#uforacollagen Instagram Photos & Videos

uforacollagen - 14k posts

Hashtag Popularity

4.9
average comments
156.8
average likes

Latest #uforacollagen Posts

  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
.
Tengok sis ni dia kata dia teetekan je post, lpstu dia beli trus dia grab 2set COMBO😲😲 sis buat stock sbb katanya ufora ni cepat nampak perubahan 👍👍 so untuk korang yg belum cuba tuu boleh grab sekrng sbb stock kita memang limit ☺️so tgu apa lagi jom grab sekarang.. Yg penting MEMANG MENJADK👍👍👍👍
.
Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
.
Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement 
#dropshipwanted
  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
    .
    Tengok sis ni dia kata dia teetekan je post, lpstu dia beli trus dia grab 2set COMBO😲😲 sis buat stock sbb katanya ufora ni cepat nampak perubahan 👍👍 so untuk korang yg belum cuba tuu boleh grab sekrng sbb stock kita memang limit ☺️so tgu apa lagi jom grab sekarang.. Yg penting MEMANG MENJADK👍👍👍👍
    .
    Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement
    #dropshipwanted

  •  2  0  12 August, 2020
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
.
.
Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
.
.
.
. 
#uforabeauty
#uforaskincare
#ufora
#uforacollagen
#testimoniufora
#uforasunscreen
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
    .
    .
    Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
    .
    .
    .
    .
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #uforasunscreen

  •  1  0  12 August, 2020
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap
.
.
Cepat cepat comment DM sis akn reply secepat mungkin💖
.
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap
    .
    .
    Cepat cepat comment DM sis akn reply secepat mungkin💖
    .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  0  0  12 August, 2020
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
.
.
Ok dear😍1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna😘ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten 👍👍👍
.
.
Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls!  Jangan tunggu lama² sbb promosi yg ni tak lama tau!
.
.
Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#uforacosmetic 
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniuforabeauty
#testimoniuforabeauty
#dropshipwanted
#testimoniuforabeauty
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
    .
    .
    Ok dear😍1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna😘ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten 👍👍👍
    .
    .
    Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls! Jangan tunggu lama² sbb promosi yg ni tak lama tau!
    .
    .
    Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #uforacosmetic
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #testimoniuforabeauty
    #dropshipwanted
    #testimoniuforabeauty

  •  3  1  11 August, 2020
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap
.
.
Cepat cepat comment DM admin akn reply secepat mungkin💖
.
. 
#uforasunscreen 
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap
    .
    .
    Cepat cepat comment DM admin akn reply secepat mungkin💖
    .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  0  0  10 August, 2020
  • BELI 2 KOD UFORA SUNSCREEN DAPAT FREE 3D BLEND PUFF 😲😲
.
Memang best sangat. Mana ada sunscreen lain yang bagi percuma blend puff yang berkualiti tinggi ni.
.
.
MACAM MANA NAK GUNA ? .
Senang je. Uolss "Dap Dap Dap" je dekat muka dengan sunscreen Ufora. Korang akan terus jatuh cinta. Tekstur sunscreen kami ringan sangat and mudah untuk blend dekat muka. Lepas satu sunscreen tak perlu pakai bedak dah. .
GLOWING TERUK 🌸
. . 
Apa tunggu lagi cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
. . 
#uforasunscreen 
#uforacosmetic 
#uforaskincare 
#uforacollagen 
#ufora
#uforabeauty
#dropshipwanted
  • BELI 2 KOD UFORA SUNSCREEN DAPAT FREE 3D BLEND PUFF 😲😲
    .
    Memang best sangat. Mana ada sunscreen lain yang bagi percuma blend puff yang berkualiti tinggi ni.
    .
    .
    MACAM MANA NAK GUNA ? .
    Senang je. Uolss "Dap Dap Dap" je dekat muka dengan sunscreen Ufora. Korang akan terus jatuh cinta. Tekstur sunscreen kami ringan sangat and mudah untuk blend dekat muka. Lepas satu sunscreen tak perlu pakai bedak dah. .
    GLOWING TERUK 🌸
    . .
    Apa tunggu lagi cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin ❤️
    . .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #ufora
    #uforabeauty
    #dropshipwanted

  •  3  0  8 August, 2020
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap .

DM atau whatsapp

#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap .

    DM atau whatsapp

    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  0  0  7 August, 2020
  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
.
.
Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
.
Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
.
.
Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
.
.
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement 
#dropshipwanted
  • BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
    .
    .
    Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
    .
    Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
    .
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement
    #dropshipwanted

  •  1  0  6 August, 2020
  • COMPACT POWDER BY UFORA

Sangat-sangat full coverage. Tutup segala pori dan parut jerawat.

Long lasting agar kulit wajah sentiasa kelihatan cantik Dan segar  tambahan pula ada SPF15 dan oil control yang dapat menstabilkan minyak pada kulit wajah. 

Ada 2 tone iaitu light dan medium sangat sesuai dengan kulit asia. Harga mampu milik.🥰
.
.
#compactpowder #ufora #bazaarpaknil #kadaionline #uforakuantan #uforakelantan #uforalipmatte #bedakwardah #bedak #ufora #rayacollection #uforaskincare #uforakelantan #uforashahalam #bazaarpaknil #skincareroutine #lipmatte #sobellacosmetics #uforacollagen #codshahalam #postageeveryday #lipstick #raya2020 #rayaedition
  • COMPACT POWDER BY UFORA

    Sangat-sangat full coverage. Tutup segala pori dan parut jerawat.

    Long lasting agar kulit wajah sentiasa kelihatan cantik Dan segar tambahan pula ada SPF15 dan oil control yang dapat menstabilkan minyak pada kulit wajah.

    Ada 2 tone iaitu light dan medium sangat sesuai dengan kulit asia. Harga mampu milik.🥰
    .
    .
    #compactpowder #ufora #bazaarpaknil #kadaionline #uforakuantan #uforakelantan #uforalipmatte #bedakwardah #bedak #ufora #rayacollection #uforaskincare #uforakelantan #uforashahalam #bazaarpaknil #skincareroutine #lipmatte #sobellacosmetics #uforacollagen #codshahalam #postageeveryday #lipstick #raya2020 #rayaedition

  •  5  0  5 August, 2020
  • INSTAFAMOUS PUN SUKA PAKAI UFORA SUNSCREEN TAU 😉
.
. 
Senang kan guna sunscreen guna blend puff Ufora Skincare ? .
.
.
Cover semua parut dekat muka anda ✔️ Dap-Dap je muka terus cantik. Sunscreen kami mengandungi SPF 50 dan perlindungan UVA dan UVB. .
.
Dahlaa ringan je tau sunscreen ni tak melekit pun tau 🌸
.
.
Sapa nak dapat dengan harga promosi merdeka cepat coment DM admin akan reply secept mungkin💖
.
.
#uforasunscreen
#uforacosmetic 
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • INSTAFAMOUS PUN SUKA PAKAI UFORA SUNSCREEN TAU 😉
    .
    .
    Senang kan guna sunscreen guna blend puff Ufora Skincare ? .
    .
    .
    Cover semua parut dekat muka anda ✔️ Dap-Dap je muka terus cantik. Sunscreen kami mengandungi SPF 50 dan perlindungan UVA dan UVB. .
    .
    Dahlaa ringan je tau sunscreen ni tak melekit pun tau 🌸
    .
    .
    Sapa nak dapat dengan harga promosi merdeka cepat coment DM admin akan reply secept mungkin💖
    .
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  3  0  5 August, 2020
  • LOOKS MAKEUP DENGAN UFORA SUNSCREEN ❗
. 
Dengan si kecil comel ni mekeup kita sepantas kilat👍tak perlu dah nak mix dengan mana2 FD, sbb ufora sunscreen dah ckup lengkap.. Nampk je kecil mcm tu.. Yg penting boleh di buat sebagai primer atau base makeup ☺️lagipun texture dia smooth dan ringan😜
. 
So yang mana korang nak jaga kulit muka dia tk nk hangus dan kulit sunburn boleh dptkan ufora sunscreen, yg penting ufora sunscreen spf50😘
. 
Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
. 
#uforasunscreen 
#uforacosmetic
#uforabeauty
#uforaskincare
#ufora
#uforacollagen
#testimoniufora
  • LOOKS MAKEUP DENGAN UFORA SUNSCREEN ❗
    .
    Dengan si kecil comel ni mekeup kita sepantas kilat👍tak perlu dah nak mix dengan mana2 FD, sbb ufora sunscreen dah ckup lengkap.. Nampk je kecil mcm tu.. Yg penting boleh di buat sebagai primer atau base makeup ☺️lagipun texture dia smooth dan ringan😜
    .
    So yang mana korang nak jaga kulit muka dia tk nk hangus dan kulit sunburn boleh dptkan ufora sunscreen, yg penting ufora sunscreen spf50😘
    .
    Jom cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    #uforasunscreen
    #uforacosmetic
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforacollagen
    #testimoniufora

