#ufora Instagram Photos & Videos

ufora - 26.7k posts

Hashtag Popularity

3.2
average comments
44.5
average likes

Latest #ufora Posts

  • Code Lipmatte Supersmooth yg Masih Available 😉

Tinggal Code :
Pink Lady
Classic
Traditional
Elegant
Stylish
Dusty Ruby
Smoky Brown 
.
 
.
Promosi ! merdeka ! 
RM 33 /pcs
Beli 2 dapat Free Gift 😁
Beli 4 percuma Postage sem 😁
.
.
📱 whatsapp Bella www.wasap.my/60183975630/Lipmatte 
.
.
#Lipmatte
#Ufora
#LipmatteUfora
#LipmatteUforaKedah
  • Code Lipmatte Supersmooth yg Masih Available 😉

    Tinggal Code :
    Pink Lady
    Classic
    Traditional
    Elegant
    Stylish
    Dusty Ruby
    Smoky Brown
    .

    .
    Promosi ! merdeka !
    RM 33 /pcs
    Beli 2 dapat Free Gift 😁
    Beli 4 percuma Postage sem 😁
    .
    .
    📱 whatsapp Bella www.wasap.my/60183975630/Lipmatte
    .
    .
    #Lipmatte
    #Ufora
    #LipmatteUfora
    #LipmatteUforaKedah

  •  0  0  8 hours ago
  • Ufora ni bukan produk dari China. Rina tidak ambil pun daripada pemborong China.
.
Produk ufora ni ada founder. Keluaran Malaysia. Ada not KKM lagi. Akan datang rina akan update di ig ni.
.
Rina bukan sembarangan kalau jual produk. Sedangkan rina sendiri pun guna ni liptint ufora. Takkan rina mau bahayakan diri sendiri kan? 😉
.
Siapa dalam video tu? Haa tu la founder ufora cosmetic ❤
.
Mau join team ufora, boleh dm atau wassap rina okay! Kami sentiasa mengalu-alukan kedatangan kamu dalam team ufora 😘
.
#uforaliptint #uforasabah #ufora #bibircantik #bibirmoist #bibirlembap #bibirsihat
  • Ufora ni bukan produk dari China. Rina tidak ambil pun daripada pemborong China.
    .
    Produk ufora ni ada founder. Keluaran Malaysia. Ada not KKM lagi. Akan datang rina akan update di ig ni.
    .
    Rina bukan sembarangan kalau jual produk. Sedangkan rina sendiri pun guna ni liptint ufora. Takkan rina mau bahayakan diri sendiri kan? 😉
    .
    Siapa dalam video tu? Haa tu la founder ufora cosmetic ❤
    .
    Mau join team ufora, boleh dm atau wassap rina okay! Kami sentiasa mengalu-alukan kedatangan kamu dalam team ufora 😘
    .
    #uforaliptint #uforasabah #ufora #bibircantik #bibirmoist #bibirlembap #bibirsihat

  •  6  0  10 hours ago
  • Masih available lagi dengan aza code Pink Lady, Hot Mum dan jugak Gossip Girl. Berminat terus tekan link ws aza k. 
.
Last batch untuk edisi ni. Siapa cepat dia dapat🔥🔥🔥
  • Masih available lagi dengan aza code Pink Lady, Hot Mum dan jugak Gossip Girl. Berminat terus tekan link ws aza k.
    .
    Last batch untuk edisi ni. Siapa cepat dia dapat🔥🔥🔥

  •  1  1  10 hours ago
  • UFORA LIPTINT 

Sebagaimana rasa cinta UFORA terhadap anda semua, disitu lah lahirnya LIPTINT dari UFORA yg pastinya akan menaikkan seri wajah setiap wanita mahu pun lelaki..

Hadir dengan EMPAT TONE warna yang harmoni, si pemakai akan tampil lebih manis dan berseri..

1) STRAWBERRY SORBET
2) CHERRY RED
3) PEACHY ORANGE
4) SWEET PINK

Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U  can feel the different with UFORA LIPTINT.. 

Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting.. 

Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA.. 

#ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love
  • UFORA LIPTINT

    Sebagaimana rasa cinta UFORA terhadap anda semua, disitu lah lahirnya LIPTINT dari UFORA yg pastinya akan menaikkan seri wajah setiap wanita mahu pun lelaki..

    Hadir dengan EMPAT TONE warna yang harmoni, si pemakai akan tampil lebih manis dan berseri..

    1) STRAWBERRY SORBET
    2) CHERRY RED
    3) PEACHY ORANGE
    4) SWEET PINK

    Kami yakin, this is No 1 the best liptint ever.. U can feel the different with UFORA LIPTINT..

    Pastinya tidak pahit, tidak melekit, moist dan long lasting..

    Dengan harga RM29 utk 6ml pastinya sangat berpatutan dengan kualiti yang kami jamin, adalah yang terbaik utk pengguna2 UFORA..

    #ufora #uforaliptint #uforacosmetics #love

  •  2  0  10 hours ago
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️ 

Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai. Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat! 

Korang bila lagi? 😜
http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

#uforalipmatte #cantik #ufora #paris #positive
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️

    Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai. Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat!

    Korang bila lagi? 😜
    http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

    #uforalipmatte #cantik #ufora #paris #positive

  •  3  0  16 hours ago
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️ 

Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai. Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat! 

Korang bila lagi? 😜
http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

#uforalipmatte #cantik #ufora #modeling #marketing #instagram
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️

    Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai. Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat!

    Korang bila lagi? 😜
    http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

    #uforalipmatte #cantik #ufora #modeling #marketing #instagram

  •  1  0  16 hours ago
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️ 

Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai.

 Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat! 

Korang bila lagi? 😜
http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

#uforalipmatte #cantik #ufora #izreenazminda  #tiktok #model #modeling #beautifuldestinations
  • PAKAI LIPMATTE TAK RASA APA APA?? ‼️

    Pakai ufora lipmatte macam tak pakai apa apa sebab smooth sangat sangat!! Ringan je bila pakai.

    Tak melekit and boleh pakai untuk blusher n eyeshadow sekali😍Kami semua memang pengguna ufora lipmatte sebab dah laff sangat!

    Korang bila lagi? 😜
    http://www.wasap.my/+6011-69527741/nakgrab

    #uforalipmatte #cantik #ufora #izreenazminda #tiktok #model #modeling #beautifuldestinations

  •  0  0  16 hours ago
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
.
.
Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
.
.
.
. 
#uforabeauty
#uforaskincare
#ufora
#uforacollagen
#testimoniufora
#uforasunscreen
  • MIX LOOKS MAKEUP DENGAN MENGUNAKAN UFORA SUNSCREEN BEIGE DAN BRIGHT ❗❗
    .
    .
    Haa ni liz nk terangkan satu untuk korang 🤔yang korang tak percaya kalau mix lagi cantik hehehehehhe 😬foundation yg branded pun kalah tau , korang tk perlu hbiskn duit beli foundation mahal2 ckup dengn si kecil ni je blh full coverage, kalau korang tak percaya takpe yg penting ramai pengguna yg dah repeat oder si kecil viral ni🤗
    .
    .
    .
    .
    #uforabeauty
    #uforaskincare
    #ufora
    #uforacollagen
    #testimoniufora
    #uforasunscreen

  •  1  0  17 hours ago
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte 
Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ? 

Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat 
❣️melembapkan bibir
❣️tak merekah
❣️bau macam buah
❣️tahan lama 
❣️rega murah
❣️part paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali 

Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST ❓

#ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan  #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik
  • Pernah tak sebelumni rasa tak best pakai lipmatte
    Salah satu SEBABNYA buat bibir kita mengelupas & kering teruk! Kan ?

