#trufitzrawang Instagram Photos & Videos

trufitzrawang - 1.8k posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
39
average likes

Latest #trufitzrawang Posts

  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
.
Korang kene grab sekarang juga!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang  #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang  #trushake #trushakes
  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
    .
    Korang kene grab sekarang juga!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes

  •  6  0  19 June, 2020
  • Hi u ols! Masih ada masalah perut masih buncit 😅 lengan masih besar 😅 n paling xbest peha masih bergesel 😭
.
Buatpe nak sedih kalau boleh senyum lebar dengan TruFitz! 7 hari je boleh turun 2-5kg! Kan senang! Nak lagi power resultnya sapu kan Trushape lepas mandi pagi & malam
.
Confirm kurus sis bulan ni! Raya awklah yang paling menarik perhatian sebab dah susut banyak badan
.
So jangan tunggu tunggu lagi tau. Takot tak sempat nanti
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
01151171303
01151171303
01151171303
.
#trufitz #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzgombak #trufitzcyberjaya #diet #kurus #intermittentfastingmalaysia #intermittentfasting #eatclean
  • Hi u ols! Masih ada masalah perut masih buncit 😅 lengan masih besar 😅 n paling xbest peha masih bergesel 😭
    .
    Buatpe nak sedih kalau boleh senyum lebar dengan TruFitz! 7 hari je boleh turun 2-5kg! Kan senang! Nak lagi power resultnya sapu kan Trushape lepas mandi pagi & malam
    .
    Confirm kurus sis bulan ni! Raya awklah yang paling menarik perhatian sebab dah susut banyak badan
    .
    So jangan tunggu tunggu lagi tau. Takot tak sempat nanti
    .
    So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
    .
    Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
    .
    01151171303
    01151171303
    01151171303
    .
    #trufitz #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzgombak #trufitzcyberjaya #diet #kurus #intermittentfastingmalaysia #intermittentfasting #eatclean

  •  14  0  2 June, 2020
  • Tengok sikit berat ada turun dakkk? 🤔
.
Ke makin naik? Hari-hari beli bazar. Buka minum ais manis. Kan kan kannn
.
Banyakkan bertaubat sebelum baju raya tak muat 🤭🤭
.
Haaa jom join program trufitz turunkan berat 2-5kg dalam masa 7 hari je! Korang confiden boleh turun 8kg dalam masa 2minggu
.
Tau tau je baju raya xmuat jugak. Bukan sempit.. tapi longgar 😍🥰
.
Jom jom jom sempat lagi korang kalau nak kurus
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
01151171303
01151171303
01151171303
.
#trufitz #slimraya #slimming #kurus #intermittentfasting #intermittentfastingmalaysia #eatclean #diet #jomkurus #raya2020 #slimming #inchloss #weightloss #fit #trufitzkl #trufitzklsentral #trufitzgombak #trufitzrawang
  • Tengok sikit berat ada turun dakkk? 🤔
    .
    Ke makin naik? Hari-hari beli bazar. Buka minum ais manis. Kan kan kannn
    .
    Banyakkan bertaubat sebelum baju raya tak muat 🤭🤭
    .
    Haaa jom join program trufitz turunkan berat 2-5kg dalam masa 7 hari je! Korang confiden boleh turun 8kg dalam masa 2minggu
    .
    Tau tau je baju raya xmuat jugak. Bukan sempit.. tapi longgar 😍🥰
    .
    Jom jom jom sempat lagi korang kalau nak kurus
    .
    So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
    .
    Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
    .
    01151171303
    01151171303
    01151171303
    .
    #trufitz #slimraya #slimming #kurus #intermittentfasting #intermittentfastingmalaysia #eatclean #diet #jomkurus #raya2020 #slimming #inchloss #weightloss #fit #trufitzkl #trufitzklsentral #trufitzgombak #trufitzrawang

  •  18  0  30 May, 2020
  • Hi awak! Pagi ni dah minum TruFitz? Kalau tak sempat, tengahari ni pun masih sempat tau
.
Minum Trufitz satu sachet sebelum lunch kalau pagi tadi tak sempat @ terlupa nak ambil
.
Satu sachet trufitz ni dapat membantu ✅mengurangkan selera makan
.
Lepas tu ia juga membantu untuk ✅ meningkatkan metabolism
.
Dan yang paling menarik ia mampu ✅ membakar lemak 3x ganda lebih banyak
.
Jom dapatkan sekarang bg yg belom mencuba!
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trufitzkl #trufitzgombak #trufitzklsentral
  • Hi awak! Pagi ni dah minum TruFitz? Kalau tak sempat, tengahari ni pun masih sempat tau
    .
    Minum Trufitz satu sachet sebelum lunch kalau pagi tadi tak sempat @ terlupa nak ambil
    .
    Satu sachet trufitz ni dapat membantu ✅mengurangkan selera makan
    .
    Lepas tu ia juga membantu untuk ✅ meningkatkan metabolism
    .
    Dan yang paling menarik ia mampu ✅ membakar lemak 3x ganda lebih banyak
    .
    Jom dapatkan sekarang bg yg belom mencuba!
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trufitzkl #trufitzgombak #trufitzklsentral

