#turun5kgseminggu Instagram Photos & Videos

turun5kgseminggu - 2.2k posts

Hashtag Popularity

1.2
average comments
62.8
average likes

Latest #turun5kgseminggu Posts

  • Lemak ghaib 20 kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Testimoni freshhh!!

Dulu bulat lomak tersembul sana sini pakai baju saiz XL. Bila lemak ghaib pakai saiz S ๐Ÿ˜š

Jangan cakap lepas ni terpaksa pakai saiz XXS disebabkan penangan nyotnyot FitzBelly ni ๐Ÿคฉ

#LentikDaraHQ
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
#kurustanpaberlapar
  • Lemak ghaib 20 kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Testimoni freshhh!!

    Dulu bulat lomak tersembul sana sini pakai baju saiz XL. Bila lemak ghaib pakai saiz S ๐Ÿ˜š

    Jangan cakap lepas ni terpaksa pakai saiz XXS disebabkan penangan nyotnyot FitzBelly ni ๐Ÿคฉ

    #LentikDaraHQ
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #kurustanpaberlapar

  •  1  0  30 July, 2020
  • Lemak ghaib 20 kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Testimoni freshhh!!

Dulu bulat lomak tersembul sana sini pakai baju saiz XL. Bila lemak ghaib pakai saiz S ๐Ÿ˜š

Jangan cakap lepas ni terpaksa pakai saiz XXS disebabkan penangan nyotnyot FitzBelly ni ๐Ÿคฉ

#LentikDaraHQ
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
#kurustanpaberlapar
  • Lemak ghaib 20 kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ Testimoni freshhh!!

    Dulu bulat lomak tersembul sana sini pakai baju saiz XL. Bila lemak ghaib pakai saiz S ๐Ÿ˜š

    Jangan cakap lepas ni terpaksa pakai saiz XXS disebabkan penangan nyotnyot FitzBelly ni ๐Ÿคฉ

    #LentikDaraHQ
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #kurustanpaberlapar

  •  2  1  30 July, 2020
  • Alhamdulillah, cerita siang tadi hantar ke singapore produk lentik dara fitzbelly..

Myra gunakan perkhidmatan gdex, sebab citilink stop penghantaran ke kesana buat masa ni.

Nak kurus,sihat dan cantik? Amalkan je setiap hari fitzbelly,dan rasai kesannya seawal 7 hari๐Ÿคฉ

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
#tanpaberlapar
  • Alhamdulillah, cerita siang tadi hantar ke singapore produk lentik dara fitzbelly..

    Myra gunakan perkhidmatan gdex, sebab citilink stop penghantaran ke kesana buat masa ni.

    Nak kurus,sihat dan cantik? Amalkan je setiap hari fitzbelly,dan rasai kesannya seawal 7 hari๐Ÿคฉ

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #tanpaberlapar

  •  5  0  27 July, 2020
  • Ummu kayish _mudahnya kurus  klw kita faham ilmunya dan kita betul2 serious betulkan mind set dan commit 

DENGANistiqomah(consistent)semuanya akan terkontrol 

Ingat big way kita ketika kita hilap kita tergoda oleh cabaran depan mata 

Sibukan diri agar kita tidak selalu mikirin melulu makanan 

Jaga mulut stop untuk mengunyah

Mau kurus sehat tanpa laper boleh makan 5 kali dan tidak tinggal makan nasi ????

Join programme kurus di rumah saja secara online yuuk bersama team GFNO online

Untuk detail infonya click link bio ig saya @ummu kayish atau direct whatapp ๐Ÿ“ฒummu kayish  ok !
.
Cepetan guys ada beberapa hari lagi 
August INTEK still open 

Follow  ig @szubaidah1a 
Follow ig@szubaidah2655 

Coach ummu kayish 
#getfitnowonlien #teamcoachummukayish#programmekurus #dietonline #kurusdirumahsaja#turun5kgseminggu#makananensk#mealplan#videotutorialmasakan#cookingclass#workout#tipkirus#ilmupemakanan#malaysianfoode#indonesia#hobimakan#cantik#bodyfits
  • Ummu kayish _mudahnya kurus klw kita faham ilmunya dan kita betul2 serious betulkan mind set dan commit

    DENGANistiqomah(consistent)semuanya akan terkontrol

    Ingat big way kita ketika kita hilap kita tergoda oleh cabaran depan mata

    Sibukan diri agar kita tidak selalu mikirin melulu makanan

    Jaga mulut stop untuk mengunyah

    Mau kurus sehat tanpa laper boleh makan 5 kali dan tidak tinggal makan nasi ????

