#toxslim Instagram Photos & Videos

toxslim - 609 posts

Hashtag Popularity

0.5
average comments
25.6
average likes

Latest #toxslim Posts

  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

KANDUNGAN🎈
♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
♡ SERBUK GLUTATHIONE
♡ SERBUK PEARL ASLI
♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
♡ PATI TOMATO
♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
♡ ARBUTIN
♡ ACID KOJIC

KEBAIKAN🎈
* Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
* Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
* Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
* Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
* Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
* Anti kedutan & anti penuaan
* Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
* Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA 01124111427 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #SetJelita
  • IBU PUTIH & LASER SERUM NINASKINCARE

    SATU2NYA IBU PUTIH & LASER SERUM YANG PASTINYA 100% ORIGINAL DARI NINASKINCARE SAHAJA

    KANDUNGAN🎈
    ♡ ALPHA HYDRAULIC ACID - AHA
    ♡ SERBUK GLUTATHIONE
    ♡ SERBUK PEARL ASLI
    ♡ PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡ PATI TOMATO
    ♡ VIT C & VIT E – ascorbic acid
    ♡ ARBUTIN
    ♡ ACID KOJIC

    KEBAIKAN🎈
    * Mencerahkan kulit muka dan badan sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    * Merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    * Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    * Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    * Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    * Anti kedutan & anti penuaan
    * Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    * Membantu mengurangkan bintik2 hitam & tompok gelap 1 badan

    Lekaih grab #Ibuputihsundelbolong ni! Confirm letiupsss 💪💪💪
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA 01124111427 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #SetJelita

  •  25  0  23 October, 2018
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
.

Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
.
.
Jom Whatsapp utk order/bertanya 📲 01124111427

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare -
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

    Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
    Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
    .

    Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
    .
    .
    Jom Whatsapp utk order/bertanya 📲 01124111427

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare -

  •  17  1  14 October, 2018
  • Yg ni memang kita akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
.

Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
.
Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
.
.
Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
.

Jom Whatsapp utk order/bertanya 📲 01124111427

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare -
  • Yg ni memang kita akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
    .

    Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
    Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
    .
    Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
    Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
    .
    .
    Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
    Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
    .

    Jom Whatsapp utk order/bertanya 📲 01124111427

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare -

  •  19  0  12 October, 2018
  • Siapa je suka ada muka yang berjerawat kan? Kalau yang perempuan mesti otak dia ligat fikirkan cara nak hapuskan jerawat tu sampai guna cara yang salah iaitu PICIT jerawat😱
.
.
Tapi semua tu salah sebab ada cara penjagaan yang khas bagi kulit berjerawat seperti
⭕️ Bijak pilih pencuci muka dan POLISHFACE SET is the best one
⭕️ Cuci muka dengan AIR SUAM sebab ia mampu menyingkirkan kekotoran
⭕️ MAKE SURE REMOVE MAKEUP SEBELUM TIDUR.
⭕️ KECUTKAN jerawat dengan AIS bukan JARI ye
.
.
So faham guys? So selain apply KOREAN PROTEIN SERUM, why not korang try tips ni and mana tahu serasi kan?😉
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Siapa je suka ada muka yang berjerawat kan? Kalau yang perempuan mesti otak dia ligat fikirkan cara nak hapuskan jerawat tu sampai guna cara yang salah iaitu PICIT jerawat😱
    .
    .
    Tapi semua tu salah sebab ada cara penjagaan yang khas bagi kulit berjerawat seperti
    ⭕️ Bijak pilih pencuci muka dan POLISHFACE SET is the best one
    ⭕️ Cuci muka dengan AIR SUAM sebab ia mampu menyingkirkan kekotoran
    ⭕️ MAKE SURE REMOVE MAKEUP SEBELUM TIDUR.
    ⭕️ KECUTKAN jerawat dengan AIS bukan JARI ye
    .
    .
    So faham guys? So selain apply KOREAN PROTEIN SERUM, why not korang try tips ni and mana tahu serasi kan?😉
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  7  1  9 October, 2018
  • Founder Ninaskincare 😍
.

Ramai customers request nk tgk pic dulu & skrg.. oklaaaa Kak Ninabelanje sekali sekala.. gambar zmn firaun 😂
.

KALAU ADE JERAWAT CAMNI SAPU KOREA SERUM DULU + POLISH FACE TAU.. LPAS REDA SIKIT BARU GUNA SET IBUPUTIH 4in1
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Founder Ninaskincare 😍
    .

