#tjcodmelaka Instagram Photos & Videos

tjcodmelaka - 5.6k posts

Hashtag Popularity

5.2
average comments
14.5
average likes

Latest #tjcodmelaka Posts

  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
⁣⁣
Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
⁣⁣
✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
✅ melembapkan kulit⁣⁣
⁣⁣
Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • MUKA PUTIH, TANGAN PUN PUTIH😜🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Hi Junni Angels! Tahu tak skin you all boleh putih dalam masa 15 minit? Dengan menggunakan #PinkishWhiteInstantScrub, you all hanya scrub 2-3 kali seminggu boleh bantu skin you all..⁣⁣
    ⁣⁣
    ✅ putih dalam 15 minit⁣⁣
    ✅ sel kulit mati dibuang⁣⁣
    ✅ melembapkan kulit⁣⁣
    ⁣⁣
    Tekstur produk ni lembut je, tak harsh on skin tau. Siapa dah cuba PWIScrub, komen sikit kat bawah👇🏻😘⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  2  0  15 hours ago
  • Awas! Pakai ‘Face Mask’ Terlalu Lama, Salah Satu Punca Jerawat Membiak!

Face mask menyebabkan kulit yang kering menjadi gatal. 😫
Bagi korang yang lebih cenderung untuk mendapat jerawat, pemakaian face mask boleh menyebabkan jerawat bertambah dengan lebih banyak.

Ini kerana, bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

Cara untuk merawatnya:

Bagi merawat jerawat yang muncul, gunakan pencuci muka bukan komedogenik (non-comedogenic), iaitu jenis produk penjagaan kulit wajah yang berfungsi menghalang penyumbatan liang pori. Gunakannya sebanyak dua kali sehari.
Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #promo #discount
  • Awas! Pakai ‘Face Mask’ Terlalu Lama, Salah Satu Punca Jerawat Membiak!

    Face mask menyebabkan kulit yang kering menjadi gatal. 😫
    Bagi korang yang lebih cenderung untuk mendapat jerawat, pemakaian face mask boleh menyebabkan jerawat bertambah dengan lebih banyak.

    Ini kerana, bakteria dan mikroorganisma lain boleh berkumpul dan membiak di sebalik pelitup muka yang dipakai itu. Apatah lagi dengan kewujudan kelembapan daripada nafas atau peluh, jerawat akan menjadi lebih mudah terbentuk. Jaga-jaga okay!

    Cara untuk merawatnya:

    Bagi merawat jerawat yang muncul, gunakan pencuci muka bukan komedogenik (non-comedogenic), iaitu jenis produk penjagaan kulit wajah yang berfungsi menghalang penyumbatan liang pori. Gunakannya sebanyak dua kali sehari.
    Kurangkan penggunaan pelitup muka dengan cara mengurangkan pergerakan keluar rumah tanpa keperluan mendesak.

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #promo #discount

  •  2  0  19 hours ago
  • [ATTN : SKINCARE LOVER] - NAK SCRUB UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN PUTIH??🤩⁣
⁣
Hello Junni Angels! Kalau you all masih mencari scrub untuk buang blackhead, whitehead, sel kulit mati dan nak putih boleh lah cuba Pinkish White Instant Scrub! Boleh dijadikan masker jugak tau😍⁣
⁣
Siapa boleh pakai scrub dan masker PWIS ni??⁣
✅ Kulit normal⁣
✅ Kulit sensitif⁣
✅ Kulit kombinasi⁣
✅ Kulit berminyak⁣
✅ Kulit berjerawat⁣
⁣
PWISCRUB ni boleh putihkan kulit you all seawal 15 minit tau! Kalau tak percaya, tengok testimoni di @JunniBeautyTestimoni✨⁣
⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • [ATTN : SKINCARE LOVER] - NAK SCRUB UNTUK BUANG BLACKHEAD DAN PUTIH??🤩⁣

    Hello Junni Angels! Kalau you all masih mencari scrub untuk buang blackhead, whitehead, sel kulit mati dan nak putih boleh lah cuba Pinkish White Instant Scrub! Boleh dijadikan masker jugak tau😍⁣