    Lepas jumpa ufora lipmatte best sangat
    ❣️melembapkan bibir
    ❣️tak merekah
    ❣️bau macam buah
    ❣️tahan lama
    ❣️rega murah
    ❣️part paling best dia tak melekat di cawan bila mnum & ofkos lipmatte korang stay je situ jimat takyah tachap banyak kali

    Semua kelebihan ni korang akan dapat dalam 1 lipmatte wahh BEST KE BEST ❓

    #ufora #uforalipmatte #uforalipmatte #uforaliptint #uforaklang #uforacosmetic #uforashahalam #uforahq #uforaselangor #uforamurah #uforaklebang #uforakelantan #uforaputrajaya #uforaterengganu #uforakuantan #uforapenang #uforajohor #uforatestimoni #uforafoundation #uforasunscreen #uforabeauty #lipmatte #lipmatteufora #lipmattemalaysia #lipamattemurah #lipmatteviral #lipamatteberkualiti #lipmattekekasih #lipmattetahanlama #lipmattesobella #lipamttecantik

  •  0  0  18 hours ago
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
🥺kusam?
🥺tak bermaya?
🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

#stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder#uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
    🥺kusam?
    🥺tak bermaya?
    🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
    🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

    Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

    Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

    Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

    Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
    Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

    #stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder #uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP

  •  4  0  19 hours ago
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
🥺kusam?
🥺tak bermaya?
🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

#stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder#uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
    🥺kusam?
    🥺tak bermaya?
    🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
    🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

    Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

    Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

    Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

    Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
    Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

    #stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder #uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP

  •  5  0  19 hours ago
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
🥺kusam?
🥺tak bermaya?
🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

#stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder#uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP
  • Hi semua, adakah anda ada kulit:
    🥺kusam?
    🥺tak bermaya?
    🥺nak cantik tapi memikirkan penat nak pakai foundation?
    🥺 atau kulit dah mula rosak sebab terdedah kpd sinaran UV?

    Jom Nad ada penyelesaiannya, wajah anda akan nampak lebih berseri, natural glow dan lebih penting menaikkan semangat anda utk tampil di khalayak ramai😍

    Dengan hanya menggunakan UFORA SUNSCREEN🤩

    Tak perlu ragu lagi, Nad adalah pengguna tegar UFORA, tiada cinta lain lagi, agitewww tgk la video tu Wajah Nad dulu dan kini✨

    Segala kebaikan hanya untuk semua🥰
    Dapatkan Ufora sekarang dgn @nadywarna

    #stayathome #kitajagakita #uforasunscreen #UFORA #Uforacompactpowder #uforalipmatte #uforaliptint #sayajual #sayajualmurah #jualanku #bazaarpaknil #malaysia #festival #sayajualonline #streetfashion #lokalah #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand #muapj #muaselangor #muakl #muashahalam #makeupartist #event #NADYWARNABEAUTYSHOP

  •  4  0  19 hours ago
  • AIRA SHAWL TUTORIAL by our founder of @bunny_scarve.

Bosan dengn style shawl yang sama je? Ha jom tengok tutorial ni, mana tau boleh try pakai style macam ni pulak kan?

.

.

Haa, exclusive gilaa kan Aira Shawl ni? Harga berpatutan dan kualiti tiptop! 😍

Memang tak rugi kalau grab satu. Warna pun cantik-cantik❤️✔️
#tudungmurah #shawltutorial #shawllabuh #kuantandelivery #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #bidang45 #shawlsatin #thejunni #blackpink #covid19 #shawlsatinmurah #satinsilk #mattesatin #mattesatinshawl #hadiahbirthday #deliverykuantan #kuantanfood #tutorialmakeup #caryacosmetics #wawacosmetics #ufora #shawl #giftbox #giftideas #surprise #bidang50 #shawlchiffon #shawlborong #shawlflowy
  • AIRA SHAWL TUTORIAL by our founder of @bunny_scarve.

    Bosan dengn style shawl yang sama je? Ha jom tengok tutorial ni, mana tau boleh try pakai style macam ni pulak kan?

    .

    .

