#tvalhijrah Instagram Photos & Videos

tvalhijrah - 159.7k posts

Hashtag Popularity

4.9
average comments
302.7
average likes

Latest #tvalhijrah Posts

  • Alhamdulillah..Done submit 2nd order for this month.. Jom laju2 DM Mimi for order 😍 10%off on skincare set masih ada..rugi tak rebut tau..nak upgrade skincare, masa ni la 😻 DM mimi for more details 

Mimi Suhaimi 
Mary Kay Beauty Consultant 
🌟FREE GIFT 
🌟FREE CONSULTATION 
🌟FREE SKIN ANALYSIS 
🌟JOIN MEMBER RM70 😻

#bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong
  • Alhamdulillah..Done submit 2nd order for this month.. Jom laju2 DM Mimi for order 😍 10%off on skincare set masih ada..rugi tak rebut tau..nak upgrade skincare, masa ni la 😻 DM mimi for more details

    Mimi Suhaimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    🌟FREE GIFT
    🌟FREE CONSULTATION
    🌟FREE SKIN ANALYSIS
    🌟JOIN MEMBER RM70 😻

    #bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong

  •  3  0  14 hours ago
  • Scrub + Pore minimizer

Kenapa ia didatangkan dalam set ? nak tahu x ?

'Microdermabasian Refine' ialah physical exfoliator atau senang panggil SCRUB. Terdiri daripada scrub halus yg membantu untuk exfoliate skin kita daripada dead skin cells yg ada di permukaan kulit. Thats y dipanggil REFINE. Jangan risau uolls! 

MICRODERMABASION REFINE ni sangat elok untuk skin kita, leave skin smooth and dengan penggunaan yg consistent memang berjaya untuk kurangkan kesan parut gelap bekas jerawat uolss tu.

PORE MINIMIZER...katenye pores tu bukan muscle yg boleh kecik besar sesuka hati. Memang BETUL!

Tujuan penggunaan PORE MINIMIZER ini ialah untuk memberi ketenangan kepada skin selepas disental dengan scrub. Bila skin tenang, maka lama kelamaan , pores akan kembali kepada keadaan asal. Maksud keadaan asal ialah keadaan pores uolls sebelum dia membesar dengan sihat disebabkan PENGABAIAN yg uolls buat kepada skin. 

So better late then never kan?

Mimi Suhaimi 
Mary Kay Beauty Consultant 
🌟FREE GIFT 
🌟FREE CONSULTATION 
🌟FREE SKIN ANALYSIS 
🌟JOIN MEMBER RM70 😻

#bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong
  • Scrub + Pore minimizer

    Kenapa ia didatangkan dalam set ? nak tahu x ?

    'Microdermabasian Refine' ialah physical exfoliator atau senang panggil SCRUB. Terdiri daripada scrub halus yg membantu untuk exfoliate skin kita daripada dead skin cells yg ada di permukaan kulit. Thats y dipanggil REFINE. Jangan risau uolls!

    MICRODERMABASION REFINE ni sangat elok untuk skin kita, leave skin smooth and dengan penggunaan yg consistent memang berjaya untuk kurangkan kesan parut gelap bekas jerawat uolss tu.

    PORE MINIMIZER...katenye pores tu bukan muscle yg boleh kecik besar sesuka hati. Memang BETUL!

    Tujuan penggunaan PORE MINIMIZER ini ialah untuk memberi ketenangan kepada skin selepas disental dengan scrub. Bila skin tenang, maka lama kelamaan , pores akan kembali kepada keadaan asal. Maksud keadaan asal ialah keadaan pores uolls sebelum dia membesar dengan sihat disebabkan PENGABAIAN yg uolls buat kepada skin.

    So better late then never kan?

    Mimi Suhaimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    🌟FREE GIFT
    🌟FREE CONSULTATION
    🌟FREE SKIN ANALYSIS
    🌟JOIN MEMBER RM70 😻

    #bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong

  •  3  0  14 hours ago
  • Balik kerja tadi dapat surprise.. Dapat hadiah dari Leader unit, SSD Qasrina..seronoknya bila dapat..terus jadi rebutan kanak2..ni cik mimi punya hadiah tau.. 😂

Mimi Suhaimi 
Mary Kay Beauty Consultant 
🌟FREE GIFT 
🌟FREE CONSULTATION 
🌟FREE SKIN ANALYSIS 
🌟JOIN MEMBER RM70 😻
#bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong
  • Balik kerja tadi dapat surprise.. Dapat hadiah dari Leader unit, SSD Qasrina..seronoknya bila dapat..terus jadi rebutan kanak2..ni cik mimi punya hadiah tau.. 😂

    Mimi Suhaimi
    Mary Kay Beauty Consultant
    🌟FREE GIFT
    🌟FREE CONSULTATION
    🌟FREE SKIN ANALYSIS
    🌟JOIN MEMBER RM70 😻
    #bazaarpaknil #marykaymalaysia #marykaymuar #marykaypontian #marykaycheng #marykaymasjidtanah #stayathome #dudukdirumah #kitajagakita #covid_19 #kosmetik #marykayklebang #marykayalorgajah #marykaymelaka #marykaysungaiudang #marykayjohor #likeforlikes #tvalhijrah #kerjakosongmelaka #makeuptutorial #makeup #flawless #marykay #kerjakosong

