#victoriasecretmurah Instagram Photos & Videos

victoriasecretmurah - 473.2k posts

Hashtag Popularity

13.7
average comments
1.3k
average likes

Latest #victoriasecretmurah Posts

  • _________
▪️Body mist angel gold 75ml
▪️sparkling bergamot, lush gardenia and musk Wangi terbest seller  seger mewahh ✨✨
▪️only 169.000🔥🔥
#vsbbwusa #vsindo #vsusa #jualvsbbw #bbwusa#bbwori #bbwindo #bathandbodyworks #jualvs#jualbbw #jualvs #jualori  #jualparfume #victoriasecret #victoriasecretori  #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretready #jualvs #jualbbw #jualbbwmurah #parfumeori #vanila  #bodylotion #bbwori #vsori #bodymistbbw #vspinkoriginal #vsmurahbanget #bbwmurah#bbwmurahindo #bathandbodyworks #bodylotion #bodylotionbbw #edp #edpvs
  • _________
    ▪️Body mist angel gold 75ml
    ▪️sparkling bergamot, lush gardenia and musk Wangi terbest seller seger mewahh ✨✨
    ▪️only 169.000🔥🔥
    #vsbbwusa #vsindo #vsusa #jualvsbbw #bbwusa #bbwori #bbwindo #bathandbodyworks #jualvs #jualbbw #jualvs #jualori #jualparfume #victoriasecret #victoriasecretori #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecretready #jualvs #jualbbw #jualbbwmurah #parfumeori #vanila #bodylotion #bbwori #vsori #bodymistbbw #vspinkoriginal #vsmurahbanget #bbwmurah#bbwmurahindo #bathandbodyworks #bodylotion #bodylotionbbw #edp #edpvs

  •  0  0  20 minutes ago
  • Available semua scent ❤️❤️ 

GOODVIBES OR GOODBYE
DONT QUIT YOUR DAYDREAM
YOU SMELL LIKE SUNSHINE
YOU HAD ME AT ESCAPE 

SS / RM50
SM / RM55

bau dia ? 

Good Vibes Or Goodbye: Fruity. Fragrant lily. Pineapple breeze. Pink sunsets. Love ya self

You Had Me At Escape:  Warm. Floating driftwood. Sheer blooms. High tides. Available for weekends.

Don’t Quit Your Daydream: Warm. Coconut milk. Warm sands. Endless sky. Going places

You Smell Like Sunshine: Fruity floral. Golden magnolia. Grapefruit crush. Bronze skin. Make it fun.

🔴 250ml

📌 ALL PRICE INC POSTAGE
💯 TRUSTED SELLER
📍READY STOCK

#victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecret #perfumeVS #vsoriginal #vsmurah #victoriasecretbyshanis #vssabah
  • Available semua scent ❤️❤️

    GOODVIBES OR GOODBYE
    DONT QUIT YOUR DAYDREAM
    YOU SMELL LIKE SUNSHINE
    YOU HAD ME AT ESCAPE

    SS / RM50
    SM / RM55

    bau dia ?

    Good Vibes Or Goodbye: Fruity. Fragrant lily. Pineapple breeze. Pink sunsets. Love ya self

    You Had Me At Escape:  Warm. Floating driftwood. Sheer blooms. High tides. Available for weekends.

    Don’t Quit Your Daydream: Warm. Coconut milk. Warm sands. Endless sky. Going places

    You Smell Like Sunshine: Fruity floral. Golden magnolia. Grapefruit crush. Bronze skin. Make it fun.

    🔴 250ml

    📌 ALL PRICE INC POSTAGE
    💯 TRUSTED SELLER
    📍READY STOCK

    #victoriasecretmalaysia #victoriasecretoriginal #victoriasecretmurah #victoriasecret #perfumeVS #vsoriginal #vsmurah #victoriasecretbyshanis #vssabah

  •  2  0  25 minutes ago
  • EAU SO PARTY💃✨

Bau floral yang sangat elegant! Bau dia light2 je, tak strong. Sangat sesuai untuk mixkan dengan perfume. Sebab bau floral dia almost powdery. And bagi leeda bau elegant yang ni more to sopan ayu gitu. Bukan elegant yang sexy tau. Soft je. 🥰 Must try okay!

