pon ada mcm2 jenos hijau! Hijau lembut, gelap, turqoise, army, emerald. Semestinya CECANTIK ajeee! Ualls suka hijau yg mana? 😚
    .
    VIEW IG STORY for MORE TEASER! 💋 .
    -
    NEW UPDATE 👇 .
    -
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    ESOK, ISNIN ⏩ 2.30pm
    -
    TAKNAK TERLUPA/TERLEPAS? 😎 .
    -
    TURN ON POST NOTIFICATIONS!
    TURN ON STORY NOTIFICATIONS! .
    -
    ❌ TURN ON NOWWW! ❌ .
    -
    -
    #KnitwearRm10 #turtleneckRm10 #knitweartop #knitcardigan #knitwearmurah #knitwearvintage #vintageknitwear #knitwearmalaysia #knitwearborong #knitturtleneck #turtleneckmurah #turtlenecktop #turtleneckcotton #bajubundle #visitmyigmalaysia #turtleneckvintage #vintageturtleneck #turtleneckborong #bajuvintage #plainturtleneck #vintagemurah #stripeknitwear #vintagepants #malaysian #bazaarpaknil #sayajual #sayajualmurah #like4likes #likeforlikes

  •  26  0  4 hours ago
  • Esok ada postage, if nak join kindly click link at bio for fast reply🥰 yang ni bau floral violet & fruity guava tau 😍 yang ni memang wangi gila sampai rasa nak makan diri sendiri tau !

VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰 3 BOTTLE: RM 100.
(Free postage to SM)

Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
.
📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

#bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi  #banknegaramuseum #tealivemalaysia
  • Esok ada postage, if nak join kindly click link at bio for fast reply🥰 yang ni bau floral violet & fruity guava tau 😍 yang ni memang wangi gila sampai rasa nak makan diri sendiri tau !

    VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰 3 BOTTLE: RM 100.
    (Free postage to SM)

    Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
    .
    📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

    #bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi #banknegaramuseum #tealivemalaysia

  •  5  0  4 hours ago
  • Good morning and Happy Weekend Angels ! So we decided to extend lagi sales ni. This one bau honeysuckle & fruity apricot ! Wangi sangat tau🌷

VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰3 BOTTLE: RM 100.
💰 3 BOTTLE: RM 100.
(Free postage to SM)

Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
.
📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

#bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi  #banknegaramuseum #tealivemalaysia
  • Good morning and Happy Weekend Angels ! So we decided to extend lagi sales ni. This one bau honeysuckle & fruity apricot ! Wangi sangat tau🌷

    VICTORIA SECRET ROUND BOTTLE .
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰3 BOTTLE: RM 100.
    💰 3 BOTTLE: RM 100.
    (Free postage to SM)

    Disclaimer: every body mist that we sell are ready stock product. Everything is Authentic with bard coding below. For more infor regarding scents available kindly click link on bio for fast reply 😁
    .
    📲 WHATSAPP : 0132770335 TO PLACE YOUR ORDER NOW / FAST REPLY

    #bodymistoriginal #salemy #clearancestockmalaysia #visitmyigmalaysia #sayajualbaju #sayajualmakeup #sayajualkasut #sayajualbodymist #sayajualbodymistoriginal #bodymistsale #bodymistmurah #likeforlikeback #sayajualmurah #visitmyigmy #langkawiisland #autolike #autofollowers #bagfreepostagemalaysia #rayasale2020 #follow4followback #likesforlikesback #bagkoreamurah #ampangfooddelivery #visitmyigshopmalaysia #visitmyigmalaysiaonlineshopping #like4likes #melodiraya #rayasale2020 #minyakwangi #banknegaramuseum #tealivemalaysia