  •  1  0  14 hours ago
  • ALERT ‼️ ALERT ‼️ ALERT ‼️
Woww😱 BUY & WIN ? Apa tu?
SPECIAL UNTUK PELANGGAN TERSAYANG😊
.
Haa nak tau apa tu?
Anda nak menang hadiah handbag CHARLES & KEITH & juga CLUTCH? Wah bertuahnya badan😍
.
Macam mana nak sertai? Apa syaratnya? Senang je. Anda hanya perlu
1️⃣ BELI MINIMUM 2 ITEM OBSESS HANYA DENGAN #squadlovebeauty sahaja.
2️⃣ FOLLOW IG @obsess.lovebeauty & FB BOTIGUE DIVERSE
3️⃣ PENYERTAAN SAH PADA 17HB JULY SEHINGGA 31HB AUGUST
.
Senang sangat kan? Dah la dapat cantik2 dengan Obsess Cosmetics. Berpeluang pulak menang hadiah handbag😍 Dan yg pasti, setiap pembelian SET, Farah ada special gift untuk anda😁
.
Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan SET OBSESS dengan Farah sekarang.! Banyak SET yg bawah RM100 tau😊
.
Whatsapp 0127063261 atau klik link di bio Farah🤗
.

#obsesscosmetics #squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters #famlegacy #obsesswave #treatmentcushionfoundation #obsesscushionfoundation #tv3 #tv3malaysia #tvalhijrah #wanitahariini #dramasangat #makeupsimple #makeupnatural #makeupartismalaysia #muamalaysia #produkmalaysia #setmakeupraya #makeupbajet #makeupraya #baranganwanita #ootd #viral #viralpost #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskl #sethantaran #hadiahanniversary #promosiraya
  • ALERT ‼️ ALERT ‼️ ALERT ‼️
    Woww😱 BUY & WIN ? Apa tu?
    SPECIAL UNTUK PELANGGAN TERSAYANG😊
    .
    Haa nak tau apa tu?
    Anda nak menang hadiah handbag CHARLES & KEITH & juga CLUTCH? Wah bertuahnya badan😍
    .
    Macam mana nak sertai? Apa syaratnya? Senang je. Anda hanya perlu
    1️⃣ BELI MINIMUM 2 ITEM OBSESS HANYA DENGAN #squadlovebeauty sahaja.
    2️⃣ FOLLOW IG @obsess.lovebeauty & FB BOTIGUE DIVERSE
    3️⃣ PENYERTAAN SAH PADA 17HB JULY SEHINGGA 31HB AUGUST
    .
    Senang sangat kan? Dah la dapat cantik2 dengan Obsess Cosmetics. Berpeluang pulak menang hadiah handbag😍 Dan yg pasti, setiap pembelian SET, Farah ada special gift untuk anda😁
    .
    Jadi, apa tunggu lagi? Jom dapatkan SET OBSESS dengan Farah sekarang.! Banyak SET yg bawah RM100 tau😊
    .
    Whatsapp 0127063261 atau klik link di bio Farah🤗
    .

    #obsesscosmetics #squadsyiera #squadlovebeauty #teamzierafighters #famlegacy #obsesswave #treatmentcushionfoundation #obsesscushionfoundation #tv3 #tv3malaysia #tvalhijrah #wanitahariini #dramasangat #makeupsimple #makeupnatural #makeupartismalaysia #muamalaysia #produkmalaysia #setmakeupraya #makeupbajet #makeupraya #baranganwanita #ootd #viral #viralpost #obsesscosmeticsdamansara #obsesscosmeticskl #sethantaran #hadiahanniversary #promosiraya

  •  0  0  14 hours ago
  • ALL ITEM RM50!
ALL ITEM RM50!
ALL ITEM RM50!
.
MARWAA KURUNG
🔸Potongan kain duyung yang menampakkan ilusi tinggi. Kain fully getah mudah dipakai.
🔸Rekaan khas potongan lengkungan rendah di hadapan baju yang cantik dan menarik
🔸Mesra wuduk dengan bukaan lengan tanpa zip
🔸Mesra menyusu (zip)
🔸Ada span di bahu
🔸Ada dat di belakang
.
Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
.
.
.
.
.
.
.
#icsyvmy #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #7harimencintaiku #lawak #bakalmenantumakawak #nur2 #Neelofa #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #sweetdreams #mirafilzah #dramasangat #dramasweetdreams #curicuricinta #Janganbencicintaku #jannanick #noradanish #assalamualaikum #meletop #TV3Malaysia #tvalhijrah #bajumurah #bajukurung #palazomurah #setseluar #setpalazo #ctdk #bazarpaknil #ajimaura
  • ALL ITEM RM50!
    ALL ITEM RM50!
    ALL ITEM RM50!
    .
    MARWAA KURUNG
    🔸Potongan kain duyung yang menampakkan ilusi tinggi. Kain fully getah mudah dipakai.
    🔸Rekaan khas potongan lengkungan rendah di hadapan baju yang cantik dan menarik
    🔸Mesra wuduk dengan bukaan lengan tanpa zip
    🔸Mesra menyusu (zip)
    🔸Ada span di bahu
    🔸Ada dat di belakang
    .
    Whatsapp 014-3580201, klik je link di bio @nahara.rtw
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    #icsyvmy #tiktokmalaysia #7harimencintaiku #7harimencintaiku #lawak #bakalmenantumakawak #nur2 #Neelofa #zizanrazak #remyishak #syafiqkyle #sweetdreams #mirafilzah #dramasangat #dramasweetdreams #curicuricinta #Janganbencicintaku #jannanick #noradanish #assalamualaikum #meletop #TV3Malaysia #tvalhijrah #bajumurah #bajukurung #palazomurah #setseluar #setpalazo #ctdk #bazarpaknil #ajimaura

