#tjcodselangor Instagram Photos & Videos

tjcodselangor - 6.3k posts

Hashtag Popularity

0.6
average comments
9.5
average likes

Latest #tjcodselangor Posts

  • HARD WORK PAID OFF ⁣
⁣⁣⁣
⁣Wawa dulu hanya mampu tengok orang lain je jadi cantik. Diri sendiri?? Dah rupe ape je 😭😭😭⁣
⁣⁣
Lepas sedar kulit semakin teruk sbb aktif di tengah panas, Wawa pun belajar untuk:⁣
✅ Kerap minum air kosong⁣
✅ Elak minum air manis selalu⁣
✅ Kurangkan makanan berminyak⁣
✅ Banyakkan makan sayuran⁣
✅ Ayah rajin belikan buah.. Hehe ⁣
✅ Jaga rutin pemakaian skincare #JunniBeauty ⁣
✅ Consume supplements #PutihKorea ⁣
⁣
Kalau Wawa sendiri sebagai admin @junni.wawakyle boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik, korang pun boleh 😁 ⁣
⁣
⁣
CEPAT CONTACT 📞 01156844845 or CLICK LINK AT BIO @junni.wawakyle NOW ‼️ ⁣
⁣
⁣⁣⁣Right now Wawa ada dkat sekitar Seri Kembangan, Selangor jadi sesiapa yang nak COD boleh roger okie lovelies 💕⁣
〰️⁣
#lovebeautylegacy #JunniBeauty #TeamWawaFighter #Leader #beautyconsultant #agentwanted #tjcodkualalumpur #tcodserikembangan  #tjcodpetalingjaya #promo #tjcodselangor #tjcodselangor #tjcodputrajaya #feedback #LicenSerum #pwis #fullset #whiteningscrub #PutihKorea #PinkishWhiteAdvance #7harimencintaiku2 #dramasangat
  • HARD WORK PAID OFF ⁣
    ⁣⁣⁣
    ⁣Wawa dulu hanya mampu tengok orang lain je jadi cantik. Diri sendiri?? Dah rupe ape je 😭😭😭⁣
    ⁣⁣
    Lepas sedar kulit semakin teruk sbb aktif di tengah panas, Wawa pun belajar untuk:⁣
    ✅ Kerap minum air kosong⁣
    ✅ Elak minum air manis selalu⁣
    ✅ Kurangkan makanan berminyak⁣
    ✅ Banyakkan makan sayuran⁣
    ✅ Ayah rajin belikan buah.. Hehe ⁣
    ✅ Jaga rutin pemakaian skincare #JunniBeauty
    ✅ Consume supplements #PutihKorea

    Kalau Wawa sendiri sebagai admin @junni.wawakyle boleh dapatkan kulit yang sihat dan cantik, korang pun boleh 😁 ⁣


    CEPAT CONTACT 📞 01156844845 or CLICK LINK AT BIO @junni.wawakyle NOW ‼️ ⁣

    ⁣⁣⁣Right now Wawa ada dkat sekitar Seri Kembangan, Selangor jadi sesiapa yang nak COD boleh roger okie lovelies 💕⁣
    〰️⁣
    #lovebeautylegacy #JunniBeauty #TeamWawaFighter #Leader #beautyconsultant #agentwanted #tjcodkualalumpur #tcodserikembangan #tjcodpetalingjaya #promo #tjcodselangor #tjcodselangor #tjcodputrajaya #feedback #LicenSerum #pwis #fullset #whiteningscrub #PutihKorea #PinkishWhiteAdvance #7harimencintaiku2 #dramasangat

  •  14  2  13 hours ago
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣
⁣
1. Bekas jerawat pudar⁣
2. Jerawat makin berkurangan⁣
3. Kulit makin 'licen'⁣
4. Kulit makin 'Glowing'⁣
5. Kulit lembap dan tak kering⁣
⁣
Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣

    1. Bekas jerawat pudar⁣
    2. Jerawat makin berkurangan⁣
    3. Kulit makin 'licen'⁣
    4. Kulit makin 'Glowing'⁣
    5. Kulit lembap dan tak kering⁣

    Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  6  0  15 hours ago
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣
⁣
1. Bekas jerawat pudar⁣
2. Jerawat makin berkurangan⁣
3. Kulit makin 'licen'⁣
4. Kulit makin 'Glowing'⁣
5. Kulit lembap dan tak kering⁣
⁣
Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣

    1. Bekas jerawat pudar⁣
    2. Jerawat makin berkurangan⁣
    3. Kulit makin 'licen'⁣
    4. Kulit makin 'Glowing'⁣
    5. Kulit lembap dan tak kering⁣

    Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  15 hours ago
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣
⁣
1. Bekas jerawat pudar⁣
2. Jerawat makin berkurangan⁣
3. Kulit makin 'licen'⁣
4. Kulit makin 'Glowing'⁣
5. Kulit lembap dan tak kering⁣
⁣
Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣

    1. Bekas jerawat pudar⁣
    2. Jerawat makin berkurangan⁣
    3. Kulit makin 'licen'⁣
    4. Kulit makin 'Glowing'⁣
    5. Kulit lembap dan tak kering⁣

    Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  15 hours ago
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣
⁣
1. Bekas jerawat pudar⁣
2. Jerawat makin berkurangan⁣
3. Kulit makin 'licen'⁣
4. Kulit makin 'Glowing'⁣
5. Kulit lembap dan tak kering⁣
⁣
Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣

    1. Bekas jerawat pudar⁣
    2. Jerawat makin berkurangan⁣
    3. Kulit makin 'licen'⁣
    4. Kulit makin 'Glowing'⁣
    5. Kulit lembap dan tak kering⁣

    Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  15 hours ago
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣
⁣
1. Bekas jerawat pudar⁣
2. Jerawat makin berkurangan⁣
3. Kulit makin 'licen'⁣
4. Kulit makin 'Glowing'⁣
5. Kulit lembap dan tak kering⁣
⁣
Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • KENAPA YOU ALL SUKA LICEN SERUM⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Serum water based ni memang favourite semua orang lah! Tak heavy pada kulit, cepat resap and kejap je efek glowing tu🤩⁣

    1. Bekas jerawat pudar⁣
    2. Jerawat makin berkurangan⁣
    3. Kulit makin 'licen'⁣
    4. Kulit makin 'Glowing'⁣
    5. Kulit lembap dan tak kering⁣

    Cuba you all komen kat bawah kenapa you all fav sangat #LicenSerum ni? 👇🏻⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  15 hours ago
  • CARA BETUL NAK PAKAI PINKISH WHITE TONER...⁣
⁣
Hai Junni Angels! Ni Sis Junni nak share macam mana cara penggunaan Pinkish White Toner yang betul🤗⁣
⁣
1. Guna 1 pam toner pada cotton pad⁣
2. Lipat cotton pad untuk memudahkan toner meresap⁣
3. Sapu pada seluruh wajah⁣
4. Urut wajah secara menaik⁣
⁣
Senang je kan? Kalau nak lagi video macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻
.
.
Whatsapp iqa 014.739.8761 atau klik je link kat bio. Tq😘
.
.
#junnibeautyhq #pinkishwhiteadvanceset  #thejunnihq #dropshipwanted#scrub #thejunni #tjklang#supplement #tjcodklang#tjmeru#tjcodselangor#skincare #thejunniproduct#junnibeautybukitkapar #produkthejunni#junnibeautyselangor#toner#licenserum#putihkorea #pwis #pinkishwhiteinstantscrub#freepostage #teamjunnikakfaizah  #junnibeautyklang #junnibeautymeruklang#pinkishwhiteset
  • CARA BETUL NAK PAKAI PINKISH WHITE TONER...⁣

    Hai Junni Angels! Ni Sis Junni nak share macam mana cara penggunaan Pinkish White Toner yang betul🤗⁣

    1. Guna 1 pam toner pada cotton pad⁣
    2. Lipat cotton pad untuk memudahkan toner meresap⁣
    3. Sapu pada seluruh wajah⁣
    4. Urut wajah secara menaik⁣

    Senang je kan? Kalau nak lagi video macam ni, komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻
    .
    .
    Whatsapp iqa 014.739.8761 atau klik je link kat bio. Tq😘
    .
    .
    #junnibeautyhq  #pinkishwhiteadvanceset   #thejunnihq  #dropshipwanted #scrub  #thejunni  #tjklang #supplement  #tjcodklang #tjmeru#tjcodselangor#skincare #thejunniproduct#junnibeautybukitkapar #produkthejunni#junnibeautyselangor#toner#licenserum#putihkorea #pwis #pinkishwhiteinstantscrub#freepostage #teamjunnikakfaizah  #junnibeautyklang #junnibeautymeruklang#pinkishwhiteset

  •  0  0  19 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  21 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  3  0  21 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  21 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  0  0  21 hours ago
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Dengan  #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

Sebab apa?⁣⁣
PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
🌸 Kesan permanent
🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
⁣⁣
Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SCRUB MUKA, SCRUB BADAN. BERAPA BANYAK SCRUB YOU ALL PERLU ADA? 🧐⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Dengan #PinkishWhiteInstantScrub you all perlu kan satu scrub sahaja.