  •  2  0  3 August, 2020
  • #HighlyConfidential Have you heard about Unknown Flying Object (UFO) ?
It's a FBI Document About flying saucer/UFO In this document it is also mentioned that many "Copies Destroyed"
I have posted it as It's as I found.

What's behind black @fbi Can you please tell us 🤷?

.
.
@prilaga #ufotable #ufo361 #ufoキャッチャーでget #ufohunter #ufood #uforia #ufo #uforabeauty #ufoart #ufology #ufosighting #ufosightings #ufop #ufollowme_th #uforacollagen #ufofiles #ufos #ufoband #ufoodphoto #ufoキャッチャー #ufopa #ufora #ufocatcher #ufotattoo #ufoチキン #prilaga #ufologia #ufoチキンフォンデュ
  • #HighlyConfidential Have you heard about Unknown Flying Object (UFO) ?
    It's a FBI Document About flying saucer/UFO In this document it is also mentioned that many "Copies Destroyed"
    I have posted it as It's as I found.

    What's behind black @fbi Can you please tell us 🤷?

    .
    .
    @prilaga #ufotable #ufo361 #ufoキャッチャーでget #ufohunter #ufood #uforia #ufo #uforabeauty #ufoart #ufology #ufosighting #ufosightings #ufop #ufollowme_th #uforacollagen #ufofiles #ufos #ufoband #ufoodphoto #ufoキャッチャー #ufopa #ufora #ufocatcher #ufotattoo #ufoチキン #prilaga #ufologia #ufoチキンフォンデュ

  •  7  0  3 August, 2020
  • Tips untuk memakai sunscreen ufora skincare ❤️
.
.
Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
.
Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
.
.
Apa tunggu-tunggu lagi jom cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Tips untuk memakai sunscreen ufora skincare ❤️
    .
    .
    Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
    .
    Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
    .
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi jom cepat comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  2  0  1 August, 2020
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT BOLEH COVER!
.
.
Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pun tak nampak ualls. Memang hebat betul penangan sunscreen ni, apply je sunscreen pada skin muka ualls teruss glowing gituu. 😍😍
.
.
Nak keluar rumah pun dah tak risauu, cukup dengan Ufora Sunscreen. Yang paling bestt, sunscreen ni teksturnya sangat ringan and langsung tak melekit.
.
.
Yang mana nak dapatkan Ufora Sunscreen ni boleh comment DM sekarang. Admin akan reply secepatnyaa 😘😘😘
.
.
#uforabeauty 
#uforaskincare 
#uforacollagen 
#uforasunscreen
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT BOLEH COVER!
    .
    .
    Penangan Sunscreen Ufora Skincare, jerawat pun tak nampak ualls. Memang hebat betul penangan sunscreen ni, apply je sunscreen pada skin muka ualls teruss glowing gituu. 😍😍
    .
    .
    Nak keluar rumah pun dah tak risauu, cukup dengan Ufora Sunscreen. Yang paling bestt, sunscreen ni teksturnya sangat ringan and langsung tak melekit.
    .
    .
    Yang mana nak dapatkan Ufora Sunscreen ni boleh comment DM sekarang. Admin akan reply secepatnyaa 😘😘😘
    .
    .
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #uforasunscreen

  •  6  0  31 July, 2020
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
.
.
Haa ni admin nk blnja video satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
.
.
 korang nak tak kalau HQ nk bagi free ufora sunscreen kepada followers yg selalu share dan support ufora 🥰🥰kalau korang nak pastikan korang SHARE POST DAN TAG KAWAN2 KORANG DAN COMMENT "NAK" sebanyak yg mungkin 😘
.
. 
#uforabeauty
#uforaskincare
#ufora
#uforacollagen
#testimoniufora
#uforasunscreen
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
    .
    .
    Haa ni admin nk blnja video satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
    .
    .
    korang nak tak kalau HQ nk bagi free ufora sunscreen kepada followers yg selalu share dan support ufora 🥰🥰kalau korang nak pastikan korang SHARE POST DAN TAG KAWAN2 KORANG DAN COMMENT "NAK" sebanyak yg mungkin 😘
    .
    .
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #uforasunscreen