  •  20  1  22 May, 2020
  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
.
Korang kene grab sekarang juga! Pulun kurus sebelum raya & masuk keje nanti 🤭
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0199644331
📲 0199644331
📲 0199644331
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
    .
    Korang kene grab sekarang juga! Pulun kurus sebelum raya & masuk keje nanti 🤭
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  15  0  20 May, 2020
  • Apa ye fungsi trufitz ni?
.
Tak semua orang sesuai untuk ambil trufitz ni. Lagi-lagi yg sedang berusaha untuk menambah berat badan. Hehe
.
Tapi!! TruFitz ni sangat diperlukan untuk orang yg berisi - obesiti! Yes! Trufitz ni membantu mengurangkn berat badan dengan mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme & membakar lemak secara effektif!
.
Jadi kalau nak diet, minum Trufitz sebelum breakfast.. InshaaAllah membantu dr segi tenaga, tidak lapar dan cepat berpeluh 🤗
.
Nak dapatkan TruFitz? Jom sekarang! Mana tahu Raya tahun 2020 ni dapat body dan berat yg diimpikan selama ni 🤗😘
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trufitzklsentral #trufitzgombak #trufitzkl
  • Apa ye fungsi trufitz ni?
    .
    Tak semua orang sesuai untuk ambil trufitz ni. Lagi-lagi yg sedang berusaha untuk menambah berat badan. Hehe
    .
    Tapi!! TruFitz ni sangat diperlukan untuk orang yg berisi - obesiti! Yes! Trufitz ni membantu mengurangkn berat badan dengan mengurangkan selera makan, meningkatkan metabolisme & membakar lemak secara effektif!
    .
    Jadi kalau nak diet, minum Trufitz sebelum breakfast.. InshaaAllah membantu dr segi tenaga, tidak lapar dan cepat berpeluh 🤗
    .
    Nak dapatkan TruFitz? Jom sekarang! Mana tahu Raya tahun 2020 ni dapat body dan berat yg diimpikan selama ni 🤗😘
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trufitzklsentral #trufitzgombak #trufitzkl

  •  23  0  20 May, 2020
  • Hi korang! Pagi ni dah ambil trufitz?
.
Jangan lupa powerful fat burner ni. Dia akan buat lemak korang menangis setiap hari, perut pun xlalu nak makan 🤗
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollygombak #trudollyrawang #trudollyklsentral
  • Hi korang! Pagi ni dah ambil trufitz?
    .
    Jangan lupa powerful fat burner ni. Dia akan buat lemak korang menangis setiap hari, perut pun xlalu nak makan 🤗
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #ketat #jamu #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #cabaran7hari #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollygombak #trudollyrawang #trudollyklsentral