    Ramai customers request nk tgk pic dulu & skrg.. oklaaaa Kak Ninabelanje sekali sekala.. gambar zmn firaun 😂
    .

    KALAU ADE JERAWAT CAMNI SAPU KOREA SERUM DULU + POLISH FACE TAU.. LPAS REDA SIKIT BARU GUNA SET IBUPUTIH 4in1
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  7  0  8 October, 2018
  • Apa yg MAGIC sangat sampai baru sekali dua guna dah nampak CERAH BERSIH GEBU kulit uols⁉️
.
.
Bahan2 dia la yg buatkan magic nya #MandianPelunturDakiNina ni HOT SELLER skrg. 
We swear by the best 2 ingredients yg ada dlm ni which are Glutathione & Asid Kojic 💪🏻💪🏻
.
500ml tahan sampai 2-3bulan

Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki
  • Apa yg MAGIC sangat sampai baru sekali dua guna dah nampak CERAH BERSIH GEBU kulit uols⁉️
    .
    .
    Bahan2 dia la yg buatkan magic nya #MandianPelunturDakiNina ni HOT SELLER skrg.
    We swear by the best 2 ingredients yg ada dlm ni which are Glutathione & Asid Kojic 💪🏻💪🏻
    .
    500ml tahan sampai 2-3bulan

    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki

  •  7  0  6 October, 2018
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
.
.
Bukan sebab propa!
Sebab memang betul2 berkesan!
Terbaik !
Terhebat dia abad ini 🤗
.
.
TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
.
.
Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
    .
    .
    Bukan sebab propa!
    Sebab memang betul2 berkesan!
    Terbaik !
    Terhebat dia abad ini 🤗
    .
    .
    TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
    .
    .
    Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
    Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina

  •  8  1  4 October, 2018
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
.
.
Bukan sebab propa!
Sebab memang betul2 berkesan!
Terbaik !
Terhebat dia abad ini 🤗
.
.
TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
.
.
Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
    .
    .
    Bukan sebab propa!
    Sebab memang betul2 berkesan!
    Terbaik !
    Terhebat dia abad ini 🤗
    .
    .
    TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
    .
    .
    Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
    Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina

  •  24  2  4 October, 2018
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
.
.
Bukan sebab propa!
Sebab memang betul2 berkesan!
Terbaik !
Terhebat dia abad ini 🤗
.
.
TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
.
.
Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.

#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina
  • Alhamdulillah makin hari memang makin ramai yg grab COMBO EXTRA GEBU GEBASS ni 😍😘
    .
    .
    Bukan sebab propa!
    Sebab memang betul2 berkesan!
    Terbaik !
    Terhebat dia abad ini 🤗
    .
    .
    TQ NINASKINCARE sebab keluarkan produk yg berkualiti, selamat & dijamin berkesan ‼️
    .
    .
    Sape lagi takmo gebu, duk diam2 jauh2 😂
    Yg nak bersih bebas daki & cerah permanently roger Kak Diana meh..
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .

    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #MandianPelunturDaki #MandianPelunturDakiNina

  •  51  1  4 October, 2018
  • Kenapa ramai repeat #serumkoreanina ?
.
.
Sebab dia bukan mcm serum lain yg kadang2 melekit. Kadang2 pakai muka jadi gatal.
Ada pulak yg alah dgn serum2 tapi bile dah pakai serum korea ehhh terputih pulakk ehh tersuka pulakk ehh tercantikk pulakk..hahhh gituuu 😊😊
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Kenapa ramai repeat #serumkoreanina ?
    .
    .
    Sebab dia bukan mcm serum lain yg kadang2 melekit. Kadang2 pakai muka jadi gatal.
    Ada pulak yg alah dgn serum2 tapi bile dah pakai serum korea ehhh terputih pulakk ehh tersuka pulakk ehh tercantikk pulakk..hahhh gituuu 😊😊
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  95  0  2 October, 2018
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
♡SERBUK GLUTATHIONE
♡PATI ANGGUR DAN LEMON
♡PATI TOMATO
♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
*merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
*Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
*Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
*Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
*Anti kedutan & anti penuaan
*Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
*Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
    ♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
    ♡SERBUK GLUTATHIONE
    ♡PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡PATI TOMATO
    ♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
    ♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

    KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    *merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    *Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    *Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    *Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    *Anti kedutan & anti penuaan
    *Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    *Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  3  0  1 October, 2018
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
♡SERBUK GLUTATHIONE
♡PATI ANGGUR DAN LEMON
♡PATI TOMATO
♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
*merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
*Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
*Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
*Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
*Anti kedutan & anti penuaan
*Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
*Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
    ♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
    ♡SERBUK GLUTATHIONE
    ♡PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡PATI TOMATO
    ♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
    ♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

    KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    *merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    *Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    *Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    *Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    *Anti kedutan & anti penuaan
    *Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    *Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  98  0  1 October, 2018
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
♡SERBUK GLUTATHIONE
♡PATI ANGGUR DAN LEMON
♡PATI TOMATO
♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
*merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
*Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
*Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
*Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
*Anti kedutan & anti penuaan
*Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
*Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • IBUPUTIHLASERSERUM . ♡SERBUK MUTIARA
    ♡ALPHA HYDRAULIC ACID -AHA
    ♡SERBUK GLUTATHIONE
    ♡PATI ANGGUR DAN LEMON
    ♡PATI TOMATO
    ♡VIT C & VIT E - ascorbic acid
    ♡ARBUTIN ♡ACID KOJIC .

    KEBAIKAN & FUNGSI: *Mencerahkan kulit muka dan bdn sehingga 20 kali ganda Lebih cepat berbanding krim lain
    *merawat kulit dari kesan rekahan atau selulit
    *Merawat kulit sensitif, kering dan berminyak
    *Tona kulit seluruh badan & muka lebih sekata
    *Kulit menjadi lebih anjal, lembap, berseri & awet muda secara semulajadi
    *Anti kedutan & anti penuaan
    *Membantu menghapuskan jerawat, jeragat & pigmentasi
    *Membantu mengurangkan bintik² hitam & tompok gelap 1 badan
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  43  0  1 October, 2018
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
.

Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

    Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
    Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
    .

    Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  100  0  1 October, 2018
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
.

Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

    Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
    Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
    .

    Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  3  0  1 October, 2018
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
.

Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
.
.
Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • “NAMPAK URAT HIJAU” .

    Pakai IbuPutihNina & LaserSerumNina sampai nampak urat hijauuu uols !! 😍
    Mesti korang cakap tak nak putih aje kan, nak produk yg boleh rawat masalah jerawat sekali. Kan kan kan? .
    .

    Jgn risau, IbuputihLaserSerum ni bukan utk mencerahkan kulit sahaja, tapi mampu atasi masalah jerawat & parut sekali. Pakej lengkap all in one 👍
    .
    .
    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  46  0  1 October, 2018
  • Yg ni memang Kak Diana akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
.

Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
.
Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
.
.
Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
.

Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Yg ni memang Kak Diana akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
    .

    Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
    Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
    .
    Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
    Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
    .
    .
    Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
    Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
    .

    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  67  0  1 October, 2018
  • Yg ni memang Kak Diana akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
.

Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
.
Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
.
.
Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
.

Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Yg ni memang Kak Diana akan sentiasa suggest kat semua customers tersayang 😘😍
    .

    Ni bukan krim malam tau 🙅🏻‍♀️
    Tapi IbuputihLaserSerum ni ada additional treatment as whitening booster.
    .
    Of coz dia ada banyak lagi kebaikan lain.
    Antaranya PUDARKAN PARUT, PUDARKAN JERAGAT, MATIKAN JERAWAT PASIR (dengan penggunaan yg betul)
    .
    .
    Tapi yg paling best, sebab dia bole guna seluruh badan termasuk muka kaki tangan semua la 💁🏻‍♀️
    Haaaa... TEEBAIK kan ‼️
    .

    Jom Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  4  0  1 October, 2018

Top #toxslim Posts

  • Nak tdo dah ke #ninalovers ?
Sebelum tdo jangan lupa scrub muka bersih2 dgn #PolisFace utk buang excess make up, kulit2 mati supaya liang pori tak tersumbat.
.

Then apply nite cream, last apply #IbuputihLaserSerum supaya maintain gebu gebass flawless 😘
.
.
Nak harga promo gebu gebas?
Wasap Kak Diana now!

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Nak tdo dah ke #ninalovers ?
    Sebelum tdo jangan lupa scrub muka bersih2 dgn #PolisFace utk buang excess make up, kulit2 mati supaya liang pori tak tersumbat.
    .

