#vdolly Instagram Photos & Videos

vdolly - 114.5k posts

Hashtag Popularity

9
average comments
265.7
average likes

Latest #vdolly Posts

  • โœ…A trusted, science based formula designed to increase your ability to burn fat no matter your current fitness level or metabolism!

๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/30cNBxF ๐Ÿ‘ˆ

โœ… Eat what you want without worrying about gaining weight, speed up the process right now!

#fatburner #gym #fitness #kurus #diet #jomkurus #detox #weightloss #motivation #slimming #trufitz #trudolly #fattzura #fatloss #workout #vdolly #teamrichdolly #flawless #fit #cantik #preworkout #kurussihat #jerawat #kuruscepat #cerah #jeragat #bodybuilding #fazurabeauty #eatclean #bhfyp
  • โœ…A trusted, science based formula designed to increase your ability to burn fat no matter your current fitness level or metabolism!

    ๐Ÿ‘‰ https://bit.ly/30cNBxF ๐Ÿ‘ˆ

    โœ… Eat what you want without worrying about gaining weight, speed up the process right now!

    #fatburner #gym #fitness #kurus #diet #jomkurus #detox #weightloss #motivation #slimming #trufitz #trudolly #fattzura #fatloss #workout #vdolly #teamrichdolly #flawless #fit #cantik #preworkout #kurussihat #jerawat #kuruscepat #cerah #jeragat #bodybuilding #fazurabeauty #eatclean #bhfyp

  •  4  0  39 minutes ago
  • TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
.
So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya  #trushake #trushakes
  • TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
    .
    So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trushake #trushakes

  •  3  0  1 hour ago
  • PENAT TELEK MUKA YANG PENUH JERAWAT TIAP HARI?
.
I suggest sangat pada you yang ada masalah kulit berjerawat & berminyak untuk makan beauty booster ni setiap hari.
.
Ia mampu mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit, memudarkan parut & memberi seri pada wajah!
.
Jom jaga dan pelihara kecantikan kulit kita
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting
  • PENAT TELEK MUKA YANG PENUH JERAWAT TIAP HARI?
    .
    I suggest sangat pada you yang ada masalah kulit berjerawat & berminyak untuk makan beauty booster ni setiap hari.
    .
    Ia mampu mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit, memudarkan parut & memberi seri pada wajah!
    .
    Jom jaga dan pelihara kecantikan kulit kita
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

  •  3  0  1 hour ago
  • TERLEBIH MAKAN?
.
Jangan risau. Detox Pro kan ada
.
Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
.
Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
.
Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro
  • TERLEBIH MAKAN?
    .
    Jangan risau. Detox Pro kan ada
    .
    Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
    .
    Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
    .
    Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro

  •  2  0  1 hour ago
  • Can we change our body shape?
.
YES! Weight up or weight loss can change your body shape
.
Ingat tau. TruFitz Double Shot double burn fat 6x more especially on waist & hip area!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
.
.
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Can we change our body shape?
    .
    YES! Weight up or weight loss can change your body shape
    .
    Ingat tau. TruFitz Double Shot double burn fat 6x more especially on waist & hip area!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    ๐Ÿ“ฒ 019.9795.133
    .
    .
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  5  0  1 hour ago
  • So powerful๐Ÿ”ฅโœจ
.
Your major fat buster!๐Ÿ”ฅ
.
- membakar lemak degil terutama bg yg menghadapi masalah berat badan berlebihan.
- mengurangkan kenaikan berat badan akibat makan berlebihan
- mengurangkan lemak pada bahagian perut, pinggul dan peha. ( jenis Pear Body Shape)
- boleh di jadikan sebagai pre-workout booster!
.
Launching PROMO ๐ŸŽ‰
2 boxes of Trufitz Double Shot
RM118 sm
RM130 ss