  •  4  0  26 July, 2020
  • I'm Not Saying It Was Aliens But It Was Aliens 👽

🚨 Our Store Link in the Bio 🚨
  • I'm Not Saying It Was Aliens But It Was Aliens 👽

    🚨 Our Store Link in the Bio 🚨

  •  35  1  25 July, 2020
  • RM33 FREE POSTAGE!

NORMAL PRICE RM35 EXCLUDE POSTAGE.

BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
.
.
Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
.
Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
.
.
Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
.
.
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • RM33 FREE POSTAGE!

    NORMAL PRICE RM35 EXCLUDE POSTAGE.

    BUKAN GLOWING JE TAU TAPIII DAPAT PROTECT UOLLS PUNYA SKIN❤️
    .
    .
    Memang best sangat. Korang letak dekat 6 pusat perhatian dekat muka, pastu " DAP-DAP" je guna 3D blend puff dari ufora skincare. .
    .
    Siapa tak cuba, rugi sangat tau ❤️
    .
    .
    Apa tunggu-tunggu lagi cepat Comment DM admin akn reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  3  0  22 July, 2020
  • Hah ni result utk testimoni Testimoni Ufora skincare..
Korang pakai baju lawa2 tapi muka tak licin pun tak cantik jgk😟
Muka bersih pakai baju kelawar pun nampak cun sangat-sangat dah weyh🥺🥺🥺

Pakai ja SET Ufora Skincare ni.. JERAWAT HILANG, KULIT KUSAM JADI GLOWING‼ Yang penting sabar dan konsisten.. hasil dia perghhh!! Cubalah...😘

#halalcosmetics #uforaskincare #uforacollagen #uforabeauty #ufora
  • Hah ni result utk testimoni Testimoni Ufora skincare..
    Korang pakai baju lawa2 tapi muka tak licin pun tak cantik jgk😟
    Muka bersih pakai baju kelawar pun nampak cun sangat-sangat dah weyh🥺🥺🥺

    Pakai ja SET Ufora Skincare ni.. JERAWAT HILANG, KULIT KUSAM JADI GLOWING‼ Yang penting sabar dan konsisten.. hasil dia perghhh!! Cubalah...😘

    #halalcosmetics #uforaskincare #uforacollagen #uforabeauty #ufora

  •  0  0  21 July, 2020

Top #uforacollagen Posts

  • UFORA SKINCARE MEMANG HEBAT ! .

Tengoklah.. Tak jeles ke tengok kulit sis ni ? Lawa sangat aihh.. Licin, mulus, putih dan gebu. Suka sangat tengok kulit muka dia gais. 
Dengan hanya 3 perkara, segala masalah kulit hilang ! .
. -Facial Foam .
-Sunscreen .
-Night Serum .

Bukan tu je tau.. korang dapat free beauty blend lagi ❤ Tak dapat nak nafikan..Ufora Skincare ni memang hebat 😍 .

Dah jangan tunggu lagi.. Cepat tekan link di atas sekarang ! ☺
.
#uforaskincare 
#uforacollagen 
#ufora
#uforabeauty
  • UFORA SKINCARE MEMANG HEBAT ! .

    Tengoklah.. Tak jeles ke tengok kulit sis ni ? Lawa sangat aihh.. Licin, mulus, putih dan gebu. Suka sangat tengok kulit muka dia gais.
    Dengan hanya 3 perkara, segala masalah kulit hilang ! .
    . -Facial Foam .
    -Sunscreen .
    -Night Serum .

    Bukan tu je tau.. korang dapat free beauty blend lagi ❤ Tak dapat nak nafikan..Ufora Skincare ni memang hebat 😍 .

    Dah jangan tunggu lagi.. Cepat tekan link di atas sekarang ! ☺
    .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #ufora
    #uforabeauty

  •  166  93  15 February, 2019
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 .

FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
.
----------------------------------------
.
✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
✓Melembapkan kulit wajah.
✓Membaiki sel kulit mati.
✓Melicinkan kulit wajah
✓Menghilangkan jeragat
✓Mengurangkan kesan sunburn.
✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
.
.
whatsapp admin skrng
.
+673 7167879 (abdul halim)
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
#uforabrunei

kesan seawal 7 hari 
sesuai lelaki&wanita

#uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei  #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishopping
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 .

    FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
    .
    ----------------------------------------
    .
    ✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
    ✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
    ✓Melembapkan kulit wajah.
    ✓Membaiki sel kulit mati.
    ✓Melicinkan kulit wajah
    ✓Menghilangkan jeragat
    ✓Mengurangkan kesan sunburn.
    ✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
    .
    .
    whatsapp admin skrng
    .
    +673 7167879 (abdul halim)
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #uforabrunei

    kesan seawal 7 hari
    sesuai lelaki&wanita

    #uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishopping

  •  1,268  5  2 September, 2018
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
.
----------------------------------------
.
✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
✓Melembapkan kulit wajah.
✓Membaiki sel kulit mati.
✓Melicinkan kulit wajah
✓Menghilangkan jeragat
✓Mengurangkan kesan sunburn.
✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
.
.
whatsapp admin skrng
.
+673 7167879 (lym)
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
#uforabrunei

kesan seawal 7 hari 
sesuai lelaki&wanita

#uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei  #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishopping
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
    .
    ----------------------------------------
    .
    ✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
    ✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
    ✓Melembapkan kulit wajah.
    ✓Membaiki sel kulit mati.
    ✓Melicinkan kulit wajah
    ✓Menghilangkan jeragat
    ✓Mengurangkan kesan sunburn.
    ✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
    .
    .
    whatsapp admin skrng
    .
    +673 7167879 (lym)
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #uforabrunei

    kesan seawal 7 hari
    sesuai lelaki&wanita

    #uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishopping

  •  1,294  8  4 September, 2018
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 •
.
.

FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
.
----------------------------------------
.
✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
✓Melembapkan kulit wajah.
✓Membaiki sel kulit mati.
✓Melicinkan kulit wajah
✓Menghilangkan jeragat
✓Mengurangkan kesan sunburn.
✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
.
.
whatsapp admin skrng
.
+673 7167879 (lym)
.
.
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniufora
#testimoniuforacollagen
#testimoniuforabeauty
#uforabrunei

kesan seawal 7 hari 
sesuai lelaki&wanita

#uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei  #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishoppinglover
  • 🇧🇳UFORA COLLAGEN🇧🇳UFORA BEAUTY DARI HQ🇧🇳 •
    .
    .

    FUNGSI & KELEBIHAN UFORA COLLAGEN
    .
    ----------------------------------------
    .
    ✓Mencerahkan Kulit Sekata Seluruh badan.
    ✓Mengurangkan masalah jerawat dan parut
    ✓Melembapkan kulit wajah.
    ✓Membaiki sel kulit mati.
    ✓Melicinkan kulit wajah
    ✓Menghilangkan jeragat
    ✓Mengurangkan kesan sunburn.
    ✓Mengeluarkan toksin dalam badan.
    .
    .
    whatsapp admin skrng
    .
    +673 7167879 (lym)
    .
    .
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #testimoniuforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #uforabrunei

    kesan seawal 7 hari
    sesuai lelaki&wanita

    #uforabeauty #uforacollagen #uforatestimoni #uforaglowhitecollagen #uforabrunei #brunei #bisnesbrunei #bruneidarussalam #bruneishoppinglover

  •  1,258  0  23 August, 2018
  • Didn't Carl Sagan base "Contact" on this story? I feel like the first act was pretty similar to this
_______________________________________________

Follow @scare.city for DAILY posts just like this ☝️☝️☝️
_______________________________________________

#ufo361 #uforacollagen #ufofactory #ufo907 #ufollow #ufotattoo #ufosightings #ufo #ufopa #ufood #uforobot #prilaga #ufohdtv #ufology #ufos #ufoキャッチャーでget #ufora #pitufo #uforia #uforaglowhitecollagen #ufop #ufocatcher #ufotable #ufoキャッチャー #uforabeauty #ufosighting #ufomammut #ufologia
  • Didn't Carl Sagan base "Contact" on this story? I feel like the first act was pretty similar to this
    _______________________________________________