    Join programme kurus di rumah saja secara online yuuk bersama team GFNO online

    Untuk detail infonya click link bio ig saya @ummu kayish atau direct whatapp ๐Ÿ“ฒummu kayish ok !
    .
    Cepetan guys ada beberapa hari lagi
    August INTEK still open

    Follow ig @szubaidah1a
    Follow ig@szubaidah2655

    Coach ummu kayish
    #getfitnowonlien #teamcoachummukayish #programmekurus #dietonline #kurusdirumahsaja #turun5kgseminggu #makananensk #mealplan #videotutorialmasakan #cookingclass#workout#tipkirus#ilmupemakanan#malaysianfoode#indonesia#hobimakan#cantik#bodyfits

  •  2  0  26 July, 2020
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
Best ke memang best๐Ÿคฉ

#LentikDara
#nyotnyotkurus 
#tanpaberlapar 
#turun5kgseminggu
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
    Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

    Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
    Best ke memang best๐Ÿคฉ

    #LentikDara
    #nyotnyotkurus
    #tanpaberlapar
    #turun5kgseminggu

  •  1  0  23 July, 2020
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
Best ke memang best๐Ÿคฉ

#LentikDaraHq 
#nyotnyotkurus 
#tanpaberlapar 
#turun5kgseminggu
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
    Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

    Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
    Best ke memang best๐Ÿคฉ

    #LentikDaraHq
    #nyotnyotkurus
    #tanpaberlapar
    #turun5kgseminggu

  •  2  0  23 July, 2020
  • Lemak ghaib 20kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ test! fresh๐Ÿ˜Š
.
Dulu bulat l0mak tersembol sana sini pakai baju saiz XL.
Bila l0mak dah ghaib pakai sa!z S.
.
Jangan cakap lepas nie terpaksa pakai baju saiz XXS  disebabkan penangan nyotnyot fitzbelly nie.

#LentikDaraHq 
#nyotnyotkurus 
#turun5kgseminggu 
#tanpaberlapar
  • Lemak ghaib 20kg ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ test! fresh๐Ÿ˜Š
    .
    Dulu bulat l0mak tersembol sana sini pakai baju saiz XL.
    Bila l0mak dah ghaib pakai sa!z S.
    .
    Jangan cakap lepas nie terpaksa pakai baju saiz XXS disebabkan penangan nyotnyot fitzbelly nie.

    #LentikDaraHq
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #tanpaberlapar

  •  4  0  21 July, 2020
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
Best ke memang best๐Ÿคฉ

#LentikDaraHq 
#nyotnyotkurus 
#tanpaberlapar 
#turun5kgseminggu

Berminat boleh wassap mama ros cepat...โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

www.wasap.my/+601135337197/nakLentikDara

1Box RM60
2Box RM110
3Box RM150
4Box RM190

โž•โž•โž• free gift 
*bukan 1 bukan 2 free gift*

Yang jauh mama ros buat pos ye

๐Ÿ“ฎ*POSTAGE +RM10*

*HARGA ASAL 1BOX RM65*
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
    Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

    Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
    Best ke memang best๐Ÿคฉ

    #LentikDaraHq
    #nyotnyotkurus
    #tanpaberlapar
    #turun5kgseminggu

    Berminat boleh wassap mama ros cepat...โฌ‡๏ธโฌ‡๏ธโฌ‡๏ธ

    www.wasap.my/+601135337197/nakLentikDara

    1Box RM60
    2Box RM110
    3Box RM150
    4Box RM190

    โž•โž•โž• free gift
    *bukan 1 bukan 2 free gift*

    Yang jauh mama ros buat pos ye

    ๐Ÿ“ฎ*POSTAGE +RM10*

    *HARGA ASAL 1BOX RM65*

  •  3  0  17 July, 2020
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
Best ke memang best๐Ÿคฉ

#LentikDaraHq 
#nyotnyotkurus 
#tanpaberlapar 
#turun5kgseminggu
  • Dalam fitzbelly ada TEH HIJAU..
    Teh ini dikatakan dapat membantu mempertingkatkan metabolism sehingga 4-5%. Teh ini membantu menukar lemak yang terkandung dalam badan kepada asid lemak bebas, yang mungkin dapat membakar lemak sehingga 10-17%. Baik untuk mengurangkan dan mengekalkan berat.

    Bila metabolisma meningkat proses penurunan berat badan akan lebih pantas. Macam akak kita ni baru 15 hari nyotnyot fitzbelly dah turun hampir 9kg.
    Best ke memang best๐Ÿคฉ