    Haa, exclusive gilaa kan Aira Shawl ni? Harga berpatutan dan kualiti tiptop! 😍

    Memang tak rugi kalau grab satu. Warna pun cantik-cantik❤️✔️
    #tudungmurah #shawltutorial #shawllabuh #kuantandelivery #bawalcottonvoile #bawalcottonmurah #bidang45 #shawlsatin #thejunni #blackpink #covid19 #shawlsatinmurah #satinsilk #mattesatin #mattesatinshawl #hadiahbirthday #deliverykuantan #kuantanfood #tutorialmakeup #caryacosmetics #wawacosmetics #ufora #shawl #giftbox #giftideas #surprise #bidang50 #shawlchiffon #shawlborong #shawlflowy

  •  1  0  19 hours ago
  • [UFORA LIPTINT]

Antara kebaikan kalau u guys apply liptint  ni:
💓tidak merekah
💓tak pahit
💓meresap di bibir
💓tahan lama,boleh tahan seharian
💓harga berbaloi
💓tak melekat dekat cawan bila minum
💓sangat ringan seperti tak pakai apa² di bibir
💓tak melekit
💓boleh dijadikan eye shadow dan blusher,sangat jimat😍😍

Harga Combo🔥🔥:

*Combo A*
1 liptint rm 37 sekali pos + free gift

*Combo B*
2 liptint rm 66 sekali pos + free gift

*Combo C*
3 liptint rm 95 sekali pos + free gift

*Combo D*
4 liptint rm124 sekali pos + free gift

*Combo E*
SUPER JIMAT🔥🔥🔥
5 liptint rm 133 sekali pos 

*COD area ipoh
*harga akan berbeza mengikut lokasi dan akan berbeza dari harga yg ditetapkan

#bibircantik #bibirgebu #ufora #uforalover #codipoh #uforalipmattepucci
#nudecolour #skincare #agentwanted #miniagentwanted #nazlegacy #realbusiness
  • [UFORA LIPTINT]

    Antara kebaikan kalau u guys apply liptint ni:
    💓tidak merekah
    💓tak pahit
    💓meresap di bibir
    💓tahan lama,boleh tahan seharian
    💓harga berbaloi
    💓tak melekat dekat cawan bila minum
    💓sangat ringan seperti tak pakai apa² di bibir
    💓tak melekit
    💓boleh dijadikan eye shadow dan blusher,sangat jimat😍😍

    Harga Combo🔥🔥:

    *Combo A*
    1 liptint rm 37 sekali pos + free gift

    *Combo B*
    2 liptint rm 66 sekali pos + free gift

    *Combo C*
    3 liptint rm 95 sekali pos + free gift

    *Combo D*
    4 liptint rm124 sekali pos + free gift

    *Combo E*
    SUPER JIMAT🔥🔥🔥
    5 liptint rm 133 sekali pos

    *COD area ipoh
    *harga akan berbeza mengikut lokasi dan akan berbeza dari harga yg ditetapkan

    #bibircantik #bibirgebu #ufora #uforalover #codipoh #uforalipmattepucci
    #nudecolour #skincare #agentwanted #miniagentwanted #nazlegacy #realbusiness

  •  10  0  20 hours ago
  • Patut lah sana sini orang cakap pasal ufora sunscreen. 
.⠀
.⠀
Tempek tempek ufora sunscreen, skin sunburn boleh hilang , skin kusam bertambah seri , skin yang kering semakin glow. 
.⠀
.⠀
Terbaik lah ufora. Klik di bio untuk mudahkan urusan kita.

#ufora #uforasunscreen #sunscreen #sunblock
  • Patut lah sana sini orang cakap pasal ufora sunscreen.
    .⠀
    .⠀
    Tempek tempek ufora sunscreen, skin sunburn boleh hilang , skin kusam bertambah seri , skin yang kering semakin glow.
    .⠀
    .⠀
    Terbaik lah ufora. Klik di bio untuk mudahkan urusan kita.

    #ufora #uforasunscreen #sunscreen #sunblock

  •  4  0  22 hours ago
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT BOLEH COVER !⠀
.⠀
.⠀
Penangan Sunscreen UFORA, jerawat boleh tak nampak, muka lebih glowing. 
.⠀
.⠀
Hanya apply UFORA sunscreen bila dah tak sempat nak bersiap. Tekstur dia sangat ringan dan tak melekit.
.⠀
.⠀
Bestnya UFORA.