    Siapa boleh pakai scrub dan masker PWIS ni??⁣
    ✅ Kulit normal⁣
    ✅ Kulit sensitif⁣
    ✅ Kulit kombinasi⁣
    ✅ Kulit berminyak⁣
    ✅ Kulit berjerawat⁣

    PWISCRUB ni boleh putihkan kulit you all seawal 15 minit tau! Kalau tak percaya, tengok testimoni di @JunniBeautyTestimoni✨⁣


    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  6  0  22 hours ago
  • APA YOU ALL PUNYA ROUTINE⁉️😍⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Junni Angels! Sis Junni nak tanya ni, apa routine you all setiap hari?🤔 Adakah...⁣
⁣
1. Cleanse⁣
2. Toner⁣
3. Exfoliant⁣
4. Moisturise⁣
5. Serum⁣
6. SPF⁣
⁣
Kalau Sis Junni, mestilah semua! Exfoliate je kadang-kadang sebab nanti rosak skin barrier!⁣
⁣⁣

#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • APA YOU ALL PUNYA ROUTINE⁉️😍⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Junni Angels! Sis Junni nak tanya ni, apa routine you all setiap hari?🤔 Adakah...⁣

    1. Cleanse⁣
    2. Toner⁣
    3. Exfoliant⁣
    4. Moisturise⁣
    5. Serum⁣
    6. SPF⁣

    Kalau Sis Junni, mestilah semua! Exfoliate je kadang-kadang sebab nanti rosak skin barrier!⁣
    ⁣⁣

    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  12  8  12 August, 2020
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
⁣⁣
Kalau you all ada masalah...⁣
✅ parut jerawat⁣⁣
✅ jerawat⁣⁣
✅ kulit kering⁣⁣
✅ kulit kusam⁣⁣
✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
⁣⁣
You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣
⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • [ATTN : KULIT KUSAM] - SIAPA NAK SIS JUNNI TOLONG RAWAT KULIT KUSAM?😍⁣
    ⁣⁣
    Kalau you all ada masalah...⁣
    ✅ parut jerawat⁣⁣
    ✅ jerawat⁣⁣
    ✅ kulit kering⁣⁣
    ✅ kulit kusam⁣⁣
    ✅ tona kulit tak sekata⁣⁣
    ⁣⁣
    You all kena lah cuba Licen Serum! Serum ni bukan biasa biasa tau, kandungan dia adalah arbutin yang mencerahkan kulit you all! Satu pam pun dah cukup, pakai je dua kali sehari😘⁣

    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  10  5  12 August, 2020
  • ALHAMDULILLAH BILLBOARD PERTAMA JUNNIBEAUTY‼️🥰⁣ #JutawanJunniJourney
⁣
Jumaat lepas satu berita gembira disampaikan iaitu billboard PERTAMA Junni dah dinaikkan di Tol Ipoh! 3 orang wanita ni merupakan leader, ibu dan juga isteri yang tidak pernah kenal erti mengalah!🔥⁣
⁣
Mereka membuktikan bahawa dengan modal kecil pun boleh jadi JUTAWAN! Berbekalkan modal bisnes RM250 dari rumah, wanita-wanita ni mampu beli kereta, beli rumah dan membuat SAVING🤩⁣

Fokus dan hard work mereka menunjukkan mereka dan Junni boleh! Kalau you all dengar kisah mereka, Sis Junni yakin yang you all pun akan berkaca mata🥺⁣
⁣
So siapa nak gambar dia dekat billboard? Daftar sekarang dan jadi dari #JutawanJunni, be part of JunniBeauty's family! Kita nak guide dari A-Z✨⁣

#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • ALHAMDULILLAH BILLBOARD PERTAMA JUNNIBEAUTY‼️🥰⁣ #JutawanJunniJourney

    Jumaat lepas satu berita gembira disampaikan iaitu billboard PERTAMA Junni dah dinaikkan di Tol Ipoh! 3 orang wanita ni merupakan leader, ibu dan juga isteri yang tidak pernah kenal erti mengalah!🔥⁣

    Mereka membuktikan bahawa dengan modal kecil pun boleh jadi JUTAWAN! Berbekalkan modal bisnes RM250 dari rumah, wanita-wanita ni mampu beli kereta, beli rumah dan membuat SAVING🤩⁣