    #LentikDaraHq
    #nyotnyotkurus
    #tanpaberlapar
    #turun5kgseminggu

  •  0  0  16 July, 2020
  • Saat bangun tidur , minuman apa yang pertama kali kamu kondumsi ? 
.
Ada 7 manfaat lho jika kamu minum air putih hangat di pagi hari.
.
1. Mencegah penuaan dini.
2. Meredakan sakit.
3. Membantu menurunkan berat badan.
4. Meningkatkan kerja sistem pencernaan.
5. Mencegah sembelit.
6. Memudahkan tidur malam.
7. Memperbaiki aliran darah.
.
.
Jangan lupa follow untuk mengetahui sekitar inforamsi diet sehat.
Follow @coach_453p 
Follow @coach_453p 
Follow @coach_453p 
.
.
Atau chat wa ๐Ÿ“ฒ089655069354
.
.
#manfaatairputihhangat #airputih #infodiet #infoseputardiet #faktadietsehat #caradietsehat #konsultasidietsehat #turun5kgseminggu #turunberatbadanonline #bersyukurlah #feelinggoodlikeishould #kalorimakanan #tipsdiet #tipsdietcepat #tipsdietalami #panduandiet #defisitkalorier #dirumahsaja #olahragadirumah #kulinerbandung #wisatakuliner #wisatabandung #makananbandung #senamaerobik #senamzumba #senamanpagi #senamyoga #senamankurus #fitnes #workoutroutine
  • Saat bangun tidur , minuman apa yang pertama kali kamu kondumsi ?
    .
    Ada 7 manfaat lho jika kamu minum air putih hangat di pagi hari.
    .
    1. Mencegah penuaan dini.
    2. Meredakan sakit.
    3. Membantu menurunkan berat badan.
    4. Meningkatkan kerja sistem pencernaan.
    5. Mencegah sembelit.
    6. Memudahkan tidur malam.
    7. Memperbaiki aliran darah.
    .
    .
    Jangan lupa follow untuk mengetahui sekitar inforamsi diet sehat.
    Follow @coach_453p
    Follow @coach_453p
    Follow @coach_453p
    .
    .
    Atau chat wa ๐Ÿ“ฒ089655069354
    .
    .
    #manfaatairputihhangat #airputih #infodiet #infoseputardiet #faktadietsehat #caradietsehat #konsultasidietsehat #turun5kgseminggu #turunberatbadanonline #bersyukurlah #feelinggoodlikeishould #kalorimakanan #tipsdiet #tipsdietcepat #tipsdietalami #panduandiet #defisitkalorier #dirumahsaja #olahragadirumah #kulinerbandung #wisatakuliner #wisatabandung #makananbandung #senamaerobik #senamzumba #senamanpagi #senamyoga #senamankurus #fitnes #workoutroutine

  •  9  0  15 July, 2020
  • Kan dah cakap jangan berani cuba.
Dah tercubalah terpaksa terima hakikatnya hari Ini.

Lemak ghaib 18kg terus, baju nikah dah boleh pakai. Lentik dara memang detox ohsemm. 

Masih sayang lemak? Jangan berani cuba ok.

#lentikdarafitzbelly 
#nyotnyotkurus 
#turun5kgseminggu
  • Kan dah cakap jangan berani cuba.
    Dah tercubalah terpaksa terima hakikatnya hari Ini.

    Lemak ghaib 18kg terus, baju nikah dah boleh pakai. Lentik dara memang detox ohsemm.

    Masih sayang lemak? Jangan berani cuba ok.

    #lentikdarafitzbelly
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu

  •  3  0  15 July, 2020
  • Selamat Pagi๐ŸŒน
Didoakan kita semua dipermudahkan segala urusan, serta dikurniakan rezeki yang banyak lagi berpanjangan Aamiin YRA๐Ÿคฒ

Nak kurus wajib breakfast, dan jangan lupa nyotnyot fitzbelly untuk mengawal nafsu makan dan membantu membakar lemak berlebihan dengan lebih pantas..

#lentikdara 
#turun5kgseminggu
#tanpasenamanberat
  • Selamat Pagi๐ŸŒน
    Didoakan kita semua dipermudahkan segala urusan, serta dikurniakan rezeki yang banyak lagi berpanjangan Aamiin YRA๐Ÿคฒ

    Nak kurus wajib breakfast, dan jangan lupa nyotnyot fitzbelly untuk mengawal nafsu makan dan membantu membakar lemak berlebihan dengan lebih pantas..

    #lentikdara
    #turun5kgseminggu
    #tanpasenamanberat

  •  1  0  12 July, 2020
  • Kenapa nak seksa diri, kalau ada yang lebih mudah dan berkesan seawal 7 hari.

Minum air putih yang cukup dan konsisten 1 sachet setiap hari fitzbelly.

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
  • Kenapa nak seksa diri, kalau ada yang lebih mudah dan berkesan seawal 7 hari.

    Minum air putih yang cukup dan konsisten 1 sachet setiap hari fitzbelly.

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu

  •  2  0  10 July, 2020
  • Kenapa nak seksa diri, kalau ada yang lebih mudah dan berkesan seawal 7 hari.

Minum air putih yang cukup dan konsisten 1 sachet setiap hari fitzbelly.

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
  • Kenapa nak seksa diri, kalau ada yang lebih mudah dan berkesan seawal 7 hari.

    Minum air putih yang cukup dan konsisten 1 sachet setiap hari fitzbelly.