    Sebab apa?⁣⁣
    PWIScrub ni boleh digunakan untuk muka dan badan sekali tau! 🥰 Bestnya!⁣⁣

    🌸 Kesan seawal 1 x penggunaan
    🌸 Kesan permanent
    🌸 Bukan muka je putih, badan pun flawless
    🌸 3 step mudah gosok, menyerap dan basuh
    ⁣⁣
    Siapa nak PWIScrub , komen 💖 kat bawah👇⁣⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  21 hours ago
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

    Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

    3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

    1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
    2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
    3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

    Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  3  0  9 August, 2020
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

    Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

    3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

    1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
    2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
    3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

    Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  9 August, 2020
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

    Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

    3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

    1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
    2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
    3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

    Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  9 August, 2020
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

    Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

    3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

    1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
    2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
    3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

    Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  9 August, 2020
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • SIAPA LAGI NAK KULIT LICIN MACAM MIRA?😍 SENANG JE!

    Bukan susah pun nak kulit licin, flawless dan putih ni! Macam mana? Haaa ni Nana nak bagitahu, kalau you all scrub je dengan #PinkishWhiteInstantScrub, memang perghhh terus putih! 15 minit je sisss🤩 15 minit?? Ye betul 15 minit!

    3 KELEBIHAN #PWISCRUB!

    1. PUTIH INSTANT 15 MINIT! Macam mana boleh putih instant? Sebab scrub ni boleh buang segala kulit sunburn dan sel kulit mati🕰
    2. MERAWAT KULIT KUSAM! Dengan main ingredients Rice Bran, ia dapat mencerahkan kulit yang sunburn, tona tidak sekata & paling utama adalah kulit kusam🔥
    3. MEMBUANG WHITEHEAD & BLACKHEAD! Sapu PWIS, biarkan 10-15 minit & bilas, habis tanggal blackhead dan whitehead tu!😵

    Nak kulit flawless macam @MiraRaimi? Komen NAK kat bawah👇🏻👇🏻

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  1  0  9 August, 2020
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
⁣⁣
Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
⁣⁣
✅ Sodium Chloride⁣⁣
✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
✅ Bergamot oil⁣⁣
✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
⁣⁣
You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • KULIT KERING SELEPAS CUCI MUKA?⁣ 😐⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Kalau Sis Junni memang akan mulakan hari dengan menggunakan Pinkish White Cleanser. Texture sangat soft and gentle, sesuai untuk semua jenis kulit. Confirm kulit tak kering selepas dicuci😍
    ⁣⁣
    Antara ingredients yang ada dalam Pinkish White Cleanser ialah : ⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ Sodium Chloride⁣⁣
    ✅ Ethylhexyl glycerine⁣⁣
    ✅ Bergamot oil⁣⁣
    ✅ Citric Acid (AHA)⁣⁣
    ✅ Citrus Paradisi (grapefruit extract)⁣⁣
    ⁣⁣
    You all boleh dapatkan Pinkish White Cleanser daripada #PinkishWhiteAdvanceSet. Sesiapa yang berminat komen NAK kat bawah okay? 🥰⁣⁣
    ⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  0  0  9 August, 2020
  • PSST..SIAPA NAK TAHU RAHSIA UNTUK HILANGKAN PARUT JERAWAT?🤩⁣
⁣
Haaaa kalau nak hilangkan parut jerawat, Nana cadangkan untuk guna #LicenSerum. Sebab apa?⁣🤔
⁣
Bukan sahaja Licen Serum boleh menghilangkan parut jerawat 😍, tapi ada benefit lain tau seperti :⁣
⁣
✨ Melembapkan kulit⁣
✨ Mencerahkan⁣ kulit
✨ Menghilangkan Jerawat⁣
⁣
Siapa nak cuba Licen Serum, komen kat 😘 bawah 👇⁣
⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
#KulitCantik
#KulitCerah
#TipsCantik
#JerawatBatu
#FlawlessSkin⁣
#NakCantik
#KulitPutih⁣⁣⁣⁣
#tjcodselangor
#tjcodkajang
#tjcodputrajaya
#tjcodbalakong
#tjcodbangi
#tjcodpuchong
#tjcodserikembangan
#tjcodserdang
  • PSST..SIAPA NAK TAHU RAHSIA UNTUK HILANGKAN PARUT JERAWAT?🤩⁣