#ufora #uforasunscreen #sunscreen #sunblock
  • DENGAN SUNSCREEN JE PARUT JERAWAT BOLEH COVER !⠀
    .⠀
    .⠀
    Penangan Sunscreen UFORA, jerawat boleh tak nampak, muka lebih glowing.
    .⠀
    .⠀
    Hanya apply UFORA sunscreen bila dah tak sempat nak bersiap. Tekstur dia sangat ringan dan tak melekit.
    .⠀
    .⠀
    Bestnya UFORA.

    #ufora #uforasunscreen #sunscreen #sunblock

  •  4  0  23 hours ago
  • [UFORA LIPMATTE PUCCI NUDE EDITION]

Antara kandungan yang terdapat dalam lipmatte ini adalah :
🌼honey oil
🌼olive oil
🌼shea butter
🌼brassica alba sporut extract
🌼vitamin e

Antara kebaikan kalau u guys apply lipmatte ni:
💓tidak merekah
💓meresap di bibir
💓effect bibir gebu
💓tidak merekah
💓tahan lama
💓harga berbaloi
💓tak melekat dekat cawan bila minum
💓sangat ringan seperti tak pakai apa² di bibir
💓tak melekit
💓boleh dijadikan eye shadow dan blusher,sangat jimat😍😍

Harga Combo🔥🔥:

*Combo A*
1 lipmatte rm 41 sekali pos + free gift

*Combo B*
2 lipmatte rm 74 sekali pos + free gift

*Combo C*
3 lipmatte rm 107 sekali pos + free gift

*Combo D*
4 lipmatte rm140 sekali pos + free gift

*Combo E*
SUPER JIMAT🔥🔥🔥
5 lipmatte rm148 sekali pos 

*COD area ipoh
*harga akan berbeza mengikut lokasi dan akan berbeza dari harga yg ditetapkan

#bibircantik #bibirgebu #ufora #uforalover #codipoh #uforalipmattepucci
#nudecolour #skincare #agentwanted #miniagentwanted #nazlegacy #realbusiness
  • [UFORA LIPMATTE PUCCI NUDE EDITION]

    Antara kandungan yang terdapat dalam lipmatte ini adalah :
    🌼honey oil
    🌼olive oil
    🌼shea butter
    🌼brassica alba sporut extract
    🌼vitamin e

    Antara kebaikan kalau u guys apply lipmatte ni:
    💓tidak merekah
    💓meresap di bibir
    💓effect bibir gebu
    💓tidak merekah
    💓tahan lama
    💓harga berbaloi
    💓tak melekat dekat cawan bila minum
    💓sangat ringan seperti tak pakai apa² di bibir
    💓tak melekit
    💓boleh dijadikan eye shadow dan blusher,sangat jimat😍😍

    Harga Combo🔥🔥:

    *Combo A*
    1 lipmatte rm 41 sekali pos + free gift

    *Combo B*
    2 lipmatte rm 74 sekali pos + free gift

    *Combo C*
    3 lipmatte rm 107 sekali pos + free gift

    *Combo D*
    4 lipmatte rm140 sekali pos + free gift

    *Combo E*
    SUPER JIMAT🔥🔥🔥
    5 lipmatte rm148 sekali pos

    *COD area ipoh
    *harga akan berbeza mengikut lokasi dan akan berbeza dari harga yg ditetapkan

    #bibircantik #bibirgebu #ufora #uforalover #codipoh #uforalipmattepucci
    #nudecolour #skincare #agentwanted #miniagentwanted #nazlegacy #realbusiness

  •  12  0  23 hours ago
  • Terima kasih awak sudi grab dengan aza. Repeat grab compact powder plok. Alhamdulillah. Hari tu grab sunscreen doh. Terima kasih percaya dengan aza.
.
Berminat terus tekan link ws aza
  • Terima kasih awak sudi grab dengan aza. Repeat grab compact powder plok. Alhamdulillah. Hari tu grab sunscreen doh. Terima kasih percaya dengan aza.
    .
    Berminat terus tekan link ws aza

  •  1  1  8 August, 2020

Top #ufora Posts

  • Makin hari makin jatuh hati dgn UFORA Skincare. Bkn je boleh mrawat mslh kulit, tapi juga boleh mencerahkan kulit! Lulus kkm dan kesan seawal 7 hari jerr..!!Tak caye? Rajin² intai testimoni pengguna ufora skincare.. Rugi u all tak try.. Akak², adik² yg serius nk rawat mslh kulit je boleh whatsapp eh..Jgn bilang ziss tak payung..!
.
019-5854749(mimi)
013-7320993(byha)
013-7320889(fatin)
.