    Fokus dan hard work mereka menunjukkan mereka dan Junni boleh! Kalau you all dengar kisah mereka, Sis Junni yakin yang you all pun akan berkaca mata🥺⁣

    So siapa nak gambar dia dekat billboard? Daftar sekarang dan jadi dari #JutawanJunni, be part of JunniBeauty's family! Kita nak guide dari A-Z✨⁣

    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  15  12  12 August, 2020
  • BUKAN PUTIH PUCAT TAPI PUTIH PINKISH😍🔥⁣
⁣⁣
Tengahari Junni Angels! Macam you all tahu, #PinkishWhiteAdvanceSet ni boleh buat kulit you all putih. Apa yang lagi menarik adalah PWAS ni bagi efek kulit putih pinkish😍⁣
⁣⁣
Nak tahu apa kelebihan PWAS? Baca ni👇🏻⁣
✨ Kulit putih pinkish⁣⁣⁣
✨ Mempunyai SPF 50⁣⁣⁣
✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣⁣
✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣⁣
✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Kalau nak tahu betul ke tak, boleh tengok testimoni JunniBeauty di @JunniBeautyTestimoni 🥰⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • BUKAN PUTIH PUCAT TAPI PUTIH PINKISH😍🔥⁣
    ⁣⁣
    Tengahari Junni Angels! Macam you all tahu, #PinkishWhiteAdvanceSet ni boleh buat kulit you all putih. Apa yang lagi menarik adalah PWAS ni bagi efek kulit putih pinkish😍⁣
    ⁣⁣
    Nak tahu apa kelebihan PWAS? Baca ni👇🏻⁣
    ✨ Kulit putih pinkish⁣⁣⁣
    ✨ Mempunyai SPF 50⁣⁣⁣
    ✨ Merawat blackhead & whitehead ⁣⁣⁣
    ✨ Merawat jerawat BREAKOUT ⁣⁣⁣
    ✨ Melembapkan kulit wajah⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Kalau nak tahu betul ke tak, boleh tengok testimoni JunniBeauty di @JunniBeautyTestimoni 🥰⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  19  15  12 August, 2020
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
⁣⁣
Tengahari Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
⁣⁣
Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣
Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • SIAPA LAGI NAK BADAN PUTIH INSTANT⁉️😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Tengahari Junni Angels! You all nak tak muka dan badan putih? Kalau nak, kena lah cuba Pinkish White Instant Scrub! PWIScrub dapat bantu kulit you all menyingkirkan sel kulit mati dan menjadikan kulit lembut dan cerah sepantas 15 minit🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    Follow steps kat bawah ni kalau nak badan yang putih👇🏻⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    1. Bersihkan badan⁣⁣⁣⁣
    2. Scrub dan gosok perlahan di kawasan bermasalah atau gelap⁣⁣⁣⁣
    3. Biarkan 15-30 minit dan bilas⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣
    Senang kan?? You all boleh pakai scrub ni maksimum 3 kali seminggu and you all dapat tengok hasil dia, wow!😍⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  9  19  11 August, 2020
  • 3 KEBAIKAN PEARL POWDER DALAM PWISCRUB YANG PATUT YOU ALL TAHU...👇🏻👇🏻⁣
⁣
Siapa sangka dalam scrub pink comel ni ada serbuk mutiara?😜 Kalau you all nak tahu, Pearl Powder yang merupakan main ingredients dalam #PinkishWhiteInstantScrub mempunyai banyak kelebihan..⁣
⁣
Antara kelebihan PWISCRUB ni adalah 'glowing', anti penuaan dan anti radang. Nak tahu lebih lanjut? <Swipe Left> sekarang🤩⁣
⁣⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • 3 KEBAIKAN PEARL POWDER DALAM PWISCRUB YANG PATUT YOU ALL TAHU...👇🏻👇🏻⁣

    Siapa sangka dalam scrub pink comel ni ada serbuk mutiara?😜 Kalau you all nak tahu, Pearl Powder yang merupakan main ingredients dalam #PinkishWhiteInstantScrub mempunyai banyak kelebihan..⁣

