#uforabeauty Instagram Photos & Videos

uforabeauty - 23.7k posts

Hashtag Popularity

9.5
average comments
293.2
average likes

Latest #uforabeauty Posts

  • UFORA Lipmatte Supersmooth ‼️
Edisi Songket❤❤

Perempuan dengan Lipmatte berpisah tiada. Walaupun bibir ada satu je tapi disebabkan warna Lipmmate dari Ufora ni la yang membawa kecantikkan paling terserlah dengan kita. Yang pasti bila dah beli konpem nak repeat lagi 😍

Korang yang nak buat side income dengan menjual ufora cosmetics pun boleh! Tekan je link dekat bio 

😄 nak grab pun boleh 

#uforabeauty #ufora2020 #uforalipmatte #lipmatte #love
  • UFORA Lipmatte Supersmooth ‼️
    Edisi Songket❤❤

    Perempuan dengan Lipmatte berpisah tiada. Walaupun bibir ada satu je tapi disebabkan warna Lipmmate dari Ufora ni la yang membawa kecantikkan paling terserlah dengan kita. Yang pasti bila dah beli konpem nak repeat lagi 😍

    Korang yang nak buat side income dengan menjual ufora cosmetics pun boleh! Tekan je link dekat bio

    😄 nak grab pun boleh

    #uforabeauty #ufora2020 #uforalipmatte #lipmatte #love

  •  2  0  9 hours ago
  • Bila kita ceburi sesuatu bidang yg baru, maka kita perlu pelajari bidang tu.. Perlu bermula semula dari kosong sehingga la menjadi hebat dan pakar..
-
Jgn mudah mengalah.. Usaha sebaiknya sampai kita capai apa yg kita mahukan..
-
Kunci kejayaan adalah usaha.. Jd Berusahalah..
-
BERUSAHA BERJAYA
-
♥️CIKLEHA yg manis
#berusahadanberdoa #dontgiveup #ciklehaempire #yakindiri #kaymanbeautytips #uforabeauty
  • Bila kita ceburi sesuatu bidang yg baru, maka kita perlu pelajari bidang tu.. Perlu bermula semula dari kosong sehingga la menjadi hebat dan pakar..
    -
    Jgn mudah mengalah.. Usaha sebaiknya sampai kita capai apa yg kita mahukan..
    -
    Kunci kejayaan adalah usaha.. Jd Berusahalah..
    -
    BERUSAHA BERJAYA
    -
    ♥️CIKLEHA yg manis
    #berusahadanberdoa #dontgiveup #ciklehaempire #yakindiri #kaymanbeautytips #uforabeauty

  •  3  0  14 hours ago
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
.
.
Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
.
.
.
. 
#uforabeauty
#uforaskincare
#ufora
#uforacollagen
#testimoniufora
#uforasunscreen
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
    .
    .
    Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
    .
    .
    .
    .
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #uforasunscreen

  •  1  0  16 hours ago
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte 
Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ? 

Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat 
❣️melembapkan bibir
❣️tak merekah
❣️bau macam buah
❣️tahan lama 
❣️rega murah
❣️part paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali 

Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST ❓

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte
    Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ?

    Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat
    ❣️melembapkan bibir
    ❣️tak merekah
    ❣️bau macam buah
    ❣️tahan lama
    ❣️rega murah
    ❣️part paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali

    Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST ❓

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  0  0  18 hours ago
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

MASALAH JERAGAT & WRINKLE?? 
SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg! 

Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles! 

Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real! 

Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat. 

Whatsapp 📲0182132745

Atau klik link di bio k❤️

#ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz  #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

    MASALAH JERAGAT & WRINKLE??
    SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg!

    Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles!

    Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real!

    Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

    Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat.