  •  0  0  15 hours ago
  • Lepasni mudahlah nak bagi anak berlajar solat, Tak perlulah duduk sebelah anak dan bacakan bacaan dalam solat untuk mereka semasa mereka sedang solat😀 insyaallah,  Qalyma nak bantu ibu bapa di luar sana untuk mengajar anak anda solat dengan letakan sahaja Radio Qalyma ini di tika sejadah waktu solat anak anda sedang solat 
.
PERCUMA rakaman Panduan Solat Fardhu 5 Waktu daripada Imam Besar MBBSB iaitu Ustaz Azizi Bin Saim 👍🏻
.
NOW ‼️ SALE PELANCARAN PENGISIAN TERBAHARU 
.
ADA PROMOSI 10% OFF ‼️
8.8. ‼️ SALE SATU HARI SAHAJA 
.
TEKAN LINK DI BIO SEKARANG UNTUK DAPATKAN TAWARAN INU ‼️ TERHAD KEPADA 49 ORANG TERAWAL SAHAJA

#qalyma #radioalquran #tanyalaustaz #tvalhijrah #astrooasis #ustazdon #ustazwadiannuar #ustazazharidrus #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazabdullahkhairi #ustazkazimelias #dakwah #dakwahislam #ceramahpendek #katakatacinta #radioquran #dakwahmalaysia #tenangkanhati #ustazwadiannuar #dakwahmalaysia #ceramahislam #tilawah #tilawahquran #radioislamik  #katakatabijak #viral #rayahaji #alquransunnah #anakpandai #malaysiahariini #radioalquranmurah
  • Lepasni mudahlah nak bagi anak berlajar solat, Tak perlulah duduk sebelah anak dan bacakan bacaan dalam solat untuk mereka semasa mereka sedang solat😀 insyaallah, Qalyma nak bantu ibu bapa di luar sana untuk mengajar anak anda solat dengan letakan sahaja Radio Qalyma ini di tika sejadah waktu solat anak anda sedang solat
    .
    PERCUMA rakaman Panduan Solat Fardhu 5 Waktu daripada Imam Besar MBBSB iaitu Ustaz Azizi Bin Saim 👍🏻
    .
    NOW ‼️ SALE PELANCARAN PENGISIAN TERBAHARU
    .
    ADA PROMOSI 10% OFF ‼️
    8.8. ‼️ SALE SATU HARI SAHAJA
    .
    TEKAN LINK DI BIO SEKARANG UNTUK DAPATKAN TAWARAN INU ‼️ TERHAD KEPADA 49 ORANG TERAWAL SAHAJA

    #qalyma #radioalquran #tanyalaustaz #tvalhijrah #astrooasis #ustazdon #ustazwadiannuar #ustazazharidrus #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazabdullahkhairi #ustazkazimelias #dakwah #dakwahislam #ceramahpendek #katakatacinta #radioquran #dakwahmalaysia #tenangkanhati #ustazwadiannuar #dakwahmalaysia #ceramahislam #tilawah #tilawahquran #radioislamik  #katakatabijak #viral #rayahaji #alquransunnah #anakpandai #malaysiahariini #radioalquranmurah

  •  10  0  17 hours ago
  • 40 buah negara telah menjalankan marykay business nii... Selama 56 tahun....Marykay telah ditubuhkan.. ini membuktikan ia adalah STRONG COMPANY !! . Product yg berkualiti tinggi . Natural dan tiada bahan terlarang dan tiada kandungan bahan yg berisiko . Telah diuji sebanyak 500 000 kali setahun ! 😮😍😍 
.
.
To know more about marykay company?? Klik my link now !!!😃
Im waiting okies✔
.
.
Im friendly 
IND Beauty Consultant Marykay 
🌸yana🌸
.
.HELLO SHINING AUGUST !! 
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #top5skincare #top3cosmeticsmalaysia #beautyconsultantrawang #beautyconsultantbatangkali #beautyconsultantgombak #wanitahariini #tvalhijrah #tv3 #newpromotion #julai #junejulai #newskin #newgoal #kulitlicin #kulitkusam #tonataksekata #productsihatkankulit #rawang #gombak #batucaves #pj #peluangkerjaya #pendamik #marykayrawang #marykaybukitsentosa #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaycareer #workfromhome
  • 40 buah negara telah menjalankan marykay business nii... Selama 56 tahun....Marykay telah ditubuhkan.. ini membuktikan ia adalah STRONG COMPANY !! . Product yg berkualiti tinggi . Natural dan tiada bahan terlarang dan tiada kandungan bahan yg berisiko . Telah diuji sebanyak 500 000 kali setahun ! 😮😍😍
    .
    .
    To know more about marykay company?? Klik my link now !!!😃
    Im waiting okies✔
    .
    .
    Im friendly
    IND Beauty Consultant Marykay
    🌸yana🌸
    .
    .HELLO SHINING AUGUST !!
    .
    #marykaybeautyconsultantmalaysia #top5skincare #top3cosmeticsmalaysia #beautyconsultantrawang #beautyconsultantbatangkali #beautyconsultantgombak #wanitahariini #tvalhijrah #tv3 #newpromotion #julai #junejulai #newskin #newgoal #kulitlicin #kulitkusam #tonataksekata #productsihatkankulit #rawang #gombak #batucaves #pj #peluangkerjaya #pendamik #marykayrawang #marykaybukitsentosa #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaycareer #workfromhome