  •  13  0  16 May, 2020
  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
.
Korang kene grab sekarang juga! Pulun kurus sebelum raya & masuk keje nanti 🤭
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Paling sedap & paling mudah! Hygiene pula tu. Xperlu pun nak scoop lagi ☺️
    .
    Korang kene grab sekarang juga! Pulun kurus sebelum raya & masuk keje nanti 🤭
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  13  0  12 May, 2020
  • PROMO PROMO PROMO! 🔥🔥🔥
.
Jom grab sekarang dan jangan sampai melepas!
.
Harga asal RM236 tak termasuk Freegift. Sekarang cuma RM220 sahaja
.
This promo sampai 1 syawal shj lepas tu kita back to normal price ok n no more freegift ☺️
.
Apa tunggu lagi jom beli sekarang 🤩
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0199644331
📲 0199644331
📲 0199644331
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • PROMO PROMO PROMO! 🔥🔥🔥
    .
    Jom grab sekarang dan jangan sampai melepas!
    .
    Harga asal RM236 tak termasuk Freegift. Sekarang cuma RM220 sahaja
    .
    This promo sampai 1 syawal shj lepas tu kita back to normal price ok n no more freegift ☺️
    .
    Apa tunggu lagi jom beli sekarang 🤩
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  9  0  11 May, 2020
  • 7HARI TURUN 2-5KG!! Formulasi HEBAT TruFitz akan buat korang KURUS RAYA TAHUN NI!
.
Bulan Ramadhan ni kami recommend ambil TruFitz waktu sahur. The whole day TruFitz akan bantu korang membakar lemak! Bukan 1 bukan 2 tapi 3x ganda tau!!!
.
Banyak kan?! Bukan tu je, TruFitz juga meningkatkan metabolism badan korang di mana makanan yg korang makan akan bertukar cepat kepada tenaga. Sebab tu korang akan rasa bertenaga je sepanjang bulan puasa ni!
.
Dan yang bestnya seharian tak akan rasa lapar tau! Sebab TruFitz ni sentiasa bagi perut rasa full je
.
Dan korang pasti akan dpt badan idaman korang raya ni! Baju Raya? Mestilah 1-2 size smaller 😍
.
Sooo apa tunggu lagi?? Dapatkan sekarang!
.
dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei , Singapore & Indonesia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
0139659331 
0139659331 
0139659331 .
#trufitz #kurus #raya2019 #sale #trudollybyfazura #trufitzjb #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzputrajaya #trufitzpenang #trufitzkk #trufitzbrunei #trufitzcyberjaya #trufitzshahalam #trufitzpuchong #trufitzperak #trufitzterengganu
  • 7HARI TURUN 2-5KG!! Formulasi HEBAT TruFitz akan buat korang KURUS RAYA TAHUN NI!
    .
    Bulan Ramadhan ni kami recommend ambil TruFitz waktu sahur. The whole day TruFitz akan bantu korang membakar lemak! Bukan 1 bukan 2 tapi 3x ganda tau!!!
    .
    Banyak kan?! Bukan tu je, TruFitz juga meningkatkan metabolism badan korang di mana makanan yg korang makan akan bertukar cepat kepada tenaga. Sebab tu korang akan rasa bertenaga je sepanjang bulan puasa ni!
    .
    Dan yang bestnya seharian tak akan rasa lapar tau! Sebab TruFitz ni sentiasa bagi perut rasa full je
    .
    Dan korang pasti akan dpt badan idaman korang raya ni! Baju Raya? Mestilah 1-2 size smaller 😍
    .
    Sooo apa tunggu lagi?? Dapatkan sekarang!
    .
    dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia, Brunei , Singapore & Indonesia
    .
    Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
    .
    0139659331
    0139659331
    0139659331 .
    #trufitz #kurus #raya2019 #sale #trudollybyfazura #trufitzjb #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzputrajaya #trufitzpenang #trufitzkk #trufitzbrunei #trufitzcyberjaya #trufitzshahalam #trufitzpuchong #trufitzperak #trufitzterengganu

  •  4  4  9 May, 2020
  • PROMO PROMO PROMO! 🔥🔥🔥
.
Jom grab sekarang dan jangan sampai melepas!
.
Harga asal RM236 tak termasuk Freegift. Sekarang cuma RM220 sahaja
.
This promo sampai 1 syawal shj lepas tu kita back to normal price ok n no more freegift ☺️
.
Apa tunggu lagi jom beli sekarang 🤩
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • PROMO PROMO PROMO! 🔥🔥🔥
    .
    Jom grab sekarang dan jangan sampai melepas!
    .
    Harga asal RM236 tak termasuk Freegift. Sekarang cuma RM220 sahaja
    .
    This promo sampai 1 syawal shj lepas tu kita back to normal price ok n no more freegift ☺️
    .
    Apa tunggu lagi jom beli sekarang 🤩
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  19  0  9 May, 2020
  • Hi u ols! Raya dah nak dekat tapi perut masih buncit 😅 lengan masih besar 😅 n paling xbest peha masih bergesel 😭
.
Buatpe nak sedih kalau boleh senyum lebar dengan TruFitz! 7 hari je boleh turun 2-5kg! Kan senang! Nak lagi power resultnya sapu kan Trushape lepas mandi pagi & malam
.
Confirm kurus sis bulan ni! Raya awklah yang paling menarik perhatian sebab dah susut banyak badan
.
So jangan tunggu tunggu lagi tau. Takot tak sempat nanti
.
So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
.
Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
.
0139659331
0139659331
0139659331
.
#trufitz #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzjb #trufitzsg #trufitzsingapore #trufitzperak #trufitzputrajaya #trufitzcyberjaya #trufitzpuchong #trufitzpenang #trufitzkk #trufitzbrunei #trufitzklang #trufitzshahalam #trufitzsubang #diet #kurus #intermittentfastingmalaysia #intermittentfasting #eatclean
  • Hi u ols! Raya dah nak dekat tapi perut masih buncit 😅 lengan masih besar 😅 n paling xbest peha masih bergesel 😭
    .
    Buatpe nak sedih kalau boleh senyum lebar dengan TruFitz! 7 hari je boleh turun 2-5kg! Kan senang! Nak lagi power resultnya sapu kan Trushape lepas mandi pagi & malam
    .
    Confirm kurus sis bulan ni! Raya awklah yang paling menarik perhatian sebab dah susut banyak badan
    .
    So jangan tunggu tunggu lagi tau. Takot tak sempat nanti
    .
    So jangan lupa.. dapatkan dari #teamrichdolly seluruh Malaysia
    .
    Nak order, nak sign up agent , nak tanya sebarang persoalan... tekan je link di bio profile atau whatsapp no di bawah
    .
    0139659331
    0139659331
    0139659331
    .
    #trufitz #trufitzkl #trufitzrawang #trufitzjb #trufitzsg #trufitzsingapore #trufitzperak #trufitzputrajaya #trufitzcyberjaya #trufitzpuchong #trufitzpenang #trufitzkk #trufitzbrunei #trufitzklang #trufitzshahalam #trufitzsubang #diet #kurus #intermittentfastingmalaysia #intermittentfasting #eatclean