    Antara kelebihan PWISCRUB ni adalah 'glowing', anti penuaan dan anti radang. Nak tahu lebih lanjut? sekarang🤩⁣
    ⁣⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  13  7  11 August, 2020
  • [HANGAT] - PINKISH WHITE INSTANT SCRUB MAMPU MERAWAT KULIT SUNBURN YOU ALL‼️⁣
⁣
Hai yang ada masalah kulit sunburn tu, boleh lah cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang merupakan scrub dan juga masker! Yess 2in1 produk tauu🤩⁣
⁣
PWISCRUB boleh rawat skin you all yang...⁣
🔥 Sunburn⁣
🔥 Tona kulit tak sekata⁣
🔥 Kulit kusam⁣
🔥 Kulit kering⁣
🔥 Kulit kasar⁣
⁣
Jadi, kalau you all ada masalah kat atas ni, cuba dulu #PWISCRUB okay? 😘
⁣

#JunniBeauty⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • [HANGAT] - PINKISH WHITE INSTANT SCRUB MAMPU MERAWAT KULIT SUNBURN YOU ALL‼️⁣

    Hai yang ada masalah kulit sunburn tu, boleh lah cuba #PinkishWhiteInstantScrub yang merupakan scrub dan juga masker! Yess 2in1 produk tauu🤩⁣

    PWISCRUB boleh rawat skin you all yang...⁣
    🔥 Sunburn⁣
    🔥 Tona kulit tak sekata⁣
    🔥 Kulit kusam⁣
    🔥 Kulit kering⁣
    🔥 Kulit kasar⁣

    Jadi, kalau you all ada masalah kat atas ni, cuba dulu #PWISCRUB okay? 😘


    #JunniBeauty⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  7  6  11 August, 2020
  • LICEN SERUM BOLEH KE MERAWAT PENYAKIT KULIT?🤔

Morning Junni Angels! Ada tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau 😉

Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya.
Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit 🤗

Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah ..

✅ jerawat
✅ kusam
✅ blackhead
✅ kulit kering
✅ kulit berminyak

#JunniBeauty
#JunniBeautyBantuAnda
#SolusiKulitBreakout
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • LICEN SERUM BOLEH KE MERAWAT PENYAKIT KULIT?🤔

    Morning Junni Angels! Ada tanya Sis Junni #LicenSerum ni boleh ke merawat penyakit kulit? Sebenarnya penyakit kulit ni berbeza dengan masalah kulit tau 😉

    Penyakit kulit ni adalah ekzema, gatal-gatal, kudis dan sebagainya.
    Jawapannya adalah Licen Serum hanya boleh merawat masalah kulit 🤗

    Masalah kulit yang dapat dirawat oleh Licen Serum adalah ..

    ✅ jerawat
    ✅ kusam
    ✅ blackhead
    ✅ kulit kering
    ✅ kulit berminyak

    #JunniBeauty
    #JunniBeautyBantuAnda
    #SolusiKulitBreakout
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  13  25  10 August, 2020
  • ‼️[ATTN : BUSINESSMAN] - INI ADALAH 5 CARA UNTUK TINGKATKAN SALES SECARA BERKESAN YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Dah ada business tapi sales statik je? Sales lambat meningkat? Tak tahu cara nak attract customer? Jangan risau sebab Sis Junni nak bantu you all tingkatkan sales dalam business you all buat sekarang! Tak kira muda atau tua, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
⁣⁣⁣
Nak tahu apa 5 cara tu?? <Swipe Left> sekarang🔥⁣⁣
⁣
⁣⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat⁣⁣
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • ‼️[ATTN : BUSINESSMAN] - INI ADALAH 5 CARA UNTUK TINGKATKAN SALES SECARA BERKESAN YANG PATUT YOU ALL TAHU...⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Dah ada business tapi sales statik je? Sales lambat meningkat? Tak tahu cara nak attract customer? Jangan risau sebab Sis Junni nak bantu you all tingkatkan sales dalam business you all buat sekarang! Tak kira muda atau tua, boleh guna tips dan cara ni🤩⁣⁣
    ⁣⁣⁣
    Nak tahu apa 5 cara tu?? sekarang🔥⁣⁣