    Haaaa kalau nak hilangkan parut jerawat, Nana cadangkan untuk guna #LicenSerum. Sebab apa?⁣🤔

    Bukan sahaja Licen Serum boleh menghilangkan parut jerawat 😍, tapi ada benefit lain tau seperti :⁣

    ✨ Melembapkan kulit⁣
    ✨ Mencerahkan⁣ kulit
    ✨ Menghilangkan Jerawat⁣

    Siapa nak cuba Licen Serum, komen kat 😘 bawah 👇⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #NanaBeautyTroupe #LeaderNanaBeautyTroupe #TeamQueenFatiah
    #KulitCantik
    #KulitCerah
    #TipsCantik
    #JerawatBatu
    #FlawlessSkin⁣
    #NakCantik
    #KulitPutih⁣⁣⁣⁣
    #tjcodselangor
    #tjcodkajang
    #tjcodputrajaya
    #tjcodbalakong
    #tjcodbangi
    #tjcodpuchong
    #tjcodserikembangan
    #tjcodserdang

  •  6  0  8 August, 2020
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
⁣⁣⁣
Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
⁣⁣⁣
Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
✅ Cepat meresap⁣⁣
✅ Memudarkan parut⁣⁣
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣
⁣
Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • LICEN SERUM TU APA PULAK⁉️🤔⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Ada yang tanya Licen Serum ni apa kegunaannya? Apa kelebihannya? Haaa #LicenSerum ni adalah water based serum! Dalam skincare routine you all wajib ada tau serum ajaib ni😍 Kenapa? Sebab serum ni ada benefits dia iaitu...⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Baca kat bawah ni dan tengok video TikTok Sis Junni buat ni😜⁣⁣⁣
    ✅ Cepat meresap⁣⁣
    ✅ Memudarkan parut⁣⁣
    ✅ Sesuai untuk semua jenis kulit⁣⁣
    ✅ Mengecutkan jerawat⁣⁣

    Siapa nak Sis Junni buat TikTok tentang skincare atau produk lagi komen NAK LAGI kat bawah 👇🏻👇🏻⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  3  0  7 August, 2020

Top #tjcodselangor Posts

  • The best scrub everrr! 😍👍
⁣⁣⁣⁣⁣
Kalau you all masih mencari scrub badan, boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang boleh melembapkan kulit dan juga cerahkan kulit dengan cepat tau! 😍
⁣
Scrub ni you all boleh pakai dekat badan dan muka jugak tauu. Kesan dia sepantas 15 minit! Kalau you all konsisten scrub 2-3 kali seminggu, kulit you all akan kekal cerah🤗
⁣
You all dah join giveaway PWIScrub? Kalau belum, you all tekan je link kat bio and jawab survey. Junni nak kasi free PWIScrub untuk 10 orang!!✨⁣⁣
⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • The best scrub everrr! 😍👍
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    Kalau you all masih mencari scrub badan, boleh cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang boleh melembapkan kulit dan juga cerahkan kulit dengan cepat tau! 😍

    Scrub ni you all boleh pakai dekat badan dan muka jugak tauu. Kesan dia sepantas 15 minit! Kalau you all konsisten scrub 2-3 kali seminggu, kulit you all akan kekal cerah🤗