  •  2  0  18 hours ago
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
.
1) Boleh ukir nama sendiri
.
2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
.
3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
.
4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
.
5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
.
6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
.
7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
.
8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
.
9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
& sehingga sekarang, permintaan sangat laju
. 
. 
#serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
#nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
#hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
    .
    Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
    .
    1) Boleh ukir nama sendiri
    .
    2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
    .
    3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
    .
    4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
    .
    5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
    .
    6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
    .
    7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
    .
    8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
    .
    9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
    & sehingga sekarang, permintaan sangat laju
    .
    .
    #serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
    #nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
    #hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah

  •  5  0  18 hours ago
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
.
1) Boleh ukir nama sendiri
.
2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
.
3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
.
4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
.
5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
.
6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
.
7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
.
8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
.
9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
& sehingga sekarang, permintaan sangat laju
. 
. 
#serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
#nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
#hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
    .
    Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
    .
    1) Boleh ukir nama sendiri
    .
    2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
    .
    3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
    .
    4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
    .
    5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
    .
    6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
    .
    7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
    .
    8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
    .
    9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
    & sehingga sekarang, permintaan sangat laju
    .
    .
    #serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
    #nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
    #hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah

  •  3  0  18 hours ago
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
.
1) Boleh ukir nama sendiri
.
2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
.
3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
.
4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
.
5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
.
6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
.
7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
.
8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
.
9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
& sehingga sekarang, permintaan sangat laju
. 
. 
#serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
#nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
#hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
    .
    Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
    .
    1) Boleh ukir nama sendiri
    .
    2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
    .
    3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
    .
    4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
    .
    5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
    .
    6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
    .
    7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
    .
    8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
    .
    9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
    & sehingga sekarang, permintaan sangat laju
    .
    .
    #serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
    #nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
    #hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah

  •  6  0  18 hours ago
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
.
1) Boleh ukir nama sendiri
.
2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
.
3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
.
4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
.
5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
.
6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
.
7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
.
8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
.
9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
& sehingga sekarang, permintaan sangat laju
. 
. 
#serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
#nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
#hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
    .
    Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
    .
    1) Boleh ukir nama sendiri
    .
    2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
    .
    3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
    .
    4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
    .
    5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
    .
    6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
    .
    7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
    .
    8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
    .
    9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
    & sehingga sekarang, permintaan sangat laju
    .
    .
    #serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
    #nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
    #hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah

  •  3  0  18 hours ago
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
.
Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
.
1) Boleh ukir nama sendiri
.
2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
.
3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
.
4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
.
5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
.
6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
.
7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
.
8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
.
9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
& sehingga sekarang, permintaan sangat laju
. 
. 
#serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
#nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
#hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah
  • DEBOSS EKSKLUSIF BY ENUUR
    .
    Apa kelebihan DEBOSS ENUUR❓
    .
    1) Boleh ukir nama sendiri
    .
    2) Boleh masukkan kata-kata & ayat motivasi yang anda suka
    .
    3) Pelbagai pilihan saiz dan warna, dari kecil sampai besar
    .
    4) Ada 383 tags bercetak. Wowww ! 😍
    .
    5) Ada 30 tags pembahagian juzuk. Mudah nak khatam alquran 😍
    .
    6) Bukan setakat kemas tapi sangat-sangat kemass tau tagging nya😀
    .
    7) Dan yang best, pernah masuk TV Alhijrah
    .
    8) Worldwide tau, dah sampai Brunei, Singapura, Indonesia, Dubai, Jepun, Switzerland, Perth, Melbourne Australia, Austria 😍
    .
    9) Sudah lebih 100 RIBU unit alquran ta terjual tau,,alhamdulillah,,,
    & sehingga sekarang, permintaan sangat laju
    .
    .
    #serantaumuslim #Quranverse #quote #kitajagakita #love #fashion #beautiful #art #kitamestimenang #teamnadiilmu #hadifayyadh  #instagood  #frontliner #kitajagakita #kitamestimenang #qurantime #qurantag #travel #prayforlebanon #prayforbeirut
    #nadiilmu #neelofa #umrah2020 #photooftheday
    #hiddenhantaran #AlQuran #malaysia #qurantime #tvalhijrah

  •  4  0  18 hours ago
  • ‼️TAWARAN SEMPENA 8.8‼️
--
DAPATKAN SEKARANG DISKAUN 10% SEMPENA JUALAN 8.8 

TERHAD KEPADA 49 PELANGGAN SAHAJA
--
✔ PERCUMA BUKU AL-MATHURAT DAN DOA-DOA HARIAN 
✔ PERCUMA PENGISIAN TERBARU iaitu SOLAT FARDU
✔ TERMASUK PENGHANTARAN 
--
PAKEJ BASIC
● Nilai asal RM107.40
● Harga jualan RM60.00
● Jualan 8.8 Diskaun 10% daripada harga jualan
● JIMAT RM6.00
--
Dengan pembelian 1 unit Radio Al-Quran Qalyma pada *HARI INI* untuk *PAKEJ BASIC HANYA RM54.00* sahaja. Termasuk Penghantaran Semenanjung
--
PAKEJ PREMIUM - RECOMMENDED -
● Nilai asal RM114.40
● Harga jualan RM67.00
● Jualan 8.8 Diskaun 10% daripada harga jualan
● JIMAT RM6.70
● Termasuk Plug Charger 3-Pin