    ⁣⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat⁣⁣
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  18  6  9 August, 2020
  • MINAT DENGAN KAEDAH PENJAGAAN WAJAH YANG NATURAL DAN BEBAS MERKURI⁉️ TERUSKAN MEMBACA!👇🏻⁣
⁣
Siapa berminat nak tahu cara nak jaga kulit muka? Haaa Sis Junni ada produk yang sesuai dengan apa yang you all cari tau! Apa dia? Mestilah #PinkishWhiteAdvanceSet yang ada 4 produk dalam 1 packaging🤩⁣
⁣
PWAS adalah produk yang bebas merkuri, so memang selamat untuk semua pakai. Tak payah risau okay! Macam mana nak pakai? You all kena guna hari hari supaya muka bersih dari kotoran yang boleh menyebabkan jerawat naik✨⁣
⁣⁣
Steps PWAS adalah...⁣
1. Pinkish White Cleanser⁣
2. Pinkish White Toner⁣
3. Pinkish White Cream⁣
4. Pinkish Day Cream⁣
⁣⁣
Siapa nak kulit licin dengan PWAS comment kat bawah👇🏻😜⁣
⁣⁣
#JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#BerkesanDanSelamat
#SuccessEmpire
#JoinTeamSuccessEmpire
#ContestSuccessEmpire 
#SolusiKulitJerawat
#licenserum 
#instantwhitening 
#pwis 
#pinkishwhiteadvance
#tjcodmelaka 
#tjcodbertammelaka
#tjcodchengmelaka
#tjcodsgudang
#tjcodmerlimau
#tjcodpmm
#tjcodrembia
#tjcodklebang
#tjcodpantaiputeri
#tiktok 
#funimate 
#viral 
#quotes
#produknomercury 
#produknoparaben 
#produkorganik
  • MINAT DENGAN KAEDAH PENJAGAAN WAJAH YANG NATURAL DAN BEBAS MERKURI⁉️ TERUSKAN MEMBACA!👇🏻⁣

    Siapa berminat nak tahu cara nak jaga kulit muka? Haaa Sis Junni ada produk yang sesuai dengan apa yang you all cari tau! Apa dia? Mestilah #PinkishWhiteAdvanceSet yang ada 4 produk dalam 1 packaging🤩⁣

    PWAS adalah produk yang bebas merkuri, so memang selamat untuk semua pakai. Tak payah risau okay! Macam mana nak pakai? You all kena guna hari hari supaya muka bersih dari kotoran yang boleh menyebabkan jerawat naik✨⁣
    ⁣⁣
    Steps PWAS adalah...⁣
    1. Pinkish White Cleanser⁣
    2. Pinkish White Toner⁣
    3. Pinkish White Cream⁣
    4. Pinkish Day Cream⁣
    ⁣⁣
    Siapa nak kulit licin dengan PWAS comment kat bawah👇🏻😜⁣
    ⁣⁣
    #JunniBeauty⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #JunniBeautyBantuAnda⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #SolusiKulitBreakout⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #BerkesanDanSelamat
    #SuccessEmpire
    #JoinTeamSuccessEmpire
    #ContestSuccessEmpire
    #SolusiKulitJerawat
    #licenserum
    #instantwhitening
    #pwis
    #pinkishwhiteadvance
    #tjcodmelaka
    #tjcodbertammelaka
    #tjcodchengmelaka
    #tjcodsgudang
    #tjcodmerlimau
    #tjcodpmm
    #tjcodrembia
    #tjcodklebang
    #tjcodpantaiputeri
    #tiktok
    #funimate
    #viral
    #quotes
    #produknomercury
    #produknoparaben
    #produkorganik

  •  15  3  9 August, 2020
  • INGREDIENTS TERBAIK DALAM SCRUB 2IN1😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Dalam #PinkishWhiteInstantSceub ni ada ingredients yang terbaik untuk skin yang flawless, lembut dan lembap tau! Apa yang ada dalam PWIScrub ni? ⁣
⁣
🔥Pearl Powder bagi mengurangkan pengaktifan tirosinase yang merupakan enzim yang menyebabkan melanin⁣
🔥Turnip extract (Vitamin A &C) bagi mencerahkan kulit dan anti aging⁣
🔥Rice Bran untuk eksfoliasi kulit kasar, kering & sel kulit mati⁣
🔥Milk untuk menghaluskan kulit, membuat kulit glowing dan melembapkan kulit⁣
🔥Glutathione bagi meningkatkan pertubuhan sel kulit dan melindungi radikal bebas dari pebentukan melanin dan tyrosinase.⁣
⁣
Menarik kan? Apa lagi, jom cuba PWIScrub sekarang! Pakai je 2-3 kali seminggu dan kulit akan lembut dan putih🤩⁣
⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • INGREDIENTS TERBAIK DALAM SCRUB 2IN1😍⁣

