#upsr Instagram Photos & Videos

upsr - 87.9k posts

Hashtag Popularity

12.8
average comments
973.7
average likes

Latest #upsr Posts

  • A ke B?

Tag member korang 👇👇
  • A ke B?

    Tag member korang 👇👇

  •  28  6  14 minutes ago
  • Produk Terbaik dari GStar
Supplement terbaik untuk anak² sihat, cergas, cemerlang 📌Gstar Kids dan vteen ni IQ Booster supplement..
👉Mengandungi lebih 15 makanan terbaik dunia sunnah dan moden .
👉Khas untuk menguatkan ingatan, supaya anak2 lebih fokus belajar lebih cepat faham dan ingat. 👉Vteen dan Gstar Kids hampir sama, kecuali Vteen mengandungi 2x ganda IQ Booster berbanding GStarKids ditambah bahan2 untuk kecantikan kulit
👉Boleh bantu remaja atasi masalah jerawat dan stress. 📌Biokare suplemen untuk meningkatkan imuniti tubuh untuk melawan sakit demam, selsema, batuk, exzema, lelah dan sembelit 👉 #Biokare
Double Perisa oren+vanila
Baby dah makan hingga dewasa 👉 #GstarKids
Perisa fruity (oren+strawberry+bluberi) atau coklat
Baby dah start makan hingga 11 thn serta ibu hamil dan menyusu 💫 #VTEEN ENHANCE 
Perisa strawberry laici
Umur 11 tahun hingga dewasa

Jom dapatkan segera wssap kak musliha 0193097141

#Sihat_Dalam_Sihat_Luar_Cemerlang_Minda
#gstarvteen #gstarkids #anakbijak #genius #terapiinstagram  #gstarkidsgenius #kolej #university #tadika #baby #kids  #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura  #igsokongan 
#agendiperlukan
  • Produk Terbaik dari GStar
    Supplement terbaik untuk anak² sihat, cergas, cemerlang 📌Gstar Kids dan vteen ni IQ Booster supplement..
    👉Mengandungi lebih 15 makanan terbaik dunia sunnah dan moden .
    👉Khas untuk menguatkan ingatan, supaya anak2 lebih fokus belajar lebih cepat faham dan ingat. 👉Vteen dan Gstar Kids hampir sama, kecuali Vteen mengandungi 2x ganda IQ Booster berbanding GStarKids ditambah bahan2 untuk kecantikan kulit
    👉Boleh bantu remaja atasi masalah jerawat dan stress. 📌Biokare suplemen untuk meningkatkan imuniti tubuh untuk melawan sakit demam, selsema, batuk, exzema, lelah dan sembelit 👉 #Biokare
    Double Perisa oren+vanila
    Baby dah makan hingga dewasa 👉 #GstarKids
    Perisa fruity (oren+strawberry+bluberi) atau coklat
    Baby dah start makan hingga 11 thn serta ibu hamil dan menyusu 💫 #VTEEN ENHANCE
    Perisa strawberry laici
    Umur 11 tahun hingga dewasa

    Jom dapatkan segera wssap kak musliha 0193097141

    #Sihat_Dalam_Sihat_Luar_Cemerlang_Minda
    #gstarvteen #gstarkids #anakbijak #genius #terapiinstagram  #gstarkidsgenius #kolej #university #tadika #baby #kids  #susukambingrrayyan #produkminda #makanansunnah #halaljakim #upsr #pt3 #spm #stpm #student #biokare #mudahhafal #muslihabizresources #ajimaura  #igsokongan
    #agendiperlukan

  •  1  0  16 minutes ago
  • Salah satu denda yang dilakukan oleh peserta jika gagal melaksanakan sesuatu aktiviti

Kami kurang gemar melaksanakan denda-denda berbentuk fizikal secara berterusan, kerana kami lebih gemar melaksanakan denda yang berbentuk hiburan agar peserta tidak tertekan meneruskan aktiviti yang lain

Kredit : Kem Motivasi Pelajar UPSR Sekolah Kebangsaan Sungai Burong
  • Salah satu denda yang dilakukan oleh peserta jika gagal melaksanakan sesuatu aktiviti

    Kami kurang gemar melaksanakan denda-denda berbentuk fizikal secara berterusan, kerana kami lebih gemar melaksanakan denda yang berbentuk hiburan agar peserta tidak tertekan meneruskan aktiviti yang lain

    Kredit : Kem Motivasi Pelajar UPSR Sekolah Kebangsaan Sungai Burong

  •  2  1  19 minutes ago
  • GSTAR VTEEN ENHANCE 

🔥5 Sebab Utama Kenapa Anak Anda Perlu Amal Suplimen Minda Ini Sekarang !*

☑️1. Sebagai IQ Booster
☑️2. Sebagai sumber tenaga bagi anak-anak remaja.
☑️3. Melahirkan minda kritis dan kreatif.
☑️4. Menjadikan kulit remaja sihat dan bebas jerawat.
☑️5. Mengurangkan stres anak-anak remaja.