  •  5  0  8 May, 2020
  • CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat
  • CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat

  •  14  0  3 May, 2020
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week? Trufitz & truShakes kan ada 😍
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0175952470
📲 0175952470
📲 0175952470
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trushake #trushakes
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week? Trufitz & truShakes kan ada 😍
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0175952470
    📲 0175952470
    📲 0175952470
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trushake #trushakes

  •  9  0  1 May, 2020
  • NAK MINUM TRUFITZ PUN CANTIK SANGAT LADY BOSS KITA NI!😍😍😍❤️❤️❤️ @missfazura
.
TRUFITZ READY STOK!! Alhamdulillah, dgn izin Allah stok Trufitz kak sophie menyusut dgn laju!!
.
Ramai yg grab promo lengkap sebulan 4 box RM220! Siapa nk kurus cepat dengan selamat, Trufitz adalah pilihan terbaik!!💪🏻🔥😍
.
TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusramping #kurusmudah #ubatkurus
  • NAK MINUM TRUFITZ PUN CANTIK SANGAT LADY BOSS KITA NI!😍😍😍❤️❤️❤️ @missfazura
    .
    TRUFITZ READY STOK!! Alhamdulillah, dgn izin Allah stok Trufitz kak sophie menyusut dgn laju!!
    .
    Ramai yg grab promo lengkap sebulan 4 box RM220! Siapa nk kurus cepat dengan selamat, Trufitz adalah pilihan terbaik!!💪🏻🔥😍
    .
    TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusramping #kurusmudah #ubatkurus

  •  52  1  1 May, 2020
  • TRUFITZ READY STOK!! Alhamdulillah, dgn izin Allah stok Trufitz kak sophie menyusut dgn laju!!
.
Ramai yg grab promo raya 4 box RM220! Siapa nk kurus cepat dengan selamat, Trufitz adalah pilihan terbaik!!💪🏻🔥😍
.
TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusramping #kurusmudah #ubatkurus
  • TRUFITZ READY STOK!! Alhamdulillah, dgn izin Allah stok Trufitz kak sophie menyusut dgn laju!!
    .
    Ramai yg grab promo raya 4 box RM220! Siapa nk kurus cepat dengan selamat, Trufitz adalah pilihan terbaik!!💪🏻🔥😍
    .
    TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurussihat #kurusbadan #kuruscantik #kuruslangsing #kurusramping #kurusmudah #ubatkurus

  •  28  0  30 April, 2020
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week? Trufitz & truShakes kan ada 😍
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0148983335
📲 0148983335
📲 0148983335
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week? Trufitz & truShakes kan ada 😍
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  4  0  29 April, 2020
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
.
Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
.
Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
.
Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0148983335
📲 0148983335
📲 0148983335
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
    .
    Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
    .
    Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
    .
    Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  6  0  29 April, 2020
  • Kenapa korang kene pilih TruShakes?

Tidak mengandungi gula
Tidak mengandungi Soya
Tidak mengandungi Gluten
Tidak mengandungi Susu

Jom pilih TruShakes!

