#tudungaslegacyreadystok Instagram Photos & Videos

tudungaslegacyreadystok - 24 posts

Hashtag Popularity

0.2
average comments
8.5
average likes

Latest #tudungaslegacyreadystok Posts

  • siapa kawan korang yg puasa pagi2 dan bila tngahari buka puasa?? tag kawan krong😬😬😬🤤🤤🤤
.
Banyak saya tengok orang x puasa alasan x larat....puasa tu kan wajib korang.......jgn mcm2...kalau korang xlarat nak puasa, x ada tenaga, x tahan lapar,kena ambik BIZZI BREAKFIRST @as.legacymalaysia ...korang boleh makan ni time sahur dan Insya Allah korang akan rasa kenyang dan bertenaga......rasa coklat yg sangat lazat...
.
B/First ni ada oat,beras perang,beetroot,cereal,barley dan whey protein yg mana iainya sangat bagus sebagai pengganti makanan terutama di bulan puasa,bukan je tambah tenaga tapi perut pun makin sihat...... .
.

siapa nak beli produk terbaru dijamin berkesan . . Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk anda sbb melangar polisi syarikat @as.legacymalaysia
.
wasap 0122934538
wasap 0122934538
wasap 0122934538
.
#jomkurus
#kurus
#kuruscepat
#kurusbadan
#kurusdengancepat
#kurusdansihat
#turunkanberatbadan
#gemuk 
#aliffsyukriterlajaklaris
#shahidadherbs #realtestimonibizziboddy #aslegacykl #aslegacyampang #aslegacykeramat #bajuraya #bajuraya2019 #tudungaslegacyreadystok
  • siapa kawan korang yg puasa pagi2 dan bila tngahari buka puasa?? tag kawan krong😬😬😬🤤🤤🤤
    .
    Banyak saya tengok orang x puasa alasan x larat....puasa tu kan wajib korang.......jgn mcm2...kalau korang xlarat nak puasa, x ada tenaga, x tahan lapar,kena ambik BIZZI BREAKFIRST @as.legacymalaysia ...korang boleh makan ni time sahur dan Insya Allah korang akan rasa kenyang dan bertenaga......rasa coklat yg sangat lazat...
    .
    B/First ni ada oat,beras perang,beetroot,cereal,barley dan whey protein yg mana iainya sangat bagus sebagai pengganti makanan terutama di bulan puasa,bukan je tambah tenaga tapi perut pun makin sihat...... .
    .

    siapa nak beli produk terbaru dijamin berkesan . . Kalau nak cuba korang tulis “nak try” diruangan komen di bawah nanti team saya balas.. .. utk makluman produk ni x ada di jual di kedai jamu atau farmasi.. hanya pasaran online🙏🏻🙏🏻 kalau yg di kedai jual dan pamer team sy dan kpdnkk akan merempas produk anda sbb melangar polisi syarikat @as.legacymalaysia
    .
    wasap 0122934538
    wasap 0122934538
    wasap 0122934538
    .
    #jomkurus
    #kurus
    #kuruscepat
    #kurusbadan
    #kurusdengancepat
    #kurusdansihat
    #turunkanberatbadan
    #gemuk
    #aliffsyukriterlajaklaris
    #shahidadherbs #realtestimonibizziboddy #aslegacykl #aslegacyampang #aslegacykeramat #bajuraya #bajuraya2019 #tudungaslegacyreadystok

  •  66  2  10 May, 2019

Top #tudungaslegacyreadystok Posts