    Whatsapp 📲0182132745

    Atau klik link di bio k❤️

    #ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct

  •  1  0  20 hours ago
  • barang sampai semalam..hari ni baru sempat selfie dengan barang mainan..😘😘

tenkiu kak fie Norsyafirah Md Shah...nah amek aura tak mandi lagi 🤪🤪

sesapa area ipoh nak grab barang UFORA boleh COD na..😘😘

#uforaipoh 
#uforabeauty 
#uforasunscreen 
#uforalipmatte
  • barang sampai semalam..hari ni baru sempat selfie dengan barang mainan..😘😘

    tenkiu kak fie Norsyafirah Md Shah...nah amek aura tak mandi lagi 🤪🤪

    sesapa area ipoh nak grab barang UFORA boleh COD na..😘😘

    #uforaipoh
    #uforabeauty
    #uforasunscreen
    #uforalipmatte

  •  7  0  20 hours ago
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

MASALAH JERAGAT & WRINKLE?? 
SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg! 

Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles! 

Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real! 

Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat. 

Whatsapp 📲0182132745

Atau klik link di bio k❤️

#ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz  #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct
  • FERRA ROSSA ROSE YOUTH SERUM

    MASALAH JERAGAT & WRINKLE??
    SERUM ROSE DENGAN REAL ROSE PETALS boleh bantu masalah korg!

    Apa yang best tentang serum ni? Ferra Rossa formulasikan sendiri dengan chemist untuk buat satu cocktail yang penuh lezat lemak berkrim untuk buat kulit cantik moist dan floles!

    Ferra pilih sendiri plant extract dan juga pati tumbuhan dan request chemist letak kelopak bunga ros yang real!

    Serum ni takde fragrance so sesuai untuk kulit sensitif. Ferra buat serum ni khas untuk target masalah jeragat dan wrinkle

    Serum ni water-based so dia tak berminyak dan tak melekit, senang pakai terus meresap dengan cepat.

    Whatsapp 📲0182132745

    Atau klik link di bio k❤️

    #ferrarossaroseyouthserum #roseyouthserum #ferrarossabeauty #hellorosyskin #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct

  •  1  0  11 August, 2020
  • FERRAROSSA ~ ROSE YOUTH SERUM (20ML)

🌹Serum dengan kelopak bunga Ros sebenar
🌹Serum tanpa fragrance / pewangi
🌹Bau Ros dari bahan bunga Ros yang digunakan
🌹Merawat kulit yang kusam
🌹Menghilangkan jeragat
🌹Mengecilkan liang pori yang besar
🌹Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan (anti aging)
🌹Mencerahkan kulit
🌹Melembabkan kulit
🌹Menenangkan kulit yang kemerahan
🌹Mengurangkan kesan inflammation
🌹Mengurangkan dark spots/bintik hitam
🌹Mengurangkan dark circles & fine line
🌹Melembutkan & menghaluskan kulit
🌹Menjadikan kulit cantik, moist & flawless
🌹Sesuai untuk kulit sensitif
🌹Serum water-based & tidak berminyak
🌹Tidak melekit & senang meresap dengan cepat

Click link at bio to purchase❤️

#ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz  #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct
  • FERRAROSSA ~ ROSE YOUTH SERUM (20ML)

    🌹Serum dengan kelopak bunga Ros sebenar
    🌹Serum tanpa fragrance / pewangi
    🌹Bau Ros dari bahan bunga Ros yang digunakan
    🌹Merawat kulit yang kusam
    🌹Menghilangkan jeragat
    🌹Mengecilkan liang pori yang besar
    🌹Menegangkan kulit & menghilangkan kedutan (anti aging)
    🌹Mencerahkan kulit
    🌹Melembabkan kulit
    🌹Menenangkan kulit yang kemerahan
    🌹Mengurangkan kesan inflammation
    🌹Mengurangkan dark spots/bintik hitam
    🌹Mengurangkan dark circles & fine line
    🌹Melembutkan & menghaluskan kulit
    🌹Menjadikan kulit cantik, moist & flawless
    🌹Sesuai untuk kulit sensitif
    🌹Serum water-based & tidak berminyak
    🌹Tidak melekit & senang meresap dengan cepat

    Click link at bio to purchase❤️

    #ferrarossabeauty #hellorosyskin #comingsoon #dermova #ferrarossabeauty #eusahawan #alhaalfacosmetics #aliffsyukriterlajaklaris #uforabeauty #ainaacosmetics #muabellaz #neelofalipmatte #skincareterbaik #skincaremurah #supplements #dietsihat #produkkurus #aaachievers #cubadulukak #bestmoisturizer #pelembabwajah #serum #acneserum #bestproduct