Dengan pembelian 1 unit Radio Al-Quran Qalyma pada *HARI INI* untuk *PAKEJ PREMIUM HANYA RM60.30* sahaja. Termasuk Penghantaran Semenanjung
--
#qalyma #radioalquran #tanyalaustaz #tvalhijrah #astrooasis #ustazdon #ustazwadiannuar #ustazazharidrus #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazabdullahkhairi #ustazkazimelias #dakwah #dakwahislam #ceramahpendek #katakatacinta #radioquran #dakwahmalaysia #tenangkanhati #ustazwadiannuar #dakwahmalaysia #ceramahislam #tilawah #tilawahquran #radioislamik  #katakatabijak #viral #rayahaji #alquransunnah #radioalquranmurah
  • ‼️TAWARAN SEMPENA 8.8‼️
    --
    DAPATKAN SEKARANG DISKAUN 10% SEMPENA JUALAN 8.8

    TERHAD KEPADA 49 PELANGGAN SAHAJA
    --
    ✔ PERCUMA BUKU AL-MATHURAT DAN DOA-DOA HARIAN
    ✔ PERCUMA PENGISIAN TERBARU iaitu SOLAT FARDU
    ✔ TERMASUK PENGHANTARAN
    --
    PAKEJ BASIC
    ● Nilai asal RM107.40
    ● Harga jualan RM60.00
    ● Jualan 8.8 Diskaun 10% daripada harga jualan
    ● JIMAT RM6.00
    --
    Dengan pembelian 1 unit Radio Al-Quran Qalyma pada *HARI INI* untuk *PAKEJ BASIC HANYA RM54.00* sahaja. Termasuk Penghantaran Semenanjung
    --
    PAKEJ PREMIUM - RECOMMENDED -
    ● Nilai asal RM114.40
    ● Harga jualan RM67.00
    ● Jualan 8.8 Diskaun 10% daripada harga jualan
    ● JIMAT RM6.70
    ● Termasuk Plug Charger 3-Pin

    Dengan pembelian 1 unit Radio Al-Quran Qalyma pada *HARI INI* untuk *PAKEJ PREMIUM HANYA RM60.30* sahaja. Termasuk Penghantaran Semenanjung
    --
    #qalyma #radioalquran #tanyalaustaz #tvalhijrah #astrooasis #ustazdon #ustazwadiannuar #ustazazharidrus #ustazabdulsomad #ustazebitlew #ustazabdullahkhairi #ustazkazimelias #dakwah #dakwahislam #ceramahpendek #katakatacinta #radioquran #dakwahmalaysia #tenangkanhati #ustazwadiannuar #dakwahmalaysia #ceramahislam #tilawah #tilawahquran #radioislamik  #katakatabijak #viral #rayahaji #alquransunnah #radioalquranmurah

  •  5  0  19 hours ago
  • Tak kisah lelaki ke perempuan ke... if u nak buat marykay businesss.. JUST DO !! . Tapi Sediakan Mental  yg kuat ! Sebbb YOU AKAN BUAT BUSINESS U SENDIRI . FROM A-Z termasuk Stock And financial... bukan hanya marketing
.
.

LETS DO IT TODAY !! JOM REGISTER SEBAGAI BEAUTY CONSULTANT MARYKAY😃
.
.
KLIK MY LINK AT THE BIO✔
.
.or... can whatsapp me 011-64200070
.
.
Im friendly 
IND Beauty Consultant Marykay 
🌸yana🌸
.
.
HELLO SHINING AUGUST !! 
#marykaybeautyconsultantmalaysia #top5skincare #top3cosmeticsmalaysia #beautyconsultantrawang #beautyconsultantbatangkali #beautyconsultantgombak #wanitahariini #tvalhijrah #tv3 #newpromotion #ogos  #kulitbaru #newgoal #kulitlicin #kulitkusam #tonataksekata #productsihatkankulit #rawang #gombak #batucaves #pj #peluangkerjaya #pendamik #marykayrawang #marykaybukitsentosa #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaycareer #workfromhome
  • Tak kisah lelaki ke perempuan ke... if u nak buat marykay businesss.. JUST DO !! . Tapi Sediakan Mental yg kuat ! Sebbb YOU AKAN BUAT BUSINESS U SENDIRI . FROM A-Z termasuk Stock And financial... bukan hanya marketing
    .
    .

    LETS DO IT TODAY !! JOM REGISTER SEBAGAI BEAUTY CONSULTANT MARYKAY😃
    .
    .
    KLIK MY LINK AT THE BIO✔
    .
    .or... can whatsapp me 011-64200070
    .
    .
    Im friendly
    IND Beauty Consultant Marykay
    🌸yana🌸
    .
    .
    HELLO SHINING AUGUST !!
    #marykaybeautyconsultantmalaysia #top5skincare #top3cosmeticsmalaysia #beautyconsultantrawang #beautyconsultantbatangkali #beautyconsultantgombak #wanitahariini #tvalhijrah #tv3 #newpromotion #ogos #kulitbaru #newgoal #kulitlicin #kulitkusam #tonataksekata #productsihatkankulit #rawang #gombak #batucaves #pj #peluangkerjaya #pendamik #marykayrawang #marykaybukitsentosa #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaycareer #workfromhome