Terbukti berkesan dengan adanya banyak testimoni yang disharekan oleh ibu ayah.
1. Anak jadi mudah hafal
2. Anak jadi cepat ingat
3. Anak jadi cepat faham
4. Anak jadi lebih fokus
5. Kulit bersih dari jerawat
6. Mencegah Penyekit Mata (Rabun Dan Silau)
7. ++ Banyak kebaikan lagii

 Pilihan terbaik untuk anak-anak kita 😙

#Exam
#UPKK
#UPSR
#PT3
#SPM
#IqBooster
  • GSTAR VTEEN ENHANCE

    🔥5 Sebab Utama Kenapa Anak Anda Perlu Amal Suplimen Minda Ini Sekarang !*

    ☑️1. Sebagai IQ Booster
    ☑️2. Sebagai sumber tenaga bagi anak-anak remaja.
    ☑️3. Melahirkan minda kritis dan kreatif.
    ☑️4. Menjadikan kulit remaja sihat dan bebas jerawat.
    ☑️5. Mengurangkan stres anak-anak remaja.

    Terbukti berkesan dengan adanya banyak testimoni yang disharekan oleh ibu ayah.
    1. Anak jadi mudah hafal
    2. Anak jadi cepat ingat
    3. Anak jadi cepat faham
    4. Anak jadi lebih fokus
    5. Kulit bersih dari jerawat
    6. Mencegah Penyekit Mata (Rabun Dan Silau)
    7. ++ Banyak kebaikan lagii

    Pilihan terbaik untuk anak-anak kita 😙

    #Exam
    #UPKK
    #UPSR
    #PT3
    #SPM
    #IqBooster

  •  0  0  3 hours ago
  • Hi parents, is your effort moving the needle? Is your kids hate to study & love mobile games?

😕 EFFORT + Boring & unexciting learning process = No RESULTS

BUT 👇

😄EFFORT + E-TUITION ( game based learning program ) = SUPER RESULTS

E-Tuition is a game based learning program promote engagement and sustained motivation in learning.

It introduce goals, competition, and fun learning environments😄

😊 EFFORT + RIGHT LEARNING.  TOOLS = GOOD RESULT👏🎓

For more detail contact now👇
http://wasap.my/60108294564/E-Tuition

#UPSR #sjkt #pt3 #pt32020 #spm2020 #education #knowledge #elearning #etuition #tuition #covid19 #onlinelearning #stayathome  #staysafe
  • Hi parents, is your effort moving the needle? Is your kids hate to study & love mobile games?

    😕 EFFORT + Boring & unexciting learning process = No RESULTS

    BUT 👇

    😄EFFORT + E-TUITION ( game based learning program ) = SUPER RESULTS

    E-Tuition is a game based learning program promote engagement and sustained motivation in learning.

    It introduce goals, competition, and fun learning environments😄

    😊 EFFORT + RIGHT LEARNING. TOOLS = GOOD RESULT👏🎓

    For more detail contact now👇
    http://wasap.my/60108294564/E-Tuition

    #UPSR #sjkt #pt3 #pt32020 #spm2020 #education #knowledge #elearning #etuition #tuition #covid19 #onlinelearning #stayathome #staysafe

  •  1  0  3 hours ago
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau 
Tempahan sila tekan link di bio ye.

🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8 
🌈RAINBOW BREAD - RM8
🛍1 SET - RM15

*EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR 

#aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau
    Tempahan sila tekan link di bio ye.

    🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8
    🌈RAINBOW BREAD - RM8
    🛍1 SET - RM15

    *EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

    🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR

    #aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah

  •  2  0  5 hours ago
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau 
Tempahan sila tekan link di bio ye.

🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8 
🌈RAINBOW BREAD - RM8
🛍1 SET - RM15

*EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR 

#aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau
    Tempahan sila tekan link di bio ye.

    🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8
    🌈RAINBOW BREAD - RM8
    🛍1 SET - RM15

    *EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

    🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR

    #aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah

  •  0  0  5 hours ago
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau 
Tempahan sila tekan link di bio ye.

🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8 
🌈RAINBOW BREAD - RM8
🛍1 SET - RM15

*EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR 

#aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah
  • Hello gais, cuaca panas2 tak teringin ke makan Ice cream + rainbow bread 🌈 buat penyejuk tekak 😁 tak rugi tau order dengan sis, stok terhad, rugi tak grab tau
    Tempahan sila tekan link di bio ye.

    🍦ICE CREAM (ANY FLAVOUR) - RM8
    🌈RAINBOW BREAD - RM8
    🛍1 SET - RM15

    *EXCLUDE* DELIVERY CHARGE

    🚗COD AREA KLANG , SHAH ALAM , SETIA ALAM DAN SEKITAR

    #aiskrim #sayajual #sayajualaiskrim #polaraiskrim #pelangi #roti #lembut #sedap #sejuk #frozen #malaysia #shahalam #klang #kajang #bangi #icitymall #ioicitymall #uitm #uitmshahalam #kptm #sekolah #upsr #spm #kantinsekolah

  •  1  0  5 hours ago
  • PENING KEPALA LAYAN KERENAH ANAK ANDA? 
.
.
BESLUBAN KAN ADA
.
Bahan bahan yang digunakan dalam besluban dapat membantu anak anak dan pelajar KEKAL AKTIF dan TIDAK MENGANTUK untuk terus FOKUS .
Perubahan demi perubahan yang anak tunjukkan selepas kemam Besluban. Anak semakin fokus dan bertenaga dalam pembelajarannya..
.
PILIHAN TERBAIK ANDA!!
.
www.wassap.my/0194263828/besluban
www.wassap.my/0194263828/besluban
.
#mindakanakkanak #produkhalal #besluban #produkminda
#pmr #upsr #sekolah
  • PENING KEPALA LAYAN KERENAH ANAK ANDA?
    .
    .
    BESLUBAN KAN ADA
    .
    Bahan bahan yang digunakan dalam besluban dapat membantu anak anak dan pelajar KEKAL AKTIF dan TIDAK MENGANTUK untuk terus FOKUS .
    Perubahan demi perubahan yang anak tunjukkan selepas kemam Besluban. Anak semakin fokus dan bertenaga dalam pembelajarannya..
    .
    PILIHAN TERBAIK ANDA!!
    .
    www.wassap.my/0194263828/besluban
    www.wassap.my/0194263828/besluban
    .
    #mindakanakkanak #produkhalal #besluban #produkminda
    #pmr #upsr #sekolah

  •  0  0  6 hours ago
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

Material: Lycra & Microfibre
Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
Design: Custom ikut tema sekolah (Percuma)

Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

#facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

    Material: Lycra & Microfibre
    Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
    Design: Custom ikut tema sekolah (Percuma)

    Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

    #facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer

  •  0  0  12 hours ago
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

Material: Lycra & Microfibre
Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
Design: Custom ikut tema sekolah (percuma)

Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

#facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

    Material: Lycra & Microfibre
    Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
    Design: Custom ikut tema sekolah (percuma)

    Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

    #facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer

  •  1  0  12 hours ago
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

Material: Lycra & Microfibre
Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
Design: Custom ikut tema sekolah (percuma)

Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

#facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer
  • Kami sedang buka tempahan face mask custom untuk para pendidik terutamanya cikgu dan pelajar sekolah yang baru memulakan sesi persekolahan.

    Material: Lycra & Microfibre
    Size: Kanak-kanak, Remaja & Dewasa
    Design: Custom ikut tema sekolah (percuma)

    Harga serendah RM10 mengikut kuantiti tempahan.

    #facemask #covid19 #pkp #mco #kuarantin #custom #customdesign #pkpp #3ply #spm #upsr #microfibre #facemaskmurah #sekolah #frontliner #cikgu #smk #mcoba #saser #alumni #ansara #ipt #kpt #form5 #1meter #handsanitizer

  •  1  0  12 hours ago
  • We will be reopening on the 15th of July with the Standard Operating Procedures (SOP) by Kementerian Pendidikan Malaysia
For more information do call or WhatsApp us at
012 517 1568 or 017-573 7323
Thank You
Pusat Tuisyen Didikan Pintar
#ipohtuition #tuition #spm #stpm #upsr #pt3 #igcse #cambridge
  • We will be reopening on the 15th of July with the Standard Operating Procedures (SOP) by Kementerian Pendidikan Malaysia
    For more information do call or WhatsApp us at
    012 517 1568 or 017-573 7323
    Thank You
    Pusat Tuisyen Didikan Pintar
    #ipohtuition #tuition #spm #stpm #upsr #pt3 #igcse #cambridge

