#uforacosmetic Instagram Photos & Videos

uforacosmetic - 5.1k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
64
average likes

Latest #uforacosmetic Posts

  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKINโค๏ธ
.
Tengok sis ni dia kata dia teetekan je post, lpstu dia beli trus dia grab 2set COMBO๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ sis buat stock sbb katanya ufora ni cepat nampak perubahan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ so untuk korang yg belum cuba tuu boleh grab sekrng sbb stock kita memang limit โ˜บ๏ธso tgu apa lagi jom grab sekarang.. Yg penting MEMANG MENJADK๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
Siapa tak cuba, rugi sangat tau โค๏ธ
.
Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin ๐Ÿ’–
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement 
#dropshipwanted
  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKINโค๏ธ
    .
    Tengok sis ni dia kata dia teetekan je post, lpstu dia beli trus dia grab 2set COMBO๐Ÿ˜ฒ๐Ÿ˜ฒ sis buat stock sbb katanya ufora ni cepat nampak perubahan ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ so untuk korang yg belum cuba tuu boleh grab sekrng sbb stock kita memang limit โ˜บ๏ธso tgu apa lagi jom grab sekarang.. Yg penting MEMANG MENJADK๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    Siapa tak cuba, rugi sangat tau โค๏ธ
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin ๐Ÿ’–
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement
    #dropshipwanted

  •  0  0  35 minutes ago
  • Maaf kurang bersiaran harini ๐Ÿ˜œ

So korang yang belum grab #uforacosmetic boleh grab sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Selamat malam kesayanganยฒ shu โคโค

Leader Shu Empire
0111.097.9087
Shuhada Shah
  • Maaf kurang bersiaran harini ๐Ÿ˜œ

    So korang yang belum grab #uforacosmetic boleh grab sekarang ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Selamat malam kesayanganยฒ shu โคโค

    Leader Shu Empire
    0111.097.9087
    Shuhada Shah

  •  2  1  10 hours ago
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai bykยฒ foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap
.
.
Cepat cepat comment DM sis akn reply secepat mungkin๐Ÿ’–
.
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai bykยฒ foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap
    .
    .
    Cepat cepat comment DM sis akn reply secepat mungkin๐Ÿ’–
    .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  0  0  16 hours ago
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte 
Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ? 

Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat 
โฃ๏ธmelembapkan bibir
โฃ๏ธtak merekah
โฃ๏ธbau macam buah
โฃ๏ธtahan lama 
โฃ๏ธrega murah
โฃ๏ธpart paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali 

Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST โ“

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte
    Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ?

    Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat
    โฃ๏ธmelembapkan bibir
    โฃ๏ธtak merekah
    โฃ๏ธbau macam buah
    โฃ๏ธtahan lama
    โฃ๏ธrega murah
    โฃ๏ธpart paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali

    Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST โ“

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  0  0  18 hours ago
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

Code :
- Elegant

Kelebihan-kelebihan:
- Harga yang sangat murah
- Tekstur yang smooth dan ringan
- Tidak cepat merekah
- TAHAN LAMA
- Bau yang wangi
- Warna yang sangat cantik
-warna tak terlalu purple,sesuai kalau nak pakai lebih elegent

WS : 0192465082
IG,: @umidiba

DM code Elegent ๐Ÿ’„
#uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

    Code :
    - Elegant

    Kelebihan-kelebihan:
    - Harga yang sangat murah
    - Tekstur yang smooth dan ringan
    - Tidak cepat merekah
    - TAHAN LAMA
    - Bau yang wangi
    - Warna yang sangat cantik
    -warna tak terlalu purple,sesuai kalau nak pakai lebih elegent

    WS : 0192465082
    IG,: @umidiba

    DM code Elegent ๐Ÿ’„
    #uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition

  •  2  0  18 hours ago
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

Code :
- Stylish

Kelebihan-kelebihan:
- Harga yang sangat murah
- Tekstur yang smooth dan ringan
- Tidak cepat merekah
- TAHAN LAMA
- Bau yang wangi
- Warna yang sangat cantik
-more to pink2, nampak lebih muda dan ceria