Do pm or click link in bio to order 😘❤️
  • EAU SO PARTY💃✨

    Bau floral yang sangat elegant! Bau dia light2 je, tak strong. Sangat sesuai untuk mixkan dengan perfume. Sebab bau floral dia almost powdery. And bagi leeda bau elegant yang ni more to sopan ayu gitu. Bukan elegant yang sexy tau. Soft je. 🥰 Must try okay!

    Do pm or click link in bio to order 😘❤️

  •  2  1  1 hour ago
  • EXTEND FLASH SALE 😍
RM33 ONLY VS LOVERS 🥳
.
After party angel ni one of our latest stock juga ya ☺️ Bau dia mcm mana sis??? 🤔 Bau dia ada mix midnight plum, more to fruity floral 🤩 Sesuai untuk pakai waktu malam, pergi date waktu malam ke, bawa tidur pun boleh hihi 🥰 
.
Sis tengah EXTEND SALE sampai ESOK sahaja! Lepastu price back to normal ya 🤭🤭 Nak borong pun better time sekarang tau, jangan melepas 😘
.
EXTEND FLASH SALE 🔥
1 BOTTLE RM33
3 BOTTLES RM96 ONLY 🎉
.
1 BOTTLE RM33
3 BOTTLES RM96 ONLY 🎉
.
Postage :
RM8 SM // RM12 SS
  • EXTEND FLASH SALE 😍
    RM33 ONLY VS LOVERS 🥳
    .
    After party angel ni one of our latest stock juga ya ☺️ Bau dia mcm mana sis??? 🤔 Bau dia ada mix midnight plum, more to fruity floral 🤩 Sesuai untuk pakai waktu malam, pergi date waktu malam ke, bawa tidur pun boleh hihi 🥰
    .
    Sis tengah EXTEND SALE sampai ESOK sahaja! Lepastu price back to normal ya 🤭🤭 Nak borong pun better time sekarang tau, jangan melepas 😘
    .
    EXTEND FLASH SALE 🔥
    1 BOTTLE RM33
    3 BOTTLES RM96 ONLY 🎉
    .
    1 BOTTLE RM33
    3 BOTTLES RM96 ONLY 🎉
    .
    Postage :
    RM8 SM // RM12 SS

  •  7  1  1 hour ago
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!
SS ADD RM10 ONLY😍

KELEBIHAN SQUARE BOTTLE:

✅ Lebih tahan lama berbanding round bottle
✅ Bau exclusive ala ala perfume mewah (inspired dari bau bau perfume terkenal dunia)
✅ Sangat wangi!
✅ 250ml

Click link in bio to order 😘❤️
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

    TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

    PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!
    SS ADD RM10 ONLY😍

    KELEBIHAN SQUARE BOTTLE:

    ✅ Lebih tahan lama berbanding round bottle
    ✅ Bau exclusive ala ala perfume mewah (inspired dari bau bau perfume terkenal dunia)
    ✅ Sangat wangi!
    ✅ 250ml

    Click link in bio to order 😘❤️

  •  2  1  8 August, 2020
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!

SS ADD RM10 ONLY😍
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

    TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

    PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!

    SS ADD RM10 ONLY😍

  •  2  1  7 August, 2020
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!
SS ADD RM10 ONLY😍

KELEBIHAN SQUARE BOTTLE:

✅ Lebih tahan lama berbanding round bottle
✅ Bau exclusive ala ala perfume mewah (inspired dari bau bau perfume terkenal dunia)
✅ Sangat wangi!
✅ 250ml
  • PROMOSI FREE POSTAGE😱🤩

    TARIKH PROMOSI : 7/8/2020 - 11/8/2020‼️

    PROMO SQUARE BOTTLE BELI 3 BOTOL RM130 FREE POSTAGE TO SM!
    SS ADD RM10 ONLY😍

    KELEBIHAN SQUARE BOTTLE:

    ✅ Lebih tahan lama berbanding round bottle
    ✅ Bau exclusive ala ala perfume mewah (inspired dari bau bau perfume terkenal dunia)
    ✅ Sangat wangi!
    ✅ 250ml