FREE POSTAGE
.
.
Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
.
.
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake #trufitzdoubleshot
#feedbacktrufitz
#7harimencintaiku2 
#teamsp_080920ahad2
  • So powerful๐Ÿ”ฅโœจ
    .
    Your major fat buster!๐Ÿ”ฅ
    .
    - membakar lemak degil terutama bg yg menghadapi masalah berat badan berlebihan.
    - mengurangkan kenaikan berat badan akibat makan berlebihan
    - mengurangkan lemak pada bahagian perut, pinggul dan peha. ( jenis Pear Body Shape)
    - boleh di jadikan sebagai pre-workout booster!
    .
    Launching PROMO ๐ŸŽ‰
    2 boxes of Trufitz Double Shot
    RM118 sm
    RM130 ss

    FREE POSTAGE
    .
    .
    Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
    .
    .
    .
    #fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake #trufitzdoubleshot
    #feedbacktrufitz
    #7harimencintaiku2
    #teamsp_080920ahad2

  •  6  4  1 hour ago
  • Korang dah grab ke belum Trufitz Double Shot? โœจ
.
Trufitz Double Shot ialah "fat burner" berperisa Strawberry & Passion fruit yang membantu untuk menurunkan berat badan 3-5kg dalam masa seminggu! Power kan? Jom cuba sekarang!
.
Promosi FREE POSTAGE dengan minimum pembelian dua box Trufitz Double Shot.๐Ÿ”ฅ
.
RM118 SM
RM120 SS
.
.
Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
.
.
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake
#trufitzdoubleshot 
#7harimencintaiku2 
#pinksmile
#teamsp_080920ahad2
  • Korang dah grab ke belum Trufitz Double Shot? โœจ
    .
    Trufitz Double Shot ialah "fat burner" berperisa Strawberry & Passion fruit yang membantu untuk menurunkan berat badan 3-5kg dalam masa seminggu! Power kan? Jom cuba sekarang!
    .
    Promosi FREE POSTAGE dengan minimum pembelian dua box Trufitz Double Shot.๐Ÿ”ฅ
    .
    RM118 SM
    RM120 SS
    .
    .
    Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
    .
    .
    .
    #fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake
    #trufitzdoubleshot
    #7harimencintaiku2
    #pinksmile
    #teamsp_080920ahad2

  •  7  5  1 hour ago
  • TERLEBIH MAKAN?
.
Jangan risau. Detox Pro kan ada
.
Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
.
Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
.
Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0167305352
๐Ÿ“ฒ 0167305352
๐Ÿ“ฒ 0167305352
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro
  • TERLEBIH MAKAN?
    .
    Jangan risau. Detox Pro kan ada
    .
    Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
    .
    Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
    .
    Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro

  •  1  0  1 hour ago
  • Hilang 12 kg dalam masa 2 minggu je!
.
Korang asik tunggu je.. asik nanti je.. berat tu makin ringan ke makin berat ๐Ÿ™ˆ
Jgn tunggu lama-lama ye..bertindaklah sekarang!
.
TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
.
So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0122255506
๐Ÿ“ฒ 0122255506
๐Ÿ“ฒ 0122255506
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzSkudai #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollySkudai #trushakeSkudsi #trushakes
  • Hilang 12 kg dalam masa 2 minggu je!
    .
    Korang asik tunggu je.. asik nanti je.. berat tu makin ringan ke makin berat ๐Ÿ™ˆ
    Jgn tunggu lama-lama ye..bertindaklah sekarang!
    .
    TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
    .
    So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzSkudai #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollySkudai #trushakeSkudsi #trushakes