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu

  •  4  0  10 July, 2020
  • Bila da kurus

Otomatik cara kita dress up pun berubah ,

Otomatik kulit kita jadi flawles,

Otomatik kita dah tak jadi rabun๐Ÿคฉ,( gurau jah, maksudnya da pandai melawa) 

Otomatik kulit gebu gebas 

Otomatik tudung dah tak tersepit kat pipi tembun๐Ÿ˜› 

Eh otomatik semua bole la dengan lentik dara fitzbelly 

Dapatkan promosi fitzbelly hari ini!!!

#lentikdara #nyotnyotkurus #turun5kgseminggu #tanpaberlapar #tanpasenamanberat #kurussihatcantik
  • Bila da kurus

    Otomatik cara kita dress up pun berubah ,

    Otomatik kulit kita jadi flawles,

    Otomatik kita dah tak jadi rabun๐Ÿคฉ,( gurau jah, maksudnya da pandai melawa)

    Otomatik kulit gebu gebas

    Otomatik tudung dah tak tersepit kat pipi tembun๐Ÿ˜›

    Eh otomatik semua bole la dengan lentik dara fitzbelly

    Dapatkan promosi fitzbelly hari ini!!!

    #lentikdara #nyotnyotkurus #turun5kgseminggu #tanpaberlapar #tanpasenamanberat #kurussihatcantik

  •  2  0  6 July, 2020
  • Perut yang buncit adalah antara penyebab utama sakit belakang. Ia menyebabkan otot belakang anda terpaksa bekerja lebih keras bagi menampung perut anda yang ke depan tu.

Marilah kita sama2 berusaha hapuskan kebuncitan.
Bukan lelaki je,wanita pun sama tau!!!

LENTIK DARA FITZBELLY tak pernah mengecewakan.

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
#tanpaberlapar
#tanpasenamanberat
  • Perut yang buncit adalah antara penyebab utama sakit belakang. Ia menyebabkan otot belakang anda terpaksa bekerja lebih keras bagi menampung perut anda yang ke depan tu.

    Marilah kita sama2 berusaha hapuskan kebuncitan.
    Bukan lelaki je,wanita pun sama tau!!!

    LENTIK DARA FITZBELLY tak pernah mengecewakan.

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #tanpaberlapar
    #tanpasenamanberat

  •  5  0  4 July, 2020
  • Dah cuba macam macam produk? Tapi sama je?

Masih โ€˜DORAEMONโ€™ lagi? 

Stress?

Nak myra bantu buang lemak degil tanpa berlapar dan tanpa senaman berat?

#lentikdara #nyotnyotkurus #turun5kgseminggu
  • Dah cuba macam macam produk? Tapi sama je?

    Masih โ€˜DORAEMONโ€™ lagi?

    Stress?

    Nak myra bantu buang lemak degil tanpa berlapar dan tanpa senaman berat?

    #lentikdara #nyotnyotkurus #turun5kgseminggu

  •  3  0  2 July, 2020
  • Founder Lentik Dara Puan Wan Ifa

Founder LD merupakan testimoni diri sendiri sebelum mengeluarkan produk kesihatan ini. 
Puan Ifa bukanlah mengeluarkan Produk untuk mengejar kemewahan dunia, tetapi beliau ingin kongsikan manfaat produk keluarannya dengan semua masyarakat. Keberkesanannya ke atas diri sendiri, membuat beliau mendapat satu semangat untuk memasarkan Produk tersebut kepada umum.

Rakyat Malaysia sangat terkenal dengan rakyat yang obesiti. Makanan di Malaysia sangat mewah dan sedap.
Setiap negeri ada makanan famous masing-masing. Jadi setiap negeri pasti terlibat dengan masalah obesiti.

Lentik Dara boleh didapati di setiap negeri Seluruh Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak. Lebih dari 3tahun Lentik Dara bertapak dan masih kekal sehingga kini. Setiap tahun pasti akan ada penambahbaikan dari segi ramuan dan juga packaging.

Hanya yang terbaik akan dipasarkan bagi memberi manfaat semaksima mungkin untuk semua masyarakat.

Terima Kasih Founder Pn Ifa

Boleh dapatkan lentik dara fitzbelly hari ini dengan pengedar kami yang sah ruang komen

#lentikdara
#lentikdarahq
#lentikdarafitzbelly
#nyotnyotkurus
#nyotnyotflawless
#turun5kgseminggu
#tanpaberlapar
#tanpasenaman
#sihat
  • Founder Lentik Dara Puan Wan Ifa

    Founder LD merupakan testimoni diri sendiri sebelum mengeluarkan produk kesihatan ini.
    Puan Ifa bukanlah mengeluarkan Produk untuk mengejar kemewahan dunia, tetapi beliau ingin kongsikan manfaat produk keluarannya dengan semua masyarakat. Keberkesanannya ke atas diri sendiri, membuat beliau mendapat satu semangat untuk memasarkan Produk tersebut kepada umum.