WS : 01139164501
IG,: @mimy6946

DM code Stylish ๐Ÿ’„
#uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovera #ufora2020 #songketedition
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

    Code :
    - Stylish

    Kelebihan-kelebihan:
    - Harga yang sangat murah
    - Tekstur yang smooth dan ringan
    - Tidak cepat merekah
    - TAHAN LAMA
    - Bau yang wangi
    - Warna yang sangat cantik
    -more to pink2, nampak lebih muda dan ceria

    WS : 01139164501
    IG,: @mimy6946

    DM code Stylish ๐Ÿ’„
    #uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovera #ufora2020 #songketedition

  •  0  0  19 hours ago
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

Code :
- Elegant

Kelebihan-kelebihan:
- Harga yang sangat murah
- Tekstur yang smooth dan ringan
- Tidak cepat merekah
- TAHAN LAMA
- Bau yang wangi
- Warna yang sangat cantik
-warna tak terlalu purple,sesuai kalau nak pakai lebih elegent

WS : 01139164501
IG,: @mimy6946

DM code Elegent ๐Ÿ’„
#uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

    Code :
    - Elegant

    Kelebihan-kelebihan:
    - Harga yang sangat murah
    - Tekstur yang smooth dan ringan
    - Tidak cepat merekah
    - TAHAN LAMA
    - Bau yang wangi
    - Warna yang sangat cantik
    -warna tak terlalu purple,sesuai kalau nak pakai lebih elegent

    WS : 01139164501
    IG,: @mimy6946

    DM code Elegent ๐Ÿ’„
    #uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition

  •  1  0  19 hours ago
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

Code :
- Traditional

Kelebihan-kelebihan:
- Harga yang sangat murah
- Tekstur yang smooth dan ringan
- Tidak cepat merekah
- TAHAN LAMA
- Bau yang wangi
- Warna yang sangat cantik
-warna yg terang, sesuai kalau nak pakai style vogue sikit

WS : 01139164501
IG,: @mimy6946

DM code Tradisional
#uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

    Code :
    - Traditional

    Kelebihan-kelebihan:
    - Harga yang sangat murah
    - Tekstur yang smooth dan ringan
    - Tidak cepat merekah
    - TAHAN LAMA
    - Bau yang wangi
    - Warna yang sangat cantik
    -warna yg terang, sesuai kalau nak pakai style vogue sikit

    WS : 01139164501
    IG,: @mimy6946

    DM code Tradisional
    #uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition

  •  1  0  19 hours ago
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

code :
- Classic

Kelebihan-kelebihan:
- Harga yang sangat murah
- Tekstur yang smooth dan ringan
- Tidak cepat merekah
- TAHAN LAMA
- Bau yang wangi
- Warna yang sangat cantik
-more to nude tak terlalu nude,sesuai kepada yg suka makeup natural

WS : 01139164501
IG,: @mimy6946

DM code classic ๐Ÿ’„
#uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION

    code :
    - Classic

    Kelebihan-kelebihan:
    - Harga yang sangat murah
    - Tekstur yang smooth dan ringan
    - Tidak cepat merekah
    - TAHAN LAMA
    - Bau yang wangi
    - Warna yang sangat cantik
    -more to nude tak terlalu nude,sesuai kepada yg suka makeup natural

    WS : 01139164501
    IG,: @mimy6946

    DM code classic ๐Ÿ’„
    #uforacosmetic #lipmatteufora #uforalovers #ufora2020 #songketedition

  •  0  0  19 hours ago
  • UFORA FACIAL FOAM

Pakai sikit je buih buih sabun ni dah cukup untuk cuci muka kita. 

Repeat dari customer memang sangat luar biasa. 

PERCAYALAH kalau dah try UFORA ni memang JATUH CINTA berkali kali ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Harga? $14 jee untuk 50 ml yang boleh pakai 2 3 bulan, JIMAT kan? BOOK now!! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ 

#teamAZ #TeamFatinBn #agentuforabrunei #uforacosmetic
  • UFORA FACIAL FOAM

    Pakai sikit je buih buih sabun ni dah cukup untuk cuci muka kita.

