#travelkiteditionwawa Instagram Photos & Videos

travelkiteditionwawa - 8 posts

Hashtag Popularity

0.4
average comments
4.6
average likes

Latest #travelkiteditionwawa Posts

  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  2  0  23 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
-
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
    -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  7  0  22 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  17 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  0  14 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
-
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
-
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
-
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    -
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    -
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    -
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  3  13 July, 2019

Top #travelkiteditionwawa Posts

  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  5  0  17 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  3  0  2 August, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
-
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
-
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
-
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    -
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 -
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    -
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    -
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  3  13 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 exc POS or COD ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  2  0  23 July, 2019
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
:
Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
:
🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
🌼 KKM approved πŸ‘
🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
:
πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
:
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • READYSTOCK ❗❗ READYSTOCK ❗❗
    :
    Perhatian kepada peminat peminat tegar WAWA COSMETICS TRAVELKIT EDITION, uolss dah boleh start order yee 😍 :
    Stock LIMITED tau .. so kene order cepat2 ckit sebelum kehabisan stock lagi πŸ˜‚πŸ˜‚
    :
    🌼 Lipmatte yang sangat ringan dibibir rasa mcm xpakai apape β—πŸ˜
    🌼 KKM approved πŸ‘
    🌼 Tiada bahan terlarang ❌ paraben ❌alcohol
    🌼 Kissproof, makanproof, minumproof
    🌼 Make Up , Protect And Repair your lips πŸ’‹
    🌼 Nak tahu lebih details whatsapp je tau πŸ˜‰
    :
    πŸ”΄PRICE : RM40 (35ml) exc POS or COD
    Booking with 50% payment dibenarkan bagi yang nak tunggu gaji ❗❗
    :
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  6  0  14 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
-
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa kotak untuk Premium Raya kit n beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    Siapa yang baru nak try betapa bestnyaaa WAWA Cosmetics nii boleh la grab yang Premium Raya Kit Edition . Sekotak ada 4 pcs cecomel . Tiap hari boleh tukar tukar warna 😍
    -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  7  0  22 July, 2019
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
-
Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
Jimatt jimattt 😘
-
βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
βœ” KKM APPROVED
βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
-
Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
:
P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
-
#travelkit 
#travelkiteditionwawa 
#travelkitbywawazainalkl 
#wawacosmetics 
#wawacosmeticshq 
#kakyongsquad 
#trustedagent
#readystock 
#codbanting
#codtelokpanglimagarang 
#codjenjarom 
#codsricheeding 
#codsungaimanggis 
#codkanchongdarat 
#codmorib 
#codtanjungsepat 
#codolaklempit 
#codlabohandagang 
#codbukitchanggang 
#codklia 
#codkotawarisan 
#codsalaktinggi 
#codnilai 
#coddengkil 
#codcyberjaya
#codputrajaya
  • ❗❗FEW PCS LEFT ❗❗
    -
    Yaa betul, tinggal beberapa pcs je untuk Travelkit Edition ni 😱😱 -
    For those yang dah pernah try and dah tahu betapa baguss nyaa produk WAWA boleh grab yang Travel Kit Edition ni sebab botol nya lagi besar dan tahan lama . Boleh pakai lama tau πŸ˜‰
    Jimatt jimattt 😘
    -
    βœ” tidak mengeringkan bibir βœ” bebas dr bahan terlarang (merkuri, paraben, alcohol)
    βœ” KKM APPROVED
    βœ” merawat bibir dan tidak menghitamkan bibir
    βœ” produk dan bahan dari sumber yang Halal βœ” mengandungi minyak2 tumbuhan yang bagus untuk bibir
    -
    Whatsapp je http://www.wasap.my/+60176630567/travelkitedition
    :
    P/s : harga dah tertera tu tau . Warna n code pun dah dihamparkan . Rajinkan membaca dan melihat ok 😘
    -
    #travelkit
    #travelkiteditionwawa
    #travelkitbywawazainalkl
    #wawacosmetics
    #wawacosmeticshq
    #kakyongsquad
    #trustedagent
    #readystock
    #codbanting
    #codtelokpanglimagarang
    #codjenjarom
    #codsricheeding
    #codsungaimanggis
    #codkanchongdarat
    #codmorib
    #codtanjungsepat
    #codolaklempit
    #codlabohandagang
    #codbukitchanggang
    #codklia
    #codkotawarisan
    #codsalaktinggi
    #codnilai
    #coddengkil
    #codcyberjaya
    #codputrajaya

  •  4  0  2 August, 2019