  •  9  0  20 hours ago
  • Student : Sir ! Saya nak kemas katil dalam English apa eh ?
Sir : Japgi sir buat video.
.
TADAAA !! Hahahaha jangan kata sir tak ajar okie ! ❤️
.
Sir nak tanya, ni present/past/future tense ?
.
#sdsk #english #tiktok #tiktokmalaysia #speak #speaking #grammar #article #vocabulary #learning #word #newwords #vocab #idiom #idioms #singular #plural #tiktok #tiktokmalaysia #instagram #instagrammalaysia #tiktokguru #spm #pt3 #upsr #bed #makingthebed #kemas  #kemaskatil #katil
  • Student : Sir ! Saya nak kemas katil dalam English apa eh ?
    Sir : Japgi sir buat video.
    .
    TADAAA !! Hahahaha jangan kata sir tak ajar okie ! ❤️
    .
    Sir nak tanya, ni present/past/future tense ?
    .
    #sdsk #english #tiktok #tiktokmalaysia #speak #speaking #grammar #article #vocabulary #learning #word #newwords #vocab #idiom #idioms #singular #plural #tiktok #tiktokmalaysia #instagram #instagrammalaysia #tiktokguru #spm #pt3 #upsr #bed #makingthebed #kemas #kemaskatil #katil

  •  249  12  21 hours ago
  • Bom apa 💥

Tag member korang 👇👇
  • Bom apa 💥

    Tag member korang 👇👇

  •  324  30  1 July, 2020

Top #upsr Posts

  • Nah ! Okay ni gambar lepas keluar dewan upsr HAHAHAHAH NAMPAK TAK BETAPA HAPPYNYA KAMI DAH MERDEKA 😂 haaa , adik ii upsr 2019 mcm mana jawab tadi ? okay tak? #nanaceriamegastar #nanabk17 #upsr #upsr2019
  • Nah ! Okay ni gambar lepas keluar dewan upsr HAHAHAHAH NAMPAK TAK BETAPA HAPPYNYA KAMI DAH MERDEKA 😂 haaa , adik ii upsr 2019 mcm mana jawab tadi ? okay tak? #nanaceriamegastar #nanabk17 #upsr #upsr2019

  •  13,687  270  11 September, 2019
  • Tips yang paling penting untuk pelajar UPSR ialah dapatkan restu, redha dan doa daripada ibubapa/penjaga. Pastikan mereka doakan kejayaan kita dan hadapi peperiksaan dalam keadaan mereka redha dengan perbuatan dan sikap kita sebagai seorang anak. Semoga berjaya! Share tips ini dengan adik-adik/anak saudara/ sepupu/ anak buah dan doakan kejayaan mereka! 🔥🔥🔥 jangan lupa like page @officialmisi @officialmisi @officialmisi @officialmisi #upsr #upsr2019
  • Tips yang paling penting untuk pelajar UPSR ialah dapatkan restu, redha dan doa daripada ibubapa/penjaga. Pastikan mereka doakan kejayaan kita dan hadapi peperiksaan dalam keadaan mereka redha dengan perbuatan dan sikap kita sebagai seorang anak. Semoga berjaya! Share tips ini dengan adik-adik/anak saudara/ sepupu/ anak buah dan doakan kejayaan mereka! 🔥🔥🔥 jangan lupa like page @officialmisi @officialmisi @officialmisi @officialmisi #upsr #upsr2019

  •  5,247  31  3 September, 2019
  • Selamat Menduduki Peperiksaan UPSR kepada 136 calon SRI Irsyad. Semoga beroleh kejayaan.

#upsr
  • Selamat Menduduki Peperiksaan UPSR kepada 136 calon SRI Irsyad. Semoga beroleh kejayaan.

    #upsr

  •  224  2  4 September, 2019
  • Haritu bila kimir ada post tentang cadangan untuk kantin sekolah jual buah buahan, dan kurangkan jualan makanan ringan, ramai yang bash cakap buah mahal lah ape lah.
.
Tp bila terbaca this post i was like Alhamdulillah ada orang yang allign dengan idea kami. So happy to see lots of school apply this.
.
-coach kimira-
 01111938422
.
#sekolah #sekolahkebangsaan #sekolahmenengah #upsr #pt3 #spm #buah #juicebuah
  • Haritu bila kimir ada post tentang cadangan untuk kantin sekolah jual buah buahan, dan kurangkan jualan makanan ringan, ramai yang bash cakap buah mahal lah ape lah.
    .
    Tp bila terbaca this post i was like Alhamdulillah ada orang yang allign dengan idea kami. So happy to see lots of school apply this.
    .
    -coach kimira-
    01111938422
    .
    #sekolah #sekolahkebangsaan #sekolahmenengah #upsr #pt3 #spm #buah #juicebuah