  •  3  0  2 hours ago
  • Hilang 12 kg dalam masa 2 minggu je!
.
Korang asik tunggu je.. asik nanti je.. berat tu makin ringan ke makin berat ๐Ÿ™ˆ
Jgn tunggu lama-lama ye..bertindaklah sekarang!
.
TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
.
So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0122255506
๐Ÿ“ฒ 0122255506
๐Ÿ“ฒ 0122255506
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzSkudai #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollySkudai #trushakeSkudsi #trushakes
  • Hilang 12 kg dalam masa 2 minggu je!
    .
    Korang asik tunggu je.. asik nanti je.. berat tu makin ringan ke makin berat ๐Ÿ™ˆ
    Jgn tunggu lama-lama ye..bertindaklah sekarang!
    .
    TruFitz Double Shot dapat membantu membakar lemak 6x ganda especially di bahagian perut, pinggul dan ke bawah
    .
    So mana yg baru ambil 1-2 weeks tu jangan terkejut kalau lower part of your body mengecil dengan cepat!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    ๐Ÿ“ฒ 0122255506
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzSkudai #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollySkudai #trushakeSkudsi #trushakes

  •  4  0  2 hours ago
  • TERLEBIH MAKAN?
.
Jangan risau. Detox Pro kan ada
.
Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
.
Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
.
Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 01127598759
๐Ÿ“ฒ 01127598759
๐Ÿ“ฒ 01127598759
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro
  • TERLEBIH MAKAN?
    .
    Jangan risau. Detox Pro kan ada
    .
    Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
    .
    Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
    .
    Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro

  •  3  0  2 hours ago
  • TERLEBIH MAKAN?
.
Jangan risau. Detox Pro kan ada
.
Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
.
Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
.
Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 01127598759
๐Ÿ“ฒ 01127598759
๐Ÿ“ฒ 01127598759
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro
  • TERLEBIH MAKAN?
    .
    Jangan risau. Detox Pro kan ada
    .
    Selain membuang toxin dalam badan, detox pro ni juga boleh membantu menghalang pembetukan lemak. So jgn terkejut kalau korang kaki makan tp berat tak naik!
    .
    Cara dia mudah je. Sebelum tido ambil sebiji detox pro
    .
    Clean your body! Clean your skin ๐ŸŒท๐Ÿ˜Š
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    ๐Ÿ“ฒ 01127598759
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #detoxpro

  •  5  0  2 hours ago
  • PENAT TELEK MUKA YANG PENUH JERAWAT TIAP HARI?
.
I suggest sangat pada you yang ada masalah kulit berjerawat & berminyak untuk makan beauty booster ni setiap hari.
.
Ia mampu mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit, memudarkan parut & memberi seri pada wajah!
.
Jom jaga dan pelihara kecantikan kulit kita
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 0167305352
๐Ÿ“ฒ 0167305352
๐Ÿ“ฒ 0167305352
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting
  • PENAT TELEK MUKA YANG PENUH JERAWAT TIAP HARI?
    .
    I suggest sangat pada you yang ada masalah kulit berjerawat & berminyak untuk makan beauty booster ni setiap hari.
    .
    Ia mampu mengecutkan jerawat dengan cepat, mencerahkan kulit, menganjalkan kulit, memudarkan parut & memberi seri pada wajah!
    .
    Jom jaga dan pelihara kecantikan kulit kita
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    ๐Ÿ“ฒ 0167305352
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzputrajaya #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyputrajaya #trudollycyberjaya #trudollybanting