    Repeat dari customer memang sangat luar biasa.

    PERCAYALAH kalau dah try UFORA ni memang JATUH CINTA berkali kali ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    Harga? $14 jee untuk 50 ml yang boleh pakai 2 3 bulan, JIMAT kan? BOOK now!! ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ

    #teamAZ #TeamFatinBn #agentuforabrunei #uforacosmetic

  •  0  0  23 hours ago
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
.
.
Ok dear๐Ÿ˜1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna๐Ÿ˜˜ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
.
Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls!  Jangan tunggu lamaยฒ sbb promosi yg ni tak lama tau!
.
.
Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ๐Ÿ’–
.
.
#uforacosmetic 
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniuforabeauty
#testimoniuforabeauty
#dropshipwanted
#testimoniuforabeauty
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
    .
    .
    Ok dear๐Ÿ˜1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna๐Ÿ˜˜ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    .
    .
    Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls! Jangan tunggu lamaยฒ sbb promosi yg ni tak lama tau!
    .
    .
    Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ๐Ÿ’–
    .
    .
    #uforacosmetic
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #testimoniuforabeauty
    #dropshipwanted
    #testimoniuforabeauty

  •  3  1  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
๐Ÿ’„Dusty Ruby
๐Ÿ’„Hazel Rose
๐Ÿ’„Smoky Brown
๐Ÿ’„Classy Nude

๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Tidak melekit
๐Ÿ’–Tidak pecah 
๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    ๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

    ๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
    ๐Ÿ’„Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„Hazel Rose
    ๐Ÿ’„Smoky Brown
    ๐Ÿ’„Classy Nude

    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Tidak melekit
    ๐Ÿ’–Tidak pecah
    ๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
๐Ÿ’„Dusty Ruby
๐Ÿ’„Hazel Rose
๐Ÿ’„Smoky Brown
๐Ÿ’„Classy Nude

๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Tidak melekit
๐Ÿ’–Tidak pecah 
๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    ๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

    ๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
    ๐Ÿ’„Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„Hazel Rose
    ๐Ÿ’„Smoky Brown
    ๐Ÿ’„Classy Nude

    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Tidak melekit
    ๐Ÿ’–Tidak pecah
    ๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
๐Ÿ’„Dusty Ruby
๐Ÿ’„Hazel Rose
๐Ÿ’„Smoky Brown
๐Ÿ’„Classy Nude

๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Tidak melekit
๐Ÿ’–Tidak pecah 
๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC. 

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    ๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

    ๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
    ๐Ÿ’„Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„Hazel Rose
    ๐Ÿ’„Smoky Brown
    ๐Ÿ’„Classy Nude

    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Tidak melekit
    ๐Ÿ’–Tidak pecah
    ๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
๐Ÿ’„Dusty Ruby
๐Ÿ’„Hazel Rose
๐Ÿ’„Smoky Brown
๐Ÿ’„Classy Nude

๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
๐Ÿ’–Tidak melekit
๐Ÿ’–Tidak pecah 
๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    ๐Ÿ’ฐRM33 / pcs

    ๐Ÿ’–4 Pilihan warna yang mengancam
    ๐Ÿ’„Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„Hazel Rose
    ๐Ÿ’„Smoky Brown
    ๐Ÿ’„Classy Nude

    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Harga yang mampu milik (RM33)
    ๐Ÿ’–Tekstur yang extra ringan
    ๐Ÿ’–Tidak melekit
    ๐Ÿ’–Tidak pecah
    ๐Ÿ’–Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • PREVIEW UFORA LIPMATTE PUCCI EDITION 

โ€ข Mempunyai tekstur lembut, tidak melekit dan tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ’•

โ€ขSupersmooth

โ€ข Warna berasaskan warna nude ๐Ÿ’•

โ€ข long lasting, tahan sehingga 8 jam bergantung kepada si pemakai ๐Ÿ’•

code available 
๐Ÿ’„Dusty Ruby
๐Ÿ’„Hazel Rose
๐Ÿ’„Smoky Brown
๐Ÿ’„Classy Nude

Jom grab sekarang sementara stock masih ada

RM33 SHAJA

#uforacosmetic #pucciedition #Uforalover #uforatrustedseller #uforasarawak
  • PREVIEW UFORA LIPMATTE PUCCI EDITION