  •  1  0  19 hours ago
  • Follow IG @coach_muhainiidris untuk info & tips mudah kurus dan sihat.
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄  𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!
-
✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
✅Meal Plan Kurus Harian
✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
✅Idea Senaman Dari Rumah
✅Simple + Fun + Easy Coaching
✅Group Support & Personal Guide
✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
✅COACH PERIBADI
-
𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
🥗Kita  fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
-
-
Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
•𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐔𝐇𝐀𝐈𝐍𝐈 𝐈𝐃𝐑𝐈𝐒
•𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧
𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐛𝐮 𝐚𝐧𝐚𝐤 𝟑
𝐍𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟖 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐜𝐮𝐜𝐮
𝐏𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚/𝐅𝐮𝐥𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡
𝐋𝐨𝐬𝐭 𝟐𝟎𝐊𝐆 / 𝟔𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧
📱 013-2679196 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching 
-
#herbachampionteam #tvalhijrah #tv3 #nurses #guru #kitajagakita #turunberatbadan #kurussihat #coachkurus #dudukrumah #kurussebelumkahwin #sukusukuseparuh #kurusselepasbersalin #tipsdiet #herbalifenutrition #jubahbesar #bajubesar #profmuhaya #kurusselepasraya #kurustanpalapar #neelofa #kurus #herbalifesingapore #herbalifejohor
  • Follow IG @coach_muhainiidris untuk info & tips mudah kurus dan sihat.
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!
    -
    ✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
    ✅Meal Plan Kurus Harian
    ✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
    ✅Idea Senaman Dari Rumah
    ✅Simple + Fun + Easy Coaching
    ✅Group Support & Personal Guide
    ✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
    ✅COACH PERIBADI
    -
    𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
    🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
    🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
    🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
    🥗Kita fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
    🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
    🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
    -
    -
    Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
    •𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐔𝐇𝐀𝐈𝐍𝐈 𝐈𝐃𝐑𝐈𝐒
    •𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧
    𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐛𝐮 𝐚𝐧𝐚𝐤 𝟑
    𝐍𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟖 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐜𝐮𝐜𝐮
    𝐏𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚/𝐅𝐮𝐥𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡
    𝐋𝐨𝐬𝐭 𝟐𝟎𝐊𝐆 / 𝟔𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧
    📱 013-2679196 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching
    -
    #herbachampionteam #tvalhijrah #tv3 #nurses #guru #kitajagakita #turunberatbadan #kurussihat #coachkurus #dudukrumah #kurussebelumkahwin #sukusukuseparuh #kurusselepasbersalin #tipsdiet #herbalifenutrition #jubahbesar #bajubesar #profmuhaya #kurusselepasraya #kurustanpalapar #neelofa #kurus #herbalifesingapore #herbalifejohor

  •  1  0  20 hours ago
  • Follow IG @coach_muhainiidris untuk info & tips mudah kurus dan sihat.
-
𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄  𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!
-
✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
✅Meal Plan Kurus Harian
✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
✅Idea Senaman Dari Rumah
✅Simple + Fun + Easy Coaching
✅Group Support & Personal Guide
✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
✅COACH PERIBADI
-
𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
🥗Kita  fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
-
-
Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
•𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐔𝐇𝐀𝐈𝐍𝐈 𝐈𝐃𝐑𝐈𝐒
•𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧
𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐛𝐮 𝐚𝐧𝐚𝐤 𝟑
𝐍𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟖 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐜𝐮𝐜𝐮
𝐏𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚/𝐅𝐮𝐥𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡
𝐋𝐨𝐬𝐭 𝟐𝟎𝐊𝐆 / 𝟔𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧
📱 013-2679196 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching 
-
#herbachampionteam #tvalhijrah #tv3 #nurses #guru #kitajagakita #turunberatbadan #kurussihat #coachkurus #dudukrumah #kurussebelumkahwin #sukusukuseparuh #kurusselepasbersalin #tipsdiet #herbalifenutrition #jubahbesar #bajubesar #profmuhaya #kurusselepasraya #kurustanpalapar #neelofa #kurus #herbalifesingapore #herbalifejohor
  • Follow IG @coach_muhainiidris untuk info & tips mudah kurus dan sihat.
    -
    𝐂𝐀𝐁𝐀𝐑𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒 𝐎𝐍𝐋𝐈𝐍𝐄 𝐈𝐍𝐓𝐀𝐊𝐄 𝐁𝐀𝐑𝐔 𝐃𝐈𝐁𝐔𝐊𝐀 𝐒𝐄𝐊𝐀𝐑𝐀𝐍𝐆!
    -
    ✅Turun 4-7KG Dalam Satu Musim
    ✅Meal Plan Kurus Harian
    ✅Tips & Ilmu Kurus Dari Rumah
    ✅Idea Senaman Dari Rumah
    ✅Simple + Fun + Easy Coaching
    ✅Group Support & Personal Guide
    ✅100 % Komitmen dari Coach + Peserta
    ✅COACH PERIBADI
    -
    𝐌𝐞𝐚𝐥 𝐏𝐥𝐚𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐬 𝐊𝐚𝐦𝐢:
    🍚Boleh MAKAN NASI hari-hari
    🍛Resepi & Idea Masakan Selera Kita
    🥘Meal Plan yang Mudah & TAK COMPLICATED
    🥗Kita fokus pada keseimbangan & Gaya Hidup Sihat
    🍛Flexible Meal Plan & Boleh Je Makan Luar untuk Kurus
    🥙Tak Perlu Eat Clean,Just Fokus MAKAN SIHAT
    -
    -
    Jom Join Sampai Kurus bersama #CabaranKurusOnline
    •𝐂𝐎𝐀𝐂𝐇 𝐌𝐔𝐇𝐀𝐈𝐍𝐈 𝐈𝐃𝐑𝐈𝐒
    •𝟑 𝐓𝐚𝐡𝐮𝐧 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡 𝐓𝐮𝐫𝐮𝐧 𝐁𝐞𝐫𝐚𝐭 𝐁𝐚𝐝𝐚𝐧
    𝐈𝐬𝐭𝐞𝐫𝐢 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐛𝐮 𝐚𝐧𝐚𝐤 𝟑
    𝐍𝐞𝐧𝐞𝐤 𝐤𝐞𝐩𝐚𝐝𝐚 𝟖 𝐨𝐫𝐚𝐧𝐠 𝐜𝐮𝐜𝐮
    𝐏𝐞𝐬𝐚𝐫𝐚/𝐅𝐮𝐥𝐥𝐭𝐢𝐦𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡
    𝐋𝐨𝐬𝐭 𝟐𝟎𝐊𝐆 / 𝟔𝟎 𝐭𝐚𝐡𝐮𝐧
    📱 013-2679196 atau Klik Link Di Bio Untuk Info & Details Program Coaching
    -
    #herbachampionteam #tvalhijrah #tv3 #nurses #guru #kitajagakita #turunberatbadan #kurussihat #coachkurus #dudukrumah #kurussebelumkahwin #sukusukuseparuh #kurusselepasbersalin #tipsdiet #herbalifenutrition #jubahbesar #bajubesar #profmuhaya #kurusselepasraya #kurustanpalapar #neelofa #kurus #herbalifesingapore #herbalifejohor