  •  2  0  3 hours ago
  • Nak turunkan more than 10kg? Pls take this set terus. Ada customer kami  yg dah turun 10kg lepas  ambil 2 truFitz + 2 Trushakes!
.
But if you nak consisten boleh ambil 4 + 4! Lagi lah banyak boleh turun kan!
.
Nk kurus ni kene sabar. Kene consistent. Jgn separuh jln je. Kejap mkn trufitz double shot kejap x. Cheat day sampai 2-3 hari seminggu! Please bg komitmen ok ๐Ÿ˜Š Sama2 jom kita kurus sebelum raya haji ๐Ÿ’ช๐Ÿป
.
I yakin gila you boleh turun more than 10 kg with this set. Yg penting konsisten. Sabar. K? Xyah senam pun xpe. Jaga mkn je sbb ni mmg double effect dari TruFitz. So mmg dah power dah. Plus. Kalau mkn ni mmg dah kurangkan selera makan 2x ganda dari trufitz biasa. Kt perut tu mmg ketara sangat2! Korang kene cuba
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes
  • Nak turunkan more than 10kg? Pls take this set terus. Ada customer kami yg dah turun 10kg lepas ambil 2 truFitz + 2 Trushakes!
    .
    But if you nak consisten boleh ambil 4 + 4! Lagi lah banyak boleh turun kan!
    .
    Nk kurus ni kene sabar. Kene consistent. Jgn separuh jln je. Kejap mkn trufitz double shot kejap x. Cheat day sampai 2-3 hari seminggu! Please bg komitmen ok ๐Ÿ˜Š Sama2 jom kita kurus sebelum raya haji ๐Ÿ’ช๐Ÿป
    .
    I yakin gila you boleh turun more than 10 kg with this set. Yg penting konsisten. Sabar. K? Xyah senam pun xpe. Jaga mkn je sbb ni mmg double effect dari TruFitz. So mmg dah power dah. Plus. Kalau mkn ni mmg dah kurangkan selera makan 2x ganda dari trufitz biasa. Kt perut tu mmg ketara sangat2! Korang kene cuba
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes

  •  2  0  4 hours ago
  • Korang dah grab ke belum Trufitz Double Shot? โœจ
.
Trufitz Double Shot ialah "fat burner" berperisa Strawberry & Passion fruit yang membantu untuk menurunkan berat badan 3-5kg dalam masa seminggu! Power kan? Jom cuba sekarang!
.
Promosi FREE POSTAGE dengan minimum pembelian dua box Trufitz Double Shot.๐Ÿ”ฅ
.
RM118 SM
RM120 SS
.
.
Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
.
.
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake
#trufitzdoubleshot 
#7harimencintaiku2 
#pinksmile
  • Korang dah grab ke belum Trufitz Double Shot? โœจ
    .
    Trufitz Double Shot ialah "fat burner" berperisa Strawberry & Passion fruit yang membantu untuk menurunkan berat badan 3-5kg dalam masa seminggu! Power kan? Jom cuba sekarang!
    .
    Promosi FREE POSTAGE dengan minimum pembelian dua box Trufitz Double Shot.๐Ÿ”ฅ
    .
    RM118 SM
    RM120 SS
    .
    .
    Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
    .
    .
    .
    #fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake
    #trufitzdoubleshot
    #7harimencintaiku2
    #pinksmile

  •  23  14  4 hours ago
  • Alhamdulillah cust happy, kami lagilah happy!! Korang dah cuba ke belom?
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes
  • Alhamdulillah cust happy, kami lagilah happy!! Korang dah cuba ke belom?
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes

  •  2  0  4 hours ago
  • Can we change our body shape?
.
YES! Weight up or weight loss can change your body shape
.
Ingat tau. TruFitz Double Shot double burn fat 6x more especially on waist & hip area!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
๐Ÿ“ฒ 01164225263
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes
  • Can we change our body shape?
    .
    YES! Weight up or weight loss can change your body shape
    .
    Ingat tau. TruFitz Double Shot double burn fat 6x more especially on waist & hip area!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    ๐Ÿ“ฒ 01164225263
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzklsentral #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyjengka #trushake #trushakes

  •  3  0  4 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  3  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  3  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  3  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  1  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  3  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  2  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  5  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  4  0  5 hours ago
  • Alhamdulillah new gift restocked!
.
Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
.
Ni last then kami x restock dah
.
So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
.
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611
http://www.wasap.my/60132284611

#Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
#setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
#trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
#trushakesjbsg #detoxprojb 
#zazamirulshop
#stayathome
#setkulitcantik
#azamkurus2020 
#plannercantik2020
#normabaru
  • Alhamdulillah new gift restocked!
    .
    Jom serbu dan grab sekarang sebelum habis lagi ๐Ÿ˜…
    .
    Ni last then kami x restock dah
    .
    So... 30 orang yg terawal akan dpt gift ni ok! Refer post sebelum ni.. n pilih combo yg ada gift yg comel ni k!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    .
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611
    http://www.wasap.my/60132284611