    Hi Junni Angels! Dalam #PinkishWhiteInstantSceub ni ada ingredients yang terbaik untuk skin yang flawless, lembut dan lembap tau! Apa yang ada dalam PWIScrub ni? ⁣

    🔥Pearl Powder bagi mengurangkan pengaktifan tirosinase yang merupakan enzim yang menyebabkan melanin⁣
    🔥Turnip extract (Vitamin A &C) bagi mencerahkan kulit dan anti aging⁣
    🔥Rice Bran untuk eksfoliasi kulit kasar, kering & sel kulit mati⁣
    🔥Milk untuk menghaluskan kulit, membuat kulit glowing dan melembapkan kulit⁣
    🔥Glutathione bagi meningkatkan pertubuhan sel kulit dan melindungi radikal bebas dari pebentukan melanin dan tyrosinase.⁣

    Menarik kan? Apa lagi, jom cuba PWIScrub sekarang! Pakai je 2-3 kali seminggu dan kulit akan lembut dan putih🤩⁣

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  7  0  8 August, 2020

Top #tjcodmelaka Posts

  • Tona kulit dah sekata😍⁣⁣
⁣⁣
Siapa nak flawless dan tona kulit sekata macam ni? Tahu tak, kalau you all guna #PinkishWhiteInstantScrub, semua dead skin hilang dan terus flawless tau💕⁣⁣⁣
⁣⁣
<Swipe Left> untuk tengok perubahan Junni Angel kita, ataupun boleh tengok lebih banyak testimoni di @junnibeautytestimoni ✨⁣
⁣⁣
You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤩⁣⁣
⁣⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • Tona kulit dah sekata😍⁣⁣
    ⁣⁣
    Siapa nak flawless dan tona kulit sekata macam ni? Tahu tak, kalau you all guna #PinkishWhiteInstantScrub, semua dead skin hilang dan terus flawless tau💕⁣⁣⁣
    ⁣⁣
    untuk tengok perubahan Junni Angel kita, ataupun boleh tengok lebih banyak testimoni di @junnibeautytestimoni ✨⁣
    ⁣⁣
    You all nak tak skin macam ni? Kalau nak, komen NAK kat bawah👇🏻🤩⁣⁣
    ⁣⁣
    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  8  0  7 August, 2020
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣
⁣
Hi Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣
⁣
Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣
⁣
𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • NAK HILANGKAN JERAWAT?😍⁣

    Hi Junni Angels! Kalau you all nak hilangkan masalah jerawat dan kekal flawless, cubalah Pinkish White Advance Set sebab produk skincare ni lengkap tau, ada cleanser, toner, moisturiser dan sunscreen✨⁣

    Steps nak pakai produk mestilah kena cuci muka dulu dengan Pinkish White Cleanser, dab Pinkish White Toner dekat kapas untuk hilangkan kotoran, apply Pinkish White Cream supaya kulit kekal lembap dan apply juga Pinkish Day Cream untuk perlindungan kulit dari sinaran UV🤩⁣

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  11  0  6 August, 2020
  • SEBAGAI SEORANG SELLER HARUSLAH RASIONAL DAN BERTOLAK ANSUR.

Maksudnya, KakNadia berhak menentukan alasan yang munasabah kenapa stok sekian sekian TIADA atau LIMITED. Sejak PKPB ni, semua urusan tergendala, macam macam yang berlaku. Kita teruskan berdoa semoga Malaysia kembali pulih. 🥰

KakNadia pun sentiasa bertolak ansur dengan customer kesayangan KakNadia yang ramai tak perasan,, hehe.