  •  1  0  11 August, 2020
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
.
.
Ok dear😍1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna😘ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten 👍👍👍
.
.
Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls!  Jangan tunggu lama² sbb promosi yg ni tak lama tau!
.
.
Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
.
.
#uforacosmetic 
#ufora
#uforabeauty
#uforacollagen
#testimoniuforabeauty
#testimoniuforabeauty
#dropshipwanted
#testimoniuforabeauty
  • 1 SET SKINCARE BOLEH TAHAN BERAPA LAMA???
    .
    .
    Ok dear😍1 set ufora skincare kebanyakn cstmer bagi tahu ada sesetengah tu 1bulan atau 1bulan lebih.. Tapi benda ni Depend kepada penguna😘ualls tak perlu pakai tebal2 pun, pakai nipis2 pun ok daa yg penting ualls kene konsisten 👍👍👍
    .
    .
    Jom grab sekarang tau . Hq Ada buat promosi Y.E.S menanti. Jimat u alls! Jangan tunggu lama² sbb promosi yg ni tak lama tau!
    .
    .
    Haaa tungu apa lagi jom la cepat2 Comment DM admin akan reply secepat mungkin 💖
    .
    .
    #uforacosmetic
    #ufora
    #uforabeauty
    #uforacollagen
    #testimoniuforabeauty
    #testimoniuforabeauty
    #dropshipwanted
    #testimoniuforabeauty

  •  3  1  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
💰RM33 / pcs

💖4 Pilihan warna yang mengancam
💄Dusty Ruby
💄Hazel Rose
💄Smoky Brown
💄Classy Nude

💖Tekstur yang extra ringan
💖Harga yang mampu milik (RM33)
💖Tekstur yang extra ringan
💖Tidak melekit
💖Tidak pecah 
💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    💰RM33 / pcs

    💖4 Pilihan warna yang mengancam
    💄Dusty Ruby
    💄Hazel Rose
    💄Smoky Brown
    💄Classy Nude

    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Harga yang mampu milik (RM33)
    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Tidak melekit
    💖Tidak pecah
    💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
💰RM33 / pcs

💖4 Pilihan warna yang mengancam
💄Dusty Ruby
💄Hazel Rose
💄Smoky Brown
💄Classy Nude

💖Tekstur yang extra ringan
💖Harga yang mampu milik (RM33)
💖Tekstur yang extra ringan
💖Tidak melekit
💖Tidak pecah 
💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    💰RM33 / pcs

    💖4 Pilihan warna yang mengancam
    💄Dusty Ruby
    💄Hazel Rose
    💄Smoky Brown
    💄Classy Nude

    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Harga yang mampu milik (RM33)
    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Tidak melekit
    💖Tidak pecah
    💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
💰RM33 / pcs

💖4 Pilihan warna yang mengancam
💄Dusty Ruby
💄Hazel Rose
💄Smoky Brown
💄Classy Nude

💖Tekstur yang extra ringan
💖Harga yang mampu milik (RM33)
💖Tekstur yang extra ringan
💖Tidak melekit
💖Tidak pecah 
💖Calit dah cantik. Semudah ABC. 

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    💰RM33 / pcs

    💖4 Pilihan warna yang mengancam
    💄Dusty Ruby
    💄Hazel Rose
    💄Smoky Brown
    💄Classy Nude

    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Harga yang mampu milik (RM33)
    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Tidak melekit
    💖Tidak pecah
    💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
💰RM33 / pcs

💖4 Pilihan warna yang mengancam
💄Dusty Ruby
💄Hazel Rose
💄Smoky Brown
💄Classy Nude

💖Tekstur yang extra ringan
💖Harga yang mampu milik (RM33)
💖Tekstur yang extra ringan
💖Tidak melekit
💖Tidak pecah 
💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • UFORA LIPMATTE by Ufora Cosmetic
    💰RM33 / pcs

    💖4 Pilihan warna yang mengancam
    💄Dusty Ruby
    💄Hazel Rose
    💄Smoky Brown
    💄Classy Nude

    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Harga yang mampu milik (RM33)
    💖Tekstur yang extra ringan
    💖Tidak melekit
    💖Tidak pecah
    💖Calit dah cantik. Semudah ABC.