  •  5,537  14  9 March, 2020
  • The Ministry of Education has announced that both #UPSR and #PT3 exams will be cancelled this year, while #SPM and #STPM exams will be postponed to the first quarter of 2021. #hitzsabahnews
  • The Ministry of Education has announced that both #UPSR and #PT3 exams will be cancelled this year, while #SPM and #STPM exams will be postponed to the first quarter of 2021. #hitzsabahnews

  •  495  2  15 April, 2020
  • Tahniah abang ucapkan buat semua adik-adik abang, pelajar UPSR 2019 😍❤️
Semoga terus menerus sukses dan cemerlang walau apa juga result harini okies? korang the best, dan dah do the best guys and beybeh ☺️❤️ Tahniah sangat-sangat!
.
Kepada cikgu-cikgu semua yang pernah program dengan Shahril Sabri dan GTA! Malaysia.Tahniah semoga result upsr yang dapat semakin improve dan meningkat. Jika Tidak. Jangan pernah putus asa. Tahun depan in Sha Allah masih ada lagi. Doakan yang terbaik tuk anak-anak didik cikgu. Jom share result and prestasi dengan Shahril. Tahniah cikgu semua! Semualah! Sekolah satu malaysia! Alhamdulillah 😍
#november #novemberchallenge
. 
@geng_takeaction #kaw2 #zapppp
#takeaction #2019
.
.
.
.
#motivasi #sekolah #ceramah #upsr #spm #pt3 #alifirfan #youtuber 
#malaya #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakkeder #lawakterkini #lawakhambar #lawakhangit #astrogempak #lawaktahapdewa #ohsem #kakishare #lawaking #lawakterkini #mudahterhibur
  • Tahniah abang ucapkan buat semua adik-adik abang, pelajar UPSR 2019 😍❤️
    Semoga terus menerus sukses dan cemerlang walau apa juga result harini okies? korang the best, dan dah do the best guys and beybeh ☺️❤️ Tahniah sangat-sangat!
    .
    Kepada cikgu-cikgu semua yang pernah program dengan Shahril Sabri dan GTA! Malaysia.Tahniah semoga result upsr yang dapat semakin improve dan meningkat. Jika Tidak. Jangan pernah putus asa. Tahun depan in Sha Allah masih ada lagi. Doakan yang terbaik tuk anak-anak didik cikgu. Jom share result and prestasi dengan Shahril. Tahniah cikgu semua! Semualah! Sekolah satu malaysia! Alhamdulillah 😍
    #november #novemberchallenge
    .
    @geng_takeaction #kaw2 #zapppp
    #takeaction #2019
    .
    .
    .
    .
    #motivasi #sekolah #ceramah #upsr #spm #pt3 #alifirfan #youtuber
    #malaya #vine #lawakpendek #malaysiaviners #malaysiaigers #lawakkeder #lawakterkini #lawakhambar #lawakhangit #astrogempak #lawaktahapdewa #ohsem #kakishare #lawaking #lawakterkini #mudahterhibur

  •  303  28  21 November, 2019
  • Ustaz saya selalu pesan "orang yang tinggi adabnya lebih mulia berbanding orang yang tinggi ilmunya."☺️
.
Tak guna ilmu tinggi tapi adab tiada...
so, nak jadi orang yg hebat jadilah org yang tinggi adabnya dan tinggi juga ilmunya😘
.
#fathulislam #rinduibu #rinducikgu #rindusahabat #rindusekolah #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #budakupsr #upsr #sayangibu #sayangayah #stayathome #kisahviral #kisahdunia #erinsakura #alqurandihati #alfatihah #anakibu #maafkanaku #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #syurgaku #prayformalaysia
  • Ustaz saya selalu pesan "orang yang tinggi adabnya lebih mulia berbanding orang yang tinggi ilmunya."☺️
    .
    Tak guna ilmu tinggi tapi adab tiada...
    so, nak jadi orang yg hebat jadilah org yang tinggi adabnya dan tinggi juga ilmunya😘
    .
    #fathulislam #rinduibu #rinducikgu #rindusahabat #rindusekolah #budaksekolah #budakviral #budaktahfiz #budakupsr #upsr #sayangibu #sayangayah #stayathome #kisahviral #kisahdunia #erinsakura #alqurandihati #alfatihah #anakibu #maafkanaku #doakubuatmu #doauntukibu #doakansaya #syurgaku #prayformalaysia

  •  1,223  11  16 April, 2020