Disebabkan stok banyak delay dan limited sangat, korang diberikan FREE POSTAGE dan DUIT RAYA taww ! 🤩 Cuma KakNadia tak update kt sini, sebab SPECIAL SANGAATT.

Yang PM KakNadia je dapat taww. So korang jangan lupa save number KakNadia untuk dapatkan maklumat terkini okayyy.

𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • SEBAGAI SEORANG SELLER HARUSLAH RASIONAL DAN BERTOLAK ANSUR.

    Maksudnya, KakNadia berhak menentukan alasan yang munasabah kenapa stok sekian sekian TIADA atau LIMITED. Sejak PKPB ni, semua urusan tergendala, macam macam yang berlaku. Kita teruskan berdoa semoga Malaysia kembali pulih. 🥰

    KakNadia pun sentiasa bertolak ansur dengan customer kesayangan KakNadia yang ramai tak perasan,, hehe.

    Disebabkan stok banyak delay dan limited sangat, korang diberikan FREE POSTAGE dan DUIT RAYA taww ! 🤩 Cuma KakNadia tak update kt sini, sebab SPECIAL SANGAATT.

    Yang PM KakNadia je dapat taww. So korang jangan lupa save number KakNadia untuk dapatkan maklumat terkini okayyy.

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  8  0  31 May, 2020
  • KORANG RASA MENYAMPAH DENGAN RESELLER REPLY LAMBAT !?
Jangan risau jangan sedih, KakNadia sedia membantu korang taww.

KakNadia tak reply atau lambat reply tu mesti tengah makan ke tengah mandi ke tengah solat ke kann.

KakNadia berlapang dada untuk reply mesej korang secepat mungkin ! 😘

𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • KORANG RASA MENYAMPAH DENGAN RESELLER REPLY LAMBAT !?
    Jangan risau jangan sedih, KakNadia sedia membantu korang taww.

    KakNadia tak reply atau lambat reply tu mesti tengah makan ke tengah mandi ke tengah solat ke kann.

    KakNadia berlapang dada untuk reply mesej korang secepat mungkin ! 😘

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  8  0  29 May, 2020
  • Adakah anda mampu kekal kelihatan jelita seperti mereka tanpa perlu memakai apa apa skincare? Anda silap! 😱 Masalah Jerawat, Jeragat, Berminyak, Blackhead, Whitehead itu semua memerlukan skincare seperti The Junni Pinkish White untuk mendapatkan kulit yang Flawless! 😍 Mereka sudah cuba, anda bila lagi? -

To Order:-
📲 Whatsapp: 017-7052976
🌹 #tjcod(nama lokasi anda)
.
#TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #organicskincare #naturalbeauty #naturalingredients #Sayajualsayapakai #sayajualreadystock #homemade #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #bahanasli #homemade #halal #hargastudent #wudukfriendly #dropshipwanted #flawless #glowing #whitening #pinkishwhiteskin #kkmapproved #nomercury #nohidroquinon #noparaben #teameyka #tjmalaysia #tjcodmelaka
  • Adakah anda mampu kekal kelihatan jelita seperti mereka tanpa perlu memakai apa apa skincare? Anda silap! 😱 Masalah Jerawat, Jeragat, Berminyak, Blackhead, Whitehead itu semua memerlukan skincare seperti The Junni Pinkish White untuk mendapatkan kulit yang Flawless! 😍 Mereka sudah cuba, anda bila lagi? -

    To Order:-
    📲 Whatsapp: 017-7052976
    🌹 #tjcod(nama lokasi anda)
    .
    #TheJunniPinkishWhite #TheJunniMAYLA #organicskincare #naturalbeauty #naturalingredients #Sayajualsayapakai #sayajualreadystock #homemade #tanpamerkuri #tanpapengelupasan #bahanasli #homemade #halal #hargastudent #wudukfriendly #dropshipwanted #flawless #glowing #whitening #pinkishwhiteskin #kkmapproved #nomercury #nohidroquinon #noparaben #teameyka #tjmalaysia #tjcodmelaka

  •  138  2  24 April, 2017
  • Korang nak tahu ke apa BEST sangat PUTIH KOREA ni ?
Kalau taknak tahu JANGAN SCROLL 😜