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  1  0  11 August, 2020
  • Kelebihan facial foam by Ufora 😍 Menanggalkan koyoran dan sel kulit Mati
😍 Membersih, menegang dan menyegarkan kulit
😍 Serikan kulit 😍 Mencerahkan kulit dan sekatakan Tona kulit

Emmmmm bestnya

#uforabeauty #uforaskincare 
#uforalipmatte #uforacompactpowder #uforabeauty #uforacosmetict #nakcantik #lipmatte #lipgloss #lipmatteufora #ufora #uforasunscreen #uforacosmetic #lipmatteraya #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare  #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #compactpowder #bedakmakeover #bedakufora #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #nakbuatduitraya #sideincome #sideincomemalaysia
  • Kelebihan facial foam by Ufora 😍 Menanggalkan koyoran dan sel kulit Mati
    😍 Membersih, menegang dan menyegarkan kulit
    😍 Serikan kulit 😍 Mencerahkan kulit dan sekatakan Tona kulit

    Emmmmm bestnya

    #uforabeauty #uforaskincare
    #uforalipmatte #uforacompactpowder #uforabeauty #uforacosmetict #nakcantik #lipmatte #lipgloss #lipmatteufora #ufora #uforasunscreen #uforacosmetic #lipmatteraya #uforashahalam #uforaselangor #uforakelantan #uforaskincare #uforacompactpowder #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmatteviral #compactpowder #bedakmakeover #bedakufora #facial #facialfoam #facialfoamufora #uforafacialfoam #agentdiperlukan #nakbuatduit #nakbuatduitraya #sideincome #sideincomemalaysia

  •  3  0  11 August, 2020
  • Ufora Lipmatte Supersmooth Edition

Original Hq

ready stock

Antara Kelebihan UFORA Lipmatte :
★  Melembapkan bibir
★  Merawat bibir kering
★  Tekstur yang ringan
★  Tak merekah
★  Tidak melekit
★  Full coverage

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforamelaka #uforakedah #uforabrunei #uforalovers #uforamurah #uforapenang #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • Ufora Lipmatte Supersmooth Edition

    Original Hq

    ready stock

    Antara Kelebihan UFORA Lipmatte :
    ★ Melembapkan bibir
    ★ Merawat bibir kering
    ★ Tekstur yang ringan
    ★ Tak merekah
    ★ Tidak melekit
    ★ Full coverage

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforamelaka #uforakedah #uforabrunei #uforalovers #uforamurah #uforapenang #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  3  0  11 August, 2020
  • SUPER SMOOTH LIPMATTE by @ufora_hq 
.
Im so impressed dgn kualiti lipmatte lokal ni. SANGAT selesa and lepas pakai boleh nampak bibir jadi mungil! Pakai lama pun tak crack, tak kering dan klau nak touch up/reapply pun tak berketul. Pilihan warna yang wearable.  Packaging cantik mcmni confirm i akan akan display atas vanity table 😍
.
.
.
.
,
.

 #makeupvideos #wakeupandmakeup #hypnaughtymakeup  #100daysofmakeup @makeupxyx #selfmakeup #1minutemakeup #makeuplover #sephoramy #sephoraplay #paidreviewmalaysia #lipstickswatches #makeupmalaysia #giftreviewmalaysia #1minutemakeup #slave2beauty #makeupforbeginners #makeuptutorials #makeupforbarbies #undiscovered_muas #instamakeup #fakeuproom #fakeupfix #makeup #bretmansvanity #lipswatchesmy #lipstickmalaysia #lipstickmurahmalaysia #ufora #uforabeauty ##uforalipmatte
  • SUPER SMOOTH LIPMATTE by @ufora_hq
    .
    Im so impressed dgn kualiti lipmatte lokal ni. SANGAT selesa and lepas pakai boleh nampak bibir jadi mungil! Pakai lama pun tak crack, tak kering dan klau nak touch up/reapply pun tak berketul. Pilihan warna yang wearable. Packaging cantik mcmni confirm i akan akan display atas vanity table 😍
    .
    .
    .
    .
    ,
    .