    Rakyat Malaysia sangat terkenal dengan rakyat yang obesiti. Makanan di Malaysia sangat mewah dan sedap.
    Setiap negeri ada makanan famous masing-masing. Jadi setiap negeri pasti terlibat dengan masalah obesiti.

    Lentik Dara boleh didapati di setiap negeri Seluruh Malaysia termasuk Sabah Dan Sarawak. Lebih dari 3tahun Lentik Dara bertapak dan masih kekal sehingga kini. Setiap tahun pasti akan ada penambahbaikan dari segi ramuan dan juga packaging.

    Hanya yang terbaik akan dipasarkan bagi memberi manfaat semaksima mungkin untuk semua masyarakat.

    Terima Kasih Founder Pn Ifa

    Boleh dapatkan lentik dara fitzbelly hari ini dengan pengedar kami yang sah ruang komen

    #lentikdara
    #lentikdarahq
    #lentikdarafitzbelly
    #nyotnyotkurus
    #nyotnyotflawless
    #turun5kgseminggu
    #tanpaberlapar
    #tanpasenaman
    #sihat

  •  2  0  28 June, 2020
  • Alhamdulillah makcik order 1 box fitzbelly.

Siapa orang jb nak myra cod produk lentik dara boleh whtspp segera ada gift nak beri ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
  • Alhamdulillah makcik order 1 box fitzbelly.

    Siapa orang jb nak myra cod produk lentik dara boleh whtspp segera ada gift nak beri ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜ #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu

  •  4  0  25 June, 2020
  • Tahniah orang singapore kak Nur Hafezza Idris  restok lagi fitzbelly.

Meroket sakan ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Orang singapore yang ada masalah kegemukkan, susah membuang, kurang bertenaga InsyAllah fitzbelly dapat membantu. Banyak lagi manfaat lain akan kita dapat jika amalkan secara konsisten.

#lentikdara
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
#kurussihatcantik
  • Tahniah orang singapore kak Nur Hafezza Idris restok lagi fitzbelly.

    Meroket sakan ๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€ ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
    Orang singapore yang ada masalah kegemukkan, susah membuang, kurang bertenaga InsyAllah fitzbelly dapat membantu. Banyak lagi manfaat lain akan kita dapat jika amalkan secara konsisten.

    #lentikdara
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu
    #kurussihatcantik

  •  5  0  25 June, 2020
  • Selamat Pagi, 
Dah breakfast ke tu? Jangan lupa nyotnyot fitzbelly sebelum breakfast.
Nak habak nie, jangan tertipu dengan kamera nie tw hahaha.

Tapikan fitzbelly tak pernah menipu. Kalau korang konsisten amalkan, InsyAllah wajah lebih fresh, kurus, cantik dan banyak lagi manfaat yg korang akan dapat. Kesan seawal 7 hari penggunaan korang akan mula nampak sedikit demi sedikit feedback positif. 
#lentikdarafitzbelly
#nyotnyotkurus
#turun5kgseminggu
  • Selamat Pagi,
    Dah breakfast ke tu? Jangan lupa nyotnyot fitzbelly sebelum breakfast.
    Nak habak nie, jangan tertipu dengan kamera nie tw hahaha.

    Tapikan fitzbelly tak pernah menipu. Kalau korang konsisten amalkan, InsyAllah wajah lebih fresh, kurus, cantik dan banyak lagi manfaat yg korang akan dapat. Kesan seawal 7 hari penggunaan korang akan mula nampak sedikit demi sedikit feedback positif.
    #lentikdarafitzbelly
    #nyotnyotkurus
    #turun5kgseminggu

  •  8  0  25 June, 2020

Top #turun5kgseminggu Posts

  • SAYA TAKKAN BOLEH KURUS SEBAB GENETIK MEMANG GEMUK.
.
Betul ke ada orang yg obesiti sebab genetik mereka pun obese ? .
FAKTA๐Ÿ’ฅ (Baca di bawah).
.
Genetik hanya memainkan peranan 30% sahaja kepada badan kita. 70% lagi datang daripada gaya hidup kita sendiri.
. 
Cara kita makan, waktu kita tidur, kekerapan kita bersenam dan macam2 lagi. Ia tidak 100% bergantung kepada genetik.
.
Jangan salahkan genetik sebab punca utama anda obese. Tapi cuba ubah tabiat pemakanan dan gaya hidup anda.
.
JANGAN MENYESAL DI KEMUDIAN HARI.
.
Your Online Weight Loss Coach
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
.
#cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu  #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitness team #coachamir
  • SAYA TAKKAN BOLEH KURUS SEBAB GENETIK MEMANG GEMUK.
    .
    Betul ke ada orang yg obesiti sebab genetik mereka pun obese ? .
    FAKTA๐Ÿ’ฅ (Baca di bawah).
    .
    Genetik hanya memainkan peranan 30% sahaja kepada badan kita. 70% lagi datang daripada gaya hidup kita sendiri.
    .
    Cara kita makan, waktu kita tidur, kekerapan kita bersenam dan macam2 lagi. Ia tidak 100% bergantung kepada genetik.
    .
    Jangan salahkan genetik sebab punca utama anda obese. Tapi cuba ubah tabiat pemakanan dan gaya hidup anda.
    .
    JANGAN MENYESAL DI KEMUDIAN HARI.
    .
    Your Online Weight Loss Coach
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
    .
    #cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitness team #coachamir

