#twitterjentikhati Instagram Photos & Videos

twitterjentikhati - 46k posts

Hashtag Popularity

13.3
average comments
1k
average likes

Latest #twitterjentikhati Posts

  • [OUR TEAM GET READY ALWAYS FOR YOU]

Get early access with #superstarbyhikmah for our products.
_
✅Fast reply
✅They will guide you
✅No extra charge
✅Your order will secure
_

Full payment must be made to our team to lock your order.

So, choose your seller here.
They will help you ❤️
  • [OUR TEAM GET READY ALWAYS FOR YOU]

    Get early access with #superstarbyhikmah for our products.
    _
    ✅Fast reply
    ✅They will guide you
    ✅No extra charge
    ✅Your order will secure
    _

    Full payment must be made to our team to lock your order.

    So, choose your seller here.
    They will help you ❤️

  •  7  4  55 minutes ago
  • • KOMBO BUKU PANAS •
Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup 
.
Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
.
Kenapa korang kena join promo ni?
.
✨RM50 untuk 2 buku
✨FREE POSTAGE
✨Dapat sign penulis
✨FREE BOOKMARK
✨Dapat quotes istimewa
✨Jimat RM16.50
.
Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Daptkan karay sulung @liyanafarok sekarang 😁Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
.
Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
.
Macam mana nak order ni ni admin?
Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
.
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
.

#lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio 
#jentikhati 
#twitterjentikhati
#quotejentikhati
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati #videojentikhati
#sentapbeb
#jomrepost #jommuhasabahdiri 
#dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat #malaysiamembaca #ustazaunimohamed
  • • KOMBO BUKU PANAS •
    Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup
    .
    Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
    .
    Kenapa korang kena join promo ni?
    .
    ✨RM50 untuk 2 buku
    ✨FREE POSTAGE
    ✨Dapat sign penulis
    ✨FREE BOOKMARK
    ✨Dapat quotes istimewa
    ✨Jimat RM16.50
    .
    Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Daptkan karay sulung @liyanafarok sekarang 😁Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
    .
    Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
    .
    Macam mana nak order ni ni admin?
    Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
    .
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    .

    #lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio
    #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati #videojentikhati
    #sentapbeb
    #jomrepost #jommuhasabahdiri
    #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat #malaysiamembaca #ustazaunimohamed

  •  5  0  1 hour ago
  • • KOMBO BUKU PANAS •
Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup 
.
Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
.
Kenapa korang kena join promo ni?
.
✨RM50 untuk 2 buku
✨FREE POSTAGE
✨Dapat sign penulis
✨FREE BOOKMARK
✨Dapat quotes istimewa
✨Jimat RM16.50
.
Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Dapatkan karya sulung @inche_lebah dan @liyanafarok sekarang dengan harga promo😁Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
.
Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
.
Macam mana nak order ni ni admin?
Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
.
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
.

#lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio 
#jentikhati 
#twitterjentikhati
#quotejentikhati
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati #videojentikhati
#sentapbeb
#jomrepost #jommuhasabahdiri 
#dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat #nakbebel #dailymotivation
  • • KOMBO BUKU PANAS •
    Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup
    .
    Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
    .
    Kenapa korang kena join promo ni?
    .
    ✨RM50 untuk 2 buku
    ✨FREE POSTAGE
    ✨Dapat sign penulis
    ✨FREE BOOKMARK
    ✨Dapat quotes istimewa
    ✨Jimat RM16.50
    .
    Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Dapatkan karya sulung @inche_lebah dan @liyanafarok sekarang dengan harga promo😁Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
    .
    Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
    .
    Macam mana nak order ni ni admin?
    Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
    .
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    .

    #lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio
    #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati #videojentikhati
    #sentapbeb
    #jomrepost #jommuhasabahdiri
    #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat #nakbebel #dailymotivation

  •  5  0  1 hour ago
  • • KOMBO BUKU PANAS •
Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup 
.
Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
.
Kenapa korang kena join promo ni?
.
✨RM50 untuk 2 buku
✨FREE POSTAGE
✨Dapat sign penulis
✨FREE BOOKMARK
✨Dapat quotes istimewa
✨Jimat RM16.50
.
Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Dapatkan karya sulung @inche_lebah sekarang ! Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
.
Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
.
Macam mana nak order ni ni admin?
Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
.
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
📲WHATSAPP ZAI 01124124897
.

#lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio 
#jentikhati 
#twitterjentikhati
#quotejentikhati
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati #videojentikhati
#sentapbeb
#jomrepost #jommuhasabahdiri 
#dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat
  • • KOMBO BUKU PANAS •
    Assalamualaikum semua warga instagram ! Harini admin nak bagitahu korang satu BERITA BAIK kepada semua yang minat baca buku buku by @hamaregroup
    .
    Bermula harini, admin nak buka order untuk PROMOSI KOMBO BUKU PANAS🔥🔥🔥 Nak bagitahu korang promo ni promo paling berbaloi kalau korang joinn🤩 harga dia murah tak boleh bawa bincang guyss !!! Serious korang kena join sebab jimat gila !! Kalau nak beli sebagai hadiah untuk kawan korang or family korang pun boleh😁 Dah lah harga murah, lepastu FREE POSTAGE pula tuuu !! Mana nak dapat promo macam ni geng?
    .
    Kenapa korang kena join promo ni?
    .
    ✨RM50 untuk 2 buku
    ✨FREE POSTAGE
    ✨Dapat sign penulis
    ✨FREE BOOKMARK
    ✨Dapat quotes istimewa
    ✨Jimat RM16.50
    .
    Ha apa lagi yang buat korang untuk tak join promo ni? Dapatkan karya sulung @inche_lebah sekarang ! Grab cepat cepat guys ! Jadi 999 yang terawal, tak rugi pun join promo yang jimat gila ni !!! LAMBAT TINGGAL TAU😁
    .
    Cuba TAG sikit MEMBER KORANG yang suka baca buku by @hamaregroup 📚
    .
    Macam mana nak order ni ni admin?
    Senang je...korang boleh click link dekat bio @zai_bookstore atau korang komen je 'NAK' nanti admin dm sorang sorang okayy..atau
    .
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    📲WHATSAPP ZAI 01124124897
    .

    #lgbtmencarisyurga #manjaddawajada #satupermulaan #bidadaritersalahsyurga #bangkitdaripadasedih #hamaregroup #hamarestudio
    #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati #videojentikhati
    #sentapbeb
    #jomrepost #jommuhasabahdiri
    #dakwahsentap #nasihatdiri #tarbiahsentap #buyahamka #tagsahabatkita #repost #promosi #jomrepost #sharedakwah #kitajagakita #sayajualbuku #bukumurah #bukubermanfaat

  •  4  0  1 hour ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  1  0  2 hours ago
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess?? 
. 
. 
Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
. 
. 
Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭 
. 
. 
Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew.. 
. 
. 
👗 AISYAA DRESS 👗
. 
. 
⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia) 
⭕ IRONLESS
⭕ NURSING FRIENDLY
⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL 
⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA. 
. 
. 
❌Harga Normal: RM 239/helai
. 
. 
$$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
. 
. 
$$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
**minimum pembelian 2 helai dan keatas
. 
. 
📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya) 
📌 FULL PAYMENT ONLY
. 
. 
pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
. 
. 
JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
. 
. 
➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
. 
. 
“BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
. 
. 
. 
#sabella
#ellasukasabella
#jubahsabella
#aisyaadress
#bajutanpagosok
#bendatakpayahgosokbuatapagosok
#bajukurungviraltanpagosok
#printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah
  • Nak pakai baju yang nampak effect kurus untuk bergaya ala-ala princess??
    .
    .
    Hurmm.. Ada ke baju macam tu?🤔🤔
    .
    .
    Don't worry uolls.. Dengan sabella semuanya ada..🤭🤭
    .
    .
    Kali ni sabella keluarkan khas untuk uolls design *AISYAA DRESS* yang semestinya macam ala-ala princess gittew..
    .
    .
    👗 AISYAA DRESS 👗
    .
    .
    ⭕ 7 CORAK KEBABOM LAWA
    ⭕ MATERIAL MOSS CREPE (macam zalia)
    ⭕ IRONLESS
    ⭕ NURSING FRIENDLY
    ⭕ 2-LAYER RUFFLES CUT
    ⭕ SIZE AVAILABLE XS - 5XL
    ⭕ PLUS SIZE (4XL & 5XL) ADD RM5/HELAI
    ⭕ FREE POSTAGE SEMENANJUNG MALAYSIA (KURIER DHL) SAHAJA.
    .
    .
    ❌Harga Normal: RM 239/helai
    .
    .
    $$$ harga PROMO: RM 118/Helai (Jimat RM121!)😱
    .
    .
    $$$ COMBO DEALS: RM 89/ HELAI** (Jimat BEERRGANDA RM150!) 😱😱
    **minimum pembelian 2 helai dan keatas
    .
    .
    📌 PRE ORDER ITEMS.. POS OUT 15 HARI BEKERJA (Tak jamin dapat sebelum raya)
    📌 FULL PAYMENT ONLY
    .
    .
    pssttt,, biasanya tak sampai 1 jam dah licin siss.. 😉
    .
    .
    JADI..... Ayuh bertindak segera... Meh tekan link wasap ni utk order 👇🏽👇🏽
    .
    .
    ➡️ http://wa.me/60199114933/aisyaadress
    .
    .
    “BENDA TAK PAYAH GOSOK, BUAT APA NAK GOSOK”
    .
    .
    .
    #sabella
    #ellasukasabella
    #jubahsabella
    #aisyaadress
    #bajutanpagosok
    #bendatakpayahgosokbuatapagosok
    #bajukurungviraltanpagosok
    #printedmosscrepe #jubah #bajulabuh #jubahmurah #jubahmuslimah #bajuplussize #bajukurungcikgu #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #twitterjentikhati #gadishijrah