    Then apply nite cream, last apply #IbuputihLaserSerum supaya maintain gebu gebass flawless 😘
    .
    .
    Nak harga promo gebu gebas?
    Wasap Kak Diana now!

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  5  1  2 July, 2018
  • Ehh ehh ehhh ... Dah ade toner pencerah loose laaaa ‼️
Yg ni size 30ml ... u olsss nak tak ??? Toner Ibuputih ni baguss sgt2 utk buang jeragat hitam tuuu sygg.. jerawat pn akn mati... and kulit kusam akan hilang...
Yang pasti akan makin glowing la bila konsisten pakai toner ni 😘
.

Jom grab sekarang. 
Rabu bole post dah.
.

Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerPencerahNinaskincare #IbuPutihToner
  • Ehh ehh ehhh ... Dah ade toner pencerah loose laaaa ‼️
    Yg ni size 30ml ... u olsss nak tak ??? Toner Ibuputih ni baguss sgt2 utk buang jeragat hitam tuuu sygg.. jerawat pn akn mati... and kulit kusam akan hilang...
    Yang pasti akan makin glowing la bila konsisten pakai toner ni 😘
    .

    Jom grab sekarang.
    Rabu bole post dah.
    .

    Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuPutihSkincare #IbuPutihSkincareByNina #TonerPencerahNinaskincare #IbuPutihToner

  •  5  0  10 September, 2018
  • Alhamdulillah REAL TESTIMONI ‼️
.

Tengok kulit makin cerah bersih dgn ninaskincare..
u olss mesti cubaa!! yg adee problem kulit rosak angkara tak sesuai produk InshaaAllah guna je Korean Protein Serum & PolishFace akan slowly ok 👌🏻-
.

WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

Bole klik link kat bio/profile
.
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare
  • Alhamdulillah REAL TESTIMONI ‼️
    .

    Tengok kulit makin cerah bersih dgn ninaskincare..
    u olss mesti cubaa!! yg adee problem kulit rosak angkara tak sesuai produk InshaaAllah guna je Korean Protein Serum & PolishFace akan slowly ok 👌🏻-
    .

    WHATSAPP UTK ORDER ATAU BERTANYA #0193984828 YER DEAR

    Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #DollynaLipmatte #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare

  •  2  0  3 August, 2018
  • Kulit kusam? Berparut? Berjeragat?
.
Nak kan produk  yang boleh Memberi kesan yang positive dan cepat?
.
Kak Diana perkenalkan produk Ibuputih Skincare by Ninaskincare yang berkualiti yang terjamin selamat dengan pemakaian yang konsisten!
.
Diperkaya akan bahan Semula jadi yang terbukti berkesan dan selamat diguna pakai tubuh badan manusia.
.
Klik dibawah untuk order terus dgn Kak Diana

Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

Atau Bole klik link kat bio/profile
.
.
#NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni  #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum  #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuPutihSkincare #IbuputihSkincareByNina #SetIbuJelita
  • Kulit kusam? Berparut? Berjeragat?
    .
    Nak kan produk yang boleh Memberi kesan yang positive dan cepat?
    .
    Kak Diana perkenalkan produk Ibuputih Skincare by Ninaskincare yang berkualiti yang terjamin selamat dengan pemakaian yang konsisten!
    .
    Diperkaya akan bahan Semula jadi yang terbukti berkesan dan selamat diguna pakai tubuh badan manusia.
    .
    Klik dibawah untuk order terus dgn Kak Diana

    Bole Whatsapp Kak Diana utk order/bertanya 📲 0193984828

    Atau Bole klik link kat bio/profile
    .
    .
    #NinaskincareByAnaLulu #Ninaskincare #NinaskincareOfficial #StokisNina #StokisNinaskincare #AnaLuluDiana #IbuPutihNina #LaserSerumNina #IbuPutihLaserSerumNina #TestimoniNinaskincare #NinaskincareTestimoni #KopiIbuPutihNina #KopiIbuPutih #PolishFace #PolishFaceSet #PolishFaceNina #AweksPinkFoundation #TripleGebu #SerumPutihPekatGlow #AweksPinkGlowSerum #KoreanProteinSerumNina #KoreanProteinSerum #DollynaSkincare #TonerIbuPutih #ToxSlim #ToxSlimNinaskincare #IbuPutihSkincare #IbuputihSkincareByNina #SetIbuJelita

  •  5  0  8 September, 2018