    #makeupvideos #wakeupandmakeup #hypnaughtymakeup #100daysofmakeup @makeupxyx #selfmakeup #1minutemakeup #makeuplover #sephoramy #sephoraplay #paidreviewmalaysia #lipstickswatches #makeupmalaysia #giftreviewmalaysia #1minutemakeup #slave2beauty #makeupforbeginners #makeuptutorials #makeupforbarbies #undiscovered_muas #instamakeup #fakeuproom #fakeupfix #makeup #bretmansvanity #lipswatchesmy #lipstickmalaysia #lipstickmurahmalaysia #ufora #uforabeauty ##uforalipmatte

  •  57  17  11 August, 2020
  • "Hai² semua!! Lipmatte UFORA still available!! Rugi kalau korang tak try tau‼️🙈 mmg onz laa ⠀
.⠀
Kaler yg still available:⠀
⠀
Pink Lady ⠀
Gossip Girl ⠀
Elegant⠀
Traditional⠀
Stylish⠀
Classic⠀
Classy nude⠀
Smoky brown⠀
Hazel rose⠀
Dusty ruby⠀
⠀
.⠀
So kalau korang teringin nak try..boleh cepat² dm atau ws mekten tauuu..sbb stok mmg tak bnyk😘⠀
.⠀
#uforaskincare #uforakelantan⠀
#uforabeauty #uforasunscreen #uforakb #thebestskincare2020 #uforacosmetic #uforahq #meletop #skincare #flawless #makeuptutorial #sideincome #uforalipmatte #uforacompactpowder #uforalipmattecomingsoon #mbtriumbh #thebestskincare #codkb #kelantan #codkelantan  #kelantan #bts #beautiful #lipmatteufora #newlipmatte #uforaagent #uforaagentkb #uforaagent"
  • "Hai² semua!! Lipmatte UFORA still available!! Rugi kalau korang tak try tau‼️🙈 mmg onz laa ⠀
    .⠀
    Kaler yg still available:⠀

    Pink Lady ⠀
    Gossip Girl ⠀
    Elegant⠀
    Traditional⠀
    Stylish⠀
    Classic⠀
    Classy nude⠀
    Smoky brown⠀
    Hazel rose⠀
    Dusty ruby⠀

    .⠀
    So kalau korang teringin nak try..boleh cepat² dm atau ws mekten tauuu..sbb stok mmg tak bnyk😘⠀
    .⠀
    #uforaskincare #uforakelantan
    #uforabeauty #uforasunscreen #uforakb #thebestskincare2020 #uforacosmetic #uforahq #meletop #skincare #flawless #makeuptutorial #sideincome #uforalipmatte #uforacompactpowder #uforalipmattecomingsoon #mbtriumbh #thebestskincare #codkb #kelantan #codkelantan #kelantan #bts #beautiful #lipmatteufora #newlipmatte #uforaagent #uforaagentkb #uforaagent"

  •  1  0  11 August, 2020
  • Congratulations @linda_juke for winning 1pc UFORA LIPTINT sweet pink code 🥳🎀

Kindly reach us on whatsapp or DM to claim your prize 💖
Please text me within 24hrs otherwise i'll have to choose another random winner 😊🙏🏼

Also thankyou to everyone who participated in this giveaway! We appreciate your loves and supports 😊

Keep support UFORA COSMETICS 💖

coming pucci edition 

#ufora #uforabeauty #pucci #rayahaji #nudecolours #nudelipmatte #nudelipcolor #uforacosmetic #uforalovers #uforahq #uforabrunei #daily #viral #cosmetics #skincareroutine #skincare #bruneidarussalam #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneinews #blacklivesmatter #lipmatte #lipmatteviral #lipmatteraya #trending #trendingnow #kesihatan #healthylifestyle #health
  • Congratulations @linda_juke for winning 1pc UFORA LIPTINT sweet pink code 🥳🎀

    Kindly reach us on whatsapp or DM to claim your prize 💖
    Please text me within 24hrs otherwise i'll have to choose another random winner 😊🙏🏼

    Also thankyou to everyone who participated in this giveaway! We appreciate your loves and supports 😊