  •  10  0  4 hours ago

Top #visitmyigmalaysia Posts

  • What do you think happened to that picture? What I was trying to do? 3 best guesses will be rewarded! 😈
.
Thean Hou Temple - chineese temple in Kuala Lumpur is an exceptional piece 🤩 I love this type of architecture!
.
Kto zgadnie co odwaliłam z tym zdjęciem i dlaczego tak to wyszło dostaje instanagrodę! Czekam na 3 najlepsze odpowiedzi 😈
.
Thean Hou to najciekawsza świątynia w Kuala Lumpur! Chińska architektura nadaje jej wyjątkowego klimatu. Zawsze jednak muszę sprawdzić w google pisownię tej nazwy 🤣
.
#theanhoutemple #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #citycentre #beautiful_world #amazingworld #multicultural #travelcommunity #architecture_view #miasto #livetoexplore #bestplacetogo #widok #asiatravel #visitmyigmalaysia #ig_malaysia #malaysiatrulyasia #bestholiday #citylove #skytower #visitmalaysia #viewoftheday #petronastwintowers #maxiskirt #bottlegreen #blogerka
  • What do you think happened to that picture? What I was trying to do? 3 best guesses will be rewarded! 😈
    .
    Thean Hou Temple - chineese temple in Kuala Lumpur is an exceptional piece 🤩 I love this type of architecture!
    .
    Kto zgadnie co odwaliłam z tym zdjęciem i dlaczego tak to wyszło dostaje instanagrodę! Czekam na 3 najlepsze odpowiedzi 😈
    .
    Thean Hou to najciekawsza świątynia w Kuala Lumpur! Chińska architektura nadaje jej wyjątkowego klimatu. Zawsze jednak muszę sprawdzić w google pisownię tej nazwy 🤣
    .
    #theanhoutemple #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #citycentre #beautiful_world #amazingworld #multicultural #travelcommunity #architecture_view #miasto #livetoexplore #bestplacetogo #widok #asiatravel #visitmyigmalaysia #ig_malaysia #malaysiatrulyasia #bestholiday #citylove #skytower #visitmalaysia #viewoftheday #petronastwintowers #maxiskirt #bottlegreen #blogerka

  •  1,247  102  11 December, 2019
  • We have been in Kuala Lumpur so many times that I could probably write an ebook about it 😝 its a perfect place for layover or a visa run, if you live in SE Asia. I have a short list of must-see places in KL for your future trip! Save for later! ♥️
.
Petronas Twin Towers - impressive building, a symbol of the city, take a wide lens if you want to capture it on a pic!
Sri Mahamariamman Temple - the oldest hindu temple in the city, with impressive gate.
Batu Caves - hindu temples hidden in caves. They are famous for their colorful, rainbow stairs 🌈
Thean Hou Temple - unique chinese temple perfect for photoshoots 📸
Menara KL - 421 m tv tower is a great viewpoint!
Federal Territory Mosque - the most magical mosque I have ever seen in my life. Straight from a fairy tale.
Canopy Walk - KL Forest Eco Park! Amazing for a day-off.🌿
.
W stolicy Malezji byliśmy już tyle razy, że spokojnie mogłabym napisać kolejnego ebooka o Kuala Lumpur 😁 to doskonałe miejsce zarówno na przesiadkę (tanie lotnisko oferujące połączenia z całym regionem), jak i na dłuższy pobyt. Ze względu na ceny idealnie nadaje się na visa run, jeśli pomieszkujecie w Azji 🙂 Powyżej znajdziecie moje top 7 miejsc w Kuala Lumpur, które warto odwiedzić ♥️ niestety nie mogę przepisać po Polsku - tekst byłby zbyt długi 😳 zapiszcie post na później, nie pożałujecie jak już będzie można podróżować ♥️
.
#petronas #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #citycentre #beautiful_world #amazingworld #multicultural #travelcommunity #architecture_view #miasto #livetoexplore #bestplacetogo #widok 
#asiatravel #visitmyigmalaysia #ig_malaysia #malaysiatrulyasia #bestholiday #citylove #skytower #visitmalaysia #viewoftheday #petronastwintowers #infinitypool #blogerka
  • We have been in Kuala Lumpur so many times that I could probably write an ebook about it 😝 its a perfect place for layover or a visa run, if you live in SE Asia. I have a short list of must-see places in KL for your future trip! Save for later! ♥️
    .
    Petronas Twin Towers - impressive building, a symbol of the city, take a wide lens if you want to capture it on a pic!
    Sri Mahamariamman Temple - the oldest hindu temple in the city, with impressive gate.
    Batu Caves - hindu temples hidden in caves. They are famous for their colorful, rainbow stairs 🌈
    Thean Hou Temple - unique chinese temple perfect for photoshoots 📸
    Menara KL - 421 m tv tower is a great viewpoint!
    Federal Territory Mosque - the most magical mosque I have ever seen in my life. Straight from a fairy tale.
    Canopy Walk - KL Forest Eco Park! Amazing for a day-off.🌿
    .
    W stolicy Malezji byliśmy już tyle razy, że spokojnie mogłabym napisać kolejnego ebooka o Kuala Lumpur 😁 to doskonałe miejsce zarówno na przesiadkę (tanie lotnisko oferujące połączenia z całym regionem), jak i na dłuższy pobyt. Ze względu na ceny idealnie nadaje się na visa run, jeśli pomieszkujecie w Azji 🙂 Powyżej znajdziecie moje top 7 miejsc w Kuala Lumpur, które warto odwiedzić ♥️ niestety nie mogę przepisać po Polsku - tekst byłby zbyt długi 😳 zapiszcie post na później, nie pożałujecie jak już będzie można podróżować ♥️
    .
    #petronas #kualalumpur #kualalumpurmalaysia #citycentre #beautiful_world #amazingworld #multicultural #travelcommunity #architecture_view #miasto #livetoexplore #bestplacetogo #widok
    #asiatravel #visitmyigmalaysia #ig_malaysia #malaysiatrulyasia #bestholiday #citylove #skytower #visitmalaysia #viewoftheday #petronastwintowers #infinitypool #blogerka

  •  1,302  45  9 May, 2020
  • Combo box Selasa. Terima kasih buat semua yg sudi order. Sy jual kuih sbyk harga. Utk Combo Hari ni dah habis ye. Harap maklum.
.
❌ Khamis - Jumaat sy cuti dari ambil order. TQ.
.
.
.

Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional  #nilai #wangsamaju #wangsamelawati#setapak #setiawangsa  #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras
  • Combo box Selasa. Terima kasih buat semua yg sudi order. Sy jual kuih sbyk harga. Utk Combo Hari ni dah habis ye. Harap maklum.
    .
    ❌ Khamis - Jumaat sy cuti dari ambil order. TQ.
    .
    .
    .

    Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
    .
    ❌ NO COD ❌ NO DM .
    ✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
    🚗🛵 Delivery by third party runner.
    .
    . .
    #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #nilai #wangsamaju #wangsamelawati#setapak #setiawangsa #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras

  •  133  11  28 April, 2020
  • Open order utk sekitar KL / SELANGOR, yang jauh jgn risau.. kita ada POSTAGE jugak..tapi utk SEMENANJUNG shj 🙏
.
L E K O R - C R I S P Y (RM35)
.

Rasa Ranggup Di luar Lembut Di Dalam.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ MASUK KAN LEKOR CRSPY SEBELUM MINYAK PANAS
➡ PERLAHAN KAN API
➡ BIAR LEKOR TIMBUL SENDIRI
➡ KUAT KAN SEDIKIT API
➡ GORENG SEHINGGA GARING KEKUNINGAN
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

L E K O R - T E B A L (RM30)
.

Rasa isi yang padat.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ GORENG DGN API YANG PERLAHAN
➡ GORENG DALAM 2 KE 3 MINIT
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

L E K O R - N I P I S (RM25)
.

Rasa Ranggup Sampai x boleh di bawak bincang. Juga penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ TUNGGU MINYAK PANAS SEKETIKA
➡ MASUKKAN LEKOR NIPIS
➡ GORENG SEHINGGA GARING
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

#keropoklekor #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekormurah #gombakfooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverypetalingjaya #dramasangat #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #supportlocalproduct #makan2 #TeamAienLekorSedap #fromzerotohero #visitmyig #fattzura #visitmyigmalaysia
#lelakikirimantuhan  #bazarpaknil #bazaarpaknil #resepisedap #resepibonda #makanmakan #resepimudah #alhamdulillah #instafoodmalaysia #paknil #instafood #malaysianfood #malaysiaonlineshopping
  • Open order utk sekitar KL / SELANGOR, yang jauh jgn risau.. kita ada POSTAGE jugak..tapi utk SEMENANJUNG shj 🙏
    .
    L E K O R - C R I S P Y (RM35)
    .

    Rasa Ranggup Di luar Lembut Di Dalam.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ MASUK KAN LEKOR CRSPY SEBELUM MINYAK PANAS
    ➡ PERLAHAN KAN API
    ➡ BIAR LEKOR TIMBUL SENDIRI
    ➡ KUAT KAN SEDIKIT API
    ➡ GORENG SEHINGGA GARING KEKUNINGAN
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    L E K O R - T E B A L (RM30)
    .

    Rasa isi yang padat.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ GORENG DGN API YANG PERLAHAN
    ➡ GORENG DALAM 2 KE 3 MINIT
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    L E K O R - N I P I S (RM25)
    .

    Rasa Ranggup Sampai x boleh di bawak bincang. Juga penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ TUNGGU MINYAK PANAS SEKETIKA
    ➡ MASUKKAN LEKOR NIPIS
    ➡ GORENG SEHINGGA GARING
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    #keropoklekor #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekormurah #gombakfooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverypetalingjaya #dramasangat #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #supportlocalproduct #makan2 #TeamAienLekorSedap #fromzerotohero #visitmyig #fattzura #visitmyigmalaysia
    #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #bazaarpaknil #resepisedap #resepibonda #makanmakan #resepimudah #alhamdulillah #instafoodmalaysia #paknil #instafood #malaysianfood #malaysiaonlineshopping

  •  163  39  4 November, 2019
  • Combo Box Ahad 3/5. Terima Kasih buat semua pelanggan2 yg membuat tempahan.utk combo Selasa dan Rabu tak ada ye.Terima Kasih.☺️
.
.
.
.

Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
.
❌ NO COD ❌ NO DM .
✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
🚗🛵 Delivery by third party runner.
.
. .
 #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig  #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert #  #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional  #nilai #wangsamaju #wangsamelawati#setapak #setiawangsa  #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #combokuih  #kuihcombo
  • Combo Box Ahad 3/5. Terima Kasih buat semua pelanggan2 yg membuat tempahan.utk combo Selasa dan Rabu tak ada ye.Terima Kasih.☺️
    .
    .
    .
    .

    Untuk tempahan/pertanyaan, sila whatsapp saya🙋🏼‍♀️ 0134230117.
    .
    ❌ NO COD ❌ NO DM .
    ✔️ Order confirm with payment. ( payment 24 hrs before delivery).
    🚗🛵 Delivery by third party runner.
    .
    . .
    #kuihmelayu #kuihtradisi #visitmyig #visitmyigmalaysia #igfoodie #igdessert # #kuihmelayusedap #kuihmuih #geraikuih #geraikuihtradisional #nilai #wangsamaju #wangsamelawati#setapak #setiawangsa #ampang #nadaalam #klcc #klsentral #nilaiimpian #cheras #combokuih #kuihcombo

  •  133  18  3 May, 2020
  • Open order utk sekitar KL / SELANGOR, yang jauh jgn risau.. kita ada POSTAGE jugak..tapi utk SEMENANJUNG shj 🙏
.
L E K O R - C R I S P Y (RM35)
.

Rasa Ranggup Di luar Lembut Di Dalam.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ MASUK KAN LEKOR CRSPY SEBELUM MINYAK PANAS
➡ PERLAHAN KAN API
➡ BIAR LEKOR TIMBUL SENDIRI
➡ KUAT KAN SEDIKIT API
➡ GORENG SEHINGGA GARING KEKUNINGAN
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

L E K O R - T E B A L (RM30)
.

Rasa isi yang padat.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ GORENG DGN API YANG PERLAHAN
➡ GORENG DALAM 2 KE 3 MINIT
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

L E K O R - N I P I S (RM25)
.

Rasa Ranggup Sampai x boleh di bawak bincang. Juga penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
.
T I P S
➡ TUNGGU MINYAK PANAS SEKETIKA
➡ MASUKKAN LEKOR NIPIS
➡ GORENG SEHINGGA GARING
➡ ANGKAT & HIDANGKAN
.

#keropoklekor #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekormurah #gombakfooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverypetalingjaya #dramasangat #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #supportlocalproduct #makan2 #TeamAienLekorSedap #fromzerotohero #visitmyig #fattzura #visitmyigmalaysia
#lelakikirimantuhan  #bazarpaknil #bazaarpaknil #resepisedap #resepibonda #makanmakan #resepimudah #alhamdulillah #instafoodmalaysia #paknil #instafood #malaysianfood #malaysiaonlineshopping
  • Open order utk sekitar KL / SELANGOR, yang jauh jgn risau.. kita ada POSTAGE jugak..tapi utk SEMENANJUNG shj 🙏
    .
    L E K O R - C R I S P Y (RM35)
    .

    Rasa Ranggup Di luar Lembut Di Dalam.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ MASUK KAN LEKOR CRSPY SEBELUM MINYAK PANAS
    ➡ PERLAHAN KAN API
    ➡ BIAR LEKOR TIMBUL SENDIRI
    ➡ KUAT KAN SEDIKIT API
    ➡ GORENG SEHINGGA GARING KEKUNINGAN
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    L E K O R - T E B A L (RM30)
    .

    Rasa isi yang padat.. penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ GORENG DGN API YANG PERLAHAN
    ➡ GORENG DALAM 2 KE 3 MINIT
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    L E K O R - N I P I S (RM25)
    .

    Rasa Ranggup Sampai x boleh di bawak bincang. Juga penuh rasa ikan.. di jamin berpuas hati.
    .
    T I P S
    ➡ TUNGGU MINYAK PANAS SEKETIKA
    ➡ MASUKKAN LEKOR NIPIS
    ➡ GORENG SEHINGGA GARING
    ➡ ANGKAT & HIDANGKAN
    .

    #keropoklekor #keropoklekorfresh #keropoklekorsedap #keropoklekormurah #gombakfooddelivery #fooddeliverykl #fooddeliverypetalingjaya #dramasangat #fooddeliveryshahalam #fooddeliveryputrajaya #supportlocalproduct #makan2 #TeamAienLekorSedap #fromzerotohero #visitmyig #fattzura #visitmyigmalaysia
    #lelakikirimantuhan #bazarpaknil #bazaarpaknil #resepisedap #resepibonda #makanmakan #resepimudah #alhamdulillah #instafoodmalaysia #paknil #instafood #malaysianfood #malaysiaonlineshopping

  •  210  13  10 November, 2019