  •  189  2  11 March, 2017
  • BESTNYAA DAPAT FITTING BAJU SAIZ DAN DESIGN IDAMAN SENDIRI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
โ€œAah lah coach bestnyaaa๐Ÿคฉ๐Ÿคฉโ€
.
Gambar di atas adalah kawan aka jiran saya sendiri. Coach Fatin ni dulu ma shaa Allah. Walaupun masa anak dara tapi gaya macam makcik2 anak tiga๐Ÿ˜… Bukan apa, bila berat badan berlebihan mulalah muka nampak tua.
.
Alhamdulillah setelah beliau sendiri join coaching, ikut mealplan dan ikut cakap coach beliau, coach fatin dapat turunkan 12kg before wedding day๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
.
โ€œPossible ke coach untuk saya turun berat before wedding saya? Wedding lagi 3 bulan ni.โ€
.
YES ITS POSSIBLE!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป
.
Kepada anda yang serius nak kurus sebelum bergelar pengantin dan raja sehari, saya boleh bantu untuk turunkan 10-20kg 3 bulan daripada sekarang!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
.
Coaching&mentoring, step by step A-Z coaching akan diberikan dan paling best, MEALPLAN SPECIAL untuk anda yang join untuk season KFOC kali ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Klik link di bio untuk details๐Ÿ˜๐Ÿ“ฒ
.
Tag pasangan anda๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
.
#kurusfitonlinecoaching
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
  • BESTNYAA DAPAT FITTING BAJU SAIZ DAN DESIGN IDAMAN SENDIRI๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
    .
    โ€œAah lah coach bestnyaaa๐Ÿคฉ๐Ÿคฉโ€
    .
    Gambar di atas adalah kawan aka jiran saya sendiri. Coach Fatin ni dulu ma shaa Allah. Walaupun masa anak dara tapi gaya macam makcik2 anak tiga๐Ÿ˜… Bukan apa, bila berat badan berlebihan mulalah muka nampak tua.
    .
    Alhamdulillah setelah beliau sendiri join coaching, ikut mealplan dan ikut cakap coach beliau, coach fatin dapat turunkan 12kg before wedding day๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป
    .
    โ€œPossible ke coach untuk saya turun berat before wedding saya? Wedding lagi 3 bulan ni.โ€
    .
    YES ITS POSSIBLE!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ™Œ๐Ÿป๐Ÿ™Œ๐Ÿป
    .
    Kepada anda yang serius nak kurus sebelum bergelar pengantin dan raja sehari, saya boleh bantu untuk turunkan 10-20kg 3 bulan daripada sekarang!๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰
    .
    Coaching&mentoring, step by step A-Z coaching akan diberikan dan paling best, MEALPLAN SPECIAL untuk anda yang join untuk season KFOC kali ni๐Ÿ˜๐Ÿ˜
    .
    Klik link di bio untuk details๐Ÿ˜๐Ÿ“ฒ
    .
    Tag pasangan anda๐Ÿคฉ๐Ÿ˜๐Ÿ’ƒ๐Ÿป
    .
    #kurusfitonlinecoaching
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672

  •  526  5  24 July, 2018
  • Tersilap ambil boleh terlebih sampai 100kalori!๐Ÿ˜ญ
.
Pisang dan peanut butter memang disarankan untuk dimakan semasa snacking tapi pastikan amount dan kuantiti yang betul.
.
Takut nanti terlebih kalori jadi termasuk dalam program naik berat badan pulak HAHA๐Ÿคฃ
.
โšœ๏ธ PENDAFTARAN CABARAN KURUS SUDAH DIBUKA. KLIK LINK DI BIO UNTUK MENDAFTAR.
.
#yourbodymechanic
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
  • Tersilap ambil boleh terlebih sampai 100kalori!๐Ÿ˜ญ
    .
    Pisang dan peanut butter memang disarankan untuk dimakan semasa snacking tapi pastikan amount dan kuantiti yang betul.
    .
    Takut nanti terlebih kalori jadi termasuk dalam program naik berat badan pulak HAHA๐Ÿคฃ
    .
    โšœ๏ธ PENDAFTARAN CABARAN KURUS SUDAH DIBUKA. KLIK LINK DI BIO UNTUK MENDAFTAR.
    .
    #yourbodymechanic
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672