Paling penting inilah meal replacement yg paling rendah kalorinya! Hanya 97kcal sahaja!

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0148983335
📲 0148983335
📲 0148983335
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes
  • Kenapa korang kene pilih TruShakes?

    Tidak mengandungi gula
    Tidak mengandungi Soya
    Tidak mengandungi Gluten
    Tidak mengandungi Susu

    Jom pilih TruShakes!

    Paling penting inilah meal replacement yg paling rendah kalorinya! Hanya 97kcal sahaja!

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    📲 0148983335
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes

  •  5  0  29 April, 2020
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
.
Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
.
Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
.
Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
    .
    Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
    .
    Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
    .
    Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  8  0  27 April, 2020
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
.
Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
.
Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
.
Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Set Sahur bersama TruShakes untuk awak yg gastrik 🌷
    .
    Bukan untuk gastrik je tau. Trushakes ni boleh turunkan berat 2-5kg dalam masa seminggu
    .
    Masa sahur pulak bila minum ni , kenyang sepanjang hari takde rasa pedih perut pun ☺️😊
    .
    Yg masih belom cuba trushakes ni sekarang masih sempat tau
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  8  0  27 April, 2020
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week?
Trufitz & truShakes kan ada 😍
.
Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes
  • Powerful duo!! Hilang 2-5kg in a week?
    Trufitz & truShakes kan ada 😍
    .
    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyklsentral #trushake #trushakes

  •  10  0  27 April, 2020
  • Jerawat naik bagai cendawan yg tumbuh selepas hujan? 😭😭😭😭😭 duduk rumah je pun tapi rasa insecure gila sebab dah mcm apa muka ni makin hari makin banyak jerawat! 😭

Dah xyah risau. Jaga rutin harian penjagaan kulit. Walau dok rumah cuci muka jgn lupa. Pastu minum fbeaushot k!

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 0199644331
📲 0199644331
📲 0199644331
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trudollyserendah #trushake #trushakes
  • Jerawat naik bagai cendawan yg tumbuh selepas hujan? 😭😭😭😭😭 duduk rumah je pun tapi rasa insecure gila sebab dah mcm apa muka ni makin hari makin banyak jerawat! 😭

    Dah xyah risau. Jaga rutin harian penjagaan kulit. Walau dok rumah cuci muka jgn lupa. Pastu minum fbeaushot k!

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    📲 0199644331
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trudollyserendah #trushake #trushakes

  •  5  0  26 April, 2020
  • Haaaa siapa mcm ni cpt ngaku ☺️😁 Jom rawat segala masalah kulit sekarang! Faz ada solusinya!

Tomatokan aje kulit kita tu

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes
  • Haaaa siapa mcm ni cpt ngaku ☺️😁 Jom rawat segala masalah kulit sekarang! Faz ada solusinya!

    Tomatokan aje kulit kita tu

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes

  •  61  0  25 April, 2020
  • Kenapa harus minum Fbeaushot?

Untuk kulit yg lebih halus dan flawless!
Terbukti kesannya bila korang sendiri boleh nampak kesannya seawal 7 hari

Yes 7 hari sahaja!

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakesselangor
  • Kenapa harus minum Fbeaushot?

    Untuk kulit yg lebih halus dan flawless!
    Terbukti kesannya bila korang sendiri boleh nampak kesannya seawal 7 hari

    Yes 7 hari sahaja!

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakesselangor

  •  30  0  25 April, 2020
  • Jerawat naik bagai cendawan yg tumbuh selepas hujan? 😭😭😭😭😭 duduk rumah je pun tapi rasa insecure gila sebab dah mcm apa muka ni makin hari makin banyak jerawat! 😭

Dah xyah risau. Jaga rutin harian penjagaan kulit. Walau dok rumah cuci muka jgn lupa. Pastu minum fbeaushot k!

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 01151171303
📲 01151171303
📲 01151171303
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trudollyserendah #trushake #trushakes
  • Jerawat naik bagai cendawan yg tumbuh selepas hujan? 😭😭😭😭😭 duduk rumah je pun tapi rasa insecure gila sebab dah mcm apa muka ni makin hari makin banyak jerawat! 😭

    Dah xyah risau. Jaga rutin harian penjagaan kulit. Walau dok rumah cuci muka jgn lupa. Pastu minum fbeaushot k!

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    📲 01151171303
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trudollyserendah #trushake #trushakes

  •  20  0  25 April, 2020
  • Gilakan Coklat tapi nak kurus? Jom minum TruShakes!