  •  2  1  7 August, 2020

Top #victoriasecretmurah Posts

  • [ TONER UNDER 100.000 ]
Super best seller + sale
Grab it fast!!.
.
1. Everwhite toner brightening essence  100 ml
Sale, IDR : 65.000
Normal : 69.000❌
.
2. Benton toner 50 ml ( acne - oily skin )
Sale, IDR : 49.000
Normal : 65.000❌
.
3. Erto’s why acne toner
Sale, IDR : 65.000
Normal : 79.000❌
.
4. Nature republic aloe vera 90 % gel toner 150 ml
Sale, IDR : 89.000
Normal : 189.000❌
.
5. Mineral botanica toner 100 ml ( all varian )
Sale, IDR : 27.000
Normal : 39.000❌
.
6. Laneige fresh calming toner 50 ml
Sale, IDR : 39.000
Normal : 50.000❌
.
7. Safj skin refiner toner 100 ml
Sale, IDR : 45.000
Normal : 55.000❌
.
8. Emina bright stuff face toner 100 ml
Sale, IDR : 27.000
Normal : 35.000❌
. 🌸Semua produk tersedia di toko kami @beautybar.me 
__________________
♥️Jangan lupa follow katalog off store kita @mystuff999_
♥️ KATALOG SOFTLENS & eyelashes : @beautylens.me
♥️ MEDIA/news : @bbf.group
♥️ INFO SALE SELALU UPDATE DI SNAPGRAM. Stay tune!!
_________________________________________
🌸 ALL PRODUCTS ARE ORIGINAL 🌸
. ▶️CARA ORDER ONLINE ? Hubungin kontak di bawah ini ya sisy👇
🛍 LINE : @FWR3481R ( PAKAI @ )
🛍 WA : 081282820242
🛍 SHOPEE :  LGC_PROJECT / Klik link yang ada di bio
🛍 BUKALAPAK : MYSTUFF999
🛍 TOKOPEDIA : MYSTUFF999
⬇️
👉🏻 UNTUK INFO RESELLER LANSGUNG HUB LINE/WA DIATAS YA ;).
#kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #jualkosmetik #makeupori #makeuporiginal #pouch #makeuppouch #makeupmurah #jualmakeup #makeupori #pouchkosmetik #skincare #beautytips #makeuptips #beauty #tipsmakeup #tipskecantikan #parfum #visctoria’ssecret #victoriasecretmurah #parfumvictoriasecret #parfumoriginal #bodymisy #perfume #olshopparfum #vsmurah #jualvs #parfummurah
  • [ TONER UNDER 100.000 ]
    Super best seller + sale
    Grab it fast!!.
    .
    1. Everwhite toner brightening essence 100 ml
    Sale, IDR : 65.000
    Normal : 69.000❌
    .
    2. Benton toner 50 ml ( acne - oily skin )
    Sale, IDR : 49.000
    Normal : 65.000❌
    .
    3. Erto’s why acne toner
    Sale, IDR : 65.000
    Normal : 79.000❌
    .
    4. Nature republic aloe vera 90 % gel toner 150 ml
    Sale, IDR : 89.000
    Normal : 189.000❌
    .
    5. Mineral botanica toner 100 ml ( all varian )
    Sale, IDR : 27.000
    Normal : 39.000❌
    .
    6. Laneige fresh calming toner 50 ml
    Sale, IDR : 39.000
    Normal : 50.000❌
    .
    7. Safj skin refiner toner 100 ml
    Sale, IDR : 45.000
    Normal : 55.000❌
    .
    8. Emina bright stuff face toner 100 ml
    Sale, IDR : 27.000
    Normal : 35.000❌
    . 🌸Semua produk tersedia di toko kami @beautybar.me
    __________________
    ♥️Jangan lupa follow katalog off store kita @mystuff999_
    ♥️ KATALOG SOFTLENS & eyelashes : @beautylens.me
    ♥️ MEDIA/news : @bbf.group
    ♥️ INFO SALE SELALU UPDATE DI SNAPGRAM. Stay tune!!
    _________________________________________
    🌸 ALL PRODUCTS ARE ORIGINAL 🌸
    . ▶️CARA ORDER ONLINE ? Hubungin kontak di bawah ini ya sisy👇
    🛍 LINE : @FWR3481R ( PAKAI @ )
    🛍 WA : 081282820242
    🛍 SHOPEE : LGC_PROJECT / Klik link yang ada di bio
    🛍 BUKALAPAK : MYSTUFF999
    🛍 TOKOPEDIA : MYSTUFF999
    ⬇️
    👉🏻 UNTUK INFO RESELLER LANSGUNG HUB LINE/WA DIATAS YA ;).
    #kosmetik #kosmetikmurah #makeupmurah #jualkosmetik #makeupori #makeuporiginal #pouch #makeuppouch #makeupmurah #jualmakeup #makeupori #pouchkosmetik #skincare #beautytips #makeuptips #beauty #tipsmakeup #tipskecantikan #parfum #visctoria’ssecret #victoriasecretmurah #parfumvictoriasecret #parfumoriginal #bodymisy #perfume #olshopparfum #vsmurah #jualvs #parfummurah