KELEBIHAN PUTIH KOREA (SUNBURN+ACNE)
.
✔ Merawat masalah kulit gelap (badan & Wajah)
✔ Menghilangkan sunburn (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu (badan & wajah)
✔Mengurangkan blackhead & whitehead
✔Mengurangkan jeragat, tompok hitam (darkspot)
✔ Menghilangkan & memudarkan parut (badan & wajah)
✔ Mengimbangkan minyak berlebihan di wajah
✔ Merawat kulit kusam & kering serta mengelupas
✔Kesan glowing yang cantik pada wajah
✔Mengurangkan segugut & memberikan tenaga semasa period / darah nifas
✔ Melawaskan pencernaan / sembelit

Best kan ? Kalau korang nak cepat, KakNadia ada COD dekat bandar baru salak tinggi taw. Korang boleh juga bagitahu lokasi korang, nanti KakNadia carikan. Yang penting korang HAPPY ! 🥰

𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • Korang nak tahu ke apa BEST sangat PUTIH KOREA ni ?
    Kalau taknak tahu JANGAN SCROLL 😜

    KELEBIHAN PUTIH KOREA (SUNBURN+ACNE)
    .
    ✔ Merawat masalah kulit gelap (badan & Wajah)
    ✔ Menghilangkan sunburn (badan & wajah)
    ✔ Merawat kulit yang bermasalah jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu (badan & wajah)
    ✔Mengurangkan blackhead & whitehead
    ✔Mengurangkan jeragat, tompok hitam (darkspot)
    ✔ Menghilangkan & memudarkan parut (badan & wajah)
    ✔ Mengimbangkan minyak berlebihan di wajah
    ✔ Merawat kulit kusam & kering serta mengelupas
    ✔Kesan glowing yang cantik pada wajah
    ✔Mengurangkan segugut & memberikan tenaga semasa period / darah nifas
    ✔ Melawaskan pencernaan / sembelit

    Best kan ? Kalau korang nak cepat, KakNadia ada COD dekat bandar baru salak tinggi taw. Korang boleh juga bagitahu lokasi korang, nanti KakNadia carikan. Yang penting korang HAPPY ! 🥰

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  9  0  18 May, 2020
  • PANGGILAN HANGITT ! 💥
Tawaran tamat jam 12 MALAM esok sahaja. 😱

Sebab lusa dah last POSTAGE. KakNadia last calling kepada uols yang nak dapatkan sekarang, KakNadia bagi harga special untuk korang.

Cepat cepat whatsapp sebelum STOK HABIS ❗

𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

#junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar
  • PANGGILAN HANGITT ! 💥
    Tawaran tamat jam 12 MALAM esok sahaja. 😱

    Sebab lusa dah last POSTAGE. KakNadia last calling kepada uols yang nak dapatkan sekarang, KakNadia bagi harga special untuk korang.

    Cepat cepat whatsapp sebelum STOK HABIS ❗

    𝘜𝘯𝘵𝘶𝘬 𝘖𝘙𝘋𝘌𝘙,
    𝙆𝙡𝙞𝙠 𝙇𝙄𝙉𝙆 𝙙𝙞 𝘽𝙄𝙊 𝙖𝙩𝙖𝙪 𝙨𝙖𝙫𝙚 𝙣𝙪𝙢𝙗𝙚𝙧 𝙆𝙖𝙠𝙉𝙖𝙙𝙞𝙖 𝙤𝙠𝙖𝙮𝙮 😉

    𝙅𝙤𝙢 𝙨𝙚𝙧𝙩𝙖𝙞 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙠𝙖𝙢𝙞, 𝙎𝙇𝙊𝙏 𝙇𝙄𝙈𝙄𝙏𝙀𝘿 !

    #junni #junnibeauty #junniputihkorea #junnilovers #junnipinkishwhite #junniskincare #junnireseller #junnimalaysia #junnihq #junniselangor #junnilicenserum #junnimelaka #tjcod #tjcodmelaka #tjcodselangor #codselangor #dramasangat #teamkakfaizah #saveworld #frontliner #selangor #melaka #supplements #putihkorea #pkcodselangor #putihkoreaselangor #malaysia #teamjunnilisa #teamwolverinelapar

  •  4  0  17 May, 2020