    โ€ข Mempunyai tekstur lembut, tidak melekit dan tidak mengeringkan bibir ๐Ÿ’•

    โ€ขSupersmooth

    โ€ข Warna berasaskan warna nude ๐Ÿ’•

    โ€ข long lasting, tahan sehingga 8 jam bergantung kepada si pemakai ๐Ÿ’•

    code available
    ๐Ÿ’„Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„Hazel Rose
    ๐Ÿ’„Smoky Brown
    ๐Ÿ’„Classy Nude

    Jom grab sekarang sementara stock masih ada

    RM33 SHAJA

    #uforacosmetic #pucciedition #Uforalover #uforatrustedseller #uforasarawak

  •  7  0  11 August, 2020
  • Kalau dah rezeki itu tertulis atas nama awak dia akan sampai sama ada cepat atau lambat je tau ๐Ÿ˜Š

Awak kene faham konsep tu percaya pada rezeki yang Allah dah tulis untuk semua hambanya .

#uforacosmetic
  • Kalau dah rezeki itu tertulis atas nama awak dia akan sampai sama ada cepat atau lambat je tau ๐Ÿ˜Š

    Awak kene faham konsep tu percaya pada rezeki yang Allah dah tulis untuk semua hambanya .

    #uforacosmetic

  •  0  0  11 August, 2020
  • Kelebihan facial foam by Ufora ๐Ÿ˜ Menanggalkan koyoran dan sel kulit Mati
๐Ÿ˜ Membersih, menegang dan menyegarkan kulit
๐Ÿ˜ Serikan kulit ๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit dan sekatakan Tona kulit

Emmmmm bestnya

#uforabeauty #uforaskincare 
#uforalipmatte #uforacompactpowder #uforabeauty #uforacosmetict #nakcantik #lipmatte #lipgloss #lipmatteufora #ufora #uforasunscreen #uforacosmetic #lipmatteraya #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare  #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #compactpowder #bedakmakeover #bedakufora #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #nakbuatduitraya #sideincome #sideincomemalaysia
  • Kelebihan facial foam by Ufora ๐Ÿ˜ Menanggalkan koyoran dan sel kulit Mati
    ๐Ÿ˜ Membersih, menegang dan menyegarkan kulit
    ๐Ÿ˜ Serikan kulit ๐Ÿ˜ Mencerahkan kulit dan sekatakan Tona kulit

    Emmmmm bestnya

    #uforabeauty #uforaskincare
    #uforalipmatte #uforacompactpowder #uforabeauty #uforacosmetict #nakcantik #lipmatte #lipgloss #lipmatteufora #ufora #uforasunscreen #uforacosmetic #lipmatteraya #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #compactpowder #bedakmakeover #bedakufora #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #nakbuatduitraya #sideincome #sideincomemalaysia

  •  3  0  11 August, 2020
  • Ufora Lipmatte Supersmooth Edition

Original Hq

ready stock

Antara Kelebihan UFORA Lipmatte :
โ˜…  Melembapkan bibir
โ˜…  Merawat bibir kering
โ˜…  Tekstur yang ringan
โ˜…  Tak merekah
โ˜…  Tidak melekit
โ˜…  Full coverage

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforamelaka #uforakedah #uforabrunei #uforalovers #uforamurah #uforapenang #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • Ufora Lipmatte Supersmooth Edition

    Original Hq

    ready stock

    Antara Kelebihan UFORA Lipmatte :
    โ˜… Melembapkan bibir
    โ˜… Merawat bibir kering
    โ˜… Tekstur yang ringan
    โ˜… Tak merekah
    โ˜… Tidak melekit
    โ˜… Full coverage

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforamelaka #uforakedah #uforabrunei #uforalovers #uforamurah #uforapenang #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  3  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION ๐Ÿ”ฅ