  •  0  0  2 hours ago
  • Wallaweh 10 KG turun selepas 3 kotak Coco curv...ni Real Testimoni Customer MeqTy ..
.
Syukur...skrg Din masih Teruskan consume dgn konsisten target nak capai berat bdn ideal..thn 2020..
.
Tak mustahil jika terus konsisten pasti dpt capai berat Ideal...Aaaminnn...
.
Korang yg dh cuba mcm² tp frust tak pernah menjadik...diet ke laut
.
Wasap Hakak okey

.Gabungan Mantop lagi letops🔥🔥🔥 COCOCURV & BERRY CURV  percepatkan lagi proses tuurnkan berat tau..
.
Detoks dgn Berry
Siang hari amik cococurv
.
Nak detail Guide?
Wasap Sisturr 
.
📲0199408928 📲0199408928 📲0199408928
.
❤️TIPS Dari lubuk hati paling Dlm❤️
.
NAK TIPS SLIM?
NAK JOIN DROPSHIP?
NAK JOIN AGEN?
NAK JOIN STOKIS?
NAK COD?
NAK POS?
.
Wasap je sis layan Uols Baik punya..
.
#jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati 
#nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam#jodoh #nakfakta #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #cintaislamic #niqabista #ctdk #Fattzura#ebitlew
#aliffteega#malaysianfood#indonesianfoods#chocofitbatam#cococurvbatam#cococurvejohor#cococurvhq #cococurvhq #manrajalawak #cococurvampang
  • Wallaweh 10 KG turun selepas 3 kotak Coco curv...ni Real Testimoni Customer MeqTy ..
    .
    Syukur...skrg Din masih Teruskan consume dgn konsisten target nak capai berat bdn ideal..thn 2020..
    .
    Tak mustahil jika terus konsisten pasti dpt capai berat Ideal...Aaaminnn...
    .
    Korang yg dh cuba mcm² tp frust tak pernah menjadik...diet ke laut
    .
    Wasap Hakak okey

    .Gabungan Mantop lagi letops🔥🔥🔥 COCOCURV & BERRY CURV percepatkan lagi proses tuurnkan berat tau..
    .
    Detoks dgn Berry
    Siang hari amik cococurv
    .
    Nak detail Guide?
    Wasap Sisturr
    .
    📲0199408928 📲0199408928 📲0199408928
    .
    ❤️TIPS Dari lubuk hati paling Dlm❤️
    .
    NAK TIPS SLIM?
    NAK JOIN DROPSHIP?
    NAK JOIN AGEN?
    NAK JOIN STOKIS?
    NAK COD?
    NAK POS?
    .
    Wasap je sis layan Uols Baik punya..
    .
    #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati #videojentikhati #sentapbeb #jentikhati #twitterjentikhati #quotejentikhati #sentapjentikhati #dakwahjentikhati
    #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam#jodoh #nakfakta #igermalaysia #jentikhati #nakpickupline #tausiyahcinta #cintaislam #cintaislamic #niqabista #ctdk #Fattzura#ebitlew
    #aliffteega#malaysianfood#indonesianfoods#chocofitbatam#cococurvbatam#cococurvejohor#cococurvhq #cococurvhq #manrajalawak #cococurvampang

  •  0  0  3 hours ago

Top #twitterjentikhati Posts

  • Tidak ada yang terbaik untuk dikejar di dunia ini melainkan redha Illahi.
.
Untuk dunia ini, kita mungkin hanya seseorang Tapi untuk seseorang, kita mungkin seluruh dunia baginya.
.
Hidup sebenar bukan di dunia, sebab dunia hanya ujian saja Tapi akhiratlah bermula segala-galanya.
 
Dunia ni bukan untuk kejar redha manusia, tapi untuk terus kejar redha Allah
.
Dapat Allah, dapat segala-galanya, Hilang Allah, hilanglah segala-galanya
.
.
#jentikhati
#twitterjentikhati
#quotejentikhati 
#sentapjentikhati
#dakwahjentikhati
#videojentikhati
#sentapbeb
  • Tidak ada yang terbaik untuk dikejar di dunia ini melainkan redha Illahi.
    .
    Untuk dunia ini, kita mungkin hanya seseorang Tapi untuk seseorang, kita mungkin seluruh dunia baginya.
    .
    Hidup sebenar bukan di dunia, sebab dunia hanya ujian saja Tapi akhiratlah bermula segala-galanya.

    Dunia ni bukan untuk kejar redha manusia, tapi untuk terus kejar redha Allah
    .
    Dapat Allah, dapat segala-galanya, Hilang Allah, hilanglah segala-galanya
    .
    .
    #jentikhati
    #twitterjentikhati
    #quotejentikhati
    #sentapjentikhati
    #dakwahjentikhati
    #videojentikhati
    #sentapbeb

  •  891  4  2 July, 2020