Ketagih coklat boleh atasi dengan minum trushakes ni

Lagi pulak seminggu boleh turun berkilo kilo! Nak? Jom dapatkan sekarang 🤗

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang  #trushake #trushakes
  • Gilakan Coklat tapi nak kurus? Jom minum TruShakes!

    Ketagih coklat boleh atasi dengan minum trushakes ni

    Lagi pulak seminggu boleh turun berkilo kilo! Nak? Jom dapatkan sekarang 🤗

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes

  •  8  0  23 April, 2020
  • Kenapa korang kene pilih TruShakes?

Tidak mengandungi gula
Tidak mengandungi Soya
Tidak mengandungi Gluten
Tidak mengandungi Susu

Jom pilih TruShakes!

Paling penting inilah meal replacement yg paling rendah kalorinya! Hanya 97kcal sahaja!

Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
📲 019.9795.133
.
Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
.
#trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes
  • Kenapa korang kene pilih TruShakes?

    Tidak mengandungi gula
    Tidak mengandungi Soya
    Tidak mengandungi Gluten
    Tidak mengandungi Susu

    Jom pilih TruShakes!

    Paling penting inilah meal replacement yg paling rendah kalorinya! Hanya 97kcal sahaja!

    Sebarang pertanyaan & order boleh whatsapp
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    📲 019.9795.133
    .
    Atau boleh cari agent #teamrichdolly seluruh Malaysia,Brunei, Singapore & Jakarta untuk COD
    .
    #trudolly #vdolly #cantik #flawless #cerah #detox #kurus #pkp #dudukrumah #trufitzrawang #fattzura #jeragat #jerawat #trufitz #trufit #fatburner #kitajagakita #gym #slimming #diet #intermittenfastingmalaysia #eatclean #motivation #jomkurus #fazurabeauty #trudollyrawang #trushake #trushakes

  •  15  0  23 April, 2020
  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
.
CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura
  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
    .
    CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura

  •  33  0  22 April, 2020
  • BOLEH AMBIL WAKTU PAGI ATAU 30 MINI SEBELUM SENAMAN.🔥🔥🔥
.
CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat
  • BOLEH AMBIL WAKTU PAGI ATAU 30 MINI SEBELUM SENAMAN.🔥🔥🔥
    .
    CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat

  •  8  0  18 April, 2020

Top #trufitzrawang Posts

  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
.
CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura
  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
    .
    CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura

  •  115  2  16 November, 2019
  • #TRUFITZ 7 DAYS CHALLENGE
.
Berani sahut? Awak pasti akan mengalami *perubahan ini jika jalani dengan serius.*
.
1. Berat turun sekurangnye 2kg dalam 7 hari. Ade yang sampai 5kg.
.
2. Ukur lilit berkurang, boleh pakai jeans favorite yang dirindui.
.
3. Lebih bertenaga dan tak cepat penat.
.
4. Emosi very stable dan muka pun runcing! .
Tetapi... *RAMAI YANG GAGAL* kerana
.
1. Tidak konsisten amalkan Trufitz.
2. Stress ketika amalkan Trufitz.
3. Tidak yakin dan amalkan sambil lewa.
4. Makan tak ingat dunia.
5. Train diri untuk dengar kata body kita bukan kepala. Lapar atau saja nak makan? Jangan makan kerana bosan. Makan kerana ada rasa lapar.
.
*Dengan TRUFITZ, tolong buat benda2 nie..*
1. Pagi, please breakfast macam biasa. Jangan skip.
2. LUNCH ambil nasi tapi JANGAN portion BESAR.
3. Makan malam latest by 630pm bak kata Fazura and strictly NO HEAVY RICE!
4. Jangan tahan makan, boleh makan banyak kali tapi sikit sikit dan makan makanan yang sihat. Elakkan yang berminyak dan bersantan. Minum air banyak. Dicadangkan bukan air mineral sentiasa tetapi air masak, atau air minuman itu lebih bagus diserap badan.
5. Makan TruFitz jangan malas! Harus bergerak juga berjalan, buat kerja rumah, kerja di office ke dan yang paling baik sekali bersenam atau aktiviti yang boleh peluhkan badan. Kesan lebih cepat dan badan lebih sihat.
.
*6. NO sugar INTAKE after 7.00 PM*
.
PERINGATAN!!
.
Nak berubah dan mulakan sesuatu yang baru perlu pengorbanan. So, mulakan challenge ni secepatnye.. Tak kesah berapa umur kita..
.
Okay? *Reply untuk kami poskan set Trufitz Challenge ni sekarang.*
.
#trufitz #trufitzbyfazura #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzselangor #coachkurus #imkknov2018
  • #TRUFITZ 7 DAYS CHALLENGE
    .
    Berani sahut? Awak pasti akan mengalami *perubahan ini jika jalani dengan serius.*
    .
    1. Berat turun sekurangnye 2kg dalam 7 hari. Ade yang sampai 5kg.
    .
    2. Ukur lilit berkurang, boleh pakai jeans favorite yang dirindui.
    .
    3. Lebih bertenaga dan tak cepat penat.
    .
    4. Emosi very stable dan muka pun runcing! .
    Tetapi... *RAMAI YANG GAGAL* kerana
    .
    1. Tidak konsisten amalkan Trufitz.
    2. Stress ketika amalkan Trufitz.
    3. Tidak yakin dan amalkan sambil lewa.
    4. Makan tak ingat dunia.
    5. Train diri untuk dengar kata body kita bukan kepala. Lapar atau saja nak makan? Jangan makan kerana bosan. Makan kerana ada rasa lapar.
    .
    *Dengan TRUFITZ, tolong buat benda2 nie..*
    1. Pagi, please breakfast macam biasa. Jangan skip.
    2. LUNCH ambil nasi tapi JANGAN portion BESAR.
    3. Makan malam latest by 630pm bak kata Fazura and strictly NO HEAVY RICE!
    4. Jangan tahan makan, boleh makan banyak kali tapi sikit sikit dan makan makanan yang sihat. Elakkan yang berminyak dan bersantan. Minum air banyak. Dicadangkan bukan air mineral sentiasa tetapi air masak, atau air minuman itu lebih bagus diserap badan.
    5. Makan TruFitz jangan malas! Harus bergerak juga berjalan, buat kerja rumah, kerja di office ke dan yang paling baik sekali bersenam atau aktiviti yang boleh peluhkan badan. Kesan lebih cepat dan badan lebih sihat.
    .
    *6. NO sugar INTAKE after 7.00 PM*
    .
    PERINGATAN!!
    .
    Nak berubah dan mulakan sesuatu yang baru perlu pengorbanan. So, mulakan challenge ni secepatnye.. Tak kesah berapa umur kita..
    .
    Okay? *Reply untuk kami poskan set Trufitz Challenge ni sekarang.*
    .
    #trufitz #trufitzbyfazura #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trufitzselangor #coachkurus #imkknov2018

  •  110  2  17 December, 2018
  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
.
CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
>>> 011.1004.1947
.
Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura
  • NOW U CAN SLIM RAMPING MCM @missfazura !!😍😍😍
    .
    CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    >>> 011.1004.1947
    .
    Atau klik link di bio Sophie 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #kurus #kurusbadan #kuruscantik #kurusselamat #kurusramping #kuruslangsing #kurussihat #missfazura #fazura #fattzura

  •  138  1  21 February, 2020
  • TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Jom kak sophie BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
.
Whatsapp ;
>>> 012.2042.462
.
Atau klik link di bio 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura
  • TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Jom kak sophie BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
    .
    Whatsapp ;
    >>> 012.2042.462
    .
    Atau klik link di bio 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura

  •  122  0  23 December, 2018
  • TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Jom kak sophie BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
.
Whatsapp ;
>>> 012.2042426
>>> 012.2042426
>>> 012.2042426
.
Atau klik link di bio mak 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura
  • TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Jom kak sophie BANTU SYG SEMUA TURUN 2-4KG DLM MASA 7 HARI!😊💖
    .
    Whatsapp ;
    >>> 012.2042426
    >>> 012.2042426
    >>> 012.2042426
    .
    Atau klik link di bio mak 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura

  •  110  0  12 December, 2018
  • BARU MINUM 3 SACHETS TRUFITZ DAH TURUN 2KG!!" 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 - Ain, Muar Johor.
.
Alhamdulillah pagi2 dpt feedback TRUfitz. Rasa hepi Sophie bila customer hepi.😊😍😍😍
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI NISAA?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ; .
Atau klik link di bio 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #fashionstyle #fatburner #flawless #fattzura #Fattzura #freegift #fattransfer #fitnessmotivation #fashionista #fattzurafairytale #fattastic #makeupartist #motivation #motivation #moveon
  • BARU MINUM 3 SACHETS TRUFITZ DAH TURUN 2KG!!" 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 - Ain, Muar Johor.
    .
    Alhamdulillah pagi2 dpt feedback TRUfitz. Rasa hepi Sophie bila customer hepi.😊😍😍😍
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI NISAA?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ; .
    Atau klik link di bio 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #fashionstyle #fatburner #flawless #fattzura #Fattzura #freegift #fattransfer #fitnessmotivation #fashionista #fattzurafairytale #fattastic #makeupartist #motivation #motivation #moveon