Cantikkk gilerrr warna dia. Siapa nak cepat piyem skrg sebelum habis kat tangan nie ๐Ÿ˜ Limited ye ni ๐Ÿคญ

Bilaa pkai kat bibiaq lagi cantikk. Smooth sgt bilaa apply tu. Ringan mcm x pkai pape. Btl korang. Tryy dlu baru taw. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

#uforacosmetic #uforalipmatte #uforasemenyih #uforakajang
  • UFORA LIPMATTE SONGKET EDITION ๐Ÿ”ฅ

    Cantikkk gilerrr warna dia. Siapa nak cepat piyem skrg sebelum habis kat tangan nie ๐Ÿ˜ Limited ye ni ๐Ÿคญ

    Bilaa pkai kat bibiaq lagi cantikk. Smooth sgt bilaa apply tu. Ringan mcm x pkai pape. Btl korang. Tryy dlu baru taw. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

    #uforacosmetic #uforalipmatte #uforasemenyih #uforakajang

  •  0  0  11 August, 2020

Top #uforacosmetic Posts

  • Kalau nak makeup on point harus lah guna UFORA COSMETIC.
Dan yang penting perlu ada UFORA sunscreen utk dapatkan full protection .
.
Haa sbb ape ?.
.
Sbb UFORA sunscreen mempunyai SPF 50 confirm skin uolls stay flawless sepanjang hari dan terlindung dari cahaya matahari yang bahaya tu... ๐Ÿ˜ฒ
.
So tunggu ape lagi uolls .. cepat click link di bio utk dapatkan sunscreen dgn hrga mampu milik ๐Ÿ˜˜
.
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic
#testimoniuforacosmetic 
#sunscreenviral
  • Kalau nak makeup on point harus lah guna UFORA COSMETIC.
    Dan yang penting perlu ada UFORA sunscreen utk dapatkan full protection .
    .
    Haa sbb ape ?.
    .
    Sbb UFORA sunscreen mempunyai SPF 50 confirm skin uolls stay flawless sepanjang hari dan terlindung dari cahaya matahari yang bahaya tu... ๐Ÿ˜ฒ
    .
    So tunggu ape lagi uolls .. cepat click link di bio utk dapatkan sunscreen dgn hrga mampu milik ๐Ÿ˜˜
    .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #testimoniuforacosmetic
    #sunscreenviral

  •  109  0  3 March, 2020
  • Masih ada lagi ke ualls yang keluar tidak pakai sunscreen..? Ishh no no no , jangan camtu skin tuuu... kena jagaaaa... kalau tak nnti adalah tu muka sunburn lah, kusam lah, takde seri lah.. macam macam kan .. ๐Ÿค”
.
Haa tu sebab Kak Diana syorkan guna je UFORA sunscreen nie memang akan protect ualls punya skin sbb sunscreen nie kita ada SPF50.. So tidak perlu risau untuk ualls keluar bila cuaca panas gituu haaa..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Lagi satu guna je UFORA sunscreen nie mashaallah make-up pun on point terus tau .  Yang suka skin peloles2 gitu ,  skin glow meh risik UFORA sunscreen dengan harga mampu milik aja ualls ..
.
Cepat komen DM kat bawah sekarang Kak Diana bagi tips macam nak nampak makin peloles guna sunscreen nie ..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
.
#uforasunscreen 
#uforacosmetic 
#ufora2020 
#uforabeauty
  • Masih ada lagi ke ualls yang keluar tidak pakai sunscreen..? Ishh no no no , jangan camtu skin tuuu... kena jagaaaa... kalau tak nnti adalah tu muka sunburn lah, kusam lah, takde seri lah.. macam macam kan .. ๐Ÿค”
    .
    Haa tu sebab Kak Diana syorkan guna je UFORA sunscreen nie memang akan protect ualls punya skin sbb sunscreen nie kita ada SPF50.. So tidak perlu risau untuk ualls keluar bila cuaca panas gituu haaa..๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Lagi satu guna je UFORA sunscreen nie mashaallah make-up pun on point terus tau . Yang suka skin peloles2 gitu , skin glow meh risik UFORA sunscreen dengan harga mampu milik aja ualls ..
    .
    Cepat komen DM kat bawah sekarang Kak Diana bagi tips macam nak nampak makin peloles guna sunscreen nie ..๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡ .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #ufora2020
    #uforabeauty