  •  18,818  88  25 November, 2019
  • the glosses in the 1st slide are so pretty 😍 who has tried these?
  • the glosses in the 1st slide are so pretty 😍 who has tried these?

  •  16,207  95  12 November, 2019
  • YEAR END SALES!
VALID 20/12 sampai 31/12 SAHAJA! 😍
.
💯 ORIGINAL VICTORIA SECRET
✅ MURAH 2 KALI GANDA DARI HARGA PASARAN.
✅ BUKAN COPY ORI / FAKS
✅ BAU LONG LASTING
✅ ADA BARCODE
.
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (SM & SS)
.
How to order;
1. Screenshot Picture.
2. Whatsapp to the number at our bio.
.
#victoriassecret #aquakiss #pureseduction #victoriasecrets #victoriasecretfashionshow #victoriasecretmalaysia #lovespells #temptation #bazar #bazarpaknil #trustedseller #assalamualaikum #sayajual #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretoriginalreject #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist 
#victoriasecretbodylotion #victoriasecretbodywash #victoriasecretiloveshimmer #victoriasecretbombshell #victoriasecretrejectori #victoriasecretmalaysiamurah
  • YEAR END SALES!
    VALID 20/12 sampai 31/12 SAHAJA! 😍
    .
    💯 ORIGINAL VICTORIA SECRET
    ✅ MURAH 2 KALI GANDA DARI HARGA PASARAN.
    ✅ BUKAN COPY ORI / FAKS
    ✅ BAU LONG LASTING
    ✅ ADA BARCODE
    .
    FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA (SM & SS)
    .
    How to order;
    1. Screenshot Picture.
    2. Whatsapp to the number at our bio.
    .
    #victoriassecret #aquakiss #pureseduction #victoriasecrets #victoriasecretfashionshow #victoriasecretmalaysia #lovespells #temptation #bazar #bazarpaknil #trustedseller #assalamualaikum #sayajual #perfumemurah #perfumemurahmalaysia #victoriasecret #victoriasecretmurah #victoriasecretmalaysia #victoriasecretmurahmalaysia #victoriasecretoriginalreject #victoriasecretoriginal #victoriasecretbodymist
    #victoriasecretbodylotion #victoriasecretbodywash #victoriasecretiloveshimmer #victoriasecretbombshell #victoriasecretrejectori #victoriasecretmalaysiamurah

  •  196  0  22 December, 2019
  • Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Dalam banyak2 video arwah kt ig kt fb . Video ni paling menyentuh  hati saya . 😭 . “ sebelum kita tolong orang lain , kita tolong family kita dulu “ .  Ni antara BIG WHY  saya .  semoga Allah ampunkan semua dosa Arwah Syed Umar Mokhtar Al Juffrey dan beri syurga Firdaus buat dirinya. Semoga ibu, isteri dan anaknya yang kecil lagi serta seisi keluarga kuat . Semoga pengakhiran kita juga yang baik2 amin yra #Kitabaikramaiorangsayang #kitabaikramaisayang
  • Sama-sama kita sedekahkan Al-Fatihah buat arwah dan semoga rohnya ditempatkan di kalangan orang-orang yang beriman. Dalam banyak2 video arwah kt ig kt fb . Video ni paling menyentuh hati saya . 😭 . “ sebelum kita tolong orang lain , kita tolong family kita dulu “ . Ni antara BIG WHY saya . semoga Allah ampunkan semua dosa Arwah Syed Umar Mokhtar Al Juffrey dan beri syurga Firdaus buat dirinya. Semoga ibu, isteri dan anaknya yang kecil lagi serta seisi keluarga kuat . Semoga pengakhiran kita juga yang baik2 amin yra #Kitabaikramaiorangsayang #kitabaikramaisayang

  •  12,465  98  11 February, 2020