    #Fbeaushot #tomatojuice๐Ÿ… #fairfirmflawless #flawlessin7days #trudollybeaushot
    #setkurus #trudollybyfazura #vdolly #trushape #trudolly #trudollyhq #trudollyjb #trudollysg #fbeaushotbyfazura #fbeaushotjb #fbeaushotsg #missfazura #teamrichdolly
    #trufitzdoubleshotjbsg #trufitzDOUBLESHOTjohorbahru #trushakes #trushakesbyfazura
    #trushakesjbsg #detoxprojb
    #zazamirulshop
    #stayathome
    #setkulitcantik
    #azamkurus2020
    #plannercantik2020
    #normabaru

  •  4  0  5 hours ago

Top #vdolly Posts

  • SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI  SENTIASA SWEET MCM NI?๐Ÿ˜
.
JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT๐Ÿ’•
.
.
โ€ผ๏ธORDER NOW NOW NOWโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
.
.
COD AREA :
๐Ÿš—SHAH ALAM
๐Ÿš—BUKIT RAJA
๐Ÿš—KLANG
๐Ÿš—BUKIT JELUTONG ๐Ÿš—SUBANG
๐Ÿš—KUALA LUMPUR
๐Ÿš—KUANTAN
.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
AGENT / DROPSHIP WANTED ๐Ÿ’ต
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
  • SWEETNYA HUSBABY @missfazura NI. KORANG NK SUAMI SENTIASA SWEET MCM NI?๐Ÿ˜
    .
    JOM DPTKAN VDOLLY TRUDOLLY & TRUFITZ DAN KORANG BERPELUANG MENDAPAT SPECIAL FREE GIFT๐Ÿ’•
    .
    .
    โ€ผ๏ธORDER NOW NOW NOWโ€ผ๏ธ
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    .
    .
    COD AREA :
    ๐Ÿš—SHAH ALAM
    ๐Ÿš—BUKIT RAJA
    ๐Ÿš—KLANG
    ๐Ÿš—BUKIT JELUTONG ๐Ÿš—SUBANG
    ๐Ÿš—KUALA LUMPUR
    ๐Ÿš—KUANTAN
    .
    .
    ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
    AGENT / DROPSHIP WANTED ๐Ÿ’ต
    NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
    QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“
    ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
    .
    .
    .
    #ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #anugerahmeletopera #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #meletop #fatiyalatiff #fazura #ame2019 #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted

  •  1,113  8  18 October, 2019
  • ALAHAI....SWEETNYE @missfazura DGN HUSBABY DIE. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
.
JOM CANTIK LUAR DLM MCM @missfazura DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ! ๐Ÿ’• FREE TSHIRT LIMITED EDITION TRUDOLLYโ€ผ๏ธ
.
.
โ€ผ๏ธORDER NOW NOW NOWโ€ผ๏ธ
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
๐Ÿ“ฒ017.916.7822
.
.
COD AREA :
๐Ÿš—SHAH ALAM
๐Ÿš—BUKIT RAJA
๐Ÿš—KLANG
๐Ÿš—BUKIT JELUTONG ๐Ÿš—SUBANG
๐Ÿš—KUALA LUMPUR
๐Ÿš—KUANTAN
.
.
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
AGENT / DROPSHIP WANTED ๐Ÿ’ต
NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“
๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
.
.
.
#ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #bellaastillah #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #flawless #fazura #flawlesssebelumraya #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted
  • ALAHAI....SWEETNYE @missfazura DGN HUSBABY DIE. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    .
    JOM CANTIK LUAR DLM MCM @missfazura DGN TRUDOLLY, VDOLLY & TRUFITZ! ๐Ÿ’• FREE TSHIRT LIMITED EDITION TRUDOLLYโ€ผ๏ธ
    .
    .
    โ€ผ๏ธORDER NOW NOW NOWโ€ผ๏ธ
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    ๐Ÿ“ฒ017.916.7822
    .
    .
    COD AREA :
    ๐Ÿš—SHAH ALAM
    ๐Ÿš—BUKIT RAJA
    ๐Ÿš—KLANG
    ๐Ÿš—BUKIT JELUTONG ๐Ÿš—SUBANG
    ๐Ÿš—KUALA LUMPUR
    ๐Ÿš—KUANTAN
    .
    .
    ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
    AGENT / DROPSHIP WANTED ๐Ÿ’ต
    NAK BUAT INCOME RM2K-RM10K SEBULAN? JOM CPT2 JOIN AGENT SERENDAH RM480 SAHAJA!
    QIS GUIDE AWK DARI ZERO TO HERO!๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐ŸŽ“
    ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ฐ
    .
    .
    .
    #ladyqissquad #trufitz #trudolly #fattzura #trufitzshahalam #trufitzsubang #trufitzklang #vdolly #fitmalaysia #trudollybyfazura #bukanbiasabiasa #nur2 #bellaastillah #trudollyshahalam #yanglegityanglegend #flawless #fazura #flawlesssebelumraya #mirafilzah #amyrarosli #bellaastillah #cantforgetme #cepatkurus #letscantik #kurussihat #tipsdiet #tipskurus #agentwanted #dropshipwanted