  •  280  7  26 January, 2018
  • NAK KURUS JE ATAU NAK KURUS DAN SIHAT SEKALI ?
.
Ramai yang nak kurus dan turunkan lemak. Tapi tak tahu sebab kenapa sebenarnya mereka nak kurus.
.
Bagi coach, perkara yg paling penting (sebab nak kurus) adalah untuk sihat. Bila kita sihat, lagi banyak aktiviti yg boleh dilakukan dengan gembiranya.
.
Jadi, pastikan anda makan makanan yg SIHAT sepanjang perjalanan anda bila nak turun berat. Elakkan makanan berproses, snek2, fast food dan yg mengandungi bahan MSG yg tinggi.
.
Makanan2 di atas akan merosakkan usus anda dan menyebabkan lagi banyak penyakit 'terundang tanpa sengaja'.
.
KURUS DAN SIHAT MATLAMAT UTAMA.
.
Your Online Weight Loss Coach
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
.
#cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu  #tipsturunberatbadan #tipssihat #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir
  • NAK KURUS JE ATAU NAK KURUS DAN SIHAT SEKALI ?
    .
    Ramai yang nak kurus dan turunkan lemak. Tapi tak tahu sebab kenapa sebenarnya mereka nak kurus.
    .
    Bagi coach, perkara yg paling penting (sebab nak kurus) adalah untuk sihat. Bila kita sihat, lagi banyak aktiviti yg boleh dilakukan dengan gembiranya.
    .
    Jadi, pastikan anda makan makanan yg SIHAT sepanjang perjalanan anda bila nak turun berat. Elakkan makanan berproses, snek2, fast food dan yg mengandungi bahan MSG yg tinggi.
    .
    Makanan2 di atas akan merosakkan usus anda dan menyebabkan lagi banyak penyakit 'terundang tanpa sengaja'.
    .
    KURUS DAN SIHAT MATLAMAT UTAMA.
    .
    Your Online Weight Loss Coach
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
    .
    #cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #tipssihat #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir

  •  130  4  11 March, 2017
  • BERAPA LITER YANG BADAN KITA PERLUKAN SEHARI ?
.
Seperti yg coach janjikan dalam video sebelum ni, coach akan kongsikan kepada anda semua tentang kandungan air yg diperlukan untuk kita.
.
Setiap 25kg daripada berat badan kita memerlukan 1 liter air putih. Jadi contoh, kalau berat anda 75kg, anda perlukan AT LEAST 3liter air putih.
.
Cuba dan pastikan anda disipilin untuk menepati tahap air yg diperlukan kerana air putih adalah salah satu KUNCI utama untuk turunkan lemak dan berat badan.
.
Nak tanya sikit ni. Selama ni minum berapa liter air putih ? ๐Ÿ˜
.
Your Online Weight Loss Coach
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
.
#cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu  #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir
  • BERAPA LITER YANG BADAN KITA PERLUKAN SEHARI ?
    .
    Seperti yg coach janjikan dalam video sebelum ni, coach akan kongsikan kepada anda semua tentang kandungan air yg diperlukan untuk kita.
    .
    Setiap 25kg daripada berat badan kita memerlukan 1 liter air putih. Jadi contoh, kalau berat anda 75kg, anda perlukan AT LEAST 3liter air putih.
    .
    Cuba dan pastikan anda disipilin untuk menepati tahap air yg diperlukan kerana air putih adalah salah satu KUNCI utama untuk turunkan lemak dan berat badan.
    .
    Nak tanya sikit ni. Selama ni minum berapa liter air putih ? ๐Ÿ˜
    .
    Your Online Weight Loss Coach
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
    .
    #cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir

  •  194  11  11 March, 2017
  • "BADAN KITA NI NAK PAKAI LAMA. CEGAH SEBELUM TERKENA".
.
Siapa yang selalu dengar ayat ni ? Coach pasti ramai yang pernah dengar. Jadi kita bila nak jaga kesihatan ni janganlah kedekut sangat untuk spend dekat makanan yang sihat.
.
Coach pun faham makanan yang 'sihat' ni harga pun tak macam makanan yg lain. Tapi kesihatan kita ni pun bukanlah 'murah' kan. .
Put VALUE dekat diri kita. Setiap anggota badan kita dan kesihatan kita lagi MAHAL daripada makanan yg sihat. .
ps :/ Harga caj hospital nanti lagi lah mahal kalau kita dah 'terkena' (semoga dijauhkan).
.
Your Online Weight Loss Coach
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
.
#cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu  #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir
  • "BADAN KITA NI NAK PAKAI LAMA. CEGAH SEBELUM TERKENA".
    .
    Siapa yang selalu dengar ayat ni ? Coach pasti ramai yang pernah dengar. Jadi kita bila nak jaga kesihatan ni janganlah kedekut sangat untuk spend dekat makanan yang sihat.
    .
    Coach pun faham makanan yang 'sihat' ni harga pun tak macam makanan yg lain. Tapi kesihatan kita ni pun bukanlah 'murah' kan. .
    Put VALUE dekat diri kita. Setiap anggota badan kita dan kesihatan kita lagi MAHAL daripada makanan yg sihat. .
    ps :/ Harga caj hospital nanti lagi lah mahal kalau kita dah 'terkena' (semoga dijauhkan).
    .
    Your Online Weight Loss Coach
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
    .
    #cabarankurus30hari #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #kurussihat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir

  •  134  4  27 March, 2017
  • Tip minum air masak ๐Ÿ˜Š
.
1 Jam minum 1 gelas .
3 Liter Sehari Senang. .
Minumla 3 Liter Sehari Kalau Nak Kulit cantik, Sihat dan Bantu progress Turun Berat. .
Tag / Like / Followback / #doubletap If u feel this is informative .
#tipskurus #tipsdiet #tipssihat #viral #bajubesar #plusclosset #fitfam #coupleworkout #fitcouple #akuyangpakaikoyangpanas #redvelvetdrama #gegarvaganza #tudungmurah #jubahbesar
#weightloss #weightlosstips #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #fitness #coachkurus #bajubesar #seluarbesar #coachyusri #fityusri24 #myonlinewlc 
Cer tag Kawan korang yang susah Nak minum air masak ๐Ÿ˜Š
.
  • Tip minum air masak ๐Ÿ˜Š
    .
    1 Jam minum 1 gelas .
    3 Liter Sehari Senang. .
    Minumla 3 Liter Sehari Kalau Nak Kulit cantik, Sihat dan Bantu progress Turun Berat. .
    Tag / Like / Followback / #doubletap If u feel this is informative .
    #tipskurus #tipsdiet #tipssihat #viral #bajubesar #plusclosset #fitfam #coupleworkout #fitcouple #akuyangpakaikoyangpanas #redvelvetdrama #gegarvaganza #tudungmurah #jubahbesar
    #weightloss #weightlosstips #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #fitness #coachkurus #bajubesar #seluarbesar #coachyusri #fityusri24 #myonlinewlc
    Cer tag Kawan korang yang susah Nak minum air masak ๐Ÿ˜Š
    .

  •  614  7  21 February, 2018
  • KITA ADALAH APA YANG KITA MAKAN.
.
Takde magik pun kalau nak turunkan berat badan ni. Semuanya berbalik kepada jenis makanan yang kita makan. .
Selagi tak berlebihan daripada 'calorie intake' yg sepatutnya dan makanan yg diambil pun sihat. Memang mustahil untuk kita naik berat badan.
.
Jadi kepada korang semua yg serius nak turun berat badan, LANGKAH PERTAMA yg perlu dilakukan adalah, TUKAR apa yang berada di atas pinggan korang.
.
Kepada lebih sihat, seimbang dan tinggi nutrisi seperti cukup protein dan karbo dan juga rendah kalorinya.
.
Macam mana nak tahu kalori makanan ? Nanti saya kongsikan ๐Ÿ˜‰
.
Your Online Weight Loss Coach
๐ŸŒ€ Coach Amir
๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
.
Follow @amirhamzah_fitness untuk tips2 turun lemak setiap hari.
-
#cabarankurus30hari #projekkurus30hari #kurusselepasgemuk #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat  #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu  #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir
  • KITA ADALAH APA YANG KITA MAKAN.
    .
    Takde magik pun kalau nak turunkan berat badan ni. Semuanya berbalik kepada jenis makanan yang kita makan. .
    Selagi tak berlebihan daripada 'calorie intake' yg sepatutnya dan makanan yg diambil pun sihat. Memang mustahil untuk kita naik berat badan.
    .
    Jadi kepada korang semua yg serius nak turun berat badan, LANGKAH PERTAMA yg perlu dilakukan adalah, TUKAR apa yang berada di atas pinggan korang.
    .
    Kepada lebih sihat, seimbang dan tinggi nutrisi seperti cukup protein dan karbo dan juga rendah kalorinya.
    .
    Macam mana nak tahu kalori makanan ? Nanti saya kongsikan ๐Ÿ˜‰
    .
    Your Online Weight Loss Coach
    ๐ŸŒ€ Coach Amir
    ๐Ÿ“ฒ+6019-9394672
    .
    Follow @amirhamzah_fitness untuk tips2 turun lemak setiap hari.
    -
    #cabarankurus30hari #projekkurus30hari #kurusselepasgemuk #cabarankurus #weightlosschallenge #jomkurus1malaysia #jomkurus #astrobellajomkurus #jk1m #kurusmudah #kuruscepat #nakkurus #ubatkurus #akuyangpakaikoyangpanas #wakdoyok #tudungmurah #jubahbesar #weightloss #weightlosstips #tipskurus #turun5kgseminggu #tipsturunberatbadan #underarmour #radkl #paidreview #astro #bajubesar #seluarbesar #nextlevelfitnessteam #coachamir

  •  143  2  10 April, 2017