  •  11  0  20 hours ago
  • 💚Putu mayam pak aji
👉dijamin gebu, lembut dan sedap 
📲Untuk order, wasap www.wasap.my/60143886456

🍽PUTU MAYAM PAK AJI❤️
🖌Produk homemade muslim 

Harga💰💰
.
👉30 pcs RM15
👉50 pcs RM25
(Putu mayam + gula & kelapa)

 👉Penghantaran area Sijangkang, Telok Panglima Garang, Klang dan yang berdekatan sahaja (caj COD dikenakan)🛵🛵

WhatsApp segera 💖
Klik je link ni ye www.wasap.my/60143886456 🍽PUTU MAYAM PAK AJI🍰
"SEDAP, SEGAR, CITARASA UNIK"

#klangfood #sinarfm #tvalhijrah #klangbandardiraja #assalamualaikum #hai #klang #shahalam #shahalamfood #gmklang #putu #putumayam #putupiring #putubambu #putumayampakaji #makan #makanan #bazarpaknil #bazar #kenduri #doaselamat #kenduridoaselamatdantahlil #kenduridoaselamat #telokpanglimagarang #sijangkang #siakapkeli #tvalhijrah #neelofa #ctdk #tv3
  • 💚Putu mayam pak aji
    👉dijamin gebu, lembut dan sedap
    📲Untuk order, wasap www.wasap.my/60143886456

    🍽PUTU MAYAM PAK AJI❤️
    🖌Produk homemade muslim

    Harga💰💰
    .
    👉30 pcs RM15
    👉50 pcs RM25
    (Putu mayam + gula & kelapa)

    👉Penghantaran area Sijangkang, Telok Panglima Garang, Klang dan yang berdekatan sahaja (caj COD dikenakan)🛵🛵

    WhatsApp segera 💖
    Klik je link ni ye www.wasap.my/60143886456 🍽PUTU MAYAM PAK AJI🍰
    "SEDAP, SEGAR, CITARASA UNIK"

    #klangfood #sinarfm #tvalhijrah #klangbandardiraja #assalamualaikum #hai #klang #shahalam #shahalamfood #gmklang #putu #putumayam #putupiring #putubambu #putumayampakaji #makan #makanan #bazarpaknil #bazar #kenduri #doaselamat #kenduridoaselamatdantahlil #kenduridoaselamat #telokpanglimagarang #sijangkang #siakapkeli #tvalhijrah #neelofa #ctdk #tv3

  •  4  0  20 hours ago
  • Set combo yang sangat-sangat berbaloi dan menguntungkan!!

Izz nak bagitahu banyak benda yang awak dapat untuk set combo ni tau!!! Dalam set combo ni awak boleh dapat:

✔️ Lipmatte
✔️ Liptint
✔️ Lipgloss
✔️ Chocolate paste mascara
✔️ Treatment cushion foundation
✔️ Penjimatan Rm20
✔️ Discount 5%

Wawwww banyaknya😱!!! Izz jugak nak belanja postage untuk siapa yang terawal grab set combo ni tau!!! So cepat-cepat tekan link di bio dan order tau!!

#Farahnation #Hannalicious
#Squadsyiera #Obsesscosmetics
#obsesscosmeticskuantan
#obsesscosmeticmalaysia
#cosmetic #Localcosmetic
#malaysian #makeup
#makeuplover #flawlessmakeup #glammakeup #glowing #famous #meletop #glamour #gorgeous #hantaran #hadiahulangtahun #affordablemakeup #tv3malaysia #tvalhijrah #kakishoppingonline #kakishopping #miniagentkuantan #codkuantan
  • Set combo yang sangat-sangat berbaloi dan menguntungkan!!

    Izz nak bagitahu banyak benda yang awak dapat untuk set combo ni tau!!! Dalam set combo ni awak boleh dapat:

    ✔️ Lipmatte
    ✔️ Liptint
    ✔️ Lipgloss
    ✔️ Chocolate paste mascara
    ✔️ Treatment cushion foundation
    ✔️ Penjimatan Rm20
    ✔️ Discount 5%

    Wawwww banyaknya😱!!! Izz jugak nak belanja postage untuk siapa yang terawal grab set combo ni tau!!! So cepat-cepat tekan link di bio dan order tau!!