  •  6,536  28  16 May, 2019
  • ๐Ÿซ TRUSHAKES ๐Ÿ’œ
.
TruShakes ialah โ€œmeal replacementโ€ berperisa coklat yg dapat membantu untuk mengenyangkan, menurunkan berat badan, memberi tenaga selain membantu membakar lemak dan kalori dengan pantas.
.
โœจ 5 Bahan Utama TruShakes
๐Ÿซ Brown Rice
๐Ÿซ Milled White Chia Seed
๐Ÿซ Pea Protein
๐Ÿซ Whey Protein
๐Ÿซ Garcinia Combogia
.
โœจ Kebaikan TruShakes
๐Ÿ’œ Mengenyangkan
๐Ÿ’œ Menurunkan berat badan
๐Ÿ’œ Membantu menurunkan kadar gula
๐Ÿ’œ Melancarkan sistem penghadaman
๐Ÿ’œ Mengawal selera makan
๐Ÿ’œ Munurunkan kadar kolestol
๐Ÿ’œ Mengurangkan sembelit
๐Ÿ’œ Menghalang penyerapan lemak
๐Ÿ’œ Menurunkan tekanan darah
๐Ÿ’œ Melancarkan aliran darah
.
Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air biasa atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati. Produk ini sesuai diambil pada waktu pagi sebagai sarapan atau malam sebagai makan malam.
.
TRUSHAKES READY STOCK NOWWWWWโ€ผ๏ธ
.
WHATSAPP NOW FOR ORDERโ€ผ๏ธ๐Ÿ‘‡
.
๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
.
or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜
. 
ORDER NOWWWWWโ€ผ๏ธ
.
#suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
#vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi
  • ๐Ÿซ TRUSHAKES ๐Ÿ’œ
    .
    TruShakes ialah โ€œmeal replacementโ€ berperisa coklat yg dapat membantu untuk mengenyangkan, menurunkan berat badan, memberi tenaga selain membantu membakar lemak dan kalori dengan pantas.
    .
    โœจ 5 Bahan Utama TruShakes
    ๐Ÿซ Brown Rice
    ๐Ÿซ Milled White Chia Seed
    ๐Ÿซ Pea Protein
    ๐Ÿซ Whey Protein
    ๐Ÿซ Garcinia Combogia
    .
    โœจ Kebaikan TruShakes
    ๐Ÿ’œ Mengenyangkan
    ๐Ÿ’œ Menurunkan berat badan
    ๐Ÿ’œ Membantu menurunkan kadar gula
    ๐Ÿ’œ Melancarkan sistem penghadaman
    ๐Ÿ’œ Mengawal selera makan
    ๐Ÿ’œ Munurunkan kadar kolestol
    ๐Ÿ’œ Mengurangkan sembelit
    ๐Ÿ’œ Menghalang penyerapan lemak
    ๐Ÿ’œ Menurunkan tekanan darah
    ๐Ÿ’œ Melancarkan aliran darah
    .
    Cara Pengambilan:
    Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air biasa atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati. Produk ini sesuai diambil pada waktu pagi sebagai sarapan atau malam sebagai makan malam.
    .
    TRUSHAKES READY STOCK NOWWWWWโ€ผ๏ธ
    .
    WHATSAPP NOW FOR ORDERโ€ผ๏ธ๐Ÿ‘‡
    .
    ๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
    ๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
    ๐Ÿ“ฒ +6012-3041021
    .
    or click link on bio to order ๐Ÿ˜˜
    .
    ORDER NOWWWWWโ€ผ๏ธ
    .
    #suresuccessteam #fbeaushot #fbeaushotshahalam #fbeaushotbyfazura
    #vdolly #trudolly #trudollybyfazura #fbeaushotbyfazura #trudollyselangor #trudollyshahalam #trudollykl #trudollysubang #trudollyusj #fazura #fattzura #sayajual #bazaarpaknil #produkkecantikan #kulitputih #kurus #kuruscepat #jamu #trufitzkualalumpur #trufitzbyfazura #trufitz #trufitzshahalam #trufitzkualalumpur #mirafilzah #zahirAH #zahirahmacwilson #resepi