    Keep support UFORA COSMETICS 💖

    coming pucci edition

    #ufora #uforabeauty #pucci #rayahaji #nudecolours #nudelipmatte #nudelipcolor #uforacosmetic #uforalovers #uforahq #uforabrunei #daily #viral #cosmetics #skincareroutine #skincare #bruneidarussalam #bruneionlineshopping #brunei_daily #bruneishop #bruneinews #blacklivesmatter #lipmatte #lipmatteviral #lipmatteraya #trending #trendingnow #kesihatan #healthylifestyle #health

  •  15  1  10 August, 2020
  • hye guys😎😎...UFORA liptint dah keluar ..so..grab now.❗❗❗📢📢..
💋Hazel Rose
💋Smoky brown
💋Dusty Ruby
💋Classy Nude
#uforaliptint
#teampipahrich
#uforabeauty
  • hye guys😎😎...UFORA liptint dah keluar ..so..grab now.❗❗❗📢📢..
    💋Hazel Rose
    💋Smoky brown
    💋Dusty Ruby
    💋Classy Nude
    #uforaliptint
    #teampipahrich
    #uforabeauty

  •  3  0  10 August, 2020
  • Sunscreen ufora ni lain dari yang lain sebab

✔️ ada SPF50+++
✔️ Perlindung UVA dan UVB 
✔️ tidak melekit
✔️ water based
✔️ terus absorb
✔ kesan macam foundation
✔ ada 2 tone kaler 
Dan semestinya mesra wudhuk 🥰

Hanya dengan 2 jari  dah mencukupi untuk seluruh muka. 

Dah tak payah pakai apa2 foundation/krim siang bagai sebab ufora sunscreen ada kesan foundation dah tau. 

Boleh tutup parut, jerawat, tona tak sekata dan kulit kusam!

Nak cari bedak compact yg mampu menutup bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam? 
Ufora compact powder kan ada 😘 Cuba dulu, baru tahu 😍 kita ada 2 code iaitu medium dengan light siap ada 
Spf 15 UVA UVB PA+++ ✔✔

 Korang pun patut cuba sendiri Ufora Lipmatte edisi Pucci ni tau! Mar sendiri pun guna lipmatte ni mmg cantik uolls 😍. Jom tunggu apa lagi come grab yours now!! 
.
Hadir dengan 4 tone warna: 
💄 Smoky Brown
💄 Classy Nude
💄 Dusty Ruby
💄 Hazel Rose

@hedayahshah
@supiaufora 
#uforacosmetic  #uforasunscreen
#uforalipmatte #uforabeauty #uforaliptint #uforafoundationsunscreen #uforacompactpowder
  • Sunscreen ufora ni lain dari yang lain sebab

    ✔️ ada SPF50+++
    ✔️ Perlindung UVA dan UVB
    ✔️ tidak melekit
    ✔️ water based
    ✔️ terus absorb
    ✔ kesan macam foundation
    ✔ ada 2 tone kaler
    Dan semestinya mesra wudhuk 🥰

    Hanya dengan 2 jari dah mencukupi untuk seluruh muka.

    Dah tak payah pakai apa2 foundation/krim siang bagai sebab ufora sunscreen ada kesan foundation dah tau.

    Boleh tutup parut, jerawat, tona tak sekata dan kulit kusam!

    Nak cari bedak compact yg mampu menutup bekas jerawat, jeragat dan kulit kusam?
    Ufora compact powder kan ada 😘 Cuba dulu, baru tahu 😍 kita ada 2 code iaitu medium dengan light siap ada
    Spf 15 UVA UVB PA+++ ✔✔

    Korang pun patut cuba sendiri Ufora Lipmatte edisi Pucci ni tau! Mar sendiri pun guna lipmatte ni mmg cantik uolls 😍. Jom tunggu apa lagi come grab yours now!!
    .
    Hadir dengan 4 tone warna:
    💄 Smoky Brown
    💄 Classy Nude
    💄 Dusty Ruby
    💄 Hazel Rose

    @hedayahshah
    @supiaufora
    #uforacosmetic #uforasunscreen
    #uforalipmatte #uforabeauty #uforaliptint #uforafoundationsunscreen #uforacompactpowder

  •  56  6  10 August, 2020

Top #uforabeauty Posts