    You all dah join giveaway PWIScrub? Kalau belum, you all tekan je link kat bio and jawab survey. Junni nak kasi free PWIScrub untuk 10 orang!!✨⁣⁣
    ⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  9  4  19 July, 2020
  • Tona kulit dah sekata😍⁣⁣
⁣⁣
Siapa nak flawless dan tona kulit sekata macam ni? Tahu tak, kalau you all guna #PinkishWhiteInstantScrub, semua dead skin hilang dan terus flawless tau💕⁣⁣⁣
⁣⁣
<Swipe Left> untuk tengok perubahan Junni Angel kita, ataupun boleh tengok lebih banyak testimoni di @junnibeautytestimoni ✨⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤩⁣⁣
⁣⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • Tona kulit dah sekata😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa nak flawless dan tona kulit sekata macam ni? Tahu tak, kalau you all guna #PinkishWhiteInstantScrub, semua dead skin hilang dan terus flawless tau💕⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    untuk tengok perubahan Junni Angel kita, ataupun boleh tengok lebih banyak testimoni di @junnibeautytestimoni ✨⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  7  0  7 August, 2020
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣
⁣
Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣
⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣

    Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  10  0  6 August, 2020
  • Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

Harga set 👉🏻
Normal rm 60
Basic set rm 45
Acne set rm45
Lotion rm 35
Soap rm 15
Day cream rm 20
Pinkish cream rm 30 
Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
.
.
Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
.
.
Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
.
Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul
  • Hai anda berminat dengan product thejunni skincare

    Harga set 👉🏻
    Normal rm 60
    Basic set rm 45
    Acne set rm45
    Lotion rm 35
    Soap rm 15
    Day cream rm 20
    Pinkish cream rm 30
    Jika anda ambil set combo atau pun campuran mana mana set dengan lotion charge utk pos laju dan cod adalah percuma
    .
    .
    Jika anda ingin cod terdapat charge penghantaran rm 5- rm8 bergantung mengikut tempat yg perlu dihantar. Hanya perlu beri alamat/location dan masa untuk saya hantar
    .
    .
    Jika anda ingin product dihantar melalui pos laju, anda perlu tambah rm 7 utk semenanjung malaysia. .
    .
    Jika anda tidak mahu membayar sebarang kos tambahan, anda boleh mengambil set thejunni di kawasan kediaman saya di shamelin perkasa #tjcodkl #tjcodselangor #tjcodampang #tjcodcheras #tjcodsetiawangsa #tjcodwangsamaju #tjcodsetapak #tjcodgombak #tjcodbatucaves #tjcodsubangjaya #tjcodpj #tjcodmeru #tjcoddamansara #tjcodhululangat #tjcodpuchong #thejunnipinkishwhite #thejunnilovers #tjcodsrirampai #tjcodmelati #tjcodsubang #tjcodkoperasipolis #tjcodpudu #tjcodsrigombak #tjcodsridamansara #tjcodkeramat #tjcodtitiwangsa #tjcodserikembangan #tjcodserdang #tjcodbts #tjcodsentul

  •  125  4  16 November, 2016
  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣
⁣
NEW  #PinkishWhiteAdvance ⁣
⁣
✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣
⁣
Kelebihan :⁣
✨Salicylic Acid : ⁣
mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
Pencerahan 5X ganda ⁣
✨Tomato Extract : ⁣
Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
✨Vitamin E : ⁣
membantu mengurangkan parut jerawat ⁣
⁣
🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣
⁣
Normal price adalah 127 ⁣hengettt
tapi sekarang kita bagi you all ⁣
PROMO PRICE, 254 henget jeee tapi untuk 2 BOX je tawww 🥰⁣⁣
⁣⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • [NOW LAUNCHING ‼️] ⁣
    PINKISH WHITE ADVANCE SET! ⁣

    NEW #PinkishWhiteAdvance

    ✅ Packaging lebih exclusive & Hygiene ⁣
    ✅ Kuantiti produk lebih 30 hari penggunaan ⁣
    ✅ Kesan merawat jerawat & pencerahan lebih 5x GANDA dari sebelum ini ⁣
    ✅ Ingredients yang berkualiti tinggi ⁣

    Kelebihan :⁣
    ✨Salicylic Acid : ⁣
    mengecutkan jerawat dengan efektif ⁣
    ✨ Vitamin c & Glutathione: ⁣
    Pencerahan 5X ganda ⁣
    ✨Tomato Extract : ⁣
    Menyejukkan kulit & mengurangkan keradangan kulit⁣
    ✨Vitamin E : ⁣
    membantu mengurangkan parut jerawat ⁣