#uforaskincare 
#ufora 
#uforabeauty 
#skincareviral2018 
#skincareterbaik
.
  • Makin hari makin jatuh hati dgn UFORA Skincare. Bkn je boleh mrawat mslh kulit, tapi juga boleh mencerahkan kulit! Lulus kkm dan kesan seawal 7 hari jerr..!!Tak caye? Rajin² intai testimoni pengguna ufora skincare.. Rugi u all tak try.. Akak², adik² yg serius nk rawat mslh kulit je boleh whatsapp eh..Jgn bilang ziss tak payung..!
    .
    019-5854749(mimi)
    013-7320993(byha)
    013-7320889(fatin)
    .

    #uforaskincare
    #ufora
    #uforabeauty
    #skincareviral2018
    #skincareterbaik
    .

  •  204  34  26 January, 2019
  • Salam tahun baru 2020 dan selamat pagi semua.. 😘

Stay tune guys.. Lagi 2 jam, kita akan release new baby utk UFORA Cosmetics.. wehh.. debaran dia cukup2 menusuk jantung.. dah x sanggup nak tggu dah.. sesuatu yang dinanti2 kan bakal tiba.. lagi 5jam guys.. kita akan launching new baby dari UFORA Cosmetics.. adakah anda sudah bersedia...?
:
 #uforacosmetics #ufora2020 #ufora
  • Salam tahun baru 2020 dan selamat pagi semua.. 😘

    Stay tune guys.. Lagi 2 jam, kita akan release new baby utk UFORA Cosmetics.. wehh.. debaran dia cukup2 menusuk jantung.. dah x sanggup nak tggu dah.. sesuatu yang dinanti2 kan bakal tiba.. lagi 5jam guys.. kita akan launching new baby dari UFORA Cosmetics.. adakah anda sudah bersedia...?
    :
    #uforacosmetics #ufora2020 #ufora

  •  567  30  1 January, 2020
  • BELI SATU SET UFORA BOTH KALER UFORA SUNSCREEN DAPAT FREE 3D BLEND PUFF ! .
.
Memang best sangat. Mana ada skincare lain yang bagi percuma blend puff yang berkualiti tinggi ni. .
.
MACAM MANA NAK GUNA ? .
Senang je. Uolss "Dap Dap Dap" je dekat muka dengan sunscreen Ufora. Korang akan terus jatuh cinta. Tekstur sunscreen kami ringan sangat and mudah untuk blend dekat muka. Lepas satu sunscreen tak perlu pakai bedak dah. .
GLOWING TERUK 🌸

Apa tunggu lagi cepat tekan link diatas sekarang ❤️ .
#uforaskincare 
#uforacollagen 
#ufora
#uforabeauty
  • BELI SATU SET UFORA BOTH KALER UFORA SUNSCREEN DAPAT FREE 3D BLEND PUFF ! .
    .
    Memang best sangat. Mana ada skincare lain yang bagi percuma blend puff yang berkualiti tinggi ni. .
    .
    MACAM MANA NAK GUNA ? .
    Senang je. Uolss "Dap Dap Dap" je dekat muka dengan sunscreen Ufora. Korang akan terus jatuh cinta. Tekstur sunscreen kami ringan sangat and mudah untuk blend dekat muka. Lepas satu sunscreen tak perlu pakai bedak dah. .
    GLOWING TERUK 🌸

    Apa tunggu lagi cepat tekan link diatas sekarang ❤️ .
    #uforaskincare
    #uforacollagen
    #ufora
    #uforabeauty

  •  177  0  19 January, 2020