  •  111  0  3 March, 2020
  • PERLU KE PAKAI SUNSCREEN SETIAP HARI ???
.
Ramai jugak yg DM tnya , kalau kerja ofis jenis tak keluar sangat , jenis duduk dalam ofis je .. masih perlu ke pakai sunscreen tiap2 hari ???????? Ok jawapannya โ€œYAโ€ mesti pakai sebabnya kenapa kene pakai ๐Ÿค” Ok.. pernah tengok tak org yg umur masih muda , tapi kulit dah mula lembik berkedut dan kusam dan pernah tengok tak org yg umur belum tua , tapi tona kulit dah tak sekata dan berjeragat ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑkesan ni semua dtg dari kerosakan yg dibawa oleh sinar UV matahari. Lagi2 tempat kita kn sellu panas terik rasa tak boleh nk tahan panas , muka pun mula rasa pedih2 ๐Ÿ˜ฐsoo.. untuk pengatahuan anda semua , kita wajib pakai sunscreen tak kira lah kita dkt rumah ke ofis ke.. kita perlu pakai sunscreen untuk melindungkn kulit kita dari sinar UV , sbbtu Ufora Sunscreen dia kluarkan sunscreen yg SPF50๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
.
So yg manaa belum grab lagi ufora sunscreen yg sedang viral ni.. Boleh comment DM admin akan reply secepat mungkin,๐Ÿ’–๐Ÿ’–
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • PERLU KE PAKAI SUNSCREEN SETIAP HARI ???
    .
    Ramai jugak yg DM tnya , kalau kerja ofis jenis tak keluar sangat , jenis duduk dalam ofis je .. masih perlu ke pakai sunscreen tiap2 hari ???????? Ok jawapannya โ€œYAโ€ mesti pakai sebabnya kenapa kene pakai ๐Ÿค” Ok.. pernah tengok tak org yg umur masih muda , tapi kulit dah mula lembik berkedut dan kusam dan pernah tengok tak org yg umur belum tua , tapi tona kulit dah tak sekata dan berjeragat ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑkesan ni semua dtg dari kerosakan yg dibawa oleh sinar UV matahari. Lagi2 tempat kita kn sellu panas terik rasa tak boleh nk tahan panas , muka pun mula rasa pedih2 ๐Ÿ˜ฐsoo.. untuk pengatahuan anda semua , kita wajib pakai sunscreen tak kira lah kita dkt rumah ke ofis ke.. kita perlu pakai sunscreen untuk melindungkn kulit kita dari sinar UV , sbbtu Ufora Sunscreen dia kluarkan sunscreen yg SPF50๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ
    .
    So yg manaa belum grab lagi ufora sunscreen yg sedang viral ni.. Boleh comment DM admin akan reply secepat mungkin,๐Ÿ’–๐Ÿ’–
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  429  24  18 October, 2019
  • Hai, Assalamualaikum...

Dear, Apa tunggu lagi??Jom grab awal awal untuk reward diri sendiri Gtuu ๐Ÿฅฐ. Limited stock tau.. Rugi tak grab sepantas kilat. Barang baik jangan tunggu2 ๐Ÿ˜. 

Berminat?Click link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

http://www.wasap.my/60107818671/hi,nakUfora

#uforabeauty#ufora#uforacosmetic#uforalipmatte #uforajohor #uforaselatan #ukm#lipmate#lipmatemurah#lipmateviral#lipmattemalaysia#lipmatteviral#lipmattetahanlama#bazarpaknil#bazaronline#lipstick#lipstickraya #viral#tiktokers#kluangjohordarultakzim#kluangjohor
  • Hai, Assalamualaikum...

    Dear, Apa tunggu lagi??Jom grab awal awal untuk reward diri sendiri Gtuu ๐Ÿฅฐ. Limited stock tau.. Rugi tak grab sepantas kilat. Barang baik jangan tunggu2 ๐Ÿ˜.