    🟢NOTIFIKASI KKM & MOH BRUNEI⁣

    Normal price adalah 127 ⁣hengettt
    tapi sekarang kita bagi you all ⁣
    PROMO PRICE, 254 henget jeee tapi untuk 2 BOX je tawww 🥰⁣⁣
    ⁣⁣
    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  3  0  7 June, 2020
  • STEPS NAK PAKAI SERUM TOMATO NI...👇🏻🤩⁣
⁣
#LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣⁣
⁣⁣
Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣⁣
⁣
1. Guna 1-2 pam⁣⁣⁣
2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣⁣
3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣
⁣⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • STEPS NAK PAKAI SERUM TOMATO NI...👇🏻🤩⁣

    #LicenSerum adalah serum water based yang sesuai untuk semua jenis kulit, normal, combination, oily dan acne prone skin!🤩⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kalau you all nak tahu, main ingredients serum ni adalah Arbutin dan Tomato Extract yang buat skin you all lembut dan cerah!⁣⁣
    ⁣⁣
    Cara penggunaannya mudah je, caranya adalah...⁣⁣⁣

    1. Guna 1-2 pam⁣⁣⁣
    2. Oles pada seluruh wajah menggunakan teknik dab ⁣⁣⁣
    3. Ikuti penggunaan skincare seterusnya⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh guna Licen Serum 2 kali sehari iaitu pagi dan malam dan tengok perubahan kulit you all😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Siapa dah cuba Licen Serum komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  6  0  3 August, 2020
  • Done Restockkk.. Alhamdulillah.. So siapa2 yang nak grab junni dengan zira tuu jom whatsapp zira cepat2 k sementara stok masih banyak.. .
.

Nak postage boleh.. Nak cod pun boleh..
.

COD area:
Seri Kembangan
Serdang
Cyberjaya
Putrajaya
Bangi
Kajang
.
.

Korang ada masalah kulit? Tak tahu macam mana nak selesaikan? Meh zira bantu anda.. Zira akan bagi skin consultation pada anda.. Jom whatsapp zira sekarang 😉👌
.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #tthejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • Done Restockkk.. Alhamdulillah.. So siapa2 yang nak grab junni dengan zira tuu jom whatsapp zira cepat2 k sementara stok masih banyak.. .
    .

    Nak postage boleh.. Nak cod pun boleh..
    .

    COD area:
    Seri Kembangan
    Serdang
    Cyberjaya
    Putrajaya
    Bangi
    Kajang
    .
    .

    Korang ada masalah kulit? Tak tahu macam mana nak selesaikan? Meh zira bantu anda.. Zira akan bagi skin consultation pada anda.. Jom whatsapp zira sekarang 😉👌
    .
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #tthejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  0  0  26 June, 2020
  • Alhamdulillah.. Done restock lagiii.. Jom dapatkan Junni Beauty dengan Zira okeyyy😘
.
.
Postage setiap hari tau uolls..
.
.
COD area:
Seri Kembangan
Serdang
Putrajaya
Cyberjaya
Bangi
Kajang
.
.

Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH ,  FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
⁣⁣.
.

NAK ORDER?
WhatsApp Zira
📲 018 260 8490
atau terus klik link di bio

@junnibeauty_zirazainal 
#TeamZiraBeautyFly
#teamhudaempire 
#teamqueenfatiah

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia
  • Alhamdulillah.. Done restock lagiii.. Jom dapatkan Junni Beauty dengan Zira okeyyy😘
    .
    .
    Postage setiap hari tau uolls..
    .
    .
    COD area:
    Seri Kembangan
    Serdang
    Putrajaya
    Cyberjaya
    Bangi
    Kajang
    .
    .

    Jom sama sama miliki KULIT SIHAT TANPA MERKURI ! 😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kita akan consult skin anda sehingga PUTIH PINKISH , FLAWLESS & GLOWING ⁣⁣
    ⁣⁣.
    .

    NAK ORDER?
    WhatsApp Zira
    📲 018 260 8490
    atau terus klik link di bio

    @junnibeauty_zirazainal
    #TeamZiraBeautyFly
    #teamhudaempire
    #teamqueenfatiah

    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #nakcantik #nakcomey #naklawa #nakpinkish #nakglowing #skincare #skincareproducts #skincareroutine #thejunni #junnibeauty #junnibeautytestimoni #thejunnilovers #tjcodserikembangan #tjcodbangi #tjcodputrajaya #tjcodcyberjaya #tjcodserdang #tjcodselangor #tjcod #posseluruhmalaysia

  •  5  0  18 July, 2020