    Follow @scare.city for DAILY posts just like this ☝️☝️☝️
    _______________________________________________

    #ufo361 #uforacollagen #ufofactory #ufo907 #ufollow #ufotattoo #ufosightings #ufo #ufopa #ufood #uforobot #prilaga #ufohdtv #ufology #ufos #ufoキャッチャーでget #ufora #pitufo #uforia #uforaglowhitecollagen #ufop #ufocatcher #ufotable #ufoキャッチャー #uforabeauty #ufosighting #ufomammut #ufologia

  •  429  2  26 July, 2018
  • CLOSED UP PREVIOUS TESTIMONI
.
.
TESTIMONI PENGGUNA UFORA COLLAGEN💯
.
.
Lepas breaking out muka disebabkan salah pakai produk, si cantik ni decide untuk consume Ufora Collagen💯 && alhamdulillah baru 4 hari consume Ufora Collagen nampak perubahan sikit demi sikit.Happy me💃🏻💃🏻 Thank you awak sebab percaya dengan Ufora Collagen💯
.
.
Siapa lagi ada masalah breaking out muka yang teruk disebabkan salah pakai produk?🙋🏼🙋🏼 Mesti ada segelintir yang ada masalah breaking out sebab salah pakai produk tapi malu nak tampilkan diri. Emm tak bagus tu, let's be confident with your self.Ufora Collagen boleh ubah nasib awak🤗🤗🤗 meh DM/Whatsapp fyra😉
.
.
Whatsapp 📲 +6017 699 4067(Fyra) .
.
#teamlily#teamtheladiesz#uforacollagen#uforacollagenoriginal#uforahq#uforabeauty#uforatestimoni#cantikdanyakindenganufora#cantikluardalam#cantikdenganufora#hargamampumilik#sayajualonline#sayajualuforacollagen#sayajualsayaconsumeufora#codavailable#codklarea#codklangvalley#produkkecantikan
  • CLOSED UP PREVIOUS TESTIMONI
    .
    .
    TESTIMONI PENGGUNA UFORA COLLAGEN💯
    .
    .
    Lepas breaking out muka disebabkan salah pakai produk, si cantik ni decide untuk consume Ufora Collagen💯 && alhamdulillah baru 4 hari consume Ufora Collagen nampak perubahan sikit demi sikit.Happy me💃🏻💃🏻 Thank you awak sebab percaya dengan Ufora Collagen💯
    .
    .
    Siapa lagi ada masalah breaking out muka yang teruk disebabkan salah pakai produk?🙋🏼🙋🏼 Mesti ada segelintir yang ada masalah breaking out sebab salah pakai produk tapi malu nak tampilkan diri. Emm tak bagus tu, let's be confident with your self.Ufora Collagen boleh ubah nasib awak🤗🤗🤗 meh DM/Whatsapp fyra😉
    .
    .
    Whatsapp 📲 +6017 699 4067(Fyra) .
    .
    #teamlily #teamtheladiesz #uforacollagen #uforacollagenoriginal #uforahq #uforabeauty #uforatestimoni #cantikdanyakindenganufora #cantikluardalam #cantikdenganufora#hargamampumilik#sayajualonline#sayajualuforacollagen#sayajualsayaconsumeufora#codavailable#codklarea#codklangvalley#produkkecantikan

  •  137  1  9 August, 2017
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
.
*Menutup cela di wajah
* Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
*Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
*Tidak melekit dan cepat menyerap .

DM atau whatsapp
.

019-5854749(mimi)
013-7320993(byha)
. :
#uforaskincare
#uforacollagen
#thebestskincare
#thebestsupplement
  • Paling best bila ada sunscreen ni, dh xperlu nak pkai byk² foundation,kalau nak lagi rata n smooth, boleh blend dgn beauty puff UFORA. sebenarnya UFORA sunscreen ni byk kelebihannya tau:
    .
    *Menutup cela di wajah
    * Perlindungan UVA dan UVB yg efektif dapat melindungi dari penuaan kulit, pigmentasi, kulit kering, sunburn
    *Diperkaya dgn vitamin E utk melembapkan kulit .
    *Tidak melekit dan cepat menyerap .

    DM atau whatsapp
    .

    019-5854749(mimi)
    013-7320993(byha)
    . :
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #thebestskincare
    #thebestsupplement

  •  127  23  18 January, 2019