    Berminat?Click link ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡

    http://www.wasap.my/60107818671/hi,nakUfora

    #uforabeauty #ufora #uforacosmetic #uforalipmatte #uforajohor #uforaselatan #ukm #lipmate #lipmatemurah #lipmateviral#lipmattemalaysia#lipmatteviral#lipmattetahanlama#bazarpaknil#bazaronline#lipstick#lipstickraya #viral#tiktokers#kluangjohordarultakzim#kluangjohor

  •  8  0  19 July, 2020
  • Sunscreen ufora ni lain dari yang lain sebab

โœ”๏ธ ada SPF50+++
โœ”๏ธ Perlindung UVA dan UVB 
โœ”๏ธ tidak melekit
โœ”๏ธ water based
โœ”๏ธ terus absorb
โœ” kesan macam foundation
โœ” ada 2 tone kaler 
Dan semestinya mesra wudhuk ๐Ÿฅฐ

Hanya dengan 2 jari  dah mencukupi untuk seluruh muka. 

Dah tak payah pakai apa2 foundation/krim siang bagai sebab ufora sunscreen ada kesan foundation dah tau. 

Boleh tutup parut, jerawat, tona tak sekata dan kulit kusam!

Nak cari bedak compact yg mampu menutup bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam? 
Ufora compact powder kan ada ๐Ÿ˜˜ Cuba dulu, baru tahu ๐Ÿ˜ kita ada 2 code iaitu medium dengan light siap ada 
Spf 15 UVA UVB PA+++ โœ”โœ”

 Korang pun patut cuba sendiri Ufora Lipmatte edisi Pucci ni tau! Mar sendiri pun guna lipmatte ni mmg cantik uolls ๐Ÿ˜. Jom tunggu apa lagi come grab yours now!! 
.
Hadir dengan 4 tone warna: 
๐Ÿ’„ Smoky Brown
๐Ÿ’„ Classy Nude
๐Ÿ’„ Dusty Ruby
๐Ÿ’„ Hazel Rose

@hedayahshah
@supiaufora 
#uforacosmetic  #uforasunscreen
#uforalipmatte #uforabeauty #uforaliptint #uforafoundationsunscreen #uforacompactpowder
  • Sunscreen ufora ni lain dari yang lain sebab

    โœ”๏ธ ada SPF50+++
    โœ”๏ธ Perlindung UVA dan UVB
    โœ”๏ธ tidak melekit
    โœ”๏ธ water based
    โœ”๏ธ terus absorb
    โœ” kesan macam foundation
    โœ” ada 2 tone kaler
    Dan semestinya mesra wudhuk ๐Ÿฅฐ

    Hanya dengan 2 jari dah mencukupi untuk seluruh muka.

    Dah tak payah pakai apa2 foundation/krim siang bagai sebab ufora sunscreen ada kesan foundation dah tau.

    Boleh tutup parut, jerawat, tona tak sekata dan kulit kusam!

    Nak cari bedak compact yg mampu menutup bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam?
    Ufora compact powder kan ada ๐Ÿ˜˜ Cuba dulu, baru tahu ๐Ÿ˜ kita ada 2 code iaitu medium dengan light siap ada
    Spf 15 UVA UVB PA+++ โœ”โœ”

    Korang pun patut cuba sendiri Ufora Lipmatte edisi Pucci ni tau! Mar sendiri pun guna lipmatte ni mmg cantik uolls ๐Ÿ˜. Jom tunggu apa lagi come grab yours now!!
    .
    Hadir dengan 4 tone warna:
    ๐Ÿ’„ Smoky Brown
    ๐Ÿ’„ Classy Nude
    ๐Ÿ’„ Dusty Ruby
    ๐Ÿ’„ Hazel Rose

    @hedayahshah
    @supiaufora
    #uforacosmetic #uforasunscreen
    #uforalipmatte #uforabeauty #uforaliptint #uforafoundationsunscreen #uforacompactpowder

  •  56  6  10 August, 2020