  •  160  51  29 May, 2020
  • TRUSHAKES๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ TruShakes ialah โ€œmeal replacementโ€ berperisa coklat yang membantu untuk memberikan rasa kenyang, menurunkan berat badan,memberi tenaga dan membantu untuk membakar lemak dan kalori dengan
pantas.

Kebaikan TruShakesโœจ
- Mengenyangkan
- menurunkan berat badan
- Membantu menurunkan kadar gula
- Melancarkan sistem penghadaman
- Mengawal selera makan
- Munurukan kadar kolestol
- Mengurangkan sembelit
- Menghalang penyerapan lemak
- Menurunkan tekanan darah
- Melancarkan aliran darah

Cara Pengambilan:
Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air suam atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati pada waktu sarapan pagi atau ketika sahur๐ŸŒน
.
Harga Pasaran๐Ÿ›’
1 Box RM59 -7 Packet
2 box RM110- Free Postage
.
.
Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
.
.
.
#fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake
  • TRUSHAKES๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ๐Ÿซ TruShakes ialah โ€œmeal replacementโ€ berperisa coklat yang membantu untuk memberikan rasa kenyang, menurunkan berat badan,memberi tenaga dan membantu untuk membakar lemak dan kalori dengan
    pantas.

    Kebaikan TruShakesโœจ
    - Mengenyangkan
    - menurunkan berat badan
    - Membantu menurunkan kadar gula
    - Melancarkan sistem penghadaman
    - Mengawal selera makan
    - Munurukan kadar kolestol
    - Mengurangkan sembelit
    - Menghalang penyerapan lemak
    - Menurunkan tekanan darah
    - Melancarkan aliran darah

    Cara Pengambilan:
    Ambil 1 sachet TruShakes dan campurkan 200ml air suam atau air sejuk ke dalam shaker dan goncang sehingga sebati pada waktu sarapan pagi atau ketika sahur๐ŸŒน
    .
    Harga Pasaran๐Ÿ›’
    1 Box RM59 -7 Packet
    2 box RM110- Free Postage
    .
    .
    Whatsapp +60193419826 / click link at bio @trudolly_trufitzselangor
    .
    .
    .
    #fbeaushot #trudolly #trufitz #vdolly #fazura #lipmoist #trudollyfeedback #trufitzfeedback #7dayschallenge #malaysia #kulitputih #kuruscepat #flawless #fatburner #slimming #diet #trufitzbyfazura #trudollybyfazura #sale #murah #bazaarpaknil #fazura #truwhite #trushape #fbeaushot #mealreplacement #trushake

  •  111  45  15 May, 2020