  •  118  1  4 January, 2019
  • "BARU MINUM 3 SACHETS TRUFITZ DAH TURUN 2KG!!" 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 - Ain, Muar Johor.
.
Alhamdulillah pagi2 dpt feedback TRUfitz. Rasa hepi Sophie bila customer hepi.😊😍😍😍
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI NISAA?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
. .
Atau klik link di bio kite 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #fashionstyle #fatburner #flawless #fattzura #Fattzura #freegift #fattransfer #fitnessmotivation
  • "BARU MINUM 3 SACHETS TRUFITZ DAH TURUN 2KG!!" 😱😱😱😱😱😱😱😱😱 - Ain, Muar Johor.
    .
    Alhamdulillah pagi2 dpt feedback TRUfitz. Rasa hepi Sophie bila customer hepi.😊😍😍😍
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI NISAA?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    . .
    Atau klik link di bio kite 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura #fashionstyle #fatburner #flawless #fattzura #Fattzura #freegift #fattransfer #fitnessmotivation

  •  110  0  4 January, 2019
  • 9 SACHETS TRUFITZ BOLEH HILANG 5KG!!😱😱😱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 012.2042.462

Atau klik link di bio 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura
  • 9 SACHETS TRUFITZ BOLEH HILANG 5KG!!😱😱😱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI SOPHIE?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 012.2042.462

    Atau klik link di bio 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura

  •  107  1  23 December, 2018
  • 4KG HILANG LEPAS MINUM 7 SACHETS TRUFITZ!!😱😱😱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
.
TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
.
TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
.
Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
.
BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
.
❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
.
❤️RASPBERRY KETONE:  Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
.
❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
.
❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
.
"APA YG BESTNYA TRUFITZ NI mak?"
.
❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
❤️Mengawal seleraA makanN
❤️Melawaskan sistem pencernaanN
❤️Meningkatkan kadar metabolism
.
Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
.
Berminat nak cuba?
.
Whatsapp ;
>>> 012.2042.462
.
Atau klik link di bio mak 😘🌹
.
#trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura
  • 4KG HILANG LEPAS MINUM 7 SACHETS TRUFITZ!!😱😱😱🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
    .
    TERBARU DARI TRUDOLLY!! TRUfitz slimming juice!! CABARAN KURUSsss DALAM MASA 7 HARI!
    .
    TruFitz ialah strawberry slimming juice ON THE GO yg amat mudah di ambil yang berfungsi mendapatkan beratT badanN yang ideal dan kesan hebat boleh di lihat dalam masa 7 hari.
    .
    Cabaran 7 hari di beri kepada pengguna kerana kami yakin, anda dapat menurunkan beratT badanN dengan mengamalkan TruFitz dengan cara pengambilan yg betul
    .
    BAHAN2 UTAMA TRUFITZ;
    .
    ❤️GREEN COFFEE: Meningkatkan metabolisme tubuh untuk membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️L-CARNITINE: Melancarkan peredaran darah dan bagus untuk kesihatan jantung.
    .
    ❤️RASPBERRY KETONE: Meningkatkan penghasilan hormonN adinopectin yang membantu membakar lemakK dengan lebih cepat.
    .
    ❤️BEET ROOT: Melancarkan sistemM pencernaanN.
    .
    ❤️HOODIA: Membantu untuk mengawal selera makanN.
    .
    "APA YG BESTNYA TRUFITZ NI mak?"
    .
    ❤️Membakar lemakK degil 3x ganda lebih cepat -Membantu menurunkan beratT badanN
    ❤️Mengawal seleraA makanN
    ❤️Melawaskan sistem pencernaanN
    ❤️Meningkatkan kadar metabolism
    .
    Ambil 1 sachet TruFitz (35 ml) sekali sehari sebelum makan , bole ambil pagi atau petang sebelum exercise.
    .
    Berminat nak cuba?
    .
    Whatsapp ;
    >>> 012.2042.462
    .
    Atau klik link di bio mak 😘🌹
    .
    #trudolly #trufitz #trufitzkualalumpur #trufitzrawang #trudollyteamsophie #trufitzbyfazura #cabaran7hari #kuruscepat #fazura #fattzura

  •  107  1  14 December, 2018