    #Farahnation #Hannalicious
    #Squadsyiera #Obsesscosmetics
    #obsesscosmeticskuantan
    #obsesscosmeticmalaysia
    #cosmetic #Localcosmetic
    #malaysian #makeup
    #makeuplover #flawlessmakeup #glammakeup #glowing #famous #meletop #glamour #gorgeous #hantaran #hadiahulangtahun #affordablemakeup #tv3malaysia #tvalhijrah #kakishoppingonline #kakishopping #miniagentkuantan #codkuantan

  •  4  1  20 hours ago
  • Previous version loose powder, dengar cerita ramai yang bagi feedback kata takut nak pakai sebab warna putih. Tambah takut lagi, nampak bercapuk putih macam tepung gomak. Lagi dahsyat, ada yg takut nak try sebab takut nampak macam hantu Kak Limah! 😱
.
Ayoyoo guysss! Sekarang dah tak perlu risau lagi. Loose Powder Obsess dah didatangkan dengan warna baru. Nude skin uolls! Memang selamat lah. Siap improvise tekstur dan ingredients lagi tau. Psstt, harga masih sama ya! 😉
. 
Okay jangan tunggu lama2 guys. Jom dapatkan dari Ann skrg!
.
Klik link di bio. 😘

#TeamJS #NNADiva #TeamAnnje #obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticssemenyih #obsesscosmeticsbangi #obsesscosmeticsberanang #obsessbandarteknologikajang #obsessrinching #obsessbandartasikkesuma #obsessecohill #supportlocal #sayajualmakeup #makeuptips #tv3 #tvalhijrah #makeupmurah #muamalaysia #hantaranmurah #birthdaysurprise #rbw2020 #RevolusiBisnesWanita2020 #rayaedition #limitededition #raya2020 #eid2020
  • Previous version loose powder, dengar cerita ramai yang bagi feedback kata takut nak pakai sebab warna putih. Tambah takut lagi, nampak bercapuk putih macam tepung gomak. Lagi dahsyat, ada yg takut nak try sebab takut nampak macam hantu Kak Limah! 😱
    .
    Ayoyoo guysss! Sekarang dah tak perlu risau lagi. Loose Powder Obsess dah didatangkan dengan warna baru. Nude skin uolls! Memang selamat lah. Siap improvise tekstur dan ingredients lagi tau. Psstt, harga masih sama ya! 😉
    .
    Okay jangan tunggu lama2 guys. Jom dapatkan dari Ann skrg!
    .
    Klik link di bio. 😘

    #TeamJS #NNADiva #TeamAnnje #obsesscosmetics #obsesswave #obsesscosmeticskl #obsesscosmeticscheras #obsesscosmeticskajang #obsesscosmeticssemenyih #obsesscosmeticsbangi #obsesscosmeticsberanang #obsessbandarteknologikajang #obsessrinching #obsessbandartasikkesuma #obsessecohill #supportlocal #sayajualmakeup #makeuptips #tv3 #tvalhijrah #makeupmurah #muamalaysia #hantaranmurah #birthdaysurprise #rbw2020 #RevolusiBisnesWanita2020 #rayaedition #limitededition #raya2020 #eid2020

  •  2  0  22 hours ago

Top #tvalhijrah Posts

  • “Ibaadii” : Hamba yang disayangi..
Perkongsian Surah Al-Baqarah Ayat 186 
.

Dan apabila hamba-hambaKu bertanya kepadamu mengenai Aku maka (beritahu kepada mereka): sesungguhnya Aku (Allah) sentiasa hampir (kepada mereka); Aku perkenankan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepadaKu. Oleh itu hendaklah mereka memohon perkenan  kepada Ku dan beriman kepada Ku supaya mereka memperoleh petunjuk. 
#qurantime 
#tvalhijrah
  • “Ibaadii” : Hamba yang disayangi..
    Perkongsian Surah Al-Baqarah Ayat 186
    .

    Dan apabila hamba-hambaKu bertanya kepadamu mengenai Aku maka (beritahu kepada mereka): sesungguhnya Aku (Allah) sentiasa hampir (kepada mereka); Aku perkenankan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepadaKu. Oleh itu hendaklah mereka memohon perkenan kepada Ku dan beriman kepada Ku supaya mereka memperoleh petunjuk.
    #qurantime
    #tvalhijrah

  •  154  12  17 July, 2020
  • Ayat 153 Surah Al Baqarah, 
Perkongsian dari #myqurantime 
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ 
Innallaaha ma’ash shaabiriin . 

Sesungguhnya Allah sentiasa bersama orang2 yang sabar. 

#qurantime 
#myqurantime
#grandhayatt
#sahabahalquran 
#sahabah
#sahabatalquran
#tvalhijrah
  • Ayat 153 Surah Al Baqarah,
    Perkongsian dari #myqurantime
    يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَعِينُوا بِالصَّبْرِ وَالصَّلَاةِ ۚ إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ 
    Innallaaha ma’ash shaabiriin .

    Sesungguhnya Allah sentiasa bersama orang2 yang sabar.

    #qurantime
    #myqurantime
    #grandhayatt
    #sahabahalquran
    #sahabah
    #sahabatalquran
    #tvalhijrah

  •  183  5  10 July, 2020